PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : KEEWAY Arn 125 alıyorum ...

xneslihanx
10 Nisan 2006, 02:08
KEEWAY Arn 125 almaya gideceğim yarın. yani öyle plan yapmıştım ama burda yazılanları okuyunca gene de tekrar tekrar danışmak ve emin olmak istedim çünki bu motoru alırsam en az 2 sene düzenli kullanırım. istanbul da kullandığıma değsin yani. arkadaşlar ne dersiniz almaya değer mi ?
bu jigle kırılması sorunu sadece yük binince mi oluyor yoksa sağlam bir çukura girersen de oluyor mu yani sormak istediğim kaçınılmaz bir sorun mu ille de oluyor mu ? ve bu makinanın başka ciddi sorunu var mı ?
kafamda yarın gidip mat siyah rengini almak var ama gece risk olur mu ? siyah ve gri motor kullanmak gece riskli olur diye düşünüyorum hep. gri asfalt rengi siyah da gece ...

kimi
10 Nisan 2006, 15:36
arn güzel motor. bakımlarını yaptırırsan rodaj kurallarına da uydunmu aldığına pişman olmazsın. renk konusunu da kafana takma. bi sorun olmaz. istediğin rengi al.

alialince
10 Nisan 2006, 16:18
türkiye ye ilk gelen motorlarda jikle kırma sorunu oldu şimdikilerde öyle bi şey yok takozları değiştirdiler kolay kolay kırabileceğini sanmıyorum. 2 yıl sonra en fazla vidalarda paslanma olur başka bi sorun yaşandığını ben bu güne kadar duymadım geceleri kullanırken kırmızısı daha avantajlı bence de