PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : böyle rezalet motor olmaz olsun..

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

celikat
15 Mayıs 2013, 12:23
Fikirmi ???? Sizin bir fikriniz yada bilginizmi var . Sizin benim fikrime uyamayacak seviyeye gelmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.(yirmi yirmi bölüşmeyin herbiriniz ayrı ayrı kırk fırın yemelisiniz)

Bide şu benim motorun markasını söyleyebilsenizde bilgi seviyenizi görebilsek.

senin fikrine uyabilecek birilerine şahit oldun mu hayatın boyunca? egon maşallah kainattan bile büyük, üslup desen yerlerde. birde takmış motorumun markasını söyleyin bakalım bilgi seviyenizi görelim diye? kritere bak, motorunun markasını bilirsen bilgilisin, bilemezsen değilsin. gülsem mi, ağlasam mı bilemedim?

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:25
dur ben sölicem dayanamicam elma şekeri alacakmış bize hahahah :D suzuki dl 650 yada 1000

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:30
dur ben sölicem dayanamicam elma şekeri alacakmış bize hahahah :D suzuki dl 650 yada 1000

Bilemediniz bir kez daha deneyiniz :)

Tsubasa
15 Mayıs 2013, 12:33
sen önce forumlar nasıl çalışır onu öğren. blog değil burası forum, binlerce insan ve dolayısı ile binlerce fikir var burada. yanlışta yazılabilir haliyle ama sende bunu idrak edecek deneyim belli ki yok.

senin motorun neyse ne ayrıca bana ne? ne sen ne de motorun beni zerre ilgilendirmiyorsunuz.
adam lafı koymuş
beyler dağılın...

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:37
Büyük motor üstadları ne oldu tıkanıp kaldınız ???? Markası modeli nedir o motorun yada ne olabilir veya ne olmayabilir.

Hani çok biliyordunuz ya. Uzaktan atmak kolay , resimdeki motorun markası ne olabilir yada olamaz , modeli ne olabilir yada olamaz. Aslında ciddi tuzak var soruda ama onu bile bilebilmek için bilgi sahibi olmak gerekir.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:39
senin fikrine uyabilecek birilerine şahit oldun mu hayatın boyunca? egon maşallah kainattan bile büyük, üslup desen yerlerde. birde takmış motorumun markasını söyleyin bakalım bilgi seviyenizi görelim diye? kritere bak, motorunun markasını bilirsen bilgilisin, bilemezsen değilsin. gülsem mi, ağlasam mı bilemedim?

adam lafı burdada koymuştu daha öncede koymuştu ama dağıt dağıt bitmedi

dreamkiller
15 Mayıs 2013, 12:44
Değişikmisiniz hacım siz? Ne uzadı be konu :) Okan abi boşver abi değer mi? :) V-Storm u nerden bilsin elin adamı :) bir tek sen kullanıyorsun bu motoru :) poahahahahahaha

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:46
Hadi beyler felsefe forumu değil burası ,motosiklet forumu bir soru sordum cevabınız yanlış . Gerçekten motosikletten anlıyormusunuz siz ????

Cevap bekliyorum , herşeyi her motoru çok iyi bilen tenekeat mı tahtaatmı nedir cevap versin bu motorun markası ne olabilir veya ne olamaz hadi vakit nakittir ..

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:51
Hadi beyler felsefe forumu değil burası ,motosiklet forumu bir soru sordum cevabınız yanlış . Gerçekten motosikletten anlıyormusunuz siz ????

Cevap bekliyorum , herşeyi her motoru çok iyi bilen tenekeat mı tahtaatmı nedir cevap versin bu motorun markası ne olabilir veya ne olamaz hadi vakit nakittir ..

ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar

celikat
15 Mayıs 2013, 12:54
ben açıkçası motosiklettten çok anlamam kendime göre bir tecrübem var ama sizin bir çok şeyden hiç ama hiç anlamadığınız aşikar

burada en büyük tecrübe kendisi sanıyor, egoya bak sen arkadaş ya? google'da bir arama yaptım, bir ton forum sitesine üyeymiş meğerse, bu şekilde tatmin ediyor kendisini demek ki?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:56

Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.

muratlion
15 Mayıs 2013, 12:58
çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.

celikat
Konu dışına çıkmayalım , motosiklet forumundayız 18 sayfadır motosiklet konusunda bol keseden akıl dağıtıp duruyordunuz bende size bir soru sordum hemde en kolayından ilk cevabınız yanlıştı hala doğru cevabı bekliyorum.

sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.

Okan Sinan Ocan
burada en büyük tecrübe kendisi sanıyor, egoya bak sen arkadaş ya? google'da bir arama yaptım, bir ton forum sitesine üyeymiş meğerse, bu şekilde tatmin ediyor kendisini demek ki?

Azıcık daha araştır bakalım başka neler bulacaksın :)

Kiminle konuştuğunu yavaş yavaş idrak edeceksin inşallah.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:59
ben bol keseden akıl dağıtmadım, her hangi bir konuyu çok iyi bilirim yada bir konuda çok iyiyim diye bir iddiam da olmadı ama işte anlamıyosun bitürlü

celikat
15 Mayıs 2013, 13:00
çelikat mı desem tenekeatmı desem birde yardakçısı tunatour siz yolda kawasaki kullanan birisinden birkaç kez darbe yemişşinizki oranız buranızı oynatarak saçma sapan cevaplar veriyorsunuz. şimdiye kadar kawasaki attığınız çamurları dikkat edin yolda kawasaki kullanan bir arkadaş yedirmesin size.

oku arkadaşım oku, sadece oku. sonrada bak bakalım bütün kawasaki modelleri için mi eleştiri getirmişim, yoksa beğendiğimiz kawasaki modelleride olmuş mu? okumadan, anlamadan yazmayın rica ediyorum.

Tİme_shİft42
15 Mayıs 2013, 13:01
Lastiklerine kötü de ozaman neden Kawayı kötülüyorsun 19 sayfa olmuş birde :queen:

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:01
sen bu kafa ile daha çok beklersin. son otobüs geçti o duraktan.

Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .

KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????

celikat
15 Mayıs 2013, 13:03
Azıcık daha araştır bakalım başka neler bulacaksın :)

Kiminle konuştuğunu yavaş yavaş idrak edeceksin inşallah.

işte egonun tavan yaptığı nokta bu cümledir. kiminle konuştuğumu daha iyi anladım şimdi. teşekkürler.

poweranimal
15 Mayıs 2013, 13:05
Forumların bir amacı da öğretici olması; acemi bir motorsiklet sürücüsü olarak bu konudan öğrendiğim şey, on dakika bindiğin motor hakkında Bolu beyi gibi konuşma.

celikat
15 Mayıs 2013, 13:05
Arkadaşım cevap verebiliyormusun veremiyormusun. Bir motorun markasını bile bilemiyorsan 18 sayfa ahkam kesmeye utanmıyormusun. Hangi bilgi birikimle bir marka ve modeli gömebiliyor oraya buraya çamur sıvıyorsun .

KİMİN BORAZANISIN SEN AMACIN NEDİR ????

yani sen dünyadaki gelmiş geçmiş tüm modelleri ezbere biliyorum diyorsun? o zaman ezbere bilmeyen kimse ahkam kesmesin, sen tek başına takılırsın burada. cidden acaip bir modelsin, kusura bakma lütfen.

Tsubasa
15 Mayıs 2013, 13:07
çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:10
tatlıya bağlayalım dedik ama başaramadık üzücü gerçekten

celikat
15 Mayıs 2013, 13:10
çok uzattınız hakaretler laflar ağır oluyor.
hakaretler gırla gidiyor 2 gündür.
ben agzımı acsam 10 gün ban yiyorum.
admin modlar okuyor musunuz yorumları?

ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 13:15
Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın.... :)

celikat
15 Mayıs 2013, 13:19
Vallaha sizin sabrınız benim sabrımı zorluyor....
Ve 2. gündür tek kelime kötü söz kullanmadın....
Takdir ediyor ve kawasakiye lanet ediyorum ..Tamam kazandın.... :)

bunu sabır meselesi haline getirmedim ben şahsen. yazılan neyse güzelce cevap vermeye çalıştım naçizane. ayrıca kazanmak ya da kaybetmek gibi bir misyonumda yok çok şükür ama bu misyona sahip bir çok karakteri de burada üzülerek gözlemledim.

Okan Sinan Ocan
işte egonun tavan yaptığı nokta bu cümledir. kiminle konuştuğumu daha iyi anladım şimdi. teşekkürler.

İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.

Bide şu ihtimal olamazmı

Ya ben ne söylediğimin farkındaysam

Ya gerçekte o kadar bilgiye sahipsem

Ya bu konuda yıllarca eğitim aldıysam

Ya ulusal ve uluslararası pek çok teste girip en yüksek derecelerle geçmişsem

Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa

Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa

BUNADA EGO DESENE GÜZEL KARDEŞİM......

Tsubasa
ben fikrimi yazdım sadece. olay bu kadar basit olmasına ve kimseyi incitici tek bir kelime dahi kullanmamama rağmen bana söylenen onca hakareti şaşırarak izliyorum.
nasıl sabrettin cok merak ediyorum
bu kadar insan seni gırtlaklıyor resmen.
hakaretler diz boyu,
sende gereksiz uzattın.
fakat ne olursa olsun , sen susmadın diye hakaret edilmezdi.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:22
İşte acizlerin sıkıştığı yerde arkasına saklandıkları son duvar . Benim egom tavan yapmışmış.

Bide şu ihtimal olamazmı

Uluslararası geçerliliğe sahip ,dünyanın pekçok ülkesine yasal olarak eğitim vermeye hakkı olan bir eğitmenlik hakkım varsa

Bunların üzerinede yüzbinlerce kilometre ve onlarca motor ile geride bırakılmış bir mazim varsa

reklamları izlediniz ...

celikat
15 Mayıs 2013, 13:27

Bide şu ihtimal olamazmı

madem bu kadar bilgili, eğitimli hatta eğitmen olacak kadar iyisin, o zaman nedir bu yazdığın mezbelelikler, hakaretler, içi boş bir ton saçmalık diye sorarlar adama? eğitimli adamın yazacağı şeyler mi bunlar yani? bilgin varsa paylaşırsın, yanlış varsa düzeltirsin ama sen bunları yapmak yerine insanlara hakaret edersen onca aldığın eğitim ve belgeler çöp oluverir bir anda.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:28
reklamları izlediniz ...

Acizliğin anıtı dikilse ikinizi model yapar heykelinizi dikerlerdi.

Benim saf arkadaşım , bir adam ben doktorum dediğinde bu reklammı oluyor. Ben de motosiklet eğitmeniyim ve işim bilmeyenlere öğretmek.

19 sayfadır ikinize karşılıksız burs verdim farkında değilsiniz.

Ama itiraf edeyim karşılığında çok eğleniyorum hadi devam edin , sizleri kitap yapıp olumsuz örnek olarak sunacağım bütün öğrencilerime :)

Garip
15 Mayıs 2013, 13:29
sivri

yazma artık be yeter bıktım vallahi seni ana sayfada görmekten yeter be arkadaşım yeter..valla yeter be.. yeter yaa.. hergün hergün..

muratlion
15 Mayıs 2013, 13:31
çelikat kardeşim 19 sayfadır senin cahilce edilmiş laflarını okuyoruz yaw insan biraz bilgi edinir ondan sonra yazar sırf vakit geçirmek için bir markanın ve o markada dünyanın bir numaralı bir markasıysa ve o markanın ninja 250 modeline samuraymı ninjamı tenekimi dersen bu hoş bi hareket olmaz.bilmemek diğil öğrenmemek ayıp. sen kawasaki ninja 250 modeline rezalet diyorsan açıkla ozaman ninja 250 ye rakip hangi 250 lik motoru rakip görürsün yalnız 33 hp lik bir motor çift silindirli dikkatini çekerim.yolda gördüğünde gözünü almıyorsun tabii kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş kardeş.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:33
madem bu kadar bilgili, eğitimli hatta eğitmen olacak kadar iyisin, o zaman nedir bu yazdığın mezbelelikler, hakaretler, içi boş bir ton saçmalık diye sorarlar adama? eğitimli adamın yazacağı şeyler mi bunlar yani? bilgin varsa paylaşırsın, yanlış varsa düzeltirsin ama sen bunları yapmak yerine insanlara hakaret edersen onca aldığın eğitim ve belgeler çöp oluverir bir anda.

Buna sen mi karar veriyorsun yani.

Bir anda uluslararası otorite oluverdin. Daha bir motorun markasını bile bilemeyen , sahte hesaplarla belli marka modellere çamur atan , olmayan bilgileri ile milleti yanıltmaya çalışan sen .

Adın bile yok senin nüfusta kaydı olmayan adamın ne işi var burada (hakkaten ya annene bir sorsana neden bir adın yok senin )..... :)

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:34

Benim saf arkadaşım , bir adam ben doktorum dediğinde bu reklammı oluyor. Ben de motosiklet eğitmeniyim ve işim bilmeyenlere öğretmek.

Ama itiraf edeyim karşılığında çok eğleniyorum hadi devam edin , sizleri kitap yapıp olumsuz örnek olarak sunacağım bütün öğrencilerime :)

aciz, saf falan ? bu rahatlık nerden geliyor ? bu belgeleri insanlarla bu şekilde konuşabilesin diye mi aldın ?

celikat
15 Mayıs 2013, 13:38
Buna sen mi karar veriyorsun yani.

Bir anda uluslararası otorite oluverdin. Daha bir motorun markasını bile bilemeyen , sahte hesaplarla belli marka modellere çamur atan , olmayan bilgileri ile milleti yanıltmaya çalışan sen .

Adın bile yok senin nüfusta kaydı olmayan adamın ne işi var burada (hakkaten ya annene bir sorsana neden bir adın yok senin )..... :)

iyice saçmalamaya başladığının farkına ne zaman varacaksın acaba merak içindeyim doğrusu? aldığın onca eğitimler, belgeler, vesaireler seni mi otorite yapıyor yoksa? sen bu eğitim ve belgeleri insanları yönlendirmek, doğruyu göstermek için mi aldın, yoksa ezmek, egonu tatmin etmek için mi? ayrıca ben otorite filan değilim, onu da nereden çıkardın?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:39
aciz, saf falan ? bu rahatlık nerden geliyor ? bu belgeleri insanlarla bu şekilde konuşabilesin diye mi aldın ?

Yok öyle konuşmayı öğretmezler oralarda. Adı olmayan sahtekarlarla konuşmayı mahalleden öğrendim o konuda herhangi bir belgem yok çekirdekten yetişmeyim.

Aaaa şimdi farkettim sende nüfusa kayıtlı değilsin herhalde ismini göremedim :)

celikat
15 Mayıs 2013, 13:40

şu kadarını söyleyeyim. kabalık, sabalık, hakaret anıtı dikmeye gerek yok, zira sen ikon olmuşsun o konuda. birde burs değil kurs derler onun adına. burs başka bişey. bunu da arada öğrenmiş oldun sayemde.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:41
iyice saçmalamaya başladığının farkına ne zaman varacaksın acaba merak içindeyim doğrusu? aldığın onca eğitimler, belgeler, vesaireler seni mi otorite yapıyor yoksa? sen bu eğitim ve belgeleri insanları yönlendirmek, doğruyu göstermek için mi aldın, yoksa ezmek, egonu tatmin etmek için mi?

Arkadaşım 19 sayfa boyunca bilgi ile konuştuk anlamadın , şimdi mahalle ağzı ile konuşmaya başladım ona niye kızıyorsunki.

Ne oldu öğrenebildinmi adını , varmıymış nüfusta kaydın ?

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:43
Yok öyle konuşmayı öğretmezler oralarda. Adı olmayan sahtekarlarla konuşmayı mahalleden öğrendim o konuda herhangi bir belgem yok çekirdekten yetişmeyim.

Aaaa şimdi farkettim sende nüfusa kayıtlı değilsin herhalde ismini göremedim :)

ben senin isminden çok tavrını ve kişiliğini gördüm senin değişinle sahtekar olarak kalmak istiyorum

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:43
şu kadarını söyleyeyim. kabalık, sabalık, hakaret anıtı dikmeye gerek yok, zira sen ikon olmuşsun o konuda. birde burs değil kurs derler onun adına. burs başka bişey. bunu da arada öğrenmiş oldun sayemde.

Sazaaaan , ben ne verdiğimin farkındayım . Motosiklet ile kurs sahada verilir klavye başında değil. Onu anca sizin gibiler yapmaya çalışr....

celikat
15 Mayıs 2013, 13:46
Arkadaşım 19 sayfa boyunca bilgi ile konuştuk anlamadın , şimdi mahalle ağzı ile konuşmaya başladım ona niye kızıyorsunki.

Ne oldu öğrenebildinmi adını , varmıymış nüfusta kaydın ?

19 sayfa boyunca ve bu 20 sayfa itibarı ile sürekli hakaret ettin durdun sayın eğitimli hakaretçi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

Sazaaaan , ben ne verdiğimin farkındayım . Motosiklet ile kurs sahada verilir klavye başında değil. Onu anca sizin gibiler yapmaya çalışr....

git sahada ver kursunu o zaman zira burada bir işe yaradığın yok.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:46
ben senin isminden çok tavrını ve kişiliğini gördüm senin değişinle sahtekar olarak kalmak istiyorum

Hakettiğinizi aldınız ne eksik ne fazla....

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:47

"Burs, resmî ya da özel kurum ve kuruluşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine karşılıksız olarak verilen maddi yardım ve destektir."
hadi bunu da benden öğrenmiş ol eğitimci bey başka forumlarda hava atarsın

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:48
19 sayfa boyunca ve bu 20 sayfa itibarı ile sürekli hakaret ettin durdun sayın eğitimli hakaretçi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

git sahada ver kursunu o zaman zira burada bir işe yaradığın yok.

İsim ne oldu isim , tunayla aynımıymış çok merak ettim :)

cem_fb
15 Mayıs 2013, 13:48
Şaçma başlığın boş insanları, forumun midesini kaldırdınız el birliğiyle, son gelinen noktada hiçbirinizin diğerine üstünlüğü yok, dibe vurmuş durumdasınız.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:49
Hakettiğinizi aldınız ne eksik ne fazla....

sende hakkettiğini çoktan aldın bi sen farkında değilsin

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:51
"Burs, resmî ya da özel kurum ve kuruluşlar tarafından ihtiyaç sahiplerine karşılıksız olarak verilen maddi yardım ve destektir."
hadi bunu da benden öğrenmiş ol eğitimci bey başka forumlarda hava atarsın

Eeee ben ne dedim ki ?

Başkalarından para alarak verdiğim desteği size bedava verdim :)

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 13:51
Şaçma başlığın boş insanları, forumun midesini kaldırdınız el birliğiyle, son gelinen noktada hiçbirinizin diğerine üstünlüğü yok, dibe vurmuş durumdasınız.

çok doğru söylüyorsunuz Cem bey bir tek kelime dahi yazmıyorum artık çok tatsız bir durum gerçekten

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 13:54

Ne oldu ????

Foruma giren herkese zorla bu başlığımı okutuyorlar , başka konularda var güzel kardeşim . Bu başlığı açmayınca biz yok oluveriyoruz :) üzme kendini.