PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 Kamu görevlisi serbest(?) bırakıldı

Sayfa : 1 [2]

yürekçe
16 Mart 2013, 14:50
yakında nefret suçları inşallah çabamızla uygulamaya geçer de şurda sizin gibi insan müsveddelerine laf yetiştirmeye çalışmayız. hadi kalın sağlıcakla diyip kapatalım konuyu.

kürtler bu ülkede cumhurbaşkanı falan olmadılar. obama, powell nasıl beyazlaşmış zenci ise, özal da bu ülkede türkleşmiş bir kürttür masal anlatmayın! köpekler sevdiğim bir canlıdır ırkçılar gibi insanlık kabına pislemezler.

kendi adıma söylüyorum, ırkçı değilim, din milliyetçisi değilim, faşist değilim. zaten üniversitede çok çektim bu yüzden.
benim için konu, Türkiye'dir.
bir de senden ricam var, lütfen hakaret etme olur mu?
o vakit provakasyona dönüşüyor olay....

ufuktan
16 Mart 2013, 14:54
insanlıktan çıkmışsınız. ben size insanlar saldırıya uğruyor diyorum siz bana ab nin kamuoyu oluşturma politikasını eleştiriyorsunuz. kaçıncı yüzyıldasınız? dünya siyaseti rahat bir yüz yıldır lobicilik, eğitim, propaganda üzerinden yürütülüyor. AB'nin yaptığı doğrudur asıl sorulması gereken sizin bunun karşınıozda ne yaptığınızdır? ağzını açmışsın popülist mavralarla laykları toplamışsın! dernek kur sen de anlat ab nin kötü yollarını ulan bütün avrupa 30 millet birleşmiş dandik türkiyeyi yıkmak istiyor. arkadaş ben lisede size cevap veriyordum daha bu yaşa geldiniz halen böyle uyku haplarıyla kendinizi uyutup milliyetçi libidonuzu tavan yapmaya çalışıyorsanız hayat çoktan kayıp gitmiş ellerinizden.

pkklılar seksenlerde hiç bir suçları yokken cezaevlerinde işkence görenlerdir, çocuklarıdır (şimdi o işkenceyi yapan evren ve sürüsünün yüzüne tükürüyoruz). pkklılar doksanlarda evlerinden beyaz toroslarla alınıp bir daha kemikleri bile gelmeyen insanların kardeşleri abileridir. dağa çıkmayı elinize silah almayı normalleştirmiyorum veya övmüyorum ben diyorumki siz dağa çıkmanın sebeplerini görmezden geldikçe o devlet fetişisti zihniyetiniz bunu özümsemedikçe analar ağlamaya devam edecek! siz bana değil şehit anasına anlatın bunları, oğlunun kemiği bile dönmeyen diyarbakırlı anaya anlatın bunları, f16larla devletin 34 komşusunu öldürdüğü köylüye anlatın bunları. ama olur mu büyük lideriniz adolf size bunları öğretmedi, hep kan için dedi. yavru kurtlarım benim. yahu ben kime anlatıyorum, tüm dünya ermenilere yapılanları biliyor, siz hala ermeniler hokus pokusla kayboldu diye şarkılar söylüyor, masallar anlatıyorsunuz. bu dünya ırkçılardan az çekmedi. hepiniz bir gün tarihin tozlu pis sayfalarına kaldırılacaksınız ;) sonunuz çok uzak değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

bu ülkede iyi şeyler de oluyor. Haber burada (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1125384&CategoryID=77) faşoların hepsini bir gecede toplayacaksın aslında insanlık rahat edecek, binlerce yıl önce olduğu gibi kardeş kardeş yaşayacak

İnsalıktan çıkan bebek katillerini , vatan hainlerini sevimli göstermeye çalışan zihniyetler değil mi ?? MASUMU OYNAYIN BAKALIM ...!!!

Bana bak arkadaşım ne olduğun , fikrinin ne olduğu beni bağlamaz ...benim zihniyetime faşo dersen sana asıl faşistin kürtçülük diye bağıranlara bakmanı tavsiye ederim

FAŞİSTLİK KARŞI DURUŞ SERGİLEMEKSE BEN FAŞİSTİM , FAŞİSTLİK VATANIM BÖLÜNMESİN DEMEKSE BEN FAŞİSTİM ...

O TOPLADIKLARI , SİZİ RAHAT ETTİREN KİŞİLERİN DÜŞÜNCESİ BU ( SİZE GÖRE KÖTÜ YA )

TAHRİK VAR DİMİ , NEVRUZU BAHANE EDİP APO YA ÖZGÜRLÜK DİYENLER , ŞEHİT AİLELERİNİ , GAZİLERİ , VATANSEVER YURTTAŞLARI TAHRİK ETMİYOR DİMİ ?? BENİ BÖYLE TAHRİK EDEN P.Ç ZİHNİYETİ EN BÜYÜK NEFRET SUÇUNU İŞLİYOR ..... RAHAT OLUN Kİ HERKES RAHAT OLSUN !!

FAŞOLAR TOPLANSIN Kİ SİZE GÜN DOĞSUN DİMİ ?? KARDEŞ KARDEŞ YAŞAMAK İÇİN KÜRDİSTAN KURULMALI DİMİ ?

SEN 34 KOMŞUSU ÖLEN KİŞİYE SORACAĞINA , ÇIK SOKAKLARA DA 34.000 DEN FAZLA ŞEHİT VERMİŞ BU MİLLETİN TA KENDİSİNE SOR , SOR DA ANLATSIN SANA FAŞİST KİMMİŞ DİYE ??

*** BIRAKIN BU İŞLERİ DEMEYECEĞİM... ÇÜNKÜ ARTIK HİÇBİR ÖNEMİ YOK , HERKES KENDİ BİLİR !!

BİZ İNSANIN MÜSVETTESİYİZ , PKKLILAR HAYVANIN BİLE MÜSVETTESİ OLAMAZ , HAYVAN BİLE YEDİĞİ KABA S.ÇMAZ .. HAİN SÜRÜSÜ

Thracian
16 Mart 2013, 15:00
insanlıktan çıkmışsınız. ben size insanlar saldırıya uğruyor diyorum siz bana ab nin kamuoyu oluşturma politikasını eleştiriyorsunuz. kaçıncı yüzyıldasınız? dünya siyaseti rahat bir yüz yıldır lobicilik, eğitim, propaganda üzerinden yürütülüyor. AB'nin yaptığı doğrudur asıl sorulması gereken sizin bunun karşınıozda ne yaptığınızdır? ağzını açmışsın popülist mavralarla laykları toplamışsın! dernek kur sen de anlat ab nin kötü yollarını ulan bütün avrupa 30 millet birleşmiş dandik türkiyeyi yıkmak istiyor. arkadaş ben lisede size cevap veriyordum daha bu yaşa geldiniz halen böyle uyku haplarıyla kendinizi uyutup milliyetçi libidonuzu tavan yapmaya çalışıyorsanız hayat çoktan kayıp gitmiş ellerinizden.

pkklılar seksenlerde hiç bir suçları yokken cezaevlerinde işkence görenlerdir, çocuklarıdır (şimdi o işkenceyi yapan evren ve sürüsünün yüzüne tükürüyoruz). pkklılar doksanlarda evlerinden beyaz toroslarla alınıp bir daha kemikleri bile gelmeyen insanların kardeşleri abileridir. dağa çıkmayı elinize silah almayı normalleştirmiyorum veya övmüyorum ben diyorumki siz dağa çıkmanın sebeplerini görmezden geldikçe o devlet fetişisti zihniyetiniz bunu özümsemedikçe analar ağlamaya devam edecek! siz bana değil şehit anasına anlatın bunları, oğlunun kemiği bile dönmeyen diyarbakırlı anaya anlatın bunları, f16larla devletin 34 komşusunu öldürdüğü köylüye anlatın bunları. ama olur mu büyük lideriniz adolf size bunları öğretmedi, hep kan için dedi. yavru kurtlarım benim. yahu ben kime anlatıyorum, tüm dünya ermenilere yapılanları biliyor, siz hala ermeniler hokus pokusla kayboldu diye şarkılar söylüyor, masallar anlatıyorsunuz. bu dünya ırkçılardan az çekmedi. hepiniz bir gün tarihin tozlu pis sayfalarına kaldırılacaksınız ;) sonunuz çok uzak değil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

bu ülkede iyi şeyler de oluyor. Haber burada (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1125384&CategoryID=77) faşoların hepsini bir gecede toplayacaksın aslında insanlık rahat edecek, binlerce yıl önce olduğu gibi kardeş kardeş yaşayacak

Aslında çok daha ağır şeyler yazacaktım ama değmez sadece sormak isterim;80lerde işkence görenler bunun acısını karakolları basarak doğuda vatani görevini yapan vatandaşı uykusunda katlederek,doğuda PKK yanlısı olmayan halkı tehtid ederek öldürerek rızkını zorla elinden alarak,kundaktaki bebeği kurşunlayarak mı intikam alıyorlar.Kundaktaki bebek mi bu o.ç.larına işkence yaptı masum halkı mı?Bana ırkçılıktan faşistlikten bahsetmeyin asıl faşist PKK dır kendi düşüncesini desteklemeyen herkesi katleden,köyleri yıkan yağmalayan başka örgüt yok bu ülkede.En büyük faşist ve ırkçı PKK,yandaşları ve destekçileridir.Ne tarz bir düşünce yapısında olduğunuzu kimin adına çalıştığınızı bilmiyorum ama olaylara biraz daha tarafısz bakmanızı biraz daha tarafsız düşünmenizi öneririm.Siz PKK'ya karşı olan herkesten nefret ediyorsunuz ve hakaretler savuruyorsunuz asıl ırkçı kimin olduğunu çok merak ediyorum.

tigermbz
16 Mart 2013, 15:16
insanlık rahat edecek, binlerce yıl önce olduğu gibi kardeş kardeş yaşayacak

insanlık ancak şu şekilde huzur bulacak :
doğudaki insanımıza yapılanlar bu mileltin eliyle olmadı
diğer mesajlarımızda da değindiğimiz üzere 1. dünya savaşıyla istenilen şekilde parçalanamayan memleketimizin milliyet yahut mezhep temelinde karıştırılmasına uğraşılıyor
dağa çıkanların bir çoğu uğradıkları zulmün Türk etkisiyle olduğunu düşünsede gerçeğin farkına varan bir çok kardeşimiz de mehmetçikle omuz omuza veriyor bu küresel sırtlanlara ve onların köpeklerine karşı bu mücadeleyi
olayın farkındalar
biz de farkındayız tabi
ne doğudaki halkın geneli ne de bizler birbirimize düşman olmadık
bu mücadele birlikte verilmeli
asla milliyet ekseniyle düşünmüyoruz olayı
inandığımız din yasaklıyor başta
hepimiz aynı ana babadan geldik
lakin huzurumuzu bozan öz kardeşimiz de olsa layığını bulacak
bizi yoketmek isteyenlere çanak tutulmayacak ama
tehlikede olan ulusal bütünlük ve onu yitirdiğimiz yahut yitirme tehlikesi ayyuka çıktığı an bunun intikamı önce hainlerden alınacak bunu sen de biliyorsun

ne bu millet doğuyu yoketmek isterse bundan aciz ne de doğudaki halkın genelinde isyan çıkarmak gibi bir amaç yok
sahip çıkıldığı an onlar da rahatlayacaklar ve bizlerden taraflar
abd nin israilin politikaları ve içteki mason hükümetlerin zulmüne maruz kalındı biliyoruz
bu sadece doğuda da olmadı
sağ-sol çatışmaları da aynı temel üzerinde yürüdü

biz zulmün hiçbirine eyvAllah demedik
ama ihaneti de affetmeyeceğiz