PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fz6 stop cakar calısmam

zamisli
03 Haziran 2013, 00:26
stoplara baglamak istemedim.sureklı cakıp farkedilmek daha mantıklı bence

http://www.youtube.com/watch?v=kFwPycrhIRI

http://www.youtube.com/watch?v=kFwPycrhIRI

berk_cglr
03 Haziran 2013, 00:53
sıkıntı olmasın trafikte normalinde sürekli kullanmak yasak benim bildiğim çakar lambaları

ozgurakman
03 Haziran 2013, 01:42
çakar lamba suçtur, ancak stop a takarsan daha mantıklı olur. önünde gittiğin araç zaten seni görür.

zamisli
03 Haziran 2013, 12:23
önerilerinizi dikkate alıp stop devresine aktarmayı düşünüyorum. Teşekkürler

K o r @ y
03 Haziran 2013, 12:27
güzel çalışma emeğine sağlık, benimde nacizane fikrim şu olurdu; isterseniz fren sensörüne bağladığınız zaman hem trafik polislerince sıkıntı çıkmaz ,hemde tekrar farkedilir olmak iyi olur..
Arkadan takip eden araç daimi olarak yanan stop lambasına gözü aşina olacağı için fren anında dikkatini çekecektir.. saygılarla

Samet Özkan
03 Haziran 2013, 13:15
Kırmızı çakarın yasak oldunu duymuştum fakat biz motosiklet kullananlar için beyaz çakarın sorun olmıcanı'da duymuştum :) Beyaz için izin vardı çakarlar için birde bunu araştır derim kırmızı çok sorun yaratırsa beyaz dene.

zamisli
03 Haziran 2013, 20:33
Cok asiri goz aliyor.bol bol kulaklarim cinlamasin diye frene basinca yanacak sekilde ayarliyacagim :)
Buarada mavi kirmizi polis cakari 700 tl cezasi var .kirmizi olan 70 tl .aksesuar suse giriyor.bilginize.aslinda 70 tl odemek sikinti olmaz ama arkadakini hakkaten rahatsiz ediyor

cihan54
03 Haziran 2013, 20:42
eğer videodaki gibi parlıyorsa sülaleni baya bi anarlar gibime geliyo :mrgreen: o yüzden dikkatli ol, buna fren bile çok. Daha seyrek yanacak birşey bulsan mı acaba :mrgreen:

zamisli
03 Haziran 2013, 21:01
farkedilmeyelimmi yani zaten kimse sallamıyo trafıkte motorları

eğer videodaki gibi parlıyorsa sülaleni baya bi anarlar gibime geliyo :mrgreen: o yüzden dikkatli ol, buna fren bile çok. Daha seyrek yanacak birşey bulsan mı acaba :mrgreen:

ero__
04 Haziran 2013, 00:52
Çakarların dış kabını zımparalarsanız eğer ışığın uzağa gitmesini ve göz almasını engellemiş olursunuz. Ya da sele altından arkaya yere doğru döndürürseniz daha iyi olur.