Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Kamu görevlisi serbest(?) bırakıldı
yasin_942
15 Mart 2013, 01:25
Yakından takip ettiğim konuda olumlu gelişme oldu. İlk duyduğumda baya duygulandım. Keşke hiç olmasaydı..
http://www.haberturk.com/gundem/haber/827151-aglatan-kavusma
bazıları için önemsizdi ama!!!!!
http://www.motosiklet.net/forum/geri-donusum-kutusu/112171-kayip-amerikalinin-olusu-bulundu.html
yürekçe
15 Mart 2013, 03:04
yıllar önce ecevit suriyeye " ya ver ya savaşa hazır ol" dediğinde apo bile kaçacak yer aramıştı.
burnumuzn dibinde adamlar bizi acz içinde bırakıyor.
kaçırılanlar için çok farklı duygular vardır, aileleri için elbette bir şey denemez ama ben çok utandım...
hem de çok...
dünyanın en iyi orduları bu hale gelmemeliydi...
alp_tunay
15 Mart 2013, 03:17
Aslında gerçekten ağlatan bir olay...
Hem dönenler için,
Hem de içinde bulunduğumuz ortam için...
Yazık.. Nelerden , kimlerden medet umar hale geldik... :pr:
dağlıca baskınında kaçırılan askerler için serbest bırakıldıktan sonra bir kısmına dava açılıp ceza vermişlerdi...bunlar için de böyle bişey bekliyorum...
Ne diyelim?
Allah apodan razi olsun.
Sayesinde devletimizin kurtarmayi basaramadigi askerimiz, polisimiz ailelerine kavustumu diyelim?
Hatta Allah benden alsin onun ömrüne ömür katsin,
sayesinde artik analar aglamayacak, baris gelecek, helal olsun apo mu diyelim?
Ne diyelim?
Yenildik, basaramadik, teslim olduk,
apo köpeginin ayagina kapanip af diliyoruz mu diyelim?
Yok öyle demeyelim.
çözüm süreci diyelim.
Apo demeyelim.
Imrali diyelim.
Yalvariyoruz demeyelim.
Oslo diyelim.
Böyle daha havali oluyor.:pr:
Torunlarimiz,
mezarimizi tekmeleyecek.
Hem Türk torunlari,
hem Kürt torunlari.
Bunu da yazin bir kenara.
Ben belki görmem ama bu satirlari okuyanlardan gören olacak o günleri.
Ufuk İnkaya
15 Mart 2013, 03:37
Coq noktayı koymuş bence başka söze gerek yok :rendeer:
ufuktan
15 Mart 2013, 03:51
Ne zaman kaçırıldıklarını hatırlamıyorum , sanırım pek gündeme gelmediği için duymadım yada satır aralarında fazla dikkat çekmeden geçirildi ....
Fakat serbest bırakılmalarını bir siyasi hezimet olarak yorumluyorum .. Birileri bu durumun kanı durduracak olması '' maskesi '' sebebiyle savunucu olabilir ancak ben , terör ile uzlaşma mantığının devlet olma mantığına ters bir durum olduğunu , çeşitli uzlaşı yollarının terörün tanınmış olması demek olduğunu ve buna paralel olarak aslında terörün amacına ulaştığını söyleyebilirim.
Serbest bırakmalar bana göre reklamı yapıldığı gibi , bir siyasi başarı değil tam aksine bir fiyaskodur .. Üstelik görüşmelere değişik isimler bulmaya çalışmak amacın ne olduğunu gizlemeye yetmez ... Kutlu yürüyüş falan derseniz , birileri de şehitleriniz boşa öldü , gazileriniz boşa acı çekti ve çekiyor der ki ... Bu aslında biz kazandık demek şeklinde yorumlanabilir ...
Hemen ardından gelen '' özgürlük talep mitingleri '' bu sürecin nereye gideceğini anlayabilmemiz adına müneccim olmamızı gerektiren bir durum değildir ....
Ülkenin ana muhalefetini yani %35 lik bir kesimini'' fikirlerini , endişelerini , tavsiyelerini '' yok sayıp ... %6 oy almış bir kesimin amacına ulaşmasına çanak tutan bir süreci esefle takip ediyorum
K o r @ y
15 Mart 2013, 04:02
tek sevindiğim durum masum insanlar , korku dolu gözlerle bekleyen ailelerine kavuştular.. Konuyu yakından takip ettiğim için tüm ayrıntıları biliyorum..
akp denilen canavar bu ülkeye neler yaşatıyor böyle,
bunları destekleyen vatandaşlar ,artık ülkeyi bi çuval kömüre sattığının farkına varsın..
bdp gibi vatan hayinlerinin milletimin meclisinde ne işi var..
yüce rabbimden tek temennim , şehit analarının göz yaşları içinde bdp ve yandaşları gebersin..
okudunuz mu lan, bir iki tanede burda var..
yürekçe
15 Mart 2013, 04:10
bir yalaka tv muhabiri de şöyle diyordu geçen gün...
" herkesin korkup yok saydığı bir konuda böylesine cesur davranılması ve açılım konusunda ısrarlı olunması sayın tayyip öcalan!ın..... "
bence tayyip yakında bir de uçak alacak...
karadan, olmazsa
denizden "gemicik"iyle
olmadı havadan "uçakçık"ıyla isviçre bankaları sınırlarına yok yoook, barzaninin özerk çöplüğüne kaçmaya çalışacak...
de ki, büyük türkiyemin ellerinden kaçabildin,
yarın Allah'ın huzurundan nasıl kaçacaksın be imam(!)
Birkannn
15 Mart 2013, 04:16
REZİLLİK.
Başka bir şey değildir...
Şerefsiz pkk paçoz bayrakları altında teslim edilmişlerdir..
Ailelerine kavuşmalarına sevindim ..
Sonumuz hayrola ...
ozgurakman
15 Mart 2013, 04:29
REZİLLİK.
Başka bir şey değildir...
Şerefsiz pkk paçoz bayrakları altında teslim edilmişlerdir..
Ailelerine kavuşmalarına sevindim ..
Sonumuz hayrola ...
bayrak, bir millete ait bir değerdir. paçavra diyecektin.
Duygularla değil mantıkla yaklaşmalıyız bence ! , karşı taraf , "koşul öne sürüyor mu ? şartı şurtu var mı ? , şartsız bırakmadımı mı ? ve şartsız olarak !!! , silah bırakıp çekileceğim diyor !!! , devlet operasyonları gerektiği şekilde devam ediyor/ edecek !!! , anlaşılmayan nedir ?
ilkerabi
15 Mart 2013, 11:05
Bunların 6 tanesi asker.. Memetçik yani.. Kamu görevlisi değil.. Diğerleri bir kaymakam ve bir polis memuru.. Onlar da hiç değil kamu görevlisi..
Neden derseniz; aileleri soruyor nerde bunlar diye devlet cevap bile vermiyor! Kaymakamın, polisin maaşı kesiliyor... Gerçekten kamu görevlisi olsalar maaşları ödenir; devlet çıkar bir malumat verir..
İsrail, gözetleme araçlarını kakaladığı zaman genelkurmay çıkıp kandil'i BBG evi gibi (ayna gibi) görüyoruz demişti.
Demek ki göremiyormuşuz..
Bence başından beri bu sahipsiz vatandaşları bir gün açılım ve bebek katili reklamı yapabilmek için alıkonuldular..
Ben görüşmem ''devlet'' görüşür denen ''devlet'' bunları kurtarmak için HİÇ BİR GİRİŞİMDE BULUNMADI!
Aynı ''devlet''in, söz konusu bebek katilini rahat ettirmek olunca her şeyi yerine getirdiğini, talimatla televizyon bile gönderildiğini görüyoruz
Yine aynı süreçte; askerler darbeci, cami bombalayacak, casus, fuhuş çetesi diye suçlanırken
imralı beslemesi, barış kelebeği oluyor hatta ''5 vakit namaz kılardı'' safsatası ile parlatılıp cilalalanıyor...
Parasız eğitim isteyene anarşist diyorlar...tepesine biniyorlar...
Devlete kafa tutup ayaklananlar ''taş atan çocuk'' oluyor...
Şimdi milletin seçtiği vekiller silivride yatadursun; 4. paket diye ne kadar terörist varsa salıp savacaklar! Bununla terör örgütü propagandası yapmak ve örgüt yatakçılığı suç olmaktan çıkarılıyor.
Karadenizde başlayan provakasyonlar bir çok yerde tekrar denenecek..
Her ne kadar tvlerden fışkıran bitpazarı akademisyenleri; sözümona gasteciler her şey çok güzel olacak dese de bunlardan sonra neler olabileceğini görmek için artık müneccim olmaya gerek yok..
Duygularla değil mantıkla yaklaşmalıyız bence ! , karşı taraf , "koşul öne sürüyor mu ? şartı şurtu var mı ? , şartsız bırakmadımı mı ? ve şartsız olarak !!! , silah bırakıp çekileceğim diyor !!! , devlet operasyonları gerektiği şekilde devam ediyor/ edecek !!! , anlaşılmayan nedir ?
Anlasilmayan sey,senin o yukarida sorduklarin Benli.
"koşul öne sürüyor mu ? şartı şurtu var mı ? , şartsız bırakmadımı mı?
Yani;
Babalarinin hayrina mi biraktilar?
Yoksa bizim bilmedigimiz bir pazarlik mi var?
otopsici
15 Mart 2013, 11:46
dağlıca baskınında kaçırılan askerler için serbest bırakıldıktan sonra bir kısmına dava açılıp ceza vermişlerdi...bunlar için de böyle bişey bekliyorum...
öncelikle olay gayet güzel devletin kurtaramadığı 8 kamu görevlisini
türkiyedekilerin deyişiyle "bir avuç hain" alıp geldi
görüntüleri dikkatli izlediniz mi bilmiyorum ama
kurtulan görevlilerin hepsinin kolunda 2 koruma bir tek ellerinde kelepçe yok
hele hele en son balkonda bayrak öpme sahnesinin tamamen kurgusal oluşuna çok dikkat ettim
şimdi bizim şerefsiz medya olayı unutturana kadar beklenecek
sonra ne olacak
ne olacak gayet basit
önce garibanlar siz nasıl teslim olursunuz diye vatan hainliğinden yargılanacak
içlerinden iki garibanı günah keçisi yapacaklar
onlara da çeşitli cezaları verip olayı kapatacaklar
bazı hayatında bu taraflar gelmemiş gerizekalılar da anca niye tutanak tutmuşlar diye anıracaklar
ama yine olan garibana olacak
Yani;
abi şüphen mi var?
ufuktan
15 Mart 2013, 12:20
Anlaşılmayan şu : şehitler boşa öldü , yani biz kazandık mesajı
Terör pek de öyle mantığa yorum bırakmadan uzlaşı falan masallarıyla çözülecek bişey değildir... Dünya'da başka uzlaşı örneği var mı ? ABD ikiz kule bahanesiyle '' ki yalan olduğunu herkes biliyor '' sadece terörü aramak bahanesiyle ( ! ) Ortadoğuya girip , halen devam eden , sözde meşru müdafa ( ! ) hakkını kullanırken , karşısına çıkan oldumu ... TERÖR BAŞKA BİR ŞEYDİR !!!!
Koşul öne sürüyor , imralı tutanaklarını açıp okursan ki sonradan sanürlendi ki millet uyanmasın ....
Şartsız bıraktı deniliyor ama , karşılığında ne olduğunu bilmiyoruz , yapılan açıklamada ''''' Önderimizin çağrısına uyarak serbest bıraktık dediler ''' İmralıda ne görüşüldü ki önderleri çağrı yaptı ??
Silah bırakma konusuna gelince '' silahları kime bırakacaklar '' Türk ordusuna teslim edip , haklarında verilecek kararları cezaevinde mi bekleyecekler ?? '' YOksa biz silah bıraktık diyip , en küçük işlerine gelmeyen durumda silahları tekrar mı kuşanacaklar ... ??? Haburda olduğu gibi , biz geldik teröristiz dediler , ayaklarına gönderilen hakim yaz kızım serbest demesine rağmen dağa geri dönmediler mi ? MEdyaya bakmayın , siyasilere bakmayın , onlar sadece habura geldikleri anı çok iyiymiş , büyük başarıymış gibi gösterirler , teröristlerin dağa geri çıktıklarını göstermezler , YANİ GEÇİCİ VE GÜNE UYGUN REKLAM YAPARLAR
Ben '' ANALAR AĞLAMASIN DİYENE ŞUNU DERİM : DEVLETE KURŞUN SIKANIN , HAİNLİK YAPANIN ANASI AĞLASIN KARDEŞİM '' .....
Bu yazdıklarımı okuyup , mevcut ortama bakarsan ... Durumun içler acısı halde olduğunu görürsün
Raphae1
15 Mart 2013, 12:23
yarın öbür gün bu insanlara ; sen mesai saatinde nasıl kaçırılır sın diye maaşlarını da keserler.
35emre35
15 Mart 2013, 12:36
eskiden rehineleri almak için operasyon yapılırdı, şimdi operasyon yapacak komutan kalmadığı için hükümet teröristin masasına oturuyor
Tolga Can
15 Mart 2013, 12:57
Orda tutsak olsak, ölümü göze alır, yanımda 3-5 tanesini götürürdüm.
Gerçekten utanç duyulacak günler yaşıyoruz. Teröristin Millet Vekili olarak görev yaptığı, vergimle sefa sürdüğü günleri gördükçe kahroluyorum.
Şu imralıda askerlik yapanlardan biri olsam, sıkarım kafasına kurşunu devlete değil ama millete bir faydam olur. Bizim milletimizde az değil. Bana dokunmayan yılan hesabı yaşıyor.
Kendi kendimizi her geçen gün daha fazla yakıyoruz. Ne polisin, ne askerin değeri kalmadı şu ülkede, gerçi benimki de laf mı ? insana değer yok ki makamına olsun.
phradrel
15 Mart 2013, 14:39
o değil de çok sevdiğiniz devletiniz sizin başınıza bir şey geldiğinde sizin için hiçbir şey yapmamasına/yapmayacak olmasına ne diyorsunuz :) bence çok eğlenceli bir konu :)
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:21 ----------
ha bu arada kürtler türklerle eşittir evet tabi hı hı haklısınız. dağdakiler vampir biz şehirdekiler değiliz, okuyup da anlayabileceklere (http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1125183&Yazar=PINAR-OGUNC&CategoryID=77)
ufuktan
15 Mart 2013, 14:57
Bak anlayabilirsen : Kürt Türk eşittir ... Teröristle , kürt eşit değildir ... teröristle Türk de eşit değildir ....
Kusura bakma devlete kurşun sıksın sonra ayrımcılık görüyoruz masalı anlatmasın.. ayrımcılık görmeyenleri niye kimse konuşmuyor ?? O inşaat işçilerinin orda kızlara laf attığından neden hiçbir gazete bahsetmiyor ?? hele ki kaynak göstergin gazeteyi bilen bilir .. ŞEytan olmak fena , şeytanın avukatı olmak daha fena
alp_tunay
15 Mart 2013, 15:10
o değil de çok sevdiğiniz devletiniz ]
Senin devletin neresi ?...
Önce onu bilelim...
Ona göre yorum yapalım...
T.C nüfus kağıdın varsa bu yorumun yemek yediğin kapıya ...maktır...
Yoksa haklısın arkadaş...:cat:
tigermbz
15 Mart 2013, 15:54
okuyup da anlayabileceklere (http://www.radikal.com.tr/radikal.aspx?aType=RadikalYazar&ArticleID=1125183&Yazar=PINAR-OGUNC&CategoryID=77)
onu bırak ta
yılmaz DİKBAŞ' ın araştırması:
AB, kendi propagandasını yaptırmak için çok sayıda Avrupa üniversitesine ve akademisyenlere hibe verdi.
AB, propaganda ağını genişletmek amacıyla bugüne kadar Avrupa'da 10.000'den fazla gazeteciye hibe dağıttı.
Türkiye'de de yaklaşık 2.000 gazeteci, yazar ve editör AB'den hibe aldı. AB, Türkiye'de 41 kişiden oluşan bir "AVRUPA TAKIMI" kurdu.
Bunların 23'ü üniversite öğretim görevlisiydi. kendilerine verilen görev, Türk halkına yalana dayalı AB propagandası yapmaktı.
AB, şu gazetelerin yazar ve editörlerini Brüksel ve Strasbourg'da 1-3 haftalık seminerlerde eğitti, yedirdi içirdi ve ceplerine 'kahverengi zarf' koydu: Hürriyet, Radikal, Sabah, Star, Zaman, Yeni Şafak, Takvim, Milliyet, Bugün, Birgün, Dünya, Türkiye, Vatan, Cumhuriyet.
önce bunu anlamak lazım
siyonizmin köpekliğini yapanlar ve onları savunanlar bizden değil ve eşit te değiliz
haklettikleri tek şey logar çukurlarımız ve layıklarını bulacaklar da
pkk köpeklerine karşı askerimizle sırt sırta mücadele etmiş veya mücadele edemese de gönlü ülkesine bağlı her vatan evladı kardeşimizdir ve onlarla eşitiz
onlar açısından sıkıntı yok, olmayacak ta
ama o hain köpekler var ya
bu coğrafyanın bütün halklarına ihanet içinde olanlar...
bu milletin sabrını, merhametini yılmışlık sanıyorlar
ok yaydan çıktığında göreceğiz
drtayfun
15 Mart 2013, 16:03
Bu ülkenin Sağlık Bakanlığı kendisi ve bağlı tüm kuruluşlarından T.C. ibaresini kaldırdı yakın zamanda arkadaş. Ses etmesek asacaklardı onları, siz neler olduğunun gerçekten farkında değilsiniz!!!
Bakın :
http://www.saglik.gov.tr/TR/ana-sayfa/1-0/20130315.html
Bu eskisi::
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.basinbulteni.com/sirket_logos/saglik_bakanligi_logo_amblem.jpg&imgrefurl=http://www.basinbulteni.com/kurum/saglik-bakanligi/gorseller&h=650&w=650&sz=216&tbnid=TJS-JMJDd6hGWM:&tbnh=90&tbnw=90&zoom=1&usg=__tib58-iRL1-CDDMX1gmEXJBmSoQ=&docid=WfGpa7wpIw5uvM&hl=tr&sa=X&ei=tw5DUaXKG8jEtAa0-YDwAw&sqi=2&ved=0CCwQ9QEwAA&dur=2252
Bu da yenisi
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.psdindir.com/wp-content/uploads/2012/04/saglik_bakanligi_logo-vektorel.jpg&imgrefurl=http://www.psdindir.com/t-c-saglik-bakanligi-2012-yeni-logosu-vektorel-ai-pdf-png/&h=2500&w=2500&sz=216&tbnid=AYHyrHwLNqS4gM:&tbnh=91&tbnw=91&zoom=1&usg=__QOPCOxndzidrTH6U6kIjH1491W8=&docid=eLFYt8JiU8WwoM&hl=tr&sa=X&ei=tw5DUaXKG8jEtAa0-YDwAw&sqi=2&ved=0CC8Q9QEwAQ&dur=1181
Hala da devam ediyor gördüğünüz gibi.
kurubuz
15 Mart 2013, 16:04
Ne diyelim?
Allah apodan razi olsun.
Sayesinde devletimizin kurtarmayi basaramadigi askerimiz, polisimiz ailelerine kavustumu diyelim?
Hatta Allah benden alsin onun ömrüne ömür katsin,
sayesinde artik analar aglamayacak, baris gelecek, helal olsun apo mu diyelim?
Ne diyelim?
Yenildik, basaramadik, teslim olduk,
apo köpeginin ayagina kapanip af diliyoruz mu diyelim?
Yok öyle demeyelim.
çözüm süreci diyelim.
Apo demeyelim.
Imrali diyelim.
Yalvariyoruz demeyelim.
Oslo diyelim.
Böyle daha havali oluyor.:pr:
Torunlarimiz,
mezarimizi tekmeleyecek.
Hem Türk torunlari,
hem Kürt torunlari.
Bunu da yazin bir kenara.
Ben belki görmem ama bu satirlari okuyanlardan gören olacak o günleri.
Büyük adamsın üstadım...
ReiZzZ
15 Mart 2013, 16:25
o değildi bu yapılanları savunanlar var hala neyin kafasını yaşıyorsunuz ne içtiniz söyleyinde birazda biz rahat edelim :)
ufuktan
15 Mart 2013, 16:30
onu bırak ta
önce bunu anlamak lazım
siyonizmin köpekliğini yapanlar ve onları savunanlar bizden değil ve eşit te değiliz
pkk köpeklerine karşı askerimizle sırt sırta mücadele etmiş veya mücadele edemese de gönlü ülkesine bağlı her vatan evladı kardeşimizdir ve onlarla eşitiz
Aynen , henüz yüce Türk milleti son sözünü söylemedi .... Oku tutan , yayı geren satılmışlar , oku ters tuttuklarından habersiz ... Çanakkaleden , büyük taarruzdan , sakaryadan habersiz ... apoya özgürlük mitinglerinde görecekler kimin kim olduğunu , bu aziz vatanı , böldürmeyeceğimizi , emperyalist, siyonist köpeklere vatanımızı bırakmayacağımızı görecekler ....
Dr.MZÇ
15 Mart 2013, 17:01
Apo'ya özgürlük mitingini düzenleyenlerin kafasındaki insanlara
Elazığ'lıyım dediğimde yüzleri asılırdı.
Ve ben o ifadeyi görünce gurur duyardım :)
O kafadan arkadaşlar 20 mart'ta miting yapacaklarmış...
İnşallah yüzleri yine asılacak :)
Yani;
Anlaşılmayan şu : şehitler boşa öldü , yani biz kazandık mesajı
Terör pek de öyle mantığa yorum bırakmadan uzlaşı falan masallarıyla çözülecek bişey değildir... Dünya'da başka uzlaşı örneği var mı ? ABD ikiz kule bahanesiyle '' ki yalan olduğunu herkes biliyor '' sadece terörü aramak bahanesiyle ( ! ) Ortadoğuya girip , halen devam eden , sözde meşru müdafa ( ! ) hakkını kullanırken , karşısına çıkan oldumu ... TERÖR BAŞKA BİR ŞEYDİR !!!!
Koşul öne sürüyor , imralı tutanaklarını açıp okursan ki sonradan sanürlendi ki millet uyanmasın ....
Şartsız bıraktı deniliyor ama , karşılığında ne olduğunu bilmiyoruz , yapılan açıklamada ''''' Önderimizin çağrısına uyarak serbest bıraktık dediler ''' İmralıda ne görüşüldü ki önderleri çağrı yaptı ??
Silah bırakma konusuna gelince '' silahları kime bırakacaklar '' Türk ordusuna teslim edip , haklarında verilecek kararları cezaevinde mi bekleyecekler ?? '' YOksa biz silah bıraktık diyip , en küçük işlerine gelmeyen durumda silahları tekrar mı kuşanacaklar ... ??? Haburda olduğu gibi , biz geldik teröristiz dediler , ayaklarına gönderilen hakim yaz kızım serbest demesine rağmen dağa geri dönmediler mi ? MEdyaya bakmayın , siyasilere bakmayın , onlar sadece habura geldikleri anı çok iyiymiş , büyük başarıymış gibi gösterirler , teröristlerin dağa geri çıktıklarını göstermezler , YANİ GEÇİCİ VE GÜNE UYGUN REKLAM YAPARLAR
Ben '' ANALAR AĞLAMASIN DİYENE ŞUNU DERİM : DEVLETE KURŞUN SIKANIN , HAİNLİK YAPANIN ANASI AĞLASIN KARDEŞİM '' .....
Bu yazdıklarımı okuyup , mevcut ortama bakarsan ... Durumun içler acısı halde olduğunu görürsün
Sizlerinde bildiğiniz üzere örgüt , dünyada ki örneklerinde de görüldüğü üzere "marjinalleşiyor daha doğrusu marjinalleştrilmek isteniyor veya uyutuluyor yine veya gücü başka mevzilere kaydırılıyor !!! Bence örgüt diye bir şey yok ! cıa ve mossad ve diğerleri örgüt olan , bizim savaştıklarımız bunların kandırılmış operasyonel kadroları , ortadoğuyu iyi takip etmek lağzım , önümüzdeki yıllar ummadığımız gelişmelere gebe ! .
dün akşam haberlerde izlemiştim; abdullah öcalana sayın denilmesinin suç sayılmayacağından bahsediliyordu.vay anasını süreç ne kadar hızlı işliyor, galiba biz uyanamadan atı alan üsküdarı geçecek.
haojin2005
15 Mart 2013, 19:38
Apo'ya özgürlük mitingini düzenleyenlerin kafasındaki insanlara
Elazığ'lıyım dediğimde yüzleri asılırdı.
Ve ben o ifadeyi görünce gurur duyardım :)
O kafadan arkadaşlar 20 mart'ta miting yapacaklarmış...
İnşallah yüzleri yine asılacak :)
Aynısını Diyarbakırlılarla yaşadık,Şanlıurfalıyız bir kere konuşmaya başlamışlardı kürtlere farklı kimlik hakkında,afedersiniz g.t olup sustular bizim dükkanda.(Aramızda Diyarbakırlı varsa alınmasın,önemli olan memleket değil insanlıktır.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------
Senin devletin neresi ?...
Önce onu bilelim...
Ona göre yorum yapalım...
T.C nüfus kağıdın varsa bu yorumun yemek yediğin kapıya ...maktır...
Yoksa haklısın arkadaş...:cat:
Dostum bunlar böyleler,giderler devletimizden her alanda yararlanırlar,üstüne devletimizi ameliyat ederler.
ufuktan
15 Mart 2013, 19:42
Sizlerinde bildiğiniz üzere örgüt , dünyada ki örneklerinde de görüldüğü üzere "marjinalleşiyor daha doğrusu marjinalleştrilmek isteniyor veya uyutuluyor yine veya gücü başka mevzilere kaydırılıyor !!! Bence örgüt diye bir şey yok ! cıa ve mossad ve diğerleri örgüt olan , bizim savaştıklarımız bunların kandırılmış operasyonel kadroları , ortadoğuyu iyi takip etmek lağzım , önümüzdeki yıllar ummadığımız gelişmelere gebe ! .
Kandırılmasınlar .. beni neden kimse kandırıp dağa götürmüyor ...
Şu konuda haklısın örgüt bir çok yapılanmanın görünen kısmı .. Ama şu var TÜrkiye Cumhuriyeti Devleti bu işin görünen kısmına eyvallah derse zaten , bu sürecin sonu gelmez ... YAni verdimi eli , kaptırır kolu .... Şu an tabiri caizse TÜrk milletinin dişini sayıyorlar , verilecek tepkilere alacakları karşı güce göre ayarlama yapacaklar...
Senin Son bahsettiğin konu olası bir iç savaş , zaten iş oraya geldikten sonra amerika demokrasi getirmek için gelir... o zamanda azdan az gider çoktan çok gider , yine bu vatan teslim edilmez !!
draggy
15 Mart 2013, 19:44
Osmanlının en güzel toprakları Balkanlardı, Anadoluyu kimse umursamazdı,Osmanlı doğru dürüst yatırım bile yapmamıştı bile Anadoluya ege illeri hariç, varsa yoksa cennet parçası Balkanlar vardı..
Balkanlar elden hiç gitmeyecek hayali ile uzun seneler yaşandı ama koca Balkanları, %100 Türk kentlerini 2,5 ayda kaybettik..
Kimse aman birşey olmasın demesin, Balkanlar gittiği gibi bir bakmışız başka yerlerde gidecek..
Hiç ummuyorsunuz ama gidecek yerler Aydın, Antalya ve İstanbul bile olabilir..
Yazık bu ülkeye çok yazık, içine ettiler..
baysamin
15 Mart 2013, 20:15
Korucuların sabrı taştı.
Köy Korucuları 8 kamu görevlisinin serbest bırakıldığı görüntülere isyan etti, yapılan açıklamada "süreçten rahatsızız" denildi.
Köy Korucuları Federasyonundan yapılan açıklamada, PKK'nın asker ve polislerin yanı sıra korucuları da hedef aldığı hatırlatıldı, hükümetin kaçırılan korucularla ilgili bugüne kadar hiçbir girişimde bulunmadığı vurgulandı.
“PKK, bütün rehinleri serbest bıraktığını söylese de korucularımız halen ellerindedir. Devlet 8 kamu görevlisi için bir girişimde bulundu. Fakat terörün elindeki köy korucularımız ve sivil vatandaşlarımız için her hangi bir girişimde bulunmadı.”
Korucular, iki gün önce de Sait Coşkun isimli bir korucunun Cizre şehir merkezinde katledildiğini ifade etti, "Artık dayanacak sabrımız kalmadı" dedi.
“PKK ya elindeki korucularımızı bırakacak ya da biz buna karşılık vereceğiz. Bizler yurtseverlik anlamında birlik ve beraberilkten yana fikir beyan etmiş ve bu nedenle binlerce can vermiş bir camiayız. Ülkemizin güzel yarınları, geleceği için ses çıkartmadık. Fakat bugünden sonra bu tür adaletsizliklere karşı sessiz kalmayacağız...”
8 kişi flimdi sağdece
Kandırılmasınlar .. beni neden kimse kandırıp dağa götürmüyor ...
Şu konuda haklısın örgüt bir çok yapılanmanın görünen kısmı .. Ama şu var TÜrkiye Cumhuriyeti Devleti bu işin görünen kısmına eyvallah derse zaten , bu sürecin sonu gelmez ... YAni verdimi eli , kaptırır kolu .... Şu an tabiri caizse TÜrk milletinin dişini sayıyorlar , verilecek tepkilere alacakları karşı güce göre ayarlama yapacaklar...
Senin Son bahsettiğin konu olası bir iç savaş , zaten iş oraya geldikten sonra amerika demokrasi getirmek için gelir... o zamanda azdan az gider çoktan çok gider , yine bu vatan teslim edilmez !!Ortadoğu da ABD' nin en güçlü müttefiği kimlerdir sizce ? bir düşünelim bakalım !! daha geçenlerde burada bir üye arkadaşımız Irak savaşında İzmir ve Diyarbakır' dan kalkan uçakların durumundan bahis etmişti , Suriye de ki durumu ise hepimiz gözlemliyoruz , ya Pakistan , Afganistan , Bosna buralarda tatil için bulunmadık değil mi ? Ha !! kuzey Irak ta Saddam döneminden bu yana konuşlu bulunan , 16 Türk üssü , 1200 tabir edilen asker sayısı ve tank taburu ne yapıyor orada dersiniz ? işin ilginci Irak merkezi yönetimi "artık bu üsler kaldırırsın derken ! , "Bölgesel yönetim yani Barzani hayır dursun diyor !! hatta geçenlerde Amerika "Bakın çekerim Türkleri buradan demişti yanlış hatırlamıyorsam !! .
Şimdi tablo böyle iken iç savaş gibi varsayımlar çok zayıf ihtimal gibi gözükmüyor mu ? bence olmaz ! , müttefik dediğin güçlü olmalı değil mi ?
ufuktan
15 Mart 2013, 22:23
Ortadoğu da ABD' nin en güçlü müttefiği kimlerdir sizce ? bir düşünelim bakalım !! daha geçenlerde burada bir üye arkadaşımız Irak savaşında İzmir ve Diyarbakır' dan kalkan uçakların durumundan bahis etmişti , Suriye de ki durumu ise hepimiz gözlemliyoruz , ya Pakistan , Afganistan , Bosna buralarda tatil için bulunmadık değil mi ? Ha !! kuzey Irak ta Saddam döneminden bu yana konuşlu bulunan , 16 Türk üssü , 1200 tabir edilen asker sayısı ve tank taburu ne yapıyor orada dersiniz ? işin ilginci Irak merkezi yönetimi "artık bu üsler kaldırırsın derken ! , "Bölgesel yönetim yani Barzani hayır dursun diyor !! hatta geçenlerde Amerika "Bakın çekerim Türkleri buradan demişti yanlış hatırlamıyorsam !! .
Şimdi tablo böyle iken iç savaş gibi varsayımlar çok zayıf ihtimal gibi gözükmüyor mu ? bence olmaz ! , müttefik dediğin güçlü olmalı değil mi ?
Bu mevzuyu ben söylemiyorum , hatta varsayım da değil ... Bugün tutuklu olmayan özgür kalemli gazetecilerin, sivil toplum örgütlerinin çoğu benimle aynı fikirde .... '' olmasını kesinlikle istemeyiz, ayrı konu '' .... Fitil ateşlendikten sonra pek de müttefik , destekçi , organizasyonu yapan gibi durumların hesaplanmayacağını söyleyebilirim ... Bİr atasözümüzün dediği gibi '' TÜRKÜN KERVANI YOLDA DİZİLİR '' :) önemli olan menzildir nasıl ve neyle gittiğiniz değil :cat:
... Bugün tutuklu olmayan özgür kalemli gazetecilerin, Ufuk yaşını bilmiyorum fakat inan ben kendi yaşım itibari ile Özgür bir gazeteci tanımadım .
tigermbz
15 Mart 2013, 22:47
abd türkiyenin müttefiği filan değil can düşmanıdır
neden mi? anlatalım:
bu günkü Türkiye cumhuriyetinin temellerinin atıldığı lozanı tanımayan tek ülke abd dir
sevre zemin hazırlayan wilson ilkelerine bakalım:
12. Osmanlı imparatorluğunda Türklerin oturdukları, çoğunluk sağladıkları bölgelerin bağımsızlığının sağlanması, Türk egemenliği altında bulunan diğer uluslara da özerk bir gelişme için tam ve engelsiz bir fırsatın sağlanması, boğazların uluslar arası garanti altında tüm devletlerin ticaret gemilerine açılması.
şimdi sevr anlaşmasına bakalım
(madde 62-64): İngiliz, Fransız ve İtalyan temsilcilerinden oluşan bir komisyon Fırat'ın doğusundaki Kürt vilayetlerinde bir yerel yönetim düzeni kuracak; bir yıl sonra Kürtler dilerse Milletler Cemiyeti'ne bağımsızlık için başvurabilecek
kurtuluş savaşının ardından ingilizler rahat durmamış, doğuda din adı altında bazı ayaklanmalar tertip edilmiştir.
inönü döneminde yapılanlara bakalım şimdi de
24 Ekim 1945'de kurulan BM'ye girildi.
14 Şubat 1947'de Dünya Bankasına girildi.
11 Mart 1947'de IMF'ye katılındı.
22 Nisan 1947'de Truman Doktrini kabul edildi.
4 Temmuz 1948'de Marshall Yardım Planı kabul edildi.
ulusal bağımsızlığımızın tehlikeye girmesi bunlarla başlar dersek yanlış olmaz
ülke, üretimden tüketime geçer ve bağımlı hale gelir çünkü
yıllar içinde devlet içinde daha da güçlenen dış etkiler zamanla istemedikleri hükümetleri darbelerle devirir
zamanla asala çıkar ortaya
asalanın peşine pkk kurulur
aponun ermeni olması tesadüf değil tabi
1. ırak savaşında kuzey ıraka yerleşen abd ordusunun mirası çok güçlü bir pkk olarak ortaya çıktı
90 lı yıllarda kuzey ırak operasyonlarıyla mahvedilen pkk için barış çağrısı yine içimizdeki hainlerce tezgahlandı
doğudaki halkın bir kısmı dış kaynaklı bazı operasyonlarla devletine küstürüldü
sarışın pkk lılarla, sakallı askerlerle tanıştılar o dönemde
bir çok görevli komutanların şahadetiyle pkk ya amerikanın açıktan destek verdiği belgelendi
2. ırak işgalinin peşinden kuzey ırakta bölgesel yönetimin oluşması da tesadüf değil
kan coğrafyasında iki ülke yükseliyor
israil, sözde kürdistan
savaşı çıkaranların ve ortadoğuyu işgal kuvvetlerinin bunların arkasında olduğunu anlamak için başka ispata gerek yok
bütün çevre coğrafya karışmış ve aynı karışıklık ülkemizde çıkmak üzereyken, bölgeyi karıştıran haçlı işgalinin başı olan amerikayı müttefik sanmak akılsızcadır görüldüğü üzere
amerika demokrasi götürüyordu ülkelere, doğru ya
bakara 11
Bismillah
Kendilerine: 'Yeryüzünde bozgunculuk yapmayın' dendiği zaman, 'Bizler sadece ıslah edicileriz' derler.
Furkan 52
Öyle ise kâfirlere itaat etme, onlara karşı bu Kur’an’la büyük bir mücadele ver.
neden mi? anlatalım:
24 Ekim 1945'de kurulan BM'ye girildi.
14 Şubat 1947'de Dünya Bankasına girildi.
11 Mart 1947'de IMF'ye katılındı.
22 Nisan 1947'de Truman Doktrini kabul edildi.
4 Temmuz 1948'de Marshall Yardım Planı kabul edildi.
Sizinki de düşünce tabiy ki ! Ara , ara bende bu düşünceleri aklımdan geçirsemde , olmuyor işte ! sizin gibi düşünemiyorum , yapılmak istenilen bir şey varsa "Dünya düzeni içinde yer alarak bu oyunda oynamalısınız !.
Sizin bu düşünceleriniz bizi , İran gibi , K . Kore gibi gelişen dünyadan "izole eder ki !!! bu bence geri kalmaktır , ileriyi görememektir !.
tigermbz
15 Mart 2013, 23:35
al-i İmran
Bismillah
196. İnkârcıların (refah içinde) diyar diyar dolasması, sakın seni aldatmasın!
197. Azıcık bir menfaattır o. Sonra onların varacakları yer cehennemdir. O ne kötü varıs yeridir!
adı üstünde, dünya düzeni
şeytanın tuzağı
bu düzenin askerlerine şeytanın askerleri dediğimizde garip geliyor insanlara
büyük komplo dünyayı arzulamak zaten
kasas suresi
Bismillah
77. Allah'ın sana verdiğinden (O'nun yolunda harcayarak) ahiret yurdunu iste; ama
dünyadan da nasibini unutma. Allah sana ihsan ettiği gibi, sen de (insanlara) iyilik
et. Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Süphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.
Yeryüzünde bozgunculuğu arzulama. Süphesiz ki Allah, bozguncuları sevmez.
Bunu alalım derim !!!
tigermbz
15 Mart 2013, 23:48
Bunu alalım derim !!!
hepsini alalım
zira şu bahsi geçenlerden olmak istemeyiz
bakara suresi
Bismillah
Ama siz, birbirinizi öldüren, içinizden bir kesime karşı kötülük ve zulümde yardımlaşarak; size haram olduğu hâlde onları yurtlarından çıkaran, size esir olarak geldiklerinde ise, fidye verip kendilerini kurtaran kimselersiniz. Yoksa siz Kitab’ın (Tevrat’ın) bir kısmına inanıp, bir kısmını inkâr mı ediyorsunuz? Artık sizden bunu yapanın cezası, dünya hayatında rezil olmaktan başka bir şey değildir. Kıyamet gününde ise onlar azabın en şiddetlisine uğratılırlar. Çünkü Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.
neden mi? anlatalım:
bu günkü Türkiye cumhuriyetinin temellerinin atıldığı lozanı tanımayan tek ülke abd dir
sevre zemin hazırlayan wilson ilkelerine bakalım:
şimdi sevr anlaşmasına bakalım
kurtuluş savaşının ardından ingilizler rahat durmamış, doğuda din adı altında bazı ayaklanmalar tertip edilmiştir.
inönü döneminde yapılanlara bakalım şimdi de
ulusal bağımsızlığımızın tehlikeye girmesi bunlarla başlar dersek yanlış olmaz
ülke, üretimden tüketime geçer ve bağımlı hale gelir çünkü
yıllar içinde devlet içinde daha da güçlenen dış etkiler zamanla istemedikleri hükümetleri darbelerle devirir
zamanla asala çıkar ortaya
asalanın peşine pkk kurulur
aponun ermeni olması tesadüf değil tabi
1. ırak savaşında kuzey ıraka yerleşen abd ordusunun mirası çok güçlü bir pkk olarak ortaya çıktı
90 lı yıllarda kuzey ırak operasyonlarıyla mahvedilen pkk için barış çağrısı yine içimizdeki hainlerce tezgahlandı
doğudaki halkın bir kısmı dış kaynaklı bazı operasyonlarla devletine küstürüldü
sarışın pkk lılarla, sakallı askerlerle tanıştılar o dönemde
bir çok görevli komutanların şahadetiyle pkk ya amerikanın açıktan destek verdiği belgelendi
2. ırak işgalinin peşinden kuzey ırakta bölgesel yönetimin oluşması da tesadüf değil
kan coğrafyasında iki ülke yükseliyor
israil, sözde kürdistan
savaşı çıkaranların ve ortadoğuyu işgal kuvvetlerinin bunların arkasında olduğunu anlamak için başka ispata gerek yok
bütün çevre coğrafya karışmış ve aynı karışıklık ülkemizde çıkmak üzereyken, bölgeyi karıştıran haçlı işgalinin başı olan amerikayı müttefik sanmak akılsızcadır görüldüğü üzere
amerika demokrasi götürüyordu ülkelere, doğru ya
Ulem tiger,
Menderes'e kiyamadin bütün poku Inönü'ye attin gene.
Yapma böyle.
Dogrulari söylerken hedef sasirtma.
tigermbz
15 Mart 2013, 23:59
Ulem tiger,
Menderes'e kiyamadin bütün poku Inönü'ye attin gene.
Yapma böyle.
Dogrulari söylerken hedef sasirtma.
menderes babamın oğlu değil ya olsa ne yazar
baştan ve sondan alarak kısa geçtik sadece, laf uzardı
dağıtma konuyu hem, insanlığa kurulan komplonun asıl can damarındayız şimdi
herkes buradan yakalasa mevzuyu dünya gülistan idi
ama cehenneme odun lazım sanki, yarışıyoruz hep beraber
ufuktan
16 Mart 2013, 00:47
Konular ister istemez dağılıyor tabi :)
Ben şunu sölüyorum '' bu milletin , bu milletten başka dostu yok ''
Kimseye güvenmemize ya da kimseden çekinmemize gerek yok. Bu milletin tarihi şanlı bir tarihtir.
BOP denilen hadise şu an Türkiye'deki sorunların en temel sorunudur.
Sorunları fazlaca dağıtmadan , '' ATATÜRK'in GENÇLİĞE HİTABESİNİ '' okursak , zaten gerekli tüm açıklamalar ve çözümler özet şekilde yazılmış duruyor.
İŞİN BENİ EN FAZLA İLGİLENDİREN BOYUTU , DEDELERİMİN , AĞABEYLERİMİN , KARDEŞLERİMİN , KANIYLA BEDEL ÖDEYİP BİZE EMANET ETTİKLERİ BU VATANI KİMSEYE VERMEYECEK OLMAMDIR .... !!!
VE TEKRAR SÖYLÜYORUM , VATANA İHANET EDENİN , DEVLETE KURŞUN SIKANIN ANASI AĞLASIN (!)
yürekçe
16 Mart 2013, 01:34
dün akşam haberlerde izlemiştim; abdullah öcalana sayın denilmesinin suç sayılmayacağından bahsediliyordu.vay anasını süreç ne kadar hızlı işliyor, galiba biz uyanamadan atı alan üsküdarı geçecek.
mahkemede hakim sormuş
- sen bu bayana eşşek demişsin?
-doğrudur efendim, dedim..
- o vakit yaz kızım der ve cezayı onarken, adam lafa atılır;
- bir hanımefendiye eşşek demek suç, anladık da peki bir eşşeğe hanımefendi demek suç mu?
- hakim düşünür, hayır der..
- adam da hakaret ettiği kadına dönüp " iyi günler hanımefendi der...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Ortadoğu da ABD' nin en güçlü müttefiği kimlerdir sizce ? bir düşünelim bakalım !! daha geçenlerde burada bir üye arkadaşımız Irak savaşında İzmir ve Diyarbakır' dan kalkan uçakların durumundan bahis etmişti , Suriye de ki durumu ise hepimiz gözlemliyoruz , ya Pakistan , Afganistan , Bosna buralarda tatil için bulunmadık değil mi ? Ha !! kuzey Irak ta Saddam döneminden bu yana konuşlu bulunan , 16 Türk üssü , 1200 tabir edilen asker sayısı ve tank taburu ne yapıyor orada dersiniz ? işin ilginci Irak merkezi yönetimi "artık bu üsler kaldırırsın derken ! , "Bölgesel yönetim yani Barzani hayır dursun diyor !! hatta geçenlerde Amerika "Bakın çekerim Türkleri buradan demişti yanlış hatırlamıyorsam !! .
hayır,
" adaletin güçlü, güçlünün adil olması gerekir"( Hz. ALİ )
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
Konular ister istemez dağılıyor tabi :)
Ben şunu sölüyorum '' bu milletin , bu milletten başka dostu yok ''
Kimseye güvenmemize ya da kimseden çekinmemize gerek yok. Bu milletin tarihi şanlı bir tarihtir.
BOP denilen hadise şu an Türkiye'deki sorunların en temel sorunudur.
Sorunları fazlaca dağıtmadan , '' ATATÜRK'in GENÇLİĞE HİTABESİNİ '' okursak , zaten gerekli tüm açıklamalar ve çözümler özet şekilde yazılmış duruyor.
İŞİN BENİ EN FAZLA İLGİLENDİREN BOYUTU , DEDELERİMİN , AĞABEYLERİMİN , KARDEŞLERİMİN , KANIYLA BEDEL ÖDEYİP BİZE EMANET ETTİKLERİ BU VATANI KİMSEYE VERMEYECEK OLMAMDIR .... !!!
VE TEKRAR SÖYLÜYORUM , VATANA İHANET EDENİN , DEVLETE KURŞUN SIKANIN ANASI AĞLASIN (!)
bu konuda ne kadar yazarsak boş, vakit geldiğinde her kes belli olacak.
o vakit,
kendi adıma söyleyeyim ki, bir elimde Allah'ın ayetleri, bir elimde Adaletin Kılıcıyla ve nefsimi gömerek, sadece Hak ve Hakkım için gözümün kararacağını biliyorum.
Safkan Türk değilim ama Türkiyeli olmaktan ve bu vatanın hakkını koruyor olmaktan onur duydum ve duyacağım.
Allah doğruyla beraberdir...
ilkerabi
16 Mart 2013, 10:53
Yürekçe; safkan türk nerde bulucaz şimdi? Aramaya kalksak 10 bin yıl geriye gitsek gene zor..
Ama şu var ki türkler ve türkmenler her ne kadar göçer konar olsalar da anadolunun en eski ve asıl sahibidir.
Balkanlardan gelenler de oraya anadoludan, kırımdan götürülmüştü..
Kılıcını al gel çünkü vakit geldi..
Düşmanı göremiyorum dersen gölgelerin arkasına bak;
itin teki kapatıldığı kümeste kalkmış anayasa yazdırıyor, 5000 tane iti var, 500 BİN askeri olan millete kafa tutuyor,
bir de adını beğenmiyor, türk olmasın falan demeye kalkıyorlar.
Bu görüşmeler kanunsuzdur,
silah bırak git falan denemez... Bu da kanunsuzluktur, yasal gerekçeler olmadan kimse kimseyi affedemez...
zaten bunlar da anayasayı falan değiştiremez, çünkü değiştirmeye kalktıkları anayasaya bağlı kalacaklarına yemin ederek oraya geldiler!
Bizi vatandaş olarak devlete bağlayan anayasa ve hukuktur;
bunlar ayaklar altına alınmaya kalkılırsa bizim de direniş hakkımız vardır..
phradrel
16 Mart 2013, 14:09
onu bırak ta
önce bunu anlamak lazım
insanlıktan çıkmışsınız. ben size insanlar saldırıya uğruyor diyorum siz bana ab nin kamuoyu oluşturma politikasını eleştiriyorsunuz. kaçıncı yüzyıldasınız? dünya siyaseti rahat bir yüz yıldır lobicilik, eğitim, propaganda üzerinden yürütülüyor. AB'nin yaptığı doğrudur asıl sorulması gereken sizin bunun karşınıozda ne yaptığınızdır? ağzını açmışsın popülist mavralarla laykları toplamışsın! dernek kur sen de anlat ab nin kötü yollarını ulan bütün avrupa 30 millet birleşmiş dandik türkiyeyi yıkmak istiyor. arkadaş ben lisede size cevap veriyordum daha bu yaşa geldiniz halen böyle uyku haplarıyla kendinizi uyutup milliyetçi libidonuzu tavan yapmaya çalışıyorsanız hayat çoktan kayıp gitmiş ellerinizden.
pkklılar seksenlerde hiç bir suçları yokken cezaevlerinde işkence görenlerdir, çocuklarıdır (şimdi o işkenceyi yapan evren ve sürüsünün yüzüne tükürüyoruz). pkklılar doksanlarda evlerinden beyaz toroslarla alınıp bir daha kemikleri bile gelmeyen insanların kardeşleri abileridir. dağa çıkmayı elinize silah almayı normalleştirmiyorum veya övmüyorum ben diyorumki siz dağa çıkmanın sebeplerini görmezden geldikçe o devlet fetişisti zihniyetiniz bunu özümsemedikçe analar ağlamaya devam edecek! siz bana değil şehit anasına anlatın bunları, oğlunun kemiği bile dönmeyen diyarbakırlı anaya anlatın bunları, f16larla devletin 34 komşusunu öldürdüğü köylüye anlatın bunları. ama olur mu büyük lideriniz adolf size bunları öğretmedi, hep kan için dedi. yavru kurtlarım benim. yahu ben kime anlatıyorum, tüm dünya ermenilere yapılanları biliyor, siz hala ermeniler hokus pokusla kayboldu diye şarkılar söylüyor, masallar anlatıyorsunuz. bu dünya ırkçılardan az çekmedi. hepiniz bir gün tarihin tozlu pis sayfalarına kaldırılacaksınız ;) sonunuz çok uzak değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
bu ülkede iyi şeyler de oluyor. Haber burada (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1125384&CategoryID=77) faşoların hepsini bir gecede toplayacaksın aslında insanlık rahat edecek, binlerce yıl önce olduğu gibi kardeş kardeş yaşayacak
yürekçe
16 Mart 2013, 14:44
insanlıktan çıkmışsınız. ben size insanlar saldırıya uğruyor diyorum siz bana ab nin kamuoyu oluşturma politikasını eleştiriyorsunuz. kaçıncı yüzyıldasınız? dünya siyaseti rahat bir yüz yıldır lobicilik, eğitim, propaganda üzerinden yürütülüyor. AB'nin yaptığı doğrudur asıl sorulması gereken sizin bunun karşınıozda ne yaptığınızdır? ağzını açmışsın popülist mavralarla laykları toplamışsın! dernek kur sen de anlat ab nin kötü yollarını ulan bütün avrupa 30 millet birleşmiş dandik türkiyeyi yıkmak istiyor. arkadaş ben lisede size cevap veriyordum daha bu yaşa geldiniz halen böyle uyku haplarıyla kendinizi uyutup milliyetçi libidonuzu tavan yapmaya çalışıyorsanız hayat çoktan kayıp gitmiş ellerinizden.
pkklılar seksenlerde hiç bir suçları yokken cezaevlerinde işkence görenlerdir, çocuklarıdır (şimdi o işkenceyi yapan evren ve sürüsünün yüzüne tükürüyoruz). pkklılar doksanlarda evlerinden beyaz toroslarla alınıp bir daha kemikleri bile gelmeyen insanların kardeşleri abileridir. dağa çıkmayı elinize silah almayı normalleştirmiyorum veya övmüyorum ben diyorumki siz dağa çıkmanın sebeplerini görmezden geldikçe o devlet fetişisti zihniyetiniz bunu özümsemedikçe analar ağlamaya devam edecek! siz bana değil şehit anasına anlatın bunları, oğlunun kemiği bile dönmeyen diyarbakırlı anaya anlatın bunları, f16larla devletin 34 komşusunu öldürdüğü köylüye anlatın bunları. ama olur mu büyük lideriniz adolf size bunları öğretmedi, hep kan için dedi. yavru kurtlarım benim. yahu ben kime anlatıyorum, tüm dünya ermenilere yapılanları biliyor, siz hala ermeniler hokus pokusla kayboldu diye şarkılar söylüyor, masallar anlatıyorsunuz. bu dünya ırkçılardan az çekmedi. hepiniz bir gün tarihin tozlu pis sayfalarına kaldırılacaksınız ;) sonunuz çok uzak değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
bu ülkede iyi şeyler de oluyor. Haber burada (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1125384&CategoryID=77) faşoların hepsini bir gecede toplayacaksın aslında insanlık rahat edecek, binlerce yıl önce olduğu gibi kardeş kardeş yaşayacak
- milliyetçi kesin değilim
- liderim Adolf değildir. eğer ki Mustafa Kemal'i kastediyorsanız, daha yüzyıllarca üzrinde oynaşırısınız da bir kemik kopartamazsınız.
insanlıktan çıkmışsınız sözü de hiç hoş değil.
bu ülkede hiç kimse kürtlere siz demedi. cumhurbaşkanı bile oldular.
yetmeyen hak, istenen neydi?
burada hiç değilse özgürsünüz.
de ki ayrıldınız, o vakit ABD köpekliği yaparak yaşamak daha mı mutlu edecek?
phradrel
16 Mart 2013, 14:44
yakında nefret suçları inşallah çabamızla uygulamaya geçer de şurda sizin gibi insan müsveddelerine laf yetiştirmeye çalışmayız. hadi kalın sağlıcakla diyip kapatalım konuyu.
kürtler bu ülkede cumhurbaşkanı falan olmadılar. obama, powell nasıl beyazlaşmış zenci ise, özal da bu ülkede türkleşmiş bir kürttür masal anlatmayın! köpekler sevdiğim bir canlıdır ırkçılar gibi insanlık kabına pislemezler.
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO