PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8.000 tl bütçem var başlangıç için supersport tavsiyesi istiyorum

Sayfa : 1 [2]

MotojeN
14 Eylül 2013, 11:07
125 duke bulursun 2nci el yzf 125 al dicem ama tavsiye etmiyorlar başlangıç için. Duke da naked ozmn kaldi sana cbr 125r.

MSMorkan
22 Eylül 2013, 02:15
Oo bi cbr125 daha katılıyo aramıza. Tavsiye ederim kardeş. Sadece çook dikkatli ol. aynı yaşta sayılırız ben de 18 im. 1650km oldu motorumla çok memnunum.
Şimdiden hayırlı olsun

DKN
22 Eylül 2013, 02:58
ybr cbr gibi motorlara o parayı vereceğine kendine kaliteli bi maxi scooter al. onun keyfini alırsan başka motora binmek istemezsin zaten

Toqi
31 Ekim 2013, 02:50
600cc vs makinalara bakmamanı bende tavsiye edeceğim , ara ara bakarım sahibinden.com vs sitelere ama malesef bir kaç sene öncesine kadar 7000-8000 verdiğin zaman işini görecek sradlar cbr vs alabiliyordun şuan baktığım tüm makinalar çöp oğlu çöp ve bunlara istenen fiyatlarda 7000 ile 9500 arasında değişiyor , en iyisi piyasasını bilmiyorum ama ninja 250 yada cbr 250 almak bu paraya , ingilterede vs yaşayan yabancı arkadaşlarım var hala 1997 zxr 6 binen , 2000 1100xx binenler var hepside kız gibi makineler

DrMocha
01 Aralık 2013, 20:24
Bence ilk önce eğitim al !! Sonra cc seçme konusunu zaten belirlersin sana en son yaşadığım çevremden bir örnek veriym motora binmekten deligibi korkan arkadaşım ilk önce Hondada temel eğitim aldı akabinde Cb125 aldık 1000 km yaptı keşke 250 lik alsaymışım demeye başladı hatta ilk 250 lik alsaymışım keşke diyip duruyordu Cb125 de 3000 km ye gelince satıp 2012 Honda Transalp 700 aldık kendi bile nasıl bu noktaya geldiğine şaşırdı 3 ay önce motora artçı olarak bile binmiyen bir kişiydi şimdi 700 cc ile dolaşıyor :)) en temel ihtiyaç herşeyden önce iyi bir eğitim!!

Bu Arkdaş kafamda demek istediklerimi %49 yüzde ile ifade etmeye çalışmış bende bir teyet geçeyim..! Şimdi bazı hevesli genç kardeşlerimiz var daha ehliyete yazılmadan eline ehliyet geçmeden geliyor buraya benim yaş şu bana önerin de bulunun diyor..! tamam iyi hoş vakit buldukça herkezin derdine ilaç olmaya çalışıyoruz da bu motor için hasta olan kardeşlerimiz şöyle hatalar yapıyorlar..Ehliyete yazılmamış ehliyete yazılacak ne belge istiyorlar diye soru yöneltiyorlar bize! ya gözünüzü sevdiklerim bunu buradan sorana kadar bulunduğun semt'e mahallede bir sürücü kursuna bunu sorsan olmadı internette bir yazsan (google de arasan) öğrensen yazılı sözlü sınavları uygulamalı sınavları aşıp ehliyeti alınca gelsen buraya ne olur ? Sonra evdekilere bu motor hevesini bir söylesen izin veriyor mu vermiyor mu öğresen.. kaç para vericez oğlum dediklerin de baba ilk önce kurs bana yeterli gelmedi şurda şu yerde motor eğitimi varmış beni oraya gönder desen.. orada scooterlara binip alışıp 125- 150 cclik modelleri ile pratikler yapsan vb vb tecrübelerini tamamlayıp kafandan ne istediği az çok canladırsan sonra buraya gelip şu şu özeliklerde şu yıldan şu km de motor bulurmuyuz bulamazmıyız diye sohbete başlasak daha iyi olmaz mı ?Kibu sohbetlere girden öncede hayatımızı sokakta bulmadığımızı bilerek ilk önce kendi ekipmanalarımızı alsak.. Kask, Mont,Eldiven,Bot ne ise işte.. göze hoş gelmesi yerine testlere tabii olmuş iş yapar senin hayatını korur şeyleri edinsen marka takıntısı olmadan.. Daha sonra motor sohbetlerine başlasak ne olur..

Palakadir
05 Ocak 2014, 19:24
YBR 125 ile arjantinden çıkıp dünya turu yapan var . Bir kaç ay önce istanbuldan geçti . Dipnot uzun yol yapacak isen Suzuki İnazuma al rahat rahat sür ...
seni motosikletten soğutmak korkutmak ,için yazmadım güzelim , ben senin yaşından çok daha önceleri bu merete binmeye başladım , sana şimdi yok şu kadar tecrübem var yok efem bu kadar tecrübem var deyi hava yapmıcam :cherry: :P ama yuvarlak hesap 12 yaş diyelim, ve yaş 38 olacak halen daha motor üstündeyim :) arada askerlik ve bir kaç yıl boş geçti :cherry: :P

şaka bir yana motosikletten korkmalısın özellikle tavsiye ediyorum ve ben halen tırsarım , zaman zaman çokçada istemişimdir şöyle 600 lük 1000 lik bir makina alayım içimdeki ateşi söndüreyim :) alamazmıydım tabiki alırdım , ama bende senin gibi araştırdım, arkadaşlarımdan ödünç alıp kullandım gördümkü 38 yaşında onca zaman motor süren bana bile abaes ve fazla bu makinalar :) bak ben adrenalini severim , beni tanıyan bir çok dostum çok yönlü kişiliğimle tanır , gökyüzünde çokça kez motorlu ve motorsuz olarak uçuş deneyimlerim oldu , yamaç paraşütü yapıyorum uçuyor ama hızlı değil , havada hız hayat kurtarır ama karada hayatı bitirir, unutma ! hız felakettir o yüzden iyi düşünmek lazım :)

yazdıklarıma bakarak ulem hacimli makianalara ne kadar soğuk bakıyor diyen arkadaşlar çıkabilir çıksında önemli değil ! , bildiğim bir gerçek var sen yaşamadın belki ama ben bunu gördüm ve yaşadım ve bunu aktarmaya çalışıyorum burada , şu cümleyi iyi analiz edin !!! doğru zamanda , yeterli tecrübeyle , büyük hacimli makinaya evet.

jöleli saçlarla ss kullanılmaz :) bence belli bir yaş ve tecrübe sahibi olduktan sonra ss sırtında daha uzun yaşayabiliriz , yoksa kimse alamaz kulanamaz demiyorum elbette ..... sadece doğru bildiğimi paylaşmaya çalışıyorum :)

125 cc ile kim dermiş uzun yol yapılmaz boşversene :cherry: zamanım ve imkanım olsun , adam gibi sana saydığım modellerle dünyayı dolaşmazsam gelin yüzüme tükürün :) sen 125 cc den vazgeçme boş ver milleti :)

RODWIN250R
05 Ocak 2014, 19:34
Benim motoru satayım sana uygun fiyata veririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-roadwin-250r-3000km-de-80gun-kullanildi-poyraz-motor-cikisli-140636675/detay/