PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : böyle rezalet motor olmaz olsun..

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 10:53
Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .

sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 10:59
sen fazer a binmediğini nereden biliyorsun ?

Kendi yazdıklarını okumuyormusun sen ?

valla bir arkadaşım fazer'ın bir modelinin avrupa'da dört sene üst üste en kötü motor seçildiğinden bahsetmişti bir sohbetimizde. ama dediğim gibi onun yalancısıyım. oturup araştırmış değilim.

ben naked motorda onca gücün çok anlamlı olduğunu düşünmüyorum şahsen. zira gazladıkça yediği rüzgardan ne yapacağını şaşırıyor insan bir noktadan sonra. özetlersek kullanmadığım bir motor olduğu için ayrıntılı bişey söylemem saçma olur.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:02
onu ben yazmadım ama çelikatın fazera bindiğine şahit oldum

Tsubasa
15 Mayıs 2013, 11:03
ne adamlarsınız ya.
sabah uyandım baktım tartışıyorsunuz.
okula gittim geldim baktım tartışıyorsunuz.
bu akşam dışarıya cıktım arkadaşlarla geldim hala tartışıyorsunuz.
şimdi yatıyorum. sabah kalkınca bakıcam.

kendimden alıntı yapayım .
sabah uyandım baktım hala tartışıyorsunuz.

GeNç61
15 Mayıs 2013, 11:05
ya beyler demekki çelikhalat kopmuş ortalarda yok :)) ee tuzlu mekana konu açınca tuzda malum celikdüşmanı kopmuş ortadan kaybolmuş:))sağlık olsun (senneyin kafasını yaşıyorsun paşam kalmıssın dailim cbr hyoyu kavasakiyle bir tutuyorsun :)) o içtigin seyden bizede ver bizde içelimde bizde aynı hazzı yaşıyalımayıp ediyon şimdi:)) ahahahahaha

jesse
15 Mayıs 2013, 11:06
tamda ninja 250 alacaktım .. tam anlamıyla aydınlanmış oldum ...allah korudu resmen

celikat
15 Mayıs 2013, 11:23
5 senelik konu . 25 yıllık model . Bu kadar yazı yazılmamış :)
Accıhda şuna yazın . alıcaz motoru hakkında birşey bilmiyoruz yaw :P
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/48272-honda-africa-twin-xrv-750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Efsane makinadir. Bizim memlekette temizini bulmak zor olsada bulursan hemen al derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Sayın çelikat Transalpede biraz çamur at biz de dalalım konuya.

Yeni modelinde kullanicilarin asiri yakit tuketimi sikayeti vardi. Bunun disinda sevdigim ve rustunu ispat etmis bir motordur.

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 11:25
tamda ninja 250 alacaktım .. tam anlamıyla aydınlanmış oldum ...allah korudu resmen
Söyleseydin ben seni aydınlatırdım :)

drtayfun
15 Mayıs 2013, 11:27
"celikat " arkadaşımızın gündem belirleme yeteneği var, acilen CHP'lilerin kurs alması gerekir bence :cherry:

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:29
Efsane makinadir. Bizim memlekette temizini bulmak zor olsada bulursan hemen al derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:19 ----------

Yeni modelinde kullanicilarin asiri yakit tuketimi sikayeti vardi. Bunun disinda sevdigim ve rustunu ispat etmis bir motordur.

Kaç km Transalp kullandınız ? . Eski modellerinde yakıt daha mı iyiydi son modelde mi kötü oldu ? Honda olması sevmeniz için yeterli sebepmidir ? Kawasaki olsaydı yine severmiydiniz. ?

celikat
15 Mayıs 2013, 11:29
hiç aklım basmıyor km. düşürmeyi, halbuki Avrupa da km. yüksek motorların karizması ve gördüğü saygı bir acayip oluyor, elinden fazlası geliyor senin, bak her şey tamamsa arar buluruz 250.000km. yazan bir sayaç takarsın, :P

almanya'da yaşayan bir arkadaşım 90 binde r1 alıp gelmişti. bizim ülkede ben 30 binde bile race makina görmedim. birde gördüğüm kadarı ile 23 bin km gibi psikolojik bir sınır var. etraf dolandırıcı şerefsiz dolu anlayacağınız.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:31
onu ben yazmadım ama çelikatın fazera bindiğine şahit oldum

Sen şimdi Çelikat yalancıdır yukarıda yazdıkları yalandır mı demek istiyorsun. Adam (lafın gelişi) yazmış işte Fazer kullanmadım diyor.

celikat
15 Mayıs 2013, 11:32
HUUUU huuuuuuuuuuuuuu Celikat ordamısın annem? :)

zorunuz nedir benimle? allah akıl fikir sağlığı versin.

jesse
15 Mayıs 2013, 11:33
50.000kmde saat gibi çalışan bir zx-12 sattım .. 1 hafta sonra ilana koydular orjinal 20.000 kmde samanlıkta unutulmuş makina diye :)

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:33
detaylı yorum yazacak kadar kullanmamış olduğunu anlayamamak başka bir erdem demek ki

celikat
15 Mayıs 2013, 11:34
Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .

yüksek gidonlu bir motorun üzerine yatmanın zor olduğu birikimime göre. allah bilir sen o avatarındaki motoru yatarak kullanıyorsundur. hatta ben senin nasrettin hocanın eşeğine ters binme hikayesi gibi hikayelerin olduğunu düşünüyorum.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:37
detaylı yorum yazacak kadar kullanmamış olduğunu anlayamamak başka bir erdem demek ki

On dakika kullandığın motoru forumda başlık açıp yerden yere vurabiliyorsun ama... Nasıl bir erdemmiş yahu bu.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:38
On dakika kullandığın motoru forumda başlık açıp yerden yere vurabiliyorsun ama... Nasıl bir erdemmiş yahu bu.

sen hala algılayamadın ama ben tekrar söyleyeyim çelikat ben değilim benim arkadaşım

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:41
yüksek gidonlu bir motorun üzerine yatmanın zor olduğu birikimime göre. allah bilir sen o avatarındaki motoru yatarak kullanıyorsundur. hatta ben senin nasrettin hocanın eşeğine ters binme hikayesi gibi hikayelerin olduğunu düşünüyorum.

Yatmak zorunda değilsinki. Fazer ın onunde kafa grenajı olduğunu ve buna bağlı ciddi bir on cam olduğunu , bu sebepten dolayı sade kafanı bir miktar eğerek rüzgârdan rahatlıkla korunabildiğini bile bilmiyorsunki sen. Fazer üzerinde yatılmaz yatmayada gerek yoktur aynen Suzuki Bandit de olduğu gibi. Neredenmi biliyorum ? Her ikisinide bolca kullandım işkembeden atmak yerine deneyimlerim ile konuşuyorum.

celikat
15 Mayıs 2013, 11:42
Kaç km Transalp kullandınız ? . Eski modellerinde yakıt daha mı iyiydi son modelde mi kötü oldu ? Honda olması sevmeniz için yeterli sebepmidir ? Kawasaki olsaydı yine severmiydiniz. ?

transalp'in çeşitli modellerini kullanan ve onbinlerce km çeviren çok arkadaşım oldu. onların yorumlarını dinlemişliğim var. ha bir miktar transalp kullanmışlığımda vardır eğer çok merak ediyorsan. evet eski ve yeni modelini de kullanan arkadaşımın dediğidir bu. özellikle 700cc motorun çok yaktığından şikayetçiydi kendisi. ben 650 lik kullandım, bilemiyorum. kawasaki'nin de efsane klr 650 modelini çok severim tek silindirli olmasına rağmen. yetti mi bu cevaplar?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:43
Avatarımdaki motorun markası modelini söyle elma şekeri alıcam sana :)

celikat
15 Mayıs 2013, 11:44
sen hala algılayamadın ama ben tekrar söyleyeyim çelikat ben değilim benim arkadaşım

onun bunu kavrayabilmesi için bir 15 sayfa daha yazı yazılması lazım.

jesse
15 Mayıs 2013, 11:46

hahhahahhahaaaa

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:46
transalp'in çeşitli modellerini kullanan ve onbinlerce km çeviren çok arkadaşım oldu. onların yorumlarını dinlemişliğim var. ha bir miktar transalp kullanmışlığımda vardır eğer çok merak ediyorsan. evet eski ve yeni modelini de kullanan arkadaşımın dediğidir bu. özellikle 700cc motorun çok yaktığından şikayetçiydi kendisi. ben 650 lik kullandım, bilemiyorum. kawasaki'nin de efsane klr 650 modelini çok severim tek silindirli olmasına rağmen. yetti mi bu cevaplar?

Arkadaşlarını dikkatli seç motordan hiç anlamıyorlar. Transalpin 650lik modeli benzin düşmanı olarak bilinir. 700 lük model yepyeni bir yakıt sistemi ile bu yargıyı kırmak için üretilmiş çok daha az yakan bir modeldir.
Kapak lazımsa bende daha çok var iste hemen vereyim.

celikat
15 Mayıs 2013, 11:48

admin ikili konuşmayın, atışmayın diye mesaj atmıştı bu konu içersine, bu uyarıları dikkate alıyorum ben kendi adıma.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:49
Arkadaşlarını dikkatli seç motordan hiç anlamıyorlar. Transalpin 650lik modeli benzin düşmanı olarak bilinir. 700 lük model yepyeni bir yakıt sistemi ile bu yargıyı kırmak için üretilmiş çok daha az yakan bir modeldir.

arkadaşlarımı nasıl seçeceğim benim insiyatifimdeki bir konudur, beni ilgilendirir, en azından insanlara hakaret etmeyecek saygı ve terbiyeye sahip

celikat
15 Mayıs 2013, 11:50

ben aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. hafızama kazımıyorum heralde konuşulanları. bir modelin fazla yaktığını söyledim neticede. yok 700 lük değilmişte, 650 likmiş. verdin bilginin doğrusunu, hala kapakmış bilmem neymiş gibi ilkokul muhabbetleri. allah akıl fikir versin diyecem ama onun bile işi zor seninle.

jesse
15 Mayıs 2013, 11:51
avatardaki "Toruk macto" olabilirmi acaba ..

Okan Sinan Ocan
arkadaşlarımı nasıl seçeceğim benim insiyatifimdeki bir konudur, beni ilgilendirir, en azından insanlara hakaret etmeyecek saygı ve terbiyeye sahip

Sobeeeee bu mesajı celikat nick li kardeşe atmıştım cevap tuna tourdan geldi hahahaha.

Devam devam bende kapak kolleksiyonu var isteyin kamyonla yollayayım

ferad
Adam troll beyler aldirmayin

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:53
ben aklımda kaldığı kadarı ile yazdım. hafızama kazımıyorum heralde konuşulanları. bir modelin fazla yaktığını söyledim neticede. yok 700 lük değilmişte, 650 likmiş. verdin bilginin doğrusunu, hala kapakmış bilmem neymiş gibi ilkokul muhabbetleri. allah akıl fikir versin diyecem ama onun bile işi zor seninle.

Arkadaşım madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi milleti yanıltacak yazılar yazıyorsun. Son 17 sayfadır bunu söylüyoruz ama nato kafa nato mermer.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:54
Sobeeeee bu mesajı celikat nick li kardeşe atmıştım cevap tuna tourdan geldi hahahaha.

bu işin sonunda sana sobe olucak gibime geliyor ama hadi hakkında hayırlısı

celikat
15 Mayıs 2013, 11:54

o zaman bir zahmet admin'e mesaj ayıp aynı ip'den mi yazılıyor yoksa farklı ip'lerden mi diye sor, o versin sana kapağın kralını. tıngırtada tıngırtada oynarsın.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:56
admin ikili konuşmayın, atışmayın diye mesaj atmıştı bu konu içersine, bu uyarıları dikkate alıyorum ben kendi adıma.

Bilmiyorum diyorsun yani. Yazıııık ne çektin sen yaaa. Halbuki cidden elma şekeri alacaktım sana.

Hadi sana kıyak yapayım Suzukimi Kawasakimi yoksa her ikisi birden mi ?

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 11:56
o zaman bir zahmet admin'e mesaj ayıp aynı ip'den mi yazılıyor yoksa farklı ip'lerden mi diye sor, o versin sana kapağın kralını. tıngırtada tıngırtada oynarsın.

kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş normaldir sobeee falan yazması

celikat
15 Mayıs 2013, 11:57
Arkadaşım madem bilmiyorsun neden biliyormuş gibi milleti yanıltacak yazılar yazıyorsun. Son 17 sayfadır bunu söylüyoruz ama nato kafa nato mermer.

burada sana milleti yanıltacak bilgi dolu binlerce konu dökerim önüne. sanki ilk kez ben hatalı davranmışım gibi algı yaratma boşuna. aklımda kaldığı kadarı ile yazdım, sende düzelttin, millet doğrusunu öğrenmiş oldu mu neticede? evet. zaten forum dediğin bu sistemle çalışır.

mc-hot
15 Mayıs 2013, 11:58
En güzeli 100 lük cup denemeni tavsiye ederim :p

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 11:58

Dün söyledi zaten bir daha sormaya gerek yok.

celikat
15 Mayıs 2013, 11:59
kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş normaldir sobeee falan yazması

tuna'cım boşver. bu arkadaş hem edepsiz, hem terbiyesiz, hemde ilkokul seviyesinde espriler yapan bir zat-ı muhterem. polemiğe girmeye gerek yok.

celikat
15 Mayıs 2013, 12:01

ha senin deyiminle dün aldım kapağı diyorsun, peki o zaman.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:02

benim bu siteye 2005 yılından beri üyeyim, bugüne kadar da ne kimseyle husumetim nede fake üyelik gibi bir olayım olmamıştır, dediğim gibi bu işin sonunda sen sobeleneceksin

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:04
burada sana milleti yanıltacak bilgi dolu binlerce konu dökerim önüne. sanki ilk kez ben hatalı davranmışım gibi algı yaratma boşuna. aklımda kaldığı kadarı ile yazdım, sende düzelttin, millet doğrusunu öğrenmiş oldu mu neticede? evet. zaten forum dediğin bu sistemle çalışır.

Mecburmu millet senin yazdığın saçmalıkları düzeltmeye , efendi gibi dinlemeyi okumayı öğrensen herkese faydalı olacaksın. Her konuya cevap yazmak fikir sunmak zorunda değilsin.
Daha benim avatardaki motorun markasını ve modelini bile bilmiyorsun oradan sallıyorsun. Bu arada o motor çok satılan ve çok tanınan bir modeldir az buçuk motora binen hemen herkes o motoru tanır senin tanıyamaman çok ilginç. Doğru söyle kızmayacağım hayatında motora bindinmi hiç ?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:06
benim bu siteye 2005 yılından beri üyeyim, bugüne kadar da ne kimseyle husumetim nede fake üyelik gibi bir olayım olmamıştır, dediğim gibi bu işin sonunda sen sobeleneceksin

Nasıl olacak o iş ? Tenhada kıstırıp icabımamı bakacaksın. Aman dikkat et o sırada motosiklet üzeride olmayayım :)

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:11
Nasıl olacak o iş ? Tenhada kıstırıp icabımamı bakacaksın. Aman dikkat et o sırada motosiklet üzeride olmayayım :)

işte kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, sen motoruna binmeye devam et, fikrine zikrine uymayan kişilere hakaret etme ki toplum içinde kınanma

celikat
15 Mayıs 2013, 12:17
Mecburmu millet senin yazdığın saçmalıkları düzeltmeye , efendi gibi dinlemeyi okumayı öğrensen herkese faydalı olacaksın. Her konuya cevap yazmak fikir sunmak zorunda değilsin.
Daha benim avatardaki motorun markasını ve modelini bile bilmiyorsun oradan sallıyorsun. Bu arada o motor çok satılan ve çok tanınan bir modeldir az buçuk motora binen hemen herkes o motoru tanır senin tanıyamaman çok ilginç. Doğru söyle kızmayacağım hayatında motora bindinmi hiç ?

sen önce forumlar nasıl çalışır onu öğren. blog değil burası forum, binlerce insan ve dolayısı ile binlerce fikir var burada. yanlışta yazılabilir haliyle ama sende bunu idrak edecek deneyim belli ki yok.

senin motorun neyse ne ayrıca bana ne? ne sen ne de motorun beni zerre ilgilendirmiyorsunuz.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:18
işte kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş, sen motoruna binmeye devam et, fikrine zikrine uymayan kişilere hakaret etme ki toplum içinde kınanma

Fikirmi ???? Sizin bir fikriniz yada bilginizmi var . Sizin benim fikrime uyamayacak seviyeye gelmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.(yirmi yirmi bölüşmeyin herbiriniz ayrı ayrı kırk fırın yemelisiniz)

Bide şu benim motorun markasını söyleyebilsenizde bilgi seviyenizi görebilsek.

celikat
15 Mayıs 2013, 12:19

sen böyle mi yapıyorsun yolda giderken? biz bunlara trafik magandası diyoruz en hafif tabiri ile.

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:20
sen önce forumlar nasıl çalışır onu öğren. blog değil burası forum, binlerce insan ve dolayısı ile binlerce fikir var burada. yanlışta yazılabilir haliyle ama sende bunu idrak edecek deneyim belli ki yok.

senin motorun neyse ne ayrıca bana ne? ne sen ne de motorun beni zerre ilgilendirmiyorsunuz.

Bilmiyorumda söyleyemiyorum desende sende bizde kurtulsak :) yoksa daha onlarca sayfa sorarım bu soruyu sana.

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 12:22
Fikirmi ???? Sizin bir fikriniz yada bilginizmi var . Sizin benim fikrime uyamayacak seviyeye gelmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım.(yirmi yirmi bölüşmeyin herbiriniz ayrı ayrı kırk fırın yemelisiniz)

Bide şu benim motorun markasını söyleyebilsenizde bilgi seviyenizi görebilsek.

siz benim kim olduğumu dahi bilmiyorsunuz ki hangi konuda ne kadar bilgim var nereden bileceksiniz, ayrıca siz bir otorite yada guru musunuz ? yada ben sizden daha bilgiliyim daha iyiyim gibi bir idddiam mı oldu ?

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 12:23
sen böyle mi yapıyorsun yolda giderken? biz bunlara trafik magandası diyoruz en hafif tabiri ile.

Evet evet , hatta motorun yanlarına çelik mızraklar falan taktırdım yirmi tane leşim var hahahaha....

Resimdeki motoru bilin ödülü iki katına çıkardım iki tane elma şekeri alıcam çok ciddiyim....