Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanuni Wındıy S 125 / Kuba XR125 Hangisi Bi Yardım İçeri Girin
sSameT
28 Mart 2013, 20:38
Motor Alacam Arkadaşlar Ama Biraz Çekici Bişey Olursa Bunlardan Hangisi Güzel Sizce Yada Başka ( Kuba/Kanuni ) modellerinde Hangisi Güzel Bi Yardım Ederseniz Artık Sevinirim Kızların Gözüne Güzel Görükcek Bişey Olursa Biraz Sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Dediğim Motorların Resimlerini Koyuyumda Bilmeyenler Baksın Belki Ona Göre Bi Şeyler Sölersiniz Yardım. Resimleri Koyamadım Resimleri Orada Bakarsanız Sevinirim Nasıl Koycağımı Bilmiyorum. :)
http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/touring/xr125
http://www.kanuni.com.tr/motosiklet/87/windy-s-125
Blackeagletr
28 Mart 2013, 20:44
İkisi de değil, aynı bütçeye Salcano Wolf :)
gokhanbeyaz
28 Mart 2013, 20:45
kızların gözüne güzel gözükücem diye dedin varsa bu tip motorların alayından uzak dur.
yzf125 güzel gözükür
Şöyle söyleyim, motoru internette görmeyle ve bizzat kendi gözünle görmek arasında dağlar kadar fark var. Geçen gün kanuni windy s'e bakmaya gittim, motorun tipi gayet iyiydi. İnternetten bakmaya o kadar alışmışızki motorlara, gerçek hayatta windy s'i görünce motor gözüme at gibi geldi.
ugrgnr
28 Mart 2013, 21:19
Windy dikkat çekmiyor bence. sonucta eski kasa YBR tipli başka bişey degil. Apache, Drift, YBR Esd gibi modeler varken Windy yanında bebek bezi gibi kalıyor.
Dikkat çeksin diyorsan ki sanırım 3bin lira butcen var en fazla. bu butceye Mondial Drift ve Salcano Wolf'ten baska motosiklet alınmaz benim düşüncem. Drift Wolf'ten daha torklu ve gucludur fakat saglamlık ve rahatlık bakımından Wolf daha iyi. yani sen diyorsun ki dikkat ceksın kız tavlıyım, Mondial Drift alıcaksın. oturus tarzı olsun motosikletin durusu ve gücü olsun tam senlik bi motosiklet bence. Diğerllerine hiç bakma bile. bu tavsiyelerim 0 motosiklet için. 2.el istersen yine tavsiyeler gelebilir tabi ama dedıgım gıbı 0 alıcaksan senın ıcın en uygunu Drift'tir.
Mengu16
28 Mart 2013, 21:42
125'lik motora kızlar ne kadar bakar bilmem ama bi TATLIHIZ izzet vardı geçen diyodu liseli kızlar baksın istiyosan 2013 YBR alacakmışsın, kırmızısından olacak ama :P
Liseli kızlar bakmasını istiyorsan..
Alıcan 2013 Ybr.. Kırmızı olucak ama.. Basıcan siyah taranspanı.Xenonu.. Ferrari logo ekzoz..Beyaz kask veya gözlük sana bırakıtık bunu.. Giyicen süperstarları..Kısa gömlek..
Simdi yorumuma geleyim.. Drift güzel motordur beyazını al derim ..
Ve ugur kardesimin dedigigi gibi. MH DRİFT SAYFASINA..
semihg
28 Mart 2013, 21:57
Windys'i 10.000 km kullandım gerçekten parasını sonuna kadar hak eden bir motor.Tabiki bakım periyodunu takip edip düzenli bakımını yapıcaksın.Kubayı hiç kullanmadım ve nasıl bir motordur o yüzden yorum yapamam.Ama windys e sonuna kadar kefilim.
Bence şekli şemali gayet yerinde bir motor bence.Tabi kişisel olarak değişir bu durum.
Buda üzülerek sattığım kara kızım.
http://img441.imageshack.us/img441/2658/dsc0071ao.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/441/dsc0071ao.jpg/)
sSameT
29 Mart 2013, 00:01
semihg abi motorun süper bi görünümü varmış bende bundan bunun gibi alım diyorum abi artı yönleri neler tekerleri frenleri ne nasıl kullanımı ne abi bi yardım edersen sevinirim. kara kızın güzelmiş valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bide benim boyum 171 kilomda:96 sence sürebilirmiyim boyum ne yetermi ya abi onuda sölersen semihg abi ya motoru gördümde önden gördüm yandan ne bakmadım ondan büyük gibi ama nasıl yetişirmiyim ya onuda sölersen :rendeer:
semihg
29 Mart 2013, 01:23
semihg abi motorun süper bi görünümü varmış bende bundan bunun gibi alım diyorum abi artı yönleri neler tekerleri frenleri ne nasıl kullanımı ne abi bi yardım edersen sevinirim. kara kızın güzelmiş valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:58 ----------
bide benim boyum 171 kilomda:96 sence sürebilirmiyim boyum ne yetermi ya abi onuda sölersen semihg abi ya motoru gördümde önden gördüm yandan ne bakmadım ondan büyük gibi ama nasıl yetişirmiyim ya onuda sölersen :rendeer:
Benım boyum 1.67 ve ayagım yere tam basıyodu dusun yanı :) .Selesı alcak bır motordur.Frenlerı yuksek sürat yapmadıkça yeterlidır,lastıklerı ben degıstırmemıstım ama degıstırırsen senın icın daha ıyi olur.
ugrgnr
29 Mart 2013, 02:01
bişey demek istiyorum.. o manzaraya istersen mopedi koy, yine feci yakısıklı duracaktır buna emin ol. YBR cakmasıdır Windy. ben kotulemıyorum Wındy'i fakat sen dıkkat ceksın dıyorsun ve 2 secenegın var. Yamaha YBR ESD 2013 ve Mondial MH 125 Drift.
artorroad
29 Mart 2013, 11:22
YBR çakması mı? Kullanıcısı çok iyi diyor siz kullanmadan 2 sene ömür biçiyorsunuz. Drift ve WindyS yanyana koyup malzeme kalitesine şöyle bir bakın hangisi iki sene içinde dağılacaktır. Tip ve güç sadece ölçüt olmamalıdır. Ben forum sitelerinde daha öncede WindyS kullananların çok memnun kaldığını gördüm.
Fuarda Leopard gördüm hala öneriyorum. Bence bir bakın.
http://kanuni.com.tr/upload/ifotolar/1643_hg.jpg
semihg
29 Mart 2013, 19:31
kardeşim sen kimsenın lafına bakma.Git ıkısınıde ıncele.hangısı aklına yatarsa onu al..
sSameT
29 Mart 2013, 19:37
saol semihg abi saten öle de sadece iyimi diye tavsiye alım dediydim :)
ugrgnr
29 Mart 2013, 20:39
kardeşim sen kimsenın lafına bakma.Git ıkısınıde ıncele.hangısı aklına yatarsa onu al..
kimsenin lafına bakmayacaksa konu acmasın buraya canım kardeşim.
YBR çakması mı? Kullanıcısı çok iyi diyor siz kullanmadan 2 sene ömür biçiyorsunuz. Drift ve WindyS yanyana koyup malzeme kalitesine şöyle bir bakın hangisi iki sene içinde dağılacaktır. Tip ve güç sadece ölçüt olmamalıdır. Ben forum sitelerinde daha öncede WindyS kullananların çok memnun kaldığını gördüm.
Fuarda Leopard gördüm hala öneriyorum. Bence bir bakın.
http://kanuni.com.tr/upload/ifotolar/1643_hg.jpg
dostum ne dedim ? Windy'i kotulemıyorum dedım. neden abartıyosun dedıklerımı ? sonucta soyledıgın motosikletler yani Drift ve WindyS çinli olarak gecer. çinli motosikletlerden saglam olması beklenmez zaten. Grenaj kısımların dagılması sorun degıl. en fazla 50 liralar. sorun mu ? eger bunu sorun edıyorsanız japonlara bakın. Honda alın Yamaha alın. Drift 2 sene ıcınde adam gıbı bakılırsa dagılmaz. Drift'in sayfasını takıp etmemıssın, ettıysen de bı sonuc cıkaramamıssın. var mı buyuk sorunu olan biri ? yok. Far'ın cok asagı bakmasını sıkayet edenler var baska da sorunu yok drift'in. Mondial cok guzel bı motosıklet yaptı. Kendi tasarımıyla bak vurguluyorum ' Kendi Tasarımı kendi çizimiyle ' bir motosiklet yaptı. Arora YEBERE veya Windy gibi degıl. Mondial'in YBR cakması yok mu ? Var. 100mg superboy cok benzıyor YBR'ye. ama bence cok şirin olmus. herneyse, ben o mu saglam bu mu saglam demedım kardeşim benim. arkadasımız eger istiyorsa dikkat cekecek bir motosiklet. Windy olamaz bu, Drift olur. XR125 de guzel motosiklet ona da bakabılır. ama cekıcı olsun dıyosan Drift'tir. neyse bu benım gorusum, aslında cogu kısının gorusu boyle olacaktır.. neyse iyi aksamlar
semihg
30 Mart 2013, 23:50
kimsenin lafına bakmayacaksa konu acmasın buraya canım kardeşim.
Sen bu yazdığımdan bunu anladıysan bravo sana :cat: Benim demek istediğim,yukarıdaki yorumlar arkadaşın kafasını karıştıracak yorumlar.Bunlara takılmadan kendi incelesin demek istedim ben.
sSameT
31 Mart 2013, 00:53
Sen bu yazdığımdan bunu anladıysan bravo sana :cat: Benim demek istediğim,yukarıdaki yorumlar arkadaşın kafasını karıştıracak yorumlar.Bunlara takılmadan kendi incelesin demek istedim ben.
Saol Semihg abi motoru incelemeye gittim haziran da ne alım diyom motoru ya okullar kapalınca
ugrgnr
31 Mart 2013, 00:56
kafasını karıstıracak yorumlar fakat iyi yonde karıstıracaklar. bız burada kımsenın fıkrını kotu yonde degıstırmeye calısmıyoruz. nasıl bır dusuncedır bu sızdekı. tekrar soyluyorum. yorumlara takılmayacaksa konu acmasın kimse. haydi iyi geceler hepinize..
blacklord
31 Mart 2013, 01:10
YBR (tavsiye)
KANUNI
KUBA
Benim görüşüm...
sSameT
31 Mart 2013, 01:26
YBR (tavsiye)
KANUNI
KUBA
Benim görüşüm...
YBR kaç tl bide benim boyum:171 kilom:96 yetermiyim yetişirmiyim ?blacklord
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO