PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))

Sayfa : 1 2 3 4 [5]

takendy
05 Ağustos 2013, 09:46
dötün içinde kaybolmayan sele istiyoruz...:queen:

öyle deme , cbf yüzelli de kıçımıza saplanmış gibi durmuyor mu :P

mete_han
05 Ağustos 2013, 09:52
öyle deme , cbf yüzelli de kıçımıza saplanmış gibi durmuyor mu :P

valla ben motordan daha iri olduğumdan sıkıştırıp gebertemiyorlar...:P

takendy
05 Ağustos 2013, 09:55
valla ben motordan daha iri olduğumdan sıkıştırıp gebertemiyorlar...:P

senden iri ne var ki ?

seni yolda gördüğümde hep merak ettim, bu adam nasıl ilerliyor oturduğu yerde diye,
Sonra mola verdiğinde gördüm de anladım, altında cebefe yüzelli varmış da bizim haberimiz olmamış :P

mete_han
05 Ağustos 2013, 10:01
galiba 1200 gs paklar beni...dimi cicişko...:P

takendy
05 Ağustos 2013, 10:05
galiba 1200 gs paklar beni...dimi cicişko...:P

reyis, varadero aldık o bile kesmedi, ya köfteden vaz geçip zayıflayacan, yada paraya kıyıp 1200 alacan... :)

thb
05 Ağustos 2013, 10:34
Başlığın hızına yetişilmiyor, okurken 10 sayfa vardı yorum kısmına geldim 11 sayfa olmuş. İrekor sende hacı hayırlı uğurlu olsun, uslubunla bigün herkeş anadolu aazıylan gonuşcek.
Foruma yeni üye olanları senin başlığına yönlendirip hayır duası ettiriveren : )) Tekerin düz bassın inşş.

Bi de onca zaman sonra zorda olsa motoru değiştirmişsin, neden inazuma bi bunu sormak istiyorum. bi de tercihinde seni yönlendiren faktörler nelerdi, ikisi aynı kapıya çıkıyo gibi gözükebilir ayrı sormaya çalıştım : )

MZ781
05 Ağustos 2013, 11:39
Hayırlı olsun.Allah (c.c.) kaza ve belalardan korusun cümlemizi.

mete_han
05 Ağustos 2013, 14:59
takendy..thb..ve mz781 dostlar yeni bir kaç gelişme var...anlatacağım detaylar var...paylaşıcam sizlerle sonucta burası aile ortamı...hepimizin ortak bir bağı var..bazı sıkıntılar oldu farklı kararlar aldım...

bana bi 24 saat daha müsaade edin...:rendeer:

htmetin
05 Ağustos 2013, 15:11
innazumayı satıp honda acemi aldın yoksa?

mete_han
05 Ağustos 2013, 15:27
dur la olayın sihirini bozma :queen:

sezginkalkan
05 Ağustos 2013, 15:43
Vay vay vayyyy... hayırlı olsun agabey, vallahi bende niyetlenmiştim fazer almadan önce ama bana biraz daha pahalıya gelecek ve sürekli 2 kişi kullandığım için tam yetermi bilememiştim. Ama her gördüğümde tekrar tekrar hoşuma gidiyor. Allah kaza bela vermesin, yanlız ön teker yamuk mu ne ? :queen:

mete_han
05 Ağustos 2013, 15:53
Vay vay vayyyy... hayırlı olsun agabey, vallahi bende niyetlenmiştim fazer almadan önce ama bana biraz daha pahalıya gelecek ve sürekli 2 kişi kullandığım için tam yetermi bilememiştim. Ama her gördüğümde tekrar tekrar hoşuma gidiyor. Allah kaza bela vermesin, yanlız ön teker yamuk mu ne ? :queen:

e yuh :P feystedemi görmedin la ayuu...:P sağol dostum...darısı başına diyemiyorum çünkü feyzırın var...kafa kafaya takas ederiz istersen...:P

takendy
05 Ağustos 2013, 15:55
takendy..thb..ve mz781 dostlar yeni bir kaç gelişme var...anlatacağım detaylar var...paylaşıcam sizlerle sonucta burası aile ortamı...hepimizin ortak bir bağı var..bazı sıkıntılar oldu farklı kararlar aldım...

ne kararı aldın la, artık kış uykusuna yatmayacan mı ?
de haydi, işe güce konsantre olamıyom meraktan :P

mete_han
05 Ağustos 2013, 15:59
ne kararı aldın la, artık kış uykusuna yatmayacan mı ?
de haydi, işe güce konsantre olamıyom meraktan :P

olacakla öleceğe çare yok...:P

sezginkalkan
05 Ağustos 2013, 15:59
yaw arkadaş, sor bi bakalım işten feyse girip takılma firsatın oluyomu diye, anca 1-2 foto koyuyorum o kadar :) takas olayı değilde, bundan zevkini al, sonra sanada bir feyzır çakalım hacı.

alp_tunay
05 Ağustos 2013, 16:01

Ganyandan Tüyo mu aldın lan :wiinkk:

htmetin
05 Ağustos 2013, 16:37
Bu inazuma çok değiştirdi seni.

egelim 43
05 Ağustos 2013, 17:05
şu izin bi gelsin hepinizi tek tek öpücem...:P

Öp bizi panda yi bizi panda :queen::flower:

ramcixx
05 Ağustos 2013, 17:41
hayırlı uğurlu olsun. Yalnız bu motorun şu ön çamurluğunu sevemedim gitti. Saçma sapan bi tasarım olmuş. Göz zevkimi bozuyor. Kullandım. Konforuna diyecek yok.

alp_tunay
05 Ağustos 2013, 18:06
Zamazuma çarptı bizim pandayı....
İtiraf et lan...
Pişman oldun dimi.. :bounce: