Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Honda CB 125 Ace Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
DayDreamer
06 Mart 2013, 14:15
Aynı motorun Arjantin versiyonu.Getirseler sırf seyretmek için bugün alırım.Türkiye zevksizler ülkesi olduğu için güzel motor gelmez.
http://motos.honda.com.ar/content/galerias/moto/CB1.jpg
http://motos.honda.com.ar/content/galerias/moto/CB1%20II.jpg
http://motos.honda.com.ar/content/galerias/moto/CB1%20III.jpg
http://motos.honda.com.ar/content/galerias/moto/CB1%20IV.jpg
http://motos.honda.com.ar/content/galerias/moto/CB1%20V.jpg
acemi60
06 Mart 2013, 14:52
Kompleks olan şey iyisinin istenmesi değil, kötüsü için "bize bunu layık görüyorlar" demek. İyisinin gelebilmesi için beğenmediklerinizi almayacaksınız. Bakın TVS yıllardır aynı motorlu Apache'yi getirip duruyor ve hala kimsenin gıkı çıkmadan almaya devam ediyorlar. 6 ay motor satamasalar kuzu gibi enjeksiyonlu modelleri getirirler. Millet CBF150'yi CB125'i almasa CBF125 de gelir. Tabi CBF125 gelip de fiyatı 6000 TL civarı olduğunda bu kez ona da pahalı denilecek, o da ayrı bir konu...
Baskı lafla olmaz malesef, icraata da dökmek lazım. Türkiye'da hala, satarken değeri düşmesin mantığıyla motor alınıyor.
İnsan davranışları üzerine teşhis çalışmaları yapmak güzel bir şey. Fakat "ACE savunucusu" durumuna düşmek pek öyle değil.
ercan41
06 Mart 2013, 19:02
Bunu japon malı zannetmiyorsunuzdur umarım. Halis mulis çan çin çon hem de anlamsız bir şekilde bütün çinli motorlarda olan donanımları hatta 5. vitesi kırpılmış bir motor.
Tabikide japon deil hondanın ufak cc li motorların çogu tayland üretimi
dftuzlu
06 Mart 2013, 19:28
motoru fuarda gördüm, çok ince çelimsiz kalıpsız gibi geldi bana. boyum 185 kilom 80. sadece hız göstergesi var herkesin bildigi üzre. el kumandaları dehşet derecede kalitesiz.köyde kasabada yada ilk motorunu alacak arkadaslar ufak boyluysa küçük bişeyler istiyorlarsa 'altımda da honda var abi' demek istiyorlarsa bu motosıklet onlara gore bence.
Mengu16
06 Mart 2013, 19:59
Tabikide japon deil hondanın ufak cc li motorların çogu tayland üretimi
Türkiyeye tayland üretimi hondalar hiç gelmiyor, gelse böyle tipsiz hondalar olmazdı piyasada. Bu motor nijerya malı.
komançi1478
06 Mart 2013, 19:59
neyse kimider honda hayat onda kimi der ,honda pantolonda gitti donda:DDDDDD
oralet07
06 Mart 2013, 20:27
keşke tel jantlı modelleri getirseler. sırf bu yüzden cg almayı planladım ama ikinci eller sağlammı değil mi belli değil.
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20B/Honda%20CB%20125%20ACE.jpg
Mengu16
06 Mart 2013, 20:29
keşke tel jantlı modelleri getirseler. sırf bu yüzden cg almayı planladım ama ikinci eller sağlammı değil mi belli değil.
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery%20B/Honda%20CB%20125%20ACE.jpg
Tel jantlısını getirseler kanuni zebra'dan farkı kalmayacak.
http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/648_hg.jpg
haojin2005
06 Mart 2013, 20:37
Tel jantlısını getirseler kanuni zebra'dan farkı kalmayacak.
http://www.kanuni.com.tr/upload/ifotolar/648_hg.jpg
Zaten cb125 ace bu haliyle de hayvan olan zebraya benziyor.
cesur509
06 Mart 2013, 21:16
Honda ; ne kadar para o kadar köfte diyerek bu motoru yapmış. Yalnız 5000 devirde max tork vermesi güzel bir olay.
tel cant olması bi yandan iyi tipi güzel
çelik cant ise tubeless olur yolda bırakmaz bence daha kullanışlı
ercan41
08 Mart 2013, 00:11
Türkiyeye tayland üretimi hondalar hiç gelmiyor, gelse böyle tipsiz hondalar olmazdı piyasada. Bu motor nijerya malı.
Olurmu arkadaşım bendeki innovada made in tayland yazlıyor :)
Tel jant olayındada herkese göre degişir ama benim görüşüm ufak hacimli motorlarda tel jant hoşuma gidiyor .Tellerini yağlı bezle silip parlatıcan zevki başka onun be :mrgreen:
p356spt
08 Mart 2013, 03:29
Arjantin'de ki modeli gerçekten olmuş, komple retro style. Türkiye'ye gelen modelin bir yarısı 1970, diğer yarısı 2010 model, çakma duruyor.
Honda Türkiye duy sesimizi, henüz geç değil! Fuarda gösterdiğin modeli bırak, Arjantin modelini getir. Hem CB125 ile arasında bir fark olsun.
Mikuni
08 Mart 2013, 05:51
ben en çok wing-go modelini merak ettim.
İnsan davranışları üzerine teşhis çalışmaları yapmak güzel bir şey. Fakat "ACE savunucusu" durumuna düşmek pek öyle değil.
ACE savunucusu değilim. Sadece mantıksız bir şekilde, her yeni çıkan ucuz modelin kötülenmesine karşıyım. Geçen gün Kymco bayisinde bir saat "Neden adam gibi naked gelmiyor ?" tartışması yaptım. TVS bayisi de o sırada oradaydı. Adamlar fiyatı yüksek olacağı için kimsenin almayacağını söylüyorlar. Bakış açısı bu malesef. Honda tabi ki bütün iyi modelleri getirmeli ama acaba kaç kişiye satabilecek ? Bu forumları takip eden meraklıları alır da, sokakta ağzında sigara, elinde cep telefonuyla motor süren tipler alır mı sizce ?
nedimm
10 Mart 2013, 16:47
arkadaşlar bu motorun benzin göstergesi vites göstergesi varmı
p356spt
11 Mart 2013, 02:07
Her ikisi de yok malesef. Boş vites için ışık var ama :)
eren özer
11 Mart 2013, 02:22
Vay be Hele cb125 in abisinede Cb125e yede bakın hele , sıfır fiyatı 3660 tl iken Uyanık ikinci el satıcıları o kadar kullanmasına rağmen satarken üzerine 1000lira ekliyorlar
Ulen parayı altın yerine hondayamı yatırsaydım ne yapsaydım :pale:
http://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-cb-125e?price_min=3750
Hele buna hiç bakmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cb-125e-full-kacirmayin-arabayla-takas-olur-112975973/detay
100 ,150 tl lik Aksesuar ile 1000 lira ekliyorlar he tamam onları geçtim Bazılarıda sıfır Aksesuar var adamlar gene 4000 yazmış vaybe altından bile değerliymiş velet :santa:
nedimm
11 Mart 2013, 15:42
nasıl bi motor bu benzin bitişini nasıl anlayacağız o zaman vitesi tahmin edebilirsin
Beyler şimdi bu motorun ön freni diskmi ve benzin göstergesi yokmudur?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
SOrumdan vazgeçtim böyle tırıst bir motor olabilirmi..ülkemize yamaha olsun honda olsun diğer büyük markalar olsun hep eski ve kötü modellerini getiriyor ve pahalıya satıyorlar ..
Mengu16
02 Nisan 2013, 00:31
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
SOrumdan vazgeçtim böyle tırıst bir motor olabilirmi..ülkemize yamaha olsun honda olsun diğer büyük markalar olsun hep eski ve kötü modellerini getiriyor ve pahalıya satıyorlar ..
Disk fren yok, kampana. Göstergede de sadece hız saati var. Ayrıca 5. vitesi de yok çalmışlar galiba :mrgreen:
crxforever
24 Nisan 2013, 01:26
bu modeli bence ilaç firmaları vs gibi ticari filo satışları içi getirdi honda.son zamanlarda pazar payını ticari araç sektöründe çinlilere kaptırma endişesi ile düşük fiyatlı modelleri getiriyor olabilir. cbf gibi konforlu ve şekilli bir motor dururken neden getirsin ki ?
haojin2005
24 Nisan 2013, 01:31
Bari cg tip motor kullansalardı hiç olmazsa hacim yükseltilip kullanılabilirdi.
Tİme_shİft42
24 Nisan 2013, 01:34
Disk fren yok, kampana. Göstergede de sadece hız saati var. Ayrıca 5. vitesi de yok çalmışlar galiba :mrgreen:
Hic degilse km hiz saati var
Utanmasa gosterge felanda koymuyacak :queen:
Tİme_shİft42
08 Mayıs 2013, 18:34
Daha alan yokmu bu motordan :queen:
rs_guven
08 Mayıs 2013, 19:47
Daha alan yokmu bu motordan :queen:
Alan vardır da, o kişiyi bulmak meseledir.
Bu kadar eleştiriden sonra bende alsam, hiç sesimi çıkarmazdım :)
adem80
08 Mayıs 2013, 19:49
bedava verseler alacak adam 10 kere düşünür. Çinli alsa o kadar rezil olmaz çünkü.
Mengu16
08 Mayıs 2013, 20:21
Diğer hondalara göre ucuz diye neden her özelliği kırpılması gerekiyo anlamıyorum. 125 cc'den 8 beygir çıkartan motor getireceklerine 100cc'yi geçmeyen 8 beygir motor getirselerdi vergisi olmazdı hiç değilse.
srknbdm
11 Mayıs 2013, 17:10
cb 125 ve bu motor hondanın çinlilerle rekabet etmek için piyasaya sürdüğü kaliteden yoksun motorları. bunlardan alacağıma gider çinli alırım ve zaten 1 hafta önce asya 150 swift aldım 170 cc canavar gibi motor
crxforever
12 Mayıs 2013, 01:56
http://i50.photobucket.com/albums/f345/al_white/1_800x554.jpg
çok mu zordu şu modeli tekrar üretip getirmek ey honda ?yine olmasın devir saati çelik jantı ama güven versin.
yesewi
17 Mayıs 2013, 19:05
hız göstergesinede gerek yokki nasılsa gitmiyo :)
Ercument
17 Mayıs 2013, 19:21
Bu motor honda için hayal kırıklığı olacağa benziyor. Otoseverde görmüştüm 10-12 tane vardı 1 aydır yerinde sayıyo. Ben oradayken millet cbf150 almak için neredeyse kuyruğa girecekti ben dahil.
atillacenk
26 Mayıs 2013, 03:01
ya bunu yazarken amacım hondayı savunmak değil
mesela istanbul trafiğinde kaçınız 80-90 la gidipte 8000.9000 devirde motor kullanıyoki
4 zamanlı 125 cc motordan hız beklicen lüx beklicen tasarım beklicen ucuz fiyat beklicen devlet normlarına uysun isticen oldu olacak üstüne evlenceğin hatunuda koyup öyle versinler çocugunuda okutsunlar yapmayın allah aşkına
125 ccde hız bekleyen gider alır 2 zamnlısını bayılır benzin parasını motor masrafını atar havasını
bunun yanı sıra araba alırkende 20 bin tlye çin malı piyasada araba var araba kötü mü değil ama niye herkez japona amerikana almana binio para bayılıp 2. ellerini alıyo!
bunların yanında bütün yol gözünüz göstergelerdemi gidionuz kaçımız devir göstergesine bakıp vites değiştiriyo
tartışıonuzda rahat kullancaksınız madem titreşim varmı yokmu artçı rahat edermi şehir içi beni yorarmı sormuyosunuz 2 güneşte bırakırım boyası atarmı atmazmı diye düşünende yok motru arza yapmış gider honda servisine yeri yurdu belli yaptır(bunu 1 yılda distürbütörü servisi yokolan markalara itafen söylüyorum
takmışız bir beygire disk frene bu motora yetiyoki disk fren koymuşlar 8 bg az diye bağırıyonuz bu motoru 20 bg yapsalar cok yakıyor diye ağlıcaz 13 beygir olsa belki malzeme değişicek fiyat artıcak
dede motoru diyosunuz sadece evinden işine,okuluna giderken kullanan kaç insan var sadece bu amac uğruna kullanıp arıza yapmasın az yaksın diyen herkes için sevda değil bu motor işi artık
öte yandan fiyat değermi değmezmi tartışılır ama motora binilir incelenir tecrübelisi tarafından ondan sonra
çinliyede tayvanlısına korelisine hintlisinede karşı değilim ki onlar olmasa türkiyede bu kadar motor kullanan olmazdı ve yapıtımı çinlisi korelisi, japonundan italyanından güzel motor yapabiliyor ki üretim çinde diyede motor dandik olcak diye bişi yok en basit örneği ceplerimizdeki motor fiyatlı telefonların %90 ını çinde üretiliyor
kıssadan hisse hata bizde direk alınmaz damgasını yapıştırmadan önce isteyin hakkınız olan deneme sürüşünü öyle karar verin nasıl bir arabayla deneme sürüşü yapıyorsunuz nasıl bir telefon alırken magzalarda kurcalıyorsunuz aynen öyle
direkt katolağa bakıp alınmaz diye söylediğinizde kaç yeni başlayanı başlıcağı küstürdüğünüzü bilseniz şaşırırsınız
Bunu honda plazaya gidip gördüm.Bence Honda cb 125 ten daha şekil duruyor.Ha kampana fren,benzin göstergesi dahi yok..Düz koltuk ama ökkeş tipli bir motor değil.Hız aramayan tıs tıs giden kişiler için ideal..Honda sonuçta
gazo0202
26 Mayıs 2013, 03:10
mesela istanbul trafiğinde kaçınız 80-90 la gidipte 8000.9000 devirde motor kullanıyoki
4 zamanlı 125 cc motordan hız beklicen lüx beklicen tasarım beklicen ucuz fiyat beklicen devlet normlarına uysun isticen oldu olacak üstüne evlenceğin hatunuda koyup öyle versinler çocugunuda okutsunlar yapmayın allah aşkına
125 ccde hız bekleyen gider alır 2 zamnlısını bayılır benzin parasını motor masrafını atar havasını
bunun yanı sıra araba alırkende 20 bin tlye çin malı piyasada araba var araba kötü mü değil ama niye herkez japona amerikana almana binio para bayılıp 2. ellerini alıyo!
bunların yanında bütün yol gözünüz göstergelerdemi gidionuz kaçımız devir göstergesine bakıp vites değiştiriyo
tartışıonuzda rahat kullancaksınız madem titreşim varmı yokmu artçı rahat edermi şehir içi beni yorarmı sormuyosunuz 2 güneşte bırakırım boyası atarmı atmazmı diye düşünende yok motru arza yapmış gider honda servisine yeri yurdu belli yaptır(bunu 1 yılda distürbütörü servisi yokolan markalara itafen söylüyorum
takmışız bir beygire disk frene bu motora yetiyoki disk fren koymuşlar 8 bg az diye bağırıyonuz bu motoru 20 bg yapsalar cok yakıyor diye ağlıcaz 13 beygir olsa belki malzeme değişicek fiyat artıcak
dede motoru diyosunuz sadece evinden işine,okuluna giderken kullanan kaç insan var sadece bu amac uğruna kullanıp arıza yapmasın az yaksın diyen herkes için sevda değil bu motor işi artık
öte yandan fiyat değermi değmezmi tartışılır ama motora binilir incelenir tecrübelisi tarafından ondan sonra
çinliyede tayvanlısına korelisine hintlisinede karşı değilim ki onlar olmasa türkiyede bu kadar motor kullanan olmazdı ve yapıtımı çinlisi korelisi, japonundan italyanından güzel motor yapabiliyor ki üretim çinde diyede motor dandik olcak diye bişi yok en basit örneği ceplerimizdeki motor fiyatlı telefonların %90 ını çinde üretiliyor
kıssadan hisse hata bizde direk alınmaz damgasını yapıştırmadan önce isteyin hakkınız olan deneme sürüşünü öyle karar verin nasıl bir arabayla deneme sürüşü yapıyorsunuz nasıl bir telefon alırken magzalarda kurcalıyorsunuz aynen öyle
direkt katolağa bakıp alınmaz diye söylediğinizde kaç yeni başlayanı başlıcağı küstürdüğünüzü bilseniz şaşırırsınız
Hacı savunduğun motosiklette sadece motor var :D gözünü seveyim bu nedir ya 3200 lira fiyatı var ?
Mengu16
26 Mayıs 2013, 03:10
wvpGgSyA_Dg
Aynen böyle biniyorum sürekli anasını ağlatıyorum motorun, 12 beygir motor bile yetmiyo uzun yolda karşıdan fırtına gibi rüzgarı yiyince tam gaz 85-90 yapıyo. 8 beygir motorla bakkala çakkala gitmekten başka bişey yapılmaz.
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/115435-mondialimle-390kmlik-gezim.html
Bir günde 390km yaptım banamısın demedi.
Disk fren çok gerekli, motosikletin fren gücünün yüzde 70 ön tekerleklerdedir, ön fren kampana olunca ön tekerin frenlenmesi çok zayıf kalıyo ani duruşlar yokuş aşağı yavaşlamalar çok sıkıntılı.
Devir göstergesi motoru patlatmadan limitlerde sürmek için çok gerekli ayrıca yokuş çıkarken motosikletin devri düşmeye başladığında devir göstergesi yoksa vites küçültmen gereken anı bilemezsin.
adem80
26 Mayıs 2013, 03:12
ne duruyosun o zaman? Hemen git bitane al. :santa: biz fikirlerimizı söyledik. Beyenen varsa gitsin alsın bize ne?
ne duruyosun o zaman? Hemen git bitane al. :santa: biz fikirlerimizı söyledik. Beyenen varsa gitsin alsın bize ne?
Bizlerde senin gibi fikirlerimizi söylüyoruz.Beyenen varsa tabiki alır.Kime ne?
adem80
26 Mayıs 2013, 03:23
tamam o zaman poblem yok. Herkes özgürdür ama bu motor pek satmaz. Honda bu modeli getirdiğine pişman olacak. Ahada buraya yazıyom.
Mengu16
26 Mayıs 2013, 03:26
Çinli 8 beygirlik 97 cc vergisiz motorlar varken hondanın 125'lik 8 beygir motorunu kim alır. Getirseydi honda da vergisiz bir commuter, düşünürdük.
tamam o zaman poblem yok. Herkes özgürdür ama bu motor pek satmaz. Honda bu modeli getirdiğine pişman olacak. Ahada buraya yazıyom.
Hondanın communter motorlarını bende sevmiyorum ama hem yakıt tasarrufu hemde serviste honda kalitesi yüzünden ve fiyatınında düşük olması yüzünden motordan beklentisi az olan insanlar..araç hocam ayağımı yerden kessin.. ne demek istediğimi anlamışsındır..Bu kişiler alırlar.
atillacenk
26 Mayıs 2013, 03:31
benim amacım çinlileri kötüleyip honda yı yüceltmek değil zaten
ve disk frende kötüdür gereksizde demiyorum ama kampana gereki duruş gücünü veriyorsa (bu motor veya muadilleri için konuşuyorum) disk fren gibi pahalı ve nispeten kampnaya göre birazdaha kamaşık sistem kullanmaya gerek yok ve açıkçası ben yokuşta olsun başka bi yerde olsun devirden çok ses ve motorun yarattıdğı titreşim farklarına göre vites değiştiriyourm ki buda devir gösterkesi gereksiz demek olarak algılanmasın bazı motorlarda vites göstergesi varken bazılarında sadece boş ışığı var bu onun gibi birşey
bu arada beyenen varsa gitsin alsın diyorsunuzda kullanmadan yaptığımız her kötü yorumda beğeneninde kursağında bırakıyorsunuz apache piyasaya girdiğinde test edilmeden binilmedn yapılan o kdar kötü ve olumsuz yorumdan kaçına inancınz kaldıki gaz0202 adlı arkadaşım rks titanic 150 içinde böyleydi bu ki daha yeni krılıyor ön yargıları
Motoru bende kötülüyordum..Gittim bindim üstüne çok şekil duruyor bence..Beklentisi olan adam zaten almaz bunu.beygiri düşük,parçası bol ve ucuz yakıtı zaten kokluyor..Bu arada kampanaları büyüktü galiba..yeterli bence.Ha 2013 senesinde benzin göstergesiz motor olurmu?Demekki oluyormuş.
adem80
26 Mayıs 2013, 03:37
kaç ay oldu çıkalı. Koca forumdan 1 tane alan olmadı. Kaç tane satmışki? Bi araştırın. Ben mesela cg 100 alırım bunun yerine. 8 hp ve vergisi yok. Disk fren, devir saati ne ararsan var. Bu model hondadan bi küfür gibi. Alın siz buna layıksınız diyo resmen. Ben dedim, beğenen gitsin alsın. Ben beğenmedim bi çok arkadaş gibi.
atillacenk
26 Mayıs 2013, 03:38
bu arada yanlış hatırlamıyorsam 2013 rks cruiser de de yok sadece benzin ışığı var
bu arada yanlış hatırlamıyorsam 2013 rks cruiser de de yok sadece benzin ışığı var
Evet yok sanırım gösterge.Ama olsun ışık yanıyor hiç yoksa..Bunda hiç birşey yok.Kapağı açıp bakacaksın :))
atillacenk
26 Mayıs 2013, 03:51
mesela mondialin mr destro su 6bin küsürdan satılırken ki asyanınmajoru de o civarı bir fiyatan satılırken yakıt ekonomisinin ön planda olduğu böyle bir motora ben hakaret demezdim ki biz bir sürü motorun değerini bilemezken marklar bize hakaret ediyor düşünceside bana mantıksız geliyor
gazo0202
26 Mayıs 2013, 03:55
Elbette böyle motorlarda çıkacak piyasaya beklentileri az olan alacak hatta memnun kalan bile olacak ama allah aşkına 3200 lira da olmayıversin :)
Aynı zamanda sende şunu anlamıyorsun Rks markası için ön yargı oluşabilir .
İlerde bu önyargı kırılabilir :) Neden Çinli motor duyulmamış motor :)
Hondadan bahsediyoruz.
Hondanın bir motoru bırak ön yargı oluşturmayı hayal kırıklığı yaratıyorsa orda bir sorun var :)
atillacenk
26 Mayıs 2013, 04:03
şimdi youtube da mısırlı bi arkadaş anlatmış motorunu artısıyla eksisiyle artısına rahatlığı sağlamlı ve ekonomikliğine çekmiş uzun kullanımlarda yüksk stablite gösterdiğinden bahsetmiş - leride benzin göstergesinin olmaması ve yüksek hızlarda motrun stabilitesini kaybettiğini söyledi ve devir saati olmamasına dikkat çekmiş
Serkan73
28 Mayıs 2013, 18:25
Merhaba arkadaşlar
Aşağı yukarı açıldığından bu yana forumdaki ACE125 konusunu takip ediyorum;
Öncelikle Motosikletin eksikleri konusunda haklısınız;
Bizler millet olarak oyuncakları bol araçları her zaman tercih etmişizdir..Tabiki güzel de olur Dijital göstereler,Disk fren,enjeksyonlu yakıt sistemi..
Bir de şu gözle bakmak lazım diye düşünüyorum;
Motosiklet Mısır,Nijerya,Tayland,Vietnam gibi ülkelerde satılıyor..Dolayısıyla düşük gelir grubuna hitap eden bir alet..
Ülkemizde de kırsal kesim kullanıcıları için ideal bir motosiklet.. Neden?
Ne kadar oyuncak, o kadar arıza riski,
Kampana Balatası 15000km de değişir Disk fren balatası 5000'de
Kampana balatası 20 tl ise disk balatası 40 tl
Benzin göstergesi yok evet,2 litrelik yedek depo var yaklaşık 100km demek.
4 vites..Vites aralıkları gayet iyi oranlanmış..110 km'ye çok rahat çıkabiliyor
8,2PS fakat tork gayet başarılı 9,8Nm / 5000 devir dakika..
10 litrelik depoyla 500 km...
Bence kırsal kesimde kullanmak için gayet ideal standartlara sahip.
Problem çıkarmasın,ekonomik olsun,Sele düz olsun rahat olsun,sık sık servise gitmeyeyim diyen kitle için; 3-5 ayda dağılan grenajları dökülen Çin mallarına göre 10 numara,
Tabiki Gencim,Spor görünüm var ,5'e taktımmı vitesi 80-90 Allah ne verdiyse giderim motosikleti zaten değil..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO