PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok kötü bir kaza..izleyin ibret alalım..

feliçita
10 Nisan 2013, 21:36
http://www.dailymotion.com/video/xtmmc5_kaza-sonrasy-kameralara-boyle-yansydy_news#.UWWip6KSLvk

Tİme_shİft42
10 Nisan 2013, 21:37
Link olarak verebilecek varmi .?

Ufuk İnkaya
10 Nisan 2013, 21:40
Kendi meslektaşları olunca asar keserler böyle.

Mengu16
10 Nisan 2013, 21:44
Link olarak verebilecek varmi .?
http://www.dailymotion.com/video/xtmmc5_kaza-sonrasy-kameralara-boyle-yansydy_news#.UWWjsVdup8F

dare
10 Nisan 2013, 21:58
Çok kan kaybetmiş ya kan kaybından ölmüş olabilir. Bir de neresi kanıyor çözemedim

fbcino
10 Nisan 2013, 22:03
http://www.dailymotion.com/video/xtmmc5_kaza-sonrasy-kameralara-boyle-yansydy_news#.UWWpdLXxpYy

ramizan83
10 Nisan 2013, 22:04
fena......

çelikatlı
10 Nisan 2013, 22:11
yazık yaa:( inşallah yaşıyordur

otopsici
10 Nisan 2013, 22:15
arkadaş nedir bu böyle
ulen ordakilerin neredeys tamamı yunus
bi taneniz bile ilk yardım bilmiyor musunuz
ölmemiştir inşallah
çok üzüldüm lan akşam akşam

bir kazanın ardından da taksici veya minibüsçü çıkmasın arkadaş

rumelian
10 Nisan 2013, 22:25
arkadaş nedir bu böyle
ulen ordakilerin neredeys tamamı yunus
bi taneniz bile ilk yardım bilmiyor musunuz
ölmemiştir inşallah
çok üzüldüm lan akşam akşam

bir kazanın ardından da taksici veya minibüsçü çıkmasın arkadaş

Video eskiymis, umarim iyilesmistir o polis. O metrobus seridini ayiran halatlardan bende korkuyorum.

*** polsisler konusunda sacmalamisim sildim. ***

htmetin
10 Nisan 2013, 22:26
Çok kan kaybetmiş çok.. video 2012 yazıyor

EmrE_09
10 Nisan 2013, 22:36
''kaskı çıkaralım daha rahat nefes alsın'' diyor biride. boynu dahada kırılsın ama önemli olan daha rahat nefes alabilmesi...

asbaran_54
10 Nisan 2013, 22:37
dikkat edin arkadaşlar geçen sabah ölmüş köpek leşi yüzünden az kalsın düşüyordum. 150 km ile giderken çok kötü yalpaladım allah korudu düşmedim. arkadaş inşallah ölmemiştir ve sağlığına kavuşur lütfen dikkat hepiniz biliyosunuz ki bu iş hata kabul etmiyor... sakaryalı

Garip
10 Nisan 2013, 22:38
bu kazada bende vardım arkadaşlar..

trafik sıkışık..aksam saat 21:00 gibi. trafik sıkışık millet yuan yola giriyor..ben yolları bilmediğimden aralardan yavaş yavaş geçtim.. tam en öne geldim ki, orta refüjde bir lastik.. ooof bu motor kazası.. arkada eşim var..donduk kaldık..2 dk birbirimize hiiçbirşey diyemedik.. aman allahım bunlar yunus polisi.. kanım dondu o an...görev basında kaza..bu nasıl bir acı..aileleri geldi aklıma.. hava biraz serin.. etraf polislerle doldu.. herkez motor basında polislerin başında dururken biz en önce motor üstündeyiz. inemedik aşağı..inmedim..eşim daha kötü olur diye..ne de olsa daha 80 km yolumuz var.. kız yurdu önü idi burası çok iyi hatırlıyorum..eve gidince ilk işim netten polislerin ndurumuna bakmak olacağından etrafımdaki önemli yerlere bakmıştım..

biz orda 5 dk öylece kalakaldıktan sonra, trafiğin ilerlemesine izin verdikleri anda hemen uzaklaşıp gittik..ilerde durduk..

kanım donmuştu..

ve eve geldim sonuç..
bir polisimiz şehit..allah nur içinde yatırsın ailesine sabır...

:(

hisvarlar
10 Nisan 2013, 22:40
Bariyerler,çelik halatlar vs. bunlar ölüme davetiye çıkaran şeyler. Amerikadaki gibi beton bloklar kullanılsa belki bu adam ölmeyecekti.

Proud
10 Nisan 2013, 22:55
Nasıl olmuş kaza ? Böyle kazalar beni motosikletten soğutuyor :pale:

h2rx
10 Nisan 2013, 23:00
olayın haberi

http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?atype=radikaldetayv3&articleid=1100270&categoryid=77

hellboys
10 Nisan 2013, 23:01
http://http://yenisafak.com.tr/gundem-haber/yunus-ekipleri-trafik-kurbani-15.09.2012-409177

Garip
10 Nisan 2013, 23:11
kaza yapan motorun ön tekeri bariyere sıkışmış motor ve polislleri sürüklemişti.ilk kaza bu..ve ordaki ticari taksicinin sıkıştırdığı yönündeydi..arkadaki motorlular da kaza yapanlara çarpmışlar..o kanama ondanmış..ordaki haberler bunlardı o zaman

Tolqa Sonmez
10 Nisan 2013, 23:20
Nasil bir ders cikariyoruz bundan? adam karni uzerinde yatiyor ve cok kan kaybi var. herhalde gogsu veya omuzlarindan yarali? Bu yunusu nasil kaldirdilar? en onemli yeri gostermiyor video. Bilgisi olan paylassin ki bilmiyenler ogrensin.

hello_moto
11 Nisan 2013, 00:52
Kaza kötü... hiçbir insanın böyle bir kaza geçirmesini kimse istemez.

Beni en çok üzen de... Güya toplumda kuralların uygulanmasından sorumlu polislerin bu kadar organizasyonsuz ve panik olması. Hemen soğukanlılıklarını kaybetmişler. Gereksiz bağırıyorlar. Kimin ne yapacağı belli değil aralarında iş bölümü yok. (Biz olsak bağırabiliriz çünkü bizim toplumsal bir sorumluluğumuz ve bu tür bir eğitimimiz yok. Ama onların var).

İlk yardımda yapılabilecek tahminen (doktor değilim doktor olan yazsa daha iyi de olur) pek bir şey yok. Bilincini kaybetmiş ama kanayan yarası var. Kırıkları olabilir. Eğer bilincini kaybetmişse ilk olarak yapılacak nabzını ve nefes alıp almadığını kontrol etmek vs. Ama motosiklet kazasında böyle bir şey yapıp felç etme riskiniz de var. Bu şekilde bir kazada ne yapılbilir kestirmek zor.

Aslında bence öncelik organize olup, hasar tespiti yapıp iş bölümü ile yolu açıp ambulansın çabuk gelmesini sağlamak olmalıydı. Sonuçda dağ başında değiller. E-5 deler.

Çok üzücü, Allah, kimseye böyle kaza vermesin...

dusunurken
11 Nisan 2013, 01:28
Ne diyeyim ben size kimse ilk yardım bilmiyor.. Üstüne bir de adamın kafasından tutup kaldırmaya çalışan su içirmeye çalışan var.. Cahillik başa bela.. Allah böylelerinden korusun valla..

Slayerrr
11 Nisan 2013, 01:40
Bu kazayı hatırlıyorum. Sebebini bilmiyorum ama çok yüksek ihtimalle kaza sebebi kendisidir. Çünkü bu yunuslar çoook tehlikeli araç kullanıyorlar, paketçilerden bile daha kötü. Motorlarının üzerinde 50 çeşit ışık yanıp söndüğü için araçlar fark ediyor ve polis oldukları için gören kaçıyor. Hepsi aynı şekilde sivil motosiklet kullansa bir kaç ayda hayatta motosikletli polis kalmaz.

imza
11 Nisan 2013, 01:53
motosiklet sürücüleri içinde en tehlikeli motosiklet kullananlar 1. sırada paketçi skuter kullananlar, 2. sırada motorize polislerdir.

petra
11 Nisan 2013, 02:03
arkada bağıranlar da polis mi acaba ? birisi '' yürü yürü '' diye bağırıyor sürekli diğer böğüreni anlamadım zaten ama video boyunca sürekli bağırdılar.

John Abruzzi
11 Nisan 2013, 02:06
bizim evin dibinde olmuştu bu olay, polislerin kaza yaptığı yer dümdüz yol,gerçi hepimizin başına gelebilir,fakat kaza alanının 1 km uzağında özel hastahane var, ordan ambulansın gelmesi 1dk bile sürmezdi ama olan oldu artık,birde orası E 5 in ortası, videoda kenarda gördüğünüz insanlar işlerini güçlerini bırakıp kazayı izlemeye giden boş insanlardır,nerdenmi biliyorum oraya birisinin gelmesi demek kafaya koyup 2 tane vızır vızır akan caddeyi geçip e 5 e yaklaşması demek oraya yol yok , köprü yok,altgeçit ıvır zıvır hiçbirşey yok yani yolda yürürken kaza gördük izledik bahanesi bile söylenemez,arabayla geçerken gördük yardıma durduk seyirci kaldık bahanesini düşünmek bile istemiyorum.

E_N
11 Nisan 2013, 02:08
böyle şeyler hep olmaz ki ...
Bazen hayat bir kasabın satırı kadar soğuk geliyor...
Hani dünyaya çırl çıplak geliyorsun ya
halen çıplakmışım gibi...
bütün bunların bir anlamı olmalı?

selo9115
11 Nisan 2013, 06:45

kardeş bilmece gibi konuşmuşsun anlam çıkaramadım :silent:

Tolga Can
11 Nisan 2013, 13:04
Üzüldüm. Polisde olsa sonuçta bir insan, Yunusları çok severim. Her ne kadar uğraştırsalarda, her mesleğin çilesi var. her neyse...
Video da herkesin seferber olup trafiği rahatlatması, ambulansın daha çabuk gelmesini sağlaması beni çok duygulandırdı.
Bazılarınız polis olunca demiş, kesinlikle çoğu kaza da herkes aynısını yapar. hemen ayrımcılığa girmeyin. Ben kendi gözümlede gördüm. Kaç polise de şahit oldum.
Vatandaş için adam yırtındı. Video da tek uyuz olduğum adam ise rahat nefes alsın diye kaskı çıkarın diyen adam. Ambulans gelene kadar çıkartmayacaklardı.
Gerçi tam o esnada ambulansın gelmeside çok iyi oldu. ilkyardımdan anlayan yunus da yok gibi geldi. Belkide olayın şokundandır. Ancak dikkatli ve olaya hakim 1-2 vatandaş gördüm.
Az da olsa bilinçli insan kalmış dedirtti. Polisi yerden kaldırmayan vatandaşıda tebrik ederim. gerçi sonunda ne yaptı etti dikildi ama olayın şokundan ve sıcaklığından farketmeyebilir.
Kırık olabilir. Allah göstermesin iç organlar bile yer değiştirmiş olabilir. Hiç bir kazazedeye haraket ettirmemek gerekir. İstedikleri kadar iyiyim desinler.
Allah düşmanımın başına vermesin. Hepinize Kazasız belasız sürüşler dilerim. Tekeriniz düz bassın.

MetinK.
11 Nisan 2013, 13:10
Kafası Nasıl Kanıyor,Anlamadım Kaskı Kafasındanmı Çıktı Acaba?

Tolga Can
11 Nisan 2013, 13:17
Kafası Nasıl Kanıyor,Anlamadım Kaskı Kafasındanmı Çıktı Acaba?

Büyük ihtimal her zamanki gibi çeneden açılır kaskını açık faziyette sürüyordu. Suratı da asfaltta yapıştı. Kesin burnu ve dişleri dağılmıştır. Acil şifalar diliyoruz

Garip
11 Nisan 2013, 13:24
Kafasının kanaması öndekiler düşünce arkadakilrrin öndekileri ezmesi imiş

MotorKafa
11 Nisan 2013, 13:37
Hayatını kaybeden arkadaşın ailesine sabırlar olsun...
Diğer motorcu arkadaşta iyileşmiştir umarım.

Ama bu başlığın amacını anlamadım.
Kazanın görüntüsü yok, diğer arkadaşlar bulup eklemese kazanın nasıl olduğuna dair bir yazı vs. yok, ibret alalım diye başlık açmışsın.
Neyinden ibret alacağız ?
Motosikletle yola çıkmayalım mı ? Veya kaza olduğunda hebele höbele bağırmayalım mı ?
Gereksiz konu olmuş.
Boşu boşuna insanların canını sıkmaya gerek yok.

yasdal
11 Nisan 2013, 14:20
Hayatını kaybeden arkadaşın ailesine sabırlar olsun...
Diğer motorcu arkadaşta iyileşmiştir umarım.

Ama bu başlığın amacını anlamadım.
Kazanın görüntüsü yok, diğer arkadaşlar bulup eklemese kazanın nasıl olduğuna dair bir yazı vs. yok, ibret alalım diye başlık açmışsın.
Neyinden ibret alacağız ?
Motosikletle yola çıkmayalım mı ? Veya kaza olduğunda hebele höbele bağırmayalım mı ?
Gereksiz konu olmuş.
Boşu boşuna insanların canını sıkmaya gerek yok.

İbret alalım da konu açarken, detay verelim, üstüne bir de mesaj verelim diye açılmış sanki.

feliçita
11 Nisan 2013, 23:25
Sırf konu açmış olmak için değildi amacım.Kaza sonrasında olan telaş ve olayı yaşayanların tepkisini göstermekti amacım..Ben konuyu açarken böyle acımasızca tepki alacağımı sanmamıştım(acımasızca tabiri benim görecemdir).Özür diler,konuları açarken dikkat gösterceğime söz veriyorum.Bidaha konu açarken dikkatli olurum..Teşekküreder,iyi günler dilerim.

ReiZzZ
11 Nisan 2013, 23:50
kafa bi milyon :cyclopsan

izmir3535
12 Nisan 2013, 13:20
büyükşehirlerde hele hele istanbul gibi yerlerde trafiğin zor işdiği yerde mutlaka ama mutlaka ambulans helikopter olmalı anında müdahele.

dishchy
12 Nisan 2013, 13:27
İkinci polis yerde bana verme ben iyiyim diyor, salağın biri elinde litrelik su şişesi polisin kafasını kendine doğru çekiyor, su içirecek.... Kır adamın boynunu ömür boyu yatağa mahkum et, sonra kaza vardı adama su içirdim, yardım ettim diye teselli edersin kendini.....