PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

trasher
16 Ekim 2006, 10:41
http://www.nealsak.com/v21/images/3_68228015122005_f_500.jpg

T.C SANAYİ BAKANLIĞI ONAYLI

ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ONAYLI (Türkiyenin ilk resmi onaylı Yakıt tasarruf parçasıdır.Öncelerden itibaren halkımız çeşitli bu tip ürünler alarak kandırılmış ve haklarıyla oynanmıştır.Bu tip ürünlere Önyargıda haklı olan halkımızı 2 üniversiteden belgeli EKOYAK ile gerçek performansa davet ediyoruz.)

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ONAYLI
% 18'e Varan MAKSIMUM YAKIT TASARRUF garantisi
Bir icat değildir, bilimsel verilerden faydalanılmış, bir uygulama tasarımıdır.
Dünya 50 yıldır kullanıyor, biz şüphe ile bakıyoruz.

ŞU ANDA BAZI ARAÇLARDA FABRİKA ÇIKIŞINDA ORJİNALDE MEVCUT, KULLANIYORUZ FAKAT KULLANDIĞIMIZIN FARKINDA
DEĞİLİZ...
(Amerikada 2 araç markası orijinal araç çıkışlarında bu üründen kullanmaktadır.)

Sistemin çalışma prensibini, Amerikalı uçak mühendisi Simon Ruskin 1950'li yıllarda açıklamıştır, daha sonraları geliştirilen ve değişik alanlarda faydalanılan bu bilimsel veriden yola çıkarak imal edilen EKOYAK®; yakıt içindeki hidrokarbon zincirlerini parçalayarak, para hidrojenin daha yüksek enerjili Ortho hidrojene dönüşümüne yardımcı olmaktadır. Bu dönüşümün olması için, yakıtın yeteri kadar kuvvetli bir manyetik akımdan geçmesi gerekir.
Başka bir ifade ile işin püf noktası; petrol türevi yakıtları oluşturan Hidrokarbonların (para hidrokarbon), manyetik etki ile değişen kararsız yapısından faydalanılarak, daha yanıcı daha yüksek enerji veren yeni yakıt(ortho hidrokarbon) meydana getirilmesidir. Söz konusu manyetik etki EKOYAK® tarafından yakıta uygulanmaktadır.
EKOYAK® içinde bulunan 9000 ila 12000 gauss gücünde Neodmium manyetikleri sayesinde bu görevi başarı ile yürütür. Bu işlemin tabi sonucu olarak, çok kısa süre için değişen yeni yakıtınız daha fazla enerji vereceğinden daha fazla yol gidersiniz veya ekoyaklı sistemden daha fazla ısı alacaksınız
Kullanmakla ülke ekonomisine katkıda bulunduğunuz gibi çevre kirliliğini de önlemiş olacaksınız. Unutmayın EKOYAK ın tasarruf sağlamaması mümkün değildir. "

BAKIM GEREKTİRMEZ, TAKIN VE UNUTUN... O GÖREVİNİ YILLARCA EKSİKSİZ YAPAR.

Yakıt borusu üzerine monte edildiğinden, içinden geçen yakıttaki hidrokarbonların rezonansına sebep olur. Rezonans halindeki moleküller, oksijenle birleşmeye yani yanmaya yatkınlıkları itibariyle, en yüksek enerji seviyesinde yanarak yakıttan istenilen faydayı verir. Aracınızı çalıştırdığınızda, yakıt deposundan gelen yakıt, karbüratör veya enjektörden, yanma odalarına gönderilir, burada hava içindeki oksijen ile birleşerek yanar, bu yanma işlemi ne kadar yüksek enerji vererek gerçekleşirse, yakıttan alınan verim o kadar yüksek olur ve yakıt için ödenen bedelin karşılığı o oranda alınmış olur.
Son teknoloji ürünü olan günümüz araçlarında kullanılan yakıttan en üst düzeyde fayda sağlandığı inkar edilemez bir gerçektir, fakat petrol ürünlerinde parahidrokarbonların daha yüksek enerjili, Ortho hidrokarbonlara dönüştürülerek depolanmasının teknolojik olarak imkansız olması nedeni ile petrol şirketleri bu dönüşümü yaparak yakıt satamazlar, ancak para hidrokarbon içeren yakıt -273 derece ye kadar soğutularak veya 9000-12000 gauss manyetik alan etkisi ile çok kısa bir süre için Ortho hidrokarbon içeren yakıt haline geçer. işte EKOYAK® bu dönüşümü yaparak yakıt pompanıza yakıtınızı hazırlar.
Yakıt EKOYAK® içinden geçerken, yanmaya hazırlanır, yanma odalarına gittiğinde, yanma en yüksek enerji ile gerçekleşir, verim artar, motor çalışma ısısı düşer, daha az ısınan yağ incelmez, vasfını kaybetmez.
Çevreye olan katkınızı anlamak isterseniz, EKOYAK® takmadan ölçtürdüğünüz eksoz gazlarını, EKOYAK® taktıktan 2000 km sonra tekrar ölçtürdüğünüzde şaşırtıcı sonuçlar alacaksınız.
Eğer EKOYAK ın 2 yıl içinde arızalanmasından şüpheniz olursa, geri verebilirsiniz.Sanayi ve Ticaret Bakanlığı garanti belgesinde belirtildiği gibi yenisi ile değiştirilecektir.

MONTAJI ÇOK KOLAY

Yakıt borusu veya enjektöre yakıt taşıyan besleme borusu (motor çalışırken soğuk olan) üzerinde, yakıt pompası, enjektör veya karbüratörden önceki en uygun yere plastik kelepçeler yardımı ile dıştan monte edilir.

TAKMADAN YAPILAN EMISSION TEST ÇALIŞMASI

Rölantide 2500 devirde
Hidrokarbon 97.5 14.4
Karbondioksit 15.45 15.65
Karbonmonoksit 0.08 0.03
Oksijen 5.50 3.50

EKOYAK MONTAJINDAN SONRA Rölantide 2500 devirde

Hidrokarbon 16.5 8.0
Karbondioksit 15.42 15.00
Karbonmonoksit 0.01 0.01
Oksijen 5.72 5.85

MOTORSİKLETLER İÇİN UYGUNDUR.

arkadaşlar bu ürün için bilgilerinizi paylaşırmısınız... fiyatı 48 YTL

GV 650
16 Ekim 2006, 12:51
Burchuck ,
bir GV 650 kullanıcısı olarakçok tutanlar arasında bende varım.
GV 650 siyah 5000 Km de.
motorun fiyatını biliyorsun (14.950 ytl) bazı bayiler uygun fiyatlara verebiliyorlar.
Biraz araştırırsan uygun şartlara bulabilirsin. Eğer almayı düşünüyorsan acele etmen de yarar var.

Olcay Avşar
16 Ekim 2006, 14:22
Arkadaşlar servislerdeki belirsizlik ve fiyat farklılıkları ile ilgili Global Motorun Resmi sitesinde ki forumda da başlık açılmış.

En yetkili kişi başlığın sonuna şöle bi mesaj yazmış;

Değerli katılımcımız,
Bu konu bizi oldukça rahatsız etmekte,ve radikal kararlar almaya başlamamıza sebep olmaktadır.
Servis yetkisi iptaline kadar gidilebileceğini yazı ile tüm servislerimize acilen duyuracak,bize ulaşacak mağdur kullanıcılarımızın da mağduriyetini firma olarak telafi edeceğiz.
Üzüntülerimizi bildirir,genel anlamda servis iyileştirme çalışmalarımızın başladığı şu günlerde bize bir süre daha destek vermenizi rica ederiz.
Saygı ve sevgilerimizle...

Bilgilerinize..

lautreamont
16 Ekim 2006, 14:48
Neden yazmış olduğum postlar siliniyor?

Erudite
16 Ekim 2006, 15:00
ŞİMDİ BAYİDEN GELDİM. GT 250 R 9400 YTL OLMUŞ . . . ÇOK PAHALI:queen:

lautreamont
16 Ekim 2006, 15:38
Mesajlarım niye görünmüyor yahu? allah allahhh

Gürkan Anbarlı
16 Ekim 2006, 15:41
Mesajlarım niye görünmüyor yahu? allah allahhh

kayıtlarda silinen mesajın gözükmüyor, son yazdıklarınıda göremiyorsan öm at çaresine bakalım.

misfit
16 Ekim 2006, 16:02
ŞİMDİ BAYİDEN GELDİM. GT 250 R 9400 YTL OLMUŞ . . . ÇOK PAHALI:queen:

Globalin sitesinde bi değişiklik yok ama.Sen hangi bayiye sordun.

Erudite
16 Ekim 2006, 16:10
İzmir Karşıyaka- girnedeki bayiye. yeni zam geldi dedi. 9400 ytl dedi. bir adet siyah vardı içeride. bende şaşkınlıkla yanlış olmasın dedim. içerdeki birine seslendi genç. Adam: '' Zam yeni geldi GT250 R 9400 ytl '' dedi. Bende hızla uzaklaştım ...:queen:

Keeway Superlight 150 de 4099 ytl dedi. çoğu sitede eski fiyat yazıyor. Sitelerin güncelleştirilmesi geç oluyor sanırım

misfit
16 Ekim 2006, 17:46
Erudite ilgine teşekkür ederim dostum.

Erudite
16 Ekim 2006, 18:00
ne demek misfit. birbirimize yardım için buradayız zaten. . .

ledo
16 Ekim 2006, 18:50
Geçtiğimiz hafta, MT iftar toplantısına giderken benim GV 650 nin ayaklığı kırıldı.

Sağ taraf olduğu için iyi kötü eve dönebildik. :)

Globali aradım, "bu parçayı ne kadar zamanda gelir Koreden acaba ?" diye...

Ellerinde olduğunu söylediler, üstelik bununla da kalmayıp motoru Suadiyeden minibüs ile alıp, servise götürdüler.

Parça hemen takıldı. Bu arada 1000 bakımı da halloldu :cat:

Böyle az bulunan bir motorun, "ayaklık" gibi kolay kolay ihtiyaç duyulmayacak bir parçasını bile elde bulunduran ve bir de üstüne motoru kullanmak zor olacağı için kapımdan alan bir firmaya ufacık bir olayda hemen haksızlık edilmemesi lazım !

giallorosso
16 Ekim 2006, 22:10
bugün 1000bakımına giderken mahalleden her zaman girdiğim sokağa girerken birazda fazla güvenden olsa gerek sokaktan çıkan tipoyu görünce frene bastım fakat motor dengesiz bir durumda yakalandı ve sağ tarafa düştü.
önce durduk sonra motor düştü yani olduğu yerde düşebilceği kadar bir hasar bekliyodum.
benzin aktı biraz depo kapağından bu normaldir herhalde sağolsun orda ki kuaför arkadaş yardım etti motoru kaldırdık ben düşmediğim için zaten birşey yoktu ama kafa olarak biraz bozuldum.neyse depoyu sildim motorun sağını solunu kontrol ettim ilk marşta çalıştı stop etti ikincide gazda verince çalıştı ve motoru 1000bakımına götürdüm fakat yolda giderken bocaladım baya düşmenin etksi olsa gerek zor gittim o yolu motorda bir hasar yok fakat benim kafam azıcık bozuldu o yol zor bitti benim için.

tipo ya ne oldu diye sorarsınız istifinibozmadan gitti.

Barış Şuşut
16 Ekim 2006, 22:15
Levent abi eski ayaklığı naptın abi
...onu versene bana bi kaynak çeker kullanırım ben onu :)

ledo
17 Ekim 2006, 00:56
Levent abi eski ayaklığı naptın abi
...onu versene bana bi kaynak çeker kullanırım ben onu :)

Yolda giderken düştü...

geriye dönüp bakmadım bile, malum İstanbul trafiği :)

ferrari_gani
17 Ekim 2006, 01:00
offff ya

siz beni ya deli edeceksiniz yada hırsız
tam bi alete karar veriorum başka bişi görüorum ona kayıyorum ayran gönüllümüyüm ne :)

ama şimdi de bu alete hasta oldum şimdiye kadar hasta olduum aletleri yanyana koysak 3. boğaz köprüsü kurulurdu heralde

aleti gördüm yakından gerçekten güzel ama bi sorunum war

benim boy 198 acaba altımda küçük kalması ihtimali yada hızlı giderken türbülan olma ihtimali warmıdır kullanan uzun boylu arkadaşlar yardım edebilir mi

zack
17 Ekim 2006, 05:32
Merhabalar...(GT 250R icin) Benzin deposunun uzerindeki Hyosung yazısı ne sekilde yok edilebilir biliyormusunuz?
Biraz fazla parmagim gozune yazmislar kanimca...boyle bir islemi yaptırmayı deneyen, veya bundan rahatsızlık duyan oldumu?

matiz
17 Ekim 2006, 13:20
İzmir Karşıyaka- girnedeki bayiye. yeni zam geldi dedi. 9400 ytl dedi. bir adet siyah vardı içeride. bende şaşkınlıkla yanlış olmasın dedim. içerdeki birine seslendi genç. Adam: '' Zam yeni geldi GT250 R 9400 ytl '' dedi. Bende hızla uzaklaştım ...

OHAAA demek istiyorum hatta oha dedim bile..
9.400,00 cok bea.. :pr:

Bu fiyat 2006 modeller içinmi yoksa 2007 modellerde iyi bir değişiklik mi yapılmışşşşşşş......

tkalfaoglu
17 Ekim 2006, 13:34
hadi canım bu "yakıt tasarrufu" aletine hiç inanmadım..
-t

Merhabalar...(GT 250R icin) Benzin deposunun uzerindeki Hyosung yazısı ne sekilde yok edilebilir biliyormusunuz?
Biraz fazla parmagim gozune yazmislar kanimca...boyle bir islemi yaptırmayı deneyen, veya bundan rahatsızlık duyan oldumu?

Yoo benim çok hoşuma gidio o yazı!

Neyse, üstüne VERNİK atıldığı için çıkarmak için baya bir uğraşabilirsin..
-turgut

samimcakir
17 Ekim 2006, 13:55
Arkadaşlar Selam;Hyosung'u çok beğendim ben çok güzel etkilendim valla:queen: Bişey sormak istiyorum,ben motor meslek mezunuyum motoru aldıktan sonra yağını filtresini kendim değiştirmek istesem parça bulma ihtimalimiz var mı?Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...

deneter
17 Ekim 2006, 14:12
offff ya

siz beni ya deli edeceksiniz yada hırsız
tam bi alete karar veriorum başka bişi görüorum ona kayıyorum ayran gönüllümüyüm ne :)

ama şimdi de bu alete hasta oldum şimdiye kadar hasta olduum aletleri yanyana koysak 3. boğaz köprüsü kurulurdu heralde

aleti gördüm yakından gerçekten güzel ama bi sorunum war

benim boy 198 acaba altımda küçük kalması ihtimali yada hızlı giderken türbülan olma ihtimali warmıdır kullanan uzun boylu arkadaşlar yardım edebilir mi

dostum, 1.95 boyundayım. etraftan söylenenlere göre gt250 comet altımda küçük kalmıyormuş, kendim de yolda giderken camdaki yansımama baktığımda kötü görünmüyor gözüme. Bana sorarsan, gs 1200 ile falan kıyaslanmaz ama bu motor çoğu 600'lük motora göre bile çok iri. geçen gün eski bir gs500'ün yanına koydum, gs500 bizimkinin yavrusu gibi kaldı. hızlı giderken türbülans olayını pek bilemiyorum. (diğer motorlara göre) zira bunun haricinde sadece ybr 125 kullanmıştım. yalnız comet "naked" olduğu için 100'ü geçtiğimde epeyce bir rüzgar çarpıyor.

matiz
17 Ekim 2006, 14:14
İzmir Karşıyaka- girnedeki bayiye. yeni zam geldi dedi. 9400 ytl dedi. bir adet siyah vardı içeride. bende şaşkınlıkla yanlış olmasın dedim. içerdeki birine seslendi genç. Adam: '' Zam yeni geldi GT250 R 9400 ytl '' dedi. Bende hızla uzaklaştım ...:queen:

Keeway Superlight 150 de 4099 ytl dedi. çoğu sitede eski fiyat yazıyor. Sitelerin güncelleştirilmesi geç oluyor sanırım

Arkadaşlar hemen telefona sarıldım ve Ankara Hyosung bayisi Çağ Motoru aradım..

Fiyatlarda bir değişiklik yok :cherry: Ankara'da GT250 R :8.250,00 - GT250 : 6.900,00 artı 150 milyon plaka masrafı dediler...

Bu arada 2007 modellerini sordum, onlar da gümrükdeymis 1 en fazla 2 ay içerisinde gelir, ama 2007 modellerin fiyatları farklı olur henüz belli olmadı dediler.

hayatımHepyek
17 Ekim 2006, 14:18
Arkadaşlar Selam;Hyosung'u çok beğendim ben çok güzel etkilendim valla:queen: Bişey sormak istiyorum,ben motor meslek mezunuyum motoru aldıktan sonra yağını filtresini kendim değiştirmek istesem parça bulma ihtimalimiz var mı?Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla...

değiştirirsinde servis kaşesi olmadan motor sanırsam garantiden çıkar yada garantilik bişi olunca problem olur. servislerde havadan imza atmıyo, biz denemiştik. tabi yağın litresini 30 dan gazlamak var:pr: .

samimcakir
17 Ekim 2006, 14:45
Öncelikle teşekkür ederim.Yani garanti süresi içindi servise kendimizi okşatıcaz gibi görünüyo.Saygılar...

trasher
17 Ekim 2006, 15:30
Geçtiğimiz hafta, MT iftar toplantısına giderken benim GV 650 nin ayaklığı kırıldı.

Sağ taraf olduğu için iyi kötü eve dönebildik. :)

Globali aradım, "bu parçayı ne kadar zamanda gelir Koreden acaba ?" diye...

Ellerinde olduğunu söylediler, üstelik bununla da kalmayıp motoru Suadiyeden minibüs ile alıp, servise götürdüler.

Parça hemen takıldı. Bu arada 1000 bakımı da halloldu :cat:

Böyle az bulunan bir motorun, "ayaklık" gibi kolay kolay ihtiyaç duyulmayacak bir parçasını bile elde bulunduran ve bir de üstüne motoru kullanmak zor olacağı için kapımdan alan bir firmaya ufacık bir olayda hemen haksızlık edilmemesi lazım !

bikaç parça sorarsan ellerinde olup oladığını öğrenebilirsin kolayca sana denk gelmiş geçen maslak servise gittiğimde son sol ön sinyali almıştım bnden sonra gelen beklemek zorunda kalıcak ayrıca olmaması da diil sorun burda tek sorun gelmemesi 1 ayın üzernde parça beklenir mi eğer pozitif yönlerini sayıyorsak negatif yönlerinide saymamız lazım...:cat:

birde arkadaşlar geçen sayfada bi aparat göstermiştim ama hiç ilgi olmadı yakıt tasarrufu ile ilgili yok mu hiç bilgisi olan...

lautreamont
17 Ekim 2006, 15:37
Levent abi ne yaptın ayaklığa :P ağır mı geldin makinaya ne ehueheuheueh

giallorosso
17 Ekim 2006, 21:01
bugün gt250 comet imin 1000bakımını yaptırdım.

bakımı istanbul hasanpaşa da ki yetkili servis melih usta yaptı (motorcu melih)

bakım 42ytl tuttu anadolu yakası hyosung kullancılarına melih ustayı tavsiye ederim.
(yağ değişti yağ filtresi değişti genel olarak bakıldı motora vidalar sıkıldı zincir yağlandı)

ailgazdag
17 Ekim 2006, 21:45
giallorosso, melih ustanin yerini tarif edebilirmisin rica etsem...

giallorosso
17 Ekim 2006, 22:45
melih ustanın bulunduğu mevkii aslında çok kolay ama tarif etmesi biraz karışık

vatan hastanesinin ordan fikirtepeye giden yola girip ufak bi köprünün altından geçip ilk göbekten sola dönüyosun girdiğin sokakta 250metre falan sonra sağda motorcu melih tabelasını görürsün.

esmercan59
17 Ekim 2006, 23:39
sayın hyosung kullanıcıları arkadaşlar biraz resim yükleyin yav gözümüz gönlümüz açılsın yapmayın böyle bende hyosung gt 250 r almaya çabalıyorum ama manevi sıkıntılardan dolayı alamıyorum bende resimlere bakıp dert yanıyorum kendimi öyle avutuyorum lütfen kırmayın beni atın şuraya üç beş resim

richy
18 Ekim 2006, 00:09
TEASER arkadaşımız bir çok resim çekmiş. Burdan bakabilirsin
http://www.tanereralp.com/hyosung

görebileceğin en güzel gt250r resimleri diyebilirim. :cat:

Erudite
18 Ekim 2006, 00:09
ya nasıl oluyor buradaki 9400 ytl diyor anlamadım. böyle bir şey olabilir mi? yani fiyat farklılığı? ben alıcam yakın zamanda bu motordan. . .

TEASER
18 Ekim 2006, 00:26
sayın hyosung kullanıcıları arkadaşlar biraz resim yükleyin yav gözümüz gönlümüz açılsın yapmayın böyle bende hyosung gt 250 r almaya çabalıyorum ama manevi sıkıntılardan dolayı alamıyorum bende resimlere bakıp dert yanıyorum kendimi öyle avutuyorum lütfen kırmayın beni atın şuraya üç beş resimyaw dostum biraz bakınsaydın yaw... http://www.tanereralp.com/hyosung

TEASER arkadaşımız bir çok resim çekmiş. Burdan bakabilirsin
http://www.tanereralp.com/hyosung

görebileceğin en güzel gt250r resimleri diyebilirim. :cat:

eywallah... :) bi önceki motorumu satarken çektiğim resimleri bi motomax bayisi istedi benden... kataloglarında kullanacaklarmış... :) http://www.tanereralp.com/keeway

Peril
18 Ekim 2006, 19:17
ben bu motoru almadan önce test sürüşü yapmayı tercih ederim.valla böyle bir imkan varsa ve beğenirsem de 600cc öncesinde değerlendirmek te isterim.Şahsen siyah çok hoşuma gidiyor:)

esmercan59
18 Ekim 2006, 19:56
richy,teaser fotolar için çok teşekkür ederim sagolun yaaaaaa dayanamıyorum almam lazım gt250r yi sapıtıcam yoksa :queen: ama az kaldı alıcam ve hyosung ailesine bende katılıcam

TEASER
18 Ekim 2006, 20:53
richy,teaser fotolar için çok teşekkür ederim sagolun yaaaaaa dayanamıyorum almam lazım gt250r yi sapıtıcam yoksa :queen: ama az kaldı alıcam ve hyosung ailesine bende katılıcam
rica ederim ne demek... :)

aytskal
18 Ekim 2006, 22:51
Herkeze kazasız belasız sürüşler yolunuz açık olsun...

giallorosso
19 Ekim 2006, 00:51
ayna fiyatlarını bilen var mı ? comet için
bugün ayna elimde kaldı yanlışlıkla silikonla tutturmaya çalıştım ama işe yaramayabilir.

sindoman
19 Ekim 2006, 11:20
Selam GT 250 Naked modelin ayna fiyatı set olarak 25$+KDV'dir.İstediğin taktirde en yakın servise yollayabiliriz.
Kazasız Sağlıklı günlerde kullanman dileğiyle.

by_ozzy
19 Ekim 2006, 15:49
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim suan ingiltere yasamaktayimama yakinda turkiyeye donucem kismetse...ve ilk isim hyosung ailesine katilmak..benim hevesim cross rx125...en kisa zamanda hyosung rx125 almak olacak....bildiginiz satilik rx125 varsa yazilarinizi bekliorum

Gürkan Anbarlı
19 Ekim 2006, 16:13
10.000 km deviren, 8.000 bakımını geçen kimler var ?
8.000 bakımında hangi işlemler yapıldı, motorun durumu neydi?

giallorosso
19 Ekim 2006, 23:27
http://www.youtube.com/watch?v=8FiQGZk4pWw

bu videoda az da olsa gözüken gt650M modeli gerçekten çok güzel

bu arada ayna fiyatı bilgisi için sağol sindoman sabah motorcu melih ustaya gittim elinde sol ayna vardı sipariş verdi yarın gelir umarım.

scorpi0
20 Ekim 2006, 10:27
Canavar olmuslar :)

http://img138.imageshack.us/img138/9880/hyosung20trendkillerar3.jpg

http://img172.imageshack.us/img172/638/hyosungtrendkiller1sm9.jpg

http://img179.imageshack.us/img179/5300/hyosunggt650xxx9.jpg

http://sameerkumar.blogspot.com/2006/10/hyosung-trendkiller-and-gt650x-shown.html

lautreamont
20 Ekim 2006, 15:08
Bu en üsttekinin modeli nedir yaf benim makinayı fazlasıyla andırıyor :)

ledo
20 Ekim 2006, 15:21
Nazım, bu motorla ilgili bir bilgi yok henüz. Sadece Intermot da sergilenmiş.

bir iki resim daha ekliyorum. (Not: bu fotolar Superevadan Sharaptchi rumuzlu üyenin kendi çektiği fotolar olup, izin alınarak yayınlanmaktadır. Teşekkürler )

http://i9.photobucket.com/albums/a74/ceyhan/Almanya2006/DSC04189.jpg
http://i9.photobucket.com/albums/a74/ceyhan/Almanya2006/DSC04188.jpg

lautreamont
20 Ekim 2006, 15:32
Levent abi. Kesinlikle bizim makinalara çok benziyor ama daha da hırçın, agresif bir görünüme kavuşmuş makina. Teknik olarak da aynıdır eminim.

Gürkan Anbarlı
20 Ekim 2006, 15:40
custom bir model bu, almanya hyosung bu konularla baya ilgili :) Gt650R TTC de onların çalışması.

detaylar için: http://www.hyosung-motors.de/gv650c.htm

lautreamont
20 Ekim 2006, 15:46
custom bir model bu, almanya hyosung bu konularla baya ilgili :) Gt650R TTC de onların çalışması.

Sağolasın Komutanım...

Bir ara bir araya gelelim tekrar yaf iboyu falan da alalım :)

ledo
20 Ekim 2006, 19:00
Buyrun fuardan iki resim daha. Bunlar için de Superevadan Orange rumuzlu üyeye teşekkürler.

http://i118.photobucket.com/albums/o104/theorangevaradero/Hyosoung-2.jpg

http://i118.photobucket.com/albums/o104/theorangevaradero/Hyosoung-1.jpg

Barış Şuşut
20 Ekim 2006, 19:20
bu motorlar marmarise gelse ben ne resimler çekerim ...