PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Başlangıç için,

ulkerhan
10 Haziran 2013, 23:26
Otomobilin hantallığından ve gençliğimdeki hayali gerçekleştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum.

3500 TL bütçem var (güvenlik ekipmanı hariç), Regal düşünüyorum. Tip olarak çok hoşuma gidiyor. 180 boyum ve 100kg ağırlığım var. Yaşım 28. Daha önce hiç motorum olmadı ama Regal'e bayide oturduğumda bana ve kalıbıma yakıştığını düşündüm.

Alacağım motorla hafta içi işe gidip gelebilmeyi ve zaman zaman eşimle gezmeyi planlıyorum.

Bu fiyatlarda Regal tipinde parçası yaygın bulunabilen az sorunlu bir marka/model önerebilir misiniz?

PAGEUP
13 Haziran 2013, 13:25
Selamlar öncelikle sana tek tavsiyem yamaha virago xv250 olurdu,çok diri ve müthiş bir makine uzun yıllar seni rahat ettirebilir.
özelliklerini yazabilirim ancak macar yada çin malı motorlardan şimdiden vazgeç.

PAGEUP
13 Haziran 2013, 16:07
Koca forumda sadece benmi cevap vereyim iyi peki öyle olsun,
neden yamaha virago dedim anlatayım,birincisi japon kalitesini oldukça iyi yansıtması 2 cisi parça sorunu diye bişi yok hepsini rahatça bulabiliyosun 3 cüsü yol tutuşu samimiyetimle söylüyorum mükemmel ,hafif ve tok bir motordur,bakımını zamanında yap seni üzmez sağı solu elinde kalmaz.satarkende rahat satarsın alıcısı her daim vardır.motorların tiplerine ışıltılarına tabiki bakıcaksın ancak yaşı ,yok boyası gibi şeylere bağlanma derim,motordan ses geliyormu yağ sızdırıyomu yada vibrasyon varmı kazası varmı en önemlisi ciğeri ne durumda bak bunlar daha mühim..para sıkıntısı olursa biraz daha bekle,motordan soumassın hem.9 lt tankı var bu viragonun çift silindir 21 beygirdir :) 250 cc için çok iyi.kuru ağırlık 137 kg e daha ne olsun ,

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:03 ----------

hee bide hava soutmalıdır

ulkerhan
13 Haziran 2013, 22:54
Cevabınız için teşekkür ederim ama fiyatı boyumu aşıyor. Ayrıca İzmir'de 1 adet bile satılık yok.

logaritma
14 Haziran 2013, 00:56
aradığın cruiser ve o fiyatlara ise regal iyidir bunun yanında v motor olan lifan 250-b de iyidir lifan dediğime bakma pek çok marka farklı isimlerle lifandan bu motoru ithal etti aynı motordur yani ince farklar dışında misal bisan roadstar yada keeway shadow..