PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71

6kkkkk
09 Mayıs 2006, 13:03
raven. debriyaj kolunun yumuşak olması iyi bir özellik, dimi?

raven
09 Mayıs 2006, 14:54
bence iyi bir özellik (bu motorda özellik olmayabilir tabi bu. bakarsın başka bi bayide kazık gibi bi kol vardır. malum çin malı) . çünkü sonuçta sık bırak bir kas gücüne ihtiyaç var çok sıkı bir kol ile baya bir kas yapılır yoksa. ancak çok sıkı da olsa zamanla gevşer zaten debriyaj kolları ama bu çin mallarında sıkı olanlar gevşer mi yoksa gevşek olanlar zamanla iyice gevşermi bilemem.

6kkkkk
13 Mayıs 2006, 01:55
:) Bana gevşek olanlar daha da gevşer gibi geliyor. Neyse, kullanıp göreceğiz..

Mengu16
27 Mayıs 2006, 01:04
Kimse yok mu ?

raven
27 Mayıs 2006, 01:56
asya motor ilginç bir şeyler çeviriyor. bizim burada olduğunu söylediğim bayi, yedek parça ve servis maalesef sadece tabelada yazandan ibaretmiş. sadece satış var. ancak işin üç kağıt tarafı şu. tabelada satış yada bayii ibaresi yok. sadece yedek parça ve serviz yazıyor. oradaki yetkiliye sorduğumda asyanın uygulaması olduğunu söyledi. ne biçin iştir anlamadım. :farao:

Kaptan44
27 Mayıs 2006, 18:01
ben bu motoru gördüm resimde görünsüğü kadar estetik değil üniversitde asyamotor stand açmıştı gezdim bu motor beş para etmez..size Mondial 150 KN yi öneririm Bunu alacağınıza size kalmış ama resimde göründüğü kadar değil ufak motor bu.. http://www.mondialmotor.com/mondial18b.htm

HEM ASYAMOTOR SAĞLAM DİİİLLL..ELİNİZDE KALMASIN SONRA

YENİ ALICAKLAR KANUNİ VE MONDİAL TERCİH ETMELİLER.

RÜZGARIN OĞLU EFSANE

ASYA200 ün SÜRATİ 90 DEĞİL 140 .....

SAYGILAR

RÜZGARIN OĞLU

6kkkkk
04 Haziran 2006, 02:54
Arkadaşlar, çok oldu, yok mu motoru alıp da şöyle tecrübelerini değerlendirmelerini paylaşacak babayiğit? Bartar, motorun üzerindeki stickerları kendimiz sökemez miyiz? "Söktürdüm" demişsin sen? Özel bir şeyler gerekir mi yazıları çıkartmak için?

pazer
04 Haziran 2006, 03:37
ben bu motoru gördüm resimde görünsüğü kadar estetik değil üniversitde asyamotor stand açmıştı gezdim bu motor beş para etmez..size Mondial 150 KN yi öneririm Bunu alacağınıza size kalmış ama resimde göründüğü kadar değil ufak motor bu.. http://www.mondialmotor.com/mondial18b.htm

HEM ASYAMOTOR SAĞLAM DİİİLLL..ELİNİZDE KALMASIN SONRA

YENİ ALICAKLAR KANUNİ VE MONDİAL TERCİH ETMELİLER.

RÜZGARIN OĞLU EFSANE

ASYA200 ün SÜRATİ 90 DEĞİL 140 .....

SAYGILAR

RÜZGARIN OĞLU
TA başlığında CBF600S hangi mantıkla önerilir?

ertug001
05 Haziran 2006, 19:05
ARKADAŞLAR BEN SATIYORUM ALMAK İSTEYENLERE 2300 YTL YE BIRAKIRIM PAZARLIKSIZ.130 KM DE.2 YILGARANTİSİ DEVAM EDİYOR PERİYODİK BAKIMLARI SERVİSTE YAPILMIŞTIR.ALMAK İSTEYENLER 0555 488 68 97.
MAİL ertug001@gmail.com

ben bu motor ile 130 yaptım düz yolda.faturasında fabrika olarak zenhunsan gözüküyor

REVAN ayrıca bu motora yakıt göstergesi koymamışlar.ravan tespitleri güzel motordan anlıyorsun.ben bu motoru 2 ay oldu kullanıyorum sizin yadıklarınızı yaşadım veya yaşıyorum.işcilik sıfır parasına göre yapmışlar.

ben bu motoru aldım 130 km hız yaptım 1300 km de şuanda.bir tek hatası var yakıt göstergesi koymammışlar.onun dışında motor parasına göre iyi

cardoso
14 Haziran 2006, 22:35
nerde asyacılar

eby78
15 Haziran 2006, 17:02
selam arkadaslar.yaklasık 15 gun oldu alalı AS200GY-2 mı.su an cok az km yaptım(64km)fakat bazı arkadaslarımızın soyledıgı gıbı kalıtesız bır urun degıl bunu bastan belırtmelıyım.su an cın malı olan tum markaları ınceleyın ve kıyaslayın 200gy-2 kadar ıyı bır supermoto yok.ben aldıgım gunden bu yana hıc sıkıntı yasamadım ve cok ta memnunum.cok yakın bır arkadasım 2 gun once test surusu yaptı bu motorla (servıste rodajı bıtmıs bır tane var ve test surusu ımkanı sunuluyor)ve motorun bu paraya cok cok ıyı oldugunu ve vıraj ve stabılıtesının de cok basarılı oldugunu soyledı.saglam degıl dıyen arkadasım sanırım mondial ıle karıstırmıs (bu arada test yapan arkadasımda Kawasaki KLR650)var.motorum sasısı cok saglam ve ozellıkle arka amortısoru cok begendık.kaldı kı motorun sası sı bılınen cross lardan cok daha farklı ve hacımlı.bende kullandıkca ve alıstıkca sızlere sahsı fıkırlerımı ve yakıt,yol,sorun vs..hakkındakı yasadıklarımı sızlere aktaracagım.ama kesınlıkle parasının hakkını fazlaSI ıle verecek bır motordur.(ınceleyen tum motorcu arkadaslarımın ortak gorusudur)saygılar...

6kkkkk
18 Haziran 2006, 05:19
Merhaba beyler! 200 GY-2 var bende de. Henüz çok kullanamadım. Ama yağ akıtma problemi var bende. Servisi aradım. 4-5 tanesinde bu problemin çıktığını ve gerekli parçayı (keçe?) sipariş ettiklerini söylediler. Henüz ellerinde yokmuş.. Az buz akmıyor ama. Yağ kalmayacak yakında alette..

CEFUUN
18 Haziran 2006, 09:03
Merhaba Kardeşim çook Güzel Motor Seçmişsin Valla Param Olsa 2 Dakika Durmam Bu Motoru Alirim Ozelikleri Olsun Beni Yedi Bitirdi Nerede Bu Motor Gordünmü Yawww????

baco
18 Haziran 2006, 09:03
bende siparişi verdim 3 gün sonra gelicek motorum ozaman size detayları bildiririm :)

merci
19 Haziran 2006, 13:50
merhaba arkadaşlar, yeni üye oldum. bu arada 10 gün kadar önce asyamotordan as200 modelini satın aldım.ve ardından macera başladı. sabah kalkıp motorun altına baktığımda yerde yağ sızıntıları gördüm. neyse servise götürdüm. bişeyleri mi ne gevşekmiş sıkıştırmışlar. sabah kalktım aynı sorun. bir çay bardağı dolusu yağ akmış. tekrar gittim. servise bıraktım. bir parçası değişmesi gerekiyormuş. serviste bu parça olmadığını ve geldiğinde beni arayacaklarını söylediler. önceden debriyajı sıkmadan otomatik marş ile motoru çalıştırabiliyordum. şimdi olmuyor. boşta lambası da yanmıyor. serviste bana söylenene göre parça geldikten sonra bunlar hallolacakmış. şu an 130 km yaptım ve yarısı servise gidip gelirken geçti bile. benim şansıma sorunlu bi motor çıktı. aslında bu motorları 50km falan test etseler daha iyi olur. motor görünüş itibariyle iyi. şu an çekişide güzel. bunların haricinde bi problem yok şimdilik. öğrenmek istediğiniz bişey olursa yazın arkadaşlar..

gitarci1453
19 Haziran 2006, 13:58
selam nasılsınız

mirrorside
19 Haziran 2006, 18:33
selam arkadaslar.yaklasık 15 gun oldu alalı AS200GY-2 mı.su an cok az km yaptım(64km)fakat bazı arkadaslarımızın soyledıgı gıbı kalıtesız bır urun degıl bunu bastan belırtmelıyım.su an cın malı olan tum markaları ınceleyın ve kıyaslayın 200gy-2 kadar ıyı bır supermoto yok.ben aldıgım gunden bu yana hıc sıkıntı yasamadım ve cok ta memnunum.cok yakın bır arkadasım 2 gun once test surusu yaptı bu motorla (servıste rodajı bıtmıs bır tane var ve test surusu ımkanı sunuluyor)ve motorun bu paraya cok cok ıyı oldugunu ve vıraj ve stabılıtesının de cok basarılı oldugunu soyledı.saglam degıl dıyen arkadasım sanırım mondial ıle karıstırmıs (bu arada test yapan arkadasımda Kawasaki KLR650)var.motorum sasısı cok saglam ve ozellıkle arka amortısoru cok begendık.kaldı kı motorun sası sı bılınen cross lardan cok daha farklı ve hacımlı.bende kullandıkca ve alıstıkca sızlere sahsı fıkırlerımı ve yakıt,yol,sorun vs..hakkındakı yasadıklarımı sızlere aktaracagım.ama kesınlıkle parasının hakkını fazlaSI ıle verecek bır motordur.(ınceleyen tum motorcu arkadaslarımın ortak gorusudur)saygılar...

Ben bu motoru incelemedim, ama eğer motor bloğu alt kısımdan şase görevi görüyorsa, sağlamlıktan kati surette bahsedilemez. Gerçek enduro gibi kullanacak olursan ikiye bölünür. Bu yüzden motorbloğu by pass geçecek demirler ayarlamaya çalışıyorum. Bu olana kadar engebelere mümkün mertebe ayakta girmeye çalışıyorum, her seferinde çaturrr sesi duymayınca şükrediyorum.

harved
24 Haziran 2006, 23:04
ÖNCE SURDAN İKKİİ ÇAYYY GETİRİNDEEE AHZIMIZAAA DÖKEEG.....
Forumu baştan sona okudum,vatandaş çıkmış yok asya şöle böle falan filan,ben olsam mondial ramzey alırım diyooo,ağzı olan konuşuyoooo,bunlar bu motosikletler nereden geliyor,tabiiki çinden.Benim için cevap şu hepsi aynı,fazla lafa gerek yok,kim neyi beğeniyorsa, hangi model hoşuna gidiyorsa gider alır,ve motosikleti hakkında açılan forum başlığı altında yorumunu izlenimlerini yazar,reklam yapmaya,gerek yok hiç birimiz çocuk deiliz,22 senelik motosiklet kullanıcısı olarak bu gün motosikleti kullandım gayette güzel ne kadar ekmek okadar köfte olayı bu paraya bundan daha fazlasını beklemek haksızlık olur,pazartesi gidecez asya 200 GY-2 den 2 adet alacaz

baco
24 Haziran 2006, 23:12
bende var 70km de şuan hiç bi problem yok çok memunum..

AKSEKİLİ
27 Haziran 2006, 23:48
beyler benim arkadaş alalı 1 ay oldu 3400 km de daha tık demedi motor.ama onun çok kötü kullanmasına rağmen makine daha halen sağlam.

ayrıca 2 kişi ile 140 ı çok rahat vuruyor.

Sedat
11 Temmuz 2006, 00:48
Merhaba ArkadaşLar.

Tek keLime iLe mükemmel bir motor. aLmak isteyenLer varsa aLsın. Bu arada Titreşim oLayına geLince hiçde denildiği kadar değiL. ama sadece aLışmak gerekiyor motora. Tek Yapmaz diyenLerde oLdu. Ama gayet hoş bir şeKilde yapıyor. aLcak oLacakLara Tavsiye ederim :)

konka
11 Temmuz 2006, 12:20
benim motorumdada yag akıtma problemi var veboşta lambası bazen yanıyor şuan 110 km de birde oturma selesinin arka civataları tutmuyor fakat bu tarz çinli enduroların içinde eniyisi diyebilirim

benkaan
11 Temmuz 2006, 17:32
motorun görüntüsü çok hoş. bugün bayiye gidip yakından inceleyeceğim. bu yağ akıtma olayı kafamı karıştırdı... ayrıca 140 konusu gerçekmi yoksa esprimi anlayamadım!!!

konka
11 Temmuz 2006, 18:01
asya servise gittim 300 km bakımda hallederiz dediler fakat çok ilgisizler burada satıcı bayi kapandı yada sadece tabela indirdi şehir bursa

climber
11 Temmuz 2006, 18:31
Ön çamurluğu çıkartıp yerine daha estetik bir çamurluk uydurmak mümkün olurmu acaba?

konka
11 Temmuz 2006, 18:37
ben çamurlugu degiştirmeyi düşünüyorum

intercom
11 Temmuz 2006, 18:40
ben çamurlugu degiştirmeyi düşünüyorum

evet... alet cok güzel yalniz o camurluk bir rezalet....

konka
11 Temmuz 2006, 18:50
ben xt600 ki ile degiştirmeyi düşünüyorum

baco
11 Temmuz 2006, 22:48
bugun motorum yolun ordasında birden durdu :o bende aha dedim çin malı alırsan böle olur zırt diye durur derkeeeeen bi baktım benzin menzin kalmamış günahını aldık çinlilerin :) şuan 211 km deiyim hiç bi sorun yaşamadım ;)

Soni
20 Temmuz 2006, 12:12
Arkadaslar merhaba.
Bende de gy 200-2 var su an 900 km de yım motorun mars bobini yanmıs..galıba bunda benımde hatam var :( servıse gıttım hıc sorunsuz ve tereddutsuz degıstırdıler ustelık zıncır ayarıdır genel kontoldur herseyı tamamlayıp eksıksız motorun ısı bıttı dıye de ıs yerıne telefon edıp teslım ettıler. Genel anlamda motordan gayet memnundum ama sevıs konusu tum cın motorlarında bana acaba dedırtıyordu sımdı ıse gayet rahatım :)
Bu motor a sahıp arkadaslar motor la ılgılı tecrubelerını daha sık paylasırlarsa topıc hem aktıf olur hemde tecrubelerımız artar.. Sevgılerle

Baycode
20 Temmuz 2006, 17:09
http://img214.imageshack.us/img214/1618/as200gy2yo5.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/2635/as200gy2supj5.jpg

Görüntüler birşey anlatır düşüncesi ile...

eby78
20 Temmuz 2006, 17:55
Baycoderesımler cok sık ama her ne kadar bu motor ıcın saglam ve az sorunlu bır makıne desek bıle cok su gosterme derım ben elektrık sıstemı zayıf cunku bu motorların.eskı bır 200gy-2 kullanıcısı olarak bır tavsıye...

NiyomaniA
20 Temmuz 2006, 18:12
slm. arkadaşlar ben de bir asya scooter almayı düşünüyorum adamlar ötv yi ya yansıtmıyo yada bu motorlar çok ucuz acaba AS 150T 19A modelini bileniniz varmı fiatı 1.850 Ytl. nedersiniz uygunmudur:)

Baycode
22 Temmuz 2006, 02:53
Motorda ufak bir modifikasyon yapıyorum. Bu gün yarın değişiklikleri fotoğraflayacağım. Ancak ne olur biri bana forum sayfasına direkt olarak fotoğrafı nasıl koyacağımı anlatsın. Hep bağlantı koyuyorum, hoş olmuyor.

benkaan
22 Temmuz 2006, 13:35
baycode lemas deresi demişsin.mersinlimisin? eğer mersinliysen lütfen irtibata girelim.bu asya ile ilgileniyorum.bende 250 mct var.memnunum çokta seviyorum motorumu ama cross virüsü bulaştı bana.
siteye direk resim eklemek için önce http://imageshack.us/ sitesine gir ve resmini bilgisayarından yükle.sonra en alttaki kodu kopyala ve bizim sitede mesaj yazma bölümünün üstünde bi dağ resmi varya ona tıkla ve linki ona yapıştır. kolay gelsin :)
ama resimleri hemen koy :cat:

Baycode
24 Temmuz 2006, 09:51
Merhaba Benkaan, Adanalı'yım ama 10 senedir Mersin'de yaşıyorum. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Modifikasyon tamamlandı, sadece boya işi kaldı. Dün motorumu Honda Transalp kullanan bir arkasaşıma gösterdim, özetliyorum: çok beğendi. Ben bu motoru bir türlü herhangi bir kategoriye koyamıyordum, o arkadaş kategori konusunda bana yardımcı oldu: Supermoto (tabi modifikasyondan sonra).

benkaan
24 Temmuz 2006, 09:59
mersin mt de de cross ve enduro kullanan arkadaşlar var.beni zehirleyende zaten onlar. gezilerimiz oluyor sende gel istersen...
bide şu modifiyeli resimleri bekliyorum...

Baycode
27 Temmuz 2006, 17:00
Boya işi bitene kadar Lemas geçişi fotolarına devam... http://img132.imageshack.us/img132/4269/lemasgeii1kx8.jpg

Devamı...http://img507.imageshack.us/img507/5592/lemasgezisirm1.jpg

intercom
27 Temmuz 2006, 19:23
Baycode resimler birir HARIKA ASYA bunlari reklam icin kulanip kendi ürün sitesine koysa satislari kesin kesin artar.

Bende ciddi ciddi almaya düsünüyorum yalnizcsa forumlarda tam kesinletiremedigim bir kac sorum var.

ben sürekli artici ile kulanacagim bu makineyi, 14 beygir ile ana yollarda uzun rampalarda cok mu agir kalirim? bildigin gibi agir vasitalar rampalarda 50 - 70 km/h arasi gidiyorlar bunlarin arasinda kaybolurmuyum?
200 cc lik bir motorda özellikle sehir icinde cok sik vites deyistirmem gerekir, bu yüke balata, debriaj, debriaj teli sorunsuz dayaniyormu?

harved
27 Temmuz 2006, 23:40
Asya Motor GÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM arkadaşlar,geçmiş olsun,iflasını açıkladı

intercom
28 Temmuz 2006, 11:04
Asya Motor GÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMM arkadaşlar,geçmiş olsun,iflasını açıkladı

umarim bu haber POOOOOOOOOOFFF cikar... bu bilginin kaynagi nerden dir? bizde okuyalim..

Baycode
29 Temmuz 2006, 18:57
Ön çamurluk değişimi ve boya işi tamamlandı. İzleyin, kıyaslayın, görüşlerinizi yazın.

Bu eski ön çamurlukla (motorcular arasında yelken olarak tanınır):
http://img157.imageshack.us/img157/3810/as200eskmy8.jpg

Bu da yenisi ile, yandan:
http://img92.imageshack.us/img92/2008/as200modifiye1lc1.jpg

Bunlarda farklı açılardan yeni çamurlukla:
http://img148.imageshack.us/img148/8460/as200modifiye2lp8.jpg

http://img148.imageshack.us/img148/883/as200modifiye4sc0.jpg

http://img223.imageshack.us/img223/580/as200modifiye5xt0.jpg

http://img360.imageshack.us/img360/6671/sttenxh1.jpg

intercom
31 Temmuz 2006, 14:12
selam BAYCODE, paylasimin icin sana tesekkür ederim. Gercekten öndeki deyisim motorun görüntüsünü cok deyistirmis. boya isi demissin... fakat neyi kast ettigini anlayamadim.
Ön camurluk Ramsey denmi? kaca mal oldu, takmakta zorluk cektinmi?

Baycode
31 Temmuz 2006, 14:23
Ön çamurluk Ramzey 200CC Kros'tan. Yeşil ve sarı renklerde bulabilirsin, boyatmak zorundasın. Fiyatı 30 YTL. Boya dahil bana maliyeti 35 YTL oldu.

Montajı sormuşsun, ilk iki vida yeri tam uyuyor (çamurluktaki delik yerleri aynı), ancak Ramzey'lerde arkada çift bizimkinde ise tek vida bağlantı noktası var. O nedenle çamurluğa bir delik açmak ve bir uzatma parçası atmak zorundasın.Aksi taktirde çamurluğun arkası motora değebilir. Bu uzatma parçası yaklaşık 3-3.5 cm boyunda ufak bir boru sadece. Plastik veya metal olabilir.

Bu yatırım bence:Minimum maliyet maksimum kazanç.

intercom
31 Temmuz 2006, 14:31
Bu yatırım bence:Minimum maliyet maksimum kazanç.

:queen: kesinlikle haklisin... fark müthis, sanki imal ederken, "yaw bu alet cok güzel oldu, ne yapsak da biraz cirkin dursa" diyip takmislar camurlugu.
bdende bunlardan almak istedigimden sana bir sorum olucak:

sürekli artici ile kulaniyorum ben motorumu, sen hic bir arkadsinla uzun yolla ciktinmi? dik oturusundan dolayi rahatsiz oluyormusun? iki kisi ile uzun ve dik rampalarda otobüs, kamyon arasinda mi kaliyorsun, yada akip gidebiliyormusun? iki kisiyle rahat ettigin ve zorladigin vakit gördügün sürat nedir? cok sorumu sordum?? :)

muromen
31 Temmuz 2006, 15:00
herkese selamlar,
Ben aranıza yeni katıldım. Benimde artık bir as200 üm var.yaklaşık 2 hafta oldu alalı. şu ana kadar hiçbir problemi yok. Yaklaşık 450 km oldu ama viteslere alışamadım henüz. Boşa geçerken zorlanıyorum. Bu sizdede oluyormu bilmiyorum.
Birde arkadaşlar bizim motorun başlığı ana sayfada hiç gözükmüyo. Bu motorun sahibi mi az yoksa bu siteyemi girmiyorla. Bizde diğer motorcu arkDAŞLAR GİBİ ÖRGÜTLENELİM HAFTA SONU GEZİLERE FELAN GİDERİZ SÜPER OLUR.
Herkesten msj bekliyoum arkadaşlar herkes lütfen nereli olduğunu belirtsin?
Birlik olursak sıkıntılarımızı kolayca aşarız. Birbirimizde haberdar olalım.
:Umarım herkes böyle düşünür.Hepinize selamlar
KAZASIZ SÜRÜŞLEEER

intercom
31 Temmuz 2006, 15:05
herkese selamlar,
Birde arkadaşlar bizim motorun başlığı ana sayfada hiç gözükmüyo. Bu motorun sahibi mi az yoksa bu siteyemi girmiyorla. KAZASIZ SÜRÜŞLEEER

evet, bu motor ya fazla yayilmadi yada sürücüleri internete takilcaklarina motorlariyla dag, tas, bayir gezmeyi tercih ediyorlar :queen:

bartar
31 Temmuz 2006, 15:10
Sevgili baycode,

Umarım içine sinmiştir güle güle kullan...

benkaan
31 Temmuz 2006, 15:15
baycode gerçekten görüntüsü çok güzel olmuş. dün yine arkadaşlarla motorlara atladık ve gözne tarafında idik. yolda bi asyalı dikkatimi çekti ama sen misin değilmisin bilmiyorum. bu motor beni etkiliyor ama tereddütlerim var. bi ara buluşsak???

bartar
31 Temmuz 2006, 15:38
baycode gerçekten görüntüsü çok güzel olmuş. dün yine arkadaşlarla motorlara atladık ve gözne tarafında idik. yolda bi asyalı dikkatimi çekti ama sen misin değilmisin bilmiyorum. bu motor beni etkiliyor ama tereddütlerim var. bi ara buluşsak???

Sevgili Benkan,

Bendim daha ehliyet için direksiyon sınavı beklememden dolayı TEM den yazlığa gidip geliyorum...

Nasıl çamurluk güzel olmuş değilmi? (tesadüfen aynı çamurluğu yapmışız da hocamla...) :bounce:

Selamlar