PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

Barış Şuşut
14 Aralık 2006, 13:41
ultraukala

ben genelde hep iki kişi bindim hiç sorun olmadı oturuş pozisyonu mükemmel .. motora çok hakimsin ..şehir içinde özellikle çevre yollarında kıvrak bir sürüş sergileyecektir..koltuğu iki kişi için gayet yeterli. çok sürat bekleme ama taş çatlasa 110 km yapar oda zorlama ile zaten motorun üretilme amacı sürat değil..şu an piyasada alacağın iki motor var biri hyosungrx125 diğeride yamaha xt 125 ..bu iki alet inan bana kalite ve dayanıklılık bakımından çok önde diğer rakiplerinden zaten fiyatlarınada yansıyo bu kalite

trasher
14 Aralık 2006, 15:48
arkadaşlar azönce motora binip bi yere kadar gidip gelecektim şirketin önüne motoru çıkarttım bindim çalıştırdım durduğum yerde ön frene bastım ve ön frenim kökünden kırıldı acayip moralim bozuldu :( nasıl oluyorda böylesine önemli bir parça kırılabiliyor hiçbir darbe izi yok daha önce hiç zorlama olmadı ama bi anda kırıldı. bu garantiden değişir değil mi ne yapmam lazım akıl verirseniz sevinirim. Gerçekten çok moralimi bozdu zaten bi süredir başımda uğursuzluk var neyapmam lazım bana akıl verin lütfen...

Barış Şuşut
14 Aralık 2006, 15:53
fren nerden kırıldı bi resmini koysana

strops
14 Aralık 2006, 15:58
En doğrusu sana en yakın yetkili servise gitmen gerekir.

trasher
14 Aralık 2006, 16:01
temsili resim

http://img225.imageshack.us/img225/6292/gt650race10as6.jpg

yani bayaa bir kökünden kırıldı elimi sıkmamla kırılması çok enteresan kapalı otoparkta yerinden oynamadan duruyo gerçekten moralim bozuldu ilk defa bu motor beni şaşırttı... :(

Barış Şuşut
14 Aralık 2006, 16:25
bi yetkili servise git bakalım ne diyecekler ...elcik pek garantiye girmez ama ..bakarsın darp izi yok malzeme hatasıda diyebilirler..

Incredible
14 Aralık 2006, 16:34
Kardeş geçmiş olsun...Bu olay, eminim ki tüm hyosung'cuları şaşırtmıştır...:silent:

trasher
14 Aralık 2006, 16:56
bunun işçilik hatası olduğu düpedüz ortada eğerki bunu garantiden değiştirmesinler bende onlarla uğraşırım sonuna kadarda kovalarım ipin koptuğu yerdede hyosung benim gözümde düşer inşallah böyle bir olay yaşanmaz beni motorumdan soğutmazlar inşallah az sonra c&c motoru arayıp olayı anlatacağım.

şimdi ahmet abiyle konuştum (c&c motor) motoru getir garanti olayına bakarız zaten yakınsın dedi bnde taksimde şirketteyim saat 6 gibi çıkıp götürücem inşallah çözülür problemim aman dikkat diourm arkadaşlar tekeriniz düzbassın...

ultraukala
14 Aralık 2006, 21:36
ultraukala

ben genelde hep iki kişi bindim hiç sorun olmadı oturuş pozisyonu mükemmel .. motora çok hakimsin ..şehir içinde özellikle çevre yollarında kıvrak bir sürüş sergileyecektir..koltuğu iki kişi için gayet yeterli. çok sürat bekleme ama taş çatlasa 110 km yapar oda zorlama ile zaten motorun üretilme amacı sürat değil..şu an piyasada alacağın iki motor var biri hyosungrx125 diğeride yamaha xt 125 ..bu iki alet inan bana kalite ve dayanıklılık bakımından çok önde diğer rakiplerinden zaten fiyatlarınada yansıyo bu kalite

2.el uygun bir yamaha bulursam onu da gözden geçiririm...Sürat deil de benim için önemli olan.görüntüsü hyosung'un daha doğrusu renkleri hiç hoşuma gitmiyor.xt125'in siyahının görüntüsü de güzel mavininki de..Şehir içinde ben burdayım ber burdayım die parıldamasını da istemiyorum doğrusu...Şu anda baktığım hyosung'un rengi sarı bide...Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...

trasher
14 Aralık 2006, 21:50
evet azönce servise conti ile beraber gittik ama taksim ortaköy trafiğinde adeta cambazlık yaptım ön frenin olmaması büyük handikap neyse kazasız belasız vardık c&c motora Ahmet Usta'da anlayamadı nasıl kırdın die hatta düşmedin dimi eminsin falan die takıldı parçayı kontrol etti ve döküm olan parçanın ilk yapılışta dökülürken içinde zerre kadar hava boşluğu kalabileceğini ve bunun bu sonuçlara yol açabileceğini söyledi netekim sen merak etme bugün bırak motorunu yarın gelir alırsın dedi şimdi motorum serviste yarına hallolmuş olacak aman dikkat edin arkadaşlar hepimizin başına gelebilir...

Lindenbaum
14 Aralık 2006, 21:58
bence çok ucuz atlatmışsın
düşünsene otoyolda 100 küsür gidiyorsun ön frene asıldın hop elde kaldı allah korusun korku- komedi filmi karışımı bişey valla
geçmiş olsun...

trasher
14 Aralık 2006, 22:01
teşekkür ederim valla en çok sevindiğim noktada o oldu zaten daha marşa basarken elim frende olur elimi bi attım ve elimde kaldı

Marlboro Man
14 Aralık 2006, 22:39
Öncelikle geçmiş olsun...Alalalalala.Canım sıkıldı valla.Cidden yolda olmadı allahtan ya.İnsan sapıtırda bir an ne yapacağını.:silent:

cobalt
14 Aralık 2006, 22:44
trasher geçmiş olsun ucuz atlatmışsın diyelim diğer ihtimalleri düşünmek istemiyoruz

bundan sebep
1-motosiklet teorisi okuna
2-progressive fren olayına calışıla
3-her an herşey olabilir hazırlıklı oluna

Arkoman
14 Aralık 2006, 23:16
Geçmiş olsun.Benimde canım sıkıldı şimdi.Biz bu markayı çinlilerle karıştırıyorlar diye kızıyoruz.Ben böyle bir imalat hatasını çinlilerde bile duymadım.Neyse yine de hyosung....

trasher
15 Aralık 2006, 00:46
valla benimde canımı sıkmadı desem yeri esas üzüldüğüm motoru dışarı çıkarttığımda çok güzel bir amacımın olmasıydı genel müdürümüz motosiklete binmeye çok hevesliydi aramızda iyi olduğu için onu bugün bi tura çıkartıcaktım beraber bindik ben marşa bastım ve freni sıktım fren elimde kaldı ve yüzüm kıpkkırmızı oldu çok ezik hissettim kendimi ulan dedim honda olsaydı böle mi olurdu die neyse işi toplarladık onu arabayla gideceği yere yolladık bi istanbul turu başlamadan bitiverdi :(

matiz
15 Aralık 2006, 09:53
Dostum geçmiş olsun. Gerçekten ucuz atlatmışsın...

Bu arada, Global motrola görüştünmü? Bu konuda ne dediklerini çok merak ettm.:silent:

Olcay Avşar
15 Aralık 2006, 09:56
Milyonda bir ihtimal döküm malzemelerde bu tür vakalar yaşanabiliyor demek ki.

Yaklaşık 3 yıl önce bir Aprilia nın gidonu tutan merkezdeki ana döküm parça kendiliğinden kırılmışdı, sürücü şansı sayesinde büyük bir faciadan kurtulmuştu.

Linkini buldum , vahim bir durum ;

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=1175

trasher
15 Aralık 2006, 10:11
açıkçası Ahmet abi sorunu çözeceğini söylediği için uğraşmadım ama bir ara globalmotor'un forumuna bilgi olarak yazıcam bilgilerinin olması gerekiyodur ama bu sadece bir motorda olduğu için sanırım pek önemsemezler hatta kesin düşmüştür falan gibilerinden yorum yaparlar oda benim canımı sıkar neyse bu akşam hallolmuş olması gerekiyor bakalım gece eve varınca resimleri ve bilgileri paylaşırım....

gupilya
15 Aralık 2006, 11:11
valla benimde canımı sıkmadı desem yeri esas üzüldüğüm motoru dışarı çıkarttığımda çok güzel bir amacımın olmasıydı genel müdürümüz motosiklete binmeye çok hevesliydi aramızda iyi olduğu için onu bugün bi tura çıkartıcaktım beraber bindik ben marşa bastım ve freni sıktım fren elimde kaldı ve yüzüm kıpkkırmızı oldu çok ezik hissettim kendimi ulan dedim honda olsaydı böle mi olurdu die neyse işi toplarladık onu arabayla gideceği yere yolladık bi istanbul turu başlamadan bitiverdi :(

nazar değmiş nazar. Allah kem gözlerden korusun.

esattuncer
15 Aralık 2006, 11:50
kalite:cat:

bmb
15 Aralık 2006, 15:58
arkadaşlar azönce motora binip bi yere kadar gidip gelecektim şirketin önüne motoru çıkarttım bindim çalıştırdım durduğum yerde ön frene bastım ve ön frenim kökünden kırıldı acayip moralim bozuldu :( nasıl oluyorda böylesine önemli bir parça kırılabiliyor hiçbir darbe izi yok daha önce hiç zorlama olmadı ama bi anda kırıldı. bu garantiden değişir değil mi ne yapmam lazım akıl verirseniz sevinirim. Gerçekten çok moralimi bozdu zaten bi süredir başımda uğursuzluk var neyapmam lazım bana akıl verin lütfen...

trasher çok geçmiş olsun.. hayırlısı olsun..
vardır bunda da bi hayır yolda iken olsa idi daha kötü olabilirdi..

trasher
15 Aralık 2006, 16:19
teşekkürler arkadaşlar şimdiki son gelişme ahmet abiyle konuştum dün freni sökmeden kırılan parçaya göre kaynak yaparız demişti bugün aradım dediki senin parçayı sipariş ettim yarın gelicek dedi ben kaynak yapıcak die biliyodum ama vazgeçmiş kaynak yapmaktan çok yogunlardı tam konuşamadım telefonda haftasonuna kaldı c.tesi günü halledicez benim motoru bakalım olsunda hayırlısıyla geç olsun güç olmasın.... Bilgi aldıkça sizide bilgilendiricem...

On7_li
15 Aralık 2006, 16:43
Herkese merhaba...
YBR125 imden sonra 250cc bir motosiklet düşünüyorum (Gönül isterki 4 silindir bir makina)
Şu an aklımda Honda CBX250 (cbf değil) ve Hyosung GT250 var. Bu konuyu başından itibaren heyecanlı bir şekilde okumaya başladım ama son sayfalarda hyosung cuların yaşadığı sorunlar beni gt250 den soğutmaya başladı. Aklım yine CBX250 ye kayıyor. Kayıyor ama gönlümde gt250 den yana, cbx250 hyosung un yanında bisiklet muamelesi görüyor resmen.
Buradan çıkartılacak 2 soru;
1-Ben titiz biriyimdir, kullandığım eşyanın bana yamuk yapması ondan soğumama neden olur. Acaba gt250 alırsak honda almış gibi rahat olabilirmiyiz(malum honda artık marka olmuş kalitesini kanıtlamış) Yani GT250 mi CBX250 mi diyeyim...
2-Diyelimki GT250 almaya kararımızı verdik. Satmaya kalktığımda fazla zararım olmasın diye 2.el alıcam. Bunların 2005 ve 2006 modeli arasında şase ve jant renginden başka bir fark varmı.(teknik, işcilik ve malzeme kalitesi olarak)
2.el alırken 2006 mı almalıyım yoksa temiz olduğu sürece 2005 modelini de gönül rahatlığı ile alabilirmiyim?
Yine bu konuda Gri renkli şaselerin kaynak yerlerinde çapaklar olduğu ve 2006 model siyah şaselerin daha iyi kaynak işçiliğine sahip olduğunu okudum. 2.soruyu sormamım asıl nedenlerinden biriside bu.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...

trasher
15 Aralık 2006, 16:55
fiyatlar birbirine çok yakın 2006 tercih etmeni tavsiye ederim renk dışında hiçbir fark olmadığını duymuştum kaynak olayınıda ilk defa duydum. Tabiiki hondanın kalitesi tartışılmaz ama onu alıpta içinde kalacağına kaslı gerçek 600lük kasaya sahip ve tutulan gt250 yi almanı tavsiye ederim parça fiyatlarıda makul hondaya göre. Bu marka gerçekten tutulacak...

TAMER
15 Aralık 2006, 23:39
Herkese merhaba...
YBR125 imden sonra 250cc bir motosiklet düşünüyorum (Gönül isterki 4 silindir bir makina)
Şu an aklımda Honda CBX250 (cbf değil) ve Hyosung GT250 var. Bu konuyu başından itibaren heyecanlı bir şekilde okumaya başladım ama son sayfalarda hyosung cuların yaşadığı sorunlar beni gt250 den soğutmaya başladı. Aklım yine CBX250 ye kayıyor. Kayıyor ama gönlümde gt250 den yana, cbx250 hyosung un yanında bisiklet muamelesi görüyor resmen.
Buradan çıkartılacak 2 soru;
1-Ben titiz biriyimdir, kullandığım eşyanın bana yamuk yapması ondan soğumama neden olur. Acaba gt250 alırsak honda almış gibi rahat olabilirmiyiz(malum honda artık marka olmuş kalitesini kanıtlamış) Yani GT250 mi CBX250 mi diyeyim...
2-Diyelimki GT250 almaya kararımızı verdik. Satmaya kalktığımda fazla zararım olmasın diye 2.el alıcam. Bunların 2005 ve 2006 modeli arasında şase ve jant renginden başka bir fark varmı.(teknik, işcilik ve malzeme kalitesi olarak)
2.el alırken 2006 mı almalıyım yoksa temiz olduğu sürece 2005 modelini de gönül rahatlığı ile alabilirmiyim?
Yine bu konuda Gri renkli şaselerin kaynak yerlerinde çapaklar olduğu ve 2006 model siyah şaselerin daha iyi kaynak işçiliğine sahip olduğunu okudum. 2.soruyu sormamım asıl nedenlerinden biriside bu.
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden Teşekkürler...

Merhaba,

Hyosung Türkiye'de yeni duyulmaya başlayan bir marka olmasından dolayı en ufak sorunun bile gündeme gelmesi göze batması normal.Türkiye'de yeni fakat yurtdışında çoktan güven sağlamış bilinene bir marka.Sonuçta sorunsuz veya arıza çıkartmayan bir motosiklet yok zaten.Honda da olsa bir başka markada,sorunlar herzaman olacaktır.Nihayetinde Hyosung'da Motorun kalitesinden ötürü önemli sorunlar yaşayan olmadı.Bir çok kişi gibi bende Hyosung'dan memnunum ve için rahat ederek kullanabileceğin kaliteli bir makina.Marka olduğu için Honda alıp da gözün hyosunglarda kalarak kullanacağına,hyosung alıp yüzün gülerek ve içine sinerek kullan derim.2005-2006 modelleri yakından incelemedim ama teknik olarak bir fark yok.İşcilik olarak BBR Ufak farklar olduğundan bashsetmişti ama bunlar da çokta önemli değil.Temiz bir ikinci el al,hatta 2006 almanı,siyah şase ve cantlar daha şık durduğu için tavsiye ederim:cat:

On7_li
16 Aralık 2006, 04:10
Hyosung alıcam gidecek, dediğiniz gibi cbx alıpta hyosung gt250 ye bakacağıma en iyisi gt250 almak. Siyah şase jant demişsiniz ama gri renk şasedeki görüntüye de bakarmısınız(özellikle sarı gt250 de)

http://w1.bikepics.com/pics/2006/01/06/bikepics-496273-800.jpg

tkalfaoglu
16 Aralık 2006, 06:18
Ben motor alırken yine birileri bu gruptan Hyosung GT250R almamı tavsiye etmişlerdi.
İyi ki de etmişler! Bir motordan bu kadar memnun olabilirdim. 6300 KM ye geldim (yağmursuz her gün 120 km yol yapıyorum, işe onunla gidip geliyorum yani), ve hiçbir sorun yaşamadım. Kendim motora alarm ve 140db korna taktım, ama bahsettiginiz çapaklara rastlamadım. 2006 model benimki, ve yeni aldım bayisinden.

Yani özet olarak hala şiddetle tavsiye ederim Hyosungları..
2005/2006 konusunda birşey diyemeyecegim, 2. elde motor önemli, hani eski sahibi nasıl bakmış, o çok önemli..
-turgut

Yeniçeri
16 Aralık 2006, 12:12
Arkadaşlar Hyosun GT 250'nin maksimum torku nedir?Bilen varsa merak ettim.Yazarsanız sevinirim.Global motorun sitesinde sadece beygir gücü Hp olarak yazıyor.Bu konuda bilgi yok.

hakandemir
16 Aralık 2006, 12:40
20.6 Nm @ 7300 rpm

praetorian
16 Aralık 2006, 14:05
trasher cok gecmıs olsun sasırdım gercekten
yenı sezona cometle gırmeyı planlıyorum
ama gercekten cok ılgınc bu yasadıgın sey
tabıkı uretım hatası olabılır kacınılmaz bısı ama ıster ıstemez ınsanları dusunduruyo..
honda yamaha olsaydı fln demıorum sakın yanlıs anlamayın bu arada..
ımkanım olsaydı bıcırım yerıne gtr250 alcaktım hatta:)

Dorutay
16 Aralık 2006, 14:56
arkadaşlar çok uzun süredir topici takip ediyorum (ve başkaca topicleri), Mart ayı gibi Hyosung alıcam GT 250 yada 250 R, aslında 250R niyetim ama malum maddi durumlar, uygun bir 2.el bulabilirsem daha önce de olabilir, elinde satılık olan yada temiz bir 2.el bilen varsa ve fiyatı ile birlikte haber verebilirseniz sevinirim arkadaşlar, aileye katılmak için sabırsızlanıyorum, siyah renk tercihimdir ama eşime de bağlı tabiki, bir de artçı ile 2-3 saatlik yolculuklar konusunda fikrinizi almak isterim, artçı için çok yorucu yada rahatsız edici mi olur acaba?

trasher
16 Aralık 2006, 15:51
valla içinden hangisini almak geçiyosa onu al derim önemli olan seni isteğin her 2side çok güzel motorlar 2.el tertemiz bir hyo alabilirsin kış ayı olduğu için fiyatlarda nispeten daha düşük olacaktır. Artçı ile 2-3 saatlik yolculuklarda ara ara dinlenirsen saat başı gibi gtr da yorulmazsın ama gt250 ile 2-3 saat durmadanda gidebilirsin tabii ki biraz daha kolay olur bu biraz da artçının tecrübesine bağlı nekadar rahat binerse motora okadar rahat geçer yolculuğu ama korkarda neyapıcağını bilmeden sıkarsa çok daha fazla yorulur hangisini alırsan al pişman olmazsın....

bu arada parça bugün gelmemiş zaten cuma sipariş verince c.tesi gelmesi mucize olurdu benimde işim olduğundan dolayı işime gelmedi değil hani çünkü ahmet abinin yeri yoktu motoru koymak için bitince alırsın demişti nyse p.tesi gününü beklicez bakalım hayırlısı ile hallolsunda başka bişi istemiyom burdan yinew yazarım...

mamudo
16 Aralık 2006, 16:07
bana biri bu banka kredisiyle nasıl alınacağını anlatabilirmi yani ne kadar peşinat versem nasıl ödesem bu konulara biraz yabancıyımda bana yardımcı olursanız sevinirim bide 2. ele banka kredi verirmi simdiden teşekkürler...

ultraukala
16 Aralık 2006, 16:58
ihtiyaç kredisi için başvurabilirsin...maaş bodrosuyla veriyorlar sanırım kredi..Ya da kefil falan...Banka ile konuşursan halledebilirsin...

Marlboro Man
16 Aralık 2006, 18:08
[QUOTE=trasher;523794Artçı ile 2-3 saatlik yolculuklarda ara ara dinlenirsen saat başı gibi gtr da yorulmazsın ama gt250 ile 2-3 saat durmadanda gidebilirsin tabii ki biraz daha kolay olur bu biraz da artçının tecrübesine bağlı nekadar rahat binerse motora okadar rahat geçer yolculuğu ama korkarda neyapıcağını bilmeden sıkarsa çok daha fazla yorulur hangisini alırsan al pişman olmazsın....

[/QUOTE]

Bakın kale alırsınız yada almazsınız burası çok önemli.Ben hiçbir tecrübem olmadan race aldım.Yani gt 250r aldım.Gerçekten çok zor.Arkadaşım 600 lük fazerla başlamıştı bende ona kızmıştım.Ama şu an raceden sonra fazer a biniyorum.1990 model porchce den inip auidi A6 ya binmek gibi.:P

trasher
17 Aralık 2006, 11:35
valla içinden hangisini almak geçiyosa onu al derim önemli olan seni isteğin her 2side çok güzel motorlar 2.el tertemiz bir hyo alabilirsin kış ayı olduğu için fiyatlarda nispeten daha düşük olacaktır. Artçı ile 2-3 saatlik yolculuklarda ara ara dinlenirsen saat başı gibi gtr da yorulmazsın ama gt250 ile 2-3 saat durmadanda gidebilirsin tabii ki biraz daha kolay olur bu biraz da artçının tecrübesine bağlı nekadar rahat binerse motora okadar rahat geçer yolculuğu ama korkarda neyapıcağını bilmeden sıkarsa çok daha fazla yorulur hangisini alırsan al pişman olmazsın....

bu arada parça bugün gelmemiş zaten cuma sipariş verince c.tesi gelmesi mucize olurdu benimde işim olduğundan dolayı işime gelmedi değil hani çünkü ahmet abinin yeri yoktu motoru koymak için bitince alırsın demişti nyse p.tesi gününü beklicez bakalım hayırlısı ile hallolsunda başka bişi istemiyom burdan yinew yazarım...

bn bu postu yazdıktan yarım saat sonra(yani cumartesi günü) ahmet abi cepten beni bulamayınca contiyi aramış motor hazır gel al demiş yani hayret ettim dogrusu cuma günü sipraiş edilen parça cumartesi geldi ve motorun işi bitti hoş ben almaya gidemedim dışardaydım ama olsun bişiler yavaş yavaş değişiyo bu çok sevindirici...

hedowich
18 Aralık 2006, 00:29
arkadaşlar izmirde kahramanlarda 0km 2005 model hyo gt 250 olduğunu söylediler. 2005 modeli 6950de satcaklarını sanmıyorum sizce nekdardır aranızda bilgisi olan varmı??

hayatımHepyek
18 Aralık 2006, 00:58
bizimde balıkesir bayisinde var 2005 gri kasa. ellerinde kalmış bi tane varmış hiç satamamışlar. ben sordum ne diyon diye, aynı fiyat dedi. zam gelcek felan dedi hatta al hemen diyo. hala zam gelmedi ama:queen:

cobalt
18 Aralık 2006, 17:31
bitae alıp renk degiştirerek metalik gecemavisi boyatsak :) ruhsata işletmek fln toplam kaça malolur ? fikri olan varmı

misfit
18 Aralık 2006, 18:02
hedawich o motor için 2006 ilk aylarda gelenlerden dediler 2006 ilk kasalarında şasisi griydi.Tam bilemiyorum.Ama enteresan olan ön çatal siyah üzerinde tuhaf bir kaplama var.

Marlboro Man
18 Aralık 2006, 18:26
Airbrush lı bendeki.400 euro airbrush.Komple boya İstanbulda taş çatlasın 300 400 milyona yapılır bence.

tetirbe
19 Aralık 2006, 01:39
Trasher çok geçmiş olsun. Sorunun kısa sürede çözülmesinede sevindim.

Uzun zamandır takip ediyorum bu forumu, daha önce hiç yazmamıştım. Nisan gibi gt250R almayı düşünürken dün aniden temiz olduğunu düşündüğüm 2. el bir gt250r buldum ve almaya karar verdim. 3-5 kuruş kenarda var gerisinide kredi çekicem ama sıfırı tüketecek gibi oluyorum. Önümüzdeki birkaç ay kemeri son deliğine kadar sıkmam gerekecek malesef. Devede kulak gibi kalacak belki ama 2. el motor alım satım masraflarına ne kadar gidiyor bilen varmı acaba ?? Kısmet olurda, alabilirsem bende resmini koyarım buraya inşallah.
Sağlıklı kalın.

matiz
19 Aralık 2006, 13:47
Marlbor Man ;

Yanlış hatırlamıyosam GT250r'ına alışmakta başta zorluk çekmiştin. Şimdi durum nedir, artık sorun yoktur umarım.:cat:

cobalt
19 Aralık 2006, 14:33
daha once de sormustum sagolsun bırkac arkadas cevap verdı ama kullananların yorumlarına ıhtıyacım var boyu 180 den fazla olup ta gtr de sırt agrısından sıkayetcı olan var mı ? bu benım ıcın en onemlı krıter arkadaslar

Gürkan Anbarlı
19 Aralık 2006, 14:36
daha once de sormustum sagolsun bırkac arkadas cevap verdı ama kullananların yorumlarına ıhtıyacım var boyu 180 den fazla olup ta gtr de sırt agrısından sıkayetcı olan var mı ? bu benım ıcın en onemlı krıter arkadaslar

Boyum 1.84, 10.000 kilometreyi devirmek üzereyim, hiç sırt ağrısı çekmedim, pozisyondan dolayı özellikle aşağı meyilli yollarda yük avuç içine binebiliyor, buda uzun süreli yolculuklarda elimde uyuşma yapıyor.

PIERzig
20 Aralık 2006, 19:19
gt650 ligin 0-100 vdeiosunu buldum

0-100 km ye 5 saniyede
0-140 sa 8 saniye cok iyi yaa bide şu yedek parca agı genişlerse 250r almak farz olucak
http://www.youtube.com/watch?v=Aki1RsUUgBQ

bathu
21 Aralık 2006, 14:11
bak buda 250r videosu
0-100 km 9 saniye de

http://www.youtube.com/watch?v=FVEft4iVo-E

ceekay
21 Aralık 2006, 16:14
siteye yeni geldim.Ertan Efe istanbul/avrupa yakasındayım.sarı gt250r var.ağustosta ikinci el olarak aldım ve hiç bir sorun yaşamadım.yeni başlayan herkese bu motoru tavsiye ederim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.saygılar

belki inanmayacaksınız ama bu motorla 240`ı bastım !

Marlboro Man
21 Aralık 2006, 16:40
Marlbor Man ;

Yanlış hatırlamıyosam GT250r'ına alışmakta başta zorluk çekmiştin. Şimdi durum nedir, artık sorun yoktur umarım.:cat:

Haftasonları durmaksızın pratik yapıyorum.Havalarda şansıma çok iyi gitti bu ara.Eh 3.vitesinde yerini buldum sonunda.:cherry:
Tek derdim kullanımının çok yorucu olması ve gidonun dar yerlerde manevraya imkan vermemesi.Azmettim sezona iyi bir motorcu kardeşiniz(hatta abiniz:P ) olacak inşallah.Ha unutmadan boşta hala sorun var yanlız.Arada sırada geçiyor.Heheheh.