Orijinalini görmek için tıklayınız : Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))
serkanbitez
27 Temmuz 2013, 15:46
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız işallah
ReiZzZ
27 Temmuz 2013, 16:05
hayırlı uğurlu olsun abi güle güle kullan inşallah çok memnun kalırsın :rendeer:
Shrieker
27 Temmuz 2013, 17:09
Şaka bi yana, kazasız belasız keyfini süresin. Çok güzel motor :wiinkk:
salcano_7946
27 Temmuz 2013, 21:03
bugün 27 temmuz 2013...metepandronun ınazuma alısının 2.günü.bundan boyle 26 temmuz tarıhı türk i memleketlerde bosnada,makedenyoda,yavru vatan kıbrıs ta yurtta ve cıhanda kutlanacaktır...etkılılerın ve yetkılılerın tikkatine duyrulur....
hocaseko
27 Temmuz 2013, 21:10
metehan benim evlilik yıldönümünde sende yeni sevgili yapmışsın...seneye beraber kutlarız artık... :)
İHTİYAR
27 Temmuz 2013, 22:00
İyi günlerde kullanmanı dilerim, borç yiğidin kamçısıdır çünkü köle eder. Sen mahallenin Spartaküsüsün.:cherry:
acayüp
27 Temmuz 2013, 22:03
Bu aksam gordum ınazumalı apacı . Kızıyla bınmıs motora ıkısındede kask yok .
Keske resımlerını cekeydım ıbretı alem ıcın koyaydım buraya .
Ama motor yanıyor pırıl pırıl :)
rapsy_09
27 Temmuz 2013, 22:27
Metahandro hayırlı olsun yeni düldülün :) :)
FermanogLu
27 Temmuz 2013, 23:09
Hayırlı olsun
rahmi34
27 Temmuz 2013, 23:52
hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belası kullanman dileğiyle. bugün kızıltoprakta inazumaya bindim oldukça rahat ve kalıplı geldi, bende çok sevdim :)
mete_han
28 Temmuz 2013, 00:48
hüloğğğğğğ....:P 150 kelometer yaptımkine...maşallah canavar gibi bizim kara kartal...:thumleft:
harbi güzel makina lannnn...:joker:
argedeşler bugün kızımla denize gittik...rumel kavağına...bir yoruldum sormayın sonrası BABACI Coşkunun evinde iftardaydık şimdi geldim yarın da nöbet var ...erken kalkıcam...tek tek tebrik mesajlarınızı cevaplayacağım ..demeyinki vay artiz ipne cevapda yazmıyo sallamıyo beni falan aklınıza bişey gelmeyin...öyle yalandan he hü yazsam daha mı iyi...az kaldı...2 gündüz 2 geceden sonra zaten 1-15 ağustos yıllık izindeyim..evde yatış...
sağolun varolun...şu 2 günümü asla unutmam...çocuklar gibi şendim...
hayırlı olsun...ön cam tavsiye ederim...daha şık duracak sanki....
aga önce plakaya sigortaya bi para bulam gayrısı kolay :P
Kıçımızı yırttık cbf500 al diye...
Olm sen adam olmaz söz dinlemessin..
şimdi sat 9 a satamassın gelişmemiş ayu...
Len banane...
Almışın işte..
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız....
alp_tunnel ınazumadan ne anlar...dingil...:P
metehan benim evlilik yıldönümünde sende yeni sevgili yapmışsın...seneye beraber kutlarız artık... :)
inşallah değerli kardeşim...
hayırlı uğurlu olsun abi, kazasız belası kullanman dileğiyle. bugün kızıltoprakta inazumaya bindim oldukça rahat ve kalıplı geldi, bende çok sevdim :)
yok böyle bi makina aga...tam göynüme göre...
Allaha emanet olunuz arkadaşlar...kendim için ne istiyorsam sizler için iki katını isterim...
tigermbz
28 Temmuz 2013, 00:53
vay ayu, sınıf atladın ha!
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
mete_han
28 Temmuz 2013, 01:05
vay ayu, sınıf atladın ha!
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
hayvan insanı bak ben bu taşeron bekci başıma sürünerek ınazuma sahabısı oldum...sen garagtersiz ise devlet memuru oldun ama traşa kaydın...bu kadar parayı napacan olm...adam gibi bi motor al ya da gariban sevindir...mükerrem ve ben senden utanıyoz...evlendim ayağı yapma...borc harc ayağı yapma...
badircik
28 Temmuz 2013, 01:06
Hayırlı olsun. Kazasız belasız, güle güle kullan. :)
mete_han
28 Temmuz 2013, 01:12
tekrardan yazıyorum tek tek cevap yazamadığım için çok özür diliyorum...bir kaç gün müsaade edin ilk tatil günümde yazıcam...motorun koy dötüne size bişey olmasın yav...:P ben bu konulara kafayı takarım...
takendy
28 Temmuz 2013, 01:20
La çiçeem, en sonunda seni taşıyacak motrü almışın, neydi be o motürlere çektirdiğin,
güzel güzel sevişin, yıpratma yavruyu...
güle güle kullan...
Okan Sinan Ocan
28 Temmuz 2013, 01:32
Hayırlı uğurlu olsun köfte canavarım. Allah 600 lükleri litrelikleride göstersin inşallah ...
nadrov
28 Temmuz 2013, 01:42
Hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan
gitaryolcusu
28 Temmuz 2013, 03:38
Hayırlı ugurlu olsun abi. Allah kaza bela yüzü göstermesin. :rendeer:
Tsubasa
28 Temmuz 2013, 03:50
tekrardan yazıyorum tek tek cevap yazamadığım için çok özür diliyorum...bir kaç gün müsaade edin ilk tatil günümde yazıcam...motorun koy dötüne size bişey olmasın yav...:P ben bu konulara kafayı takarım...
mete_han argo kelime kullanmış beyler abanın şikayet butonuna banlatalım metehanı,
giremesin foruma içinde patlasın zamazumalı günleri :D
tigermbz
28 Temmuz 2013, 13:15
hayvan insanı bak ben bu taşeron bekci başıma sürünerek ınazuma sahabısı oldum...sen garagtersiz ise devlet memuru oldun ama traşa kaydın...bu kadar parayı napacan olm...adam gibi bi motor al ya da gariban sevindir...mükerrem ve ben senden utanıyoz...evlendim ayağı yapma...borc harc ayağı yapma...
2 tane motor var ayu, dahasını napayım
hiç canım çekmiyor ama araba işine bakacaz herhal, çoluk çocuk gezilmiyor motorla
Felon
28 Temmuz 2013, 13:42
yok öyle abey motoru aldın alalı bir yorgunum meşgulüm ayakları falan.... takip ediyorum, benim o mesajım alıntılanacak.. yoksa yakarım forumu her mesajını şikayet ederim :P
egelim 43
28 Temmuz 2013, 13:46
Merak etmeyin yazar Pandacık varı yoku İnazumaya yatırdı paralar suyunu çekti :) yakında izinede çıkacak napıcak evde kös kös oturcak :P aha o zaman görün siz klavye matorcusunu :queen:
Serk21
28 Temmuz 2013, 14:30
Hayirli ugurlu olsun abi,Allah kaza bela gostermesin,koltugunu kedi tirnaklamasin,uzerine kuş zicmasin,merakli vatandaslar kurcalarken yuzukleriyle çiziktirmesinler inşallah :)
Ufuk Baltacı
28 Temmuz 2013, 14:47
Çpk güzel bir motor. Hayırlı olsun. :=)
kurubuz
28 Temmuz 2013, 14:53
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Suzuki motor camiasının tartışmasız en kaliteli makinasıdır. Güle güle bin , uzun yıllar kullan. 600 lük makinalardan da uzak dur, Daha dün TP sensörüne 360 lira verdim.
CİHAN
28 Temmuz 2013, 16:04
hayırlı olsun metehan abi,
Yollarda görüşürüz.
mete_han
28 Temmuz 2013, 16:16
yok öyle abey motoru aldın alalı bir yorgunum meşgulüm ayakları falan.... takip ediyorum, benim o mesajım alıntılanacak.. yoksa yakarım forumu her mesajını şikayet ederim :P
çüküne feda ganga :) yazcam laaaa..beni bilirsin motor aldım diye sevincten sevgi kelebeği melaike olcak halim yok hep severim sayarım forumdaşlarımı...
Ama bişey diyimmi aga biraz düzgün motorum oldu dötüm başım oynamaya başladı trafikte havam 1500 yani.. :)
iptaluyelik02
28 Temmuz 2013, 16:55
çüküne feda ganga :) yazcam laaaa..beni bilirsin motor aldım diye sevincten sevgi kelebeği melaike olcak halim yok hep severim sayarım forumdaşlarımı...
Ama bişey diyimmi aga biraz düzgün motorum oldu dötüm başım oynamaya başladı trafikte havam 1500 yani.. :)
cc hastalığı sarmış senin bünyeni,bundan sonra küçük motorlara bakmazsın artık,
yakında yoldaki düşük cc lere "la çekil yoldan fakir "diye bağırırsın sen :)
yine kitledim kardeşime ,iciimin yağı eridi .
:) :) :) :)
salcano_7946
28 Temmuz 2013, 17:08
arpa parasından arta kalan var başgan.sıkıntı plaka sigortaysa....
GP500-1st
28 Temmuz 2013, 17:22
biz inazuma optimum secenek demistik senin kullanim stiline gore 3 ay evvel.
Allah 1250 bandit nasip etsin bundan sonra:)
c3nk
28 Temmuz 2013, 17:58
hayırlı uğurlu olsun nokta atışı yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler dilerim.
barodi
28 Temmuz 2013, 22:36
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ve tüm motosiklet kullananların birgün hayalindeki motosiklete sahip olmayı herkese nasip etsin.
ozzy73
28 Temmuz 2013, 22:50
hayırlı uğurlu olsun mete. bi ara bende bayaa ciddi almayı düşündüydüm inazumayı :cat: şahane motor almışsın güle güle kullan kazasız belasız inşallah :rendeer:
Permatiq59
28 Temmuz 2013, 23:16
cok sevindim üstat.. benimde çok ama çok istediğim bi makina.. ama önümüzde düğün var o yüzden cbf'den sonra cc büyütme olayında bütceyi zorlamadan gv ye talim ettik..
Felon
28 Temmuz 2013, 23:17
yakışır abime, hem boyuna posuna en uygunu,hem heryere gider gelir 600cc gibi ayda bir çıkmaz garajdan miss..allah kaza bela vermesin
mete_han
28 Temmuz 2013, 23:17
şu izin bi gelsin hepinizi tek tek öpücem...:P
SmirnouF
28 Temmuz 2013, 23:20
kankam hayırlı olsun , allah kaza bela göstermesin , artık 2 silindir makinan var senin gibi gençleri tekerde görmek isterükkk :)
drsteel
29 Temmuz 2013, 01:03
hayırlı olsun
piyanist_irf
29 Temmuz 2013, 01:29
öyle görünüyoki önce benden başlayacan :cherry:
mali_181
29 Temmuz 2013, 02:00
Abi hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
bykemik
29 Temmuz 2013, 02:14
Kazasız belasız sürersin abi inşallah... ;)
oknglr
29 Temmuz 2013, 02:15
Hayırlı olsun :cherry: ::gazla::::gazla::
http://www.meleklermekani.com/imagehosting/bynazarlikpl5-3001.jpg
yamyamaha
29 Temmuz 2013, 04:16
hayırlı uğurlu olsun. hemen mesaj yazmadım bomba çıka bilir diye. :) gerçekmiş. cbf ciler bir fanatiğini kaybettiler diye yastalar.
iptaluyelik02
29 Temmuz 2013, 09:59
motoru kullanmak icin izin gününü bekliyorsan yazıktır,MT ailesi olarak gelir,birer tur atarız,izinde rodajla uğraşmazsın :)
ERROR88
29 Temmuz 2013, 10:21
Hayırlı olsun Metehan
KUVVETMİRA
29 Temmuz 2013, 10:49
hayırlı olsun yiğidim,
hele şükür 20 senede cc artırımına girdin, kanaatkar adamsın vesselam :rendeer:
astorojna
29 Temmuz 2013, 12:15
abi hayırlı olsun.
beraber güzel günler geçirmeniz dileğiyle.
Sinan Er
29 Temmuz 2013, 12:44
Satıcıların metapan motor almış dediler.
Motoruylan gören varmı :))
Yeni motorun üstünde foto görsem inanmam.
Motoruyla tatlısıyla gelecek MT camiasına verecek 1 er tur. Anca o zaman belki..
tombo
29 Temmuz 2013, 12:56
Hayırlı olsun, Suzuki olsun :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO