Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni basliyorum yardım ederseniz sevinirim
EnesOzgen
11 Ağustos 2013, 11:58
ilk defa motosiklet kullanıcam 17 yasındayım 185 boyum 85 kilom hep sempati duydugum cross motor kullanmak istiyorum sizde uygunmu yorumlarsanız sevinirim. 250 cc lik dusunuyorum hem yeniyim hemde daha uygun fiyatlı
aklımda soyle urunler var onlarıda yorumlarsanız sevinirim
bide şehir içinde kulalnıcam sadece ne tur ekipmanlar alınması lazım
Asya RX 250 Supermoto
Mondial X-TREME MAX
Yuki YK 250
Motoran Cross XF-250
Sizler ne önerirsiniz
emre.kirmizi
11 Ağustos 2013, 13:11
bende supermoto tarzı bakıyorum bildiğim bişey var mondial x tereme max bi arkadaşımda var çok bindim elektrik tesisatında sürekli arıza veriyordu.Özellikle araziye çıktından sonra.
EnesOzgen
11 Ağustos 2013, 13:26
Eyvallah bildigim iyi oldu aslinda asya saglama benziyor bakalim daha yeni arastiriyorum
forzaBJK
17 Ağustos 2013, 23:21
kusura bakmayin, yeni farkettim konuyu.. forumda mondial x-treme max ve asya 250'nin sayfalari mevcut - modeller sayfasinda bulabilirsin.
kendim x-treme max sahibiyim ve bugüne dek herhangi bir sorun yasamadim.. bir kac vidanin gevsemesi disinda..
araziye de girdim, kisa uzun yol yaptim, yaylaya ciktim daga ciktim..
asya 250'nin sayfasinida takip ediyorum, o modele terfi etmeyi düsünüyordum ki oldukca sorunlu oldugu anlasiliyor sayfasindan.
mondial mi asya mi dersen kesinlikle mondial derim yukardaki modeller icin. diger modeller hakkinda bir fikrim yok.. motorani test etmis xtreme max kullanicilar var ve izlenimleri memnun kaldiklari yönde..
sunu demeden gecemeyecegim; x-treme max kesinlikle fiyatini kurusuna kadar hakeden bir motor.
http://imageshack.us/a/img203/3026/dsc0077tc.jpg
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO