Orijinalini görmek için tıklayınız : Metehan' ı yad edelim :)
mete_han
13 Mayıs 2013, 12:40
kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...
Ahmet Abi alıcam ifadeni zaten 2-3 güne marak etme...:king:
Garip
13 Mayıs 2013, 12:42
kral adamlarsınız vesselam...Tekteker İrfan yediğin ekmekler sana helaldir be icatcı gangam...
abicim hoşgeldin :)
egelim 43
13 Mayıs 2013, 12:43
Gel Tosunum gel beklerim ifade dediğin nedirki sana fezlekeler feda olsun :cherry:
mete_han
13 Mayıs 2013, 12:48
Garip Başkan aleküme selam ..:rendeer: Amad reyiz misafirdir ne yapsam yeridir...:P
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------
Ölü taklidi yapın gider. :P
olm bak evini damını biliyom çıra gibi yakarım seni...:thumleft:hatta hangi sahilde çay içtiğini bile biliyorum arabanı çizerim...:P
Hoşgeldin Mete abi,bancı,yasakçı zihniyete karşı direnişinin yanındayız :mrgreen:
mete_han
13 Mayıs 2013, 12:51
Hoşgeldin Mete abi,bancı,yasakçı zihniyete karşı direnişinin yanındayız :mrgreen:
ganga direnen yerlerim acıyor artık...:P
alp_tunay
13 Mayıs 2013, 13:04
Sorun değil..2 gaz verir şutlatırız gene....
Naapalım...
2 hafta falan çekecez artık...
K o r @ y
13 Mayıs 2013, 13:14
panpaaa hoşgeldin, biraz seni yad ettik buralarda.. kulakların iyi çınlamıştır laa :queen:
mete_han
13 Mayıs 2013, 13:15
Sorun değil..2 gaz verir şutlatırız gene....
Naapalım...
2 hafta falan çekecez artık...
ulen Alp Tonga sen biraz fırıldaksın...:P şimdi bir uyarı daha aldım küfür ve argoyu ayırtedin mesajım yüzünden...senmi ispiyonladın len beni...:queen:
Bugün 11:57
Erhan Erdil
Admin (skullhunter)
sayın mete_han Bu konudan bir uyarı aldınız Motosiklet.net Forum
panpaaa hoşgeldin, biraz seni yad ettik buralarda.. kulakların iyi çınlamıştır laa :queen:
Kamilll kişiye özel başlık açılmaz bilmiyonmu bunu...:queen: çınladı reyizim...çınlamazmı...
piyanist_irf
13 Mayıs 2013, 13:17
anladık maksadını senin zarflıyorsun yaneee :cherry: krallık felan bozar bizi şoparım şu alemde çok klavye delikanlısı gelip geçmiştir buradan bilirizki burada yazılan neyse yüreğimizde odur bunu sen ben biliyoz ya gerisi teferruat gibin bir şey . :) uzun zaman oldu banada uğrada koklayayım azcık seni :)
Erhan Erdil
13 Mayıs 2013, 13:21
İlgili üye isteği üzerine konu kapatılmıştır.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO