Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
rockarolla
10 Kasım 2006, 14:06
arkadaşlar merhaba siyah 250 gtr arıyorum,bir kısım peşin ve geri kalanı vadeli olabilirmi,yada dorado posseidonla takas,sevgiler.
trasher
10 Kasım 2006, 18:06
arkadaşlar ben bu gt 250 comet ve gt 250 r motorlarının son sürat olayına bir son nokta koymak istiyorum motoru yırtsanızda üstünde tepinsenizde kesinlikle ve kesinlikle 180 yapmaz kimseyi ve kendimizi aldatmayalım düz yolda 171 km/h ıkına sıkına yokuş aşağı 175 km/h ama zaten yokuş aşağı yapılan son sürat bi ölçüt değil benim açımdan ayrıca sağlıklı sürüş ve motorun sağlığı açısınından 145 km/h geçilmemeli . . . gelelim grenaj vs. kalitesine benim motorum 3 kere yan yattı ilk kırılan 164 ytl değerindeki ayna oluyor en son yan yattığında yaklaşık 15 yada 20 km/h ile gidiyodum sol gidon ayna sinyal kırıldı grenajda biraz çatladı .... inanamazsınız gidon sıkıştırılmış demir tozundan yapılmış alçı gibi kırıldı resmen aynada zaten bu tarz bi malzeme ama aliminyum sanırım ... sonuç olarak benim görüşüm bu motorların performansı iyi arıza problemi pek yok ama malzeme kalitesi cidden çinlilere yakın . . .
dostum son hıza noktayı yolda koymak lazım forumda değil ayrıca bende motoru yatırdım hatta kazaya herkes sahit oldu ne aynam kırıldı nede grenajım sadece kalın pastayla çizikleri giderdim fotoğraflarıda mevcut zaten istersen forumda bulabilirsin... ayna fiyatları dediğin gibi 80$+kdv gtr ın cometlerin 25$+kdv maalesef böle bir fark var bunada yapılacbilecek bişi yok
azönce şirkette bugüne kadar alabileceğim en güzel hediyelerden birini aldım arkadaşlar şirketteki arkadaşlar toplanarak bana kask almışlar zaten artçı için kask arayışına girmiştim şimdi kendi airoh'umu arkaya vericem kendime de bunu değiştirmek suretiyle yeni bi kask alıcam 300€ ya kadar sizden kask önerisi bekliyorum..
Marlboro Man
12 Kasım 2006, 14:01
Arkadaşlarım
Hyosung 250 gtr almaya karar vermiştim.Fakat bugün eğitmenler bana dönüşlerde iyi olmadığını elin benzin deposuna sıkışabildiğini söylediler.Bildiğim kadarı ile zaten direksiyon race motorlarda tamamen dönmüyor.Bunun yerine yeni başlayacağım için bana 250 comet almamı önerdiler?Arkadaşlar bana bu konuyu anlamam için yardımcı olurmusunuz?Gerçekten varmı böyle bir el sıkışması filan???:cyclopsan
trasher
12 Kasım 2006, 19:31
yok öle bişey tamamen kişi ile alakalı bir durum eğer bunuda eğitmen söylüyorsa bizim sölicek bişeyimiz kalmıyo bende hiç bilmiyodum ama 1 saatte bindim üstüne öğrendim öle bir ihtimal var ama bu senin elinde eğitimde alıyosan hiç zorlanmadan üstesinden gelebilirsin ayrıca comet le racing arasında tarz farkı var sen gtr almak istiyorsan gtr al ama comete öğrenmek için binme sevdiğin için al derim yoksa okadar para veripte depoya elim sıkışcak die istemediğin bi makinenin üstüne çıkma..
bighakan
13 Kasım 2006, 11:02
Dün 270 km. yol yaptım.
Hızım 80-135 km/h arasında ortalama 105 km/h oldu.
100 km.de 5 lt. benzin harcadı.Bu bana biraz fazla geldi.
Yarın 4000 km. bakımına götüreceğim.
Yardımcı olursanız bazı sorularım var:
1.Bu hıza göre sarfiyat normalmidir?
2.Bujileri değiştireyimmi?
3.Sibop ayarı gereklimi ,yaptıran varmı ve ücreti ne kadardır?
4.4000 km. bakım için önerileriniz?
5.Özenflex de bir ön cam koydurmaya çalışıyorum.Ellerinde yok.Devamlı oyalıyorlar.Comete uygun ön cam önerileriniz?
Teşekkürler...
trasher
13 Kasım 2006, 12:53
özellikle hava filtresini temizletmeni öneriririm ben nekadar uğraşsamda zor geldikleri için depoyu söküp temizlemediler ama siz hava filtresini temizletmek için bastırın hatta mümkünse değiştirin enazından yakıt sarfiyatınızı biraz azaltacaktır 5 litre gerçekten fazla 250cc için 4 ün üstüne çıkması normal değil diğer ayarlarda bir problem olduğunu düşünmüyorum....
tkalfaoglu
13 Kasım 2006, 13:01
Arkadaşlarım
Hyosung 250 gtr almaya karar vermiştim.Fakat bugün eğitmenler bana dönüşlerde iyi olmadığını elin benzin deposuna sıkışabildiğini söylediler.
Yaf, olduğun yerde manevra yaparken tabi gidon dayanıyor gövdeye, ama onun dışında, yani yolda giderken, en dar virajda bile, o kadar döndüremezsin gidonu zaten. Yani eğitmen halt etmiş bence.. -t
Dün 270 km. yol yaptým.
Hýzým 80-135 km/h arasýnda ortalama 105 km/h oldu.
100 km.de 5 lt. benzin harcadý.Bu bana biraz fazla geldi.
Yarýn 4000 km. bakýmýna götüreceðim.
Yardýmcý olursanýz bazý sorularým var:
1.Bu hýza göre sarfiyat normalmidir?
2.Bujileri deðiþtireyimmi?
3.Sibop ayarý gereklimi ,yaptýran varmý ve ücreti ne kadardýr?
4.4000 km. bakým için önerileriniz?
5.Özenflex de bir ön cam koydurmaya çalýþýyorum.Ellerinde yok.Devamlý oyalýyorlar.Comete uygun ön cam önerileriniz?
Teþekkürler...
1) Araba gibi, nasıl kullandıgına bağlı - sakin olarak kullandıysan, 5 litreden az yakması lazım (tabi solventli benzin almadıysan!)
2) Benim tamirci bujileri değiştirmedi 4000'de, "o kendini belli eder" diye beklemeyi tavsiye etti. Bekliyoruz!
3) Hayır gerekmez, bakınız 2. cevap. bende aynı şeyi sordum adama :)
4) Karbüratör senkronizasyonu! bende çok farklıydı çıkışları. Tabi her serferinde yag ve yag filtresini değiştirtin derim.
5) bence boşver camı - rüzgar için mi? Ben alıştım, sağlam giysiler alınca gerekmiyor - ve tabi kulak tıkacı şart!
Not: www.hyosungfanclub.com da daha bilgi var bu konularda.
Selamlar, -turgut
bighakan
13 Kasım 2006, 16:04
trasher ve tkalfaoğlu
teşekkür ederim.:rendeer:
trasher
13 Kasım 2006, 17:42
forum kurulmuş haberimiz yok alla alla bisürüde üyesi olmuş hadi bakalım hayırlısı böyle bi çalışma olması gerektiğini bende savunuyordum hatta örnek bi çalışma bnde yapmıştım yayına geçirmeden üye olalım barii
tuna_tour
14 Kasım 2006, 10:46
dostum son hıza noktayı yolda koymak lazım forumda değil ayrıca bende motoru yatırdım hatta kazaya herkes sahit oldu ne aynam kırıldı nede grenajım sadece kalın pastayla çizikleri giderdim fotoğraflarıda mevcut zaten istersen forumda bulabilirsin... ayna fiyatları dediğin gibi 80$+kdv gtr ın cometlerin 25$+kdv maalesef böle bir fark var bunada yapılacbilecek bişi yok
azönce şirkette bugüne kadar alabileceğim en güzel hediyelerden birini aldım arkadaşlar şirketteki arkadaşlar toplanarak bana kask almışlar zaten artçı için kask arayışına girmiştim şimdi kendi airoh'umu arkaya vericem kendime de bunu değiştirmek suretiyle yeni bi kask alıcam 300€ ya kadar sizden kask önerisi bekliyorum..
trasher dostum bende zaten yolda koydum son noktayı :) onun için düzyol ve yokuş aşağı kaç yaptığımı yazdım :) bu arada motorum her yan yattığında neden ayna kırdığını çözdüm tüm gtr kullanan dostlarım dikkatle okusunlar ben aynayı hiç oynamayacak şekilde sıkıyodum bu sebepten kırılıyor şimdi çok daha gevşek elle açıp kapatabiliyorum :cat: dolayısı ile yan yatarsa ki umarım birdaha asla yatmaz aynalar kapanacak ve kırılmayacak :queen:
black_hawk
14 Kasım 2006, 16:42
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım ve bir gt 250 r almayı düşünüyorum makine kullanmaya yeni başlıycam için fiyat olarakta biraz cazip geldii ne diyorsun sayın abilerim. 7000 ytl ( 7milyar) 1600 km ve ek olarak kask mont eldiven bellik te veriyor (tahmini olarak bu eklerrin fiyatı 600 ila 800 euro arası) motoru gördüm temiz görünüyor cvp bekliyorum....
giallorosso
14 Kasım 2006, 17:32
benzin göstergenm E yi gösterdiğinde 350km nin üzerinde yol yapmıştım depoyu fulleyince 12 lt benzin aldı bu 3.kez oluyor ve ben her seferinde güvenemeyip alıyorum hala 12 alıyor.12litreye 350km yol bence çok iyi gibi geldi.
Dedeefendi
14 Kasım 2006, 19:24
benzin göstergenm E yi gösterdiğinde 350km nin üzerinde yol yapmıştım depoyu fulleyince 12 lt benzin aldı bu 3.kez oluyor ve ben her seferinde güvenemeyip alıyorum hala 12 alıyor.12litreye 350km yol bence çok iyi gibi geldi.
Yakıt değerlerimiz aşağı yukarı aynı. 09/11/2006-10/11/2006 tarihleri arasında 1100 km yol yaptım yaklaşık 40 lt toplam benzin yaktı. Yol durumuna göre 140 km/h hıza çıktığım oldu, motor üzerinde de sürücü, yolcu ve bagaj dahil 150 kg yük vardı. Ortalama 100 km de 3,6 lt yaktı.
johnny_rook
14 Kasım 2006, 21:43
daha öncede konuşuldu galiba ama, kitapçıkta 17 litre yazıyor depo kapasitesi için, ben de bu güne kadar 12 litreden fazla benzin alamadım, bu işi çözebilen oldu mu arkadaşlar yada merak edip araştıran ?
ceko35
15 Kasım 2006, 10:45
arkadaslar para sıkısıklıgından dolayı motoru acil satmam gerekiyor...
ilgilenen olursa diye burayada mesaj yazıyorum.
-----------------------------------
ÇOK Acil şekilde satmam gerekiyor, paraya ihtiyaç vardır.
5250 YTL den 4500 YTL ye indirdim fiyatı.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3030258
2006 model, 7000 km. dedir. Detaylar yukarıdaki ilandadır. şu anda hiçbir sorunu yoktur istediginiz yere gosterilebilir. Krank problemi nedeniyle garantiden değişme oldu, bunu biliyorsunuz zaten. heryeri orjinal parça, hiçbir yeri modifiye falan yapılmadı sökülmedi, iki yıl garantisi devam ediyor.
cep : 542 - 541 13 93
iş : 216 - 585 55 93
------------------------------------------------
bighakan
15 Kasım 2006, 11:00
Size dün yaptırdığım 4000 km. bakım izlenimlerimi aktarayım.
Son Tekirdağ gezimden sonra motorum 4000 km. geçmiş ve bakım zamanı gelmişti.
Hyosung topiklerinden izlediğim ve beğenilen Ortaköy C&C motora götürmeye karar verdim.
Servise girmeden önce kapıda komple yıkayıp kuruttular.
Bujiler söküldü.Temizlendi ve tırnak araları ayarlandı.Hava filtresi çok tozlu çıktı,fazla yakıtın sebebi belli oldu ve temizlendi.
Zincir dişli kapağı söküldü.Aşırı bir tozla karışık yağ tortusu vardı.Motor ısınınca bu yağ çözülüp damla halinde sızıyordu.Bölge ve kapak yağ sökücü ile komple temizlendi.Zincir ayarına bakıldı ve yağlandı.
Yağ filtresi söküldü.Temiz olduğu için 8000 km.de değiştirilmesine karar verildi.
Yağ konuldu.Akü başları temizlendi ve sprey gres sıkıldı.
Bütün vidalar sıkıldı.Egzosun şaseye bağlandığı vidanın düştüğü tesbit edildi ve vida takıldı.
Fren ve debriyaj ayarlarına bakıldı.Diskler kontro edildi.
Arka seleyi açan telin yerinden çıkmaması için bir parça takıldı.
Karbüratör senkron ayarları yapıldı.
Fren hidroliklerine ölçü çubuğu ile bakıldı.Düğmeler spreyle temizlendi,kilitler yağlandı.
Motor alt bölümü tekrar komple yıkandı ve kurutuldu.
Komple pasta ve cila yapıldı.
Ve bakım bitti.Ücreti:120 ytl.
açıkyol
16 Kasım 2006, 16:58
Gayet detaylı bir bakım yapılmış.
Fiyat da normal sayılır yapılanlara göre.
ceko35;
kardeş istediğin fiyat çok düşük,niye değerinin altında bi fiyata veriyorsun?
Bu fiyata CBF 250 almaya kalksan 4-5 yaşında bitik makinalar verirler.
Hayırlısı olsun diyelim.
trasher
17 Kasım 2006, 00:07
kardeş motoru bu fiyatada verme yaw diesim geliyo ama acilse sağa sola tanıdığımız herkese söleriz... aklımızda bulunsun...
tanermavi
17 Kasım 2006, 01:30
arkadaşlar bende hyo RX 125 var.debriyaj teli koptu kopucak,öğrenmek istediğim garantiye giriyomu? değiştiren varmı garantiden...?
ceko35
17 Kasım 2006, 11:40
iki hafta oncesine kadar 5 veren vardı vrmiyordum.. şimdi ise kış dolayısı ile bıcak gibi kesildi kimse aramıyor. para lazım o yuzden indirdim.. içim yanıyo ama baska care yok...
arayıpta salak sacma konusan insanların suratına kapatıyorum zaten vermiyorum..
umarım bi yerlerden para bulurumda satmak zorunda kalmam.. zira sezon baslangıcında gelen zamlarla daha yuksek fiyata satabilirim zaten..
bakalım.. kısmet... :(
ayrıca topik açtım ama sadece burayı takip eden arkadaşlar için:
siyah gt250r resimleri;
http://www.bikepics.com/members/aiqa/06gt250r/
Lindenbaum
18 Kasım 2006, 00:09
arkadaşlar gt 250 r da orta sehpa var mı yoksa ek ücret karşılığı mı taktırıyoruz...
fakir ama gururlu
18 Kasım 2006, 12:23
buradan yetkililere seslenmek istiyorum:
gt650 comet testi istiyoruz. eralp hocaya veya bir başkasına yaptırabilirler. bu motosiklet hakkında çok az bilgi ve görüş var. test istiyorum test....
::surprise
Barış Şuşut
18 Kasım 2006, 13:16
tanermavi
bende motoru kullandığım 5 senede en çok bu sorunla karşılaştım daha doğrusu ilk yıllarda daha sonra kinetix arka fren teli tavsiye ettiler .bu tel orjinalinde siyah bir kablo içinde bu kablodan çıkarıp öle kullanıyosun uzun yıllar dayanıyo.Diğer debriyajk tellerine oranla daha yumuşak
bide arka tekerdeki karpin lastiğinde sorun yaşaman olası bunuda sanayiden aldığım siyah kauçuğu kendim keserek çözdüm oda süper oldu
trasher
19 Kasım 2006, 14:13
ben bundan istiyorum acaba tr'de bu marka var mı yada model olarak bu tip aynısı
http://img230.imageshack.us/img230/2896/gtregzosjq7.jpg
İNTERNETTE BULDUĞUM BAZISINI BİLDİĞİMİZ ÇÖZÜM YOLLARI
Arkadaşlar internette dolaşırken rastladım ve paylaşmak istedim
Motor alt Koruma
http://img116.imageshack.us/img116/1961/altkorumahc1.jpg
Comet Arka Bagaj
http://img130.imageshack.us/img130/8848/cometcantapw1.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/5403/cometcantal305kvb7.jpg
Bouble Cam
http://img130.imageshack.us/img130/6599/doubleboublexb3.jpg
Egzos'dan korunma için koruma
http://img63.imageshack.us/img63/1595/egsozdankorumalh9.jpg
SICAKLIK ÖLÇER MİDİR BİLMİYORUM BNDE ANLAMADIM
http://img230.imageshack.us/img230/1463/motorgstergesifz6.jpg
Motor Koruma
http://img47.imageshack.us/img47/4209/motorkorumaao1.jpg
Moto Kurtarma&Nakil (maliyeti düşük oldugunu sanıyorum araştırıcam)
http://img234.imageshack.us/img234/5184/motota351305makr9.jpg
Arka Çamurluk
http://img479.imageshack.us/img479/8153/cometarkacamurluknt0.jpg
Arka Oturak İptal
http://img230.imageshack.us/img230/1999/cometarkaoturakjz2.jpg
Comet Önfar Uygulamaları
http://img230.imageshack.us/img230/396/cometonfarzw1.jpg
GTR Arka Sinyal
http://img244.imageshack.us/img244/7558/gtrarkasinyalzj5.jpg
GTR Arka Çamurluk
http://img476.imageshack.us/img476/5728/gtrarkacamurlukpt4.jpg
FrameSlifer(yapılışında takozoun oldugu yer eritilerek o hale getiriliyor sanırım)
http://img475.imageshack.us/img475/3256/motorkoruma1rh2.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/1792/motorkoruma2sf2.jpg
Zincir Koruması (çok güzel)
http://img244.imageshack.us/img244/3047/zincirkorumakz8.jpg
bu tip bulduğumuz resimli çözüm yollarını buraya ekleyelim ki hepimiz bi tıkla ulaşalım.
http://img399.imageshack.us/img399/3286/cometarkadanegzosmq9.jpg
emrreeee
19 Kasım 2006, 19:43
Selam herkese
dün nihayet motoruma rodaj bakımı yaptırdım
fakat burdan takip etiğim kadarıyla 1.5 L yağ ve filtre değişimi toplam 40 ytl tutması gerekiyordu.
bize 2 L yağ konulduğu (Litresi 20 YTL) ve filtrenin de 35 YTL olduğu söylendi ve 75 ytl fatura kesildi.
Kışın durgun olan piyasanın acısını bizden mi çıkardılar? Fikri olan var mı?
trasher
19 Kasım 2006, 19:50
hangi servise gittin acaba belirtirmisin 8€ die biliyorum yağ filtresini
emrreeee
19 Kasım 2006, 20:07
Servis ismini veririm tabi de onları da karalamak istemiyorum birden,iyi niyetli gibi görünüyorlar çünkü.
anlamak istediğim olayda art niyet mi var
yoksa bu da bir bakım mıdır
art niyet varsa zaten cümle aleme duyuracam olayı.
1.5 L yağ deposuna 2 L dolduruyoruz diye para almak nedir görsünler.
ardaertugrul
19 Kasım 2006, 20:19
Selam motor adaşlarım :P Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum:cat: Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım:( Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı:pr:
Servis ismini veririm tabi de onları da karalamak istemiyorum birden,iyi niyetli gibi görünüyorlar çünkü.
anlamak istediğim olayda art niyet mi var
yoksa bu da bir bakım mıdır
art niyet varsa zaten cümle aleme duyuracam olayı.
1.5 L yağ deposuna 2 L dolduruyoruz diye para almak nedir görsünler.
bu arada arkadaşım tahmin edebiliyorum hangi servise gittiğini:) İSTANBUL MOTOR'a gitmişsindir muhtemelen bana yaptıklarını bi gün anlatırım dibiniz düşer...Ben motoru yan yatırdım servise götürdüm değişicek parçaları parçacıya benim götürmemi rica ettiler ...Bende dedim o zaman size zaten gerek yokki...Parçaları ben alırım boyasınıda herşeyini de tamirinide burda yaparım kendim...KINIYORUMMMM!!!!!!!!!!(ŞİDDETLE):farao:
ve plakandan da anladığım kadarıyla ordan aldın motoru :queen: ama yanlış yapmışız...Bi arkadaşın bu forumdamıydı unuttum 4000bin bakımını ortaköydeki servise yaptırdığını yazmış ve bi sürüde şey yapmışlar hemde fatra 120 ytl..Ben bidaha kine oraya götürücem motoru sizede orayı tavsiye ederim
tanermavi
19 Kasım 2006, 20:30
Selam herkese
fakat burdan takip etiğim kadarıyla 1.5 L yağ ve filtre değişimi toplam 40 ytl tutması gerekiyordu.
bize 2 L yağ konulduğu (Litresi 20 YTL) ve filtrenin de 35 YTL olduğu söylendi ve 75 ytl fatura kesildi.
bende yaptırdım yağın litresi 20 , filtreyede 25 ytl aldılar ama filtre için 25 lira çok fazla dedim ama razı oldum.
arkadaşım yağ 2 litre koydular diyosun onu bilemem ama filtrede fazlasıyla kasnaklamışlar haberin olsun...:farao:
emrreeee
19 Kasım 2006, 20:32
istanbul motor değil
başka bir servis
ardaertugrul
19 Kasım 2006, 20:49
Selam motor adaşlarım :P Benimde hyosung GT250R'ım war...Ben bişeyi çok merak ediyorum...Daha önce verilmiş olabilir özür dilerim o yüzden bulamadım ben..Ben çok iyi bi motorcu falan değilim...İlk bu hyosung sayesinde öğrendim motor kullanmayı...Ama ALLAH'a şükür şimdi biraz tecrübe sahibi oldum ve güzel kullanıyorum:cat: Gelelim konuma : Ya ben merak ediyorum bu motorla tekteker yapılabilirmi..Ya da benmi beceremiyorum...Yani nasıl yapıldığını bilmiyorum , elbetteki bisiklet gibi gidonu kendine çekerek değildir...Fazla gaz vererek denedim olmadı...Debriyaj sıktım gaz verdim bıraktım yapamadım:( Benmi beceremiyorum yoksa bu motorda tekteker sadece 3.viteste giderken 1.vitese atarsak mı olurr ??? YAni ben bunu denemedim bu sadece bi mantık ürettim ama bilmiyorum yani zaten yaptığım diğer şeylerde de mesela debriyajı sıkıp gaz verdim ama dbriyajı birden bırakamadım (korktum açıkçası) yawaş yawaş bıraktım ama kalkmadı tektekere...
şimcik sorum budur arkadaşlar...Tekrardan özür dileyerekten önceden verilmiş olabilme ihtimaline karşın soruyorum...Bu alet tekteker yaparmı yapmazmı:pr:
kendi kendime alıntı yaptım...:D Yaw neden cevap vermiyosunuzzzzz:salut:
tanermavi
19 Kasım 2006, 21:00
hiç kullanmadım 250r ama bence tek teker yapar.
ama bence hiç denemesen. iyi olmaz sağlılığın açısından,hem korkuyosun hem yapmaya çalışıyosun... gel sen bu işten vazgeç!!!
trasher
19 Kasım 2006, 21:01
hangisi servis arkadaşım sölersen bizde ona göre cevap verelim... Yağ filtresi 8€+kdv ötesi yok litresi 20 YTL ye'de yağ mı olurmuş bari shell advance koysa neidüü belirsiz bi yağ koyuyo koydugu şişeyede aldanmayın bu arada...
ardaertugrul
19 Kasım 2006, 21:09
Ya ben zaten yapmaya uğraşmıyorum illa ama çok merak ediyorum yani ilerde daha tecrübe kazandığım zaman yapmıyomuş bu alet be demiyim!!!O yüzden hem yawaş yawaş da kendimi geliştirmeye başladım...Bu süre içinde daha önceden yapmadığım bişeyi deneyerek zorlamiyim makinayı boş yere...Yapıyosa yapar zaten yapmıyosa yapmaz ...ŞAHLANABİLİYOMU BENİM MOTOR BE BİLEN YOK MUUUUUUU???????
emrreeee
19 Kasım 2006, 21:21
istinye reto otomotiv
trasher
19 Kasım 2006, 22:55
satış olarak iyi ama servis olarak kötü denilecek hiçbirşey yok maalesef.... bn motorumu ordan aldım ama servise bi kere 1000km de gittim okdar 4000 de yücel deydim oda bana gelmedi beğenmedim şimdi c&c motorda karar kıldım bakalım...
giallorosso
19 Kasım 2006, 22:57
Selam herkese
hasanpaşa da ki motorcu melih usta 42ytl den ne bir eksik ne bir fazla kuruş almıyor aklında bulunsun kendisi yetkili servis zaten.
driver13
20 Kasım 2006, 10:59
arkadaşlar bende 1000 bakımı orda yaptırdım,aynen bendende 80 ytl aldılar,40 yağ 40 filtre ,malesef fiyatlar standart değil açıkça söylediler ,herkez istediği fiyata satıyor dediler,malesef gülü seven dikenine katlanır,belki ilerde bir rayına oturur diye düşünüyorum
sade7
20 Kasım 2006, 12:07
yadek parcalar filtreler aksesuarlar evet burda nedense daha pahalı ama ben kendimce bir yol buldum direk koreden getirtiyorum internet üzerinden örneğin yağ filitresi 4 dolar ,5 -6 tane aldım zamanı gelince kendim değiştiriyorum.ayrıca ordaki servisle cok iyi arkadas olduk bir vidaya bile ihtiyacım olsa direk fabrikadan orjinalini yolluyor.parca katalogundan numarasını söylemem yetiyor.daha dun egzoz vidalarından biri düşmüştü 2 gun içinde yolladı fotoları aşağıda...
http://img226.imageshack.us/img226/1415/gv25020muffler20boltsqu3.jpg (http://imageshack.us)
http://img154.imageshack.us/img154/9597/gv25020muffler20bolts20oz3.jpg (http://imageshack.us)
arkadaslar motorumu satıyorum...:bounce:
ilan asagıdaki linktedir.. gerekli bilgileri gorebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/ADDETAIL.DoIt?AdId=3030258
nakit sıkıntısı var.. ve yakında askere gidicegim icin satıyorum. biliyorsunuz motorun daha once krank probleminden dolayı motor bolumu degiştirildi garantiden ve hiçbir sorunu yoktur. kısaca yenilendi motor.
buluşmalara ve gezilere geldigimde gormussunuzdur motoru.
5000 YTL de vericem.
cep telefonumdan ulasabilirsiniz.
cenk dinc : 542 - 541 13 93
tesekkurler.
Öğrenciyim ve seneye gt250 almak istiyorum.Şu anda yeterli nakitim yok.Umarım iyi bir arkadaşımıza gider motor ;)
emrreeee
20 Kasım 2006, 12:16
kore den direk getirtmek nasıl oluyor adı adresi nedir??
birde bu işten anlayan arkadaşlardan 1.5 Litre-2Litre durumuna yorum alabilir miyiz?
yarım litre fazla kullanılması normal midir
Gürkan Anbarlı
20 Kasım 2006, 12:26
Selam herkese
Filtre fiyatı çok söylenmiş, yağ değişiminde 2 adet 1 litrelik yağ kutusu açtıklarından 2 litre fiyatını alırlar, ikinci kutuda kalan yağı alabilirsin dilersen :cherry:
trasher
20 Kasım 2006, 12:36
peki bu parça kataloguna nasıl ulaşabiliriz bütün parçaların numaralarının olduğu kataloğu bnde edinmek istiyorum. Bilgilendirirsen seviniriz.
scorpi0
20 Kasım 2006, 16:48
peki bu parça kataloguna nasıl ulaşabiliriz bütün parçaların numaralarının olduğu kataloğu bnde edinmek istiyorum. Bilgilendirirsen seviniriz.
Surda war http://www.hyosungmotorsusa.com/WWW-download/3gt250r_parts_catalogue.pdf
trasher
20 Kasım 2006, 17:54
çok teşekkür ederim çok makbule geçti :)
giallorosso
21 Kasım 2006, 00:53
http://img59.imageshack.us/my.php?image=hyosungbb9.jpg
benim cometin bir resmi
Gunn23
21 Kasım 2006, 11:26
Selam,
Adım Murat ve yaklaşık 3 ay önce GT250 Comet aldım. Şimdiye kadar sadece 500 km yapabildim ama umarım bu forum sayesinde daha aktif bir kullanıcı olurum. Motoru alırken bu forumdan epeyce yararlandım ve her gün girip konuları okusam da üye olmak bugüne kısmetmiş. Hafta sonu Johnny_Rook ile tanıştık ve anladığım kadarı ile paylaşım mesajlarla sınırlı değil. Görüşmek üzere.
driver13
21 Kasım 2006, 11:43
internette hangi adresten sipariş eriyorsun,bizde hiç olmazsa kazıklanmayalım
Barış Şuşut
21 Kasım 2006, 12:33
anladığım kadarı ile paylaşım mesajlarla sınırlı değil.
tabiki değil..mesela içimizden biri servise gider beğenir yazar veya beğenmez yine yazar diğer biniciler buna göre servisleri bilir .toplantılarda şahsen tanışırız..baharda bir hyo binicileri toplantısı olacak orda birbirimizi daha iyi tanıyıp bazı ufak sorunlara nasıl çözüm bulduğumuzu paylaçma tanışma fırsatı bulacağız
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO