PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kymco Tavsiye Edermisiniz?

Kenway
29 Mayıs 2013, 23:46
http://www.motosiklet.net/forum/tanisma/116976-merhaba.html

Kymco Agility City 200i almayı düşünüyorum.Ehliyetim yok.5-6 kez arkadaşın scooterını kunlandım.Kendisi bana öğreticek.Kymco araştırdım.Aynı zamanda Honda,Mondial,Yamaha,Kanuni, gibi markaların scooterlarınıda araştırdım.Hondanın aşırı pahalı olması,Mondialinde çinli olması(yanılmıyorsam,yoksa ekonomik olarak çok daha uygun.)Kanuninin modellerini beğenmemem ve Yamahanında honda gibi ekonomimi zorlaması sonucu Kymco yöneldim.Hakkımda çok olumlu konuşuyorlar.Taywan malı ve sağlam.Aynı zamanda parçaları kolay bulunabiliyor ve japonlar kadar pahalı değilmiş.Oldukça sağlam bir marka olduğunu söylüyorlar.Maxi scooter katogorisine giriyor galiba.Benim boyum 1.90 kilom 95 normal scooter biraz sıkıntı yaratabiliceğini düşünüyorum.Scooterı aldıktan sonra Koruma demiri,Ön rüzgar Camı,Kaliteli Zenon far,Egzosun susturucusunu çıkartcam biraz ses çıkarsın.Top kase taktırıcam.Lastikleri maliyetten kısmak için çin malıymış galiba.Bana kuru zeminde zemini iyi kavrıcak bir lastikde önerebilirseniz lastikleride değiştiricem.Sizce tahminen Plaka,ruhsat ve bu modifiye işlemleriyle beraber bana kaça patlar.Scooter 0.el 5.390 tl .Birde tecrübelerinizi ve fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.Başka bir motor (vitesli de olabilir ama bilmiyorum.Arkadaşlarımda bilmiyor kunlanmasını.) tavsiyeniz olursa belirtin.

http://www.kymco.com.tr/html/agilitycity200i.html

drtayfun
30 Mayıs 2013, 12:12
Siz vazgeçin bu işten

designserhat
30 Mayıs 2013, 13:06
Ben yaklaşık 10 ay Kymco Agility 125 Kullandım
Artıları
Motor çok dayanıklı
Çok seri
Yakıtı kokluyor
Eksileri
Agility ve City modelerinde koltuk çok sert ve rahatsız
Amartisörler çok sert
Orjinal Lastikleri Berbat
Yedek Parçası çok pahalı ama kaza yapmadığın sürece birşey olmaz motora olsa da garantisi var ki ben kıl olduğumda kalkışta hafif bir titreşim oluyordu diye 3 kere sıfır debriyaj balatası taktırmıştım sonra komple varyatörü değiştirip sorun çözülmüştü sonra sorunun kayış varyatör hafif bir iz yapmış ve o nedenle titreşim olduğunu amlamıştım.Silkar benden bıkmıştı bu arada parçalar çok geç geliyor yurt dışından bekliyorsun Diyeceklerim bunlar karar senin kararın bu arada 163 cc 200 diye çakıyorlar insana

KeaSH-07
30 Mayıs 2013, 13:20
kymco iyidir
symde iyi
bütcene göre sym modellerinede bi bak
agility city 200i güzel motor
ama bütceni biraz artırırsan bu büyük jantlı 150-200 cc arası motorlarda en kalitelisi
yamaha xenter