PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2 Sorum Var CB 125 E Ön Far Sönmüyor ve Bir Kaç Motor Arızası

CooLeR
09 Nisan 2013, 22:38
Öncelikle Honda CB 125 E Adlı Motorum Var Ön Far Sönmüyor Tuşlardan Bakıyorum Kapalı Hiç Bir Şekilde Ön Far Kapanmıyor Nedeni Nedir 2.Sorum İse Motorun Balataları Bitti Karbüratör Yandı Toplam Ne Kadara Mal Olur :silent:

babaduru
09 Nisan 2013, 23:02
Yeni model motosikletlerde far açma kapama düğmesi yok kontağı açtığında yanıyor.Karbüratör nasıl yandı karbüratör yanması nedir açıklarsan cevap verilebilir.

hisvarlar
09 Nisan 2013, 23:05
Karbüratör yanacak cinsten bir malzeme değil. Ayrıca hangi balata bitti ?

srknbdm
09 Nisan 2013, 23:06
çoğu yeni model, özellikle japonlarda far kontakla beraber açılıyo kapatma düğmesi yok. bunun sebebi ise dikiz aynasında daha kolay farkedilebilmek için..

CooLeR
09 Nisan 2013, 23:06
Yeni model motosikletlerde far açma kapama düğmesi yok kontağı açtığında yanıyor.Karbüratör nasıl yandı karbüratör yanması nedir açıklarsan cevap verilebilir.

Bir Tanıdık Motoru Yakmış Aynı Model Honda CB 125 E Onunkide Balatalar Gitmiş Karbüratör Gitmiş Vites Deki Çarklar Falan Gitmiş Ne Kadara Mal Olur Diye Konuşuyorduk Birde MT Ailesine Soriyim Dedim Bende

utkan35
09 Nisan 2013, 23:15
ya far kapanmıyor derken kardeşim gündüz kapatıcam farı nasıl kapanmıyor ne kadar gıcık birşey ya

ferdinandd
09 Nisan 2013, 23:19
nasıl kapanmıyor, kardeşim gündüz kapatıcam farı...

Neden :silent:

Mengu16
09 Nisan 2013, 23:22
Neden :silent:
Akü zayıflamış, sürekli açık far yüzünden marş basmıyor. Ayak marşı da yok. Dışarda yağmur var dümdüz bir sokakta asfalt üzerinde duruyorsun, motoru nasıl çalıştıracaksın :queen: motoru vurdurmaya çalıştığında yerler ıslak olduğundan arka teker anında kitlenecek 1 saat uğraşsan da motor çalışmayacak :cherry:

hayat2teker
09 Nisan 2013, 23:26
Neden ısrarla farı kapatmaya çalışıyorsunuz? Elektrik faturası mı fazla geldi? :)

Kapatmayın zaten, gündüz fark edilirliği ciddi derecede artıran bi faktör..

Tropiksera
09 Nisan 2013, 23:43
Honda motorlar direk ön park lambası uzun-kısa far ve plaka lambası gaz verince ışıyan statörden gelen elektirikdir.

karbüratör nasıl yandı onu anlayamadım ?