PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el Alırken Dikkat.

dj_karizma
19 Ağustos 2013, 19:30
Arkadaşlar Ben motorumu 2.el aldım 1.ay Oluyor Dün çevirmede Yarımsaat bekletildim plakayı sorgulatıyorlar aracım otoparkta gözüküyor :)
Plakayı sorgulatıp almıştım sorgulamada herhangi bir problem görünmüyordu, meğerse aracım daha önce parka çekmişler ama cıkartırken düşümünü yapmamıslar ve motorum parkta bağlı olarak görünüyodu dün 30 dakika bunla ugrastım ama yusuf yusuf oLdum gitti motor dedim :) neyse düşümünü yaptılar rahatladımm birdaha çevirmede böyle bi sorunla karsılasmıycam.
ancak bu gibi durumlarda birde arkanızda eşiniz dostunuz kız arkadaşınız varsa gururunuz incinir o yüzden 2.el alırken 100 kere daha dikkatli olmak gerekiyorr ... :wiinkk:

dockerengin
19 Ağustos 2013, 19:34
Motoru satışı noterden yapıldı mı?

hisvarlar
19 Ağustos 2013, 19:35
Geçende sanırım sahilde gaz teliniz kopmuştu, siz en iyisi bir tavuk falan kesin :queen:

dj_karizma
19 Ağustos 2013, 19:38
Satış Noter Hepsinin belgeleri var elimde tabiki iLk gün aldım satışı üstüme

Askerden Dönünce Keçi Kescem Demiştim OnuN Ahı Çıkıyor Galiba

Geçende Kız arkadasımla denize giderken Gaz Teli Koptu ,

Dünde böyle oldu Abdest alıpta çıkıyorum trafiğe ama nafiLe var üstümde birşeyler hadi hayırlısı :queen:

dockerengin
19 Ağustos 2013, 19:44
Satış noterde olduysa bu ne sizin ne de 2. el motorunuz suçu. Bu sorun saçma salak olan Trafik ve Noter arasındaki iletişimden kaynaklı. Sen noterden motorun satışını alırken bu problemin noterde karşına çıkması ve o zaman düzeltilip satışın tamamlanması gerekiyordu. İyi ki size ceza felan yazım Trafik müdürlüğüne göndermeden çözmüşler işi. Geçmiş olsun.

dj_karizma
19 Ağustos 2013, 19:48
Satış noterde olduysa bu ne sizin ne de 2. el motorunuz suçu. Bu sorun saçma salak olan Trafik ve Noter arasındaki iletişimden kaynaklı. Sen noterden motorun satışını alırken bu problemin noterde karşına çıkması ve o zaman düzeltilip satışın tamamlanması gerekiyordu. İyi ki size ceza felan yazım Trafik müdürlüğüne göndermeden çözmüşler işi. Geçmiş olsun.

Aynen Aynen ßende diyorum abi noterde satış alırken neden cıkmadı karsıma bu muhabbet bundan 5 6 kez öncede çevirmede bi sorun olmadan geçmiştim bugünmü çıktı bu dıyorum ilk defa 20 30 anons geçti plakam trafik ekiplernce etiket olduk antalyaya :) Gerçi şaşırmıyorum burası türkiye Herşey OLabilir :) :thumleft: