PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : böyle rezalet motor olmaz olsun..

Sayfa : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9

cool113
14 Mayıs 2013, 20:48
işte bu yüzden anlattıklarının inandırıcılığı yok. motosiklet zaten akrabanınmış istediğin zaman verir cep telefonuyla amatör bir çekim yapıp buraya koymak kalıyor.

by_001
14 Mayıs 2013, 20:54
ne dion sen yaa bi sakin ol bakalım... agır gel :)

otopsici
14 Mayıs 2013, 20:56
bi ara böyle hyosungu kötüleyen bi çocuk türemişti garibanın sex hayatını deşifre ettiler çocuk kaçtı forumdan
yanlız bişey farkettim birine saldırma konusunda bu forumda baya bir birlik beraberlik mevcut
Okan abiyi bile zıvanadan çıkarmışlar helal olsun

celikat
14 Mayıs 2013, 20:56
işte bu yüzden anlattıklarının inandırıcılığı yok. motosiklet zaten akrabanınmış istediğin zaman verir cep telefonuyla amatör bir çekim yapıp buraya koymak kalıyor.

benim kimse inansın diye bir misyonum yok ki. ben kendi şahsi tecrübemi klavyeye döktüm hepsi o kadar. burada aynı motoru severek kullananda var. güle güle kazasız belasız binsinler motorlarına.

astorojna
14 Mayıs 2013, 21:22
celikat üstün sabrın ve her mesaja verilecek bir cevabından dolayı gerçekten tebrik ederim sizi.
arkadaşların dediği gibi bir kaç foto ve ufak bi video ile kısa bir anlatım sonrası senin için daha iyi olacağı kanısındayım.
hem daha iyi anlaşılmış olursun.

Thomas
14 Mayıs 2013, 21:25
Demek o kadar kötü kardeşim.

Müsait olduğunda bi video çekebilirsen güzel olur:cat:

yolcu114
14 Mayıs 2013, 21:25
.......on karakter

srknbdm
14 Mayıs 2013, 21:41
bu konuyu şöyle özetleyebiliriz sanırım:
"osuruktan teyyare, selam söyle o yare"

lycantrophic
14 Mayıs 2013, 21:47
Bence de fazer kötü, az bişey toprak yol gördü mü sağı solu atıyor elektrik sistemi göçüyor, frenleri patlıyor. Ki dediğim yolda da MCT bile keçi gibi hiç sorunsuz gidiyor. O kadar nazlı motosiklet olmaz....:queen:

Levent E.
14 Mayıs 2013, 21:58
Sanırım bu kuzen motoru baskasının kredi kartından almış,hamiline sormadan:)

Chronix
14 Mayıs 2013, 22:00
bu kadar hit olan saçma bir konu daha görmedim ben arkadaş!!! bunu sağlayan herkese teşekkürler.. ayrıca şu (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/116320-tvs-apache.html)konuyu kilitleyip bu konuya dokunmayan moderatörleri de ayrıca tebrik ederim...3-5 modelden bahsedilse tamamda, sadece bir marka ve bir model hakkında bir konu bu ve bu modelinde bir başlığı var.

Permatiq59
14 Mayıs 2013, 22:57
aga Kawasaki de neymiş.. haberiniz yokmu.. yeni trend çinli ''Yamasaki'' :sunny:

https://lh4.googleusercontent.com/-YkJksu2lemE/TsXx7ZKRYKI/AAAAAAAAJMM/w3jkHQYcM6s/s800/Yamasaki-Pulsar-Copy-S.JPG

alp_tunay
14 Mayıs 2013, 23:02
14 sayfa, 263 post..
yuh vallaha...
Fazer hakkında da mı saşşadı ben mi öyle duydum... :cherry:

Bir 14 sayfa da fazer hakkında konuşallım... :P

ero__
14 Mayıs 2013, 23:24
1.86 mt. boy ile üzerinde rahat edebildiğim tek racing idi açıkçası. Gidişi de bence tatminkar. En azından ÇİNLİ değil :)

celikat
14 Mayıs 2013, 23:39
celikat üstün sabrın ve her mesaja verilecek bir cevabından dolayı gerçekten tebrik ederim sizi.
arkadaşların dediği gibi bir kaç foto ve ufak bi video ile kısa bir anlatım sonrası senin için daha iyi olacağı kanısındayım.
hem daha iyi anlaşılmış olursun.

Zor o iş bu saatten sonra arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Demek o kadar kötü kardeşim.

Müsait olduğunda bi video çekebilirsen güzel olur:cat:

Benim beklentilerimi hiç bir şekilde karşılamadı. Bu konunun açılma sebebi bu zaten.

Okan Sinan Ocan
14 Mayıs 2013, 23:55
Zor o iş bu saatten sonra arkadaşım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

Benim beklentilerimi hiç bir şekilde karşılamadı. Bu konunun açılma sebebi bu zaten.

Arkadaş ne bekliyordunda karşılamadı 14 sayfadır soruyoruz doğru dürüst cevabın yok , iki dakika insan taklidi yapıp anlatta bilelim

nezih77
15 Mayıs 2013, 00:05
UYmYLSEJdrc

dreamkiller
15 Mayıs 2013, 00:11
Huuuu huuuuu i know what were you do last summer brooo :-) i am here! Nihahahahahahahah :-)

macar_93
15 Mayıs 2013, 00:19
İnanmıyorum ya =) celikat maşallah avukat olmalısın =) ama bu kadar saçma bi konunun bu kadar trend olması daha da saçma. Şuan bunu yazarak buna katkı oluyorum bununda farkındayım =) Neyse arasıra buda lazım =)

Khutuck
15 Mayıs 2013, 00:40
İnanmıyorum ya =) celikat maşallah avukat olmalısın =) ama bu kadar saçma bi konunun bu kadar trend olması daha da saçma. Şuan bunu yazarak buna katkı oluyorum bununda farkındayım =) Neyse arasıra buda lazım =)

Sokağa tükürdü diye nezarete alınan adamı savunsa idam ettirir :P

fazerdaki rüzgar koruması meltem türü esintilerden korur sadece. motorun üzerine yatamadığın pozisyonda fazer'a pimapen taktırsan yine rüzgarı yersin. haa ben fazer'i yatarak kullanırım diyorsan allah rahatlık versin, iyi geceler tatlı rüyalar.

Bayadır geyiği okuyordum, burada koptum :)

2 sene, 20 bin km Fazer kullandım, 1.83 boyla Fazer'ın üzerine gayet güzel yatılıyor. İstanbul-Babaeski arası 160km otobanda kafayı rüzgara çıkarmadan sürekli 220+, arada 240+ gittiğim oldu, CBF150'yle 100'le giderken yediğimden az rüzgar yedim.

Racing motorla şehir içinde işkence çekmektense Fazer kullanmak çok daha iyi. 0-200 hızlanmada 600'lük SS'lerin sadece 1-2 saniye daha yavaş ama şehir içinde ve uzun yolda kat be kat konforlu, görece az yakan (normalde 5-5.5lt/100km) ve son derece eğlenceli bir motoru kullanmadan "çok kötüymüş" demek absürd.

reverse
15 Mayıs 2013, 00:51
Sevinmeyi bilmiyoruz,
Üzülmeyi bilmiyoruz,
Tartışmayı bilmiyoruz.
Millet olarak özelliklerimiz sanırım bunlar. Bu özelliklerimizden dolayı bir taraftar başka takımın taraftarını kalbinden bıçaklayıp öldürebiliyor. Bir sürücü diğerini yol vermedi diye çekip vurabiliyor...
Burda da arkadaş bir görüş savunmaya çalışıyor ve okuduğum kadarıyla (14 sayfanın 11'ini okumuşumdur) kesinlikle hakarete varan veyahut kişisel saldırı sayılabilecek bir laf etmemiş.
Onlarca kişinin dalga geçtiği yerde çizgisini bozmamış.
Savunduğu şey mantıklı veya mantıksız bilmiyorum gawasakki motora binmedim etmedim, bu kadar kişi iyidir diyorsa vardır bir hikmeti. Ama arkadaş, savunduğu şey sana mantıksız mı geldi, o zaman mantıklısını sen anlat. Anlamadı mı? Bırak git be abi?
Neredeyse küfür edeceksiniz. Ayıp.

Birçok forumda takıldım, bir tanesinde moderatörlük yaptım. Ama üyelerin birbiriyle bu kadar dalga geçtiği, neredeyse rahat rahat birbirlerine hakaret ettiği bir forum daha görmedim.
Bu konuda da aynı. Birisi çıkıp bu neyin kafası demiş, arkasından bir 50 kişi daha aynı şeyi yazmış durmuş...
Forumun seviyesi düşüyorsa suçu kendimizde arayalım.

korbygs
15 Mayıs 2013, 01:00
bi kulaktan dolma motorcular var bi gerçekten yaşayan test eden motorcular var bi de araştıran okuyan motorcular var sınıf sınıf motosiklet bilgisi olan insanlar ama 1 kişiye bu kadar kişi yükleniyorsa bi hikmet var ki hem de çok yazmim konu uzamasın dedim duramadım zırt pırt önüme çıkıyor forumda

celikat
15 Mayıs 2013, 01:17
Arkadaş ne bekliyordunda karşılamadı 14 sayfadır soruyoruz doğru dürüst cevabın yok , iki dakika insan taklidi yapıp anlatta bilelim

senin akıl yolların meme yapmış, az zımpara çektir iyi gelir. sürekli hakaret, cidden sıktın. önce evrimini tamamla gel, bilahare konuşuruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------

Sevinmeyi bilmiyoruz,
Üzülmeyi bilmiyoruz,
Tartışmayı bilmiyoruz.
Millet olarak özelliklerimiz sanırım bunlar. Bu özelliklerimizden dolayı bir taraftar başka takımın taraftarını kalbinden bıçaklayıp öldürebiliyor. Bir sürücü diğerini yol vermedi diye çekip vurabiliyor...
Burda da arkadaş bir görüş savunmaya çalışıyor ve okuduğum kadarıyla (14 sayfanın 11'ini okumuşumdur) kesinlikle hakarete varan veyahut kişisel saldırı sayılabilecek bir laf etmemiş.
Onlarca kişinin dalga geçtiği yerde çizgisini bozmamış.
Savunduğu şey mantıklı veya mantıksız bilmiyorum gawasakki motora binmedim etmedim, bu kadar kişi iyidir diyorsa vardır bir hikmeti. Ama arkadaş, savunduğu şey sana mantıksız mı geldi, o zaman mantıklısını sen anlat. Anlamadı mı? Bırak git be abi?
Neredeyse küfür edeceksiniz. Ayıp.

Birçok forumda takıldım, bir tanesinde moderatörlük yaptım. Ama üyelerin birbiriyle bu kadar dalga geçtiği, neredeyse rahat rahat birbirlerine hakaret ettiği bir forum daha görmedim.
Bu konuda da aynı. Birisi çıkıp bu neyin kafası demiş, arkasından bir 50 kişi daha aynı şeyi yazmış durmuş...
Forumun seviyesi düşüyorsa suçu kendimizde arayalım.

arkadaşım yaklaşımından ötürü seni tebrik etmek isterim. hakaretin bini bir para olmuş burada ne yazık ki. fikrin varsa söylersin, dinleriz ama saygısızlık nedir allahaşkına?

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 01:18
senin akıl yolların meme yapmış, az zımpara çektir iyi gelir. sürekli hakaret, cidden sıktın. önce evrimini tamamla gel, bilahare konuşuruz.
Sabrına hayran oldum...
Gerisi yalan :)

Garip
15 Mayıs 2013, 01:21
bak demedi deme..bi gün topuklarımdan vuruldum dyeceksin yakında. :)

kawasaki üreticileri vuracak valla :)

celikat
15 Mayıs 2013, 01:22
Sokağa tükürdü diye nezarete alınan adamı savunsa idam ettirir :P

Bayadır geyiği okuyordum, burada koptum :)

2 sene, 20 bin km Fazer kullandım, 1.83 boyla Fazer'ın üzerine gayet güzel yatılıyor. İstanbul-Babaeski arası 160km otobanda kafayı rüzgara çıkarmadan sürekli 220+, arada 240+ gittiğim oldu, CBF150'yle 100'le giderken yediğimden az rüzgar yedim.

Racing motorla şehir içinde işkence çekmektense Fazer kullanmak çok daha iyi. 0-200 hızlanmada 600'lük SS'lerin sadece 1-2 saniye daha yavaş ama şehir içinde ve uzun yolda kat be kat konforlu, görece az yakan (normalde 5-5.5lt/100km) ve son derece eğlenceli bir motoru kullanmadan "çok kötüymüş" demek absürd.

arkadaşım teorik olarak belinde bir sakatlık yoksa cruiser modellere de yatarsın ancak ne işe yarar orası aynı konu? fazer'da gidon yüksek olduğu için yatarak kullanmak çok efektif olmaz. hele ki boyun kısa ise hiç olmaz. senin boyun uzun olduğu için sorun çekmiyorsun. birde fazer'i cbf gibi yapısal olarak ince bir motorla kıyaslamanda doğru olmamış.

canerol
15 Mayıs 2013, 01:23
ne olmuş burdaya patlamış konu 14 sayfa ney lan :)
274 yazılmış 5300 kere görüntülenmek te neymiş :)
arkadaşım senin tarzın ss değil demekki o yüzden memnun olmamışın tarz değiştir öyle bak baktın olmuyor motoru bırak...

Khutuck
15 Mayıs 2013, 01:30
arkadaşım teorik olarak belinde bir sakatlık yoksa cruiser modellere de yatarsın ancak ne işe yarar orası aynı konu? fazer'da gidon yüksek olduğu için yatarak kullanmak çok efektif olmaz. hele ki boyun kısa ise hiç olmaz. senin boyun uzun olduğu için sorun çekmiyorsun. birde fazer'i cbf gibi yapısal olarak ince bir motorla kıyaslamanda doğru olmamış.

CBF'i ne kadar az rüzgar aldığına dair örnek olarak verdim. Fazer'ın gidonu tam kıvamında, yatarak da dik otururken de aynı rahatlıkla kullanılabiliyor. Sele yapısı da yatar pozisyonda kalçayı destekliyor, geriye kayma sıkıntısı olmuyor. Yatarak da gayet efektif kullanılabilen bir motor.

Fazer'ı gayet iyi biliyorum. Virajda da, düz yolda da 600'lük SS'lere yakın tempoda gidebilen bir motordur, 245km/sa hıza tıkanmadan çıkabilir, alt devirlerde torku sayesinde şehir içinde de kullanılabilir. 2 yılda 20 bin km kullanıp sattım.

Tsubasa
15 Mayıs 2013, 01:34
ne adamlarsınız ya.
sabah uyandım baktım tartışıyorsunuz.
okula gittim geldim baktım tartışıyorsunuz.
bu akşam dışarıya cıktım arkadaşlarla geldim hala tartışıyorsunuz.
şimdi yatıyorum. sabah kalkınca bakıcam.
noter çagırında rekorlar kitabına girersiniz artık dünyanın en uzun tartışma rekoru olur mu

celikat
15 Mayıs 2013, 01:36
CBF'i ne kadar az rüzgar aldığına dair örnek olarak verdim. Fazer'ın gidonu tam kıvamında, yatarak da dik otururken de aynı rahatlıkla kullanılabiliyor. Sele yapısı da yatar pozisyonda kalçayı destekliyor, geriye kayma sıkıntısı olmuyor. Yatarak da gayet efektif kullanılabilen bir motor.

Fazer'ı gayet iyi biliyorum. Virajda da, düz yolda da 600'lük SS'lere yakın tempoda gidebilen bir motordur, 245km/sa hıza tıkanmadan çıkabilir, alt devirlerde torku sayesinde şehir içinde de kullanılabilir. 2 yılda 20 bin km kullanıp sattım.

şehir içinde kıvrak oluşu ile rahatlık verir ama ben şahsen uzun yolda tercih etmem.

Mengu16
15 Mayıs 2013, 01:36
Konu kitlensin diyorsunuz da ne varki rahatsız oluyorsanız yazmayın buraya, durduk yere konuyu kitleyemezler ki konuyu açanın öyle bir isteği yoksa.

srknbdm
15 Mayıs 2013, 01:38
deli.... taş.... kuyu.....

Khutuck
15 Mayıs 2013, 01:52
şehir içinde kıvrak oluşu ile rahatlık verir ama ben şahsen uzun yolda tercih etmem.

Artçılı ve çantalı şekilde bir günde 550km yol yaptım, yalnız olsam 550km daha yapılırdı. Uzun yolda büyük endurolar ve touring makineler dışında aynı rahatlıkta motor bulmak kolay değil, SS'lerle kıyaslanmaz bile.

acayüp
15 Mayıs 2013, 01:52
5 senelik konu . 25 yıllık model . Bu kadar yazı yazılmamış :)
Accıhda şuna yazın . alıcaz motoru hakkında birşey bilmiyoruz yaw :P
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/48272-honda-africa-twin-xrv-750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 02:01
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/48272-honda-africa-twin-xrv-750-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Genel anlamda bişey bilmene gerek olmadan alabileceğin bir makina...
Temizini bulursan seni gönderir....
Gücü dengesi,konforu,yakıtı çok iyi...
Daha ne lazımdı sana?... :cherry:

takendy
15 Mayıs 2013, 02:03

Eyüp, bu ne la peygamber Böcü gibin böyle motor mu olur, alma sakın bak gözüm açık gider...

banro
15 Mayıs 2013, 02:07
Sayın çelikat Transalpede biraz çamur at biz de dalalım konuya.

Khutuck
15 Mayıs 2013, 02:07

Aga alet bozulmaz, kokmaz etmez. Zaten Africa Twin'e laf edenler çarpılıyormuş, o yüzden fazla uzamıyor konu.

acayüp
15 Mayıs 2013, 02:17
Bi yerde adam yazmış. 15 yıldır kullanıyorum parça sıkıntısı varsada haberim yok :) bu nassı makine yaw.
Acayip kararsız kaldım.
Duygularımla mantığım arasındayım .
Ama genelde sonkararı duygularım verir hep.
bu sefer çok kasıldım napam bilemedim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Eyüp, bu ne la peygamber Böcü gibin böyle motor mu olur, alma sakın bak gözüm açık gider...

Sana sözüm olsun alırsam bir günlüğüne vericem . İstediğin gibi gez. 2. gün kapına dayanırım ama :)

Çelikatlı yoruma ihtiyaç var susuyorsun olmadı şimdi ...
Öyle zor durumda kaldımki senin yorumun bile önem kazandı yani o derece :P

takendy
15 Mayıs 2013, 02:17
Bi yerde adam yazmış. 15 yıldır kullanıyorum parça sıkıntısı varsada haberim yok :) bu nassı makine yaw.
Acayip kararsız kaldım.
Duygularımla mantığım arasındayım .
Ama genelde sonkararı duygularım verir hep.
bu sefer çok kasıldım napam bilemedim.

buldunsa al bin tepin be ya ne düşünürsün,

acayüp
15 Mayıs 2013, 02:20
buldunsa al bin tepin be ya ne düşünürsün,
Yaw motor 15 yaşında . Bide km si düşürülmüş. Yaklaşık 250 binde ( bu motor için hayatının baharı daha ) biraz kafamı karıştırdı.
Delikanlı gibi 250 bin yazaydı hiç düşünmeden alırdım. Motorun karzması fena çizik. 100 bin yazıyor .

alp_tunay
15 Mayıs 2013, 02:22
Yaw motor 15 yaşında . Bide km si düşürülmüş. Yaklaşık 250 binde ( bu motor için hayatının baharı daha ) biraz kafamı karıştırdı.
Delikanlı gibi 250 bin yazaydı hiç düşünmeden alırdım. Motorun karzması fena çizik. 100 bin yazıyor .
Ben 23 yaşında onun kardeşine hala biniyorum....
Tepe tepe yardırıyorum....
Yaşa bakma sen....
Km ye hiç bakma.. :)

s.e.c
15 Mayıs 2013, 02:25
adam gibi yürüyen ne 250cc motorlar var. mesela daelim var, hyosung var, cbr 250 var. var oğlu var. hem 250cc hemde yürümeyecekse o zaman o motordan ancak pancar motoru olur.
hyosungu bilmiyorum fakat cbr 250 ve daelim adam gibi yürüyorsa ninja 250 haylayli adam gibi yürüyor demektir. Eğer yürümekten kasıt performans ise ninja250, cbr250 den 1 gömlek daha üstün, ninjanın hakkını yiyorsunuz. Ben honda motosiklete bindiğim halde bunu yazıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=KsRC0Ftqu2U

takendy
15 Mayıs 2013, 02:27

hiç aklım basmıyor km. düşürmeyi, halbuki Avrupa da km. yüksek motorların karizması ve gördüğü saygı bir acayip oluyor, elinden fazlası geliyor senin, bak her şey tamamsa arar buluruz 250.000km. yazan bir sayaç takarsın, :P

Khutuck
15 Mayıs 2013, 02:33
hiç aklım basmıyor km. düşürmeyi, halbuki Avrupa da km. yüksek motorların karizması ve gördüğü saygı bir acayip oluyor, elinden fazlası geliyor senin, bak her şey tamamsa arar buluruz 250.000km. yazan bir sayaç takarsın, :P

CBF'im 5 senede 38 binde, keşke daha çok olsaydı da hava bassaydım diyorum bazen :) Bu sene çıkmadan 50k'yı deviririm inşallah, 5 seneye dalya derim :)

dreamkiller
15 Mayıs 2013, 10:33
HUUUU huuuuuuuuuuuuuu Celikat ordamısın annem? :)

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 10:34
ben devam ettireyim bari ölmesin konu :D allah kahretsin transalpi bmw gs 1200 ü rezaleeeet :cherry:

acayüp
15 Mayıs 2013, 10:47
Konu bıraz olsun mana kazansın dedım :)
Yenı konu acmayım nasıl olsa herkes burda dedım .
Geldınız konunun ıcıne huu huu yaptınız arkadas . Ne kaaa ayıp .

tuna_tour
15 Mayıs 2013, 10:50
africa tweeninde allah cezasını versin benzin düşmanı rezil motor :D

Okan Sinan Ocan
15 Mayıs 2013, 10:52

Arkadaş Fazer a binmeden bu yorumları hangi bilgi birikimine göre yaptığını bir söylermisin .