Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
THE_LANCET
31 Temmuz 2007, 23:49
mamudo hayırlı uğurlu olsun darısı benim başıma bende bu motosikletten istiyorum :)
tkalfaoğlu Abi motosikletin hoşuma gitti biraz kilometre fazla gibi geldi fiyata göre hoşuma gitmesinin sebebi ilanda yazmış olduğun motoru zorlalama ve komple kıp kırmızı olması keşke ala bilsem :(
sporcu_32
01 Ağustos 2007, 00:02
bende bu motorların kırmızı olanlarını sevmıyorum .kafa grenajı turuncu dıer tarafları sıyah olanlar guze l bıde sıyah grileri var onlarda guzel gozukuo
Ö.Z.€.R
01 Ağustos 2007, 00:07
Birisi benim makinedenmi söz ediyor... :P :cherry:
http://img71.imageshack.us/img71/4192/05072007008ph5.jpg[/URL]
vıceroy
01 Ağustos 2007, 00:08
Arkadaşlar selam :) bugün serviste gv 250 aynası değiştirdik, aynanın adeti 75 ytl katologdan baktım birçok parça oldukça tuzluydu!
Dişinden tırnağından artırıpta bu motosikleti alan arkadaşların unutmaması gereken husus parçalar bir koreli olarak japonlara kafa atıyor. Allah tekerinize taş getirmesin. :bounce:
hayatımHepyek
01 Ağustos 2007, 00:39
Arkadaşlar Comet'te fazla titreşim yok diyoruz yeri gelince doğruda aslında ama... Vitesden bağımsız olarak 5-6bin devir arası oluşan bir titreşim var ki, sanırım bu da kronik bir sorun, Titreşim başladığında motor bi de güçten düşüyor 6bin deviri geçtiğinde ise acaip bi toparlanma yaşıyor. Bunu gidermenin yolunu bilen varsa tavsiyelerini bakliyorum.
arkadaşıma katılıyorum. 1000 3000 arası pek olmuyorda sonra 6000 kadar felan rahatsız edici bi titreşim başlıyor. ben gazı açıyorumki bir an önce toparlasın. bu konuda bi fikri olan varmı??
tkalfaoglu
01 Ağustos 2007, 08:19
Comet'lerde 5500 devirde "takılma" sorunu, CDI dan kaynaklanıyor (ateşlemeyi idare eden beyin), bundaki bir yazılım sorunu bu. 3. viteste bu devire vardığınızda birkaç saniye orada tutuyorsa sizi, ve hızlanmanıza mani oluyorsa, CDI ın değişmesi gerekebilir. -t
kertenkele200
01 Ağustos 2007, 13:59
motorun gerçekten güzel ve bende düşünüorum almayı bende cbf 150 var onu saacam ama dedğin fiyat 2006 model ve 11000 km için çok 6000 bine ver alıım herşey içinde noter dahil tabi satıcı sensin istediine satarsın para olsada çat veriim 6500 sana aliim
naturus
02 Ağustos 2007, 02:43
Comet'lerde 5500 devirde "takılma" sorunu, CDI dan kaynaklanıyor (ateşlemeyi idare eden beyin), bundaki bir yazılım sorunu bu. 3. viteste bu devire vardığınızda birkaç saniye orada tutuyorsa sizi, ve hızlanmanıza mani oluyorsa, CDI ın değişmesi gerekebilir. -t
hayatımHepyek sorumu dikkate aldığın için, tkalfaoglu cevapladığın için teşekkürler.
Mekanik bişi olmayabileceğini düşünüyodum zaten. Bu CDI nanesi değiştiğinde sorun gidecekse çok iyi. Bayağı kafama takıldı çünkü. Garantiden değiştiriyolar mı bunu. Global'e bi siftah mail atayim bari.
copycat
04 Ağustos 2007, 12:20
Arkadaşlar benim motor 2007 nisan trafiğe çıkışlı. 2006 model km 5000 civarı kaza boya yok. Ayna da kaynak var belli olmuyor bile. rodaj düzgün görülmüş 170 e rahat çıkıyor fazla zorlanmamış kırmızı tek renk siyah şase. temiz 650 r la takas düşünebilirim satış fiyatım 7.000. Aciliyetim yok.
hayatımHepyek
06 Ağustos 2007, 15:23
Bu CDI nanesi değiştiğinde sorun gidecekse çok iyi. Bayağı kafama takıldı çünkü. Garantiden değiştiriyolar mı bunu. Global'e bi siftah mail atayim bari.
Koreden bu cdi ile ilgili hatalı olan parçaların seri numaralrı verilmiş eğer bu listede varsa sorunsuz değişriliyormuş diye söylendi. bende bu konuda makinamdan şüphelenmeye başladım. çok nadirde olsa bir kaç defa ortaya çıktı bu yığılma durumu.
ama bizim bahsettiğimiz titreşimin bununla bir alakası yok sanırım. bence o makinanın karakteristiği. 7000 8000 civarında çok stabil bi sürüş ortaya çıkıyo, çok memnunum.
(naturus, memlekete gittiğimde motorumu görenler aynısından burdada var kırmızı dediler. herhalde seninki. ben hiç görememiştim. saygılar :) )
lautreamont
02 Eylül 2007, 17:22
Arkadaşlar motorumu satıyorum, Hyosung Gv 650 Aquila
2006 model, 13500 km de, koruma demiri, sisy bar, Ön cam, sis farları havalı korna.
Fiyat 10,000 tl.
Nazım ERCAN 0555 262 82 30
esmercan59
03 Eylül 2007, 16:41
dostlar merak ettigim bi konu var gt 250 comet in benzin göstergesi varmı bide rica etsem kullanan arkadaşlardan birisi bana 250 cometin gösterge panelinin resmini çekip buraya koyabilirmi
oFLuAlper
03 Eylül 2007, 16:48
aslında bende 2007 mode gv 650 satmayı düşünüyorum. askere gidicem motorumun yatmasını istemiyorum :pale: motorda orjinal sisybar rüzgarlık mevcut. rodajı çok düzgün yapıldı. kazası çizigi yok. daha 6.000km de. her türlü bakımları periyodik olarak yapılıyor. düşünen arkadaşalar 0545-277-6499 dan bana ulaşabilir. alan arkadaş kesinlikle çok memnun kalacak eminim.
naturus
05 Eylül 2007, 01:34
(naturus, memlekete gittiğimde motorumu görenler aynısından burdada var kırmızı dediler. herhalde seninki. ben hiç görememiştim. saygılar :) )
benimkidir benimki :) Dikkat çekiyo demek ki meret.
Gerçi 1-2 tane daha varmış galiba ama...
CDI nanesi için servise götürdüm, denedi usta. O da hemfikir oldu garanti talep formunu geçtik bakalim gelirse değişecek.
Bu arada ehliyetten sonra ilk uzun yol deneyimimi yaptım bi defa izmire gittim geldim. Bi de blk-körfez(edremit)-izmir-blk üçgeni çizdim. Bi sorun çıkmadı. Ortalama yakıt tüketimini ilk defa 4'ün altında hesapladım.
yalnızca zavallıcık bi serçe şase eksoz arasında sıkışıp yanmış. 4000km bakımım izmirde denkgelince ordaki eleman farketti ikimizde dumur olduk. Velhasıl kuşlara dikkat edin özellikle önden geldiğini görüp te aynadan çıktığını göremezseniz.
Tmmydclx
05 Eylül 2007, 02:42
http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/36043-sizce-hangi-racingi-tercih-etmeliyim-2.html
Arkadaşlar ben hondanın eğitim kursuna katılmayı planlıyorum ve daha sonrada GT250R almayı planlıyorum sizce hangi eğitime girmeliyim önerilerinizi yazarsanız sevinirim birde bu benim ciddi anlamda ilk vitesli deneyimim olucak daha önce birkaç defa kullandım, sanırım pek zorlanmam diye düşünüyorm ama GT büyüklük olarak 600cclık motorlar kadar ve kilosuda o civarlarda birtek o sorun olabilir diye düşünüyorum
aytskal
05 Eylül 2007, 17:06
dostlar merak ettigim bi konu var gt 250 comet in benzin göstergesi varmı bide rica etsem kullanan arkadaşlardan birisi bana 250 cometin gösterge panelinin resmini çekip buraya koyabilirmi
Ortadaki gösterge benzin göstergesi...
http://img68.imageshack.us/img68/1202/image1861sd4.jpg (http://imageshack.us)
esmercan59
05 Eylül 2007, 20:52
aytskal dostum çok teşekkür ederim bi kaç yere daha yazdım ama ilgilenen olmadı saol
leonine
12 Eylül 2007, 01:27
hyosung kullanıcısı olarak paylaşmak istedim
4000 km gt 250 r kullandım
3500 km oldu gv 250 kullanıyorum
* boşa geçme problemim olmadı
* servis sıkıntım olmadı istanbuldan çorluya sırf servis için 100 km yol gidiyorum dönüşte 100 km etti 200km değermi değer hiç bir konuda beni yanlız bırakmadı motostar harun bey
*gv 250 de 3. viteste 5500 d/d beyinde gaz kesme prb vardı çok şükür hallettiler ama arada bir tekrarlıyor.
*fiyat kalite olarak birbirini karşılıyor.
kullanıcıların kendi yarattıkları bazı bilincsiz kullanmaktan dolayı gelişen sorunlar mevcut
mesela bir arkadaşımın krank kitledi
garantiye girdi yaklaşık 2 haftada motor çıktı
değişen parçaları piston sekman grank
globalin yedek parça sorunu servislerle alakalı tabi tüm yükü servislere atmayalım
yedek parça konusunda sıkıntı yaşamayacağınız tek motor HONDA başka tanımam.
4 japondan yada bmw den şikayet eden duyamazsın
adamlar akıllı
olan şikayetlerini forumlara taşırlarsa motorun piyasası düşecektir .
bu mantıkla hareket ediyorlar.
artı sorun olarak hysungunu satmaya kalkan adama neden satıyorsun deniliyor oda büyüteceğim için diyor
ama sanki motor problem çıkarmış edasıyla onlarca yazılar yazılıyor
ama cbf 250 satan arkadaş büyüteceğim dediği zaman kimseden ses yok
hyosung kullanmayan arkadaşların olumsuz olarak eleştri yapmalarıda ayrı bir dert.
Selam arkadaşlar.Ben siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum.Bu aralıkta yaşım doluyor ve ehliyet için başvuracağım.Şimdi asıl konu hyosung gt 250 r almak istiyorum fakat motor çıktığından beri o kadar çok çelişkili yorum okudum ki kafam çok karıştı.Bu motoru kullanan arkadaşlardan ricam tarafsız ve gerçekçi bir şekilde motorun :yol tutuşu,hızlanması,frenleri,max. hızı,yakıt tüketimi,yedek parça,servis,bakım kolaylığı veya zorluğu,motorda olan sorunlar ve memnunsuzluklarınız hakkında bana bilgi verir misiniz?Biliyorum biraz fazla oldu ama ilk kendime özel motorum olucak ve uzun süre kullanıcam,bu kadar parayı vericeksem ve üstünde kendi canımı taşıyacaksam ne gibi sorunlar olabilceğini ve kalitesini bilmek istiyorum.Lütfen yardım edin,şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler ve saygılar
lautreamont
20 Eylül 2007, 12:33
Selam arkadaşlar.Ben siteye yeni üye oldum fakat uzun zamandır takip ediyorum.Bu aralıkta yaşım doluyor ve ehliyet için başvuracağım.Şimdi asıl konu hyosung gt 250 r almak istiyorum fakat motor çıktığından beri o kadar çok çelişkili yorum okudum ki kafam çok karıştı.Bu motoru kullanan arkadaşlardan ricam tarafsız ve gerçekçi bir şekilde motorun :yol tutuşu,hızlanması,frenleri,max. hızı,yakıt tüketimi,yedek parça,servis,bakım kolaylığı veya zorluğu,motorda olan sorunlar ve memnunsuzluklarınız hakkında bana bilgi verir misiniz?Biliyorum biraz fazla oldu ama ilk kendime özel motorum olucak ve uzun süre kullanıcam,bu kadar parayı vericeksem ve üstünde kendi canımı taşıyacaksam ne gibi sorunlar olabilceğini ve kalitesini bilmek istiyorum.Lütfen yardım edin,şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler ve saygılar
iyi makina, parasına göre çooooookkkkk iyi makina.
Cloud
20 Eylül 2007, 12:44
Aslında topiclerine bakarsanız Honda'larda da diğer japonlarda da bir sürü sorun okursunuz. Honda'nın en büyük avantajı Türkiyede yaygın servis ağı olması.
Ama Hyosung'u da Çin mallarıyla kıyaslayanlara şaşırıyorum, Japon ayarında motorlar Hyo'lar.
tkalfaoglu
20 Eylül 2007, 12:53
Off - elli kere yazdık aynı şeyi, ama özeti şu:
İYİ BAKARSANIZ ÇOK İYİ BİR MOTOR.
Teşekkürler cevaplar için.Bende kesin olarak karar verdim zaten alıyorum bu motoru tabi ehliyet geldikten sonra.Bu boşa geçme sorunu nedir?Kime sorduysam aynı şeyi söylüyor her motorda olur diyorlar ama...Acaba bilgisi olan var mı?Yanlış kullanımdan kaynaklanan bişey mi yoksa fabrika hatası mı?
Marlboro Man
20 Eylül 2007, 18:51
Viteslerin kemikli olmasından mütevellit doğan bir şey.Yani race makina kullanırken 3000 devirde değiştirmeyeceksiniz vitesi.Boşa geçmemesi çok büyük sorun değil.Herkesde olacak diye bir mecburiyet yok.Süper motor.Görünüm ve performans olarakta 4 4 lük.
lautreamont
23 Eylül 2007, 21:47
Adam gibi bir yağ kullanınca vitesler gayet rahat geer.
ERYİLMAZ
23 Eylül 2007, 22:01
merhaba arkadaşlar.arkadaşıma gt250r alacağız kaparayı verdik.ben bir test sürüşü yaptım da debriyajı bana biraz sert geldi ve viteside sert.bunlar zamanla düzelirmi.bilgisi olan varmı.
whitelion
24 Eylül 2007, 13:31
benımde motorumda bosa gecme problemı vardı 1000 km bakımında yagı degıstı usta debrıyaj ayarını yaptı bosa gecme soruu falan kalmadı.
Boşa geçme sorunu tamamen debriyaj ayarı ile ilgili yani en azından benim motorda öyle 4000 bakımına kadar geçişler çok iyiydi.Bakımda debriyaj telini yağlatayım derken galiba ayarı kaçmış boşa zor geçmeye başladı hatta 1 ve 2. viteslerde sert sesler geliyordu hemen gittim ustam bi ayar yaptı yağ gibi oldu:cat:
Cloud
24 Eylül 2007, 21:28
Bizim Hondalarda da oluyor vitesten düşme, zor gecme v.s. Motosikletlerin tipik sorunlarından bu bana göre büyük bir şey de değil.
Cloud
26 Eylül 2007, 04:34
2007 GV250'lerde cdi sorunu, gaz yememe sorunu var mı? Bildiğim kadar 2005 ve 2006larda var. 2007 GV250 kullanıcıları varsa cevap verebilirler mi acaba?
susam13
26 Eylül 2007, 17:46
Yaklaşık 10 ytl maliyet ile (parçcılarda daha ucuza bulunabilir) aşağıda fotoğrafı bulunan kornamı;
http://img80.imageshack.us/img80/7233/image677iu9.jpg
aşağıda ki ile değiştirdim;
http://img135.imageshack.us/img135/9928/image678ew0.jpg
sonuç oldukça tatmin ediciydi :)
gurkan yawww eline saglikkk sıraya gectım bekliyorummm:)
k0rkut
26 Eylül 2007, 18:32
vites geçme problemi 2006 larda vamış...2007 yedilerde yok diyorlardı..en azından 100 de 1 denk gelirmiş...o da bana denk geldi :pr:...ama sağolsunlar, istanbul motor, garanti dahilinde değiştirdi..
250R görebileceğiniz en kaslı racing dir..
emniyetli sürüşler..
ercankarakus
26 Eylül 2007, 18:36
Benim de bi sorum var arkadaşlar:
- Nasıl okunuyo bu Hyosung?
:silent::silent::silent:
lautreamont
27 Eylül 2007, 03:35
Benim de bi sorum var arkadaşlar:
- Nasıl okunuyo bu Hyosung?
:silent::silent::silent:
YOSAN diye okunuyor. Ama nereye gidip söylersen söyle ne dediğini anlamayacaklardır. Haysung diyen mi istersin Yosung diyen mi istersin Hoysung diyen mi istersin. :D
okayyorukcuoglu
27 Eylül 2007, 10:28
ya ikinciel satılık gt250r yokmu azkullanılmış ve 4000 ytl civarında motor süper ama biraz pahlı bir motor hazır kış geliyor piyasası düşermi acaba
Olcay Avşar
27 Eylül 2007, 11:10
ya ikinciel satılık gt250r yokmu azkullanılmış ve 4000 ytl civarında motor süper ama biraz pahlı bir motor hazır kış geliyor piyasası düşermi acaba
Honda cbf 150 var , 3,650 YTL sıfır hemde.
Ne yapcan 2. el motor alıp :)
okayyorukcuoglu
27 Eylül 2007, 14:13
Kardeş tamamda hyousunglar çok güzel onlar hoşuma gitti odediğin motorları hiç sevmiyorum gt250r güzel
cobalt
27 Eylül 2007, 14:50
her güzelin bir kusuru var bununda fiyatı işte :)
*zeus
28 Eylül 2007, 11:33
bende daha yenialdım motoru boşa zor geciyodu servise götürdüm 1 dakikada halletti ufak bi debriyaj ayarı gerekiyo
gucci
28 Eylül 2007, 11:59
bir koreliye sormustuk oda bize hayzung demişti....
bu arada 4 000 liraya sana kazalı dağılmıs yürüyemez vaziyette bi 250r alalım istersen:farao:
mali__yavuz
02 Ekim 2007, 10:13
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler
GV250 Aquila'ların viteslerini çok sert olduğu söyleniyor kullanan arkadaşlar ne diyor. Bir de yarın gidip bir tane göreceğim, en çok nelere dikkat edeyim sizce.
ben bu Hyosung u çok beğendim. kayseride bayisi yokmuş gidip en yakın şehirden alayım diyordum. motora yeni başlayacağım, bu kadar fazla parada veremem. 250 lik chopper 7.000 ytl den başlıyor :? herhalde bi çinliyle yola başlayacağım.
arkadaslar ön ve arka lastiğini değiştiren mutlaka olmustur orjinal ebatlarında iyi performans ve yol tutuşu iyi olan lastik tavsiyelerinde bulunurmusunuz.bilen veya degiştiren arkadaslar yazarsa sevinirim hem ben kafamda fikir olustururum hemde bilgi sahibi olmus oluruz.herkese yardımlarından dolayı tskkler.(motorum gt250r)
groundzero
09 Ekim 2007, 14:22
Lastiklerimi 1 ay önce Pirelli Sport demon'larla değiştirdim. Yaklaşık 380 Ytl çifti. Eski lastiklerle mukayese kabul etmez bile:) Yatışlarda kayma kesinlikle yok. ısınma süresi kısa. Sonuna kadar yatabiliyorsun:)
Tavsiye ederim:cat:
TheSuda
09 Ekim 2007, 19:36
arkadaşlar meraba öncelikle yine uzun bi süreden sonra geridöndüm.. vites sorunu için biraz farklı bi yöntem bulduk servisimle beraber.. ki bu sorun r6 lradada oluyomuş.. haliyle motorun debriyaj sağında.. e bizde sola yatık brakıyoruz çünki ayaklık solda.. ben yağdeğişimi yaptırırken debriyajada bi göz atalım dedim söktüğümüzde.. bazı bölgelerinin yağlanmadığını gördük debriyaj balatarının... ve onları 1 saat kadar yağ içinde tuttuk sonra bi taktık adeta pamuk gibi oldu ama bu enfazla 2gün sürüyo.. o yüzden motoru sağa yatırmak gerekiyo... tamamen diil ama birhayli yatırmak istiyo 2 haftada bir.. sağına köpük koyup duvara yaslıyabilirsiniz.. ben denedim faydasınıda gördüm.. bilgilerinize.. ( not : dikkat edin dreksiyon ve fren maleti'nin dayalı kalmaması gerekiyo..)
ali_yildiz
24 Kasım 2007, 20:26
slm arkadaşlar ilk defa yazıyorum buraya benim honda cbf 250 motorum var bunuı satıp yerine hyosung gt650r almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok memnum kalacağım şimdiden çok teşekkürler
mali hyosung 250 cc klasmaninda bir numara ama 650 cc de baska motorlara bak fiyatlar ayni cunki 2. el olsa bile
lautreamont
04 Şubat 2008, 14:17
canlansın bari......................
refree78
18 Mart 2008, 02:30
slm ben de comet almayı düşünüyorum .bu motora çanta takılabiliyor mu?yakıtı nasıl?
mete_han
18 Mart 2008, 03:04
canlansın bari......................
o kadar çok HYOSUNG topiği varki...bunları burda toplasalar harka olur...23 tanesini ben hatırlıyorum şahsen...mesela 250 R için ayrı topik var ne alaka...hepsi burdan gitsin...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO