Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
semih20
01 Mart 2007, 00:57
benene benene bende alacam hyosung sıktı bu 200 gs bende alacam bende alacam.. ucuz değilki kafirin andırı 8950 ytl olmuş
snrtrt
01 Mart 2007, 10:05
cuma 19 30 aa yetişmeye çalışıcam iş yeri maslakta ev içerenköyde cumaları bazen acaip bi trafik oluyor servisle gidip gelince motorun değeri dahada anlaşılıyor :)
infernox
01 Mart 2007, 19:09
Engine: DOHC 8 valve oil cooled
Starter: Electric
Displacement: 125cc
Power Output: 14.2 Hp @ 10500rpm
Cylinders: 2
L x W x H: 2060 x 655 x 1125mm
Wheelbase: 1445mm
Ground Clearance: 130mm
Dry Mass: 166kgs
Gears: 1 down 4 up
Brakes: Front disc, rear disc
Tyres: 110/ 70-17 54H front
150/ 70-17 69H rear
Fuel Tank: 17 litre
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/319402/B557677D07A44493BCB04A3CF1C41FCF.jpg
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/319402/6ACD137B7FED4368959454DA48DC9BF7.jpg
semih20
01 Mart 2007, 23:24
bu 125 lik bira daha değişik duruyo gibime geldi..acaba fiyatı ne??
infernox
02 Mart 2007, 00:09
Daha çıkmamış gt125R fiyatı belli değil.
snrtrt
02 Mart 2007, 18:21
akşama mc donalds da görüşürüzzzzzz
akşama mc donalds da görüşürüzzzzzz
125 likle 250 lik aynı kasa gibi valla 4,5 olsa alırdım
beyazpapagan
08 Mart 2007, 10:00
125R. Çok güzel bence, iyi bir alternatif olur...
pseudo
08 Mart 2007, 11:35
125 likle 250 lik aynı kasa gibi valla 4,5 olsa alırdım
bana sorarsan o kadar grenajı olan alet en aşağı 5.5 olur, düşünsense karion bile 4.5'a alınmıyor :)
dreamdark
09 Mart 2007, 00:28
Arkadaşlar, uzun süredir 2.el bir GT250R almak için araştırma yapıyordum, bugün de bir motora baktım ve en sonunda aradığım motoru buldum :) Kaparoyu bu akşam verdim, kısmetse yarın sabahtan gidip satış işlemlerini yapıcaz ve yarın itibariyle GT250R'ıma kavuşmuş olcammm! :mrgreen:
En yakın buluşmada aranızda olmayı çok isterimmm! grşmek üzereee! :cherry:
comet-666
09 Mart 2007, 01:14
hayırlı olsun.:cat:
Kazasız iyi günlerde kullan
pseudo
09 Mart 2007, 12:59
hayırlı olsun dreamdark keyifli ve kazasız sürüşler :)
qwerter
09 Mart 2007, 13:25
Hayırlı olsun Ayıp olmazsa Durumu ne? kaç kmde? hocam kaça aldın? trafiğe çıkışı falan filan..... söylersen piyasayı bilelim bari.
mete_han
09 Mart 2007, 22:37
sevgili bbrr motor 1800 km de 8000 ytl ye aldım daha once 3000 km scooter 12000 km regal raptor tecrübem var ama motoru alalı 3 gu oldu ama 3 gundur yağmur camur daha detaylı bir sürüş gerçekleştiremedim ama performans olarak acyip iyi geldi bana gazı actığımda sanki beni ustunden atacak gibi,birde R1 i olan bir motor ustası tanıdığım var o bir denedi cokbeğendi cok atak falan dedi
havalar düzelsim işallah daha detaylı yazarım,birde resimleri ekleyeceğim işsllah yakında
orhanay kardeşim dün kaza yaptı arkadaşlar...Maçkada tesadüfen şahit olduğum bir kazaydı...kendisi ne yazıkki cometiyle kaldırımda ters istikametten gelirken yayalara çarpmamak adına motorun hakimiyetini kaybetti ve düştü...ben yanına geldiğimde o çarpmamak için kaçtığı yayalarla birlikte motoru kaldırıyordu...fazla hasar yok ama kaldırımda olması tabi beni şaşırttı...kendisi iyi bir kaç çizik vardı galiba motorunda...geçmiş olsun...
alp_tunay
09 Mart 2007, 22:50
orhanay kardeşim dün kaza yaptı arkadaşlar...Maçkada tesadüfen şahit olduğum bir kazaydı...kendisi ne yazıkki cometiyle kaldırımda ters istikametten gelirken yayalara çarpmamak adına motorun hakimiyetini kaybetti ve düştü...ben yanına geldiğimde o çarpmamak için kaçtığı yayalarla birlikte motoru kaldırıyordu...fazla hasar yok ama kaldırımda olması tabi beni şaşırttı...kendisi iyi bir kaç çizik vardı galiba motorunda...geçmiş olsun...
Geçmiş olsun....Olacaksa her yerde olur...Kaldırım maldırım hikaye....
Lindenbaum
10 Mart 2007, 00:21
bu motor kaldırımda giden bişey mi
ben orası yayaların diye biliyorum...
Gaddarca
10 Mart 2007, 13:00
Bu ülkede yaşıyorsan ne önemi var... Motorla kaldırıma da çıkarsın, tankla havaalanına da girersin..
:D
Türküz biz, kurallar ve yayalar çiğnemek içindir.
qwerter
10 Mart 2007, 13:50
Türküz biz, kurallar ve yayalar çiğnemek içindir.
Öldürdün beni yaw :queen: :queen: :queen: Carmegadoon diye bir oyun vardı onu hatırlattı bu dediğin ilk işim motorun üzerine yazdıracağım:queen: :queen: :queen:
dreamdark
10 Mart 2007, 15:11
Arkadaşlar kusura bakmayın, dün motoruma kavuştuğum için, saat 07:00 - 23:00 arası dışarıda olduğum için msjlarınıza cevap yazamadım:cherry:
Ewet dün sabah motoru alacağım arkadaşla buluşup işlemleri hallettik ve saat 10:00 itibariyle ilk defa kırmızı GT250R' ımın üzerine bindim.
Daha önce scooter ve 250cc chopper kullandım ve açıkçası ilk defa bir race makineye binince, özellikle virajlarda, başlarda biraz zorlandım, hatta moyumun fazla uzun olmaması nedeniyle, bi ara motoru tutamayıp sabit konumda yan bile yatırdım, içim gitti:pale: bayaa ağırmış yaw, alışmamışım tabi:P Benim boyda olunca biraz dikkatli olmak gerekiyormuş dar ve yavaş dönüşlerde, onu anlamış oldum:cherry:
Benim aldığım motor 7000 km.de, 2006 mayıs trafiğe çıkışlı, kazasız, gayet temiz kullanılmış, bakımları düzenli yapılmış, garanti kapsamında bir makine. Sahibini tanıyorum zaten, o yüzden içim rahattı alırken :) 6500YTL motorun fiyatı arkadaşlar, bu arada alım-satımı da 226YTL bilginize..:wiinkk:
Daha çok yeni alıştığım için fazla limitleri zorlamak istemedim ama, bu sabah köprü yolunda, 155 km.ye kadar çıktım bi ara, motorun yüksek devirlerdeki ivmelenmesi ve sesi çok hoş gerçekten:mrgreen:
Arkadaşlar ilk fırsatta görüşmek üzere diyorum, bu arada benim adım Emre, saygılarrrr..:bounce:
pseudo
10 Mart 2007, 16:56
"fuardan cıktım beşiktaş merkez ışıklarda allahtan tarfik var yavaş ilerliyodum,soldaki araba aniden sola kırdı ben de ani fren ön teker kaydı yan yattım sola" diye anlatıyor orhanay kardeşim kazayı. araba da basmış gitmiş hatta orada bir polis plakayı almış zabıt tutalım mı demiş de orhanay hasar yok diye uğraşmak istememiş diye biliyordum :silent:
mete_han
10 Mart 2007, 17:04
"fuardan cıktım beşiktaş merkez ışıklarda allahtan tarfik var yavaş ilerliyodum,soldaki araba aniden sola kırdı ben de ani fren ön teker kaydı yan yattım sola" diye anlatıyor orhanay kardeşim kazayı. araba da basmış gitmiş hatta orada bir polis plakayı almış zabıt tutalım mı demiş de orhanay hasar yok diye uğraşmak istememiş diye biliyordum :silent:
dostum o ayrı bir kaza galiba...bu Maçkada havuz civarında kaldırımda oldu...Orhan kardeşime galiba 650 comet pek hayırlı gelmedi...biraz acemi olsa gerek...Allah korusun tecrübesiz ellerde 79 hp olması beni üzer...iyiliği için...
qwerter
10 Mart 2007, 17:13
dreamdark saol bilgilere.Ben sadece kendi motorumu pahalıyamı ucuzamı aldım anlamak istedim. İyi durumdaki bir motor için piyasa bu civarlarda sanırım. Ufak tefek yatmalar pek zarar vermiyor grenaja ama genede insanın içi cız ediyor. Bende aldığım ilk hafta durduğum yerde yatırmıştım. Hatta çizilmesin diye altına kendimi atmıştım. Sana en keyifli sürüşler. Bu arada kaza geçiren arkadaşa çok ama çok geçmiş olsun.
Bu arada sizinle paylaşma istediğim birşey var arkadaşlar. Geçen hafta polislere ehliyetimi (B2) kaptırdım.Bazı arkadaşlar alkollü araç kullandığım için kızabilir şimdiden onlara hak veriyorum hatta inanın onlardan fazla kızıyorum kendime. neyse konuya dönelim. motorumu almadan önce ehliyet kursuna yazılmıştım birkaç hafta sonra sertifikam elimde olacak ama ehliyet yok(ağlamak isttiyorum:pr: :pr: :pr: :salut: .) Motoruma gerçek anlamda kavuşamadan ayırdılar beni. Soru şu: Siz olsanız sertifika ile motor kullanırmıydınız yada kullandanız polisin tepkisi ne olur? tolerens gösterir mi?. Yoksa eylülü beklermiydiniz. Birde hayatınızda motorla kaç kere ehliyetiniz soruldu?
mete_han
10 Mart 2007, 17:23
. Bende aldığım ilk hafta durduğum yerde yatırmıştım. Hatta çizilmesin diye altına kendimi atmıştım. ?
bravo hocam.......:P :rendeer:
pseudo
10 Mart 2007, 20:02
dostum o ayrı bir kaza galiba...bu Maçkada havuz civarında kaldırımda oldu...Orhan kardeşime galiba 650 comet pek hayırlı gelmedi...biraz acemi olsa gerek...Allah korusun tecrübesiz ellerde 79 hp olması beni üzer...iyiliği için...
tamam o zaman o kazayı söz konusu bile etmedi o zaman birşey olmadı diye herhalde, benim dediğimde vites pedalıyla aynası kırılmıştı. umarım bundan sonra daha dikkatli olur, kimsenin başına kötü birşey geldiğini duymak istemeyiz Allah korusun :pale:
DEVIL CBR
10 Mart 2007, 20:32
arkadaşlar benım bir sorum olacak lütfen kardeşim git geçmiş sayfaları oku felan demeyin rica ediyorum:salut:
arkadaşlar ben mt honda cbr 125 r bölümündenim;cbr 125 r varda ondan:) sorum şu...
bir arkadaşımdan hyosung 2006 model kırmızı 250 gt naked alma düşüncem var ..fiyatı 5000 ytl... benım tek kuşkum motorlarnızdan mennunmusunuz..uzun yol olsun, servis olsun ,her bakımndan
honda da hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar bu yuzden soruyorum..
hedowich
10 Mart 2007, 21:54
Arkadaşlar kusura bakmayın, dün motoruma kavuştuğum için, saat 07:00 - 23:00 arası dışarıda olduğum için msjlarınıza cevap yazamadım:cherry:
Ewet dün sabah motoru alacağım arkadaşla buluşup işlemleri hallettik ve saat 10:00 itibariyle ilk defa kırmızı GT250R' ımın üzerine bindim.
Daha önce scooter ve 250cc chopper kullandım ve açıkçası ilk defa bir race makineye binince, özellikle virajlarda, başlarda biraz zorlandım, hatta moyumun fazla uzun olmaması nedeniyle, bi ara motoru tutamayıp sabit konumda yan bile yatırdım, içim gitti:pale: bayaa ağırmış yaw, alışmamışım tabi:P Benim boyda olunca biraz dikkatli olmak gerekiyormuş dar ve yavaş dönüşlerde, onu anlamış oldum:cherry:
Benim aldığım motor 7000 km.de, 2006 mayıs trafiğe çıkışlı, kazasız, gayet temiz kullanılmış, bakımları düzenli yapılmış, garanti kapsamında bir makine. Sahibini tanıyorum zaten, o yüzden içim rahattı alırken :) 6500YTL motorun fiyatı arkadaşlar, bu arada alım-satımı da 226YTL bilginize..:wiinkk:
hayırlı olsun keyifle bin:rendeer: birde şu alım satım masrafını yazmışsın çooook teşekkürler 300-500 culer ortalıkta kafamı bulandırırken:cherry:
blackberry
10 Mart 2007, 22:13
slm beyler bende hyo istiom ama öğrenci adam alamıyo ki.napacam bilmiyom.
bugün motor satan bir arkadaşın dükkanındayım.hyosung gt 250 var vitrinde.motordan anlamıyan biri geldi.bu motor çin malımı yoksa maket mi diye sordu.bizim cevabımızda şu oldu.'yog abi maket değil o süngerden yapılıyo.adam haaaaaaa'.dedi gitti.garibim ne bilsin 8500 ytlik motor olduğunu....koptum yaaa.
pseudo
11 Mart 2007, 00:27
arkadaşlar benım bir sorum olacak lütfen kardeşim git geçmiş sayfaları oku felan demeyin rica ediyorum:salut:
arkadaşlar ben mt honda cbr 125 r bölümündenim;cbr 125 r varda ondan:) sorum şu...
bir arkadaşımdan hyosung 2006 model kırmızı 250 gt naked alma düşüncem var ..fiyatı 5000 ytl... benım tek kuşkum motorlarnızdan mennunmusunuz..uzun yol olsun, servis olsun ,her bakımndan
ben gt kullanmıyorum ama kullanan çok tanıdığım var ve hepsi çok memnunlar. motorlar kaliteli ve ithalatçısı global müşteri memnuniyetine çok önem veren bir firma. istanbul'da beğenilmeyen servisler olsa da iyi olanlar yetiyor. senin tek dikkat etmen gereken nokta bursa'daki servis durumu. açıkçası bursa'dan servis şikayetleri geliyordu, onu bir araştırman lazım, muhtemelen global konuyla ilgili birşeyler yapmıştır veya yapacaktır ama.
dreamdark
11 Mart 2007, 01:25
dreamdark saol bilgilere.Ben sadece kendi motorumu pahalıyamı ucuzamı aldım anlamak istedim. İyi durumdaki bir motor için piyasa bu civarlarda sanırım. Ufak tefek yatmalar pek zarar vermiyor grenaja ama genede insanın içi cız ediyor. Bende aldığım ilk hafta durduğum yerde yatırmıştım. Hatta çizilmesin diye altına kendimi atmıştım. Sana en keyifli sürüşler. Bu arada kaza geçiren arkadaşa çok ama çok geçmiş olsun.
Bu arada sizinle paylaşma istediğim birşey var arkadaşlar. Geçen hafta polislere ehliyetimi (B2) kaptırdım.Bazı arkadaşlar alkollü araç kullandığım için kızabilir şimdiden onlara hak veriyorum hatta inanın onlardan fazla kızıyorum kendime. neyse konuya dönelim. motorumu almadan önce ehliyet kursuna yazılmıştım birkaç hafta sonra sertifikam elimde olacak ama ehliyet yok(ağlamak isttiyorum:pr: :pr: :pr: :salut: .) Motoruma gerçek anlamda kavuşamadan ayırdılar beni. Soru şu: Siz olsanız sertifika ile motor kullanırmıydınız yada kullandanız polisin tepkisi ne olur? tolerens gösterir mi?. Yoksa eylülü beklermiydiniz. Birde hayatınızda motorla kaç kere ehliyetiniz soruldu?
Benim bir kere sormuştu polis, olmadığını söyleyince bişeyler koparmaya çalıştı, baktı gerçekten param yok, bırakmıştı gitmiştim:P Ben 4 ay ehliyetsiz kullandım, bu süreçte sadece 1 defa çievrildim dediğim gibi, tabi yolda nerden gideceğini bileceksin, hep çevirme noktalarından ve yolun en sağ tarafından uzak durdum ben o dönemde.:cherry: ama bence havalar da daha soğukken, sık biraz daha, herşeyin tamamken, için rahat bir şekilde bin bence, onun da keyfi ayrı oluyo:cat:
walla ben motoru daha yeni aldım ama, fiyat olarak gayet makulmüş bence düşündüğün motor, sezon açılmak üzere, kaçırma derim, ayrıca benim hyosung'un kalitesinden şüphem yok, servis-parça olayını zamanla görücez bakalım:)
----------
Bu arada bugün motora komple pasta cila attım arkadaşlarrrrrrr
yanıyo resmen yanıyooooo:queen:
:cherry:
mete_han
11 Mart 2007, 01:31
şuna dikkat ettim...comet kasa biraz kısa kalıyor...şasi biraz daha uzun olmalıydı...bunu yeni farkettim inanın...yahu dedim bir problem var ama ne diyordum...şasi kısa beyler...
tabi bu benim görsel anlamdaki gördüğüm kusur...
ryangt
11 Mart 2007, 02:31
kısalan şasi artan viraj kabiliyeti demek unutmayalım! :cherry:
mete_han
11 Mart 2007, 02:34
kısalan şasi artan viraj kabiliyeti demek unutmayalım! :cherry:
yerim ham yaparım ben viraj kabiliyetini...:P dostum önemli olan birazda görsellik değilmi...geçenlerde orhanay nickli arkadaşın comet 650 sini gördüm vallahi ne bileyim galerideki gibi değildi...pek itici geldi bana...belki mavi olduğu için öyle hissettim...
Gürkan Anbarlı
12 Mart 2007, 11:28
http://img165.imageshack.us/img165/9922/gtr1fx3.jpg
Cycle World dergisi Hyosung GT650X modelinin Amerika 'da bu sonbahar 2008 model olarak satılacağını yazdı!
Bimota destekli Hyosung modelinin ilk fotoğrafları ekim 2006 'da internette yayılmış ve oldukça olumlu yorumlar almıştı. Özellikle SV650 serisinden oldukça farklı çizgiler taşıması markanın kullanıcılarını oldukça sevindirmiş.
Son bir kaç yılda çok hızlı bir şekilde yüzü değişen Hyosung markası, motosikelt kullanımının yaygın olduğu Avustralya 'da en istikralı ve hızlı gelişen motosiklet markası konumunda.
GV 650
12 Mart 2007, 15:50
senin tek dikkat etmen gereken nokta bursa'daki servis durumu. açıkçası bursa'dan servis şikayetleri geliyordu, onu bir araştırman lazım, muhtemelen global konuyla ilgili birşeyler yapmıştır veya yapacaktır ama.
Bursa da servis problemi çözülmüş gözüküyor. Global'in sitesini incelersen 3 servis adresi var.
http://www.globalmotor.com.tr/bayibul.asp?page=2&ilkod=Tum%20iller&kategori=servis
aytskal
12 Mart 2007, 16:13
Biz bu Hyosung kullanıcılarına soracak olursan bir kaç istisna hariç hepimiz motosikletlerimizden son derece memnunuz hatta bir kısım satan arkadaşlarımız bile;ancak bizim bir başka enteresan sorunumuz var motosikletle ilgili!...
Biz motosikletlerimizden memnun olmasına memnunuz ama başka bir kaç marka motosiklet kullanıcısı arkadaş bizim Hyosunglardan hiç memnun değil...İşte bizim asıl çözemediğimiz mevzu bu...
Hyosung yada bir başkası içinden ne geçiyorsa hayırlısı olsun ben bir yıllık kullanan olarak tavsiye ediyorum...
mete_han
12 Mart 2007, 21:48
Biz motosikletlerimizden memnun olmasına memnunuz ama başka bir kaç marka motosiklet kullanıcısı arkadaş bizim Hyosunglardan hiç memnun değil...İşte bizim asıl çözemediğimiz mevzu bu......
dostum eksikleri var...benim şahsen takıldığım detaylar var...ilk dönemlerdeki beğenim heyecanım yok işin aslı...bir kere granajın içi boş hissi veriyor insana...gösterge yetersiz ...vs...önemli detaylar değilmi sence...ybr 250 yi beklemekte fayda var...tabi gelmemiş motorada don biçmeyelim ama Yamaha...ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Olcay Avşar
13 Mart 2007, 10:36
mete_han bu güne kadar söylediğin her lafa katlanırım ama şasi kısa demen olaya son noktayı koydu be :)
Sayın Panda yavrusu, motor üretilirken yada dizayn edilirken sadece görsellik mi vardır? Kağıt üzerinde yapılan ve çok şık duran çizimler maalesef üretime geçilip ince hesaplar yapılırken kullanım ve performans açısından en iyi şekle getirirlir ve o çizgiden maalesef uzaklışılabilir.
Kaldı ki comet teki şase yapısı kendine has bir yapı değildir. Ölçüleri (mesela aks aralığı) ve şekli baz alırsan bir çok aynı kategorideki motosikletin senin dediğin gibi kısa şaseli olduğunu görürsün :)
Ki hatta yıllardır severek baktığımız bindiğimiz bir çok suzuki şasesini incelemeni öneririm comet le ya aynıdır yada çok benzerlik gösterir. Bu konuda İhtiyar abimize de fikir danış :P
ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Bu yaklaşımı çok şaşırtıcı bulmuyorum, zira aynı düşüncedeki beyinler S. DEMİREL'i 7 kere bu ülkenin başına getirmedi mi :cherry:
aytskal
15 Mart 2007, 22:38
dostum eksikleri var...benim şahsen takıldığım detaylar var...ilk dönemlerdeki beğenim heyecanım yok işin aslı...bir kere granajın içi boş hissi veriyor insana...gösterge yetersiz ...vs...önemli detaylar değilmi sence...ybr 250 yi beklemekte fayda var...tabi gelmemiş motorada don biçmeyelim ama Yamaha...ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Ben R için konuşamam çünkü kullanmadım ancak Comet için elbette fikir alışverişinde bulunabiliriz...Aslında içinizi bulandıran insanların yorumlarıdır diye düşünüyorum...Birde her kaynağa yada yazılana ne kadar güvenebilirsinizki; kimsenin ağzı torba değilki büzesiniz herkez birşeyler söylüyor konuşuyor bilip bilmeden bakınız daha önceki bir topikte eski bir kullanıcının yorumlarını iletmiştiniz aynen ben bu arkadaşı tanıdım nasıl motor kullandığınıda çok iyi biliyorum sırf polemik olmasın sorun çıkmasın diye buradan anlatmıyorum videolarını izleseydiniz sizde benimle aynı şeyleri düşünürdünüz sanıyorum..Arıza yapmıyormu!yapıyor doğal olarak hatalar varmı!hangi markada arıza yada hata yokki elbette var benim açımdan önem taşıyan servis satış sonrası hizmet şu ana kadar memnunum çünkü motorumu kullanımın yanısıra bakımlarınıda yapıyor özen gösteriyorum elbetteki tercih sizin bende ileride başka markalarda kullanacağım tüm samimiyetimlede söylüyorum CBR 250 olsaydı piyasada altımdada o olurdu şu an.Zaten içinize sinmiyorsa almamalısınız çünkü size pozitif enerji yerine mutsuzluk verecektir sürekli bir hata arayışına girersiniz mutsuz bir evlilik gibi.Ancak tekrar ediyorum sözün özü;Söylenilen yada söyleyen herkezi önce ne kadar objektif yada tutarlı diye incelemenizdir...
Ben tekrar tüm açık yürekliliğimle söylüyorum motosikletimi çalışarak kendi biriktirdiğim para ile aldım ve ödediğim her kuruşu hakkediyor...Umarım ileride bu düşüncelerim değişmez değişirsede buradan açıklamaktan çekinmeyeceğimide herkez bilmeli...Rahmetli Ertuğrul kardeşimin haklılığında verdiğim destek gibi.Ancak şu ana dek yaşadıklarımdan ve bana verdiklerinden sonra inanınki hiç sanmıyorum...
Barış Şuşut
16 Mart 2007, 13:35
İstanbulda bulunduğum süre içinde bir gv 250 kullandım ..motor hakkında görüşlerimi yazmadan edemiyecem
250 cc bir motordan beklenenin çok ama çok üzerinde bir güce ve kıvraklığa sahip. motor çok dengeli özellikle dar virajlarda bunu daha iyi anlıyosunuz .motoru limitlerinde yatırıp gazı hafif açarsanız viraj motorun altında eriyip gidiyor. Benim kullandığımda ön cam vardı .. rüzgarı gerçekten kesiyo ..çok rahat 140 km/h yi görüyo . özellikle istanbulda otaban ve çevreyounda sizi tehlikeden çekip alacak ataklığa ve kıvraklığa sahip bir alet ..
gidon genişliği tabiki diğer modellere oranla fazla tek hendikapı bence bu . bazen çok yan yana gelen arabaların arasından geçemiyosunuz veya aynalarına hafifçe temas ediyosunuz. Uzun yıllar dragstar kullanan mert (dengerü) 250 cc ye göre motoru oldukça başarılı buldu ..hatta daha dün bir arkadaşına bir gv 250 aldılar.benim kullandığım alet global"in test motoru imiş yani oldukça hoyrat kullanılmış .yinede hiç bir şekilde 5 gün boyunca beni üzmedi .
mükemmel bir başlangıç motoru .. hatta sadece başlama için değil 3-5 yıl gibi uzun soluklu kullanım için çok tatmin edici bir model artçı ile uzun yola çok rahat ayak uydurabileceği kesin ..
vites araları oldukça iyi ayarlanmış. dik yokuşlarda dahi 1. vitesi istemeden devam edebiliyor.
lastiğe bağlı olarak kuru zemin frenlemesi iyi olsada ıslak zeminde sert firende kayma yapıyo ..bu yüzden ıslak zeminde kullanırken fren mesafesini iyi ayarlamak lazım ..
selesi oldukça rahat uzun süreli kullanımlarda dahi bel ağrısı yapmıyor. özellikle artçı için sisy-bar kesinlikle lazım.
başlangıç için bi model düşünen arkadaşlar için biçilmiş kaftan...
ersin--88
16 Mart 2007, 13:43
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende bir ez 100 aldım fakat baya bakıma ihtiyacı var akü lastik fln ben eskisehirde oturuyorum. eskisehirde veya en yakın hangi sehirde servisi var.
bilen varmı acaba simdiden tesekkürler....
ces000
23 Mart 2007, 12:30
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende bir ez 100 aldım fakat baya bakıma ihtiyacı var akü lastik fln ben eskisehirde oturuyorum. eskisehirde veya en yakın hangi sehirde servisi var.
(http://www.globalmotor.com.tr/bayibul.asp?kategori=servis)
kolay gelsin
Hyosongu, Global Motor şaha kaldırmış görünüyor.Umarım böyle devam eder.
MOTOMANYA
23 Mart 2007, 16:49
Merhaba Bende Araniza ÜÇ GÜn Önce Katildim İsmİm Alİsari Firtina Esmeye Devam Edecek 34 Znd42 Comet 250 Gt
tkalfaoglu
23 Mart 2007, 18:04
Hey, gt250R ler arasında kendimi goremedim :)
-t
d.tabi gelmemiş motorada don biçmeyelim ama Yamaha...ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Çok insan böyle davranıyor. Bunu bilen şirketler de fiyatlarını artırıyorlar. Yani reklama verdikleri parayı kat be kat çıkarıyorlar böylece. Talep artınca, fiyatı da yüksek tutuyorlar.
Benim GT250R 7700 KM de. tık demedi, çok memnunum.. -turgut
Only4Friends
23 Mart 2007, 21:43
youtube de izlediğim bir videoda adam max. 174 km/s hız yapmış sizce bu anormal mi sizin yaptığınız max. kaç km ? bende almayı düşünüyorum da yorumlar için şimdiden tşk ler
Gürkan Anbarlı
23 Mart 2007, 21:47
Çok insan böyle davranıyor. Bunu bilen şirketler de fiyatlarını artırıyorlar. Yani reklama verdikleri parayı kat be kat çıkarıyorlar böylece. Talep artınca, fiyatı da yüksek tutuyorlar.
Yamaha YBR250 ile piyasaya giriyor bakalım, fiyat 8-10.000 ytl arası olacak diye okudum bugün.
youtube de izlediğim bir videoda adam max. 174 km/s hız yapmış sizce bu anormal mi
Son hızı 3 aşağı 5 yukarı o civarlarda.
Only4Friends
23 Mart 2007, 22:01
Son hızı 3 aşağı 5 yukarı o civarlarda. teşekkür ediyorum sizce aldımmı en fazla ömrü kaç km olur ? motoru fazla yormam ben en fazla 150-140 o da en fazla 100.000 km dayanırmı ?
BedRUN
23 Mart 2007, 22:45
Selam ersin. Eskişehirde Hyosung servisi Emiroğludur. Yimpaşın karşısındaki caddede 150 metre ilerisinde..
dreamdark
24 Mart 2007, 06:39
youtube de izlediğim bir videoda adam max. 174 km/s hız yapmış sizce bu anormal mi sizin yaptığınız max. kaç km ? bende almayı düşünüyorum da yorumlar için şimdiden tşk ler
ben geçen hafif aşağı dooru rampada 178'i gördüm en son kadranda, araba çıkınca önüme, hız kesmek zorunda kaldım, ama daha gideri vardı.
teşekkür ediyorum sizce aldımmı en fazla ömrü kaç km olur ? motoru fazla yormam ben en fazla 150-140 o da en fazla 100.000 km dayanırmı ?
çift silindir ve çift eksantrikli DOHC motor var bunlarda, teknolojiisi yüksek ve uzun ömürlü bi motor olduğunu söylüyolar, motor yönünden sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Gürkan Anbarlı
25 Mart 2007, 15:43
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/GT250R-Undertail-Profile-sm.jpg
# ABS Plastik Kuyrukaltı (Kırmızı, Sarı, Siyah, Gri veya boyasız)
# Fren/Kuyruk ışığı 3 sıra, her sıra 12 led toplam 36 ledli
# Fren lensleri: kırmızı, normal dumanlı.
# Sinyaller 2 set, her set 9 toplam 18 led
# Plakalık LED ışıklı pakette
# Bagaj hacmi küçülmüyor
# 500gramdan daha hafif
# Herhangi bir modifikasyona gerek kalmadan 20 dakikada monte edilebilir
# Hyosung GT650R, GT650, GT650S, GT250R uyumlu
# DOT/MOT veya ECE uyumluluğu yok
$260.00 USD cik :)
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/GT250-Undertail-Back-lg.jpg
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/GT650R-Fender-Eliminator-lg.jpg
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/GT250R-Undertail-Profile-lg.jpg
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/Comet-GT650-Fender-Eliminator-lg.jpg
http://www.eliminators.biz/images/Undertails/GT650-Undertail-Back-lg.jpg
Detaylar, sipariş, ıvır zıvır için:
http://www.eliminators.biz/
mete_han
25 Mart 2007, 15:57
mete_han bu güne kadar söylediğin her lafa katlanırım ama şasi kısa demen olaya son noktayı koydu be :)
Sayın Panda yavrusu, motor üretilirken yada dizayn edilirken sadece görsellik mi vardır? Kağıt üzerinde yapılan ve çok şık duran çizimler maalesef üretime geçilip ince hesaplar yapılırken kullanım ve performans açısından en iyi şekle getirirlir ve o çizgiden maalesef uzaklışılabilir.
Kaldı ki comet teki şase yapısı kendine has bir yapı değildir. Ölçüleri (mesela aks aralığı) ve şekli baz alırsan bir çok aynı kategorideki motosikletin senin dediğin gibi kısa şaseli olduğunu görürsün :)
Ki hatta yıllardır severek baktığımız bindiğimiz bir çok suzuki şasesini incelemeni öneririm comet le ya aynıdır yada çok benzerlik gösterir. Bu konuda İhtiyar abimize de fikir danış :P
Bu yaklaşımı çok şaşırtıcı bulmuyorum, zira aynı düşüncedeki beyinler S. DEMİREL'i 7 kere bu ülkenin başına getirmedi mi :cherry:
hah nihayet geldin kucağa gt 650 r sahabı değerli arkadaşım...şimdi soruyorum...
o kadar para bayıldın...peki comet 250...250 r sahibi arkadaşlar arasında bir farkın sence olmamalı mı...yani motor cc si haricinde...küçük bir detay...dijital ekranınız hepinizin aynı...yanlışmıyım...comet 250-650.. r...gv 650 vs...yani bu kadar para verip bunumu hakettin sence...o aptal dijtal gösterge acilen değişmeliydi bence bu sene...gv 650 ye bilmem ne kadar bayılan ledo abide göstergede bir ayrıcalık bir fark haketmiyor mu...
hadi onuda boşver 8000 liraya alınan comet ve r da bu ekrana layık değiller...basit mantık...bir dijital gösterge yüzünden düşüncelerim değişti...abi 250 ye 8000 lira veriyosun yav...allasen...:pale:
sen kimbilir kaç para verdin...:wiinkk: :P
komtan abi bu ledli stoplar 2007 de olsaydı fenamı olurdu...Hyosung efsanesi devam etmezmiydi sence...
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO