Pantheon
06 Haziran 2013, 00:34
Herkese selamlar ben Enes 20 yaşında istanbulda yaşıyorum yıllardır içimde bulunan motorsiklet sevdasını bu yaz sona erdirmeye karar verdim ve a2 ehliyete yazıldım. Trafikteki deneyimim az olduğu için altın elbiseli adamında tavsiyleriyle scooterla başlama düşüncesindeyim. Bu benim ilk motorum olacak. İnsanın kendi biriktirdiği parayla bişey almak gerçekten aşırı zormuş aylardır motor araştırıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim sizlerin bu konudaki tecrübelerine ihtiyacım var.
Kask kilit vs. harcamaların dışında motora verebilecek maksimum 3 bin tl gibi bir bütçem var. Son zamanlarda düşündüğüm 3 model var.
Kymco Agility City 125 : 2011 model Fiyat 3000 tl 10.000 kilometrede
Sym Fiddle 2 : 2012 model Fiyat 3250 tl 1.900 kilometrede bu biraz zorlama olacak mahalleden bi abimin motoru temiz kullandı en fazla bu kadar indi fiyatta
Kanuni Merlin S : Bunu alırsam 0 olacak 2013 model 3000 tl civarı
ilk motorum olucak bunlar haricinde sizinde tavsiyelerinizi isterim motoru şehiriçi kısa mesafelerde yeri gelir haftasonları 40 50 kmlik mesafelere artçılı gidebilirim.Benim düşündüğüm modeller bunlar şimdiden herkese teşşekkürler.
Kask kilit vs. harcamaların dışında motora verebilecek maksimum 3 bin tl gibi bir bütçem var. Son zamanlarda düşündüğüm 3 model var.
Kymco Agility City 125 : 2011 model Fiyat 3000 tl 10.000 kilometrede
Sym Fiddle 2 : 2012 model Fiyat 3250 tl 1.900 kilometrede bu biraz zorlama olacak mahalleden bi abimin motoru temiz kullandı en fazla bu kadar indi fiyatta
Kanuni Merlin S : Bunu alırsam 0 olacak 2013 model 3000 tl civarı
ilk motorum olucak bunlar haricinde sizinde tavsiyelerinizi isterim motoru şehiriçi kısa mesafelerde yeri gelir haftasonları 40 50 kmlik mesafelere artçılı gidebilirim.Benim düşündüğüm modeller bunlar şimdiden herkese teşşekkürler.