PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acilen 450cc cross motosiklet kullanıcısı aranıyor! (BMW,KTM, Honda, Yamaha)

erimozel
03 Mayıs 2013, 17:29
Merhabalar,

Üniversite projemiz için, 450 cc cross motosiklet kullanıcılarından bilgi almak istiyoruz. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için bu projeye gönüllü yardım edecek (istanbul içi yüzyüze, istanbul dışı iletişim kurarak) var mıdır? Çok uğraştıracak birşey değil, gönüllü yardım edebilecekler benimle iletişime geçerse çok seviniriz. Durum çok acildir, ülkemizin katılacağımız yarışlarda (uluslararası) prestiji söz konusudur.

İlginize teşekkürler.

İrtibat için mail ve telefonum:

Erim ÖZEL

0537 746 55 37

erimozel@gmail.com

---------- Post added at 16:29 ---------- Previous post was at 16:13 ----------

Durum çok acildir, yardımcı olmanızı bekliyorum

Syanur
03 Mayıs 2013, 17:36
...Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için...Durum çok acildir

....Durum çok acildir...

Buradan sayın belediye başkanımıza sahip sesleniyorum, ülkemize sahip çıkalım....

Mengu16
03 Mayıs 2013, 17:39
Buradan sayın belediye başkanımıza sahip sesleniyorum, ülkemize sahip çıkalım....
Aman onlar motosiklete de el atmasın motosikletten soğuturlar insanı, zayıflamak için kola yerine ayran içmeye başlamıştım, başbakan milli içkiyi ayran ilan edince ondan da soğudum, neyseki başbakan ayrana el atana kadar 5 kilo verdim :cherry:

erimozel
03 Mayıs 2013, 17:58
Başka bir konu olsa ben de dalga geçerdim, fakat hakikaten önemli bir durum. Araştırmadığımız forum, bayi vs kalmadı. İstediğimiz bilgi ve verilere ulaşamadık. Uluslararası yarışlara hazırlanıyoruz, dalga geçmenin yeri değil, lütfen...

blamir
03 Mayıs 2013, 18:00
Başka bir konu olsa ben de dalga geçerdim, fakat hakikaten önemli bir durum. Araştırmadığımız forum, bayi vs kalmadı. İstediğimiz bilgi ve verilere ulaşamadık. Uluslararası yarışlara hazırlanıyoruz, dalga geçmenin yeri değil, lütfen...

Bilgiyi alabilmek için ille de telefonmu etmemiz gerek? Diğer forumlardan kopyala yapıştır yapında bakalım neymiş olay.

AsyMeTRiQue
03 Mayıs 2013, 18:09
Evet bilgi verseydiniz en azından iyi olurdu. Örneğin ben hidrojenle çalışan araba projesindeydim bizde katilirdik uluslararası yarislaara falan konu hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisin?

Panter38
03 Mayıs 2013, 19:01
konu ne biraz bilgi verirmisiniz

Syanur
03 Mayıs 2013, 19:26
konu ne biraz bilgi verirmisiniz

Hayır olmaz, çünkü çok acil.... arayın....

suatt22
03 Mayıs 2013, 19:44
arkasşım biraz daha ayrıntılı olarak sylermisin motorun hangi konusuna yardım lazım şürüş konusundamı teknik konudamı tasdarım olarakmı nedir olay zaten üst düzeyde bir yardım istiyorsan yanlış yerdesin

ergün1968
03 Mayıs 2013, 19:52
Ne biçim başlık anlamadım.Konu nedir,ne istiyorsunuz,çalışmanız nedir?? Lambır lumbur birşeyler karalayıp sonrada acil yardım diye bağırınıyorsun.Önce bir açıkla ne nedir.

Panter38
03 Mayıs 2013, 20:57

acilse bilgi verde ona gore ugrastirmayalim zamanin gitmesin bosyere

bassy_bolu
04 Mayıs 2013, 00:38

Çok acil olsaydı arayın arayın diyeceğine, 5 dk zaman ayırıp konuyu açıklardın.. Bu tavrınla yardım edebilecekleride uzaklaştırıyorsun..

alper_sahin
05 Mayıs 2013, 23:40
yani bu ciddiyet değil ciddiyetsizlik olmuş bu önemli bir durum yani sürücüyü bir gün de olsa meşguledeceksiniz insan bilgi almak istiyor hem yardım edip gününü size feda edicek iş yapıcak hemde yok olmaz acil ara falan filan sankiyardım isteyen siz değilsizde sürücü adayımız :D ironik bir durum arkadaş çok haklı 5dk açıklasaydın şimdiye bulmuştun sürücünü....