Orijinalini görmek için tıklayınız : Her kafadan ayrı bir ses
cort724
19 Mayıs 2013, 17:26
Sevgili motordaşlarım ;Konuda anlatmak istediğim olay bilinçsiz bilgilendirme ile alakalıdır.eğer bu konuyu okurken arada bir tavana bakıyorsan sende bilinçsiz bilgi verenlerdensin. yahu arkadaş siteye kaydolalı 1 hafta oluyor konu açıyor motor alıcam yardım edin falan diye neyse yardım ediyoruz 1 hafta sonra bi başkası konu açıyor yardım edin hangisi alsam gibilerinden. ana bide ne göriyim daha dünki çocuk tavsiye veriyo adama yok onu alma bunu al lastik mişlen al yahuu nerden öğrendin bunları sen dur hele bi sakin ol başkaları neler dicek bi bak bakalım . yok cbf 120 basar ybr 110 basar bu nasıl bi tavsiyedir ? Lütfen bilinçsiz bilgi vermeyiniz
agilty
19 Mayıs 2013, 18:02
ekşi sözlük okurmusunuz bilmem. en altta şu yazar: bu sözlükte yazılı olan hiçbirşey doğru değildir ve sözlük bundan sorumlu tutulamaz. ki yazarların çoğu 4 sene üniversite bitiren yada okuyan mühendis doktor vs olduğu halde. burada yapılan yorumlarada inanıp inanmamak okuyucuya kalmış bişeydir. 10 kişi haklı 3 kişi haksızsa okuyucu zaten doğru olana karar verir.
canerol
19 Mayıs 2013, 18:12
sakin ol şampiyon herkesin kendine göre fikirleri vardır belki daha dünkü çocuk babasının yanında sanayide yetişti :)yorum yaptı diye kimseye kızılmaz bu yüzden 10 tane cevabın kendine hangisini yakın hissediyorsan onu yap.burda herkes tornadan çıkmış gibi aynı şeyleri yazmasını bekleyemezsin.
bende çok kızıyorum yarım saat önce 1 konu yazılıyor cevap veriliyor yarım saat sonra aynı konuyu bir başkası açıyor
halen daha ybr mi cbf mi diye soruluyor.
eskiden çok kızardım yorumları okuyunca sitede bi dünya konu var araştır diye yazanlara
şimdi anlıyorum ne kadar güzel sözmüş:) seneye bende başlayacağım
serdar1547
19 Mayıs 2013, 23:37
yav o değilde adam bana soruyor(özel mesajla)senin motor kaç basıyor diye,düzgünce söylüyorum 125/130 basıyor en son diyorum karşımdakinin yaşı kaç bilmiyorum ama benimde cup motorum var 100 lük o da basıyor bu hızı diyor hatta iki kişi 140 la gittiğini iddia ediyor hemde saatlerce...
bende değiştirecem zaten motoru 100 lük cup alacam hem daha az yakar hemde 140 la giderim ya da gittiğimi sanarım.
aslında bu işler her konu için böyle
bir hasta aynı gün içerisinde 4 ayrı kardiyoloji uzmanına gidiyor dördüde ayrı teşhis koyuyor ya bu adamın kalbi komple hatalı ya da doktorlarda bizim mt gibi davranıyor
hisvarlar
19 Mayıs 2013, 23:47
6 aydır motora biniyorum daha öncesinde hiç motora binmedim desem yalan olmaz. Şuan 3. motorumu alma arefesindeyim. Daha 1 gün gelipte hangisini alayım diye foruma yazmışlığım yoktur. Zaten piyasada olan hemen hemen her motosikletin en az 100 sayfa başlığı var. Bir çoğunun 500+ sayfa. Bu konuların 50 sayfasını okuduktan sonra merak edilen motorun her türlü kronik arızası, yakıtı, parça fiyatları öğrenilir. Sonrasında oturup hangi motorun size uygun olduğunu ölçüp biçip karar verirsiniz. Yani buraya gelip şu kadar param var yada 125 lik 250lik motor alıcam hangisini alayım diyen arkadaşlara bazen yorum yazıyorum fakat kesinlikle yaptıkları mantıklı bir hareket değil. Çok merak edilen soruları gidip o modelin başlığının altında sorarsınız, orda size cevap verirler. Gerçi o başlıklar altında bile 2 sayfada bir yeni arkadaşlar gelip motor kaç basar, parçası ne kadar, kronik arızası ne diye soruyorlar. Kısacası böyle gelmiş böyle gider :)
Lucas
19 Mayıs 2013, 23:54
Bilinçsiz ama her konuda fikri olan insanlarla dolu bir memlekette yaşadığımızı unutmamak lazım tabi.
FermanogLu
19 Mayıs 2013, 23:59
Ahmet bey yorum yazmazsınız olur biter.
Bunun için konu açmakta saçma degil mi sizce ?
APALA
19 Mayıs 2013, 23:59
Birde şöyle bir tayfa var. :)
Konu ne olursa olsun, başlığı okumadan, "cbf 150 al" ya da "ybr 125 al" diyenler...
Cümleyi kopyala-yapıştır yapp bekliyorlar, sonra da gördüğü her yere direk yapıştırıyorlar yanılmıyorsam. :pr:
jacks0n
20 Mayıs 2013, 00:15
cbf 150 den şaşma derim.
:queen:
canerol
20 Mayıs 2013, 00:24
Birde şöyle bir tayfa var. :)
Konu ne olursa olsun, başlığı okumadan, "cbf 150 al" ya da "ybr 125 al" diyenler...
Cümleyi kopyala-yapıştır yapp bekliyorlar, sonra da gördüğü her yere direk yapıştırıyorlar yanılmıyorsam. :pr:
hakkaetten adam orda drift alacam diyor onu alma ybr al diyorlar :)
ReiZzZ
20 Mayıs 2013, 00:27
cbf le ybr üretimden kalksada kurtulsak :cherry:
Khutuck
20 Mayıs 2013, 00:33
Memlegette demoğraazi var. Senin oyun dabii gi çobanın oyuyla bir olacağ! Coban da bu vatanın evlaadı! Herkeş hürce, özgürce gonuşmaalı!
takendy
20 Mayıs 2013, 00:50
Memlegette demoğraazi var. Senin oyun dabii gi çobanın oyuyla bir olacağ! Coban da bu vatanın evlaadı! Herkeş hürce, özgürce gonuşmaalı!
demokrasinin dibini gördük, Suriyeliler de oy kullanacak, çoban tamam da ya Suriyeliler (?)
Levsy
20 Mayıs 2013, 01:00
İnsanlar başkalarından öğrendiklerini diğerlerine aktarıyorlar. Bunda pek sorun yok ama arada kazalar oluyor tabii.
Ayrıca eski ve deneyimli üyeler ise sürekli aynı cevapları yazmaktan yorulmuş durumdalar. Benzeri bir durum da şudur ki; örneğin 2009 kayıtlı üye olmanıza rağmen son derece az mesajınız var. Haklı nedenleriniz olabilir elbette, ama foruma çok katkıda bulunmamışsınız.
Durun yahu kısa keseyim, toparlayamayacağım yoksa :)
Bilenler susunca, bilmeyenler konuşur. Olay budur :)
Karlıyollar
20 Mayıs 2013, 01:56
Soru soruyorsun tabi ki herkezden farklı düşünce çıkacak
Acil112
20 Mayıs 2013, 02:01
Üye olduğu gün 5-6 başlık açanlara/açabilenlere ne demeli?
Permatiq59
20 Mayıs 2013, 02:52
başlangıç motorunu soran arkadaslara drift al arora al ybr lere cbf lere yolda fark atarsın diyen zihniyetlere ne demeli ?
TuğberkUĞUŞ
20 Mayıs 2013, 05:28
Michellin Lastik konusu bana geliyor sanırım.
MeTaL
20 Mayıs 2013, 07:03
Günümüz insanının, özelliklede gençliğinin yaptığı en büyük hata, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Bilmese dahi "ben biliyorum" demek.
Unutmadan birde şu vardı son zamanlarda taktığım. Karşısındakinin yaşına başına bakmadan, babası, dedesi yaşında olan kişilere bile "kardeş" demek : ). Otorite boşluğu.
Not: Bahsettiğim bu çoğunluğun dışında kalan genç arkadaşları tenzih ederim ...
cort724
20 Mayıs 2013, 10:46
İnsanlar başkalarından öğrendiklerini diğerlerine aktarıyorlar. Bunda pek sorun yok ama arada kazalar oluyor tabii.
Ayrıca eski ve deneyimli üyeler ise sürekli aynı cevapları yazmaktan yorulmuş durumdalar. Benzeri bir durum da şudur ki; örneğin 2009 kayıtlı üye olmanıza rağmen son derece az mesajınız var. Haklı nedenleriniz olabilir elbette, ama foruma çok katkıda bulunmamışsınız.
Durun yahu kısa keseyim, toparlayamayacağım yoksa :)
Bilenler susunca, bilmeyenler konuşur. Olay budur :)
2009 kayıtlı üyeyim fazla konu açmam hatta 2. konum bu toplasan 50 tane mesaj atmışımdır zaten bazen üye girişi yapmadan bi göz atıyorum hep aynı muhabbet var çünkü,kesin olarak bildiğim konularda yardımcı oluyorum,gereksiz yere laf kalabalığı yapmıyorum suç mu ? bilen insan tecrübelidir ve cahil insanın yanında kitap gibi susmayı iyi bilir. dikkat edin cahil diyorum ne söylesen bildiğini yapanlar.bilinçsizlerden bahsetmiyorum onlar artık farklı dünyalarda tüm samimiyetimle söylüyorum hiçbir üyemize cevap yetiştirmiyorum zaten böyle bişey yapmaya hakkım yok ne demiş TOYGAR IŞIKLI / BEN KÖTÜ BİRİ DEĞİLİM SADECE SESSİZLİĞİ İYİ BİLİRİM :cat:
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO