Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
AYBERK
02 Nisan 2010, 16:12
GY 200'ü alabisem,üstüne neler yapacam neler!!!
2 alternatif var.
1-SUPERMOTO
2-YAN ÇANTALI + FULL AKS. ENDURO...
2.ci şıkkı uzun yola çıkarım diye düşünüyorum;yedek akü ve sağlam aydınlatma,özel imalat yan ve arka çanta,kafa grenajı,koruma demiri,depo üztü çanta vs... olarak sıralaya biliriz.
daha yapanı görmedim,ama güzel olacağını düşünüyorum.
ergün1968
02 Nisan 2010, 16:16
http://www.sahibinden.com/sg_200gy_sifir_sokk_fiyata-15WQQaXQQ22104025WQQpXQQdisplayitem böyle birşey var sıfırnı 1750 ye veriyorlarmış istanbulda bir yerde
AYBERK
02 Nisan 2010, 16:24
düzce-akçakoca'da yeri ve skygo marka?!
eren874
02 Nisan 2010, 21:36
ayberk bitane makina alda görelim ergün1968 o motor elerinde kalmış ondan öyle satıyordır bence ayberk sende modifiye yapcan demek
:D
onurksk
04 Nisan 2010, 13:13
izmirde satılık as200 gy arıyorum..yardımcı olursanız sevınırım..bırde ıkı kişi binildiğinde çok çöküyormu motor acaba elinde foto olan varsa yardımcı olursanız sevinirm..tşk. o_baysal@hotmail.com
eren874
05 Nisan 2010, 01:43
http://www.sahibinden.com/guncel_ilan_takas_olur_kesin_bakin_cros_endro-14WQQaXQQ23256422WQQpXQQdisplayitem
benim makinaya bakan olmadı sanırım berk nerelerdesin ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
2 kişi 130 135 yapıyorum her türlüde kanıtlarım arkadaşlar gülltepede oturuyorum berk nickli kullanıcıyla tanıştım makinaya gördü fazla yoruma gerek yok
ccbilgin
06 Nisan 2010, 12:25
Sol debriyaj rüzgarlığı gerekli arkadaşlar bizim cross için direksiyondaki siyah plastik parça. Elciğin ordaki varmı bildiğiniz bizim motorların parçası olan servis uçuk fiyatlar istiyorlar. Eger hesaplı servis bileniniz varsa bilgim olsun. Stoklu çalışan çunku ben bulamadım bizim motorların yedek parça stoğu olan vede uygun fiyatlı satan motorsikletçi.
Veya elinde fazla olan varsa parça olarak ondanda alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
eren874
07 Nisan 2010, 12:58
diger modellere bak ramzeye fallan ben söktüm onları ama nereye koydumu bilmiyorum
ccbilgin
07 Nisan 2010, 15:05
Eren bulursan alırım 2 sınıde bursada bulamadım cunku.
eren874
08 Nisan 2010, 00:41
ccbılgın ben sökük kullanıyorum daha şekil
erodesign
08 Nisan 2010, 01:12
Arkadaslar merhaba,
tarz değişikliğinden sonra xt 125 R 'da karar kıldım ve kendimi motocross konusunda geliştirmek istiyorum. Hafta sonları özellikle istanbuldaki arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum.Belirli bir parkurları var mı? dağ-bayır dolaşabileceğimiz bir ekip oluşturabilir miyiz? yada halihazırda bir ekip var ise tanışabilir miyiz?
berk_cglr
08 Nisan 2010, 01:17
erodesign kaptan hoşgeldin
bide sanırım eren beni sormuşssun :cherry: evet makina güzel çok hoşuma gitti
eren874
09 Nisan 2010, 00:40
daha ekip kullanmadıkda olbillir neden olmassın krosçular varsa denemek lazım :dsezon açılsa bi
BurakGok
18 Nisan 2010, 11:08
ehliyet sınavına girdim mayıs 15 ine felan elimde olacak inşallah..:D:D:D:D
cardoso
25 Nisan 2010, 00:11
bana elcik koruma lazım söken falan vaesa satabilirmi bana
AYBERK
27 Nisan 2010, 16:11
ortam pek bir sessiz kalmış...
HELL... motoru aldınmı bakiim?
aragonali
05 Mayıs 2010, 00:02
Selam Aranıza yeni katıldım ;) yeni asya 200 gy motor aldım ve burdayım simdi.
Ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim 200 gy' ye cross tekeri takılıyomu kampana degişmeden 15 lastik varmı acaba cross? yardımcı olursanız sevinirim tekeri cross a cevirmek istiyorumda_?
CyberTR
05 Mayıs 2010, 13:04
Selam Aranıza yeni katıldım ;) yeni asya 200 gy motor aldım ve burdayım simdi.
Ama bi sorunum var yardımcı olursanız sevirim 200 gy' ye cross tekeri takılıyomu kampana degişmeden 15 lastik varmı acaba cross? yardımcı olursanız sevinirim tekeri cross a cevirmek istiyorumda_?
kampana göbek değişmeden şöyle yapılır bi 17" cant çercevesi ve tellerini alıp bi yerde taktırırsın ancak öle olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:01 ----------
bana elcik koruma lazım söken falan vaesa satabilirmi bana
görüşelim beni ekle 'serhatsay@hotmail.com'
GaCCaLL
05 Mayıs 2010, 16:06
Hocam ben ekledim sizi bilginiz olsn...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:46 ----------
Arkadaşlar merhabalar bu arada ben ankaradan katılıyorum ibrahim abi ile msnde tanışmıştık kendisi bu ara pek uğramıyor foruma işten-güçten herhalde bende motor alma aşamasındayım ama noter durumu muallak haberlerde noterlerin kullandığı altyapının kitlenmiş olduğu söylenmekte bakalım yakın bir zamanda bende bir asya as 200 gy kullanıcı olarak tamamen sizden biri olmuş olacağım...
Soruma gelince
http://www.yildizticaret.com/pro/2246/165/IRC-130-90-10-MB680-TUBLESS-LASTIK
Bu lastik bizim motorlar için uygunmu acaba? sizin forumda önerdiğiniz
"IRC 130/90-15 NR 30 Tubeless" lastikten nette bir yerde var ordada stokta yok malesef mail attım bakalım ne cevap dönecekler topicdeki tüm yazıları 2 şer kere okudum sayılır bu arada..Hepinize teşekkürler bunun için..
Birde
"http://www.yildizticaret.com/pro/1788/165/DURO-130-90-15-HF296-LASTIK"
bu ürün var yalnız fiyatı 90 tl ama tam sizin dediğiniz ölçülerde...yorumlarınızı bekliyorum..
aragonali
05 Mayıs 2010, 19:14
o olayı biliyorum bana sadece 15 jant için dişli lastik lazım.. 15 jant için dişli lastik varmı cross lastik??
ccbilgin
07 Mayıs 2010, 10:02
Var bizim motorun amerikaya satılan versiyonunda var acaba asyaya yazı yazsak getırırmı bu lastıkden.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/7/800.jpg
aragonali
07 Mayıs 2010, 23:14
Var bizim motorun amerikaya satılan versiyonunda var acaba asyaya yazı yazsak getırırmı bu lastıkden.
http://i1005.hizliresim.com/2010/5/7/800.jpg
Bizim türkiyeye ndn bu lastiklerden vermiyolar yada piyasaya cıkarmıyolar_???
piyasada hiç 15 jant için cross lastik yokmu ya hiç as 200 gy kullanıcısı bilmiyomu yardım lutfen acill????? :pr:
GaCCaLL
11 Mayıs 2010, 11:33
Tekrardan merhabalar arkadaşlar yukarıdaki mesajımda da belirtmiştim lastik hususunu ama şimdi stoklara girmiş gözükmekte ama 2 markanın da lastiği var birincisi IRC'nin olan
bu
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-lastikleri/287_irc-motorsiklet-lastikleri/8777__13090-15-nr30-tubeless-dis-lastik/
ikincisi ise Unilli Dİye bir marka
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-lastikleri/295_unilli-motorsiklet-lastikleri/9141__13090-15-un9817-tubeless-dis-lastik/
aralarında 3 tl gibi bir fark var bu unilli nasıl bir lastik markası acaba bilen gören kullanan var mı? birde başka lastik kullanan var mı acaba tavsiye edecek olan fiyat/performans olarak?
GaCCaLL
19 Mayıs 2010, 19:58
Arkadaşlar ankaradan IRC lastiği almak isteyenler yiba çarşısında bulabilirler bilginiz olsun...
philetoaster
20 Mayıs 2010, 03:51
Arkadaşlar hard-cross motosiklete sahip olduğum için plaka alamıyorum, dolayısıyla trafiğe çıkma gibi bir şansım da yok. Acaba mı motosiklet uzun yol ve geziler için uygun mudur? Mesela Isparta - Yalova yolunu sorunsuz gidebilir miyim?
eren874
23 Mayıs 2010, 00:34
kros yapcaksan bence jantı degiştir yoksa o ölçüde kros lstik bulamazsın
brkfrt
24 Mayıs 2010, 00:20
arkadaşlar merhaba askerden yeni geldim 5 gün kadar öncede motorumu almak için 6 aydır koyduğum depo gibi biyere gittim motor hiç dokunulmadı yeri bile değiştirilmemiş ilk başta korktum akü bitmiştir diye fakat hem bitmemiş hemde 2 3 dakika boyunca marşa güç verdi ve motor çalıştı biraz zorlandım fakat 6 aydır makinaya dokunan olmamıştı ve bence bu cok normal şimdi bana arka amortisör lazım vites yayı lazım ve birde lastikleri değiştirmek lazım bunları nerden bulabilirim eğer duyarsanız bana haber verebilirmisiniz arkadaşlar herkeze keyifli sürüşler dilerim.
motoseyyah
30 Mayıs 2010, 10:24
Topikteki arkadaslara slm. 2. bir motor için as 200 gy-2 almak üzereyim.Aslında tecrübeli bir motosıkletçiyim ama yine de bazı sorularım olacak cevap verilirse memnun olurum.(belki bu sorular daha önce sorulmuştur ama geri dönüp aramak oldukça zamanımı alacak).
1: Ortalama km de kaç TL yakıyor
2: 1 depo ile kaç km yapabiliyorsunuz
3: arıza sıklığı ne kadar. en çok problemli olduğu noktalar nereleri
4:yedek parça sıkıntısı varmı
5:sıkıntısız uzun yola çıkılabilirmi
6: özellikle şehir içiinde dur-kalklarda yada rölantide stop sorunu yaşıyormu
verilecek yanıtlar için tşklrr....
GaCCaLL
30 Mayıs 2010, 23:02
Arkadaşlar bu arada buraya yazmayı unutmuşum ankara mt topiğine yazmıştım ama burasını unutmuşum bende motorumu geçen hafta itibari ile almış durumdayım 1 aydır alım satım muayne ıncık boncuk vs ile uğraşırken motoru üstüme almam 1 ayı geçti ve şuan ruhsatı elimde artık :) birde ibrahim abi ile tanışma şerefinde bulundum hafta içi kendisine de burdan tüm selamlarımı iletiyorum :) dün grenajları söktüm boyamak için boyayı attım daha boyanacak yerleri de var ama olsn bugünde kirli yerlerini biraz temizledim ama daha birsürü yer var :( zincirini vs temizliğini yaptım egzozu sökmüştüm boyayacaktım ısıya dayanıklı boya almadığımdan kaldı öyle bu arada ankarada maltepe tarafında araba temizleyicisi bildiğiniz var mı benim gözüme ilişmedi ama aklınızda olan varsa söylerseniz teşekkür ederim şimdiden.temizleme işlemleri bittikten sonra fotoğrafınıda koycam. hepinize iyi akşamlar...
motobey
31 Mayıs 2010, 15:51
Valla benim Karakızı o kadar ilgisiz bıraktım ki çıkıpta forumda ahkam kesmeye yüzüm yok.:) Kısmetse hafta içi Karakızımı bakıma alacağım ve 300-500 demeyeceğim tüm eksiklerini gidereceğim. Dün akşamüstü iki racingle beraber gezmeye çıkardım Karakızımı. Asfaltta onlara ayak uydurmak mümkün değildi ama yol satıhı engebeli tali yola girdiğimizde Karakızım ikisininde hayal edemeyeceği kıvraklıkla yolları aştı. Bu motorlar asfalt için değil arazi için yaratılmışlar. Hele birde dişli lastik takabilirsen değme keyfine gitsin. Bu arada GacCall nickli arkadaşımız Yunus ile tanışmak kısmet oldu. Sağolsun işyerimde ziyaret etti beni. İstanbul'dan, İzmir'den arayıp fikir danışan motor dostları oldu. Hepsine sevgi ve selamlarımı iletiyorum.
motoseyyah
03 Haziran 2010, 09:16
Topikteki arkadaslara slm. 2. bir motor için as 200 gy-2 almak üzereyim.Aslında tecrübeli bir motosıkletçiyim ama yine de bazı sorularım olacak cevap verilirse memnun olurum.(belki bu sorular daha önce sorulmuştur ama geri dönüp aramak oldukça zamanımı alacak).
1: Ortalama km de kaç TL yakıyor
2: 1 depo ile kaç km yapabiliyorsunuz
3: arıza sıklığı ne kadar. en çok problemli olduğu noktalar nereleri
4:yedek parça sıkıntısı varmı
5:sıkıntısız uzun yola çıkılabilirmi
6: özellikle şehir içiinde dur-kalklarda yada rölantide stop sorunu yaşıyormu
verilecek yanıtlar için tşklrr....
Kimse "kaal" e alıp cevap yazmamış. gerek te kalmadı.
motobey
04 Haziran 2010, 11:41
Topikte yaklaşık 90 sayfadır ne gerekiyorsa ve ne biliyorsak fazlasıyla yazmışız ama okumaya üşenip şahsınıza özel cevap istemişsiniz. Asıl siz bu topikteki paylaşımları "kaal"e almamışsınız. Zaten gerekte kalmamış ve isabet olmuş.
motoseyyah
04 Haziran 2010, 17:50
Topikte yaklaşık 90 sayfadır ne gerekiyorsa ve ne biliyorsak fazlasıyla yazmışız ama okumaya üşenip şahsınıza özel cevap istemişsiniz. Asıl siz bu topikteki paylaşımları "kaal"e almamışsınız. Zaten gerekte kalmamış ve isabet olmuş.
Geriye dönüp bakmaya zamanım olmadığını baştan yazmıştım zaten.Ama kısa bir cevap yazmak (daha önce topikte yazılmış olsa bile)o kadar ağır gelmemeliydi . Serzenişim bundan....
Biz defalarca sorulmuş ne sorulara yanıt verdik. Neyse Allahın selameti üzerinize olsun.
eren874
05 Haziran 2010, 14:41
motor 100 kuruş fallan yakıyor ben hiç durmadan 200km yaptım sadece belim ağırdı o kadar masrafa gelince her hangi bi promblem yaşamadım hiç zaten bu motorun çoğu parçası japon malıdır almanızı tavsiye ederim
TSunam!
05 Haziran 2010, 20:48
motor alıcaktım... as 200gy ile cbr125 arasında kaldım kalite diye cbr125 aldım... çok sorun çıkartmıyorsa takasa girebilirim bu motorla... görüşleriniz nelerdir acaba...
CyberTR
06 Haziran 2010, 23:33
Evet beyler bu sene marmok a katılan varmı. Gelen olursa ben oırdayım haberiniz ola
ccbilgin
07 Haziran 2010, 12:53
Motoseyyah bey bizim kadro yazın dağlarda olur genelde. Şehir içi binen azdır genelde yamaha şehir içi içinde uygun bir seçim olmuş. Hayırlı olsun dilerim. Ben gördüm sorunuzu ama hiç ölçmedim ne gidiyor ne kadar gider diye o yüzden cevap vermedim. Tekrar hayırlı olsun.
motoseyyah
07 Haziran 2010, 13:39
Motoseyyah bey bizim kadro yazın dağlarda olur genelde. Şehir içi binen azdır genelde yamaha şehir içi içinde uygun bir seçim olmuş. Hayırlı olsun dilerim. Ben gördüm sorunuzu ama hiç ölçmedim ne gidiyor ne kadar gider diye o yüzden cevap vermedim. Tekrar hayırlı olsun.
İlginize tşk. 2. motorum olarak bulundurmak için alacağım ama gene de motor hakkında kısa da olsa bilgi edinmek istemiştim.Bazen dağa bayıra çıkıyorum ve ybr yi oralara vurmak istemem. Özellikle yedek parça bulunurluğu ve arıza durumu benim için çok önemli .Ne kadar tecrübeli sürücü olsamda Yollarda özellikle dağ yollarında kalmak istemem doğrusu.
GaCCaLL
07 Haziran 2010, 19:02
Evet şehir içinde denk gelmedim bende daha o kadar da motorlara bakarım halbüki hatta benzinliklteki pompacı bile dedi nasıl bi dağ pisikleti bu diye :) bunlar daha yüksek olmuyomudu falan gibisinden lafladık sabaha karşı..
Yedek parça Konusuna gelince ankaradayım hoş yeni aldım motoru ama muayneye girdiğim için bazı parçaları değişmek zorunda kaldı haliyle hiçbir sıkıntı yaşamadım olaki bulamazsanız burdadanda elimden gelen yardımı olurum..
ccbilgin
10 Haziran 2010, 11:01
Dağ yolunda çok iyidir torkludur motoru güçlüdür çukurları hissetmezsiniz ybr gibi, çok yaylanır arka teker konforludur. Ufak tefek bakım yapmanız gerekli her motor gibi kimse demesin abna japonlar hiç dökülmüyor. Oda ağır şartlarda bakım yapıyor ama japon bozulunca çok zorladık ondan oldu çinli bozulunca adi motor oluyor. Bence alınabilir piyasadaki en iyi enduro cross motor görünüş ve mekanik olarak. Yamaha tws 200 ün kopyasıdır motoru herşeyiyle.
motoseyyah
10 Haziran 2010, 11:12
Sanırım bu hafta as 200 gy alıyorum.dağda-bayırda asya'ya şehir içinde ybr'ye binerim . paylaşım için tşklrr.
ferdagulbenli
10 Haziran 2010, 11:42
selam arkadaşlar
Mengu16
10 Haziran 2010, 11:51
bu motor asya motor'un internet sitesinde yok, neden acaba?
as 200gy nin şu anki satış fiyatı nedir?
GaCCaLL
10 Haziran 2010, 12:29
Şuan bu motorun sıfır satışı yok o yüzden asyanın sitesinde de göremiyorsunuz ama yedek parçaları hala satılmakta ayrıca asya motorun sitesinde wallpaper kısmına bakarsanız bizim aletlerin de resmi var..
gorkemuls
10 Haziran 2010, 17:03
merhaba motobey sizinle görüşmek bazı şeyleri danışmak isterim.. mail adresim gorkemulsel@hotmail.com
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:56 ----------
ayrıca motorla ilgilnen herkes ekleyebilir. Konuşur bilgilerimizi paylaşırız. mail yoluyla, yada msnden.
ferdagulbenli
15 Haziran 2010, 12:07
tsunam arkadaş takas işi için görüşebiliriz
GaCCaLL
17 Haziran 2010, 03:26
motor alıcaktım... as 200gy ile cbr125 arasında kaldım kalite diye cbr125 aldım... çok sorun çıkartmıyorsa takasa girebilirim bu motorla... görüşleriniz nelerdir acaba...
tsunam arkadaş takas işi için görüşebiliriz
arkadaş bizzat kullandı test etti gördü fazla bi söze gerek kalmadı sanırsam :)
cardoso
19 Haziran 2010, 23:16
bu motor asya motor'un internet sitesinde yok, neden acaba?
as 200gy nin şu anki satış fiyatı nedir?
sahibinden.com bak kardes orda sıfırı 4 ytl olsa gerek
GaCCaLL
21 Haziran 2010, 01:11
hocam ordaki ilan yalan bence kendi sitesinde dahi yok ki alet...
ferdagulbenli
21 Haziran 2010, 11:36
ben tarz değişikliği için satıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:34 ----------
ve şu an motorum 10000 km nin üzerin de ve 3 yıldır kuruş masraf etmedim sadece keyfe keder görsellik için biraz masrafım oldu
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO