PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lifan Lifan Emisol LF150-2

Sayfa : [1] 2 3

aliselim66
15 Haziran 2013, 07:18
http://i.cubeupload.com/ACNGim.jpg
Örnek soru ?

Ali motora başlayacak hevesli bir motorseverdir. Alacağı motor ybr125 gibi kaliteli, cbf 150 gibi sağlam, tvs rtr 150 gibi çekici,rks titanic gibi kaslı olsun ister. Kalite olarak iyi olsunda , fiyat olarak makul olsun der. 2.el alsam aceba sorun çıkarırır mı , sıfır alsam giriş seviyesi motorlara 4-5 bin tl verilir mi ,yarın belki cc yükseltirim,sınıf atlarım , o yüzden acemiliğimi atayım bununla ama aynı zamanda keyif versin , az da yakıt tüketirse ohh ne ala der.Marka motorların aynı fabrikadan çıktığına şahit olunca demek ki kaliteli bir Çinli, kalitesiz olan marka modelinden daha iyi olabilir der .Ve bu konuyu açar.

Yukardaki bilgilere göre 2,990 TL vade farksız 12 taksitle satılan Lifan emisol Alinin motorsiklete olan talebine cevap verebilir mi ? Lifan Emisol kullananlar ne derler ?

Lİfan Türkiye LF150-2 Emisol (http://lifan.com.tr/urunlerimiz/touring.html?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=8&category_id=2)

Emisol hakkında çokca detay içeren katalog (http://lifan.com.tr/katalog/Main.php?MagID=2&MagNo=2)

Lifan emisol takıntım şöyle oluştu.Eğer doğruysa 5500 devirde 11.5 nm torkunun olmasıdır. Motordan pek anlamam ama bunu diğer motorlar 7500 devirde veriyor.Ayrıca kaliteli bir Çinli olması, araba üretebiliyor olması. En önemliside AB ülkelerine ve Türkiyeye kendi markasıyla girmiş olmasıdır. Ben bundan şunu anlarım bugünde yarında buradayım diyor. Bir başka başlıkda lifan 150-9 kullananlardan hiç olumsuz yorum yok denecek kadar az.

Ne kadar para o kadar köfte hesabından yola çıkarak bu fiyata emisol nasıldır ?

Seko
26 Haziran 2013, 16:25
Motor çok iyi, hatta sınıfının en iyilerinden, ama kimsenin haberi bile yok. Motorunda çok özel bazı özellikler var. Zaten o kadar düşük devirde o torku vermesi bu yüzden. Ben kullandım, çok iyi hızlanabiliyor ve de çok rahat bir motor. Öte yandan çanta demirinin olmaması gibi de önemli bir dezavantajı var. Çanta demiri olsa kesinlikle daha çok satacak. Ancak bu konuda da firmanın bir çalışması yok. İki defa aradım, ikisinde de talep olursa çanta demirli satalabileceklerini söylüyorlar. CB125'in falan demirini bir denemek lazım.

Lifan firması reklam yapmayı bilmediği için motorlarının da ne kadar iyi olduğunu kimse bilmiyor. Herkesin aklında Bisan'la ortak olduğu zamanlardaki Lifan kalmış. İkinci elde satılması da bu yüzden zor. Oysa mesela Regal Raptor'un satıldığı bir yerde Lifan'ın 250 cc cruiser modelinin peynir ekmek gibi satması lazım ama sorsan kimse görmemiştir çünkü yeterli satış ağı da yok.

Bir de son bir yorum, bu şekilde anket olmaz. Burada birden fazla işaretlenebilecek seçenek var. Kimse bu ankete cevap vermez.

Seko
26 Haziran 2013, 20:20
Lifan'ın imajının ne olduğu başlığın görüntülenme sayısından anlaşılmıştır herhalde...

Karlıyollar
30 Haziran 2013, 02:44
Bu motoru bugün gördüm gerçekten çok kalıplı bir motor kullananlardan yorumları alalım.

Seko
30 Haziran 2013, 14:23
Discovery başlığı altına yazdıklarımı buraya da yapıştırıyorum. Belki faydası olur :

"Bu akşam iş dönüşü kavşakta kırmızı ışıkta beklerken bir baktım önümden Lifan'ın yeni commuter'i LM150 Limasol geçiyor. Uzun zamandır bu motoru bekliyordum. Hemen peşine düştüm ve yakaladım. Motor bu :

http://www.lifan.com.tr/urunlerimiz.html?page=shop.product_details&flypage =flypage_images.tpl&product_id=8&category_id=1

Kullanan eleman bir büfenin paketlerini dağıtıyor ve boş günlerinde de benim motoru aldığım bayiye yardım ediyormuş. Motora gelince, daha 280 km'de, kırmızı renk. Discovery'den daha güzel, kalıbı biraz daha küçük... Tabi bunda arka lastiğinin Discovery'deki gibi kalın olmamasının da etkisi var. Titreşimi sordum, hiç yok dedi. Sonra anahtarı istedim ve üzerine binip boşta çalıştırdım. Motor tabiri caizse yağ gibi çalışıyor. Kıyaslamak gerekirse zaten hiçbir Çin motorunda olmayan bir pürüzsüzlükte, CBF150'yi andıran bir çalışması var. Belki Salcano falan da böyledir. Boştayken bile 4-5 bin devire kadar hiç titreşim yok. Yürürken zaten hiç yok dedi eleman. Vitesler inanılmaz geçiyor. Rolantide bile şıkır şıkır ve geçişi hissettirerek ama bir noktadan sonra kendisi ilerleyerek geçiyor. Tek eksiği çanta demirinin olmaması, bir de gidonu tek parçada oluşuyor."

"Bugün bayiye bu motoru görmeye gittim ve görmekle kalmayıp ufak bir tur attım. Motor benimkinden çok daha seri. Bu sanırım kilo farkından kaynaklanan bir serilik. Daha önceki mesajımda yazdığım gibi titreşim yok, yağ gibi akıyor motor, çekiş çok iyi, vitesler çok iyi. Belki ön konsolun platikleri falan daha kaliteli olabilirdi ama fiyatına göre iyi tabi ki. Daha kaliteli olabilirdi derken rakiplerinden aşağı değil ama bence Discovery ayarında değil. Fiyatı 3150 TL ve bence şu anda düşünmeden alınabilecek bir commuter. Lifan'ı sallamayıp hala Mondial, Kanuni bakan arkadaşlar çok şey kaybediyorlar. Şimdi bugün çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşayım."

http://imageshack.us/a/img834/1246/201305010122.jpg

http://imageshack.us/a/img199/6369/201305010121.jpg

http://imageshack.us/a/img341/5804/201305010120.jpg

http://imageshack.us/a/img41/741/201305010119.jpg

Belki okurlar diye buradan Lifan yetkililerine bir kez daha yazıyorum, bu motora çanta bağlantı demiri şart. Eğer çanta demiri ayarlamazsanız, motor neden satmıyor diye birbirinize bakarsınız. Benim motoru takasa verip EM150L'yi hemen alabilirim ama bu yüzden almıyorum.

Bu motorun modeli EM150L ama birileri fantazi yapıp "150"yi "ISO" haline getirmiş, olmuş size EMISOL.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

Bir de şunu yazmıştım :

"Bayiden Emisol'ün kataloğunu da almıştım. Katalogda motorundaki bazı özellikleri detaylı anlatmışlar. Aralarında en ilginç olanı piston çalışma ekseni ile krank dönme merkezi arasındaki 4 mm'lik kaçıklık. Bu sayede pistonun çıkış hızı ile iniş hızı aynı olmuyor. Muhtemelen iniş daha yavaş oluyor ve daha uzun sürüyor, böylece yanma için daha çok zaman kalıyor. Bu da yakıt tüketimini düşürüp torku da bir miktar arttırıyor. Bunun yanında motorun iç sürütünmeleri mümkün olduğunca azaltılmış. Egzantrik milinin yataklaması rulmanlı ve piston kalınlığı çok düşük. İnce hafif bir pistonu var ve yağ gibi çalışması bu yüzden. Yağlaması da püskürtme ile sağlanıyor. Lifan gerçekten motor üzerinde çok çalışmış, öyle kopya falan değil, mühendislik konuşturmuşlar."

Karlıyollar
30 Haziran 2013, 19:23
Bizim burdada bir tanıdık almış siyah renk gerçekten yakışıklı bir motor oldukça beğendim :) Torkuda bayağı iyi sanırım.Alıp süren var mı acaba ?

cemolos
12 Temmuz 2013, 03:13
benim motor satılıyor acaba alsam mı diyorum artık

arslan26
19 Temmuz 2013, 21:27
arkadaslar yokmu yeni lifan alan ???

Karlıyollar
26 Temmuz 2013, 18:48
Malesef yok :)

ibo8316
28 Temmuz 2013, 14:28
Bu forumda Yuki marka 250cc Kopya Racing e 7000 TL veren gordum/Okudum.

Tabiki Lifan kalite Olarak Diger markalardan onde (Arora-Bisan-Mondial-Kuba-Yuki-Ramzey-Kanuni) bazilari marka fanatikleri ezbere yine yazacaklar ama Lifan=diger 7 marka

arslan26
30 Temmuz 2013, 13:13
mondial mcx 150 ile lifan emisol bu iki motoru karsilastirabilecek var mi arkadaslar motor performansi degil, melzeme kalitesi kullanim omru bakimindan

Seko
30 Temmuz 2013, 13:23
Lifan'ın motoru daha iyi ama çanta takılamaması büyük eksiklik. MCX'in sadece gücü fazladır ve daha iyi gidiyordur.

arslan26
30 Temmuz 2013, 21:11
Lifan'ın motoru daha iyi ama çanta takılamaması büyük eksiklik. MCX'in sadece gücü fazladır ve daha iyi gidiyordur.

bilgi icin tesekkurler canta takilmamasi benim icin dezavantaj

kadanow
31 Temmuz 2013, 00:48
ben lifan emisol kullanıcısıyım. motoru alalı daha bir ay oldu şuan ança 400 km filan yaptım. ilk izlenimlerim olarak şunları söyleyebilirim, motor bikere çok konforlu titreşim çok az nerdeyse yok denilebilir. dedikleri gibi çok çabuk hızlanabiliyor ama son hızı 105 daha fazla yapmıyor. belki kilometre arttıkça yapabilir. far performansı çok güzel nerdeyse araba ile aynı şiddette, vides geçişleri çok iyi v.b. şimdilik bunlar zamanla yine tecrubelerimii palaşırım. karşılaştırmak olarak ise mcx si kalkışta rahat geçiyor ama uzun yolda o sizi rahat geçiyor.

arslan26
31 Temmuz 2013, 17:09
ben lifan emisol kullanıcısıyım. motoru alalı daha bir ay oldu şuan ança 400 km filan yaptım. ilk izlenimlerim olarak şunları söyleyebilirim, motor bikere çok konforlu titreşim çok az nerdeyse yok denilebilir. dedikleri gibi çok çabuk hızlanabiliyor ama son hızı 105 daha fazla yapmıyor. belki kilometre arttıkça yapabilir. far performansı çok güzel nerdeyse araba ile aynı şiddette, vides geçişleri çok iyi v.b. şimdilik bunlar zamanla yine tecrubelerimii palaşırım. karşılaştırmak olarak ise mcx si kalkışta rahat geçiyor ama uzun yolda o sizi rahat geçiyor.

benim için ortalama 90 km/sa yol alması oldukça yeterli arkaya çanta takılmaması dezavantaj olsada sanırım depo ustu magnet çanta yada yan çantalarla sorunu çözebiliriz, şu an mondial drift kullanıyorum 20.000km de stabilize yolda kullandığım için çabuk yıprandı lifan daha dayanıklıdır umarım çunku seçimim lifan dan yana olucak buyuk ihtimal

Karlıyollar
09 Ağustos 2013, 02:29

Motorun hızlanma videosunu çekip koyabilirseniz güzel olur.Merak ediyorum

Seko
23 Ağustos 2013, 15:53
Motora çanta demiri çıkmış. Alınabilir hale geldi artık...

http://www.motoperformans.com/urun/arka-canta-demiri-lifan-em150l_5375.aspx?CatId=102

boora
23 Ağustos 2013, 21:19
tipi baya güzel çok hoşuma gitti. motor üzerinde de baya çalışmışlar cg lerde balansör çıkıntısı oluyor motor bloğunun ön tarafında ama bunda balansörü içine almışlar :cat: gösterge ışıklandırması da bayağı güzel resimlerden gördüğüm kadarıyla. honda cb 125 e göstergesi gibi sadece rakamlar ve ibre çubuğunu aydınlatmışlar klas bi görüntüsü var. benim cg yi satarsam alabilirim :wiinkk:

Tİme_shİft42
23 Ağustos 2013, 23:57
Hiç kullanıcısı yok bu Lifanın :)

Karlıyollar
27 Ağustos 2013, 06:47
kadanow kullanıyormuş ama foruma girmiyor sanırim motordan kimsenin haberi yokki

Seko
27 Ağustos 2013, 09:51
Şeytan diyor ver takasa kendi motorunu al yenisini :)

Karlıyollar
29 Ağustos 2013, 01:32
Şeytan diyor ver takasa kendi motorunu al yenisini :)

Aynen 3000 tl bütçem olsa gözüm kapalı emisolu alırdım hem kalıplı hem şekil hemde süper.

Blackeagletr
02 Eylül 2013, 01:30
Ne kadar dilini anlamasak da ki zaten ses yok, vidyoda motorun çeşitli kısımları gösteriliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=NEldWodgbOY

Seko
02 Eylül 2013, 01:38
Geçen gün yine deneme şansım oldu, çekiş olarak benim motor ile arada acayip fark var. Hem koltuğu hem de amortisörleri daha konforlu. Önümüzdeki sene fuar zamanı olur da Inazuma'yı alamazsam bunu alabilirim diye düşünüyorum.

Dampyr
02 Eylül 2013, 23:22
Arkadaşlar merhaba çiçeği burnunda bir motorcuyum ehliyet, ekipman herşey hazır ancak binecek motorum henüz yok. Başlangıç seviyesi olarak ne alırım deyince bütün yollar CBF 150 ye çıktı ve uzun uzunda kullanma imkanım oldu tamam dedim bunu alıp işi öğrenirim sonra 250 cc yi basamak yapıp yola devam ederim ancak evdeki hesap çarşıya uymadı hele son zamlardan sonra fiyatlar aldı başını gitti ve boyumu aştı. Çinli markalara bulaşma başın çok ağrır diye yakınlarım tavsiyede bulundular fakat Lifan markasını tesadüfen tanışdığım biri övdü ve diğerleri bir yana (çinlilerin) Lifan bir yana dedi. Forumda da Lifan başlığını görünce çok sevindim gerçi takipçisinin de çok az olması üzücü pek bilinmiyor.
Uzun lafın kısası LF150-2 EMISOL modelini beğendim yakından inceleyemedim ama ilgimi çekti, ben İstanbul'da yaşıyorum ve tek çekincem markanın tüketici desteği nereye kadar ve servis kalitesi nedir? Eğer bu konular hakkında bilginizi benimle paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla

arslan26
05 Eylül 2013, 16:08
gercekten lifan kullanicisi cok az, bizde kendi motorumuzu satabilsek alicaz ama satamiyoruz zaten eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagardi

ozgur32
08 Eylül 2013, 01:14
Evet arkadaşlar sonunda kararımı verip tercihimi emisol dan yana kullandım.Motoru alalı daha 1 hafta oldu.Gerçekten 150 cc sınıfında alınabilecek motorlar içinde doğru bir tercih diyebilirim.Kalkış ve ivmelenmesi harika ve sıfır diyebileceğim bir vibrasyon motoru öne çıkaran artılarıdır.Verdiğim paranın hakkını sonuna kadar hak eden bir motordur.

Karlıyollar
11 Eylül 2013, 15:42
Fotoğraf bekliyoruz :)
Motorun torku trafikte çok iyi oluyor ani sollamalar için falan.

ozer001
14 Eylül 2013, 16:18
merhaba . 4 aydır lifan emisol 150 kullanıyorum . bulunduğum şehirde (Muğla / Milas ) ilk emisol alan ben oldum . şöyleki Lifan , bisan ile yaptığı ortak motorlardan dolayı halkın aklında bisan lifan olarak kalmış . kimseye anlatamıyorsun motorun güzel motor olduğunu .
Lifanın fazla olmamasının sebebi belkide motorun fazla olmamasından yani az satılıyor olmasındandır. bilemiyorum . ama benim motoru aldığım kişi samimi bir arkadaşımdı o yüzden bana sadece satış yapmış olmak için motor sattığını düşünmedim. fazla araştırmadım bile ertesi gün aldım motoru.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

hoşuma gidiyor seviyorum motorumu heybetli duruyor . heybetinin hakkınıda veriyor.
ben şuan 2600 km yol yaptım en az 2000 i 2 kişi ortalama 150 kg ağırlık ve arka çanta ile ortalama 100 km/2,7 lt yakıyor. herkes çok diyor . servis daha yeni düşer yakıt tük. diyor. ama ben biraz yüksek devirli kullanıyorum . sakin kullanınca max 5000 devir gibi , yakıt 2,5 olur diye düşünüyorum . katalogda 2,2 yazıyor acaba o seviyeye düşer mi .

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

motor hakkında sormak istediğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz. tecrübelerime göre cevap veririm .

hasanbasri55
14 Eylül 2013, 20:20
ben lifan emisol 3 hafta önce aldım daha önce kanuni vardı dünya varmış diyorum motor çok rahat katalogda yazıldığı gibi sıfır titreşim ve çok konforlu tavsiye ederim

Karlıyollar
14 Eylül 2013, 20:31
merhaba . 4 aydır lifan emisol 150 kullanıyorum . bulunduğum şehirde (Muğla / Milas ) ilk emisol alan ben oldum . şöyleki Lifan , bisan ile yaptığı ortak motorlardan dolayı halkın aklında bisan lifan olarak kalmış . kimseye anlatamıyorsun motorun güzel motor olduğunu .
Lifanın fazla olmamasının sebebi belkide motorun fazla olmamasından yani az satılıyor olmasındandır. bilemiyorum . ama benim motoru aldığım kişi samimi bir arkadaşımdı o yüzden bana sadece satış yapmış olmak için motor sattığını düşünmedim. fazla araştırmadım bile ertesi gün aldım motoru.

Sonunda emisol kullanıcıları çoğaldı fotoğraf bekliyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------

hoşuma gidiyor seviyorum motorumu heybetli duruyor . heybetinin hakkınıda veriyor.
ben şuan 2600 km yol yaptım en az 2000 i 2 kişi ortalama 150 kg ağırlık ve arka çanta ile ortalama 100 km/2,7 lt yakıyor. herkes çok diyor . servis daha yeni düşer yakıt tük. diyor. ama ben biraz yüksek devirli kullanıyorum . sakin kullanınca max 5000 devir gibi , yakıt 2,5 olur diye düşünüyorum . katalogda 2,2 yazıyor acaba o seviyeye düşer mi .

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

motor hakkında sormak istediğiniz birşey varsa bana sorabilirsiniz. tecrübelerime göre cevap veririm .

ben lifan emisol 3 hafta önce aldım daha önce kanuni vardı dünya varmış diyorum motor çok rahat katalogda yazıldığı gibi sıfır titreşim ve çok konforlu tavsiye ederim

Motorunuz hayırlı olsun gerçekten süper bir makine :)

ozer001
15 Eylül 2013, 15:19
C:\Users\Lenovo\Desktop\SAM_1983.JPG

kralshow
21 Eylül 2013, 03:33
Herkeze merhaba bende haziran sonu aldım emisolumü çok memnum 150cc sınıfının lideri benim gözümde fakat arkadaşlar kanıma girdi kros motora döneceğim için satıyorum ilgilenen bakabilir:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-sifirdan-farksiz-siyah-emisol-150-aciklamalari-oku-138107851/detay/

hsyncls
22 Eylül 2013, 23:31
lifan emisol 150 17 yasındayım

sayın abilerim yasım 17 ekımde ehlıyet sınavım var ehlıyet geliyo motosıkletım var vitello life 80 ama ehlıyetım yok dıye bınmek ıstemıyorum 5 aylık ama hala 550 km de korkuyorum bınmeye madem ehlıyetı alıcam daha yetıcek bı motosıklet almak ıstıyorum max. 3500 butcem var honda cb125e ıstıyordum ama sıfır alamıyorum ıkıncı ellere baktım alanyada yasıyorum ama uygun fıyatta yok denılır olanda 20000 km ustundedir forumda lifan emisol 150 gordum cok guzel begendım ama sızınde fıkırlerınızı almak ısterım fıyatı dayanıklılıgı yakıt tuketımı vb. konularda kaskım ve montum var ekıpman olarak yeterlı degıl ama tamamlamaya calısıcam alana kadar yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

yardımcı olabılıcek var mı ?

mtasdel60
23 Eylül 2013, 01:02
Emisol için güzel yorumlar geliyor şekli de var, al bence.çalışması çokkk sessiz ..

hsyncls
23 Eylül 2013, 19:12
yakiti nasildir acaba km ne kadar yakar yada lt olarak bi bilginiz varmi

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

performans iyiymis evet ama sonucta ogrenciyim yakit ta onemli benim icin yakiti honda cb 125e yada ybr 125 esd ye oranla nasildir

ozer001
27 Eylül 2013, 11:40
1 LT BENZİN İLE 35 KM İLE 40 KM ARASINDA TÜKETİM OLUYOR . GAZA ÇOK BASARSAN 35 .NORMAL KULLANIRSAN 40 KM GİDİYOR. BU BENİM ŞAHSİ YORUMUMDUR SIFIR HONDA CB 125 İLE ELİMDEKİ 3.000 KM DEKİ E(EMİSOL) M150L İLE DEĞİŞMEM . AMA HONDANIN 150 LİK VE DAHA ÜST MODELLERİYLE DEĞİŞTİRİRİM. :)

kadanow
06 Ekim 2013, 21:42
arkadaşlar lifan emisol hakkında sorunuz olursa yardımcı olurum.motoru yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.

---------- Post added at 20:42 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

ayrıca nasıl resim paylaşıldığını bilsem bir sürü resim paylaşabilirim. biri söylerse sevinirim.

cenkito
06 Ekim 2013, 21:48
hızlı resim.com önce resmi bilgisayarından bu siteye yükle,

sonra orada resmin yuklendiği internet adresini buraya kopyala yapıstır yeter

mtasdel60
17 Ekim 2013, 00:39
Emisolcu arkadaşlar biraz fotoğraf yükler misiniz güzel olur

mtasdel60
20 Ekim 2013, 16:46
Emisol apaçiye düşmüş dostlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-lifan-ihtiyactan-satilir-acil-140148477/detay

Seko
28 Ekim 2013, 18:05
Bizim buradaki bayi EM150L için çanta demiri yaptırmış, oldukça kaliteli olmuş. Daha sonra fotoğrafını da yükleyeceğim. Fiyatı 80 TL.

serkan6767
20 Kasım 2013, 00:50
ben lifan emisolü A2 ehliyet sınavında kullandım sürücü kursunda da bu motorla çalıştım daha önce sadece scooter kullanmıştım ilk defa vitesli bir motor kullandım sınavda kdz ereğlide yarım saat bu motorla gezdim gerçekten süper motor tıkır tıkır gidiyor çok seri çok rahat tipide iyi ben baya keyif aldım bu motoru almayıda düşünüyorum benim kullandığım motor sarı renkti ama ben siyahını almak istiyorum

mtasdel60
29 Kasım 2013, 01:13
Kp 150 gelmezse yazın bi emisol almayı düşünüyorum, kullanıcı arkadaşlardan da FOTOĞRAF BEKLİYORUZ HAA :)

^adm^
29 Kasım 2013, 02:50
2.000tl 10bin altı kilometrede 2013 model almaya değermi sizce?

serkan6767
30 Kasım 2013, 01:06
http://content.vende.pe/images/95/9588242641.jpghttp://content.vende.pe/images/95/9505289279.jpghttp://content.vende.pe/images/95/9564952512.jpg

yqavuzhyan
30 Kasım 2013, 02:02
Diğer 7 çinli firmaya bedel Lifanın forumunun hali ne böyle ? Şaka maka çocukken abimin bi tane 150 lik lifan scooter vardı. Pacifikti galiba adı. Allah belasını versin, hergün sabah elimizde okula götürür dönüşte yokuş aşağı biner sallanırdık desem yalan olmaz :D

serkan6767
30 Kasım 2013, 02:45
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif

serkan6767
03 Aralık 2013, 18:27
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://i.imgur.com/BCBFe.jpghttp://i.imgur.com/eHiN5.jpghttp://i.imgur.com/FPHX4.jpghttp://i.imgur.com/9A0cb.jpghttp://turbotuning.gen.tr/mericserver/d102.jpghttp://images03.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_1-Fotos-de--Lifan-emisol-150.jpghttp://images02.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_2-Lifan-emisol-150-Lima.jpghttp://images04.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_3-Lifan-emisol-150-Motos.jpghttp://images04.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_5-Lifan-emisol-150-Lima.jpghttp://images01.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_6-Lifan-emisol-150-Peru.jpghttp://images03.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_7-Lifan-emisol-150-.jpghttp://images03.olx.com.pe/ui/20/33/58/1382128614_557802558_8-Lifan-emisol-150-.jpghttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gifhttp://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif

Blackeagletr
06 Aralık 2013, 22:48
Arkadaşlar sanırım Cbf 150 ile aynı motor var üzerinde Emisol'ün. Aynı olmasa bile çok benzer oldukları kesin, şöyle ki;

Bu fikir edindiğim Cbf 150 tanıdım videosu. Çince fakat bazı şeyleri anlamak için yeterli görsel var.
2.00 ve 5.00 dk lar arası.
http://www.youtube.com/watch?v=Kpdwz06TVo0

Bu ise Lifan Emisol bilgilendirme kataloğu
http://lifan.com.tr/katalog/Main.php?MagID=2&MagNo=2

Gelelim neler aynı;
89 Gr hafif piston ağırlıkları ve ince sekmanları aynı
Piston soğutma sistemine yağ enjeksiyonu denilen olay Cbf 150 de de mevcut
Aynı şekilde yüksek gergili kartel
Gömme balansörlü krank
Makaralı sübablar
Krank kolu ve pistonların 4mm hareket edebilmesi ikisinde de aynı

Teknik verileri aynı olmasa da motor karakterleri aynı. Düşük devir yüksek tork.

Honda 11.4 BG/7500 12NM/5250

Lifan 11BG/7000 11.5NM/5500

Eğer bu tezim doğru ise yedek parçadan korkmayıp tüm tercihlerimi Lifan'a çevireceğim.