PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YUKI Yuki YK250 İzci kullanıcıları bilgi ve deneyim paylaşım başlığı

gezgin26
12 Haziran 2013, 02:06
Merhaba arkadaşlar YUKİ YK250 İZCİ kullanıcıları bu motor hakkında tecrübelerini motorun artılarını ve eksilerini paylaşmak adına böyle bir başlık açmayı uygun olur diye düşündüm. Hem de benim gibi bu motosikletle ilgilenen arkadaşlar da bilgi edinirler ve daha kolay karar verebilirler ve böylelikle motosiklet sevenler arasında güzel bir dayanışma ve yardımlaşma olur

http://imageshack.us/a/img259/1391/yk250izcicross001.jpg

http://imageshack.us/a/img22/1503/izci.jpg

gezgin26
29 Haziran 2013, 06:35
http://youtu.be/99BWEUge-Lc

gezgin26
29 Haziran 2013, 15:37
http://youtu.be/99BWEUge-Lc

tr_select
29 Haziran 2013, 15:43
1:10daki gülüş benide güldürdü :mrgreen:

gezgin26
29 Haziran 2013, 16:04
arkadaşlar çekmişler bende onların afına sığınarak bu videoyu yükledim. bir kaç videoları daha var onları da kendileri yüklerler inşallah.

altıntaş59
06 Temmuz 2013, 12:23
arkadaşlar bende dün bitane izci aldım paylaşımlarım olacak motorla ilgili izlenimlerimide paylaşıcam başka kullanıcı arkadaşlar varsa toplanalım bilgi paylaşımı önemli herkese iyi günler

ersinnnnn
27 Temmuz 2013, 15:58
arkadaşlar biz 3 ay önce 3 tane aldık bu motordan. videoları biz çektik. videoları youtube ye yükledim ama bu sayfada tam olarak nasıl paylaşılıyor bilmiyorum[COLOR="Silver"]

ozgur325
22 Ağustos 2013, 16:13
motor alan arkadaşlar bi canlandırın hele şu sayfayı, biraz bilgi verin hele...

ersinnnnn
07 Eylül 2013, 15:20
yukarıdaki video nun olduğu kanalda biraz video var. ben askerdeyim pek fırsat olmuyor zaten bilgi vermeye.

armonika
25 Eylül 2013, 11:50
selam bende bir yuki izci 250 cross aldım oldukça hard kullanıyorum, ancak performans eksoz ve büyük dişli ile arazide daha canavar olacak gibi görünüyor. selamlar, fikri olan modifikasyon yapanlarla bilgi paylaşımı yapmak isterim. bir de elcik korumaların hepsi uyuyor mu yoksa özel bir elcik korumamı sipariş edeceğiz. selamlar.

coskun34
27 Mart 2014, 21:07
Yuki izciyi cok arastirdim guzel motor hatta benim ufakligi satarsam almayi dusundugum bi model :).yalniz kullanan arkadaslardan ricam yakit tuketimi hakkinda bilgi verebilirlermi ??

zaferkarizma
04 Ekim 2014, 00:10
bu motor hakkında sorusu olanlar özel mesaj atsınlar günlük cevaplanır :) yakıt uzun yolda 15 kuruş şehir içi 18 kuruş yakmakta.

ayhan kılınç
21 Ekim 2014, 01:56
selam arkadaşlar bende yuki izci kullanıcısıyım foto paylaşırım yakında....
yuki 250 izcinin artı yönleri cok fazla parça tasarım ve grenajlar kaliteli
ama eksi yönleri bence şunlar
* arka teker rulmanları kesin kaliteli rulmanla değişmesi şart...yoksa bilya dağıtıp göbeğe zarar veriyor
* ön amortisör kollarına kesin amortisör yağı ilave gerekiyor...yoksa ön lastik egzos boğazına sürtüyor
* yan ayaklık çok yumuşak malzeme olduğu için hemen eğiliyor
* gidon çok yumuşak atlamalarda aşağı doğru eğiliyor
* karbüratör sıkıntılı hemen benzin boşaltıyor ve gaz yemiyor...atlamalarda ve teker yapınca oluyor
* birde ön jant çok yumuşak hemen eğiliyor
başka bi sıkıntı yok tavsiye edermiyim ewet ederim çok zevkli ve parçalrı ucuz bi motor
sadece yedek parçayı direk fabrikadan alamamakta biraz yoruyor 2. el yuki alan arkadaşlar kendilerine bi bayii bulmak zorundalar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

elcik koruma hepsi uyuyor...bi kaç şey yazdım motoru sıfır aldıysan kesin değişmen gerekenler var

eren1903
07 Aralık 2014, 13:46
kullanan var mı bu motoru ? bi kaç bi şey soracaktım.

Tubesi
23 Temmuz 2015, 20:36
Selam arkadaslar, yuki icin onereceginiz kaliteli zincir ve disli oneriniz varmi?honda cef 250 r ait 13-50 zincir disli seti taksam krank zarar gorur mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------

Yukiye modifiye yapan arkadaslar varsa nasil yaptiklarini yazabilirler mi?

kyagmur
28 Temmuz 2015, 15:04
arkadaşlar bu motosiklet den alma niyetim var fakat alacağım yer ile görüştüm asfalt lastiği takılı halde alacağım, arazide kullanmak istemiyorum şehir içinde kullanacağım, hangi marka lastik önerirsiniz. birde bu motorda vites göstergesi varmı dır kullanan arkadaşlar bilgilendirebilirlermi

cenkito
28 Temmuz 2015, 15:21
max da kullananlar cadde de cok memnun

http://www.savaturkiye.com/UrunDetay.aspx?UCD=Invader%20MC%2024&UID=30

kyagmur
28 Temmuz 2015, 15:35
eyvallah sağ olasın inşallah fiyatlarıda uygundur:)

beko12345
25 Ağustos 2015, 02:09
Bu motorun kullanıcısı varmı acaba 1-2 soruma cevap verirse çok sevinirim.

black0538
26 Aralık 2015, 23:12
arkadaşlar merhaba benim izcime lastik arıyorum ama hangi ebat lastikler tam olarak oluyor mesela
arkaya mitas 130x80-18 e-08, 110x80-19 e-08 olabilirmi
öne 90x90-21 e-08 , yada 2.75-21 e-08 olabilir
enduro asfalt tarzı lastik öneriniz varmı

bamya34
16 Temmuz 2016, 21:59
arkadaşlar bende 250GY-7 İZCİ almaya karar verdim.
Genelde motor aldığımda sahibine servisine güvenmem, kesinlikle yağ ve zincir dişli durumuna göre bir an evel değiştiririm. dolayısıyla bu model için Bakım ve Kullanım Kılavuzu arıyorum. Bu kitapları serviste bulunduruyorlar mı ve satın alabilirmiyim?

İnternet'de ararken bunları çıkardım:

- Hakiki Çin Marka İsmi ve modeli: XGJAO 250GY-7
- Arjantin'de Motomell XMM 250 olarak ithalat ediliyor
- Romanya ve Honduras ülkelerinde'de piyasada vardır ama ithalat ismini bilmiyorum
- Rusya'da bu Marka Shineray olarak pazarlanmaktadır

birinizde bakım kılavuzu varsa yardımcı olabilirseniz sevinirim.

MC-X
23 Ağustos 2016, 22:47
Merhaba arkadaşlar,yaklaşık 18.000 km deki motosikletimi artık araziye girmeyeceğim için supermoto ya çevirme kararı aldım,şu an tüm cıvatalarına kadar dağıttım herşeyini baştan topluyorum ve iyi bir boyacıya komple boyatacağım,hazır açılmışken yeni piston segman sübap takımı alıp bir nevi motorunu da revize edeceğim performans için de deneysel bir iki uygulayacağım şeyler var eğer sonuç alabilirsem sizlerle de paylaşmak isterim.Ancak yol tipi daha ufak arka dişli bulamıyorum hiçbir yerden, jant göbeğine piyasadaki hiçbir dişli uymuyor,en azından ben bulamadım fikri olan arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevinirim.Bu arada ikinci el veya sıfır almayı düşünen arkadaşlar var ise ben kullandığım süre içinde hep dağ taş kaya orman kar kış modunda kullandım sabahları işe giderken dahi bazen bir saat erken çıkıp araziden gitmişliğim vardır benden önceki iki sahibi de arkadaşımdı hiçbir sorun yaşamadım yağ filitre ve diğer ayar bakımlarını aksatmazsanız sizi üzecek bir motosiklet değil en son ısparta dan edremit e 14 saat dağ yollarından gittim ve sadece benzin almaya durdum hiçbir sorun çıkartmadı.

Medto
04 Şubat 2017, 11:48
Arkadaşlar yuki izci 250 motorumun gaz teli koptu bayii de de gaz teli yok buna uyan gaz teli var mı bildiğiniz ?

kuralsızzz
22 Şubat 2017, 14:02
arkadaşlar bende cross motor almayı düşünüyorum ama bi türlü hangi markayı alacağıma karar veremedim en son yuki de yoğunlaştım emin olmak stiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Masetro35
20 Nisan 2017, 18:18
yuki izci kullanıcıları ya çok az yada yazmayı sevmiyorlar..

150 cc Kuba black cat den sonra yuki 250 cc ye geçiyorum sanırım...

19onrecords
24 Aralık 2019, 18:56
ben de arazi denemek istediğimden 2017 model hava soğutmalı bir yuki aldım bakalım ama kış geldi 1 kez çıkabildim
parçasının bulunamamasından başka şimdilik bir sıkıntısı yok :)

https://www.youtube.com/watch?v=FkG2xQUOM8c&t=202s[/url]

Angrypower
24 Aralık 2019, 20:57
Muadil falan uyduruluyordur belki. Bir araştırmak lazım.