PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : lanet olsun böyle motora

Sayfa : [1] 2

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 20:37
Paraya kıydım gittim son model 1000rr aldım , almaz olaydım ,30 senelık motorcuyum böyle dandik motor görmedim . motor 1000 lik ama 600 lükten dahamı iyi gidiyo hayır, gaza çok basınca kıç atıyo , su birikintilerinden geçerken su sıçratıyo ,selesi mermer gibi popona batıyo ,süspansiyon desen yok ,cekirdeğin üzerinden geçsen hissettiriyo , gidonu dönmüyo ,bide deposu delik galiba benzin alıyorum hemen bitiyor ,yolda giderkende herkes arkamdan bişeyler mırıldanıyor :queen:.hele birde kasksız bineyim dedim saçlarım bozuldu . işte o an böyle motor olmaz olsun dedim bir dahada binmedim . ama d@elim öylemi,kaliteleri aynı ama d@elım daha rahat ucuz ve yakışıklı ,en iyisi d@elim :king:

modlar bu işe bi el atın gayrı , tiksinir olduk forumdan .

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 20:40
Hakli vallahi!

serdar1547
14 Mayıs 2013, 20:41
bende 200 lük makina var takas edelim ama üste para vermem

cool113
14 Mayıs 2013, 20:44
250 lilik kawasaki ninja al herkes memnun :)

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 20:47
250 lilik kawasaki ninja al herkes memnun :)
ninja almam 1.vitesde kalkmıyormuş d@elim alcam , hem aynı kalite hem daha ucuz ::D

TATLIHIZ
14 Mayıs 2013, 20:48
500 Tl para verdim birsey olmamıs motora basıcam o mekanı..

John Abruzzi
14 Mayıs 2013, 20:49
ninja kullanıcısıyım,1. vitesde arkadan biri itmeden kalkamıyorum bende satıcam yakında,ışıklarda motordn inip iterek kaldırıyorum.

celikat
14 Mayıs 2013, 20:50
1000rr a laf eden taş olur :) yanlız 2008 modelinin makinası yağ yakıyordu fena şekilde. o modelde fena çuvalladı honda ama sonra düzelttiler sanırım takip etmedim. 1000cc ss segmentinde favori aracım gixxer'dır. hoş onlarda 2006 modelinin şasesini hafif yapıcaz diye mahvetmişlerdi. en ufak kazada şase kırıyordu. 2005 senesinde 23 bin liraydı gixxer şimdi çarpı iki oldu fiyatı neredeyse. ne biçim iştir bu ya?

cenkito
14 Mayıs 2013, 20:56
Paraya kıydım gittim son model 1000rr aldım , almaz olaydım ,30 senelık motorcuyum böyle dandik motor görmedim . motor 1000 lik ama 600 lükten dahamı iyi gidiyo hayır, gaza çok basınca kıç atıyo , su birikintilerinden geçerken su sıçratıyo ,selesi mermer gibi popona batıyo ,süspansiyon desen yok ,cekirdeğin üzerinden geçsen hissettiriyo , gidonu dönmüyo ,bide deposu delik galiba benzin alıyorum hemen bitiyor ,yolda giderkende herkes arkamdan bişeyler mırıldanıyor :queen:.hele birde kasksız bineyim dedim saçlarım bozuldu . işte o an böyle motor olmaz olsun dedim bir dahada binmedim . ama d@elim öylemi,kaliteleri aynı ama d@elım daha rahat ucuz ve yakışıklı ,en iyisi d@elim :king:

dostum motordan o kadar anlamam ama kasksız sacının bozulması olayına wax diye, jole gibi bişey varmıs,
iyi diyorlar ama ben elalemin yalancısıyım kullanmadım heç, kafada sac olmayınca gerek de kalmıyor :queen:

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:05
1000rr a laf eden taş olur :) yanlız 2008 modelinin makinası yağ yakıyordu fena şekilde. o modelde fena çuvalladı honda ama sonra düzelttiler sanırım takip etmedim. 1000cc ss segmentinde favori aracım gixxer'dır. hoş onlarda 2006 modelinin şasesini hafif yapıcaz diye mahvetmişlerdi. en ufak kazada şase kırıyordu. 2005 senesinde 23 bin liraydı gixxer şimdi çarpı iki oldu fiyatı neredeyse. ne biçim iştir bu ya?

yok o değil s 1000 rr dan bahsediyorum ben :D

xanka
14 Mayıs 2013, 21:06

Lastikler nasil onu atlamissin :)

hattat_hasan
14 Mayıs 2013, 21:07
yarıldım gülmekten ya Allah hayrınızı ve sevdiğiniz motosikleti versin sizlere:) (bizlerede tabi)

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:07
Lastikler nasil onu atlamissin :)

abi sorma sıfır diye aldık lastiklerde diş kalmamıştı ,kabak lastiği kakaladılar

celikat
14 Mayıs 2013, 21:08
yok o değil s 1000 rr dan bahsediyorum ben :D

çok sıkı cihaz ama tip yok onda da be. farlar çok itici geliyor bana.

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:09
servise götürdüm bu su birikintilerinden geçerken su sıçratıyor diye , su birikintelirinden gecmezsem birde yağmurlu havada binmezsem sıçratmazmış bende öyle yapıyorum ,henüz sıçratmadı

Erkan şimşek
14 Mayıs 2013, 21:16
selam bana sorarsan abicim NİNJA 250 mi CBR 250R mi diye cbr derim

adem80
14 Mayıs 2013, 21:21
ybr al. Sıfır çinli alacağına 2 ci el ybr al ömür boyu bin. :santa:

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 21:22
Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin yani .s.s.s yani gecen kuzenim bana sormadan s1000 rr almis ufff .s.s nasil biliyomusunuz boyle mesela kirmizi isikta duruyorum cok ses cikartiyo gaza basiyorum motor gitmiyo ya resmen yurusem daha hizli yani o kadar. 40-50 ile viraja giriyorum teker kayiyo amortisor desen yok yani sifir. Hele frenleri BREMBO mudur nedir berbatttt 50 ile giderken frene basiyorum Anca 2 dakikada durabiliyo. Bide islak zeminde baya kayiyo yani. Seleside sanki essek semeri. Anlacaginiz nefret ettim bu motordan

;))) begenin hadi

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:25
ama cbr ile ybr arasında seçim yapmam gerekirse tvs derim çünkü japonlar demirden çalmaya başlamış depremden sonra

Garip
14 Mayıs 2013, 21:25
o bu değilde diğer konu varya ona uyuz oldum artık.hep en ön sırada.gerçekten uyuz oldum forma giresim yok

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:27
Arkadaslar lutfen dalga gecmeyin yani .s.s.s yani gecen kuzenim bana sormadan s1000 rr almis ufff .s.s nasil biliyomusunuz boyle mesela kirmizi isikta duruyorum cok ses cikartiyo gaza basiyorum motor gitmiyo ya resmen yurusem daha hizli yani o kadar. 40-50 ile viraja giriyorum teker kayiyo amortisor desen yok yani sifir. Hele frenleri BREMBO mudur nedir berbatttt 50 ile giderken frene basiyorum Anca 2 dakikada durabiliyo. Bide islak zeminde baya kayiyo yani. Seleside sanki essek semeri. Anlacaginiz nefret ettim bu motordan

;))) begenin hadi

d@elim vereyim ? hem ucuz hem kaliteli

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 21:30
d@elim vereyim ? hem ucuz hem kaliteli
Ufff .s bilmemki torklu mu?? Kalkislarda inip itmem gerekiyo mu d@elim de?? .s.s.s

macar_93
14 Mayıs 2013, 21:32
Bende de eskiden 1000 RR vardı. Çekişi , gidişi ve hızı beni memnun etmedi. Sonra Cbf 150 aldım. Her türlü daha iyi önce cbf 1000RR dan.Hemde daha yakışıklı. Ama tek sıkıntım Yakıt. Cbf 150 daha fazla yakıyor !
Not
En büyük hayalim daelim almakk. Umarım bir gün alabilirim !

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:38
Ufff .s bilmemki torklu mu?? Kalkislarda inip itmem gerekiyo mu d@elim de?? .s.s.s

biz genelde 3 kişi biniyoruz ,kalkışlarda sorun olmuyor ama viraja yatarken artcılar telefonla yılan oynarsa denge bozuluyor bazen

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 21:41
biz genelde 3 kişi biniyoruz ,kalkışlarda sorun olmuyor ama viraja yatarken artcılar telefonla yılan oynarsa denge bozuluyor bazen

Himm peki 3 kisi konforu nasil ?
Tekerler hic kaymiyorur kesin?
Frenler eminim mukemmel?
Amortistor?
İscilik kalitesi ?

Yani bilemedim ki simdi

TheArcheus
14 Mayıs 2013, 21:45
Himm peki 3 kisi konforu nasil ?
Tekerler hic kaymiyorur kesin?
Frenler eminim mukemmel?
Amortistor?
İscilik kalitesi ?

Yani bilemedim ki simdi

fren tutmazsa artçı kösele ayakkabısının topuğunu arka lastikle maşa arasına sokup fren yapabiliyor en önemli özelliği bu , ön lastiğede pet şişe sıkıştırırsan reyzik sesi çıkartabiliyo

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 21:57
fren tutmazsa artçı kösele ayakkabısının topuğunu arka lastikle maşa arasına sokup fren yapabiliyor en önemli özelliği bu , ön lastiğede pet şişe sıkıştırırsan reyzik sesi çıkartabiliyo

Hahahhhahahaha afadssdjssjsnsisnaksdksmaks cok guldum reyzik sesi cikartabiliyo ahahahahaha :D ama fren perfomansi kisiden kisiye degisir yani degil mi ? Mesela ben sivri uclu sert topukluyla daha hizli durdurum yani degilmi. Birde pet sise ile beraber ekzostttt seti taktrabilirmiyim akrafofic yada yoshifura veya ne bilim figer felan ? Olabilirmi yone reyzik sesi cikarmi

mustf
14 Mayıs 2013, 22:04

Birader süpersiniz ya kopardınız boğazım acıdı gülmekten.:queen:

Adam da milleti kopardı resmen yani. Sen kalk bula bula kawasaki gibi markaya tosla.:pr: Kawasakiye karşı daelim muahahaaa.

merkanar
14 Mayıs 2013, 22:04

Ben de çok memnunum, İstanbul'dan İzmir'e giderken 385 km tek teker yaptım. Sadece molalarda arka tekerleği de yerden kestim. Bu sayede %13,31 oranında yakıt tasarrufu sağladım.

canerol
14 Mayıs 2013, 22:05
sen 1000rr bana ver ben razıyım su sıçratmasına selesinin setliğine :) hemde senin başın ağırmamış olur :) emme bedeve vereceksen

babaduru
14 Mayıs 2013, 22:05
Forumun böyle olmasının sebebi kesin aküdür değiştirin geçer. :) Yada meme yapmıştır o bi ojeliycen devam :) :)

PEHLİVAN94
14 Mayıs 2013, 22:07
O arkadasla 'D@elim ' sevdalisiyla iyi dalga gectik :D

Erkan şimşek
14 Mayıs 2013, 22:29
ybr al. Sıfır çinli alacağına 2 ci el ybr al ömür boyu bin. :santa:

valla renkler ve zevkler tartışılmaz benim göz ağrım cbr 250r

forewer
14 Mayıs 2013, 22:47
selam bana sorarsan abicim NİNJA 250 mi CBR 250R mi diye cbr derim
Reklamları izlediniz. :mrgreen: Ben soranı görmedim, var mı soran??

Permatiq59
14 Mayıs 2013, 22:59
ne yamaha ne kawasaki.. yeni trend yamasaki ..!!! :queen:

https://lh4.googleusercontent.com/-YkJksu2lemE/TsXx7ZKRYKI/AAAAAAAAJMM/w3jkHQYcM6s/s800/Yamasaki-Pulsar-Copy-S.JPG

tezer
14 Mayıs 2013, 23:10
Allah mutluluğunuzu "Daelim" etsin :cherry:

Permatiq59
14 Mayıs 2013, 23:10
:D hahahaha

isaaras
15 Mayıs 2013, 22:50
japonuda dertli italyanıda çinliside vay bee :)

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 23:15
Öyle motor mu olur...
Binemedim bir türlü,,,
Tam üzerine oturuyorum ,
Gayet güzel çalıştırıyorum,
Vitese takıyorm....
Yok...
Altımda motor yok...
Gitmiş..
Haberim yok....
Böyle motor mu olur yahu..
Haber vermeden nereye gidiyorsun...
Hayır gittin, depon neden boş geliyorsun...
Kimlerle geziyorsun anlamadım...
Sakın almayın bu motoru......
Tavsiye etmiyorum...:)
Aman aman....

dreamkiller
16 Mayıs 2013, 00:13
geçen gün bi motorla konusuyorum.. Dedimki sen kawasaki misin diye? Yok ben kawasaki daelim canım benim dedi!!! Ulen Tolga girişirim seninle münakaşaya şimdi görürsün.. :) Dünden idmanlıyım :)

alp_tunay
16 Mayıs 2013, 00:38
geçen gün bi motorla konusuyorum.. Dedimki sen kawasaki misin diye? Yok ben kawasaki daelim canım benim dedi!!! Ulen Tolga girişirim seninle münakaşaya şimdi görürsün.. :) Dünden idmanlıyım :)

süperdi... Akşam akşam çok güldüm...

TheArcheus
16 Mayıs 2013, 00:43
bir motor alayım dedim o daelim de kaldı , azıcık birikmişim vardı onu daelim den aldı .

alp_tunay
16 Mayıs 2013, 00:53
Motorunda daelim...
Senin canın sağolsun... :P

TheArcheus
16 Mayıs 2013, 01:04
motoruma binerim
hop hop atar yüreğim
gaz kolun daelim
haydi artık gidelim

Green Arrow
16 Mayıs 2013, 01:54
Dedim nerde motorum
Adi herif söylemedi
Elimde kalmadı hiçbirşey
Lebleli gibi oldum
İki yakan bir araya gelmesin dedim
Meğersem adam o ben daelim dedi

Nası hem akrostiş hem saçmalatmaca :D:D:D

MeTaL
16 Mayıs 2013, 02:11
Bende BMW K 1200 S ve Daelim Roadwin 250R arasnda kaldım. BMW için "servisi yaygın ama hantal", Daelim için "servis sıkıntılı ama seri" diyorlar bilemedim :flower: ...

Pistolero_10
16 Mayıs 2013, 03:11
abilerim benim daha önce hiç FİTESLİ motor tecrübem olmadı ama kendime güveniyom.daelim ile bmw ES1000 rr arasında kaldım.Kime sorsam 250 lik olmaz ama 1000 likle başlayabilirsin diyor.Ne dersiniz sizce hangisiyle başlamalıyım ama kendime güveniyorum...

korbygs
16 Mayıs 2013, 03:16
bu topiği okuyanlar öncesini bilmeyenler artıkın dealim almaz dealim satışı fınısh hatta asya da dealimi getirmez :)

satoyama
16 Mayıs 2013, 03:33
1000rr için güzel bir ironi fakat ninja 250 için bir ironi değil gerçek :)

TheArcheus
16 Mayıs 2013, 23:22
1000rr için güzel bir ironi fakat ninja 250 için bir ironi değil gerçek :)

iron değil kardeş bende iron diye aldım öyle dedilerdi meğer heryeri naylonmuş , kaportası bile naylon cıkdı :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:20 ----------

bu topiği okuyanlar öncesini bilmeyenler artıkın dealim almaz dealim satışı fınısh hatta asya da dealimi getirmez :)

artık daelime bile sorsalar o adına topikler açılan senmısın diye , hayır ben daelim diyecek:queen: