Orijinalini görmek için tıklayınız : Inazuma Sahabısı Olduk Çok Şükür :))
bombaci20
27 Temmuz 2013, 01:04
hayırlı olsun topraam kazasız belasız tadını çıkarman dileğiyle.. :)
çelikatlı
27 Temmuz 2013, 01:05
ooo hayırlı olsun. kazasız belasız hadi bakalım:)
K o r @ y
27 Temmuz 2013, 01:05
hayırlı uğurlu olsun gangaleyta, adına çok sevindim.. bindiğin cbf e göre sana değer verenlerin aklını serçeye taksan, ters uçar hayvancağız imanıma..
seni sevim biliyon dell mi.. aldığın motorun kadar sende kaliteli bir arkadaşsın.. öpüldün, gıdışından.. tekerine daşş dokunmasın evelallahh
hayırlı olsun diyeceğimde inanasım gelmiyor
allah kaza bela vermesin inş
zurnacı irfan gene yapmış yapacağını :cat:
bizde sıfır makina aldık irfan abi haberin olsun:cherry:
piyanist_irf
27 Temmuz 2013, 01:18
ahhhhh ahhhh aklıma ne geldi şimdi .......::friends: f54 adamının bir ybr si vardı dillere destan , hatırladığım kadarıylada bir elektirik sıkıntısı vardı , kaç defa gel diye çağırmıştımda gelmemişti hayta :cherry:
la olm bayramdan sonra haberleşelim benimi taşlarsın mendeburrr yararım kafanı heeee :cherry: :P
CEM.
27 Temmuz 2013, 01:24
abi buna 2 yıl degil en az bi 5 sene bin benzin olacak 6 lira 2 yıl sonra 600cc alsanda uzun yolda 5-6 lt altına inemiyecen ınazuma ile eco moda bi aldınmı 3.5lt... misss :). hem şehir içi hem şehir dışı şu zamanda en mantıklı motor 250cc . 100tllik benzinin 69tlsi vergi olunca..
haojin2005
27 Temmuz 2013, 01:25
Hayırlı olsun abi çok sevindik.Allah kaza bela göstermesin.Darısı başımıza :)
tr100a
27 Temmuz 2013, 01:40
hayırlı olsun Mete yakışır sana
keşke üstüne 4000 tl daha koysaydın sana hayabusa alırdık:queen::queen::queen:
srknbdm
27 Temmuz 2013, 01:49
Gök gürültülü fırtınada çakan şimşeğin hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin..
KeaSH-07
27 Temmuz 2013, 01:53
abi buna 2 yıl degil en az bi 5 sene bin benzin olacak 6 lira 2 yıl sonra 600cc alsanda uzun yolda 5-6 lt altına inemiyecen ınazuma ile eco moda bi aldınmı 3.5lt... misss :). hem şehir içi hem şehir dışı şu zamanda en mantıklı motor 250cc . 100tllik benzinin 69tlsi vergi olunca..
2 yıl sonra vergide düşer 49.500 e ohh miss :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:51 ----------
alamadın mı sen daha bi joyride :)
HEROCAN35
27 Temmuz 2013, 02:00
hayırlı ugurlu olsun allah kazasız belasız binmek nasip etkin güzel motor vesselam.:thumleft:
aslında tüm motorseverler olayın farkında şimdi suziki olsun yamaha veya honda olsun ne bileyim en azından bi sym bi kmco olsun çinde yapılmış olan modelleri olsa dahi çinli akranlarıyla aralarında bi kaç gömlek fark var herkezin alım gücü bir degil malum ekonomik sebepler ister istemez çin pazarına yöneltiyor motorseverleri şimdilik ayagımı yerden kessin diyor:santa: bazıları bazılarıda kah işe gidip gelmek kah bi pazarımız var bineriz :sunny:gibisinden çin çon takılıyor
ünaltürkyazıcı
27 Temmuz 2013, 02:00
Hayırlısı olsun, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin.Nice kilometrelere...:)
askon
27 Temmuz 2013, 02:02
methan kardeşim hayırlısı olsun ALLAH CC kaza bela vermesın valla yakışır yakışırda yıllar sonra hondaya sırt cevirip süzikiye dönmen soru işareti bize gerceği söyle suziki honda dan vazgeçmen için inzumayı hediye etti sana değilmi hadı söyle :)
motoseyyah
27 Temmuz 2013, 02:21
Metecan yeni motorun hayırlı olsun,iyi bir tercih bunu sen de biliyorsun,kullandıkça daha çok seveceğine inanıyorum.Bu motor gelmeden önce de geldikten sonra da çok konuşuldu,bilen de konuştu bilmeyen de.Malum, ülkemizde ilk alanlardan biri de bendim şu an 6.000 km lere dayandım.Elbette herkesin tarzı,beklentileri farklı farklıdır. Bunca yıllık yol ve pek çok değişik cc ve farklı modellerde ve de tarzdaki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten bu ülkede kullanılabilecek en ideal ve kaliteli motorlardan biri diyebilirim.Tekerin düz bassın rabbim kaza bela vermesin.
İmportant
27 Temmuz 2013, 02:39
Hayırlı olsun.
blue white
27 Temmuz 2013, 02:54
güle güle kullan sevindim adına. o rodaj olayını öyle uygulama benden tavsiye :)
WanD
27 Temmuz 2013, 02:59
Hayırlı olsun, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin...
Drayke
27 Temmuz 2013, 03:26
Hayırlı olsun.
egelim 43
27 Temmuz 2013, 03:36
Pandam hayırlı olsun len :cherry: kapmışın Suzuyu vermişin guzuyu :cherry: Allahım kaza bela vermesin iyi günlerde gülerek kullan inş. :rendeer: Plaka taktığın günleride görürüz inş. :cat:
Raphae1
27 Temmuz 2013, 03:39
hayırlı uğurlu olsun Metepandro :D
clemenze
27 Temmuz 2013, 03:41
Hayırlı olsun.
Öyle görünüyor ki motor bloğundan çıkan egzoz başları(hedırs:]) ileride sararıp kararacak.
Şimdiden aşağıdaki ürünü bauhauslardan temin edebilir ve duruma göre 15-20 günde bir uygulama yaparsan sararmalar ileride sinirini bozmaz.
Aşağıdaki örnekler gözünü diktiğin yüksek hacimli makinelerde uygulanmış halidir.
ÖNCE
http://img33.imageshack.us/img33/7720/ttxe.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/33/ttxe.jpg/)
SONRA
http://img707.imageshack.us/img707/1429/nqw5.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/707/nqw5.jpg/)
http://img266.imageshack.us/img266/7482/ywfe.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/266/ywfe.jpg/)
satoyama
27 Temmuz 2013, 03:46
hayırlı uğurlu olsun. maşallah
benzin 5 tl olmuş 600cc makinalara kırıtmamak lazım :)
Samet Ağır
27 Temmuz 2013, 04:43
hayırlı uğurlu olsun kanka..tüm yorumları okuyamadım ama tek benimki ise kimseyle paylaşmam..
şöyleki tekeri yamuk duruyor bunun..bi ara buraya gelmen ve onu düzeltmemiz gerekiyor...annadın sen onu....:pl::cherry::rendeer:
EnesBeyter
27 Temmuz 2013, 04:46
mete abi hayırlı olsun:)
satoyama
27 Temmuz 2013, 05:07
abi plakasız gezme ince hesap yapma zararlı çıkma.. bu kadar para verdin eşeği aldın semerini düşünüyon.
ben sana reel de hemen yazayım masrafları sen daha iyi araştırırsın illaki.
sigorta: halk sigorta 205tl (daha düşüğü illaki vardır ama daha yükselleri çok fazla)
ek 1 belgesi: 15tl
plaka: 11tl
2 yaprak ruhsat: 150tl
acayüp
27 Temmuz 2013, 05:16
Hadi hayırlı uğurlu olsun sonunda şaşırttın camiayı.
Felon
27 Temmuz 2013, 05:19
Hayırlı olsun abi güle güle kullan allah kazadan beladan esirgesin.Çok daha iyileri nasip olur inş.
muratlion
27 Temmuz 2013, 05:26
Metehan kardes hayirli olsun .bu 150km hiza 30 dakikada cikan cin mali scoterleri bile sollamakta zorlanan cirkin makinayi almadan bir bilene danissaydin be kardesim .
adanalı
27 Temmuz 2013, 06:17
hayırlı olsun meteciğim,güle güle kullan kardeş.:rendeer: suzuki bir başkadır.yalnız sakın kışın şu meşhur sarı çizmenle bineyim deme,suzukinin de bir karizması var di mi?:P
salcano_7946
27 Temmuz 2013, 08:08
başgan sen ne yaptın öyle.....ben artıkın salcanoyla seni yollarda gecemeyecekmıyım,motorlupısıkletının uzerıne kapandıramayacakmıyım........cok uzdum benı reyizim......hayata baglanmamın tek ve degısmez gercegı senı tokatlamak ıken bana bunu nasıl yaprsın allahın guvenlıkcı bekçisi.....oldumu.....oldumu ha soyle....
:rendeer:allah kaza bela and dert vermesın,tekerın duz bassın,karaambar kamtoncuar dernegının yanındakı bufeden çikolata almayı nasıp etsın.allah bıran once odeme kolaylıgı versın sayısal loto oynamadıgın halde sana cıksın,yolun hep bıze dogru dussun koftelerı 2 porsıyon 2 porsıyon yıyesın:rendeer:ve buna benzer bırsuru ıyı dılekler,temennıler......kalbımden gecenı allah bılıyo adına cok sevındım...allahım ıyı gunlerde kullanmanı nasıpetsın cumlemızle bırlıkte ınsallah.....
extrem_015
27 Temmuz 2013, 09:01
bayadır takip ediyordum inan kendim almış kadar sevindim abicim allah kaza bela vermesin güle güle kullan 250 lik makinaların içinde en sevdiğim makinalardan biri vırt zırt diyeni takma inazumanın kalıbı yeter :cat:
hocaseko
27 Temmuz 2013, 09:06
hayırlı olsun...ön cam tavsiye ederim...daha şık duracak sanki....
DEISIS
27 Temmuz 2013, 09:26
Hayırlı mübarek olsun. Güzel motor güzel seçim.
Kazasız belasız cezasız sürüşler..
TanImsIz
27 Temmuz 2013, 09:33
Yeni gördüm başlığı, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan abi..
LASTROMANTIC
27 Temmuz 2013, 10:05
Hayırlı olsun abicim allah kaza bela vermesin. Darısıda hayalini kuran herkese olsun inş.
mete_han
27 Temmuz 2013, 10:33
bana mator satmışlar dün ya la....:queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
ben size döncem...:queen: valla tek tek cevap yazıcam...şimdi kızımı bi denize götüreyim ...bu Caddede belediyenin tesisi var ya ara sokakta Göztepe Parkını geçtikten sonra oraya götüreyim diyorum..akşamada iftara davet var nete mobilden girer cevap yazamam...ama motorun verdiği sevinchmi bilinmez bilahare cevap yazmak isterim...bizde böyle abi :)
suziki candır gerisi heyecandır :)
gerisi badılcandır...:P
allah kaza kederden uzak tutsun kankam , ben kırmızı diye tahmin etmiştim lakin topikini görünce baktımki siyah , siyah güzel vede sexi bir renktir lakin en küçük çizik ve toz zerresini hemen belli eder o yüzden karizması iyi olsada söylediklerim araba içinde geçerlidir , siyah dışında açık , beyaz , kırmızı ve diğer renkler tercihim olmuştur hep :)
tabi kullanacak sen olduktan sonra siyahı beyazı farketmiyor benim için ,
bu arada arka çanta demiri topcase takacaksan ki, kesin takarsın hem bütçen hemde motorun için sana küçük bir hayırlı olsun hediyesi olsun :)
bayramdan sonra müsait bir günde gel halledelim .
seni kucağa oturtmucam diyosun ganga...adamın olcak bu memlekette abi :) faturası dahi yok lan irsaliye ile geziyom...:P
şimdi bana müsaade dostlar selam sevgilerimle...Allah hepinizden razı olsun...
Sepetçioğlu
27 Temmuz 2013, 12:06
Hayırlı olsun güle güle kullanın :cat:
ferhatkars
27 Temmuz 2013, 12:09
hayıllı olsun abi... güle güle kullan....
UKYO
27 Temmuz 2013, 12:13
hayırlı olsun kardeş,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
cx571
27 Temmuz 2013, 12:34
Hayırlı olsun abi. Motorunu ısparta halısının üzerine koy. eline çayını al. karşısında çay iç :)
Mechanix
27 Temmuz 2013, 12:48
Şık motor , hayırlı olsun .
KaPTaNHaSaN
27 Temmuz 2013, 12:58
Hayırlı uğurlu olsun, ilk kutlama benden. sakın yatırma motoru bi manet 230 gaymeymiş.
dur abi adam zaten cbf i taksim de parçalıcam yazmış :) 230 tl ye ön kafayı komple toplarsın şimdi para da etmio diyecek parçalayacak :)
metehanım hayırlısı olsun... sıfır makina zorunlu trafik sigortaları çok para tutuyor haberin olsun .
ibico
27 Temmuz 2013, 13:25
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.güzel tercih yapmışsıniz.
Ufuk İnkaya
27 Temmuz 2013, 13:44
Mete Abiiiii hayırlı olsun ne zaman ıslatıyoruz ? :queen:
Kendim almış gibi sevindim abi hayrını gör, tekerine taş değmesin güzel günlere umarım :cat:
alp_tunay
27 Temmuz 2013, 13:48
Kıçımızı yırttık cbf500 al diye...
Olm sen adam olmaz söz dinlemessin..
şimdi sat 9 a satamassın gelişmemiş ayu...
Len banane...
Almışın işte..
Hayırlı olsun..
Kazasız belasız....
blt_59
27 Temmuz 2013, 13:59
hayırlı olsun,her güvenlige lazım olan bi elipman :cherry: ALLAH bizede nasip eder inşaallah..
[Turan]
27 Temmuz 2013, 14:18
Hayırlı olsun kazasız belasız.
sentepeli
27 Temmuz 2013, 14:33
hayırlı uğurlu olsun fuarda görmüştüm gerçekten güzel makina güle güle gez başkan..
Tsubasa
27 Temmuz 2013, 14:48
Hayırlı uğurlu olsun, ilk kutlama benden. sakın yatırma motoru bi manet 230 gaymeymiş.
parcanın pahalı oldugunu bilerek aldı faruk abi,
baksana motosikleti halının üstüne koymuş ayaklık çizilmesin diye :flower:
evin içine sokacakmış hergün asansöre bindirecekmiş..:queen:
jackal_64
27 Temmuz 2013, 14:48
Hayırlı olsun bakem Mete ayuuusu :D :)))) ülen yine dört ayak üstüne düştün gel yanıam da bi tur atem laa bi bakme dadına inazumynınn :D :D
Egelim_43 ahmet abi gördünmü meteyi bak sen inazuma aldıda bide cby "ye poh atıyor.. :D bide yazmış en yakın zamanda 600 cc alıcam yazmış :D cbf candır cannn.....ne demek istiyon sen :D cbf yi kötüleme hain toprak unutma herkese inazuma alırsan oda cbf gibi olu sonra :))))
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO