PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk motorum süper sport olsun istiyorum

hkarahan
27 Temmuz 2013, 22:46
Merhaba arkadaşlar

Aslında motorumu seçtim bir süredir araştırıyorum forumda kafama takılan bir kaç soruyu sormak istedim..

İlk olarak alacağım motor büyük ihtimalle "Sıfır" CBR 125R olucak. 2. el pazarına hiç girmek istemedim arada oynayan bin liralık fiyatlar beni pek tatmin etmedi.

En çok kafama takılan problem tombalak bir vatandaşım 1.80 boyunda 120 125 kilo arasında gidip geliyorum şu aralar kilo verme çabası içerisinde olsam da bunun veremezsemide var :)
Diğer soruların çoğu cevaplanmış fakat belki tombalaklar için tavsiyelerde bulunabilirsiniz
Pekte problem yokmuş aslında :)

Metro - Metrobüs - Otobüs - Minibüs olaylarından o kadar bunaldım ki anlatamam birde kilo olunca bir yerden bir yere gitmek işkence haline geliyor..
125 cc'lik bir makine ile başlayıp 250 ve 600 ile devam etmeyi düşünüyorum tabii ki kendimi bindiğim motorda yeterli görene kadar.

Teşekkürler şimdiden..
:king:

sozerten
27 Temmuz 2013, 22:48
Yolun açık olsun :)

Tsubasa
27 Temmuz 2013, 23:21
kışın biraz daha düşer motosiklet fiyatlar,
cbr 125 yeni kasayı bende cok seviyorum cok da takip ettim fakat sezon başında motor sattıgım için malesef denk gelmedi cbr 125
ikinci el almanı öneririm. o kadar büyük paralar vermene gerek yok
kışın 5.5 6 civarında vardı tertemiz cbr 125ler. rodajı bile bitmemiş bulursun.
cbr 125 yeni kasa iyi bir tercih..
tam bir başlangıc motoru.. =)

Panter38
28 Temmuz 2013, 00:29
Merhaba arkadaşlar

Aslında motorumu seçtim bir süredir araştırıyorum forumda kafama takılan bir kaç soruyu sormak istedim..

İlk olarak alacağım motor büyük ihtimalle "Sıfır" CBR 125R olucak. 2. el pazarına hiç girmek istemedim arada oynayan bin liralık fiyatlar beni pek tatmin etmedi.

En çok kafama takılan problem tombalak bir vatandaşım 1.80 boyunda 120 125 kilo arasında gidip geliyorum şu aralar kilo verme çabası içerisinde olsam da bunun veremezsemide var :)
Diğer soruların çoğu cevaplanmış fakat belki tombalaklar için tavsiyelerde bulunabilirsiniz
Pekte problem yokmuş aslında :)

Metro - Metrobüs - Otobüs - Minibüs olaylarından o kadar bunaldım ki anlatamam birde kilo olunca bir yerden bir yere gitmek işkence haline geliyor..
125 cc'lik bir makine ile başlayıp 250 ve 600 ile devam etmeyi düşünüyorum tabii ki kendimi bindiğim motorda yeterli görene kadar.

Teşekkürler şimdiden..
:king:
Yanlis anlamayin ama 125 biraz küçük gelebilir cbr 250 alsaniz hemdaha seri hem ki kisi binince bayilmaz hemde hemen sıkılmazsiniz

Kaangngr
28 Temmuz 2013, 00:51
Hocam 125 ideal ilk olcaksa iyice kavrayıp 250 alırsın. 250 seridir hem dengede durmayıda öğrenmek lazım. Bugun cbr 125 kullandim guzel makine. Adam direksiyon sinavinda dustu yani. Karar senin kontrol ederim makineyi dersen al.

EnesBeyter
28 Temmuz 2013, 01:26
SS motor yatırmaya gelmez, yeni başlayacaksan Koruma Demirli bi Commuter tavsiyemdir. Ufak tefek kazaları affeder commuter:cat:

Gene de tercih senin tabii