PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Kanuni Fox 100 Bilgi Paylaşımı!

q01313
23 Nisan 2013, 21:48
Merhaba arkadaşlar! Formda yeniyim. Herkese güzel sohbetler diliyorum.
Yaklaşık on yıldır motosiklete biniyorum. Şehir içi sağa sola gitmek için vergisiz ve az yakan bir motosiklet arıyorum.
Araştırmalarım sonucunda KANUNİ FOX 100 almaya karar verdim.
GENİŞ BİR SELE, 6.5 LİTRE YAKIT TANKI, SELE ALTI BAGAJININ OLUŞU, GENİŞ SERVİS AĞI VE YEDEK PARÇA SIKINTISININ OLMAMASI ilk etapta ilgimi çekti.

Daha önce fox ile ilgili bir kaç paylaşım oldu fakat yeni bir motosiklet olduğu için çok yorum almadı. Bende tekrar açmak istedim.

BU MOTOSİKLETİ KULLANAN ARKADAŞLARIM BİZE DENEYİMLERİNİ ANLATIRLARSA YENİ ALACAK ARKADAŞLARA IŞIK TUTACAKTIR.

BU ARADA HONDA YAMAHA GİBİ MOTOSİKLETLERİN KALİTESİNİ BİLİYORUZ LÜTFEN ONLARI ÖNERİP ÇİN-JAPON TARTIŞMASINA ÇEVİRMEYELİM KONUYU. BURADA Kİ AMAÇ FOX 100 HAKKINDA TAVSİYE VE BİLGİ PAYLAŞIMI BUNA RİAYET EDERSEK MEMNUN OLACAĞIM.

HERKESE İYİ FORMLAR..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

http://image5.sahibinden.com/photos/27/87/79/big_117278779zni.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------

Garanti: 2 Yıl
TEKNİK ÖZELLİKLER

Silindir Hacmi: 97 cm3
Motor: Tek Silindir 4 Zamanlı
Silindir Çapı ve Strok: ??
Sıkıştırma Oranı: ??
Soğutma Sistemi: Hava Soğutmalı
Maksimum Güç: 6.25 HP (7500 d/d)
Aktarma: Zincir
Şanzıman: 4 Vites yarı otomatik
Ateşleme: CDI
Çalıştırma: Elektrik / Pedal
ÖLÇÜLER

Uzunluk: 1910
Genişlik: 710
Yükseklik: 1220
Aks Arası: 1280
Sele Yüksekliği: 765
Yüksüz Ağırlık: 91
Yakıt Tankı: 6.5
DİĞER ÖZELLİKLER

Ön Süspansiyon: Teleskopik
Arka Süspansiyon: Hidrolik çift amortisör
Ön Fren: Disk
Arka Fren: Tambur
Ön Lastik: 2,50-17
Arka Lastik: 80/100-14

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------

http://image5.sahibinden.com/photos/64/55/91/big_109645591ko3.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

RENK ÖNERİLERİNİZİDE BEKLİYORUZ:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------

http://image5.sahibinden.com/photos/37/00/73/big_116370073zmr.jpg

artorroad
24 Nisan 2013, 12:20
Dostum alanlar çok memnun... Fox modeli için daha önce yapılan paylaşımlar ve açılan sayfalar vardı burada. Genel olarak kullanan tireşim az kalite çok yüksek diyor.

cuppuc
24 Nisan 2013, 12:26
Dostum alanlar çok memnun... Fox modeli için daha önce yapılan paylaşımlar ve açılan sayfalar vardı burada. Genel olarak kullanan tireşim az kalite çok yüksek diyor.

Aynen öyle dostum titreşim motor açılınca biraz artıyor ama çekişi falan kalkış vites oranları on numara bence alıcaksanız alın bunlardan hem kafanız hem cebiniz rahat eder öteki türlü baya bi zahmet çekersiniz :cat:

q01313
24 Nisan 2013, 12:56
motosikleti aldıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşırım. alacak arkdaşlara yol göstermiş oluruz, kart başvurumun onaylanmasını bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

BENİ EN ÇOK DÜŞÜNDÜRÜREN TİTREŞİM KONUSU. BUNDAN İKİ YIL ÖNCE 100 CC BİR MOTOSİKLETE BİNMİŞTİM ELİM AYAĞIM UYUŞTU:) FAKAT DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK ÜRETİCİLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ BU KONUDA BENDE KULLANAN Bİ KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM TİTREŞİM YOK DİYORLAR

cuppuc
24 Nisan 2013, 13:00
motosikleti aldıktan sonra ilk izlenimlerimi paylaşırım. alacak arkdaşlara yol göstermiş oluruz, kart başvurumun onaylanmasını bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

BENİ EN ÇOK DÜŞÜNDÜRÜREN TİTREŞİM KONUSU. BUNDAN İKİ YIL ÖNCE 100 CC BİR MOTOSİKLETE BİNMİŞTİM ELİM AYAĞIM UYUŞTU:) FAKAT DEDİĞİNİZ GİBİ ARTIK ÜRETİCİLER BİRAZ DAHA DİKKATLİ BU KONUDA BENDE KULLANAN Bİ KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM TİTREŞİM YOK DİYORLAR

Bakın titreşim her motorda vardır yok denemez ama bunlarda ki titreşim biraz daha az seviyeye indirilmiştir o kadar rahatsız olcağınızı sanmıyorum yani gayet iyi motor yakıt tankıda iyi daha ne istiyorsunuz ki :cat:

egelim 43
29 Ağustos 2013, 00:12
Bu gün birebir inceleme ve binip test etme imkanım oldu bu motosikleti puanlamam ise 10 üzerinden 9 :cat: bindiğim motosiklet yaklaşık 280 km deydi titreşim yok denecek kadar az (hatta belkide -çok aşırı devir çevirtmedim motora - yok) :cat: vites geçişleri pamuk gibi yumuşacık selesi geniş konforlu :cat: malzeme kalitesi yüksek (neredeyse japon cublar crypton-innova kadar) sele altında kask ! (genelde ş.içi sürüşlerde kullanılan kasket tarzı kask benzeri desek daha yerinde bir deyim olur) ve eldiven koyacak kadar bi bagajı var :cat: aküde burada sele altı haznede :cat: ön jant ve lastik klasik cub ölçüsü olan 2-75 x 17 inch fakat arka jant 14 inch ve arka lastik daha kalın :sunny: yakıt tüketimide ideal rodajda olmasına rağmen 6 kusür litre benzinle 244 km yapmış :cat: Fiyatı ise 2200 TL peşin paraya almış sahibi :sunny:

Fiyat/Kalite/ Performans üçlüsü göz önüne alındığında alınabilir ve gayet rahat kullanılabilir bir motosiklet :king:

nht268
21 Eylül 2013, 01:27
Bu model 2005 yılında aldığımız ve hala dükkanımızda getir götür için kullandığımız honda biz c100 ün hemen hemen aynısı. Far düğmelerinin yerinden sinyal düğmelerine kadar, bagajına kadar bire bir. Ancak çook kullanışlı bir tasarım. koltuk geniş. Alacak arkadaşlar dikkat etsin sorun yaşayabileceğiniz tek şey arka tekerin ebatları. Biz bu ebat için günlerce beklediğimizi bilirim iç yada dış lastiğin değişmesi için. Parçacılarda bulamıyor siparişle getirtiyorduk. Servis bulunabilirliğinin garantisini verirse bende almayı düşünüyorum.

orhancanmf
08 Ekim 2013, 16:08
Peki seri bir motosikletmi yani Hızlımıdır?

flyblackbird
10 Ekim 2013, 00:18
selamlar motordan bende aldım daha dakka 1 gol 1 eve sürüterek getirdim.Benzin aldım süreyim dedim adamlar serviste ne yapmışsa ön fren taş gibi gazı kestiğin an öne abanıyosun,derken 10 dk kadar sürdüm motor kısmından aşırı koku ve duman attırdı. sabah servis yolu gözüktü mecburen

Patera
11 Ekim 2013, 23:03
selamlar motordan bende aldım daha dakka 1 gol 1 eve sürüterek getirdim.Benzin aldım süreyim dedim adamlar serviste ne yapmışsa ön fren taş gibi gazı kestiğin an öne abanıyosun,derken 10 dk kadar sürdüm motor kısmından aşırı koku ve duman attırdı. sabah servis yolu gözüktü mecburen
Slm, seninki şansızlık.Servisinde sanırım üstün körü bir bakım yapmış. Bende 05.10.2013 Tarinde aldım ve hiç bir problemle karşılaşmadım.Kitaptaki açıklayıcı bilgilere göre kullanıyorum. Şimdilik 120 km yol yaptım. Benzin deposu 1/3 boşalmış. Benzinciye gidip 95 oktan kurşunsuz benzin ile doldurdum. 13.20 TL

emin48
01 Mayıs 2017, 13:52
merhaba arkadaşlar,
Ben de de bu motorsikletteb var. Arka tekeri yenilemem gerekiyor, nereden bulurum. Bazı bayilerde bulamadım.
KANUNİ FOX 100
Arka Lastik: 80/100-14