Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym Sym Joymax 250i
Sayfa :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
11
yeknet
31 Temmuz 2014, 23:54
Seneye maxiye geçmeyi düşünüyorum. Sizce joymax iyi bir tercih mi, bu klasmandaki rakipleri xmax ve burgman 200 e göre karşılaştırabilir misiniz
poyraz
17 Eylül 2014, 15:34
Merhaba,
Sonunda karar verdim 2 gün önce Sym joymAx aldım motor çok güzel keyifli ve çok rahat hiç bie sorun yok yalnız bugün Frenlerle ilgili bir sorun var gibi geldi şöyleki; yavaş giderken ön freni sıktığımda birden arkada devreye giriyor ( kombine fren olduğunu biliyorum ama bu öyle bişiy değil ) sert fren yapmış gib öpüyor yolu ve öne zıplatıyor, hızlıyken yapmıyor nedenini bilen arkadaslar var mı? Bu durumu yaşayan var mı? Teşekkürler
Ön freni sıkınca kombine devreye girmez.arka freni sıkarsan kombine devreye girer.orta sehpaya alıp test edebilirsin.sende başka problem var. Servis çözecektir umarım..
yeknet
17 Eylül 2014, 16:19
joymax pek tutulmadı galiba çok az 2.el ilanı var olanlar da sıfıra yakın fiyat istiyorlar.
falper1984
08 Kasım 2014, 18:22
arkadaşlar 20 yıllık otomobil sürüsüyüm bundan 10 yıl önce bir süre vitesli motor kullandım, daha sonra ufak bir mondial scooter kullanmışlığım var şimdi işimden dolayı tekrar aranıza dönüş yapıyorum sorum şu olacak, sym joymax, sym 250i evo yada yamaha xmax almayı düşünüyorum boyum 1.70 sıkışık trafikte sorun yaşarmıyım ayaklarım yere değermi bu konuda cevaplarınızı bekliyorum.
pompicik
15 Kasım 2014, 21:48
Herkese selamlar, uzun yillar sonra yeniden foruma girmek mecburiyetinde kaldim ki pek ozlemisim :)
Arkadaslar JMax250i siparisi vermek uzereyim.Ancak 2015 modeli beklesem mi diye cok kararsiz kaldim. Bayiden duyduguma gore 2015 model yaklasik 14bin liraya satilacakmis. Konuyla ilgili bilgisi tavsiyesi olan var mi? Var mi 12lira 2014e verecegine uzerine biraz daha ekle git Goldwing al diyen? :)
adosonic
15 Kasım 2014, 22:00
Merhaba pompicik bende aynı niyetteyim. Umarım bir bilen soruna cevap verir. Bende almaya kararlıyım.
cardiacarres
12 Aralık 2014, 21:24
ben 2014 alacagım bu hafta içerisinde istanbula gidip ankaraya getirecegım hatta bence 14 000 tl çok fazla
slayer
23 Aralık 2014, 23:09
arkadaşlar merhaba bu gün aranıza katıldım benim bir dunya sorum olacak sizlere yardımcı olurmusunuz ilk sorum fardakı ledler bazıları yanmıyor bazıları da titreyerek yanıyor bunun bir çözümü var mı?
ufhouck
24 Ağustos 2015, 21:01
Sahibinden joymax 250 - 2014 model
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-joymax-250i-2014-city-grip-221498126/detay/
istanbu_gezg
03 Kasım 2015, 09:07
Evet motor relantide 2000devirde çalışıyor.
Bugün 1000 km. Bakıma gittim.servisin rölanti için yapabileceği birşey yok dediler.beyine müdahele edilemiyormuş.
Ses yapan ön fren sökülüp temizlendi. Ses aynı..kurtulamadık o sürtme sesinden
Merhaba ebc marka balata takıp denermisin firmaların veridği balatalar pek iyi olmuyor carbon sinter li dene bakalım ne olucak
mehmetseza
01 Aralık 2015, 14:17
ben de sym gts 250 var karburatorlu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-garajdaki-motorumu-satiyorum-236471449/detay/
nıyetım 400 yada 600cc bır alet almakt
ancak sehır ıcı ve dısı yakıt tuketımlerını gorunce ve buna bır de lastık ebatlarının buyuklugu eklenınce (boyum 1,69)aklım karıstı ve joymax 250i dusunmeye basladım
kasa motor benım kullandıgım 250gts ıle pek de bır fark yoktıp degısık on farlar ve arka artcı dayanma yerı farklı
ınjektorlu karburatyorlu buna gırmıyorum hıc
sız degerlı sym kullanıcalarından ve forum uyelerınden de gorus almak ıstedım
sym gts 250 ı satıp sym joymax alınır mı?
tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
Selam,
Ön fren balataları bıktırdı beni..sürtme sesi geliyor.2günde bir servise gidip söktürüp temizletiyorum. Hala alışmadı.ben de balatanın kalitesine alışamadım.1000 km.bakımında garantiden değişmezse,sym ile aramız açılır..
Bmw den sonra çekilecek ızdırap değil hani.:jocolor::jocolor::jocolor:
symlerın kronık sorunudur bu hıc sorun degıl ama
Onur`
08 Aralık 2015, 15:49
Konuyu hortlatmaya geldim :) Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Sym Joymax 250i aldım. Aklımda hep GTS EVO vardı fakat son dakika Joymax ile tanıştım, tasarımı vs daha çok bana göre geldi ve Joymax aldım. 300 Bakım ücretsiz gibi yazılar okudum, hala geçerli midir bilmiyorum ben 100tl verdim. Şu an 1000km bakım için servise verdim 210TL lik bir masraf çıkacağı söylendi. Eve geldim birkaç yetkili servis aradım, kimi 60 lira dedi kimi 80 kimi 95tl dedi. Sadece bir yetkili servis 200 civarı tutar dedi o kadar. Olması gereken hangisidir ya da arada ne fark vardır. Yapılan işlemler fix olması gerekmiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
Ekarahan
08 Aralık 2015, 18:26
Konuyu hortlatmaya geldim :) Merhaba arkadaşlar 2 hafta önce Sym Joymax 250i aldım. Aklımda hep GTS EVO vardı fakat son dakika Joymax ile tanıştım, tasarımı vs daha çok bana göre geldi ve Joymax aldım. 300 Bakım ücretsiz gibi yazılar okudum, hala geçerli midir bilmiyorum ben 100tl verdim. Şu an 1000km bakım için servise verdim 210TL lik bir masraf çıkacağı söylendi. Eve geldim birkaç yetkili servis aradım, kimi 60 lira dedi kimi 80 kimi 95tl dedi. Sadece bir yetkili servis 200 civarı tutar dedi o kadar. Olması gereken hangisidir ya da arada ne fark vardır. Yapılan işlemler fix olması gerekmiyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim
yapılan işlem motorun kitapçığında 1000 km bakım kısmında yazar bunun haricinde başka bir şey yapılmaz zaten yetkili servislerde kitapçığa bakarak yapıyorlar
motor garantide olduğu icin mecburuz servise hepsini arayıp sorman iyi olmuş hangisi uygunsa oraya ugra bence aynı işlem yapılıp kaşe basılıyor kaşe icin gidiyoruz zaten bide ucuz söyleyenler bazen farklı seyler cıkıyor hava filtresi icin ayrı para alıyorlar yapılacak işlemleri sor
zafer7474
05 Şubat 2016, 00:15
Arkadaşlar joymax ın rodajı kaç km de bitiyor bilen varmı ???
MimTolga
06 Şubat 2016, 22:25
1000 km ilk bakımı olduğuna göre rodaj da 1000 de biter , fabrika yağı, değiştirilir.
mehmetseza
25 Şubat 2016, 15:12
ben de sym gts 250 var karburatorlu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-garajdaki-motorumu-satiyorum-236471449/detay/
nıyetım 400 yada 600cc bır alet almakt
ancak sehır ıcı ve dısı yakıt tuketımlerını gorunce ve buna bır de lastık ebatlarının buyuklugu eklenınce (boyum 1,69)aklım karıstı ve joymax 250i dusunmeye basladım
kasa motor benım kullandıgım 250gts ıle pek de bır fark yoktıp degısık on farlar ve arka artcı dayanma yerı farklı
ınjektorlu karburatyorlu buna gırmıyorum hıc
sız degerlı sym kullanıcalarından ve forum uyelerınden de gorus almak ıstedım
sym gts 250 ı satıp sym joymax alınır mı?
tesekkurler
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
symlerın kronık sorunudur bu hıc sorun degıl ama
kendım sordum kendım cevaplayayım kasım 2015 de 0 km bır joymax aldım sehırdısan ankaraya getırdım.300km yol yaptım ve dırek kapalı garaja koydum
aletı ne ınceledım ne kurcaladım.
ekranda volt gostergesı var bazı forumlarda ısı gostergesı de avr dıyor ama ben yol boyunca hıc ısı gostergesı gormedım
gercektenden var mı kullanımı nasıl.bılen ve cevaplayan olursa cok sevınırım
mehmetseza
26 Şubat 2016, 18:44
fırmayla ırtıbat kurdum termometre yok dedıler
mehmetseza
12 Nisan 2016, 09:13
sym joymax 250i sym gts 250 ye nazazarn daha serı ve atak
bunun sebebı sanırım ınjektorlu olması
yol tutus ve vıbrasyon konusunda da jant farkından olsa gerek yolu daha az hıssettırmekte
ancak artcı sırt dayama yerı gts 250 ye nazaran 15-20cm daha kısa ve bı durum konfor acısından bır haylı sıkıntılı
ayrıca sym joymaxde kılıtlı torpıdo maalesef yok.gts 250 de en azından gozluktu ruhsatttı fenerdı takım cantasıydı buraya koyuyordum ancak joymaxde hepsı sele altına gırdı.
sele arltı derken joymaxınkı bır haylı buyumus ıkı buyuk kask alıyor lakın gts 250 sele altında mevcut olan ıkı adet goz bunda yok ınsan bu gozlerın yararını kaybedınce anlıyor.ben onların yerıne alıexpresden getırttıgım lastıklı gozlerı koydum.gayet guzel ve kullanıslı oldu.
joymaxın aynalarda sıkıntılı dırek kol ve omuza ıslıyor.tam kose noktalara yerlestırdıgım merceklı kor nokta aynaları sorunumu cozmus oldu.
artcı ayak koyma yerlerı pratık olmus gayet konforlu
hava fıltresının sokup takmasına ılıskın de bır haylı yol kattetmısler ve gts250 de ustanın bıle zor sokup taktıgı fıltre yenı yerınden cok kolya sokulup takılabulmekte joymaxde
bunun dısında ıkı motor arasında her 100km de 0,5 lt varan tuketım farkı var.joymax 3,2-3,5lt arası yakyor agresıf kullanımda
joymaxın frenlerdınden hennu ses ısıtmedım fren dıskı sanırım gts 250 gore daha buyuk ve farklı sekılde
ılk ızlenım ve gts250 joymax 250i karsılastırmam sımdılık bu kadar
bu arada gts 250 yı haftasonu 6700tl den sattım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Arkadaşlar joymax ın rodajı kaç km de bitiyor bilen varmı ???
rodaj 300km dedıler bana.300km de yag degısıyor
kastamoudan alıp getırdım sıfır aletı yaklasık 300 km yaptım.yag degıstı
alet canavar haftasonu 145km duz yolda gordum.
1000km de de hem yag hem hava fıltresı degıscek
mehmetseza
15 Nisan 2016, 10:56
pek katılımcımız yok bu sayfaya ama ben yıne de sormak ıstedım.
bızım motorlarda hıc fan actıgını duyan oldu mu?
yada kacıncı cızgıde fan acıyor.
benım motorda bazen sehırıcı dur kalk yarıdakı cızgıyı gecebılıyor ama ben hıc fan sesı duymadım
gts 250 de de hıc duymamıstım
ınternette okuyunca bazı forumları fan musur arızalı joymaxlerden bahsedılmıs
kafamkarıstı sızlerle degerlendırmek ve konuya acıklıklık getırmek ıstedım
mehmetseza
18 Nisan 2016, 10:01
c yazan beyaz cıgıyı baz alırsak ucuncu beyaz cızgıde fan acıyor
motor durdugu yerde ayak uzerınde gaz verıp hareret cıkartılmaya calısıldıgında sol alttan tahlıye hortumundan antıfırızlı suyu atıyor alet
normalmıs bılgınız olsun
Rüya Şahin
18 Nisan 2016, 11:26
Herkese Merhaba ,
Burada çok yeniyim o yüzden yanlış bir ifade kullanırsam şimdiden affola.. 3 senedir Honda pcx 125 kullanıyordum. 1 Nisan'da çalındı maalesef. SYM joymax 250i almak istiyorum. Ama tereddütte olduğum noktalar var fikirlerinizi rica ediyorum. Boyum 1.69cm Kilom 55kg XMax denedim fakat ayağım yere parmak ucunda bastığından eşimle birlikte bineceğim için(85kg) tedirgin oldum. Sonrasında Joymax'te karar verdim. Sizce kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım? Sele yüksekliği ve ağırlık olarak sorun olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
mehmetseza
18 Nisan 2016, 16:27
Herkese Merhaba ,
Burada çok yeniyim o yüzden yanlış bir ifade kullanırsam şimdiden affola.. 3 senedir Honda pcx 125 kullanıyordum. 1 Nisan'da çalındı maalesef. SYM joymax 250i almak istiyorum. Ama tereddütte olduğum noktalar var fikirlerinizi rica ediyorum. Boyum 1.69cm Kilom 55kg XMax denedim fakat ayağım yere parmak ucunda bastığından eşimle birlikte bineceğim için(85kg) tedirgin oldum. Sonrasında Joymax'te karar verdim. Sizce kullanmakta sıkıntı yaşar mıyım? Sele yüksekliği ve ağırlık olarak sorun olur mu ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/163317-joymax-250i-hakkinda-fikir.html
yazdım lınkten okuyabılırsın
zafer7474
23 Nisan 2016, 05:58
Arkadaşlar izmir merkeze sordum rodaj boyunca istediğiniz kadar basabilirsiniz önemli olan aynı devirde fazla gitmemektir dediler.haberiniz olsun . ayrıca yetkili teknik servislerin ilk rodaj kilometresi olan 500 kilometreyi 300 olarak değiştirdiği tabi bununda ticari bir aldatmaca olduğu kitapçıkta yazan ilk rodaj kilometresi nin 500 olduğunu ve sadece yağ parası verileceğini söylediler bana.sakın işçilik yada başka paralar vermeyin.kitapçıkta 500 km ücretsiz rodaj bakımı yazıyor cunki.bana joymax in izmir merkez distribitörû dedi bunu ona göre Teşekkürler.
demirkan
22 Eylül 2016, 14:34
Selam
Boyum 1.77 durdugumda ayak parmaklarim ve tarak kismi yere basiyor. Ama sana tavsiyem sym bayisine gidip test etmen. Kafandaki soru isaretleri kalmaz...
Mustaphalanx
16 Ekim 2016, 22:44
Merhaba arkadaşlar. Ben de SYM Joymax 250 almayı planlıyorum fakat aklımda birçok soru işareti var. Bana yardımcı olabilecek bir arkadaşımız varsa sevinirim.
Normalde aklımda SYM Joymax almak yoktu. Bana hep söylerlerdi ama bana SYM hep uzak geldi. Aklımdaki model Yamaha Xcity 250 idi. Başlıca sebepleri:
-Sorunsuzluk
-Parça ve işçilik kalitesi
-Parça fiyatlarının uygunluğu ve her parçasının hızlıca temin edilebilmesi
-İnce olması sebebiyle kıvraklık
-Sele konforu
-Hafif olması nedeniyle xmax'a göre daha atak olması
-Tipi
-Artçı konforunun yüksek olması
Eksileri
-Bagaj altı selesinin çok az hacimde olması
-Seleyi tutacak yay amortisör vs bulunmaması
-İkinci el piyasasında inanılmaz değer kaybetmesi.
Joymax'ın artıları ya da eksileri olarak bahsedemem çünkü kullanmadım sadece üstüne oturdum. Bana daha geniş ve daha uzun gibi geldi. Ağırlıklı ş.içi kullanacağım ve biraz aralara girip çıkmayı seviyorum. Bagajının genişliği çok hoşuma gitti fakat seleyi tam sağa ya da sola çevirdiğimde bacağıma batıyor
Sormam gereken birkaç soru var aslında. Biraz detaylara takıldım diyebilirim.
-Kaloriferi cidden kifayetli ve kuvvetli sıcak hava üflüyor mu? Fanlı bir sistem mi? Sıcaklığı sürücüye nasıl veriyor?
-Gece aydınlatmaları nasıl?
-Servisi ilgili mi? parça temininde sıkıntılar yaşanıyor mu? Parça fiyatları uygun mu? Mesela aynası fahiş fiyatlı! Buna benzer başka pahalı parçası var mı?
-Aynasının kırılganlığından bahsedenler var. Parça kalitesi nasıl? Sağından solundan ses geliyor mu? Mesela GTS evolarda ön balata ötüyormuş. Deli olurum ben! ::angry2:: ::ranntign: :rantinp:
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hepinize şimdiden teşekkür ederim, esenlikle...
mehmetseza
17 Ekim 2016, 13:45
kalorıfer guclu ama ortu yoksa bır ıse yaramıyor
aynı arabadakı gıbı ızgaralar var alta uste ayarlanıyor
gece aydınklatması mukemmel hele sıslerıde acarsan daha da super
servıs usatasına adamına gore degısır.cok abudık gubıdık bır parca sorun cıarmazsa en fazla bır hhafta beklersın.kaldıkı artık cok buyuk parca bayılerı var motopıt gıbı hodsun gıbı aradıgın parcayı bulamama gıbı bır sey soz konusu degıl.parca fıyatları xmax e gore daha uygun.
parca ve plastık kalıtesı ıyı.ben ses soluk duymadım 3000km oldu bınelı.ben de daha once gts 250 vardı on frenden ses gelıyordu bunun sebebı de balatayı tutan metal parcanın esnemıs olması cok basıt bır sekılde haloluyordu.
ayna kırılmasını yasamadım pek kırılacak gıbı de degıl gıbı ama bu konuda bır bılgım yok
2,9-3,2 lt yakıyor 100km de
maxımum 145km surat gordum duz yolda
boy kısa kılo 99
bakımda 1,250gr yag alır
hava fıltresı muadıl marka 17-20tl arasıdır
fren balatası on brenda ıtalyan malı 25tl dır dokuyucu.com da
slel altına ıkı kask rahat alır uzerıne benım derı mont telefon ıvız zıvır da alıyor
kalkısda bıraz agır ve artcı selesı gts 250 ve evoya gore daha rahatsız
hızını aldıktan sonra akolsun tutana
sehırıcınde kullnımı cok kolay ben zaten sehırıcı bınıyorum
lastıkler bıraz dandık yagmurda kayıyor, grıpın lastık sart dıye dusunuyorum
Allaha sukur 7 yıldır sym kullanıcısım bır adet gts 250 sattım yerıne bu joymaxı aldım yazlık ve oglana aldıgı motorlarda da dahıl olmak uzere halı hazırda 4 adet sym sahıbıyım.2 adet fıdell bır adet orbıt bır joymax, orbıt harıc hıc bır sıkıntı yasamadım bakımdan bakıma.
orbıttede sıkıntı garantı kapsamında cozuldu hatta yazlıktakı fıdellerdan bırının kullanım kılavuzunu kaybetmıstım cuma emsaj attım fabrıkaya ctesı kılavız elımdeydı kargoya verıp yollamıslar
Mustaphalanx
18 Ekim 2016, 00:16
kalorıfer guclu ama ortu yoksa bır ıse yaramıyor
aynı arabadakı gıbı ızgaralar var alta uste ayarlanıyor
gece aydınklatması mukemmel hele sıslerıde acarsan daha da super
servıs usatasına adamına gore degısır.cok abudık gubıdık bır parca sorun cıarmazsa en fazla bır hhafta beklersın.kaldıkı artık cok buyuk parca bayılerı var motopıt gıbı hodsun gıbı aradıgın parcayı bulamama gıbı bır sey soz konusu degıl.parca fıyatları xmax e gore daha uygun.
parca ve plastık kalıtesı ıyı.ben ses soluk duymadım 3000km oldu bınelı.ben de daha once gts 250 vardı on frenden ses gelıyordu bunun sebebı de balatayı tutan metal parcanın esnemıs olması cok basıt bır sekılde haloluyordu.
ayna kırılmasını yasamadım pek kırılacak gıbı de degıl gıbı ama bu konuda bır bılgım yok
2,9-3,2 lt yakıyor 100km de
maxımum 145km surat gordum duz yolda
boy kısa kılo 99
bakımda 1,250gr yag alır
hava fıltresı muadıl marka 17-20tl arasıdır
fren balatası on brenda ıtalyan malı 25tl dır dokuyucu.com da
slel altına ıkı kask rahat alır uzerıne benım derı mont telefon ıvız zıvır da alıyor
kalkısda bıraz agır ve artcı selesı gts 250 ve evoya gore daha rahatsız
hızını aldıktan sonra akolsun tutana
sehırıcınde kullnımı cok kolay ben zaten sehırıcı bınıyorum
lastıkler bıraz dandık yagmurda kayıyor, grıpın lastık sart dıye dusunuyorum
Allaha sukur 7 yıldır sym kullanıcısım bır adet gts 250 sattım yerıne bu joymaxı aldım yazlık ve oglana aldıgı motorlarda da dahıl olmak uzere halı hazırda 4 adet sym sahıbıyım.2 adet fıdell bır adet orbıt bır joymax, orbıt harıc hıc bır sıkıntı yasamadım bakımdan bakıma.
orbıttede sıkıntı garantı kapsamında cozuldu hatta yazlıktakı fıdellerdan bırının kullanım kılavuzunu kaybetmıstım cuma emsaj attım fabrıkaya ctesı kılavız elımdeydı kargoya verıp yollamıslar
Peki trafikte aralara girebiliyormusunuz rahatlıkla? Ben xcity'nin bu konuda daha avantajlı olabileceğini düşünüyorum yanılıyormuyum? Bi de xcity'nin selesi bana çok rahat gelmişti. Boyum nedeniyle joymaxta gidon dizlerime değiyor. Bir de büyük lastik ve jant avantajı var tabi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim :)
mehmetseza
18 Ekim 2016, 12:09
araya gırmek ne demek sag sol dınlemem ben ankarada trafık varmıs yokmus bana dert degıl motorla
ha belkı 45.000km yolu hep symlerle yaptım alıstım kanıksadım motoru manevra dert olmuyor bana onu olcup tartamam
xcıty bılmıyorum dedıgım gıbı sym cı geldık sym cı gıdecegız bız
Mustaphalanx
19 Ekim 2016, 13:36
Gidon dizlerime değiyor o yüzden çekincelerim var biraz. İkinci elde orjinal aynalı bir joymax'a zor denk geldim. Aynalar sökülünce ön sinyaller de iptal oluyor sanırım?
The Dude
19 Ekim 2016, 13:46
bagaj altı selesini ne ile kıyasladınız da hacmini az buldunuz ?
ayna konusunu aynanın iç metal parçalarını ayrı satarak görece bir çözüm bulunmuş.
joymax gts 250 den geçince biraz farklı,
manevra ve ağırlığına alışmak vakit alıyor.
bunun dışında henüz bir problem yaşamadım.
emsal olarak kymco, yamaha var.
elimde jcosta varyatör var,
gts250 den kalma,
bir dahaki bakıma taktıracağım,
etkilerini yazarım.
genel olarak Mehmet gibi senelerdir bu markayı kullanıyorum,
ben memnunum.
mehmetseza
19 Ekim 2016, 13:47
Gidon dizlerime değiyor o yüzden çekincelerim var biraz. İkinci elde orjinal aynalı bir joymax'a zor denk geldim. Aynalar sökülünce ön sinyaller de iptal oluyor sanırım?
gel ben benımkını satayım sana orjınal 2800km de aynası garantısı herseyı tamam bosver sen gıdonu
Mustaphalanx
19 Ekim 2016, 19:03
gel ben benımkını satayım sana orjınal 2800km de aynası garantısı herseyı tamam bosver sen gıdonu
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? :)
MeNGuC
19 Ekim 2016, 19:21
Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz? :)
İçimden bi ses 12 bin temizi var diyor :P
Mustaphalanx
19 Ekim 2016, 20:57
İçimden bi ses 12 bin temizi var diyor :P
Sıfırını geçtiğimiz cumartesi sordum 13000e bırakırım dedi :) Ankaradan al gel noteri benzini kalacak yeri yemeği derken ambalaj açmak bana daha mantıklı geliyor :)
mehmetseza
20 Ekim 2016, 15:32
ıste bu forumu bu yuzden cok sevıyorum
soruya cevap cevaba yaklasım hemen gelıyor
benım motor kapalı garaj motoru.bırak cızıgı toz goremezsınız uzerınde
aklımda bır macera var var ama gırıp gırmemede kararsızım neys bu baska bır konus
eger 13.000e sıfır varsa durma kacırma al dedıgın gıbı gel gıt al gel uzun ısler
emrepamukcu
05 Aralık 2016, 09:08
selamlar. joy max 250 ile aranıza katılmak istiyorum :) motorda ve forumda yeniyim. 150'lik scooter alıp 3 ay sonra satmaya çalışmak yerine direkt olarak joy max ile adım atmak istiyorum. malum sitelerde bir sürü ilan var fakat sizden ricam özellikle joymax 250 alırken nelere dikkat etmem gerekmekte?
yardımlarınızı bekliyorum.
saygılar ve sevgiler.
Pulsar41
19 Aralık 2016, 01:20
Servise götürün temiz olsun yeter.
MurattoSan
10 Ocak 2017, 13:12
Arkadaşlar merhaba. Joymax için telefon tutucu önerileriniz var mıdır? Kullanan varsa resim atabilir mi? Şimdiden Teşekkürler..
mehmetseza
18 Ocak 2017, 10:23
elimde 0 bır sag grenaj var ılgılenen arkadas olursa
https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-sym-joymax-250-beyaz-renk-sag-alt-maspiyel-295741797/detay/
serkanyamac
15 Şubat 2017, 23:55
Aklımda hep cbr 250 vardı sonra crf 250 girdi aklıma çok niyetlendim ama kısmette joymax varmış bugün sıfır km beyaz joymax 250 sahibi oldum rodajı yapmaya başlıyoruz hadi hayırlısı. aynalarını beğenmedim geniş açılı gösteren küçük yuvarlak ayna görmüştüm bir yerde motorun aynasının köşeye yapıştırılıyor sanırım ondan bi denemek lazım işe yararsa paylaşırım burda
cartlax
18 Şubat 2017, 00:14
O küçük aynalardan ben kullanıyorum bendede 2015 joymax250i var fakan aynalar biraz ufak kalıyor motoru kullanirken küçücuk aynalarla arkadakini görmek biraz zor oluyor ben onları sökük otomobillere takılan körnokta aynalarindan yapıştırıcam onlar daha büyük heralde daha iyi olur. Be ön fren sesini hiç duymadım 11binde motorum gayet memnunum sadece fabrika çıkış lastikleri güven vermiyor yağışlı havalarda ıslak yolda kesinlikle tavsiye etmem sert kalkışlarda bile patinaja sarıyor ufak bi sert frende allah muhafaza yola yatıverir.
ferhat 05
18 Şubat 2017, 11:26
mrb.arkadaşlar joymax motoru yeni aldım rodaj bakımından sonra yazmak istedim ilk olarak rodajda 3.9 lt yaktı merak edenler için x max 250 2014 motorum vardı verip bunu aldım şimdi gelelim buraya yazmamdaki asıl amaca ben forum sayfalarında defalarca aradım x max satıp joymax alanlar var deniliyor ancak ben x max satıp ta joymaxi ben aldım diyen yazan görmedim yada ben denk gelmedim başta x max kesinlikle daha atik ilk hızlanma bariz fark var son hızda ne olur zaman gösterecek ben motoru 3200 km gidiş geliş uzun yolda kullandım bir kez ve ist. içi kullandım herkez x max kontrol etmesi daha kolay diyor ancak ben çok zorlanıyordum bu arada x max.i 6000 km kullandın joymax tabiri caizse bisiklet gibi bu arada boyum 1,83 kilo 92 civarı bu yazıyı benim gibi aylarca joymax alınırmı alınmazmı kafası karışık olanlar için yazıyorum lastiklerde michelin le bariz bir fark göremedimn ileriki kilometrelerde ne olur kullanıp görecez panik fren de fena deyil yol tutma ıslakda dahil bana göre yeterli oturuş spora yakın ancak çok rahat buda kontrol etmeyi rahatlatıyor farlar şahane x max te kör gibi gidiyordum ve herkezin bildiği x max sertliği vs bunlara girmiyecem joymax kalitesi bence ondan aşağı deyil sadece saklama gözleri bunda birtane zannediyorum aldığıma beni pişman etmeyecek inş.yani bence teretüt edenler için alınır binilir ve kullanılır ayna olayı evet görselde şahane işlevde zayıf ilave ayna ile çözülecek artık hız merakı olmayan benim gibi ama rampaya da sardımı uzayıp gitsin diyorsanız yeterli bir perfomansta ben bu arada vitesliden scootere geçmiş biriyim sağlıcakla binsin herkez motoruna :)
serkanyamac
20 Şubat 2017, 00:38
Motoru aldık ama daha binemedim bayiye vekalet verdim plaka ruhsat için bir hafta oldu bekliyorum normalde bir günlük iş bayi nasıl bir yol izliyor çözemedim :) sigorta 1100 tl çıktı yaş 28 istanbul ikinci kez motosiklet sigortası yapıyorum
ferhat 05
21 Şubat 2017, 09:12
Serkan bey Benimkide 900 tl çıktı yaş 38 ancak 2 günde teslim edilir bu arada hayırlı olsun motorunuz güzel günlerde kullanın
The Dude
21 Şubat 2017, 13:18
geçen sene 650 liraya yaptırmıştım.
900 ler telaffuz ediliyor ise sanırım bu sefer kaskoyu yaptırmayacağım.
x max bir süre kullandım,
gts250 den sonra.
akabinde joymax aldım.
xmax bana hitap etmedi.
konfor ihtiyacı hız ihtiyacından önce geliyor.
hepiniz güle güle kullanın makinelerinizi.
serkanyamac
21 Şubat 2017, 21:08
teşekkür ediyorum Ferhat bey hepimize kazasız sürüşler bugün teslim aldım 30 km ilk sürüş yaptım konfor güzel havalar soğuk ve yerler ıslak olduğundan lastiklere pek güvenme diye uyarı verdi bayide ki arkadaşlar ilk bakım 300 km de. Teslimat uzadığı için ilk bakım masrafını çok uygun bir fiyata yapacaklar sağolsunlar. sakin sürüş yapıyorum rodajını temiz tamamlamak istiyorum ayrıca bagajı motoru stop etmeden tek tuşla açmak çok güzel :)
mehmetseza
22 Şubat 2017, 11:23
teşekkür ediyorum Ferhat bey hepimize kazasız sürüşler bugün teslim aldım 30 km ilk sürüş yaptım konfor güzel havalar soğuk ve yerler ıslak olduğundan lastiklere pek güvenme diye uyarı verdi bayide ki arkadaşlar ilk bakım 300 km de. Teslimat uzadığı için ilk bakım masrafını çok uygun bir fiyata yapacaklar sağolsunlar. sakin sürüş yapıyorum rodajını temiz tamamlamak istiyorum ayrıca bagajı motoru stop etmeden tek tuşla açmak çok güzel :)
gule gule bın kazasız belasız cok ısabetlı bır secım yapmıssın pısman olmazsın tekrar hayırlı ugurlu olsun
OZARSLAN
23 Mart 2017, 14:46
2017 Modellerde ABS ve Euro4 uyumu gelmiş... Fiyat sanki fazla kabarmış gibi ama tahminimce Yamaha gibi liste fiyatından 1 TL indirim olmaz tavırları yoktur... Hayırlısı olsun...
http://i.hizliresim.com/O0VVRz.jpg
extreme50
28 Mart 2017, 00:01
Arkadaşlar herkese merhaba 2014 model joymax 250 sahibiyim motorumla alakalı yaşadığım bir sorunu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum haziran ayında almıştım ancak kışın gelmesi ve havaların soğumasıyla ilk çalıştırmada zorlanmaya başlamıştı soğuktandır bu kadar olur diyip aldırmamıştım ve bu giderek arttı.
Bu aralar hava 15-20 derece olmasına rağmen orta sehpada marş basılıyken gazı pompalamadan çalışmıyor ve 8-10 saniye marş+gaz vererek anca çalışıyor ve gazı bırakırsam pat diye istop ediyor soğukken rölantisi çok düşük kalıyor, ısınınca bir problem olmuyor.Ancak motoru biyere park edip 2 saat sonra başına geldiğimde tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum.
Hava filtresini temizledim bujiyi değiştirdim akü voltajı 11 civarında çalışmıyorken, aynı sorunu yaşayan var mı neden olabilir?
Blackhoney
28 Mart 2017, 00:18
Sorun subap ayarlarından kaynaklanıyor gibi gözüküyor. Aynı motora sahip TGB x-motion kullanan arkadaşımda aynı sorunla karşılaştı bu kış. Gerçi Onun ki 60 bin km civarında. Subap ayarı yapılınca düzeldi.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO