Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
comet-666
25 Ocak 2007, 15:52
eyong çok sağol
C&C servisteki arkadaşlarda kaynatırız demişti.
Ama parçanın fiyatı sordum global 107 $ + kdv dedi! Yine Kalakaldım :cyclopsan (her parçanın fiyatını öğrendikçe o bir anlık soğuk duş etkisi ve ardından sinir katsayımın redline'a hatta 13000'e dayanması) ::eviiil::
Abi bişey daha soriim R'ın grenajındaki gibi oyuk açtırmadan uyarmı acep?
*****Bu arada çıkma gt 250 r artçı tutamağı aranıyor.*****
--------------------------------------------------------------
dreamdark
25 Ocak 2007, 15:58
tam 2 gün olmuş msjımı atalı, her foruma girişimde diyorum herhalde cvp yazmışlardır diye, ama bir bakıyorum; ya en son benim msjım duruyo hala ya da forum en fazla 1 sayfa atlamış, ama benim soruma net ve tam bir cevap hala yok.
Sanırım ya tüm hyosung kullanıcıları, motorlarını kış uykusuna yatırıp forumdan çekilmiş veya kimse bu motoru 2. el almadı ve masrafını bilen bir tane Allah'ın kulu yok ya da kimsenin yardımcı olmaya niyeti yok..
Motoru alsam da bu başlıktan bana pek fayda dokunmayacak sanırım..
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, haklı sitemimi mazur görün lütfen. Saygılar..
Barış Şuşut
25 Ocak 2007, 17:14
Sormak istediğim,
- Fiyat sizce iyi mi, sonuçta bu motorun piyasasını siz daha iyi biliyorsunuz.
- Buradaki arkadaşlar arasında satmayı düşünen bildik, tanıdık bir makina var mı?
- Bu motorun 2. el alım-satımında noter ve trafik vb. masraflar net olarak nedir?
soru yukardaki ise bir arkadaşımız cevaplamış hatta sende teşekkür etmişsin ama bana bir kişinin cevap vermesi kesmedi diyosan bende cevap vereyim.. ama benim cevabım 5 cevap şiddetindedir ona göre :cherry:
- motor km yapmamış demek oluyoki motor ve yürür aksamında sorun çıkma ihtrimali düşük şimdi yapman gereken ilk iş granaj ve şaseyi kontrol etderek bu kmler boyunca bir kazaya uğrayıp uğramadığını öğrenmek .. eğer bunlardada bir sorun yoksa fiyat gayet iidir kaçırma derim ...
-satılıkllar bölümünde satılık hyolar var ordan bulabilirsin .
-2. el motorun alım satım işlemleri en son 240 civarı tutuyodu benim bildiğim .
umarım tatmin edici olmuştur..
tam 2 gün olmuş msjımı atalı, her foruma girişimde diyorum herhalde cvp yazmışlardır diye, ama bir bakıyorum; ya en son benim msjım duruyo hala ya da forum en fazla 1 sayfa atlamış, ama benim soruma net ve tam bir cevap hala yok.
Sanırım ya tüm hyosung kullanıcıları, motorlarını kış uykusuna yatırıp forumdan çekilmiş veya kimse bu motoru 2. el almadı ve masrafını bilen bir tane Allah'ın kulu yok ya da kimsenin yardımcı olmaya niyeti yok..
Motoru alsam da bu başlıktan bana pek fayda dokunmayacak sanırım..
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, haklı sitemimi mazur görün lütfen. Saygılar..
Bence sitem etmeden önce sen biraz emek harcayıp forumları taramalısın ::yanliss: Bu konuda yazılmış onlarca mesaj var bu sadece benim yazdığım bir tanesi....
Ben bugün aldım motoru :queen:
Notere 176 YTL verdim..(2006 model Hyosung gt 250r için 6.800 Kasko bedeli üzerinden hesaplıyorlar . Vekalet vermeden yapınca bu fiyat oluyor ama vekaletle alım satım yapılırsa 10 ytl kişi başı fiyat artıyormuş.
Yarın trafik takipçisine verecem ruhsatı, fiyatı belileyince gene bilgi verrim.
Ama bir daha tekrarlayayım senin için
Noter parası 176,00
Ruhsat Cıkartma için aracıya herşeydahil 75,00
Hepsi bu kadar...
dreamdark
25 Ocak 2007, 19:16
soru yukardaki ise bir arkadaşımız cevaplamış hatta sende teşekkür etmişsin ama bana bir kişinin cevap vermesi kesmedi diyosan bende cevap vereyim.. ama benim cevabım 5 cevap şiddetindedir ona göre :cherry:
- motor km yapmamış demek oluyoki motor ve yürür aksamında sorun çıkma ihtrimali düşük şimdi yapman gereken ilk iş granaj ve şaseyi kontrol etderek bu kmler boyunca bir kazaya uğrayıp uğramadığını öğrenmek .. eğer bunlardada bir sorun yoksa fiyat gayet iidir kaçırma derim ...
-satılıkllar bölümünde satılık hyolar var ordan bulabilirsin .
-2. el motorun alım satım işlemleri en son 240 civarı tutuyodu benim bildiğim .
umarım tatmin edici olmuştur..
- Soru yukarıdaki ewet, dikkat ettiyseniz, arkadaşın cevapladığı kısmı tek ve belli bir motor hakkında ve sorumun masraflarla ilgili diğer kısmını kapsamıyor, verdiği bilgi için teşekkürlerimi bir kez daha sunuyorum.
- Satılıklar bölümünün tamamını inceledim, genelde hepsi önceden verilmiş ve satılımış ilanlar, güncel bilgi edinebilmek için en doğru adres olarak, buraya yazmam gerektiğini düşündüm.
- Ayrıca tatmin edici oldu, teşekkür ederim.:cat:
Bence sitem etmeden önce sen biraz emek harcayıp forumları taramalısın ::yanliss: Bu konuda yazılmış onlarca mesaj var bu sadece benim yazdığım bir tanesi....
Ama bir daha tekrarlayayım senin için
Noter parası 176,00
Ruhsat Cıkartma için aracıya herşeydahil 75,00
Hepsi bu kadar...
Dostum forumları detaylı bir şekilde tarayıp yeterince emek harcadığımdan ve alım satım masraflarıyla ilgili birçok bilgi edindiğimden emin olabilirsin. Forum kurallarını ve bilgiye nasıl ulaşacağımı biliyorum. Ama bu kadar geniş bir database'den direkt bu motorla alakalı, kesin, net bir bilgiye ulaşmamın o kadar kolay olmadığını da takdir edeceğini umuyorum.
Bu nedenle en doğru adres olarak, burada sormayı tercih ettim. İlgili arkadaşlardan birinin eline yapışmaz da bir kerecik daha yazıverir herhalde diye düşündüm. Sorun oldu sanırım..
2 gündür de ses çıkmayınca, ilgisizlikten dolayı biraz sitem ettim ve cevaplar gelmeye başladı. Tabiiki bu sitemi haksız bulup savunma amacıyla. Keşke dürtmeden de insanlar yardımcı olsalar diye düşünüyorum. Ama tabiiki bu içten gelmesi gereken birşey..
Neyse, sonuçta amacım tartışma yaratmak değil, sadece durum tahlili yaptım, neticede zor da olsa, biraz zaman alsa da ve biraz da size zahmet vererekten, aradığım bilgiye sonunda ulaştım. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, en azından hyosung'cuların kış uykusunda olmadığını da öğrenmiş oldum. Saygılar..
Hepsi bu kadar..
comet-666
27 Ocak 2007, 02:37
İşi gücü bırakıp hiç üşenmeden bilgi vermek için C & C servise gelen komtan arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
Hyosung dostluğu bu olsa gerek :cat:
Birkez daha anlıyorumki doğru bir marka seçimi yapmışım!
Gürkan Anbarlı
27 Ocak 2007, 11:12
İşi gücü bırakıp hiç üşenmeden bilgi vermek için C & C servise gelen komtan arkadaşıma teşekkürü bir borç bilirim.
Hyosung dostluğu bu olsa gerek :cat:
Birkez daha anlıyorumki doğru bir marka seçimi yapmışım!
Eyvallah sağolasın, elimden geldiğince her zaman yardımcı olurum :cat:
Şimdi ne bilgisi diye merak edenlere açıklayalım :)
takip edenler bilir, comet-666 arkadaşımız cometine artçı tutamağı taktıracaktı, parçayı almış servise gitmiş, ancak cometin şase yapısı bagaj içinde R modellerine göre biraz değişik, yakında olduğum için motorumu götürdüm ve ölçü alınıp karşılaştırma yapıldı, biraz değişiklikler yapılacaktı son bildiğim kadarıyla. Umarım halledilmiştir, imkanın varsa fotoğraf çekmeyi unutma :wiinkk:
comet-666
27 Ocak 2007, 14:18
biraz değişiklikler yapılacaktı son bildiğim kadarıyla. Umarım halledilmiştir, imkanın varsa fotoğraf çekmeyi unutma :wiinkk:
Abi dün yetişmedi, haliyle geç gelmiştim servise. motorun 1 günlük işi var bırakmam gerekecek.
Ahmet usta komple söküp ölçü alacak parça kesecek eğim verilip kaynatacak, arka sele tıraşlanacak vs.
Birdahaki hafta sonuna kadar Hyosung kullanıcılarının hizmetine fotoları sunmuş olurum.:bestmt:
ERYİLMAZ
27 Ocak 2007, 19:07
hadi yaaa, bir de ilanda herşeyi tertemiz diyor:pale:
aynı ilandan bahsediyoruz herhalde di mi:silent:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3245260
eğer dediğin gibiyse gidip bakmama bile gerek yok sanırım.. teşekkür ederim.:cat:
evet benim baktığım motosiklet sahibi recep diye birisiydi hatta motosiklete araba balatası taktığınıda söylemişti yazmayı unutmuşum.ben motosikletten fazla anlamam .motora baktığımda depo ve granajı görünce açıkçası soğudum sen yinede bak istersen .
Dedeefendi
27 Ocak 2007, 20:10
Arkadaşlar aramızda bir hyosung motorla en çok kaç km yapan var? Toplamda ve bir seferde? Çok ama çok kafam karıştı kalbim gt250r dan yana ama tanıdığım bütün motorcular bana cbr125r al diyor. Görüntü ve güç konusunda hyosung kesinlikle önde fakat dayanıklılık beni kaygılandırmaya başladı. Elbette hyosung kullanıcısınız ve kullandığınız motoru kaliteli bulmanız normal ama biri çıkıpta bana 2 yıldır her gün kullanıyorum 30000 km yaptım ufak tefek arızalar dışında birşey almadı diyemedi. Ucuz etin yahnisi(pek ucuzda değil ama) olur diye korkmaya başladım. Bilgilendirin beni hocalarım.
Ben 2005 model GT 250 kullanıyorum. Toplamda 7000 km yol yaptım, bir kerede en uzun yolum 1160 km. Bir kez motoru düşürdüğüm için debriyaj kolunu kırdım onun, birde yüksek hızlarda kornanın sesi pek çıkmadığı için kornayı değiştirdim. Periyodik bakımlar dışında servise uğramadım. CBR 125 Hyosung yanında bisiklet gibi. Etikieyici görünüş ve sağlamlık istiyorsan CBR 125 dışındaki alternatifleri değerlendir derim. :)
dreamdark
27 Ocak 2007, 23:55
evet benim baktığım motosiklet sahibi recep diye birisiydi hatta motosiklete araba balatası taktığınıda söylemişti yazmayı unutmuşum.ben motosikletten fazla anlamam .motora baktığımda depo ve granajı görünce açıkçası soğudum sen yinede bak istersen .
Dün telefonla görüştüm, evet Recep'miş adı, senden sanki birşey duymamışım gibi konuştum adamla, bi ağzını yokladım, dedim grenajda fln bişey var mı, motorun eziği çiziği fln, hiç düştü veya yan yattı mı? Hayır hiçbişeyi yok dedi; belki de grenaj değiştirdi, yatmadı diye yalan söölüyo.. Pek güvenilir değil anladığım kadarıyla:silent:
ERYİLMAZ
28 Ocak 2007, 01:21
Dün telefonla görüştüm, evet Recep'miş adı, senden sanki birşey duymamışım gibi konuştum adamla, bi ağzını yokladım, dedim grenajda fln bişey var mı, motorun eziği çiziği fln, hiç düştü veya yan yattı mı? Hayır hiçbişeyi yok dedi; belki de grenaj değiştirdi, yatmadı diye yalan söölüyo.. Pek güvenilir değil anladığım kadarıyla:silent:
granaj değiştireceğini zannetmiyorum zayten satmaktan vazgeçtiği yazıyor ilanda.benim konuştuğumda spor salonuna koşu bantı falan alacağını söylemişti. motordaki darbeleri görünce soğudum içime sinmedi.vazgeçtim şimdi aramaya devam bakalım ne bulacağız.işallah en kısa zamanda bizimde bir motosikletimiz olur.
orhanay
28 Ocak 2007, 12:28
herkeze iyi gunler
arkadaslar kızıltoprakta istanbul motorda 2. el 1800 km de lacivert bir gt 650 var onu almayı dusunuyorum bu motor hakkında bilggisi olan varmı?
birde eski regal raptor 250 cc kullanıcısıyım bu motoru bana tavsiye edermisiniz
Barış Şuşut
28 Ocak 2007, 19:14
orhanay
burda yazıp çizen herkes hyo sahipleri bu yüzden sana gelecek cevap çok objektif olmayabilir ..içimizde aktif yazan gt 650 sahibi benim bildiğim kadarı ile yok gv 650 kullanan var ama ..her iki motorda aynı motoru kullanıyor . raptordan sonra gt 650 seni uçurur azınsanmıyacak bir beygir gücü ve hızı var .bence o paraya alabileceğin en iyi motor.
Arkadaşlar İSTANBULDA motorsiklet kiralayan yerler mevcutmu acaba.Bilen varsa bizimle paylaşırsa sevinirim.
dreamdark
29 Ocak 2007, 02:32
granaj değiştireceğini zannetmiyorum zayten satmaktan vazgeçtiği yazıyor ilanda.benim konuştuğumda spor salonuna koşu bantı falan alacağını söylemişti. motordaki darbeleri görünce soğudum içime sinmedi.vazgeçtim şimdi aramaya devam bakalım ne bulacağız.işallah en kısa zamanda bizimde bir motosikletimiz olur.
walla ben araştırmadayım sürekli, motorumu sattım geçen hafta, 1 haftadır motorsuzum, çok zor geldi, fena alışmışım:salut: Yenisini bulmadan sevgiliden ayrılmaya benziyor sanırım:P Param cebimde, ölü sezon diye fiyatı makul olan, temiz bir motor bulurum diyodum ama, hala arıyorum..:cyclopsan
GV 650
29 Ocak 2007, 09:57
herkeze iyi gunler
arkadaslar kızıltoprakta istanbul motorda 2. el 1800 km de lacivert bir gt 650 var onu almayı dusunuyorum bu motor hakkında bilggisi olan varmı?
birde eski regal raptor 250 cc kullanıcısıyım bu motoru bana tavsiye edermisiniz
selam,o motoru biliyorum az binilmiş temiz bir motordur. Anlaşabilirsen hiç kaçırma. hele global fiyatlarını arttırmışken.:cat:
trasher
29 Ocak 2007, 12:21
ertuğrul kardeşimizin vefat ettiğini bugün öğrendim çok ama çok üzüldüm allahtan rahmet sevenlerine başsağlığı diliyorum...
qwerter
29 Ocak 2007, 12:40
istanbullu arkadaşlara bir sorum olacak. Sahibiden.com da bir sürü 6.000-6.500 arası gt250r var ama ibirçok kişi motor aramasına ramen onlara rağbet göstermiyorlar. Motorlar hep sorunlumudur neden satılmıyor. Bir ikincisi sitemizin üyesi bir arkadaş Balıkesirde 6500(pazarlık edilmiş hali) GT250r satıyor. Motorun durumu mükemmel. Ne dersiniz bu paraya değermi yoksa İstanbula gelip araştırayım mı?
trasher
29 Ocak 2007, 12:51
sahibinden.com da ki ilanların çoğunluğu(hepsi değil) garanti dışı motorlar buyüzden rağbetde az oluyo haliyle çünkü bende bikaç ilana baktım onlarda egzos değiştirilmişti. Bence sen öncelikle yakın olduğun motora bak içine sinersede bi servise gösteriver olmadı burdan forumdan başka motor ararsın olmazsa internetten bakarsın....
Burchuck
30 Ocak 2007, 08:31
Arkadaşlar,
Bugüne kadar hep izleyici olarak takip ediyordum, ancak bugün itibarıyle artık ben de aranıza fiilen katıldım :mrgreen:
Umarım ben de motorumla ilgili sizlerle hep olumlu şeyler paylaşırımmmm...
Arkadaşlar,
Bugüne kadar hep izleyici olarak takip ediyordum, ancak bugün itibarıyle artık ben de aranıza fiilen katıldım :mrgreen:
Hayırlı ve uğurlu olsun..
Aman dikkat edelim, kasksız, korumasız yola çıkmayalım..
Arkadaşlar,
Hoşgeldin Burçuk
Aslında Hyosungcular bu sitede çok fazla ama, sen bildiğim kadarı ile 5. GV 650 sahibisin.
Hayırlı olsun
Ahh benim de olsa :D
Hayırlı olsun...
sindoman
30 Ocak 2007, 14:20
burchuck motorun hayırlı olsun. Kazasız sağlıklı günlerde binmeni dileriz.:cat:
açıkyol
30 Ocak 2007, 17:11
Ertuğrul kardeşimi bu topicte tanıdım ilk,hep olumlu yardımseverdi,kimseyi tersleyip polemik yaşadığını bilmem.
Bu başlıkta ortak biçok şey paylaşıp öğrendik.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Ailesine sabırlar dilerim.
lautreamont
31 Ocak 2007, 15:09
Merhaba...!
Artık ben de 4500 km lik GV 650 tecrübemden edinmiş olduğum bilgileri sizlerle paylayaşayım dedim.
İlk olarak şunu söylemek istiyorum, altınızda Gv 650 gibi bir makina var ise, sağ elinizi acilen terbiye etmeyi öğrenmeniz gerekmekte kesinlikle. Makinanın teknik özelliklerine bakıldığında, bir cruser dan beklenenin aksine maksimum gücünü, düşük devirler de değil, yüksek sayılabilecek devirler de vermekte makina. Race makinalar dahil, kendi cc sindeki her makinayla peşpeşe gidebilecek durumdaki bir makina. Yani oldukça hızlı.
Sağ elinizi terbiye ettiğiniz ve vites aralıklarını kavradığınız andan itibaren. Şehir içinde bir scuterdan farkı yok kullanmanın. İnanılmaz rahat, atak ve manevra kabiliyeti çok yüksek bir makina. Bana virajlara girerken hep, makina sanki virajı kendi görüp ona göre yatıyormuş gibi geliyor. İnanılmaz rahat. Vibrasyon sorunu yok denecek kadar az. Soğuk motorla yüksek devirle kullanırsanız vibrasyon yükseliyor. Motor ısınıp formunu bulduktan sonra %60-70 azalıyor.
Bir Düzce, bir Adapazarı ve bir kez de Tekirdağ Çerkesköy yolu yaptım. Uzun yolda performans inanılmaz. Ama boyum 185 olmasına ve kol ve bacak boylarımın boyuma göre oldukça uzun olmasına rağmen. Uzun sürüşlerde bir parça sırt ağrısı yaşatıyor. ( Gerçi bende cam olmadığı ve ortalama 160 - 190 km aralığında gittiğimi ve her seferinde de havanın rüzgarlı ve soğuk sayılabilecek bir düzeyde oluşunu da göz önüne alırsak. Yazın aynı şartlarda tekrar denemek gerek diye düşünüyorum). Ben 219 km otobanda anlıkda olsa gördüm. Ama gerek camım olmadığı için, gerekte eşim ve kızım aklıma geldiği için daha fazla zorlamadım. Şunu söylemeliyim 219 a hiç zorlanmadan çıktı, daha üst hızlara mutlaka çıkacaktır. Limitinin o kadar olmadığını hissettirdi makina bana.
Benim makinam sıfır aksesuar. Makinayı bu çıplak hali ile çok sevmeme rağmen, uzun yol için gerekli aksesuarları bu yıl istemesem de takmak zorunda kalacağım sanırım.
Şimdi bu makinanın hiç mi kötü bir şeyi, bir sorunu yok mu kardeşim diyecek olanlar için söyleyebileceğim şu olabilir ancak. Benim için sorun değiller ama başkaları için sorun olabilirler. Benzin deposu kapağından ve gösterge panelinden yüksek devirlerde, ne yaptıysam kesemediğim bir cızırtı geliyor. (çeşit çeşit contalar, kauçuk destekler neler denemedim. Yok yok, kesilmiyor)
Debriyaj telim koptu her makinada kopacaktır, beni sinirlendiren ve üzen kopması değil. Anadolu yakasının tek bayisinde bir debriyaj teli bulamamam oldu. Bunun dışında benzin koyup geziyorum. Başka bir sorunum yok.
Km lerim arttıkça buradan mutlaka sizlerle paylaşacağım.
Sevgiyle...
31 Ocak 2007, 16:52
Arkadaşlar Cometime R'daki artçı tutamağından taktırmak için önce o gri parçayı aldım.
Orjinal cometin şasesinde alttaki fotoda gözüktüğü gibi takılabilecek yer yapmamışlar.:bayyl:
http://img63.imageshack.us/img63/6954/photo111yw6.jpg (http://imageshack.us)
C&C motor ( Ahmet usta ve ekibi ) önce şaseyi kesti.
http://img201.imageshack.us/img201/9278/photo114xf3.jpg (http://imageshack.us)
Sonra ölçüleri alıp yeni parça yaptı ve kaynattı.
http://img201.imageshack.us/img201/9430/photo115xq5.jpg (http://imageshack.us)
Daha sonra grenajı biraz traşlayıp üstün başarısını sergiledi.
http://img63.imageshack.us/img63/5820/photo123th4.jpg (http://imageshack.us)
http://img292.imageshack.us/img292/930/photo122ou9.jpg (http://imageshack.us)
Başta Ahmet usta olmak üzere tüm C&C servis ekibine çok teşekkürler, ellerinize sağlık!
Artçı tutamağı 160 ytl (% 10 indirimli hali ) + işçilik 90 ytl (tabi bunun içinde önceden aldığım havalı kornayı radyatörün yada yağdratörün arkasına aldırmak, sele kilit kablosunun çıkmasını engelleyici o ufak parça, zincir yağlama, birkaç ayar vs.)
Toplam 250 ytl.
Ben çok beğendim harika bir iş çıkardılar.
*** Sizce nasıl olmuş ?? ***
strops
31 Ocak 2007, 17:09
Harika olmuş, artçıların rahatlıkla binebilir artık.
aytskala
31 Ocak 2007, 23:24
Bir vefa ve saygı duruşu anlamında gerçek anlamda değerli bir insanı tanımış olmanın içimdeki yarası ve burukluğuyla sana yolun açık olsun diyorum sevgili Ertuğrul kardeşim Yüce Allahım rahmet eylesin...
Eğer geçmişte bu topicte yazılanlara dönüp bakacak olursak burası aslında rahmetli kardeşim için birşeyler yazmanın tam yeri eminimki bilen dostlarım beni anlayacaklardır...Rabbim toprağını bol eylesin...
Burchuck
02 Şubat 2007, 00:39
Sağolun Arkadaşlarım...
Umarım hep beraberce , hep güzel paylaşımlarla devam ederiz...
:)
orhanay
02 Şubat 2007, 22:02
arkadaslar bende sonunda bir hyosung kullanıcısı oldum,mavi gt 650 aldım.
herkeze kazasız günler dileğiyle...:?
aytskal
02 Şubat 2007, 22:51
Arkadaşlar aramızda bir hyosung motorla en çok kaç km yapan var? Toplamda ve bir seferde? Çok ama çok kafam karıştı kalbim gt250r dan yana ama tanıdığım bütün motorcular bana cbr125r al diyor. Görüntü ve güç konusunda hyosung kesinlikle önde fakat dayanıklılık beni kaygılandırmaya başladı. Elbette hyosung kullanıcısınız ve kullandığınız motoru kaliteli bulmanız normal ama biri çıkıpta bana 2 yıldır her gün kullanıyorum 30000 km yaptım ufak tefek arızalar dışında birşey almadı diyemedi. Ucuz etin yahnisi(pek ucuzda değil ama) olur diye korkmaya başladım. Bilgilendirin beni hocalarım.
2 yıl ve 30000 km yapan her makinede kullanıma göre sorunlar oluşabilir bu doğal arızanın halledilmesi önemli o çok bilinen markalardan kimlerin neler çektiğini topicleri incelersen görebilirsin servise alınmayan motosikletleri bile okuduk buradan...Bence gönlünden ne geçiyorsa onu al hayırlısı olsun arkadaşım...
Arkoman
02 Şubat 2007, 23:20
Orhanay,
hayırlı olsun.Çok iyi bir makina almışsın, gücü hissedeceksin.
comet-666
03 Şubat 2007, 20:25
arkadaslar bende sonunda bir hyosung kullanıcısı oldum,mavi gt 650 aldım.
herkeze kazasız günler dileğiyle...:?
:cat: Hayırlı olsun. Tekerin hep düz bassın
orhanay
04 Şubat 2007, 00:04
tesekkurler arkadaslar cok sag olun
METALİ
05 Şubat 2007, 13:42
Arkadaşlar bu race modellerinde sele yükseltme alçaltma varmı ben geçen gün denedim fakat biraz boy problemim olduğu için ancak baş parmaklarım yere değebildi.
strops
05 Şubat 2007, 15:16
orhanay motorun hayırlı olsun. Sağlıklı kazasız sürüşler dilerim:cat:
comet-666
05 Şubat 2007, 16:00
Arkadaşlar bu race modellerinde sele yükseltme alçaltma varmı ben geçen gün denedim fakat biraz boy problemim olduğu için ancak baş parmaklarım yere değebildi.
En fazla 2-3 cm alçalabiliyor diye okumuştum.Birde koltuk süngerini traşlatıyorlarmış oda bi iki cm alçaltır kanımca. Sen formları bir tara en iyisi.
Barış Şuşut
05 Şubat 2007, 17:10
orhanay
çok merak ettiğim bir alet .. motor tecrüben ne bilemiyorum ama bize tecrübelerini yazarsan seviniriz ..hayırlı olsun.. birdesakıncası yoksa kaçaaldığınıda yazarsan memnun oluruz...
matiz
05 Şubat 2007, 17:51
En fazla 2-3 cm alçalabiliyor diye okumuştum.Birde koltuk süngerini traşlatıyorlarmış oda bi iki cm alçaltır kanımca. Sen formları bir tara en iyisi.
İşte cevapların bir kısmı
Kitap şöyle diyor :
"Amortisör ayar vidası 2'ye ayarlanmış olarak gönderilmiştir. Arka süspansiyon ayarı, konum 2'den konum 1'e değiştirilerek pratik yapılabilir"
Buradaki PRATİK neyi anlatıyor anlamadım :)
Birde uyarı var :
UYARI : Arka amortisörü 3'ün üzerindeki bir konuma ayarlamayın.
Tespit 1 - gt Comet Sele yuksekliği 795 mm
Tespit 2 - Kitap şöyle diyor :"Amortisör ayar vidası 2'ye ayarlanmış olarak gönderilmiştir. Arka süspansiyon ayarı, konum 2'den konum 1'e değiştirilerek pratik yapılabilir"
Tespit 3 - koltukların döşemesinin altında kalın ve yumuşak bir dünger var rr lardaki gibi sert diil koltuklar bu sünger çıkartılıp daha ince bir sünger konabilir nekadar etki eder derseniz max. 1-2 cm ama oda önemli....
Sonuç : Arka süspansiyon ayarı değiştirilirse ve sunger inceltilirse Kaç mm düşer bu yukseklik :silent:
NOT: Konuyu belki fazla uzattım ama önemli benim için. Hanım cıbırı begendim, ben hyo kulanamayacaksam ondan alalım diyor... :pr: (bilmem anlatabildim mi derdimi ?)
maddog
süngeri unut eğer onu değişirsen çok rahatsız olacaktır..
süsbansiyondan taş çatlasa 2-3 cm farkeder
orhanay
05 Şubat 2007, 20:45
sevgili bbrr motor 1800 km de 8000 ytl ye aldım daha once 3000 km scooter 12000 km regal raptor tecrübem var ama motoru alalı 3 gu oldu ama 3 gundur yağmur camur daha detaylı bir sürüş gerçekleştiremedim ama performans olarak acyip iyi geldi bana gazı actığımda sanki beni ustunden atacak gibi,birde R1 i olan bir motor ustası tanıdığım var o bir denedi cokbeğendi cok atak falan dedi
havalar düzelsim işallah daha detaylı yazarım,birde resimleri ekleyeceğim işsllah yakında
Barış Şuşut
06 Şubat 2007, 12:50
orhanay
güle güle bin dediğim gibi benim alma listesinde olan bir alet ..1800km=hiçbişi ..yani motoru sıfır aldım diyebilirsin ..o paraya alınabilecek en kaliteli en iyi motoru almışsın ..comet istediğimde lacivertini istemiştim ama yokmuş.. yani senin alet istediğim renk ..80 beygire yakın çok güçlü bir alet RR ile alakası yok ..bence sağ ali biraz terbiye etmen gerekicek ..bakarsın 2007 yaz sonu senle motordaş olabiliriz.. deneyimlerini merakla bekliyoruz..
Gürkan Anbarlı
06 Şubat 2007, 14:05
Bir polis motoru olarak cruiser sınıfı;
http://www.hyosungmotors.co.kr/english_site/images/main/GV650_Police.jpg
http://www.hyosungmotors.co.kr/english_site/images/main/GV250_Police.jpg
orhanay
07 Şubat 2007, 23:01
arkadaslar havalar biraz düzelmişken haftasonu bir buluşma tarzı birşeyler falan yapsak birbirimizin motorlarına bakardık ,tanışırdık,herkez cok durgun topiğe fazla yazan da yok
Arkoman
07 Şubat 2007, 23:29
Orhanay,
Motora binmeyi çok özledim.Ama Ankara da kar kış kıyamet...
Bekliyoruz,sevgiliyi bekler gibi.İnşallah fuara motorla gideriz.Kimbilir orada görüşürüz belki.
Ankaralı Hyocularla da bir tanışsak artık diyorum.
qwerter
08 Şubat 2007, 19:10
Arkadaşlar gt250r ıma kavuştum:queen: Çoook ama çoooook mutluyum sizinle paylaşayım dedim. Umarım motor hayali kuran herkes bir gün hayallerine kavuşur. Benim gibi çıldırır:flower:
arkadaşlar sitenize yeni üye oldum herkese merhaba
praetorian
08 Şubat 2007, 19:42
hayırlısı olsun qwerter:)
asca merhaba..
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO