PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metehan' ı yad edelim :)

Sayfa : 1 2 3 [4] 5

mondial50tt
17 Nisan 2013, 01:29
2005 te buralar hep çayır idi çimen idi , metehandroyla bu çayırlarda tanıştık vesselam :)

Acil112
17 Nisan 2013, 01:35
Forum kuralları değişti mi? Kişiye özel konu açmak artık serbest mi?
(bkz: Forum kuralları 1.2.38)

necatik35
17 Nisan 2013, 02:04
Forum kuralları değişti mi? Kişiye özel konu açmak artık serbest mi?
(bkz: Forum kuralları 1.2.38)

Metehan,kişi değil bir PANDA dır.
Pandalar nesli tükenmekte olan bir ayı türüdür ve korunmaları gerekmektedir.
Anladın sen onu:queen:

Acil112
17 Nisan 2013, 02:14
Şahsi birşey değil, zaten konunun içeriğine bile bakmadım ama; biryandan açılan konular, yazılan mesajlar siliniyorken bu başlık sadece gözüme takıldı.

Ben işime gelse de gelmese de kuralları severim; tabi herkeze eşit uygulandığı zaman. Ben nasıl kırmızıda geçmiyorsam, bana yeşil yanarken yola atlayanı görmem bile.

alp_tunay
17 Nisan 2013, 02:14
Metehan,kişi değil bir PANDA dır.
Pandalar nesli tükenmekte olan bir ayı türüdür ve korunmaları gerekmektedir.
Anladın sen onu:queen:
Aynı zamanda çoğaltılmaları da gerekmektedir... :queen:
Anladın abi sen onu... :wiinkk:

necatik35
17 Nisan 2013, 02:24
Şahsi birşey değil, zaten konunun içeriğine bile bakmadım ama; biryandan açılan konular, yazılan mesajlar siliniyorken bu başlık sadece gözüme takıldı.

Ben işime gelse de gelmese de kuralları severim; tabi herkeze eşit uygulandığı zaman. Ben nasıl kırmızıda geçmiyorsam, bana yeşil yanarken yola atlayanı görmem bile.

Birde şöyle empati yap;
Bir gün yeşil ışıkta yaya geçidinden karşıya geçerken,kırmızı işıkta yaya gecidine 112 km. ile giren aracı görme,mesela(112 km. acilci olduğun için,tamamen tesadüf :) )
Ne oldu şimdi,pert olduk değilmi?

Acil112
17 Nisan 2013, 02:34
Birde şöyle empati yap;
Bir gün yeşil ışıkta yaya geçidinden karşıya geçerken,kırmızı işıkta yaya gecidine 112 km. ile giren aracı görme,mesela(112 km. acilci olduğun için,tamamen tesadüf :) )
Ne oldu şimdi,pert olduk değilmi?

Ah be abi işte en kötüsü o ya:) Ben arabadayken gözüme baka baka yola atlayan yayaya aynayı koymamak için kendimi zor tutuyorum:pr:; eğer ben yaya isem, kırmızıda geçecek öküzün gözüne baka baka yola atlıyorum bir acı fren yapıyor:pl:... geçip gidenlere de çok defa ceza yazdırdım:bounce:.

Not: Bu örneğin konumuzla alakası yoktu yine de cevapladım.

Kuralların değiştirilmesi için çaba göstermek yerine onlara karşı gelme gibi bir içgüdüsü olan bir milletiz; bu mevzu, köprüden kaçak geçişlere kadar varacak. Bana müsade:king:.

necatik35
17 Nisan 2013, 02:42
Ah be abi işte en kötüsü o ya:) Ben arabadayken gözüme baka baka yola atlayan yayaya aynayı koymamak için kendimi zor tutuyorum:pr:; eğer ben yaya isem, kırmızıda geçecek öküzün gözüne baka baka yola atlıyorum bir acı fren yapıyor:pl:... geçip gidenlere de çok defa ceza yazdırdım:bounce:.

Not: Bu örneğin konumuzla alakası yoktu yine de cevapladım.

Kuralların değiştirilmesi için çaba göstermek yerine onlara karşı gelme gibi bir içgüdüsü olan bir milletiz; bu mevzu, köprüden kaçak geçişlere kadar varacak. Bana müsade:king:.

Boşveeerrr,formun bu bölümü zaten boş muhabbet sahası.
iyigeceler.

h2rx
17 Nisan 2013, 03:08
YAŞAM YERİ DOĞADIR, VE EN SEVDİĞİ GİYECEĞİ SARI ÇİZMELERİDİR... YANINDAKİ BENİM, EVİNİ GÖSTERMİŞTİ..
http://k1304.hizliresim.com/18/f/m1sms.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

koray reiz çöldeki bedevi gibi kalmi$sin mete reizin yaninda :D

Mengu16
17 Nisan 2013, 03:12
Metehanı zırt pırt banlıyolar zaten bırakın da bu konu forumda kalsın :D Ha bu arada ben o kadar sefer banlansam forumdan hem de aylarca, bi daha uğramam buraya.

Mikuni
17 Nisan 2013, 03:57
dizinde dizlik ayağında terlik, üstünde kumaş ceket :) recep ivedik motora binmiş gibi.

K o r @ y
17 Nisan 2013, 10:18
Dün akşam beni aradı metepan..
Bayağı konuştuk, olum bana ne yaptın la diyor.. :queen:
Ben bişey yapmadım , sen busun gangaleyta dedim... Senin gamzendeki ben'e ,logar gapağı olurum dedim :queen:

tigermbz
17 Nisan 2013, 10:31
çok duygulandım arkadaşlar, şiir yazasım geldi

metedir bu, hem panda hem yaramaz
bir an kitlemesem rahat duramaz
nasibini aldığı vakit sopadan
kirişi kırar hemen forumdan

mete bu, var mı dünyada eşi
banlandığı geçti yüzyetmişbeşi
hesabı yok kırdığı potun
failatun failatun failun

K o r @ y
17 Nisan 2013, 10:33
çok duygulandım arkadaşlar, şiir yazasım geldi

metedir bu, hem panda hem yaramaz
bir an kitlemesem rahat duramaz
nasibini aldığı vakit sopadan
kirişi kırar hemen forumdan

mete bu, var mı dünyada eşi
banlandığı geçti yüzyetmişbeşi
hesabı yok kırdığı potun
failatun failatun failun

::alkiis::

piyanist_irf
17 Nisan 2013, 10:55
Toprağam diye söylemiyorum mete açık kişilikli biridir acayüp eyüpünde dediği gibi beni de foruma çeken mete dir onun samimiyeti kendim için söylüyorum benim çevremde yok bana.kalirsa forum metenin umrunda değil tabi forum derken mete yi.tanıyanlar devamlı görüştüğü kişiler hariç şimdi bu son banlandığı zaman aradım sordum mete.kardeşim yine ne yaptında banlandın dedim kanka önemli değil dedi neden böyle dedi zaten bu kardeşimiz forumdan olsun faceden olsun tüm tanıştığı insanlarla herzaman diyalog içinde onun için mete açısından banlanma sorunu yok isterse hiç almasınlar foruma

Size nacizhane tavsiyem mete yi herzaman sevelim koruyalım..onun gibisi forumda demiyorum arkadaş olarak dost olarak hayatta zor bulunur size açık söylüyorum ben meteyi kolay kolay aramam o beni arar :) hemşerim ben seni aramıyorum hep sen beni arıyorsun kızmıyorsun demi diyorum derki yok panpa :) senin aramadığını değil aryamadığını biliyorum inşallah benseni rahatsız etmiyorum değilmi der. İşte arkadaşımız canımız ciğerimiz mete bu kadar mütevazi bir zat.. Tabi diyeceksinizki ee bu adam hiç kızmıyormu neden banlanıyor sivri dilinden değilmi tabiki de her insan gibi onunda sınırları var. Sınırları zorlarsan karşında değişik bi mete görürsün.:)
Bazı arkadaşlar.ohh iyi olmuş da banlanmış misali açıklamalarda bulunmuşlar adam banlandığı halde.konusu ne kadar uzuyor. Birde aktif olarak bu topicte olduğunu düşünün en az 2 hafta topic gündemde olur bakın kontrol edin her açtığı konu motosiklet ile ilgili ilgisiz mutlaka açtığı her.konu uzayıp girmiştir buda çok sevildiğinin bi göstergesidir tanımayan arkadaşlar belliki gerçekten tanımıyorlarki iyimser olamıyorlar.

"METE CANDIR.O MT'NİN GÜLÜDÜR GÜLÜ" :) :)

önder her şeyi anladım çok güzelde bilader meteyi sevelim koruyalım ne demek ? bizmi meteyi koruyacaz yoksa meteninmi bizi koruması lazım burada bir anlaşmazlık var :cherry:

tabiat ana doğada koruyalım mı demek istedin ? :P doğal ortamında , ki bizim coğrafyada fil yaşamadığı için en büyük canlıyı tahmin etmeniz zor değil ,:cherry:
onun için bence o bizi koruması lazım :cherry:

arşivde bulabildiğim meteden hatıra ve geçmişi canlandırmak amacıyla bir kaç kırıntı daha bırakayım mete için , şaka bir tarafa acayüp (eyüp) nıclı kankamada bire bir katıldığımı söylemek isterim , foruma yabancı olarak girerek tanımadan etmeden , meteyle aradaki samimiyeti yargılayan arkadaşlar için söylüyorum (her şey samimiyettten ve beraber yemeşlikten içmişlikten kaynaklıdır , yavvv onlar öyle davranıyor bende davranayım diye düşünürseniz araya bir parça mesafe koymak temkinli davranmak yerinde bir karar olur :cherry:

bir keresinde hiç unutamam gayet seviyeli ve tarafsız bir paylaşımımda ( nerdesin lan totoş ) diye bir yorum yazmıştı bana :cherry: tüm forumun içinde :cherry: o ve sonrası zamanlarda anladımki bu adam olduğundan daha doğal ve temiz ve ayuuluk yakıştırmasını üstün başarıyla almıştır nazarımda :cherry: :P

ulem zabah zabah gene hüzünlendim allhın ayusunu andıkça , kulakları kimbilir nasıl çınlıyordur şu an :cherry: eğer bu yazdıuklarımı okuyorsa sağ kulağını çınlattığımı bilmesini isterim :)

neyse bir kaç kare daha , sanırım doğal yaşam alanında pek görüntüleyen olmamış :) işte o karelerden bir kaçı :)

http://img845.imageshack.us/img845/1699/img609m.jpg (http://img845.imageshack.us/i/img609m.jpg/)

http://img96.imageshack.us/img96/2494/img591z.jpg (http://img96.imageshack.us/i/img591z.jpg/)

http://img203.imageshack.us/img203/9168/img590.jpg (http://img203.imageshack.us/i/img590.jpg/)

http://img405.imageshack.us/img405/1729/img599j.jpg (http://img405.imageshack.us/i/img599j.jpg/)

K o r @ y
17 Nisan 2013, 11:07
koray reiz çöldeki bedevi gibi kalmi$sin mete reizin yaninda :D

hüseyin hocam, ben normal standartlarda bi insanım.. 185 cm boy 78 kg..
ama metepan farklı bi ırktan ... :queen:

F54
17 Nisan 2013, 11:25
genetiği değiştirilmiş ayu dır bu metoşş:queen:

K o r @ y
17 Nisan 2013, 11:36
genetiği değiştirilmiş ayu dır bu metoşş:queen:

ulemmm adamı yad edelim dedik, hani beklersin geçmişteki bir anıdan bahsedilecek falan ama, adamı madara ettik beaa.. irezil olmak bu mu acep.. metehandro alanır mı? bence alınmaz..
adamda kutuplardan gelen bi esenlik var.. relaks bi arkadaş olmakla birlikte devam edelim yadd etmeye.. hadinn hennzapp :queen:

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

Dev Panda (Ailuropoda Melanoleuca), Ayıgiller familyasından, beyaz postu üzerinde bölge bölge siyah büyük benekleri olan, iri, tembel, nesli tehlikede olan bir ayı türü. Küçük panda'dan ayrıt edebilinmesi için Büyük panda veya da sırf bambu ile beslendiğine dikkati çekmek için Bambu ayısı da denilir. Ama genelde sırf Panda denildiğinde aşağıdaki fotodaki bu tür kast edilir ve akla gelir.

METEPAN BAMBU YERKEN.. :queen:

http://l1304.hizliresim.com/18/k/m59d9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

F54
17 Nisan 2013, 11:44
len adem sandiviçi 20 saniye yutuyor insana benzeyen:pl:

macar_93
17 Nisan 2013, 12:05
Damızlık keçinin cbr daki fotosu buydu galiba .. :queen:

http://k1304.hizliresim.com/18/j/m4udq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Aynen buydu =) Yanlış hatırlamıyorsam bir kelebek muhabbeti vardı bu sayfada öyle mi ? :)

blue white
18 Nisan 2013, 22:35
ne zaman gelecek yaw. imza toplayalım içişleri bakanlığına yazı yazalım vs vs :queen:

nuwamda
19 Nisan 2013, 12:48
Bu sitenin eskilerinden biriyim diyebilmeyi galiba hak etmiş durumdayım. Bu siteye üye olduğumdan beri Metehan'ın espirileri ile küçük Mondial motoru ile Türkiye'yi dolaşan ÜMMET PERKİTAN gibi değerleri ile MT bugünlere gelindiği unutulmamalıdır bence o yüzden bu Ban'lanma konusunda bence daha ince davranılabilir diye düşünüyorum...

tigermbz
19 Nisan 2013, 12:56
o yüzden bu Ban'lanma konusunda bence daha ince davranılabilir diye düşünüyorum...

evet metehan konusunda ince görmek lazım
inçe iş, kalın doğrama...

TanImsIz
19 Nisan 2013, 14:50
Adamı 'hayvan' gibi gören bazı yeni yetmeler görüyorum. Kendisi forumun en eskilerinden ve forumu canlı tutanlardandır. Bir insanı tanımadan sırf başkasının yorumları ile kötülemeniz çok yanlış. Sempatik ve kendine has tarzı vardı, beğenmeyende olabilir, illa galeyana gelip çomak sokmanıza gerek yok. Grup gezilerinde herkes sıkıp, kafasına göre kopuk giderken, o en arkada kalanı yalnız bırakmayan biriydi. Cümlelerinize dikkat edin.

sereye
20 Nisan 2013, 10:45
PARAYI BULUNCA İNSANI SATAR.
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

sereye
20 Nisan 2013, 15:16
PARAYI BULUNCA İNSANI SATAR.
Büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir.

Şimdi bir açıklama yapmalıyım ki; bu motosiklet camiasında duayen olmaya aday arkadaşlar yanlış tanımasınlar, biz de kul hakkında kalmayalım.

Mete; ziyaretime de gelen, saygıyı eksik etmeyen bir can dostumdur. Çok yakın olunca insanların beklentileri de fazla oluyor haliyle.
Benim gözümle bakınca benim haklı olduğum, Mete gözüyle bakınca hata olmayan bir olay geçti aramızda, birazcık kırılmış gibi yapıp, nasıl olsa olaya Mete gözüyle bakacağım diye düşündüğümden şeyettirdim. Canım kardeşim, şimdi sen hakkını helal et. Buraları okuyor musun, sistem okumaya müsade ediyor mu bilmiyorum lakin; ÖPTÜM SENİ.

-unnamed-
20 Nisan 2013, 16:03
Selam sevgiler beyler...Mete Handro iyi günler diler:) mesajlarınız beni onore etti...inanın sizlerin bu sevgisine sempatisine layık olabilmek daha stresli bi durum...ki layıkmıyım bilemiyorum...banım 3 ay..10 Mayıs da bitiyor..Görkemden öğrendim...şeffaf olduğuna inandığım bir dönemde siyasi konulara daldım birazda argo yazdım gümledim...şeritan kestiği parmak misali elden bişey gelmez...SEREYE abime bir cevap yazayım dedim...konu şu aslında çalıştığım yerde motorcu pilot bir abim var..başka bir forumdan beni tanır sever kalıplarımız aynı...mete sana bir mon vericem dedi yazlık daınese...harbidende kral bi mont..ama bana gelmedi beden küçüktü..ula bunu okutayım dedim 200 gaymeye...Sezai Abiyi aradım abi fuara gelmicenmi bak bende bir mont var gelmişken bunada bak hem banada katkı olur hesabı 200 gayme dedim...dediğim sadece bu...söz verdiğimi hatırlamıyorum bah yemin ...1 gün sonra AYhan Altıncı abimin iş arkadaşı montu gördü ve resmen atladı :) kelepir mal çünkü :) Sezai abiyede sms attım abi mont gitti diye fuardan çok önce...Sezai Abide af buyrun ağzıma .ıçtı :) vay sen bana dedin niye başkasına verdin..ben mont için Düzceden geliyordum İstanbula..iptal ettim gelmiyorum araba tutmuştuk vs oooo harbi kaydı...şimdi ne diyim bilemedim...satış dediği bu yani..ortada çakllık çukallık yok yani...ona nasip olmadı...sadece bu...öyle bi yazmışki sanki define bulduk defineye çöktüm :) :)...10 Mayısda görüşelim beyler...hep söylerim MT yalan tek gerçek biz üyeleriz...Dip Not...bana iteleyen laf sallayan arkadaşların hepsi beni tanır aslında...dışardan bu yanlış anlaşılabilir...sıkıntı yok yani...Sezai Abide bana her türlü sayıp sövme ve kayma haklarına sahiptir :)
yazinin sahibi metehandrodur...

sereye
21 Nisan 2013, 15:46
...
Sezai Abide bana her türlü sayıp sövme ve kayma haklarına sahiptir :)
...

Seviliyorsun len, eşk herif :wiinkk:
( e ) harfini kasıtlı yazmadım. :)

KUVVETMİRA
11 Mayıs 2013, 00:27
MT78q9yecdU

cece89
11 Mayıs 2013, 03:39
siteye üye olalı 10 gün oldu ilk defa bi konuyu sonuna kadar okudum harika dayanışma yer yer gülmeme ve duygulanmama sebep oldu :)

Mete abey gibi birkaç arkadaşım var çevremde gerçekten kötü gün dostudur herşeydir.

Siteye geldiğim için ve bu yazışmayı da bulduğum için şanslıyım.

Bende tanımasam bilmesemde Metehan abeyi şimdiden ona sarmayı kendime borç yazdım.

Herkeze iyi forumlar :)

Mengu16
11 Mayıs 2013, 05:06
5 mayısta banı kalkacak demişti birisi bi ara ama hala banlı gözüküyo mete_han

mete_han
12 Mayıs 2013, 02:24
valla beyler bundan 10 yıl önce Allah razı olsun dendi mi aklıma hep dilenciler gelirdi...ve abes karşılardım bu kelamı kullananları...yadırgardım...

Ama şimdi harbiden bunu tüm benliğimle yazmak isterim...Allah sizden razı hoşnut olsun...bende sıklıkla takip ettim mesajları..çok mutlu oldum...ha layıkmıyım bu alakaya..kesinlikle değilim...kendi halinde vasat ama biraz sosyal biraz iletişimci ten temasına inanan:P bir kişiyim...

bu akşamda buluşmada söyledim...beni admin kendi eliyle bu noktaya getirdi...banlana banlana adeta yalama oldum...:P bir Nelson Mandela oldum diyim yani...çevremde vay reyiz banlıysa bizde yastayız reostayız şeklinde bir refleks oluşturunca ortak bağ gelişiyor...ama gerçek olan şu hepimiz birer yumruğuz..o yumruk deprem bile yaratabilir...bunun farkında olmak çok önemli...

yani kimse ben şu oldum...ben şuyum demesin...ne olacağım desin...

Allah kaza bela vermesin sevdiklerimizin acılarını bizlere göstermesin...sağlık sıhhat ve huzur diliyorum ...

geyik yapmak için çok zamanımız olur...benim enseme vursan niye vurdun demem...canın sağolsun derim...sevdiğindendir derim...kalbinizdeki yere razıyım fazlasında gözüm yok...

zirveye tribünede oynamaya gerek yok...neysek oyuz diyim...kazamız belamız olursa cenazemiz kalaba olsun yeter...iyi bilirdik deyin yeter...daha da bişey istemem ...ben yatayım bekciyim biliyosunuz...zabahınan nöbet var...perişanım valla...iyigecelerr...:king::rendeer:

eren özer
12 Mayıs 2013, 02:27
valla beyler bundan 10 yıl önce Allah razı olsun dendi mi aklıma hep dilenciler gelirdi...ve abes karşılardım bu kelamı kullananları...yadırgardım...

Ama şimdi harbiden bunu tüm benliğimle yazmak isterim...Allah sizden razı hoşnut olsun...bende sıklıkla takip ettim mesajları..çok mutlu oldum...ha layıkmıyım bu alakaya..kesinlikle değilim...kendi halinde vasat ama biraz sosyal biraz iletişimci ten temasına inanan:P bir kişiyim...

bu akşamda buluşmada söyledim...beni admin kendi eliyle bu noktaya getirdi...banlana banlana adeta yalama oldum...:P bir Nelson Mandela oldum diyim yani...çevremde vay reyiz banlıysa bizde yastayız reostayız şeklinde bir refleks oluşturunca ortak bağ gelişiyor...ama gerçek olan şu hepimiz birer yumruğuz..o yumruk deprem bile yaratabilir...bunun farkında olmak çok önemli...

Allah kaza bela vermesin sevdiklerimizin acılarını bizlere göstermesin...sağlık sıhhat ve huzur diliyorum ...

geyik yapmak için çok zamanımız olur...benim enseme vursan niye vurdun demem...canın sağolsun derim...sevdiğindendir derim...kalbinizdeki yere razıyım fazlasında gözüm yok...

zirveye tribünede oynamaya gerek yok...neysek oyuz diyim...kazamız belamız olursa cenazemiz kalaba olsun yeter...iyi bilirdik deyin yeter...daha da bişey istemem ...ben yatayım bekciyim biliyosunuz...zabahınan nöbet var...perişanım valla...iyigecelerr...:king::rendeer:
Aman abi girme derin Konulara Zaten yeni Kavuştuk Gene Gelmez Tezkere :rendeer:

Mengu16
12 Mayıs 2013, 02:28
Forumda gönüllüler grubu oluşturulsun, mete_han'ın yediği banlar gönüllülere paylaştırılsın. 20 kişi gönüllü olsa 4-5 gün ban yeriz sıkıntı olmaz :cherry:

dreamkiller
12 Mayıs 2013, 02:28
Seni biz yarattik reyiz :-) bu aksamki hos sohbetin icin ayrica tesekkurler :-)

serdar1547
12 Mayıs 2013, 02:36

abi geçmiş olsun,cezan bitmiş buna çok sevindim,forumda belli kişiler var bunlar ceza alınca foruma giresim bile gelmiyor hadi millet ceza alıyor bir hafta on gün neyse ama sen ceza alınca altı aydan aşağı almıyorsun,ben sandım ki sana müebbet verdiler,neyse bundan sonra sana verilen cezaları paylaşırız artık

alp_tunay
12 Mayıs 2013, 02:37
Genel af mı çıktı....
Adminim herkese af istiyoruz...
Çifte standarda hayır kampanyası başlatacağım... :)

satoyama
12 Mayıs 2013, 02:44

hoşgeldin aga iyi oldu geldin birdaha banlanmayacaksın zaten bak gör!

ayrıca bir daha şu hassas dönemde aşırı akil konulara girmezsen sorun yok. boşver x-w-q gibi harfler bizi bozuyor..

acayüp
12 Mayıs 2013, 02:55
Ölü taklidi yapın gider. :P

haojin2005
12 Mayıs 2013, 02:56

http://r1305.hizliresim.com/19/d/mzdz9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Özledik seni...

salcano_7946
12 Mayıs 2013, 09:15
ojgeldin reyiz......

egelim 43
12 Mayıs 2013, 10:45
Geçmiş olsun aga Allah bi daha göstermesin :P

sereye
12 Mayıs 2013, 11:51
Yahu niye geldin ki, zaten yine rahat durmayacaksın. :P

Deli Çerkes
12 Mayıs 2013, 14:34
Metehanım hoşgeldin.

Olcan138
12 Mayıs 2013, 14:43
Öncesinde yazılmış edilmiş o kadar siteyi sallamaz artık, bir daha gelir mi bilinmez minvalinde yazılar... Ama dakika 1, gol 1; ilk dakikadan yazı gelmiş. :)

Hoşgeldin diyeyim ben de, umudum yok ama umarım bu defakinin gidişi olmaz...

Levsy
12 Mayıs 2013, 15:01
Ben de kendisine hoşgeldin diyorum :)

Ama şimdiden "güle güle" de demek istiyorum. O kadar ani gidiyo ki vedalaşamıyoz :salut:

mete_han
13 Mayıs 2013, 12:00
ojbulduk beyav...güzel insanlar...ben yüksek müsaadenizle konunun kapanmasını modlardan rica edicem..çünkü .ötüm kalkmaya başlıyor bazen :P sarhoş olabiliyo insan layık olmadığın bu sevgi karşısında...:P

asıl nedeni kimseye cevap yazamıyorum iyice strese giriyorum...abicim ben 8 yıldır bu forumda kimseyi cevapsız bırakmadım...nezaketen illaki bir şeyler yazarım ama 180 cevabı yazamayacağımı bildiğimden bir sıkıntı içine giriyorum...birine mesaj yazıcam bana cevap yazmıcak hemen sırtımı dönerim vay ipneye bak artiz oldu kahale almıyo derim yani..:queen: işte öyle bişey bu...hanginizi öpem hanginize sarılam...bu na mümkün...hem daha fazla şımarmamak için eski geyik alemine akmamız lazım bu konuyu dübürüdeteyim yüksek müsaadelerinizle...:P harbiden kendimi nimetten saymaya başlıycam...:mrgreen:

ban konusunda da çoğunu hakettiğime inanıyorum...sadece biraz daha esnek olunmas taraftarıyım...kurallar neyse o mevzusu değil...bana özel bir tarife ve tabiri caizse peşimde hafiye bir mod arkadaş var...yahu benim yaptığım siyasetin argonun 10 katını yapanlara YEMİN EDİYORUM bir cezai müeeyide uygulanmıyor...tek bu zorum agidiyor...her forumu takip ettiğimde siyasi muhabbetlere baktığımda ulen şu kadarını ben bile yapmadım diyorum...

birde arkadaşlar KÜFÜR ve ARGO iyi ayırt edilmeli...

yani .... s..krm bir küfürdür değil mi...ananı avradını bir küfürdür değilmi..bugüne kadar kimseye küfretmedim...

ince yollu argo kelimeler kullandığıma dair yemin ederim...dangalak salak ahmak şeklinde hakaret içeren şeyler kullanmışımdır...küfür çok başka bişey beyler...bunu ayırtedelim...sonradan hep pişman olmuşumdur...coq abide kusuruma bakmasın..onun AKP ye oy verenlere ettiği hakaretler yüzünden kendisine olan tavrım sert oldu...ki benimde AKP düşmanlığım had safhada olmasına rağmen...vs vs...yani arkadaşlar pişmanlıklarım oldu...kırdığım insanlarda beni affetsinler...ki kolay kolay kırmam...birinin bana zarar vermesini beklemem başkalarına güdümlü zarar veriliyorsada ortaya dalar taraf olurum...buda bir eşşeklik diyelim ama işte böyle...zalime densize karşı çok sert bodoslamasına dalıp kendime zarar veriyorum aslında olay bu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

Korayım sağol varol gangam...konu beni berhudar etti...

piyanist_irf
13 Mayıs 2013, 12:14
genemi geldin len :cherry:

kurtulamadık senden :) kıyıya köşeyede atılacak adam değilsin emmeee , hoş geldin tosunum öperim ensenden hasretle .

egelim 43
13 Mayıs 2013, 12:17
Ensesinden öpmmeee küseeeee :cherry:

piyanist_irf
13 Mayıs 2013, 12:23
Ensesinden öpmmeee küseeeee :cherry:

:cherry: küsmez küsmez yiğidim küfteyle alırım gönlünü onun :)