PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco xciting 250 ri vs Sym Gts 250i Evo 2013 model sizce hangisi

ozzyloji
11 Haziran 2013, 20:55
Değerli arkadaşlar merhaba,

Kymco xciting 250 ri vs Sym Gts 250i Evo 2013 model motorlardan bir tanesini almak üzereyim. Daha önceden az da olsa Sym Gts 250i 2012 model kullandım. Sym'nin yakıtından memnundum fakat aynaların gidona yapışık olmasından dolayı sollamada arkamı iyi göremiyordum ve tekerleri diğerine göre biraz daha küçük olduğu için endişe duyuyordum.

Biraz daha heybetli bir motor ihtiyacım var. Söz konusu modelleri bilen, kullananların tavsiyelerini rica ederim.

Alper_tim
11 Haziran 2013, 21:15
2 senedir xciting 250i kullanıyorum bi sıkıntısını görmedim
Çevik liği hızlanması gayet başarılı selesi uzun yolda biraz yorabilir

ozzyloji
11 Haziran 2013, 21:16
Uzun yolda Sym'nin selesi de yoruyor. Çok kullanmadım gerçi ama 100 Km kadar yaptım.

KeaSH-07
11 Haziran 2013, 21:29
yeni çıkan kymco xciting r 250 çok güzel görünüyor ama daha fazla hakkında bilgim yok
bütcen elverirse absli yamaha xmax 250 çok harika motor

ozzyloji
11 Haziran 2013, 21:33
Onu daha çok beğeniyorum da pahalı hocam onlar. Max 10.000 TL verebileceğim.

KeaSH-07
11 Haziran 2013, 21:43
Onu daha çok beğeniyorum da pahalı hocam onlar. Max 10.000 TL verebileceğim.

2. el temiz bişey alabilirsin 10.000 e

KenPachiSama
11 Haziran 2013, 23:30
ya konu ile alakası yok ama 150 cc bir motor alacagim debriyajli fakat ikim ayagim ayni anda yere degmiyor alsam surebilirmiyim sizce

yelken_786
27 Temmuz 2013, 22:20
sym gts evo ile yamaha xmax arasından ben sym gts evo yu beğendim ama henüz xciting ri görme şansım olmadı izmirde hiç bir yerde yok motosiklet ve bende çok merak ediyorum ama gts evo da malzeme kalitesi ve sorunsuzluğu ile bilinen bir motosiklet kymco da ondan kalır yanı yok diye biliyorum aynı ikilimde bende gidiyorum şu anda yorumları takipteyim

motorcu48
27 Temmuz 2013, 22:38
kymconun symden 250likte az daha kalitesi var

cool113
27 Temmuz 2013, 22:51
benim tercihim kymco xciting 250ri olurdu.

yelken_786
27 Temmuz 2013, 23:58
kymconun symden 250likte az daha kalitesi var
Henüz inceleyemedim nettede detaylı fotoğraflarını görmedim en kısa zamanda incelemeyi düşünüyorum.Siz kymco daha mı kaliteli diyorsunuz?

KeaSH-07
28 Temmuz 2013, 00:02
Henüz inceleyemedim nettede detaylı fotoğraflarını görmedim en kısa zamanda incelemeyi düşünüyorum.Siz kymco daha mı kaliteli diyorsunuz?

bu paralara neredeyse x-max alınır ben olsam kesinlikle x-max alırdım
sym-kymco asla kötü değil
hatta bende sym joyride 200i var
bu tercihimin sebebi fiyat performans ilişkisi harika bi motor olması
eğer bi maxi scootere 9.000den fazla veriliyorsa tercih yamaha x-max olmalı

motorcu48
28 Temmuz 2013, 00:13
evet fakat normal modelinde debriyaj baskı balatasının inanılmaz bir gıcırdaması ile kayış tokatlama sesi oluyor buda dikkat edilmesi gereken husus.benim şahsi fikrim hondanın kalitesizliğiyle boğuşurken asla ama asla tayvan motorlarıyla uğraşmazdım kim bilir bende olsa ne sallardım:P düşünün hondadan bile kalitesizler
en güzeli o paralara yamahadan maxi almak olurdu.para zor kazanılıyor yamaha alın

yelken_786
28 Temmuz 2013, 12:52
2012 model beyaz renkte 10,000km de xmax 9750 liraya sizce nasıl?motosiklet sıfıra yakın temizlikte ama ben nedense ısınamadım alıcı gözüyle dün sym ile xmax ı incelediğimde ince detayları ile işçilik ve malzeme kalitesi her iki markanında aynı xmaxın göstergeleri symden daha güzel.onun haricinde symnin eski model jantları en kötü yanı diyebilirim.symnin üstün olduğu yanları ön kısımdaki gözlerinin çokluğu selesinin çok rahat olması granajlarının yamahaya göre daha kaliteli olması diyebilirim.Plastik malzemesi her iki motorunda bana göre aynı göründü.

KeaSH-07
28 Temmuz 2013, 23:27
2012 model beyaz renkte 10,000km de xmax 9750 liraya sizce nasıl?motosiklet sıfıra yakın temizlikte ama ben nedense ısınamadım alıcı gözüyle dün sym ile xmax ı incelediğimde ince detayları ile işçilik ve malzeme kalitesi her iki markanında aynı xmaxın göstergeleri symden daha güzel.onun haricinde symnin eski model jantları en kötü yanı diyebilirim.symnin üstün olduğu yanları ön kısımdaki gözlerinin çokluğu selesinin çok rahat olması granajlarının yamahaya göre daha kaliteli olması diyebilirim.Plastik malzemesi her iki motorunda bana göre aynı göründü.
ayak konulan siyah boyasız plastik kısım symlerde baya kalitesiz
ama normal boyalı kısımlar iyi
9750 iyi sayılır motor tertemisse şimdiden hayırlı olsun ))

yelken_786
30 Temmuz 2013, 11:15
Xmax uzun yolda sümedik konfor ve yumuşaklığı verebilirmi bilmiyorum xmax sele olarak pek rahat görünmedi gözüme

erem_bk
15 Ağustos 2013, 17:20
allah kahretsin bu motorları iki aydır beynim sulandı yorumları okumaktan hala bi motor alamadım bide yaz bitti üstelik gts 250i ile xmax 250 arasında yazı tura atıcam sonunda herkese iyi forumlar motoru alırsam sürekli forumlara daha rahat bi kafayla katılıcam :)

yelken_786
16 Ağustos 2013, 13:19
Ben xcity aldım xmax sele rahatlığını beğenmedim sym kötü marka olmamakla beraber ikinci elinin yamaha kadar hareketli olmamasından dolayı xcity tercih ettim.Harika bir manevra kabileyi ve kulanım rahatlığı ile çok hoşuma gitti.

-TAN-
16 Ağustos 2013, 17:45
GTS evoı çok iyi fakat lütfen XMAX yada Xcitiy ile kıyaslamayın, Xciting le kıyaslayın :pr::pr:

KeaSH-07
16 Ağustos 2013, 21:52
Ben xcity aldım xmax sele rahatlığını beğenmedim sym kötü marka olmamakla beraber ikinci elinin yamaha kadar hareketli olmamasından dolayı xcity tercih ettim.Harika bir manevra kabileyi ve kulanım rahatlığı ile çok hoşuma gitti.
evet xcity çok güzel motor zamanında benimde gönlümü çok çelmişti.ekonomik sebeplerde joyride 200i aldım.xcity ile yanyana gelince niye xcity almadım diye hiç pişman olmuyorum :)

piaggip beverly 300 harika makine ama deli para yav bu İtalyanlar

sehzade2082
28 Ekim 2014, 20:51
başlık sym & kymco yorumların çoğunluğu x max x city üzerine ilginç

designer79
17 Kasım 2014, 16:53
gts 250 kullanan biri olarak. aynaların katlanması süper bir özellik fakat görüş açısı gerçekten çok kötü. 2,eli bence iyiydi internete koydum sabah gelip aldılar tabi km düşüktü belkide ondandır bilemiyorum. şuan bende kymco xciting 250 nin incelemesindeyim.

ali taş
26 Ocak 2015, 02:27
Naçizane fikrimi belirtmek isterim ki, en büyük araştırmalarından birini yaptım bu iş için 7500 civarında bütçem vardı ya sym ya xMax ya da kymco xciting 250i alacaktım. Bayagi bi araştırma sonunda internetten öğrendiğim şu idi bariz bir üstünlük yok şekil olarak herkesin fikri zaten Farklı. Sonucunda tek tek hepsini deneme kararı aldım kymco yu denedim performans olarak hoşuma gitti o an neden bilmiyorum güvenli de geldi sadece ilk olduğu için çok büyük gelmişti. Sonra sym denedim parça kalitesi çok daha düşük geldi ama şekil olarak hoştu. Lastiklerin küçük olması korkuttu biraz bi de çukurlarda cok rahatsız etti en Son da gidip yamaha denedim daha ufak bir motor olduğu kesin kimine göre iyi kimine göre kötü bir özellik bu. parça kalitesi bu motorda da iyiydi. Yani sym yi direk Eledim sonra yamaha almak istedim herkes gibi sonra baktım ki 7500 civarında hep Karbüratörlüler var zaten enjeksiyonlu olanı bile diğerlerinden çok yakıyor o yüzden onu da eleyip kymco aldım çok memnunum inanılmaz bir dengesi var önde çift Disk fren kombine fren sistemi çelik fren hortumları büyük lastikler. Her şeyi barındıran gösterge paneli yeterli aydınlatma sınıfına göre düşük yakıt tüketimi. 3.5 4 litre arası. Neredeyse cbf 150 kadar. Daha ne olsun:-) tavsiye ediyorum kymco tam bir Scooter uzmanı. Amerikada yarışlarda ipi göğüsleyen. İtalya da Scooterın memleketinde İtalyanlardan çok satmış bir makine.

balayyusuf
03 Ağustos 2016, 09:42
Kymco xciting 250 ri den aman uzak durun Aydın şoke den istanbula gelirken kayisi koptu 5 gündür kayis bekliyorum hiç bir yerde yok Nazilli'de genel distribütörü var fabrika 3 gündür kayisi göndermedi hergün 3 kez telefon görüşmesi yapıyorum ben böyle bir şey ne görmedim çıldırmak üzereyim başınıza bela almak istemiyorsanız bu motor dan uzak durun

BigLion
03 Ağustos 2016, 14:08
Tabiki tüm avrupanın kullandığı fakat bizde malesef balon xmax ın piyasayı ele geçirmesi yüzünden pek tercih edilmeyen, XEVO250 diyorum.