Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
Gürkan Anbarlı
21 Aralık 2006, 17:25
Comet Club İspanya için Malezya 'da yapılan 250R hız testi.
mYM4RRGgaxI
johnny_rook
21 Aralık 2006, 17:35
Trasher çok geçmiş olsun. Sorunun kısa sürede çözülmesinede sevindim.
Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu, daha önce hiç yazmamıştım. Nisan gibi gt250R almayı düşünürken dün aniden temiz olduğunu düşündüğüm 2. el bir gt250r buldum ve almaya karar verdim. 3-5 kuruş kenarda var gerisinide kredi çekicem ama sıfırı tüketecek gibi oluyorum. Önümüzdeki birkaç ay kemeri son deliğine kadar sıkmam gerekecek malesef. Devede kulak gibi kalacak belki ama 2. el motor alım satım masraflarına ne kadar gidiyor bilen varmı acaba ?? Kısmet olurda, alabilirsem bende resmini koyarım buraya inşallah.
Sağlıklı kalın.
Arkadaşım başka bir sitede gezinirken şöyle bir bilgi gördüm benzer bir soru için, işine yarayabilir, sanıyorum üç aşağı beş yukarı maliyet bu civarlardadır
En güncel fiyatlarla;
Noter 200 YTL
Ruhsat 55 YTL
Trafik Sigorta 25 YTL
Form doldurma ruhsat yazdırma 10 YTL
Bu işleri sen kendine yaparsan ruhsat işi 2/3 gününü alıyor ama gidipte 15 dakikada vekalet veririm adam halleder dersen Eminönünde bir adam 150 YTL ye yapaıyor. Bakırköyde sordugum 200 YTL ye. ama kendin yaparsan zevki burada bence!!!
Marlboro Man
21 Aralık 2006, 18:16
Notere 235 verdim.Muamelecide 190 aldı.Kendim yapayım zevk alayım dersen bence zevten çok eziyet bu.Ya işin şakası bir yana çalışan adamız 2 dakka fırsat zaten olmuyor.Ama sen yazınca muamelecinin nasıl üflediğini hissettim birden.:pr:
matiz
21 Aralık 2006, 18:53
Ben bugün aldım motoru :queen:
Notere 176 YTL verdim..(2006 model Hyosung gt 250r için 6.800 Kasko bedeli üzerinden hesaplıyorlar . Vekalet vermeden yapınca bu fiyat oluyor ama vekaletle alım satım yapılırsa 10 ytl kişi başı fiyat artıyormuş.
Yarın trafik takipçisine verecem ruhsatı, fiyatı belileyince gene bilgi verrim.
TAMER
21 Aralık 2006, 20:56
Haftasonları durmaksızın pratik yapıyorum.Havalarda şansıma çok iyi gitti bu ara.Eh 3.vitesinde yerini buldum sonunda.:cherry:
Tek derdim kullanımının çok yorucu olması ve gidonun dar yerlerde manevraya imkan vermemesi.Azmettim sezona iyi bir motorcu kardeşiniz(hatta abiniz:P ) olacak inşallah.Ha unutmadan boşta hala sorun var yanlız.Arada sırada geçiyor.Heheheh.
Merak ettim,boşa almadan önce,zincir boşluğunu alsın diye motoru hafif kımıldatmayı denediniz mi?Çünkü bende şimdiye kadar boşa almak ile ilgili bir sorun olmadı.Şayet motorla ilgili bir problem değilse ve denemediyseniz bunu bir denemenizi tavsiye ederim,her motor için geçerli bir yöntemdir.
İyi sürüşler...
ultraukala
21 Aralık 2006, 23:44
bu videoda max 174km\h gördüm sanırım bir arkadas kocaman kefeden sallamış...Yada 250die bindiği 650cc falan...240km yapması zaten çok sor deil mi motoru düşünüldüğünde...
Daniel
22 Aralık 2006, 09:09
Arkadaslar bildiginiz üzere motorumu 2 gün önce aldım Hyosung GT 250 R :)
Motoru hyosung izmir bayisinden aldım izmire gittim orda gördüm begendim 0 ını aldım ama burda servis neresi verebilir ? Anadolu yakasında olursa sevinirim tavsiye edebileceginiz birisi bi yer varmı ?
GV 650
22 Aralık 2006, 09:53
Anadolu yakasında 2 tane servis hizmeti veren yer var.
motorcu melih Kadıköy Hasanpaşada tel : 216 340 73 00
İstanbul motor Kızıltoprak'ta Tel : 216 330 82 53
Motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler.
strops
22 Aralık 2006, 09:59
Daniel arkadaşım motorun hayırlı olsun. Sağlıklı ve kazasız günlerde dilemeni dilerim. Motorundan memnun kalırsın inşallah. Anadolu yakasında servis olarak Motorcu Melih uta var ona gidebilirsin gönül rahatlığıyla.
Arkadaşın biride GT 250R motorla 240 km. hız görmüş onun nasıl görmüş merak ettim doğrusu, imkansız gibi birşey yoksa rüyasındamı...................
bathu
22 Aralık 2006, 14:52
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 250 VE 250R kullanan arkadaşlar
bu motorda bağzı imalat hatası durumlar varmış sizinde başınıza geldimi?
1-Vites geçişlerindeki ses boşa geçmemesi?
2-Yağ akıtması?
3-Ön disklerden gelen gıcırtılar?
4-Ön teker bilyasının dağılması?
GT 250r almayı düşünüyorum.
Marlboro Man
22 Aralık 2006, 15:32
650 liktir o 240 yapan bence.Hoş oda ona göre az ya.
Bathu kardeşim ben sorularından bildiklerime cevap vereyim.
1-Boşa geçmemesindeki ses ne bilmiyorum.Çünkü benimki boşa geçmedi daha.:P
2-Bende hiç yağ akmıyor.
3-Ön dikteki gıcırtı inanılmaz.Düşük süratte resmen gıyk gıyk ediyor.
4-Allah korusun.Bence öyle kolay kolay dağılmaz.(İnşallah)
Bunlar ufak tefek sorunlar.Hepsi yapılır.
trasher
22 Aralık 2006, 15:55
1- Boşa geçmeme sorunu dogru ama yavaş yavaş çoğu motorda düzelme oluyo onun dışında olmayanıda var bi ses gelmiyo ama ben duymadım.
2-Yağ akıtmıyor.
3-Öle bi ses bndede geliyo servis çözemedi daha dogrusu onlar yok dio bnde var diorum belkide psikolojik
4-Hiç birinin başına geldiğini duymadım...
250R max 180 e çıkar 240 yapan da 650R
TAMER
22 Aralık 2006, 20:34
arkadaşlar birşey sormak istiyorum 250 VE 250R kullanan arkadaşlar
bu motorda bağzı imalat hatası durumlar varmış sizinde başınıza geldimi?
1-Vites geçişlerindeki ses boşa geçmemesi?
2-Yağ akıtması?
3-Ön disklerden gelen gıcırtılar?
4-Ön teker bilyasının dağılması?
GT 250r almayı düşünüyorum.
1-Boşa geçmede hiçi bir sorunum yok.Ses sadece birinci vitese sert geçiş yaparsam geliyor,Debriyajı yumuşak bırakınca ses olmuyor. İçinin rahat etmesi için söyleyeyim,anormal birşey değil Bmwf650gs kullandım ondada aynı ses vardı.
2-Çok şükür böyle bişey olmadı.
3-Gıcırtı sesi bende disk pislenince geliyor.Diski demizleyince gidiyor.
4-Allah korusun.
Çok şükür bana hiç bir sorun yaşatmadı şimdiye kadar.Bazı ufak tefek sorunlar olabilir her marka motorda sorun çıkıyor çünkü,önemli olan bunların imalat hatasında dolayı kaynaklanmaması.
bathu
23 Aralık 2006, 14:23
global motorun sitesindeki forum köşesinde okudum
ondan soruyorum kafama takıldı :)
Sabırküpü
23 Aralık 2006, 20:28
slm arkadaşlar..bu motorun kullanıcıları ile sohbet etmek istiyorum.Bu motorun yakıt tüketimi nasıl? uzun yol rahat gidermi vs...
Marlboro Man
23 Aralık 2006, 21:31
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=11299
istemediğin kadar bilig sana.:)
Prometheus
24 Aralık 2006, 00:53
Benzer içerikli başlıklar birleştirildi.
misfit
25 Aralık 2006, 10:54
Bathu Diskten gelen ses beni delirtmek üzereyken 4000 bakımına girdim diskler söküldü temizlendi kenarları eğelendi, yeniden takıldı ve ses tarih oldu.acaip rahatladım umarım ses yine çıkmaz.Ama bil ki ses markadan değil balatalardan kaynaklı.Eski tip balatalar (asbestli) daha uzun ömürlü daha sessiz,ama zaralı.
Marlboro Man
25 Aralık 2006, 10:58
Hımmmmm.wd40 aldım geçen gün ön tarafa bu sesi yok etmek için nereye sıkmam gerek tam olarak söyleyebilirmisiniz bunu?
Olcay Avşar
25 Aralık 2006, 11:02
Marlboro Man balata yada disklere sakın WD 40 sıkma, fren tutmaz. Aman ha...
Lindenbaum
25 Aralık 2006, 17:16
lastiğin göbeğine sık hocam benim cbr da ses geliyordu bastım oralara bolca kesildi.
ama balataya sıkarsan freni unut...
belli birsüre sonra düzeliyor gerçi
tkalfaoglu
25 Aralık 2006, 17:23
arkadaþlar birþey sormak istiyorum 250 VE 250R kullanan arkadaþlar
bu motorda baðzý imalat hatasý durumlar varmýþ sizinde baþýnýza geldimi?
1-Vites geçiþlerindeki ses boþa geçmemesi?
2-Yað akýtmasý?
3-Ön disklerden gelen gýcýrtýlar?
4-Ön teker bilyasýnýn daðýlmasý?
GT 250r almayý düþünüyorum.
Tek tek cevap vereyim:
1-Hayır
2-Hayır
3-Hayır
4-Hayır
Selamlar, -turgut
PS: 6800 KM deyim.
Marlboro Man
25 Aralık 2006, 17:25
Neyse ben halt etmeyeyim haftaya gazımda çok boşluk var melih abiye gideceyim ayarlatmaya.Orada o sıkar bende bir bakayım nereye sıkılıyor.Uçacaktım valla.Bende zannediyorum balatanın içine sıkacağız.:pr:
trasher
25 Aralık 2006, 18:44
bu kısımlara fren balata temizleyici kullanmanı tavsiye ederim ama temizlemeyi yaptıktan sonra balata temizleyicisini kullan arkasından hemen motora binme akşam eve geldikten sonra yap sabah bin daha sağlam olur...
PIERzig
25 Aralık 2006, 18:48
Bathu Diskten gelen ses beni delirtmek üzereyken 4000 bakımına girdim diskler söküldü temizlendi kenarları eğelendi, yeniden takıldı ve ses tarih oldu.acaip rahatladım umarım ses yine çıkmaz.Ama bil ki ses markadan değil balatalardan kaynaklı.Eski tip balatalar (asbestli) daha uzun ömürlü daha sessiz,ama zaralı.
oo izmirde cometli birini buldum pm'den ulaşıyorum :wiinkk:
Barış Şuşut
27 Aralık 2006, 16:13
arkadaşlar ben yeni bir sorun yaşıyorum konjöktör yeterli şarj yapmadığı için far açık olduğu zamanlar akü yü bitiriyor ..konjiktörüm garantiden sipariş edildi henüz elime geçmedi ..gelene kadar gündüzleri farı yakmadan gitmek zorunda kalıyorum ..bilginize .
misfit
27 Aralık 2006, 18:15
Ya arkadaşlar benimde farımın içindeki yansıtıcı film yanmış, yeterli yansıtmadığı için farım iyi aydınlatmıyor.
Bu durum için kime başvurabilirim önerilerinizi bekliyorum moto kolaydan garantiye girmez dediler.Ne yapmalıyım.
adiren
28 Aralık 2006, 13:45
Merhaba arkadaşlar.
Ben de yaza doğru GT250 almayı düşünüyorum. Bu motorun olumlu ve olumsuz yönleri hakkında görüş bildirebilirmisiniz.
Teşekkürler...
Barış Şuşut
28 Aralık 2006, 14:27
adiren
bu motor hakkında 2477 adet mesaj atılmış biz 2477 mesajı özetliyeceğimize sen baştan itibaren bi okusan nasıl olur .
toplam 1 saatini alır ama bu 1 saat sonunda istediğin tüm bilgilere fazlası ile ulaşmış olursun ..hatta motor hakkında ders verecek bilgileri edinmiş olursun ..hadi kolay gelsin.:cherry:
trasher
31 Aralık 2006, 19:19
Hyocu kardeşlerim ve tüm motorcu kardeşlerim(ayrıca tüm müslüman alemi) Bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun yeni yıl size asğlık mutluluk ve huzur getirsin tekeriniz düz bassın iyi seneler...
Ertuğrul_Öz
31 Aralık 2006, 23:27
Arkadaşlar. gt250 nin performans eksozlarının fiyatlarını bilen var mı?
Kullanan varsa, ses ve performansta herhangi bir değişim yaşadılar mı?
Lyyndo
02 Ocak 2007, 09:41
Bende gt250 de dıjıtal kadran yok dıye bılıyorum vede race dıreksıyon yok galiba.GT250de kadran dıjıtal degılse kac gosterıyo max. bende hyo alıcam heralde 2 3 hafta içinde.Birde aralarında hız ivmelenme gibi farklar warmı acaba.
odokdok
02 Ocak 2007, 13:35
merhaba insallah nisan gibi hyosung gt250 naked almayi planliyorum ve aylardir forumlari okuyup bilgi sahibi olmaya calisiyorum. bu motora 1-2 kere bindim bana debriyaji cok sert geldi. teknik olarak bunlari hidrolik debriyaja donusturmek mumkun mu. bir de arkaya ve yanlara canta takilabiliyor mu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
giallorosso
03 Ocak 2007, 01:58
Bende gt250 de dıjıtal kadran yok dıye bılıyorum vede race dıreksıyon yok galiba.GT250de kadran dıjıtal degılse kac gosterıyo max. bende hyo alıcam heralde 2 3 hafta içinde.Birde aralarında hız ivmelenme gibi farklar warmı acaba.
gt250 analog kadran 180 gösteriyor.direksiyon tarzıda race tip değil daha yüksek ve rahat.
165km yapmıştı eyong kendi gt250siyle.
hyosung distiribütörü global motor gt250r ve gt250 sürekli üst limitlerde kullanıldığı zaman bazı sorunlar yapıyor demişti.fazla abartmamak lazım yani benimki 2800küsür kmde 130 yaptım en fazla.otoban hızım 100-110km gayet memnunum.
merhaba insallah nisan gibi hyosung gt250 naked almayi planliyorum ve aylardir forumlari okuyup bilgi sahibi olmaya calisiyorum. bu motora 1-2 kere bindim bana debriyaji cok sert geldi. teknik olarak bunlari hidrolik debriyaja donusturmek mumkun mu. bir de arkaya ve yanlara canta takilabiliyor mu yardimlariniz icin simdiden tesekkurler
ilk vitesli motorum olarak debriyajda bir sorun yaşamadım.eğer bu sertse demekki yumuşak debriyaj bana çok kolay gelecek :)
motoru tavsiye ederiz tabi burda uzun yol yapanda var uzun yıllar kullananda var benim gibi ilk motor olarak sahip olanda var fiyatı uygun kaliteli güzel bir motor.çanta olayını bilmiyorum.
Lyyndo
03 Ocak 2007, 02:37
Bu arada arkadaslar bana izmirden ikinci el gt250r veya gt250 si satılık olan arkadaslar varsa veya tanıdık bıldıklerı warsa haber verırse sevinirim.Sitelerde izmirden bulamıyorum cunku...
lordskeldan
03 Ocak 2007, 04:45
Bu arada arkadaslar bana izmirden ikinci el gt250r veya gt250 si satılık olan arkadaslar varsa veya tanıdık bıldıklerı warsa haber verırse sevinirim.Sitelerde izmirden bulamıyorum cunku...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3403186
Valla parayı toparlayabilirsem bende alcam bi hyosung
Tek problem hala CRUİSER'mi Naked'mi Kararsız kaldım :silent:
songoku
03 Ocak 2007, 07:08
Arkadaşlar. gt250 nin performans eksozlarının fiyatlarını bilen var mı?
Kullanan varsa, ses ve performansta herhangi bir değişim yaşadılar mı?
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=520&AdId=3048025&Preview=
Bu linkte magaza ici aramaya "hyosung" yazarsan hyosung gt250r lara uygun yoshimura performans egsozunu gorebilirsin...Umarim yardimci olabilmisimdir.
Ertuğrul_Öz
03 Ocak 2007, 12:23
Teşekkürler songoku.
METALİ
04 Ocak 2007, 16:01
Arkadaşlar benim bir kanki ye gt 250 race alacaz kendisi bitane bulmuş adamın birinden 2006 model 5000 km imiş fiyatta 5500 ytl anlaştık diyor, sizce nasıl fiyat oranı alınmalı mı bizimki motoru beğendim diyor... yorumlarınızı bekliyorum
cobalt
04 Ocak 2007, 16:20
metali o fiyata bulduysa ve motorda temiz ise kacırmasın derım 6400 un altında gormedım ılanlarda
Barış Şuşut
04 Ocak 2007, 16:44
motorunuza performans eksozu ve hava filtresi takarken satış esnasında değerğnğn düşeceğinide unutmayın derim
trasher
05 Ocak 2007, 01:25
bu uygulamayla motorunuz tamamen garanti kapsamının dışına itilmiş oluyor bilgilerinize....
Arkadaşlar benim bir kanki ye gt 250 race alacaz kendisi bitane bulmuş adamın birinden 2006 model 5000 km imiş fiyatta 5500 ytl anlaştık diyor, sizce nasıl fiyat oranı alınmalı mı bizimki motoru beğendim diyor... yorumlarınızı bekliyorum
linki bizede versin internette varsa bakalım hangi motormuş servislerden soruşturmadan sakın alma ayrıca servis kitapçığına bak kaşeleri kontrol et 1000 ve 4000 km bakım yapılmış mı egzos takılıysa garanti dışıdır. Haberin olsun ayrıca o fiyata verilen motor ya çok sıkışılmış ihtiyaçtan verilliyo yada bir yamuk var ucuz etin yahnisi olmasın aman dikkat....
hayatımHepyek
05 Ocak 2007, 02:34
arkadaşlar,
bu forumun en başından beri sıkı takipçisiyim. comet şu anda favorim ve önümüzdeki bir ay içinde düşünüyorum. ama kafamı kurcalayan birr durum var. elbette içinizde devamlı kullananlarınız var ama ikinci el ilanlara baktığımda geçtiğimiz yaz aldığı motorunu satanlar var. bu benim işime geliyor bi yerde ama bunlarda herhangi bir kronik arıza olabilirmi. kastettiğim motor içi aksamda ciddi bir sorun. diğerleri nede olsa halledilebilir. cometten de vazgeçemiyorum. hadi içime su serpin...
yorumlarınızı bekliyorum
Lyyndo
05 Ocak 2007, 22:57
Bende bakıyorum hyosung genellıkle satanlar ya paraya sıkısık oldugundan yada motor buyutmek ıcın satıyolar oyle cok buyuk arıza yasayan bırıyle karsılasmadım.
arkadaşlar,
bu forumun en başından beri sıkı takipçisiyim. comet şu anda favorim ve önümüzdeki bir ay içinde düşünüyorum. ama kafamı kurcalayan birr durum var. elbette içinizde devamlı kullananlarınız var ama ikinci el ilanlara baktığımda geçtiğimiz yaz aldığı motorunu satanlar var. bu benim işime geliyor bi yerde ama bunlarda herhangi bir kronik arıza olabilirmi. kastettiğim motor içi aksamda ciddi bir sorun. diğerleri nede olsa halledilebilir. cometten de vazgeçemiyorum. hadi içime su serpin...
yorumlarınızı bekliyorum
İçin rahat etsin motorlarda bir sorun yok.Bende de gt250comet var kısmet olursa birkaç ay içinde satmayı düşünüyorum.Satma nedenim ise motor hacmini büyütmek,yoksa hiç bir şikayetim yok.Satan çoğu kişide bu yüzden yada ihtiyaçtan dolayı satıyordur zaten.
trasher
06 Ocak 2007, 04:13
bnde hiç beğenmeyipte satan görmedim bugüne kadar daha çok insanlar basamak olarak tercih ediyor hyosungu 500-600 cclik büyük hacimli motorlara geçmek için 250cc lik tecrübe kazanabilecekleri motorları alıyorlar ve üzerinden fazla zaman geçmeden 6 ay - 1 sene civarı satıyolarki değeri düşmesin satarkende kazanmak için veya ihtiyaçtan satan birkaç arkadaşımız oldu bunun dışında bikaç garip ilanda var tabiiki ama 2.el alırken sorulması gereken en yetkili merciii bence şu anda bu forumdur...
Kış geldi diye herkes uykuya mı çekildi motorları yatırdınız mı yoksa arkadaşlar kanımız donmasın kimse artık topicle ilgilenmiyor soru soran arkadaşlarda olmasa yandık valla biraz daha guncell olalım :)
Ben de yeni aldım Hyosung 250 r 'ımı aslında..:queen: 2. el benimki de Nisan 2006 trafik çıkışlı 8.300 km 'de cok temiz bir makina. Eski sahibi benden parayi aldığı gün gidip Hyosung 650r 'ını aldı :cherry: O kadar memnun yani makinadan ve markadan....
Ben bütün paramı motora gömünce tabi kask, mont alacak para kalmadı cepte :pr: . Bir de şimdi çekecem motoru evin önüne branda alıcam, kilit alıcam , kasko yaptıracam, hayatta yetişemem. O nedenle biraz rolantiye aldım bende :) . Bahar bir gelsin işte o zaman gazı açıcam inşallah......
tetirbe
08 Ocak 2007, 22:56
Ben de yeni aldım Hyosung 250 r 'ımı aslında..:queen: 2. el benimki de Nisan 2006 trafik çıkışlı 8.300 km 'de cok temiz bir makina. Eski sahibi benden parayi aldığı gün gidip Hyosung 650r 'ını aldı :cherry: O kadar memnun yani makinadan ve markadan....
Ben bütün paramı motora gömünce tabi kask, mont alacak para kalmadı cepte :pr: . Bir de şimdi çekecem motoru evin önüne branda alıcam, kilit alıcam , kasko yaptıracam, hayatta yetişemem. O nedenle biraz rolantiye aldım bende :) . Bahar bir gelsin işte o zaman gazı açıcam inşallah......
Hayırlı olsun Matiz. Aynı durumdayız desene :) bende pazar günü teslim aldım motorumu, benimki 1350 km deydi. Aldığım gün 1 saate yakın Ataşehirde turladım, ilk defa vitesli motorsiklet kullanıyorum, mahalle arası çok problem yaşamadım ama sanırım trafiğe çıkabilmem için bir süre daha antreman yapmam lazım :) çünkü vitese ve debriyaja çok fazla odaklanıyorum. Artık nisan mayıs gibi kasko da yaptırdıktan sonra tadını çıkarmaya başlarım bende.
trasher
09 Ocak 2007, 01:20
bnce giysi kask vs için elinizi çabuk tutun fiyatlar yaza fırlıyo bildiğiniz gibi ayrıca yeni motorlanan arkadaşlarımızada hayırlı olsun dielim yannız bu topicte bişiler var 2.sayfalara düşmeye başladı nedendir bilmiyorum ayıp oluyo ama... :)
METALİ
09 Ocak 2007, 10:27
Arkadaslar gt 250 race modelinin amerikada satış fiyatı 3699 usd ( 5250 ytl) burdaki ithalatçı arkadaşlar sanki biraz yüksekten satıyor gibi elbet vergi farkı vardır ama yinede fark çok geldi bana
www.mpgmotors.com
www.hyosungmotorsusa.com
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO