PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metehan' ı yad edelim :)

Sayfa : 1 [2] 3 4 5

jackal_64
14 Nisan 2013, 14:08
Mete_Han nerdesin toprağam bak herkes seni çok özledi.:)) biliyorumki sen bu satırları mutlaka okuyorsun..:)) bak herkese söylüyorum bir olup mete yi geri getirmemiz lazım..:))

tigermbz
14 Nisan 2013, 14:24
konuya yeterince köfte yazarsanız, metenin bu konuyu tespit etmesi uzun sürmez
hepimizin anasayfası google iken onunki şöyle birşey:
https://www.google.com.tr/search?q=k%C3%B6fte&aq=f&oq=k%C3%B6fte&aqs=chrome.0.57j0l2j5j62l2.850j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

acayüp
14 Nisan 2013, 14:36
Nasıl olduda forum yönelticilerinden birisi gelip
Forum kuralları bilmem kaça bilmem ne : Kişiye özel konu açılamaz. Hadiyin dağılın şimdi
Demedi ??? enteresan

Uğur
14 Nisan 2013, 14:37
Son konularını,mesajlarını takip ettim. Cidden uzaklaştırılmasında art niyet olduğunu düşünüyorum. İnsallah en kısa zamanda geri döner.

Özledik o güzel yorumlarını :)

necatik35
14 Nisan 2013, 14:47
Forum kuralları bilmem kaça bilmem ne : Kişiye özel konu açılamaz. Hadiyin dağılın şimdi
Demedi ??? enteresan

Şu an hiç online mod yok.Hadi yine iyisiniz,yardırın:queen:

K o r @ y
14 Nisan 2013, 15:49
Demedi ??? enteresan

eyüp baba, artık modlar bunuda kapatmasın beya.. Art niyetli olarak hakaret bazında veya rencide edici sahış adına açılmış konu değil ki..
Farzetsinler ki , çok yakın mt sitesinin tanıdığı bi adam trafik kazası yaptı ve ona benzer açılmış bi başlık.. Sadece özledik ve yad ediyorum.. Konu başlığıda bu :rendeer:

NoMotorNoCry
14 Nisan 2013, 16:04
Birileri adama sülük falan demiş.Banlanmış bir adamın arkasından konuşmak ayıp.Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi burdan söylemek erkekliğe yakışmaz.Buna müsade etmek de forum yöneticilerinin ayıbı olur.Modlar online olunca bence bir an önce konuyu silsinler.

[Turan]
14 Nisan 2013, 17:14
Tanımam etmem forum dışında ama yorumlarını okumayı sevdiğim kişilerdendir :cat: :)

acayüp
14 Nisan 2013, 17:28
Kendisinin şok görüntüleri AZ SONRA . Şok şok şok Metehan ı hiç böyle görmemiştiniz. :cherry:

K o r @ y
14 Nisan 2013, 17:36
Ulen insanlık yapalım dedik kabahatli olduk.Ben ne bileyim olm senin samimi olduğunu.Belki birbirinize hıyarlarınızı gösterecek derecede samimisinizdir.Ne hıyarımı yerseniz yiyin.Millet forumda çeteyi kurmuş.Bi laf söyledik köpek gibi hırlamaya başladınız.Ne bileyim ben aranızda böyle yavşak muhabbetler olan bi arkadaş grubu olduğunuzu.

adam ol, canımı ye...

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

Kendisinin şok görüntüleri AZ SONRA . Şok şok şok Metehan ı hiç böyle görmemiştiniz. :cherry:

gelsin Eyüp baba...

Unique693
14 Nisan 2013, 17:38
Alın ozaman hahaha :queen:

http://youtu.be/JO03cUbiLAg

K o r @ y
14 Nisan 2013, 17:42
konu açmış Eyüp baba, oradayız :queen:

NoMotorNoCry
14 Nisan 2013, 17:47
adam ol, canımı ye...

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:34 ----------

gelsin Eyüp baba...

Ne adam olacam lan.Bana ne.İsterse birbirinizin arkasından küfür edin.Beni ilgilendirmez.Adam olun dedik.Arkasından konuşmayın dedik.Kabahatli olduk.Ne haliniz varsa görün.

K o r @ y
14 Nisan 2013, 17:53
Ne adam olacam lan.Bana ne.İsterse birbirinizin arkasından küfür edin.Beni ilgilendirmez.Adam olun dedik.Arkasından konuşmayın dedik.Kabahatli olduk.Ne haliniz varsa görün.

tadımızı kaçırma be birader..
hergün siyasi konular görmekten, hergün hayabusa ile motora başlamalar, hergün ybr mi cbf mi sıktı...
gül geç sende ya.. lan falan diye konuşma , bu iki etti.. efendi ol.. :bounce:

---------- Post added at 16:53 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/114964-motosikletde-tv-nakliyesine-mete-reyizz-cozumu.html

acayüp
14 Nisan 2013, 17:54

Ne küskün bi adam çıktın sen be arkadaş. Geçen gelirsen bi çayımızı içmeden gitme dedik cevap bile vermedin. Ne küstün sen be nomotor. Ne küstürdük seni bukadar be abicim.
Korayın dediği gibi gül geç gitsin yaw. Gerginliği siyasi konularda çıkarırız itinayla. Acık eğlen tadını çıkar küsüp darılma hemen. :rendeer:

alp_tunay
14 Nisan 2013, 18:32
Birileri adama sülük falan demiş.Banlanmış bir adamın arkasından konuşmak ayıp.Yüzüne karşı söyleyemeyeceğin şeyi burdan söylemek erkekliğe yakışmaz.Buna müsade etmek de forum yöneticilerinin ayıbı olur.Modlar online olunca bence bir an önce konuyu silsinler.
O birileri ben oluyorum...
Sülük demiştim...
Gene insaflı davranmışım.....

Ayrıca sana ne ?..
Aramızdaki muhabbeti bilmeden neden yorum yapma zorunda hissedersin kendini...
Biz kimsenin arkasından konuşacak adam değiliz...
Erkekliğin müsvettesini yapmayalım şimdi....

Ya onu bunu anlamam da modlara silinecek konuyu da öğretmeye kalkıyorsun....
Herkese bişeyler yapmasını söylüyorsun adamım... :)

Bırak biraz geyik yapalım...
Sıkıldım siyasetten...
Anlaştık mı?.. :wiinkk:

jr.
14 Nisan 2013, 18:39
ilk motorunu almaya giderken evde kaskı takıp o şekilde evden çıkması,

metroya inip metro treni beklemesi,

ve makara olsun diye o şekilde metro trenine binmesi,

bolca özgüven, biraz kırıklık gelir bana. kendime benzetirim, hoşuma gider.

o resimleri de bulabilen varsa paylaşsın bence :mrgreen:

K o r @ y
14 Nisan 2013, 18:47
Sülük demiştim...

Ayrıca sana ne ?..

Sıkıldım siyasetten...

Alp_tunay ; sıkıntı yok.. eğlen keyfine bak dedik.. Sen yine sülükle yırttın ,ya ben.. adama neler dedim.. şuan telefonu kapattım, kapıyı kitledim.. riskte olan benim hayatım :cherry:

---------- Post added at 17:42 ---------- Previous post was at 17:39 ----------

Abi ; dediğini gözümün önünde canlandırdım da, intihar mı edek şimdi :P adam bizi furur bu sefer... :cherry:

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:42 ----------

EN KARİZMATİK MOTORCU YARIŞMASINA BU FOTOYLA KATILAN KELEBEK

http://j1304.hizliresim.com/18/g/m2lm8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

salcano_7946
14 Nisan 2013, 18:52
o bır fenomen aga.......

K o r @ y
14 Nisan 2013, 18:56
Bİ DÖNEM MODLARLA BÖYLE YAKALANMIŞ..

http://l1304.hizliresim.com/18/g/m2lul.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

GAZETELERE ÇEŞİTLİ MANŞETLERLE ÇIKTI

http://k1304.hizliresim.com/18/g/m2m1c.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://k1304.hizliresim.com/18/g/m2lxj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

VE SON OLARAK NEDEN BAN YEDİĞİ KONUSUNA GELİRSEK, BİLİNMEMEKLE BARABER SON GÖRÜNTÜLER BU OLMUŞ..
BİDAHA SESİNİ BİLE DUYAN OLMAMIŞ

http://k1304.hizliresim.com/18/g/m2m0d.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

NoMotorNoCry
14 Nisan 2013, 19:22
Ne küskün bi adam çıktın sen be arkadaş. Geçen gelirsen bi çayımızı içmeden gitme dedik cevap bile vermedin. Ne küstün sen be nomotor. Ne küstürdük seni bukadar be abicim.
Korayın dediği gibi gül geç gitsin yaw. Gerginliği siyasi konularda çıkarırız itinayla. Acık eğlen tadını çıkar küsüp darılma hemen. :rendeer:

Yok hocam küsme falan yok.Ben ne metehanı ne de burdaki onun arkadaş çevresini , kimseyi tanımam etmem.Ben sadece dışardan görünüşle bana abes gelen bi durumu ifade ettim.Meğerse birbirine nazı geçen samimi arkadaşlarmış.Benim de bundan sonra bu konuda işim yok.Bi daha yazmam.Benim kafamın bozulduğu nokta şu koray dangalağının paylaştığı hıyar resmi oldu.Özelden o hıyarı münasip bi tarafına iade ettim.Kalkmış bana özelden peşine takılırım diye tehditler savuruyo.Benim kim olduğumu bi bilse kaçacak delik arar ama burda klavye delikanlılığı yapıyo işte.

Sizin misafirperverliğiniz için de çok teşekkür ederim.Daha önce de İstanbul'lu motorcu arkadaşlarla tanışmışlığım var.Yıllar geçse bile geçerken uğrayıp halimi hatırımı sormayı ihmal etmemiş mükemmel insanlardı.Ben eminim sizlerde çok iyi insanlarsınız.Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da hepimiz bu vatannın evlatlarıyız.Yalnız ben zaten istanbul'a 9 feribotuyla gelicem.Ancak 11'de orda olsam akşam dönüş yapacağımdan çok fazla vaktim olmuyacak.Belki komple topkapıyı bile gezmeye yetmez vakit.O yüzden sizi rahatsız etmiyeyim dedim.Ama düşünmeniz bile çok güzel.

Sülük demiştim...

Ayrıca sana ne ?..

Sıkıldım siyasetten...

Diyorum ya ben ne bileyim sizin aranızdaki muhabbeti.Ben sadece dışardan görüldüğü şekilde yanlış bulduğumu belirttim.Aranızda enseye tokat g.te parmak muhabbeti olsa bile beni ilgilendirmez.Siz takılın , geçin dalganızı.Benim işim yok bu konuda.

K o r @ y
14 Nisan 2013, 19:27
Sen kaşındın kardeşim, allahmısın peygambermisin... şakacı sandın demi beni :cat:

NoMotorNoCry
14 Nisan 2013, 19:44
Sen kaşındın kardeşim, allahmısın peygambermisin... şakacı sandın demi beni :cat:

Kim kaşınmış görüşürüz.Yakınımdasın peşine düşerim diye tehditler savurmuşsun.Beni şahsen tanıyo musun?Ben kimim bi özelden gelde görüşelim.

acayüp
14 Nisan 2013, 20:07
Emin ol siyasi goruslerimiz bile cok farkli degil. Ama net ortaminda suanda oldugu gibi anlasilmakta , dogru anlayabilmekte zor oluyor bazen . Sorun ne sende ne bende , sanal alemin raconu bu , alemin sanindan bu anlasilma zorlugu . Tabi bazen birinin cikip aynanin diger tarafini gosterip dusunce firtinasi olusturmasida gerekiyor onuda bazen sen yapiyorsun bazen ben biz o oburu.
Yanlis anlasilmaninda bi uslubu vardir ama bu satten sonra ikinizde ayip edersiniz uzatirsaniz mevzuyu .
Hangi uye kim olursa olsun once anlayis hosgoru olsun , motorcuya yakisan budur .
Bunca zamandir okadar laf soktuk birbirimize hic kavgaya donusmedi . Bukadar lafi sokan adam kimdir nasil biri , benim bu laflari gonderdigim adam neye benzer sadece bunu merak ederim . Firsat bulursam gorusur sohbet ederim cayini icer yemek ismarlarim . Ama kavga gurultu yakismaz . Gereksiz gerginlik . Kincilik hos degil . Dedigin gibi ayni topraklara basiyoruz basmayada devam edicez ....
Kalin saglicakla uzmeyin birbirinizi .

otopsici
14 Nisan 2013, 20:56
en son eyüp abiyi elinden zor almıştık:queen:

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/599089_10151106811816219_1297259761_n.jpg

bu arada eyüp abi uğrayamadım kusura bakma mevzuyu mete biliyor
inşallah bidahaki gelişimde hepinize uğrayacam

düzgünbaba
14 Nisan 2013, 21:00

Senin beynin KANSIZlıktan sağlıklı çalışmıyor ha.bilinmi..

macar_93
14 Nisan 2013, 21:23
Şu gereksiz kavga şu eğlenceli konuya gölge düşürdü. Hıyar fotoğrafını koyan abide o fotoğrafı koymakla hatalı. O yapılan geyikleri bilerek anlamayan nomotor abide hatalı. Motorculuk geyik , şaka , muhabbettir.Koray abiyide nomotor abiyide burada birbirlerinden özür dilemeye davet ediyorum. Motorcuya bu yakışır.Motorucunun kompleksleri , suç senin dememesi lazım. Bizlerin bir sürü farklı özelliği olmasına rağmen sadece motoru sevdiğimiz için birbirimizi seviyoruz.Motorculuğu güzel kılanda bu. Lütfen büyüklük motorcululukta kalsın. Birbirinizden özür dileyin lütfen. Böyle daha güzel olucak.

acayüp
14 Nisan 2013, 21:26
Tayfur sorun degil be kardes vana geldigimde bende sana ugramam olur biter :)

otopsici
14 Nisan 2013, 22:04
Tayfur sorun degil be kardes vana geldigimde bende sana ugramam olur biter :)

sen vana gel ben seni vana 400 km kala karşılamazmıyım yollarına kırmızı halı sermez miyim

acayüp
14 Nisan 2013, 22:37
Birak simdi burdan gonul almayi . Gel buraya kadar arama bile simdi ne desen bos . :p
Pcx le van a gelen ilk ben olucam herhal :)
Haziranda bodrum a bi gidim bakalim bu pcx ne menem biseymis . Gozum keserse (yerse: ) agustosta ver elini karadeniz uzerinden van insallah. Yolda gormek istedigim adamlar listeinin basinda ismini hala bilmedigim nomotornocry var. Cikip karsisina sen benim kim oldugumu biliyonmu dicem :) bakalim bilicekmi

Benli
14 Nisan 2013, 22:42
İnsan üzülüyor , umarım yönetim banın süresini değiştirir.

F54
14 Nisan 2013, 22:45
ya kanka harbiden güzel konu açmışsın
çift silindir metoşş
ne desek az gelir ama harbiden yumuşak kalpli panda

polo34
14 Nisan 2013, 22:56
Haziranda bodrum a bi gidim bakalim bu pcx ne menem biseymis .
Temmuz'da benim de Bodrum niyetim var, denk gelirsek gidebiliriz ...

otopsici
14 Nisan 2013, 22:57
Birak simdi burdan gonul almayi . Gel buraya kadar arama bile simdi ne desen bos . :p
Pcx le van a gelen ilk ben olucam herhal :)
Haziranda bodrum a bi gidim bakalim bu pcx ne menem biseymis . Gozum keserse (yerse: ) agustosta ver elini karadeniz uzerinden van insallah. Yolda gormek istedigim adamlar listeinin basinda ismini hala bilmedigim nomotornocry var. Cikip karsisina sen benim kim oldugumu biliyonmu dicem :) bakalim bilicekmi

abi vallaha haklısın geldim aramadım tamamen benim öküzlüğüm
kusuruma bakma ama inin çok acayip meseleler vardı halletmem gereken
o yüzden size uğrayamazdım yoksa senin bi çayıni içmeden gitmek acayip derecede üzüyor beni

acayüp
14 Nisan 2013, 22:59
Haziranin ilk haftasi iki kisi canakkaleden gecip ege kiyilarindan gitme planimiz var .
Ayrica ben sana kusum polo gecen sene benim geziye gelicem dedin gelmedin , unuttum sanma .

Otopislikci. Sen gelemiyorsan biz sana gelirdik bahanemi bu simdi .

otopsici
14 Nisan 2013, 23:15
illa utançtan yerin dibine sokacan yani
eşşeğim abi ne yapim :salut:

polo34
14 Nisan 2013, 23:35
Haziranin ilk haftasi iki kisi canakkaleden gecip ege kiyilarindan gitme planimiz var .
Ayrica ben sana kusum polo gecen sene benim geziye gelicem dedin gelmedin , unuttum sanma ..

abicim inan ne sözler verdim de tutamadım, haftada 1 saat halı saha maçına bile izin yok, evde 9 aylık bebek, bu aralar huzur için hanımın dediği oluyor:) bugün acıdı da motora izin verdi:) o gazla Halkalı-Beşiktaş vs derken 100 km gezmişim ... yazın annesinin yanına gidince biraz daha ferahlayacağım, motorla bodrum olayı da onları ziyaret işte ...

acayüp
14 Nisan 2013, 23:43
Tayfur takiliyorum yaw sen sag salim gittinse gerisi sorun degil . Allah yolunu acik ettikten sonra daha cok gelirsin , takilmam

Polo Allah anali babali buyutsun insallah . Yildiz parki girisindemiydin sen eger oyleyse arkadaslar var orda surekli ugruyorum . Ozellikle mobeseye . Ordaysan goruselim .

NoMotorNoCry
15 Nisan 2013, 00:01
Şu gereksiz kavga şu eğlenceli konuya gölge düşürdü. Hıyar fotoğrafını koyan abide o fotoğrafı koymakla hatalı. O yapılan geyikleri bilerek anlamayan nomotor abide hatalı. Motorculuk geyik , şaka , muhabbettir.Koray abiyide nomotor abiyide burada birbirlerinden özür dilemeye davet ediyorum. Motorcuya bu yakışır.Motorucunun kompleksleri , suç senin dememesi lazım. Bizlerin bir sürü farklı özelliği olmasına rağmen sadece motoru sevdiğimiz için birbirimizi seviyoruz.Motorculuğu güzel kılanda bu. Lütfen büyüklük motorcululukta kalsın. Birbirinizden özür dileyin lütfen. Böyle daha güzel olucak.

Dediğin gibi şu konuyu böyle tatsız şekilde uzatmak istemiyorum ancak benim açımdan sıkıntı yok.Uzatmanın da alemi yok.Daha önce de karşılaştım böyle tehditle.Kendisine sordum teke tek mi buluşalım yoksa arkana destek alacaksan kendi akrabalarımı falan tanıtayım dedim.Tanıttıktan sonra sen bana ölüm tehdidinde bulunuyosun diyerek yaygarayı koparmıştı gerizekalı.Halbuki ben tehdit falan etmemiştim.Akrabalarımı tanıtmıştım.Neyse daha fazla uzatmayalım.Daha da bişey yazmıcam.Siz takılın , metehanı yad edin.Benim bundan sonra metehan adı geçtiğinde işim olmaz.İnsanlık yapalım dedik , kabahatli olduk.

polo34
15 Nisan 2013, 00:14
Beklerim ....

Tayfur takiliyorum yaw sen sag salim gittinse gerisi sorun degil . Allah yolunu acik ettikten sonra daha cok gelirsin , takilmam

Polo Allah anali babali buyutsun insallah . Yildiz parki girisindemiydin sen eger oyleyse arkadaslar var orda surekli ugruyorum . Ozellikle mobeseye . Ordaysan goruselim .

acayüp
15 Nisan 2013, 02:16

İşte o resimlere ulaştık :) buyrun dünya bunuda gördü bir zamanlar heyy gidi beaaa
https://www.motosiklet.net/forum/tebrik-ve-kutlamalar/27116-bugun-motorsuzlugumun-son-gunuydu-toplu-tasima-araclarindan-istifa-ettim.html

salcano_7946
15 Nisan 2013, 02:37
Dediğin gibi şu konuyu böyle tatsız şekilde uzatmak istemiyorum ancak benim açımdan sıkıntı yok.Uzatmanın da alemi yok.Daha önce de karşılaştım böyle tehditle.Kendisine sordum teke tek mi buluşalım yoksa arkana destek alacaksan kendi akrabalarımı falan tanıtayım dedim.Tanıttıktan sonra sen bana ölüm tehdidinde bulunuyosun diyerek yaygarayı koparmıştı gerizekalı.Halbuki ben tehdit falan etmemiştim.Akrabalarımı tanıtmıştım.Neyse daha fazla uzatmayalım.Daha da bişey yazmıcam.Siz takılın , metehanı yad edin.Benim bundan sonra metehan adı geçtiğinde işim olmaz.İnsanlık yapalım dedik , kabahatli olduk. adamlar ozene bezene bı konu acmıs sende sıcmıssın konunun ıcıne.metehanla ne gıbı bı sorunun var bılmıyorum ama son yazında sıvama bolumu oldugu kesın.yazdıgın yazıyı okudunmu tekrar bılmıyorum ama yakıstıramadım hemserım.herkesın kendıne gore cevresı hısım akrabası var.ummadık tas bas yarar der eskıler.fazla ozguven ıyı degıldır.tabıkıde kımse dalına bastırmaz ama bu konu ne yerı nede zamanı.

Ufuk İnkaya
15 Nisan 2013, 02:40
Foruma şöyle bir özellik gelse süper olur; konu açarken konuya yorum yazmasını istemediğimiz kullanıcıları engelleyebilsek süper olur :D

otopsici
15 Nisan 2013, 08:29
Foruma şöyle bir özellik gelse süper olur; konu açarken konuya yorum yazmasını istemediğimiz kullanıcıları engelleyebilsek süper olur :D

yahu arkadaşım biz genetiğinde kavga olan bir milletiz
o zaman forumda eylence kalmaz ki :mrgreen:

NoMotorNoCry
15 Nisan 2013, 09:56
adamlar ozene bezene bı konu acmıs sende sıcmıssın konunun ıcıne.metehanla ne gıbı bı sorunun var bılmıyorum ama son yazında sıvama bolumu oldugu kesın.yazdıgın yazıyı okudunmu tekrar bılmıyorum ama yakıstıramadım hemserım.herkesın kendıne gore cevresı hısım akrabası var.ummadık tas bas yarar der eskıler.fazla ozguven ıyı degıldır.tabıkıde kımse dalına bastırmaz ama bu konu ne yerı nede zamanı.

Arkadaş hepinize tek tek izah mı edelim?Konuyu bi geriden takip et.Neymiş olay öğren ondan sonra konuş burda.

macar_93
15 Nisan 2013, 10:58
Arkadaş hepinize tek tek izah mı edelim?Konuyu bi geriden takip et.Neymiş olay öğren ondan sonra konuş burda.

Cidden sıktı artık ya. Biraz alttan alalım bitsin şu boş muhabbet lütfen. Bu muhabbetler sizin gibi büyük adamlara yakışmıyor. Kız kavgasına döndü iş. Lütfen biraz saygı ve sabır.

salcano_7946
15 Nisan 2013, 11:37
Arkadaş hepinize tek tek izah mı edelim?Konuyu bi geriden takip et.Neymiş olay öğren ondan sonra konuş burda. baslık acıldıgından berı takıp edıyorum.kafamda calısıo ayrıca extra ızaha da gerek yok.ama tekrar tavsıyem sen genel bı yazılanları oku.ondan sonra sar mıllete.

NoMotorNoCry
15 Nisan 2013, 11:44
Yahu arkadaş sıkıntı yok diyoruz anlamıyosunuz.Ortada bi yanlış anlaşılma oldu düzeltildi.Sonra dangalağın biri bi hıyar attı ortaya , gereken yere iade edildi.Sorun yok.Devam edin metehanı yad etmeye.

kingcüneyt
15 Nisan 2013, 11:58
kimsenin avukatlığını yapmıyorum tanımıyorum ikinizide ama adam hıyar gösterdi diye her mesajda dangalak demenin kışkırtmanında anlamı yok gibi yinede sen bilirsin

NoMotorNoCry
15 Nisan 2013, 12:38
kimsenin avukatlığını yapmıyorum tanımıyorum ikinizide ama adam hıyar gösterdi diye her mesajda dangalak demenin kışkırtmanında anlamı yok gibi yinede sen bilirsin

Peki kardeşim dangalaklık , salaklık bende ki metehanı yad edelim başlıklı konuya yorum yazdım.Bu forumda yorum yaptığımızda bi tane gerizekalının çıkıpta hıyar resmi göstermemesi için hangi konuya yorum yapmamız gerektiğini kime sorucaz.Onu da bi söyleyin de ona göre yazalım.Ya da hiç yazmayalım şu forumda.