PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25 yaş üstü evlenemeyenler



Sayfa : [1] 2

Cruzer27
15 Temmuz 2013, 11:55
29 yaşındayım ama bu saatten sonra evlenmeyi düşünmüyorum

aşağıda ki örnek bir konu bunun gibi yüzlerce konu var

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570403-bakire-olmadigini-esine-aciklayip-evlenen-varmiyada-kizlik-zarini-diktirip-evlenen.html

tigermbz
15 Temmuz 2013, 12:01
midem bulandı linki okurken
hamdolsun, müslüman başbakanımız var, dindar(!) nesil yetiştiriyorlar
ama ortalık böyle ahlaksızlıkların meşru gösterildiği dizilerden geçilmiyor
sahi, nasıl normalleşti bunlar sanıyorsunuz?

htmetin
15 Temmuz 2013, 12:05
Hani marjinal bizdik? Mahalle tren yapmış gidiyor :mrgreen:

wolrath
15 Temmuz 2013, 12:05
peki 29 yasına kadar kımseyle yattın mı kardesım?

ya da soyle sorayım...

sen bakır mısın?

*

dinle , namusu bir tutmayın.kalbınızı kırarım.
ne turbanlı gordum, grup sex yapan.
ne adamlar gordum, camıden sonra kerhaneye gıden.
ben de muslumanım ama, dınımın hem sıyasete hem de baska seylere alet olmasına fıtıl oluyorum!!!

Cruzer27
15 Temmuz 2013, 12:12
peki 29 yasına kadar kımseyle yattın mı kardesım?

ya da soyle sorayım...

sen bakır mısın?

*

dinle , namusu bir tutmayın.kalbınızı kırarım.
ne turbanlı gordum, grup sex yapan.
ne adamlar gordum, camıden sonra kerhaneye gıden.
ben de muslumanım ama, dınımın hem sıyasete hem de baska seylere alet olmasına fıtıl oluyorum!!!



Ben bu yaşıma kadar bir kızın elini tuıtmamışsam evleneceğim kızda hiç bir erkeğin elini tutmamış olucak!!!

Terbiyesizlik ahlaksızlık herkesle düşüp kalkmak namussuzluk değilde nedir

Birde şöyleleri var artık bir kız üniversite okuyacak 25 yaşını geçicek 30 yaşına gelicek sonra evlenicek bu yaşına kadar cinsel hayatı olmasınmı diyenler var bakalım onlarda görüşlerini namus bacak arasında değildir diyerek yazacaklarmı ...

kralaslan_21
15 Temmuz 2013, 12:18
iyi valla müslümanlığın yasakladığı herşeyi yapalım sonra biz müslümanız diyelim. Arkadaşım eğer sen müslümanım diyorsan müslümanlığın gerektirdiğini yapacaksın. Kimse tam yapamaz ama elimizden geldiğince yapmaya çalışmalıyız.

pistolpitt
15 Temmuz 2013, 12:26
bi bitmediniz..

wolrath
15 Temmuz 2013, 12:28
30 yasına kadar zına yapıp bana muslumanlıktan mı bahsedıyorsunuz :) komık. hangımız gercek musluman onu dıger tarafta gorecegız...

3

tahsins
15 Temmuz 2013, 12:42
"Şu an 37 kullanıcı var. (8 üye ve 29 konuk)"

anlaşılan konukların bayaa ilgisini çekmiş bir konu. :)

sey_47
15 Temmuz 2013, 13:04
abi niye başbakana bağladı çok merak ediyorum. çok.

serdar1547
15 Temmuz 2013, 13:19
Evlenenler ne yapıyor ki..Genelleme yapmıyorum tabi ama kendini hazır hissetmeden evlenilmemeli bence...ben de bu yazıyı nette buldum,ne kadar yeridir bilmiyorum ama paylaşayım dedim
Okurken çok etkilendim vallaha...Allah kimseye böyle bir olay yaşatmasın...
Evliyken bir başkasına aşık olmak nedir biliyor musunuz?öncelikle çok pis bir durum, umarım kimsenin başına gelmez.. Özellikle eşinize saygı duyuyorsanız daha da kötü... Ama bazen kontrol edemiyorsunuz kendinizi. İlk defa başıma geldi bu durum. Yıllardır evliyim. Küçük bir çocuğum var. Eşimle bazı şeyler artık bitmişti, ama yine de iyi zaman geçirebiliyorduk. Sürekli birlikte zaman geçirebiliyorduk. Sonuçta eşim. Birlikte planlar yapıyor ve gelecek için çalışıyorduk. Çocuğumuzu büyütüyorduk. Sonra ne mi oldu.. Bir kadını beğendim. Sadece beğendim. Olabilir dedim. Birlikte zaman geçirmeye başladık . Tamamen masumca. Bir artniyet yok. İş sebebiyle sürekli aynı ortamdaydık zaten.sevdiğim kişi evli de değil... Bu masum ve zorunlu birliktelikten mutlu olmaya başladık. Birbirimizi iş yerinde daha fazla görmek için bahaneler uydurmaya başladık. müsait oldukça telefonda sohbetler ettik,yazdığımız mesajların haddi hesabı yoktu... Bir taraftan da kendi kendimize hep sorduk "Ben ne yapıyorum, neden bu insanla bu kadar zaman geçirmekten hoşlanıyorum" diye... Ama sorular sorular...hiç ardı arkası kesilmedi soruların. Birbirimize çok itiraf etmedik bu durumu, hatta bazen o bazen ben, bu görüşmeleri durdurmak istedik. Görüşmedik, telefonu elimize almadık, kendimizi frenlemeye çalıştık.. İş yerinde bir araya gelmemeye çalışdık. Sonra ne mi oldu... Bir gün dayanadamadık. Bir araya geldik. Çünkü sürekli bitik durumdaydık. Konuştuk, yanlış yapıyoruz dedik, insanlara haksızlık ediyoruz dedik, ama "bunu bitirmek lazım" diyemedik. Diyemezsiniz arkadaşlar, o kadar kolay değil. Ama ortada bir yanlışlık olduğunun da farkındasınız. Sadece çözüm yok. Bitirseniz de üzülceksiniz, bitirmeseniz de... Çocuk olmasa daha kolay belki. Ama çocuk, varsa, eşinizi sevmiyor bile olsanız zor bir karar. Ama işin garip tarafı, evliliğimizde aşk kalmamıştı, uzaklaşmıştık. Ama yine de büyük sorunlarımız yoktu hatta şu an hiç sorunumuz yok...dışardan görenler ne kadar mutlu bir çift sanıyor bizi ama mutluluk kaynağımı bilen bir kişi var sadece... Aşık olduğum kişinin durumu ise çok farklı ilk defa birine aşık olmuş ve o kişi benim,bana en büyük acı veren şey de bu belki,beni herşeyden çok seviyor ama bana sahip olamayacağını biliyor benimde ona tabi... Yani herşeyi bırakalım diyemiyordum çocuktan dolayı ki ben eşime de aşık olmuştum zamanında onun için neler yapmıştım da evlenmiştim ama aşk bitti şimdi ama yine de onu nasıl bırakabilirim ki,sanki bıraksam diğeriyle beraber olabilir miyim,benim için de onun içinde imkansız bir durum bu.... Birbirimizden de kopamıyoruz ... Zamana bıraktık, şimdi o zamanın içindeyiz. Bilmiyorum ne olacak...

UNdocab
15 Temmuz 2013, 13:23
işiniz gücünüz yok mu ya :D

serdar1547
15 Temmuz 2013, 13:31
işiniz gücünüz yok mu ya :D
motor hakkında konu kalmadı,kaç gündür forum ölü,o yüzden artık kızlar soruyor.com...kadınlar kulubüne felan takılmaya başlayınca millet böyle olduk heralde

Emre ÖZCAN
15 Temmuz 2013, 13:43
Alakasız olacak ama bi görüşümü söyleyim, hocam şimdi görücü usulüyle de evlendiriliyorlar, birbirlerini tanımadan sevmeden, çoğu zaman da zorlanıyorlar ışte onlar birlikte olunca günah olmuyor. Ama birbirine aşık 2 kişi birlikte olunca günah oluyor. İşte bunu benim mantığım almıyor.

forevermore
15 Temmuz 2013, 13:43
Sanane arkadaş milletin cinsel hayatından. İsteyen sevdiği bağlandığı insanla istediği cinselliği yaşar sana mı soracak? saçma saçma konuşmalar yapmayın iyice yobazlaşıp gerileşiyoruz. bakir kaldığını iddia eden vay ben kimsenin elini tutmadım diyen erkeklerin de "yapmadıkları değil yapamadıklarından" eminim. Bunu da bir özellikmiş gibi sunmayın.

rs_guven
15 Temmuz 2013, 13:45
Alakasız olacak ama bi görüşümü söyleyim, hocam şimdi görücü usulüyle de evlendiriliyorlar, birbirlerini tanımadan sevmeden, çoğu zaman da zorlanıyorlar ışte onlar birlikte olunca günah olmuyor. Ama birbirine aşık 2 kişi birlikte olunca günah oluyor. İşte bunu benim mantığım almıyor.

Rızasız evliliğin günah olmadığını kim söyledi size?

Emre ÖZCAN
15 Temmuz 2013, 13:49
Bilmem, onu anlamayacak cahiliyette insanlar mevcut hâlâ. Bu oğlan sana iyi bakar diyorllar veriyorlar zorla. Hatta haberlerde filan vardı, rıza göstermeyen kıza tecavüz ve sonrasında amaca ulaşılıyordu. Ve buna kız babasi bile izin veriyordu. Alakasız oldu ama görüşümü söylemiş oldum teşekkürler :) şimdiye kadar kimseye bu görüşümü söyleyememistim :)

Sinan Er
15 Temmuz 2013, 13:58
Erkek her haltı yerken kadının bunu yapmasını mide bulandırıcı - utan verici bulanlar ve hatta kadını ölümle cezalandırmak isteyenler tekrar düşünün.

Siz kendinize hangi konuda nekadar hakım olabılıyorsunuz ?


Ayrıca Atom bombası atıp insanlığı yokeden insana bile verilmeyen bu cezayı hangı hakla kadınlara vermek istiyorsunuz ?


Hayatta insanın başına herşey gelebilir. Herkes hata yapabilir. Hangi hatanızın bedelini ölümle ödediniz ?


İki kişi bir araya gelip istedikleri birşeyi yapıyorsa bundan kime ne. Yaptıklarından bir pişmanlık duyabilirler veya duymayabilirler. Bu kenileri ve vicdanları ıle ilgilidir.

Allaha inanıyorsanız biliyorsunuzki herkes kendı yaptıkalrından sorumlu.

Emre ÖZCAN
15 Temmuz 2013, 14:01
Sinan Er hocam bence son noktayı koydunuz. Bu tartışma daha çok uzayabilirdi...

erro
15 Temmuz 2013, 14:40
Lan hiç güleceğim yoktu, hala bunlar mı tartışılıyo,

Herkes kendi işine baksın, her kim yanlış yapıyosa yanlış yaptığını iddia edenlere sorulmayacak, sıkmayın tatlı canınızı.......:)

ramizan83
15 Temmuz 2013, 14:56
MT soruyor,,, yakında bu topictende yeni üyeler gelir google üzerinden,,,

emocan
15 Temmuz 2013, 16:15
* cinsellik, su içmek yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır .
* cinsel ilişkiye girmek , sevişmek insan olmanın doğasında vardır .
* yaradan hem bu güdüyü verecek hem de yok ama sevişmeyin diyecek günah tü kaka ama 20 tane karı olarak alırsan olur diyecek .bunla mı uğraşacak tanrı ? ozamanlar teknoloji yok dna testi yok kimin çocuğu kimden belli olsun diye evlenmeden ilişkiye girmeyin diye bir kural konulmuş.
* erkek olsun bayan olsun önüne gelenle cinsel ilişkiye girmek ile tek eşli yaşamayı tercih etmek tercih meselesidir.
* ahlak kavramı ise kişiseldir kimisi eşiyle birlikte swing partilerine katılır eş değiştirir çok mutludur birbirlerini çok severler. öbür çift çok namusludur aman karı geçen osman geldi arkadaşım o nasıl bakıştı der hergün kavga gürültü kıskançlık .. hangisi doğru ? amaç ne bu dünyada ( bak bu dünya diyorum öbür dünya yok zaten ) amaç mutlu olmak . kimi cinsel fantezilerden mutlu olur kimisi tek eşlilikten bu kimi ilgilendirir ?
* Evliyken çiftlerin birbirlerinden habersiz ve onaysız yaptıkları tek taraflı ilişki aldatmak tır . hem ahlaken hem kanunen yanlıştır ama o da bir tercihtir demokratik hakkıdır .
* ZİNA Türk Ceza Kanununda suç değildir .T.C. Cumhuriyetinde reşit olan iki birey kendi rızası ile istediği gibi cinsel ilişkiye girebilir hiçbir cezası yoktur.
madem islam yasaklamış neden bu ülkede yaşıyorsunuz ? bu ülke kanunen külli kafir deyin. gidin arabistana çıkın TC vatandaşlığından burda zina var küfür var günah var deyin gidin başvuru yapın .
* kendi ahlak kurallarınızı 1.500 yıl önceki bir insanın sosyokültürel çevresine göre düzenlemeyin. 2013 yılı itibariyle zekanızı kullanarak global bir fikir ve hayat görüşü sahibi olunuz.

Permatiq59
15 Temmuz 2013, 16:25
Bedeninin bakire olması önemli değil.. mühim olan ruhu .r.spu olmasın...

MotorKafa
15 Temmuz 2013, 16:26
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
:salut:

Tsubasa
15 Temmuz 2013, 16:27
peki 29 yasına kadar kımseyle yattın mı kardesım?

ya da soyle sorayım...

sen bakır mısın?

*

dinle , namusu bir tutmayın.kalbınızı kırarım.
ne turbanlı gordum, grup sex yapan.
ne adamlar gordum, camıden sonra kerhaneye gıden.
ben de muslumanım ama, dınımın hem sıyasete hem de baska seylere alet olmasına fıtıl oluyorum!!!

istanbulda ögrenciyiz. yurtta kaldıgım arkadaşım. karaköyde bereketzade camiinin şıhından burs alıyordu.
ayın ilk cumartesi ögle namazını kılıp bursunu alıp.
önce karaköyden yukarıya cıkarak 2 bira yapıyordu birhanede.
sonra nevizadenin oradaki genelevlere gidip işini haledip geri yurda dönüyordu.
sonuç olarak 100 liradan elinde 10 lira kalıyordu
2 paket sigara alıp o parayı bitiriyordu..
kısacası niyet önemli, ister kadın ister erkek.
ama konuyu okuyunca migdem bulandı..

rs_guven
15 Temmuz 2013, 17:23
* cinsellik, su içmek yemek yemek gibi bir ihtiyaçtır .
* cinsel ilişkiye girmek , sevişmek insan olmanın doğasında vardır .
* yaradan hem bu güdüyü verecek hem de yok ama sevişmeyin diyecek günah tü kaka ama 20 tane karı olarak alırsan olur diyecek .bunla mı uğraşacak tanrı ? ozamanlar teknoloji yok dna testi yok kimin çocuğu kimden belli olsun diye evlenmeden ilişkiye girmeyin diye bir kural konulmuş.
* erkek olsun bayan olsun önüne gelenle cinsel ilişkiye girmek ile tek eşli yaşamayı tercih etmek tercih meselesidir.
* ahlak kavramı ise kişiseldir kimisi eşiyle birlikte swing partilerine katılır eş değiştirir çok mutludur birbirlerini çok severler. öbür çift çok namusludur aman karı geçen osman geldi arkadaşım o nasıl bakıştı der hergün kavga gürültü kıskançlık .. hangisi doğru ? amaç ne bu dünyada ( bak bu dünya diyorum öbür dünya yok zaten ) amaç mutlu olmak . kimi cinsel fantezilerden mutlu olur kimisi tek eşlilikten bu kimi ilgilendirir ?
* Evliyken çiftlerin birbirlerinden habersiz ve onaysız yaptıkları tek taraflı ilişki aldatmak tır . hem ahlaken hem kanunen yanlıştır ama o da bir tercihtir demokratik hakkıdır .
* ZİNA Türk Ceza Kanununda suç değildir .T.C. Cumhuriyetinde reşit olan iki birey kendi rızası ile istediği gibi cinsel ilişkiye girebilir hiçbir cezası yoktur.
madem islam yasaklamış neden bu ülkede yaşıyorsunuz ? bu ülke kanunen külli kafir deyin. gidin arabistana çıkın TC vatandaşlığından burda zina var küfür var günah var deyin gidin başvuru yapın .
* kendi ahlak kurallarınızı 1.500 yıl önceki bir insanın sosyokültürel çevresine göre düzenlemeyin. 2013 yılı itibariyle zekanızı kullanarak global bir fikir ve hayat görüşü sahibi olunuz.

Hz. Ali'nin; "Peki ya Allah varsa" cümlesi geldi aklıma. Ya varsa?

blt_59
15 Temmuz 2013, 17:25
la uzunlar kebaptan nereye geldik,youtup tadında olmaya başladı forumlar:cherry:

fabrisio
15 Temmuz 2013, 17:33
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
:salut:

Haha, koptum :thumleft:

kurubuz
15 Temmuz 2013, 17:50
29 yaşındayım ama bu saatten sonra evlenmeyi düşünmüyorum

aşağıda ki örnek bir konu bunun gibi yüzlerce konu var

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/570403-bakire-olmadigini-esine-aciklayip-evlenen-varmiyada-kizlik-zarini-diktirip-evlenen.html

Senin sıkıntıların var. Terapiste gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum. Sakın yanlış anlama ,amacım inceden laf sokmak ,alay etmek veya senin görüşünü aşağılamak değil. Bunları okuyup kendini sıkıntıya sokmak , karamsarlığa düşmek , kendini bekarlığa mahkum etmek hatta bu konuda motosiklet sitesinde başlık açacak kadar ileri gitmek gerçekten normal bir durum değil.

Syanur
15 Temmuz 2013, 18:31
midem bulandı linki okurken
hamdolsun, müslüman başbakanımız var, dindar(!) nesil yetiştiriyorlar
ama ortalık böyle ahlaksızlıkların meşru gösterildiği dizilerden geçilmiyor
sahi, nasıl normalleşti bunlar sanıyorsunuz?

Ya o değil de tiger, bu dönemde bukadar tecavüzcünün bırak ifşa edilmesine, saklanması, kayrılması ve de serbest bıraklımasına(en kötü ihtimalle hafif ceza alması) ne diyorsun ?=?

Bu soruyu çok ciddi sordum, iğneleme, laf çarpma felan maksadında değilim. Bu aralar bir türlü anlayamadığım bir durum bu.

Murat 48/30
15 Temmuz 2013, 18:58
Sinan Er noktayı koymuş.

2 gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş.Allah herkese el değmemiş eş nasip etsin, ama erkekte zar yok diye her haltı yiyecek diye birşeyde yok, bayan bir hata yaptı diye o.pu olacak diye de birşey yok.Genelde insanı pişiren hatalardır.

akira2012
15 Temmuz 2013, 22:04
Ahh canım. Hiç bi kız vermedi mi sana ?
Gösterip elletmediler mi ?
Bakireyim deyip sürtüşmekten öte gitmediler mi ?
:salut:

Dehşet içindeyim. Koptum koptum... ::148::

lycantrophic
15 Temmuz 2013, 23:00
Kadınların toplum hayatındaki rolünün ve denkliğinin kabul edilmesi gerekirken, tersine biçimde 1500 yıl öncenin kurallarının bugün için kullanılmaya çalışıldığı bir ülke haline geliyoruz maalesef. 50 yaşlarındaki 30 yaşında çocukları, koca koca torunları olan adamların 13-14 yaşında kızlarla ilişki normal kabul edilebilir hale gelmeye başladı maalesef; bu zihniyetteki insanlar da ne kadar üzücüdür ki ahlak dersi vermeye çalışıp kendileri her türlü pisliğin içinde yüzerken, kadınların bekaretinden, ahlakından dem vurabiliyor, bir yandan belki de fantazilerine hizmet etmesi için, ya da doyuramadıkları cinsel açlıklarını karşılamak için kadın sitelerini takip edip muhtemelen kadın nick'i de alıp oradan birilerini "düşürmeye" çalışıyorlar. Sonra da motosiklet forumunda böyle saçma sapan başlıklar açıldığı da oluyor hani. Umarım bu konuyu açan eleman hiçbir zaman evlenmez, eşine de yazık, çocuklarına da yazık.

alonso
16 Temmuz 2013, 03:46
way baboooo way baboooo ne diyim konu baştan aşağı yanlış açılması bile hata yaw milletin işi gücü yokmu nelerle uğraşıyor fazla uzatmaya gerek yok bence din1 cinsellik2 bu forumda bu konularla ilgili topiklerin bile açılması hoş değil gerisi size kalmış çünkü bu konular saptırılabiliyor gerkesiz yere birbiriniz kırarsınız heppimi bu çatı altında toplayan sebep motosiklet sevgisi değilmi din dil ırk farketmeksizin herkes bilgisini paylaşıyor önemli olanda bu değilmi benim fikrim adminlerin konuyu silmesi lazım mt büyük bir ailedir ramazanda iftar olur toplantı olur başka etkinlikler olur onlaraı düzenleyelim 3 beyazdanda uzak duralım... saygılar

askon
16 Temmuz 2013, 04:24
tehlikeli işlerden uzak durunnnn

draggy
16 Temmuz 2013, 14:26
Kardeşim sadece şunu söyleyeceğim:

Hazreti Muhammed ilk evliliğini bekar bir kadınla yapmamıştır. Hazreti Hatice dul bir kadındır.

tigermbz
16 Temmuz 2013, 14:30
Ya o değil de tiger, bu dönemde bukadar tecavüzcünün bırak ifşa edilmesine, saklanması, kayrılması ve de serbest bıraklımasına(en kötü ihtimalle hafif ceza alması) ne diyorsun ?=?
Bu soruyu çok ciddi sordum, iğneleme, laf çarpma felan maksadında değilim. Bu aralar bir türlü anlayamadığım bir durum bu.

temiz kalplisin herhal
hiç alakası olmadan şurda vermişim o cevabı bugün
cevab veremedi (http://www.motosiklet.net/forum/gundem-ve-siyaset/118805-insanlar-neden-sokakta-6.html#post3093028)

Syanur
16 Temmuz 2013, 15:09
temiz kalplisin herhal
hiç alakası olmadan şurda vermişim o cevabı bugün
cevab veremedi (http://www.motosiklet.net/forum/gundem-ve-siyaset/118805-insanlar-neden-sokakta-6.html#post3093028)

Temiz kalplisin diye en son duyduğuum... baya olduydu :)
Yazdıkların güzel, benden daha derin düşünmüşsün ona da lafım yok. Ama yine de benim beklentim tecavüz olaylarında haberlerin insanların gözüne sokulmaya devam edilmesi, insanların bu konularda korkutulması ama bir yandan da bukadar açık seçik salıverilmemeleri. Hani tamam "Devlet burada, bu suçlulara öyle bir ceza verecez ki bir daha kimse kimsenin kılına bile dokunamayacak" demesinler ama bu kadar da serbest bırakmasınlar.

Kaldı ki bu tecavüz, taciz ve istismar olaylarının, haberlerinin saklanmaya çalışılması senin verdiğin cevapla da biraz çelişiyor gibi. Emin ol, şu anda evlerinde yaşayan birçok +40 yaşındaki insanın bu olaylardan haberi bile yok. Olsa bile haberlerde "tecavüz iddiası ile soruşturma başlatılan..." diye başlıklar okuyorlar. Yada tecavüze cinsel taciz deyip geçiştiriyorlar...

emocan
16 Temmuz 2013, 16:27
Hz. Ali'nin; "Peki ya Allah varsa" cümlesi geldi aklıma. Ya varsa?

işte aynen %100 katılıyorum sana Zeus un oğlu Herkül de ölye dediydi . Ya varsa ve ölünce Zeus Asasını G..üne geçirirse ?
hiç düşündün mü ?
Ya da hintli bi arkadaşım vardı . Şiva hazırlamış aleti ( ne aletiyse artık ) :) bekliyomuş .
ya da şunu hiç düşündün mü ?
dünyada kaç kişi hristiyan kaç kişi müslüman ? bir araştır bakalım .
ya öbür dünyada isa derse ki .
ben sana demiştim ben meryemin çocuğu tanrının oğlu isa bana neden inanmadın yanacaksın da elin arabına inandın ?
sen bunları düşündün mü Güvenoviç ?

tigermbz
16 Temmuz 2013, 16:42
Kaldı ki bu tecavüz, taciz ve istismar olaylarının, haberlerinin saklanmaya çalışılması senin verdiğin cevapla da biraz çelişiyor gibi. Emin ol, şu anda evlerinde yaşayan birçok +40 yaşındaki insanın bu olaylardan haberi bile yok. Olsa bile haberlerde "tecavüz iddiası ile soruşturma başlatılan..." diye başlıklar okuyorlar. Yada tecavüze cinsel taciz deyip geçiştiriyorlar...

olayı tam anlayamadım ama tecavüz farklı bir suç türü, suçlular dünyasında bile hoş karşılanmıyor
ve biraz da insanları sokağa dökecek, kontrolden çıkarabilecek cinsten

alp_tunay
16 Temmuz 2013, 16:53
Yahu boşversen...
Elizabetle mutluluğun keyfini çıkar....
Ne işin var dır dır vır vır dinleyeceksin bu saatten sonra...

tigermbz
16 Temmuz 2013, 16:58
dinlerin yapısına bakıldığında tüm putperest inanışların biribirine benzediğini, hristiyan ve yahudiliğin(daha az) de onlara benzediğini anlarsınız
İslam ise çok farklıdır, tek yaratıcıdan başka hiç bir şeye hiç kimseye ilahi kutsiyet addetmez
isa, islamın da kabul ettiği peygamber iken, hristiyanlığın insan eliyle (pagan esinlenmelerle= putperestlik) değiştirildiğini iddia ediyoruz ki bu da putperest inanışlarla benziyor olmasıyla örtüşüyor
ama hristiyanlığın islam hakkında en ufak bir fikri yok
aynı durum yahudilik için de geçerli
o yüzden tek din var İslam, bozulmamışken hristiyanlık ta oydu, musevilik te
gerisi tağut

tüm toplumların genelgeçer iyi kötü tanımlarının benzerlik göstermesi tesadüf değil.
hatta evlilik dışı ilişkilerin hemen her toplumda hoş karşılanmadığı da vakidir, uygulamalardan değil kabullerden bahsediyoruz tabi
bunu ister tüm dinlerin aynı şeyi söylemesine yorun, isterse toplumların bu ortak paydada buluşmasına
evlilik dışı ilişki toplum sağlığı açısından kötüdür

putperest anlayış aslında yaratıcıyı kişiselleştirmek, bir nevi görmediğime inanmam demektir
bunların bir kısmı arkasında philips yazan maketlere indirger olayı, diğer kısmı ise ben ateistim der

Khutuck
16 Temmuz 2013, 18:02
Sene olmuş 2013, uzay gemileri (https://tr.wikipedia.org/wiki/Uzay_gemisi), uçan arabalar (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49030/0/1/iste-size-ucan-araba.aspx), lazer silahları (http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/06/24/turk-lazer-silahi-geliyor) falan var, konuştuğumuz konuya bakın...

tigermbz
16 Temmuz 2013, 22:31
Sene olmuş 2013, uzay gemileri (https://tr.wikipedia.org/wiki/Uzay_gemisi), uçan arabalar (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/49030/0/1/iste-size-ucan-araba.aspx), lazer silahları (http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/06/24/turk-lazer-silahi-geliyor) falan var, konuştuğumuz konuya bakın...

ne değişti kütükson?
dün kılıçla kesiyorduk birbirimizi, bugün lazer silahıyla yapacağız aynı işi
daha mı havalı oluyor öyle?

BBelt
16 Temmuz 2013, 22:49
Ne o koç, karşılaştırılmaktan mı korkuyorsun?

cool113
16 Temmuz 2013, 23:12
daha önceden cinsellik yaşamamış birisinin böyle bir kızla evlenmek istemesi normal. fakat bazı tipler var, her akşam beş atayım sonrada bakirenin koynunda yatayım hesaplarında olan. her insan hata yapabilir karşısındakine güvenmiştir fakat karşısındaki delikanlı değildir çekip gitmiştir. artık tıpta her çare var... önemli olan karşındaki kişinin güvenilir olması. kız oğlan kız evlenirsin, arkandan kırmadığı ceviz kalmaz. bu şans işi.

deniz ci
17 Temmuz 2013, 01:34
SIKINTI YOKKK:bestmt: ordaki sawunucaları alacak mutlaka bir aptal veya saf bulunur nede olsa ikinci el :queen:

Levent68
17 Temmuz 2013, 01:56
Yazılan her şeyi okudum. Anlamadığım kız bşr hata yapabilir güvenir biri ile beraber olabilir gibi cümleler. Burada anlamadığım kadın sevip biri ile beraber olunca neden hata oluyor???? Erkek yapınca denedik ama olmadı falan gibi cümleler neden kadınlar için geçerli değil???? İkincisi ise linkteki forumda yazılanlarıda anlamadım. Kız biri ile beraber olmuş anlaşamamışlar ayrılmışlar. Şimdi başkasını seviyor o da kızı seviyor ama kız bazı şeyleri anlatamıyor. Eğer ben kız olsam anlatırdım. Ömür boyu o yalan ile yaşayacağıma anlatır geçerdim. Kabul ederse eder etmezse zaten sağlıklı bir evlilik olmaz. Üçüncü anlamadığım konu ise erkekler evlenmeden önce her şeyi yapıyorlar ama kiminle yapıyorlar yine kız atkadaşları ile. Sonra evlenirken bakire arıyorlar. Bunun mantığını da anlamadım. Daha dorusu milletin uçkuru ile uğraşmayı hiç anlamadım. Br laf güzeldi ruhu o... pu olmasın diye çok doğru. Diğeri de kızlık zarı değil beyin zarı yırtık olmasın lafıda çok güzel di.

Bu konuyu açan arkadaş sen de bir gün namusun bacak arasında olmadığını öğreneceksin ama o zaman da çok şeyler kaçırmış olacaksın. Bu tür saçma konuların 21. Yy da konuşulması toplumumuzun cinselliğe ne kadar aç ve toplumumuzun eğitim seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. Kendime de kızıyorum bunları bu saçma konuda neler yazıyorsun diye. En iyisi MOD larda birisi kilitkesin konuy:)

Cruzer27
17 Temmuz 2013, 02:03
Sanane arkadaş milletin cinsel hayatından. İsteyen sevdiği bağlandığı insanla istediği cinselliği yaşar sana mı soracak? saçma saçma konuşmalar yapmayın iyice yobazlaşıp gerileşiyoruz. bakir kaldığını iddia eden vay ben kimsenin elini tutmadım diyen erkeklerin de "yapmadıkları değil yapamadıklarından" eminim. Bunu da bir özellikmiş gibi sunmayın.


evet rahatsız olmaya başladım artık bugun dolmuşa bineyim dedim yanıma 13 yaşlarında bir kız ve daha yüzünde tüy çıkmamış yine aynı yaşlarda 13 14 BİR ERKEK OTURDU VE BOSTANCIDAN KARTALA GİDENE KADAR ŞASPU ŞUPUR DUDAKTAN öpüştüler dolmuşta kimse rahatsız olmadı diyemem rahatsız olanlar oldu neyse bu erkek dolmuştan indi kız hemen telefon açtı baba beni kartal duraktan al arabayla dedi

şimdi buna benzer bir olay otobüste oldu kızı babası otobüste bir çocukla öpüşürken görmüş hemen iner inmez arabasına bir aldı kızı bir bağırıyor...

parları sahilleri geçtim çimlerde yatıp oynaşanları da geçtim ama otobüste metroda dolmuşta toplu taşıma araçlarında artık işi iyice ilerletenlerden birine bir gün allah ne verdiye sopayla dalıcam yemin ediyorum yeter be yeter defolun gidin avrupaya orda ne halt yiyorsanız yiyin biz irana da arabistanada gitmiyoruz siz gid3eceksiniz avrupaya ÖZGÜRLÜK İSTEYENLER SOKAKLARDA HAYVANLAR KADAR ÖZGÜRLEŞEMEYECEKSİNİZ...

muhittinKaplan
17 Temmuz 2013, 02:04
Bu Celallenme "Öpemediğinden" olmasın?