PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İlk Scooter İçin Tavsiye

Pantheon
06 Haziran 2013, 00:34
Herkese selamlar ben Enes 20 yaşında istanbulda yaşıyorum yıllardır içimde bulunan motorsiklet sevdasını bu yaz sona erdirmeye karar verdim ve a2 ehliyete yazıldım. Trafikteki deneyimim az olduğu için altın elbiseli adamında tavsiyleriyle scooterla başlama düşüncesindeyim. Bu benim ilk motorum olacak. İnsanın kendi biriktirdiği parayla bişey almak gerçekten aşırı zormuş aylardır motor araştırıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim sizlerin bu konudaki tecrübelerine ihtiyacım var.

Kask kilit vs. harcamaların dışında motora verebilecek maksimum 3 bin tl gibi bir bütçem var. Son zamanlarda düşündüğüm 3 model var.

Kymco Agility City 125 : 2011 model Fiyat 3000 tl 10.000 kilometrede

Sym Fiddle 2 : 2012 model Fiyat 3250 tl 1.900 kilometrede bu biraz zorlama olacak mahalleden bi abimin motoru temiz kullandı en fazla bu kadar indi fiyatta

Kanuni Merlin S : Bunu alırsam 0 olacak 2013 model 3000 tl civarı

ilk motorum olucak bunlar haricinde sizinde tavsiyelerinizi isterim motoru şehiriçi kısa mesafelerde yeri gelir haftasonları 40 50 kmlik mesafelere artçılı gidebilirim.Benim düşündüğüm modeller bunlar şimdiden herkese teşşekkürler.

emresk
06 Haziran 2013, 00:52
Bilmezmiyim o biriktirme işlerini :pr: Bende şuan kuryelik yapıp hem 2 teker sevdamı dizginleyip hem motor için köşeye para atıyorum. Ama birikmiyo işte bakalım napıcaz :D
İlla bu 3 nü alıcam diye diretmiyosan honda spacy i önerebilirim sana.

Pantheon
06 Haziran 2013, 01:15
honda spacyde dayanıklı güzel motor ama nasıl desem fizzy spacy activa gibi motorlar bana oyuncak gibi geliyorlar küçükler birde artçılı binildiğinde yetersiz kalırmı diye düşünüyorum

emresk
07 Haziran 2013, 16:09
nasıl bi kullanımın olduğunu bilmediğim için yetersizlik konusunda yorum yapamam ama oyuncak konusunda haklısın :D

designserhat
07 Haziran 2013, 16:31
Sym fiddle öneririm Agility den vazgeç amortisörleri çok sert ve koltuğu çok rahatsız Sym Seramit silindirli sorun çıkarmaycak bir motordur hem tipi de çok güzel

satoyama
07 Haziran 2013, 17:10
city 125 16" jant lı ve güçsüz kaldığı için çok yakıyor ve çok sert.

sym fiddle 2 kaçırma derim :cat: millet o paraya yağ yakan fitesli eziyetler alıyo hatta 30bin km den 6000km düşürülmüş ybr filan bulursun o paraya

kanuni merlin bildiğin çinli zangır zangır bişey, malaguti password ü çakması

detaylı bilgi için bana ulaş kardeşim bir yanlış yapma..

madlive
07 Haziran 2013, 17:22
3 ü arasında en cazip Fiddle 2 duruyor.

Patera
18 Haziran 2013, 14:06
Herkese SLM. Ben siteye yeni üye oldum. 63 yaşındayım.18-40 yaş aralığında kesintisiz olarak motor kullandım. Şu an kendimi sağlıklı gördüğümden 150 cc lik bir scooter almayı düşünüyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda , 2.El olarak E-CHARM 150 cc sıvı soğutmalı 13 Hp güçünde motor ilgimi çekti. Bunun yanındada Keeway Outlook 150 cc sıfır motor ilği alanıma giriyor. bütçem sıfır için 4000-4500, ikinci el için ise 2000-2500 Tl. arası. Scooter kullanıcı Genç arkadaşlardan önerebilecekleri başka marka var mı? Bilgi paylaşımı olursa çok sevineceğim.Şimdiden teşekkürler.

ajwer06_
25 Haziran 2013, 20:29
benim önerim size asya nostalji 125 olur adı üstünde çok nostaljik bir motor ve çok şirin gözüküyor. bende nostalji hastalğı olduğu için motorum bile nostaljik bi bakın derim

egelim 43
25 Haziran 2013, 20:34
Sym Fiddle 2 :cat: (her iki kullanıcı içinde ) :cat: