PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer Apachi XZ250RM Cross ON/ Off road / Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 [23] 24 25 26 27 28 29

yunusus
10 Temmuz 2014, 20:58
Arkadaş tam bitirdim motoru dedim komple topladim calistirdim hersey yolunda derken subap sesine kulak verdim huylandim. Koltugu depoyu geri cikartip subap kapaginu açtım. Yaglama yok! Geri söktüm acaba yag pompasinin dislisini yanlis yaptilarda hemen kirdikmi dedim actim baktim saglam. Pompayi söktüm saglam ama yaglama yok.. yarin geri indirebilirim motoru :( neyse hiyullusu..

Carbondioxid
10 Temmuz 2014, 21:07
Yardıma gelemmi moruk:P , anlamam gerçi motor bloğundan emme, başınızda durup diplomasız möhendizlik edebilirim:P

Sadece fikir olsun yeşillik olsun diye yazıyorum, motor komple indiğinden, bide yıkama yapıldı yağdan arındırıldı ise, ilk çalışmada zor yağ taşıması normal değilmi?

Cem, yada Serkan usta yorumlarsa daha iyi olacak.

yunusus
10 Temmuz 2014, 22:49
Tamam anında çıkaramayabilir ancak sübaplara vuruntu yaptiracak kadar uzun sürmez :) bahsettigim süre yaklaşık 5 dakika. O surede her halukarda yaglamayi hayli hayliye yapabilmesi gerekiyor.
Wardir bundada bi hayir chopper ile devam yapacak birsey yok

Carbondioxid
10 Temmuz 2014, 23:17
chopper :queen: ^^ baa wosvos de, magirus kamyonet de, 4 teker herhangi birşey de velakin şapır dime yahh:king:

yunusus
11 Temmuz 2014, 01:46
Elde o vardi ona kaldık mudur naapalim :)

Carbondioxid
11 Temmuz 2014, 02:08
Bakma sen baa, leyleğin ömrü lak lak ile geçer hesabı, takılıyorum işte, (yinede şapır :P , ::koop::)

Hacım şu yağ dişlisi işi işkillendim kıllandım eyicene, eğer sadece camgöz olan taraf kapak, kolayca açılıyorsa oradan görünüyor ise, açmaya niyetim var, sırf kontrol için , tabii contas işi vsvs midemi bulandırıyor, yağ boşaltvsvsvs, ne diyorsun bu işe? yani sadece sağ taraf kapak sökülünce yağ dişlisi görünüyormu? birde ontası alüminyummu? başka formülmü var, bir kaç güne açacağım.

Birde bu menem şeyi neden plastikten yaparlarki? yağ dişlisini yani.

serkanADH13
11 Temmuz 2014, 03:32
üstten yag gelmesı gereken kanalı bul (saplama diplerınden gelir hangisi onu bul)
sonrasında debrıyaj kapağını sök ve yağ pompasını devre dışı bırakıp yağ kanalını gör,

sonrasında üstten benzin dök yağ çıkış yerine,
BENZİN AŞAĞI POMPAYA İNİYORMU onu kontrol et,eğer inmiyor ise SİLİNDİR ALT CONTA YAĞ KANALINI TIKAMIŞ OLMALIDIR,

Yok benzin aşağı indi ise yağ pompasını kontrol et,
pompa içerisinde çizikler var ise yağ devir daimini yapamaz kaçırır ve yukarıya yağı çıkaramaz,,,

Bunlrı kontrol et istersen,

yunusus
11 Temmuz 2014, 12:20
Bakma sen baa, leyleğin ömrü lak lak ile geçer hesabı, takılıyorum işte, (yinede şapır :P , ::koop::)

Hacım şu yağ dişlisi işi işkillendim kıllandım eyicene, eğer sadece camgöz olan taraf kapak, kolayca açılıyorsa oradan görünüyor ise, açmaya niyetim var, sırf kontrol için , tabii contas işi vsvs midemi bulandırıyor, yağ boşaltvsvsvs, ne diyorsun bu işe? yani sadece sağ taraf kapak sökülünce yağ dişlisi görünüyormu? birde ontası alüminyummu? başka formülmü var, bir kaç güne açacağım.

Birde bu menem şeyi neden plastikten yaparlarki? yağ dişlisini yani.
Abi camgöz olan kapagi acinca plastik dislilerden birini gorebiliyorsun digerini gorebilmek için debriyaj tasını çikarman lazim yerinden. Contasi yok abi dayson sıkar kapatirsin.

Serkan hocam bahsettigin durum aklima gelmedi degil firsatini buldugumda gidip oynayacagim biraz insallah komple indirtmez motoru. Bakalim ne cikacak icinden

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Nazar ettin carboooon nazar ettin :) şapırımı bagladilar sigorta muayene yok diye :) neyse arabaya kaldik yapacak bisey yok.

dockerengin
11 Temmuz 2014, 12:58
Abi camgöz olan kapagi acinca plastik dislilerden birini gorebiliyorsun digerini gorebilmek için debriyaj tasını çikarman lazim yerinden. Contasi yok abi dayson sıkar kapatirsin.

Serkan hocam bahsettigin durum aklima gelmedi degil firsatini buldugumda gidip oynayacagim biraz insallah komple indirtmez motoru. Bakalim ne cikacak icinden

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Nazar ettin carboooon nazar ettin :) şapırımı bagladilar sigorta muayene yok diye :) neyse arabaya kaldik yapacak bisey yok.

Geçmiş olsun Yunus abi. Seni mi buldu polis amcalar :)

Carbondioxid
11 Temmuz 2014, 14:53

Geçmiş olsun moruk, her işte hayr vardır, ve inan nazarım şu dünya üzerinde değeceği en son metaa, bir şapırdır, kaldıki dünya gözü ile görmedim bile, 4yoldakiler'den şüphelen:P (şakalaşıyoruz tabii)

Eyvallah, mutlaka kontrol için bakmam gerek kıllandım zira, umarım kronik değildir problem, bu da çıkarsa artık Çinko'lara bakışım genel düşüncede olacak, yoruldum artık, emee bunada şükür.

ademx
11 Temmuz 2014, 21:49
ben bisüredir bakıym motorlarınıza cros modelin dişli
oranı tam crossluk diyordum motorda hanzo .
benmi nazar ettim yoksa.
inşaallah kısa sürede çözersiniz.

yunusus
12 Temmuz 2014, 01:19
Geçmiş olsun Yunus abi. Seni mi buldu polis amcalar :)

He yaa sorma adamlarin yeni yetmelerle cevirme yapacagi tutmus acelem vardi benimde çene çalayım edeyim diye ugrasamadim yoksa vermezdim makinayi da möhüm işlerim vardı bugün hiç ugrasamadim sen bagla motoru ben gidiyorum dedim verdim anahtari gittim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Geçmiş olsun moruk, her işte hayr vardır, ve inan nazarım şu dünya üzerinde değeceği en son metaa, bir şapırdır, kaldıki dünya gözü ile görmedim bile, 4yoldakiler'den şüphelen:P (şakalaşıyoruz tabii)

Eyvallah, mutlaka kontrol için bakmam gerek kıllandım zira, umarım kronik değildir problem, bu da çıkarsa artık Çinko'lara bakışım genel düşüncede olacak, yoruldum artık, emee bunada şükür.

Abi çinkolara genel gözle bakanlardan biride bendim. Fanboy olmayıp İşin açığını konuşmak gerekirse yorumum şudur; Çinko olmayan herhangi bir makinaya bu kadar yuklenmis olsam ki az çok biliyorsun nasıl kullandigimi, kesinlikle bu kadar bile dayanmazdi bi makina bana. Bu klasmanda Fiyat kalite egrisinde kesinlikle en gecerli makina haala gözümde bizim makinadir altina imzami atarim

Carbondioxid
12 Temmuz 2014, 05:06
Performans olarak 2 Japon'uda (Crf/Klx)(kimse kusura bakmasın, isterlerse baksınlar, ancak hakikat bu.)ekarte eden, fiyat olarak yine tuşş eden, çift teker takımı ile iki ayrı motor'imiş gibi davranan, başka bu tip alternatif aramıştım, şükür buna denk geldim.

Aldığım günden itibaren, inciğinden boncuğuna, elden geldikçe artı/eksi ne var ne yok objektif olarak dökmeye/raporlama'ya çalıştım sanırım başardım.

Nihayetinde bir kopya motor bloğu, ve mutant/hybrid bir alet, kalitesi ehh işte, ancak bana çok bile.

Üüzldüğüm nokta, buna benzer aletleri getiren distribitörler,yedek parça, interaktif destek vs gibi şeylere daha özenle yaklaşsalar , dadından yinmez.

Ne sen ne'de ben fan'ı değiliz, profilimde zaten motorun orjini olan "xmoto" ismini kullanıyorum, kaldı'ki ruhsatta'da öyle geçiyor, dağıtımcı ile uzaktan yakından alakam olmadığını, son yedek parça listesinin yayımdan kaldırılması, bazı parçaların " sürat müşürü" gibi, stoklarında olmamaısından dolayı, papaz olma seviyeinde olduğumu söylemeye gerekte yoktur herhal, daha evvelde yaıldı burada.

Hasılı kelam, rüştünü bana ispat etti hanzom, bu klasmanda(enduro/cross) nasip olursa yükseltme babında alacağım tek enduro alet 800xc olur, gerisi traş bana.
(ara'da nakedler'de tahrik ediyor hani, nasıl etmesin bildiğin cıbıldak işte^^ hiyullusu :P)

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:40 ----------

ben bisüredir bakıym motorlarınıza cros modelin dişli
oranı tam crossluk diyordum motorda hanzo .
benmi nazar ettim yoksa.
inşaallah kısa sürede çözersiniz.

Yok hacım, senlik deel, olay nazar oldğuna kesin inanıyorum, ancak yakınlardan olsa gerek, tedbiren arada sadaka/zekat/fitre imkan oldukça tabii, birde muavezeteyn süreleri elden geldikçe, artık Allaha emanetiz :)

ademx
12 Temmuz 2014, 15:29
burda paylaşım içten . önyargısız.
marka fanlarından hiç hazzetmiyorum.

allah sevdiği kulunun önce eşeğini kaybettirir
sonra buldurup sevindirirmiş. :)

yunusus
12 Temmuz 2014, 17:45
Blogu söktüm yaglama kanalının üst kapaktaki çıkışında tıkanma vardı temizledim komple kontrol ettim sıkıntı karteslin üstüne çıkıyor yağ. Iyi tamam hoş toplayalim silindiri takalim dedik taktik çalıştırdık subap kapaklarini acip bakiyorum yine yaglama yok. Sür aşşağı vur yukarı hava kanalını kontrol et falan derken yemedi aradım servisi anlattım durumu yağ pompasının değişmesi gerektiğini söylediler. Mil hariç pompa seti 90 lira. P.tesi ödemeyi yapıp isteyecegim bide onu deneyelim bakalim ne olacak..
Debriyaj maneti ellerinde yine kalmamis. Tahmini olarak gelecek hafta sonuna saglam bi yedek parca girisi yapacaklar ürünler gumrukteymis hala.

Son durum bu

Carbondioxid
12 Temmuz 2014, 19:20
Şimdi Mehmet usta'nın yanından döndüm, özetle kapağı açıp kontrol ettik, her iki yağ dişlide sağlamdı, kapakta conta vardı, Mehmet contalara'da bayıldı ve bayaa iyi kalite malzeme ile toplandığını iç işçiliğe bayıldı ve bu sıradan bir alet değil dedi(hoşuma gidiyor böyle yorumlar.)

Yunus senin motorun durumundan bahs ettim, plastik dişli ve ayrılan yerle ilgili, zaten senin hep belirttiğin gibi, bu tip şeylerle başka tip motorlarda karşılaşmış özetle, seninde dediğin gibi Mehmet kardeşimde aşırı yüklü ve daimi redline kullanımda böyle şeylerin olacağını söyledi.

Yağ'ı beğenmedi, renk zaten simsiyah idi, ve mıknatısta bayaa bir mikron zerre halinde çapak toplanmıştı, ve yağı en kısa zamanda magnatec harici iyi bir yağ ile değişmemi söyledi, hazırda castrol racing 10w40 var, bugün yarın değişeyim.

Son olarak benim aletin üretimi resmi evraklarda 2011 iken, Mehmet usta iç kapak üretiminin, 2009 yazdığını gördüğünü söyledi.

yunusus
12 Temmuz 2014, 20:42
Evet kapakta 2009 yaziyor.
Benim motora eksik conta atmislar demekki :) neyse dislilerin saglam olduguna sevindim. Tası çıkararak altinda kalan dislileride kontrol edebildiysen sikinti yok yola devam :)

Carbondioxid
12 Temmuz 2014, 20:48
Hayır tası çıkartmadan, bir büyük dişliyi döndürdü,her iki plastikte dönmeye başladı, biraz domaldık emme:P gördük alttan görünüyormuş çok şükür bişey yok.

yunusus
12 Temmuz 2014, 22:18
Marşı karşılayan avare dişli tamamen altinda kaliyor diye hatirliyorum ama.. neyse en azindan yag pompasinin dislilerinden eminsin :)
1 hafta daha motorsuzzzz pöööffff.. gidip baska bir şapıra mı çöksem :) bugün yarın çökersem atlar gelirim senin o tarafa bi şapır görürsün dünya gözüyle müdür :) 600luk yetermi

Carbondioxid
12 Temmuz 2014, 23:13
Marşı karşılayan avare dişli tamamen altinda kaliyor diye hatirliyorum ama.. neyse en azindan yag pompasinin dislilerinden eminsin :)
1 hafta daha motorsuzzzz pöööffff.. gidip baska bir şapıra mı çöksem :) bugün yarın çökersem atlar gelirim senin o tarafa bi şapır görürsün dünya gözüyle müdür :) 600luk yetermi

İsterse 2000'lik olsun, çarşı şapıra karşı, bu aralar bende trafik yoğun, İskenderun'a balık avına dahi gidemiyorum:salut: , rahatlarsam ortada bi yerde buluşuruk.

Carbondioxid
14 Temmuz 2014, 00:01
Magnatec yağı değiştim, simsiyah olmuş ve bir miktar çapak toplanmış mıknatısta, bugün değiştim daha rahatladı motor, hiç kimseye Magnatec'i bu model için önermiyorum, şuan castrol power1 10-40 var, kısa sürede fark hiss ettim, ancak uzun vadede ne olur bilemiyorum, ilerde yine raporlarım kısmet ise tabii.

Millet ne alemde , ne yapıyor , herkes tatilde anlaşılan gezi video vs yayımlayan yokmu?.

yunusus
16 Temmuz 2014, 11:55
Işıldar sağolsun yine yapacağını yapmış!
Yağ pompası için p.tesi ödemeyi yapmışım aha bugün aha yarın gelir diyorum. Aklima geldi arayip şunun bi takip numarasını alayım dedim yogunluk vardi daha gonderemedik bugun gonderirim diyor şaka gibi ya!!

dockerengin
16 Temmuz 2014, 12:24
Magnatec yağı değiştim, simsiyah olmuş ve bir miktar çapak toplanmış mıknatısta, bugün değiştim daha rahatladı motor, hiç kimseye Magnatec'i bu model için önermiyorum, şuan castrol power1 10-40 var, kısa sürede fark hiss ettim, ancak uzun vadede ne olur bilemiyorum, ilerde yine raporlarım kısmet ise tabii.

Millet ne alemde , ne yapıyor , herkes tatilde anlaşılan gezi video vs yayımlayan yokmu?.

Haftasonundan bir video var inşallah sizde açılır.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152256135223170&permPage=1

Çıkamayacağımı bile bile rampayı denedim ama sonuç hüsran :) Benim 2. denememden sonra iyi kullanan bir arkadaş benim motorla o rampayı çıktı :) Biraz antreman ihtiyacım var :)

cenkito
16 Temmuz 2014, 12:32
video ayarları kapalı galiba gözükmüyor

Carbondioxid
16 Temmuz 2014, 19:51
Işıldar sağolsun yine yapacağını yapmış!
Yağ pompası için p.tesi ödemeyi yapmışım aha bugün aha yarın gelir diyorum. Aklima geldi arayip şunun bi takip numarasını alayım dedim yogunluk vardi daha gonderemedik bugun gonderirim diyor şaka gibi ya!!

Çok merak ediyorum, acaba yetkililer'den biri bunları okuyup, kızarıp, bozarıp, morarmıyormu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:48 ----------

Haftasonundan bir video var inşallah sizde açılır.

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152256135223170&permPage=1

Çıkamayacağımı bile bile rampayı denedim ama sonuç hüsran :) Benim 2. denememden sonra iyi kullanan bir arkadaş benim motorla o rampayı çıktı :) Biraz antreman ihtiyacım var :)

Çarşı facebok'a karşı abü, kullanmıyorum dolayısı ile video'yu göremiyorum:salut:

ademx
16 Temmuz 2014, 23:40
faceb ye karşı olmayanda göremiyor ha.

blamir
17 Temmuz 2014, 00:06
YZ125 e bak beaaa :D

cenkito
17 Temmuz 2014, 09:54
YZ125 e bak beaaa :D

hani nerde :) allah rızası için biri videoyu ekleyene ulassında ayarları acık hale getirsin de bizde görelim.

yada youtube vs ekleyin oda olur :queen:

dockerengin
17 Temmuz 2014, 11:50
Video'yu direk facebook'a yüklemişler galiba o yüzden paylaşamıyorum ama kuzenden bulur eklerim. Yerden doğru düzgün kalkamadık ama komik oldu :)

blamir
17 Temmuz 2014, 13:09
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh . Bura çok aktif buraye ekliorum :D

_q8uRk2SMTo

dockerengin
17 Temmuz 2014, 13:12
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh

[video]_q8uRk2SMTo[/url]

http://www.youtube.com/watch?v=_q8uRk2SMTo

ademx
18 Temmuz 2014, 02:45
ben video çekmekten vazcaydım bune yaw spesiyal mübarekler.
bu sefer kesin nazar değer :)

Carbondioxid
18 Temmuz 2014, 04:02
Videoyu çeken adamda apaci var :D Euhuhueh . Bura çok aktif buraye ekliorum :D

_q8uRk2SMTo

Apaçi sesi çok naif çıkıyor, çözemedim, normalde mümkün değil, böğürmesi gerekirdi::gazla:: , kullanan az gaz verse vuruntu yapması lazımdı, egzoz'a bişeymi yaptı acep?

yunusus
18 Temmuz 2014, 12:37
Işıldarı tekrar aradım az önce yine kargo takip numarasını almak için ve tahmin edin ne oldu? Adamlar haala çıkarmamış parçayı!!!
Işıldar grup bildiğin milletle d*şş*k geçiyor! Bunun başka bi açıklaması yok gözümde.

cenkito
18 Temmuz 2014, 13:18
Işıldarı tekrar aradım az önce yine kargo takip numarasını almak için ve tahmin edin ne oldu? Adamlar haala çıkarmamış parçayı!!!
Işıldar grup bildiğin milletle d*şş*k geçiyor! Bunun başka bi açıklaması yok gözümde.

sabır sabır ya sabır :farao:

yunusus
21 Temmuz 2014, 21:28
Aradan 1 hafta geçti en son cuma gunu aramis ve isildardan o gun itibari ile kargoya verilecegi cevabini almistim. Bugun kargoyu aradim adima gonderi yok. Isildari aradim ve yine ayni cevabi verdiler. Bugun cikariyoruz!

dockerengin
21 Temmuz 2014, 22:31
Aradan 1 hafta geçti en son cuma gunu aramis ve isildardan o gun itibari ile kargoya verilecegi cevabini almistim. Bugun kargoyu aradim adima gonderi yok. Isildari aradim ve yine ayni cevabi verdiler. Bugun cikariyoruz!

Allah sabır versin abi.

Şu ilana bakın adam sıfır makineye kaç para istemiş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-apachi-daglar-senibekliyor-172860237/detay

Carbondioxid
21 Temmuz 2014, 23:31

::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp:::rantinp: ... ne yazayım diye düşündüm no comment, ilk baştaki smileyler konuşsun, edepsizlik..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

Allah sabır versin abi.

Şu ilana bakın adam sıfır makineye kaç para istemiş :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-apachi-daglar-senibekliyor-172860237/detay

Hmmm, plaka çıkmayan versiyon, 11 kağıt, ehh bendeki Sm plakalı, yanındada cross takım, rodajı özenle yapıldı hep castrol yağ şubu bir güzel cilalı sözler, burayıda referans yaptımmıydı, 11 bin papel'e rahat satarım, aslında fena fikir deel haa, bidaha gelmeyecekmiş zaten onroad vsvs ^^

Satmıyom kardeş 12 binde verseler satmıyorum, ;P nokta net.

Carbondioxid
25 Temmuz 2014, 01:09

Yunus ne ettin nedir son durum?, sabah yağ ile ilgili yazmıştın, pompa conta vs, umarım hall etmişsindir.

yunusus
25 Temmuz 2014, 18:41
Yaglama ile ilgili sikinti vardı. Servistekiler sikintinin yag pompasindan oldugundan soylemisti. Aklim pek almamisti ama bizim usta da prk birsey yapamadigindan kabullendik yag pompasi setini siparis ettik. Yeni yag pompasi 10 gunde geldo taktik denedik yine ayni sikinti. Cigeri geri yardik yaglama kanali daralmis icine kacan dayson sebebiyle. Dun sikintiyi giderdik denemesini yaptik sikinti yok yaglama var. Sonrasinda isim cikti bi antep yapip geldim ustayi aksam saatlerinde aradigimda motorda bi tekleme var dedi bugun tekrar gidip kontrol edecegim.
En cok canimi sıkan şeyde blogu tazyikli benzinle yikamislar ve uzerinde boya kalkmış.. neyse uzerinde boyayacagiz artik gorunen yerleri yapacak birsey yok. Bende son durum budur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:04 ----------

Motoru bitirdim deneme turuna ciktim fren ve debriyaj tam istedigim kivamda degildi döndüm hallettim bu sefer biraz gaz acalim dedik. Vızzık vızzık motorlara binmekten bizim makinanin gucunu unutmuşum :)) gavurun makinası yerinde durmuyor maaaşallah. Tabi bu ara gaza gelip sehiriçinde de biraz turlarken ekip otosuna makas attım arkamdan küfürmü etti naapti tam anlayamadim. Buyuk ihtimal ceza gelecek arkadan :) ama yinede çok keyfliydi :) kendime geldim yaahu

Carbondioxid
26 Temmuz 2014, 17:57
Geçmiş olsun, hall olduğuna sevindim, motorsuz olmayı bilirim boya macerasından mütevellit.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:18 ----------

Bu herif forumu takip ediyor olmalı, ve konuda yazdıklarımı/zı okumuş olmalı, ama abarttmış birazcık(fazla abartmış hatta)

VİTESLER ZARTT DİYE NASIL BİTER, AHANDA BELE (Sanki 6. vitesli versiyon gibime geldi)

http://www.youtube.com/watch?v=HGYddr6UiQE&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Devir sürat saati olmayan, modele vapor tech adaptesi

http://www.youtube.com/watch?v=S8gVJAbWkPw

Fren modifiye (tamamen gereksiz)

http://www.youtube.com/watch?v=rFzinRhuDJk&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Kesin okumuş yazdıklarımı elektrik tesisatının rezill olduğunu vsvs tesisat elden geçirme

http://www.youtube.com/watch?v=GModAZIXpP0&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Zincir/dişli değişimi

http://www.youtube.com/watch?v=9cfWNCY7grI&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Egzoz modifiye/tamir , herif uçmuş yahu, ne yalan söyleyeyim, o imkanlara sahip olmak isterdim

http://www.youtube.com/watch?v=3r26FDO-GAw&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Arazi performansı

http://www.youtube.com/watch?v=VlKHpuHMnBw&list=UUYr3GBKd-QETwaw1AIjciJg

Tabii, esas oğlan full modifiyeli çıkmış sahneye, bilhassa zincir dişli değişiminde kullandığı göbek neyin nesidir, yahut ön dişli neye aittir, rus'çası olan yardım etsin lütfen.

Carbondioxid
31 Temmuz 2014, 13:23
3.YAĞ FİLİTRESİ VARMIŞ ALETTE ya lae::facepalm::, haydaaa şuana kadar her yağ değişiminde 2 filitreyi, yıkayıp temizliyordum, üçüncü filitre olduğunu videoda gördüm, birazdan açıp bakacağım, umarım filitre hasar almamıştır işe bak, demekki neymiş, motoru yahut bişeyi herşeyini biliyom demeyecekmişiz...

https://www.youtube.com/watch?v=aCwr3O6y2Z4

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:49 ----------

Neyse'ki hasar/çapak dahi yok, kullanan'lar yukardaki videoya göz atsınlar derim, bi dahaki yağ değişimine, etrafı batırmış oldum :salut:

yunusus
12 Ağustos 2014, 20:21
Işlerden başımı kaldırabilirsem ilgilenecem buralarla :)

Carbondioxid
16 Ağustos 2014, 03:44
SJ1000 Hanzo ve Dağ rampası iniş, bence gayet tatlı sürüş oldu^^ yine manifold'a uydurduğum sac eritmiş, ve karbüratör manifold borusuda biraz hava alır hale gelmiş, hasılı bunlara rağmen yolda bırakmadı, neyseki elimiz anahtar tutmakta.

Kamera göğüs bandı yok, dolayısı ile, sırt korumamın omuz askı kayışlarına arasına gerip uydurdum, orrjinal göğüs bandı olsa idi daha eyi olcaadı, birde youtube 1080p hd olarakj neden göstermiyor anlamıyorum, Pc başında izleyince mükemmel keskinlikte bildiğimiz full HD ancak youtube amca max 480 diyor bana :(

https://www.youtube.com/watch?v=IAV46RHEqkQ

cenkito
16 Ağustos 2014, 12:01
eline saglık karbon, film tadında video olmus

yüs puan sana :cat:

atreyu
16 Ağustos 2014, 14:09
video güzel olmuş debişten iyi puan alır :P şaka bir yana umarım yakında arazi videolarınızı da görürüz :)

Carbondioxid
17 Ağustos 2014, 00:13
Eyvallah ağalar, beğendi iseniz ne mutlu bana :) , arazi işi malesef bana haram gibi bi şey,ancak Yunus yapabilir bu işi, hem arazi tecrübesi benden fazlaca, hemde arazi kesimi benim ilçemden daha güvenli tabii o'da bu sıralar yoğun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=rmYUS3lM0JU

1080P sçenekli versiyonu, yukardakini silmek durumunda kaldım, ehh abüü, benimkisi "kör'ün oğlu olmuş tutmuş mkni koparmış" hesabı böyle şeyleri başarınca seviniyorum^^.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:01 ----------

http://i.hizliresim.com/72BB7N.jpg (http://hizliresim.com/72BB7N)

Bu'da nazarlığı olsun, bu geziden dönüp, ertesi günün akşamı ilçede turlar iken, süratim yok iken(şehir/ilçe içinde gereksiz sürat yapmıyorum/yapanıda sevmiyorum) , ayağıma zincir çarptı, bu alette bir zincir dişli işidir gidiyor hayırlısı, Allaha hamd olsun şükür hasarsız atlattım yine, (video düzenlemeden dolayı arada kaynadı, şimdi aklıma geldi)

Notun notu (forumdaşlar bağışlasın, zırt pırt ekleme, yapıyorum, unutkanlık telaşe durumu, başkaca bir durum değildir.)

atilas
17 Ağustos 2014, 00:35
slm Carbon nasılsın.Wr250r landım iki gün önce

Carbondioxid
17 Ağustos 2014, 00:37
slm Carbon nasılsın.Wr250r landım iki gün önce

Selam abi, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle keyfini çıkarın:cat: , artık inciğine boncuğuna raporlarını bekleriz abi.

atilas
17 Ağustos 2014, 00:58
sağol Carbon.yalnız bu yamaha lara kolay kolay bir şey olmuyor.geçen yıl aldığımız wr125r ın arazide bütün grenajları parçalandı,düşüp kalkmaktan.mekanik hiç sorun olmadı,saat gibi çalışıyor.yağ değişiminden başka birşey yazamayız heralde.bir iki uzun yol yapayım,sürüş izlenimi yakıt tüketimi vs yazarım