Orijinalini görmek için tıklayınız : İhtiyaç Sahibine Ücretsiz Kondom
inzell
11 Mart 2013, 03:08
İhtiyaç sahibine hayrına kondom veriyorum arkadaşlar. Kıskanma güdüsünü aşamamış bir bireyin dünyaya gelme riskine baştan engel olabilirsiniz. :)
Kargo da benden...
Güzel düsünmüssün ama Türkiye'de kullanim alani yok.
Yani sen kondomu bedava veriyorsun iyi güzel ama
karsi taraf
ver-mi-yor.
eren özer
11 Mart 2013, 03:18
Birader Ben talibim Arada lazım oluyor Poşet Geçiriyoz :queen:
haojin2005
11 Mart 2013, 03:20
karsi taraf
ver-mi-yor.
İlkay abi son noktayı koymuş bilem.Hani bize .. ..
gazo0202
11 Mart 2013, 03:22
karsi taraf
ver-mi-yor.
gece gece böyle güleceğim aklıma gelmemişti :)
audioslave
11 Mart 2013, 03:22
karsi taraf
ver-mi-yor.
Avrupa'da gerek yok asıl,lütfen:)
aksoyy
11 Mart 2013, 03:26
kışlık mı ? yazlık mı :)
inzell
11 Mart 2013, 03:29
Dur arkadaşım! Gerçekten ihtiyacın varsa listeye ekleyeyim! Alabilecek durumun varsa ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş olursun. :mrgreen:
68 dolar değerinde Louis Vuitton. :P
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m0fydx93VR1qz6fdso1_500.jpg
eren özer
11 Mart 2013, 03:34
Dur arkadaşım! Gerçekten ihtiyacın varsa listeye ekleyeyim! Alabilecek durumun varsa ihtiyacı olan arkadaşların önüne geçmiş olursun. :mrgreen:
Çikolatalamı Sen Onu Söyle
Bide Hissetmi yoksa Normal mi, Hisset ve Bitter Çikolatalıysa tam Olur :queen::queen:
Tövbe Tövbe Konuştuğumuz Şeylere bak:rendeer:
Mengu16
11 Mart 2013, 03:35
2 saat foruma girmedik neler olmuş :cherry:
Çok para. Bunu yıkayıp yıkayıp tekrar kullanmak lazım o zaman.
salcano_7946
11 Mart 2013, 03:37
tamamen populist bir yaklasım.klasık turk dusuncesı.ama tavsıye ettıgıne gore ttecrubeyle sabıt
eren özer
11 Mart 2013, 03:39
Gülmekden Sandalyeden Düştüm ıhahahahaha:mrgreen:
Yika tabi ama çitilemeden.
aksoyy
11 Mart 2013, 03:47
wuuu millet karşınızda ki bunu çok sevicek ;)
ÖZALTIN
11 Mart 2013, 03:54
Ben de az kullanılmış bir tane gönderebilirim ihtiyaci olan varsa.Sadece bir sefer kullanılmış yağmur ve güneş görmemiştir.
yürekçe
11 Mart 2013, 04:07
ben isterim ama kaç paket göndereceğine bağlı :)
Ben de az kullanılmış bir tane gönderebilirim ihtiyaci olan varsa.Sadece bir sefer kullanılmış yağmur ve güneş görmemiştir.
sen olayın b.kunu çıkardın.
göndereceksen bari kullandığınla gönder ki bir işe yarasın derlerse ne diyecen??
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:05 ----------
Çikolatalamı Sen Onu Söyle
Bide Hissetmi yoksa Normal mi, Hisset ve Bitter Çikolatalıysa tam Olur :queen::queen:
Tövbe Tövbe Konuştuğumuz Şeylere bak:rendeer:
yahu hemşom, sana ne tadından...
sen hisset, gerisini aromalı seven düşünsün... bir paket puding kaç para, bu kadar da cimri olma yauuu :)
ÖZALTIN
11 Mart 2013, 04:10
Kask verenden motorla mı istiyorlar ki benden öyle istesinler. O durumda verilecek daha güzel cevaplar var ama lise muhabbetine kaçıyor.
Olayın b.ku çıkmıştı sıvayan ben oldum kabul.
aksoyy
11 Mart 2013, 04:43
o değil de şimdi dışardan bakıyon ii hoşş temiz gözüküyor çil çil :) ama ciğeri nasıl bunun ona kimse bişe demedi :) 0-100 kaç ? 100 km ne yakar ne içer ? ihtiyaç sahipleri bunları bilmek ister :queen:
adem80
11 Mart 2013, 08:32
sıfırmı, 2 ci el az kullanılmışmı? ::winkwink
agilty
11 Mart 2013, 08:45
Arkadaslarimiz ihtiyac sahibine ucretsiz malzeme veriyor. Hepsini takdir ediyorum. Sizin actiginiz konu dalga gecmek maksatlimi tam anlayamadim ve konuyu dogru bulmadim.
Panter38
11 Mart 2013, 09:52
Ben liseliyim ama sizin kadar degil "inzell" abi. Zipponun konusunu okudum tmm orada bir yanlis anlama veya bir tartisma cikmis yaptiginiz sizin icin dogru benim veya bir baskasi icin yanlis onu bilemem ama bunu uzatmanin anlami yok ben mt alemini kardes diye biliyordum yolda bir motorlu kaza yapsa veya dusse sirtimda tasirim ciddi diyorum hepsi benim abim ablam kardesim ama siz isin cilkini cikarmissiniz (kusura bakmayın telefonda gavurlarin klavyesini kullaninca boyle oluyo harfler tam degil)
ramizan83
11 Mart 2013, 10:55
bu ara bir şeyler hediye etmek moda oldu nedense,,,
sizdemi kullanmadığınız için hediye edeceksiniz,,,,
ozrace
11 Mart 2013, 11:24
Ben liseliyim ama sizin kadar degil "inzell" abi. Zipponun konusunu okudum tmm orada bir yanlis anlama veya bir tartisma cikmis yaptiginiz sizin icin dogru benim veya bir baskasi icin yanlis onu bilemem ama bunu uzatmanin anlami yok ben mt alemini kardes diye biliyordum yolda bir motorlu kaza yapsa veya dusse sirtimda tasirim ciddi diyorum hepsi benim abim ablam kardesim ama siz isin cilkini cikarmissiniz (kusura bakmayın telefonda gavurlarin klavyesini kullaninca boyle oluyo harfler tam degil)
Dostum MT alemi kardeş demişsin ama böyle birşey yok.burada 10TL nin bile lafını yapan şerefsiz insan çok...
buda sana bi abi tavsiyesi...
piyanist_irf
11 Mart 2013, 11:27
karsi taraf
ver-mi-yor.
şu mt nin olmassa olmazısın ihtiyar , sensiz bir sabah düşünemiyorum , yanlış anlaşılmasın :cherry: senin yorumları arar oldum moral bulmak için :cherry: allah neşemizi eksik etmesin .
DEISIS
11 Mart 2013, 11:35
-1
Hoş değil.
Üstelik lüzumsuz
DünküÇocuK
11 Mart 2013, 11:49
http://www.youtube.com/watch?v=ojSku2U-tc0
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO