PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

speedygonzales
30 Haziran 2006, 21:52
Arkadaşlar uzunca bi süredir bi racer almayı düşünüyordum bu konuda bana yardımcı (cbr 125 tavsiyesi ile)oldunuz çok sağolun ama bu gün bi Hyosung gf 125 gördüm makine naked ama çok güzel 99 model fiyatıda 900 ytl bana çok cazip geldi motoda bi cızıltı var ama daha kullanmadım yanılmıyorsam eksoz bağlantısından geliyor kullanan varsa tavsiye edermisiniz?? Bu markayı alırken neleri göze alalım? Bide bu motoya mersin ve çevresinde grenaj takılabilecek yer varmı??? Aranızda Gf 125 e grenaj taktıran veya öyle gören varmı??yardım ederseniz sevinirim!!

trasher
01 Temmuz 2006, 12:58
arkadaşlar bugün rodajı tamamladım istinyeye gidip bakımı yaptırıcam dikkat etmem gereken neler var birde yağ olarak en kalitelisi ve sıcağa en çok dayananı 15/50 gibi bi değerdi zannedersem bundan almayı planlıyorum bunun dışında neler önerirsiniz...

trasher
01 Temmuz 2006, 14:49
naked motorlara ön camı hiç ama hiç yakıştırmıyorum sadece uzun yolda takıcaksın oda rüzgar gelmesin die yoksa er 5 lere falan takıyolar çok iğrenç oluyo tabii şahsi fikrim buda aynen öle olmuş :)

jakobien
01 Temmuz 2006, 14:56
hyosung çetesine yakıştıramadım hanki zevksiz böyle bişi yapmış yahu:)Biraz daha olabilirimsi

http://www.bikez.com/pictures/hyosung/2004/20874_0_1_2_gt%20250%20comet_Submitted%20by%20anon ymous%20user..jpg

aytskal
01 Temmuz 2006, 15:04
Bu kombinasyon nasıl?Gerçekten güzel BMW benzemiş.Aynalara dikkat far çok iyi.

http://img256.imageshack.us/img256/3213/hyosunggt250comet05bikepics434.jpg (http://imageshack.us)
Buda bir alternatif uygulaması çok daha kolay...
http://img172.imageshack.us/img172/7051/adsz1ix.png (http://imageshack.us)

jakobien
01 Temmuz 2006, 15:34
http://www.bikez.com/pictures/hyosung/2004/20877_0_1_2_gv%201000%20cruiser_Submitted%20by%20a nonymous%20user..jpg

gv 1000? varmı böle bişi üretiliyormu

Ballantyne
01 Temmuz 2006, 15:39
ya bende şu çift far olayından istiyroum... nerden buluruz nası yaparız acaba???

onursek
01 Temmuz 2006, 17:30
selamlar .. gt 650 r nin çıkabileceği max hızı merak ediyorum . bu motoru kullanan arkadaşlardan cvp bekliyorum teşekkürler

jakobien
01 Temmuz 2006, 18:50
260............................................... ...................

hakandemir
01 Temmuz 2006, 19:07
hımmm gt650 r için 260 kim yapmış nerde yapmış..neyse 5N 1 K gibi olacak ama merak ettim inanmadığımdan değil yani.....aytskal ikinci foto çok hoşuma gitti satmazsam bunu motoruma uygulamayı düşünüyorum..

atacanvet
01 Temmuz 2006, 20:53
babam çok rahat 200 yaptığını söyledi , daha fazla sıkıştırmamış , bende 190 ı gördüm .

onursek
01 Temmuz 2006, 23:42
yani 200 cıvarı max hız değil mi ? düz yolda hızı pozitif veya negatif etkileyecek bir artı yol şartı olmadığında en fazla 200 mü basıyor bu motor

Ballantyne
02 Temmuz 2006, 00:48
200 üstü rahat giden bi motor...
250likle 170 rahat gidildiğine göre 650liği sen hesapla...

conti
02 Temmuz 2006, 01:57
Herkese merhabalar

bugün motorsikletime ilk bakımı istinye motorda yaptırdım. Reklam yaptığım düşünülemesinden korkuyorum ama yine bir kaç detay yazmadan edemeyeceğim. çünkü; artık bence bu forumu hyosung bayi ve servisi olarak s adece istinye motor takip etmiyor. Bu nedenle diğer bayi ve servis çalışanları nasıl bir hizmet beklediğimizi nelerden memnun kaldığımızı tecrubelerimizi yazdıkça görecekler diye düşünüyorum. İstinye motorun servis bölümünde görevli Murat bey ilk olarak periyodik yapılması gereken işlemleri yaptı. Bana da ayrıntıları izah ederek. Motoru nasıl temizlemem gerektiğini sorduğumda yine pek samimi bir şekilde aklımda hiç soru kalmayacak şekilde bana motorumu nasıl (zarar vermeden ) temizleyeceğimi gösterdi. İşlerinin çok yoğun olmasına rağmen yaklaşık bir saat süren tüm bu işlemleri yaparken sorularımdan hiç sıkılmadan güleryüzlü bir şekilde benimle ilgilendi. Ben çok etkilendim.

yaklaşık 1100 km. devirmiş bulunuyorum. motorumun üzerinde yapmayı planladığım şu an için iki değişiklik var birinci eksoz ufak bir operasyon istiyor. diğeri ise kuyruk (çamurluk) bu değişiklikleri yapan, yada araştıran arkadaşlar var mı ? Global motor bu konuda hala bir açıklama yapmış değil ve bu konuda olumlu yada olumsuz global motordan bir dönüş bekliyoruz :(

Yakıtla ilgili deneyimlerim ise şunlar;15 .06 . 2006 tarihinde motorsikletimi teslim aldım. ve şu ana kadar 4 kere depo fulledim.

İlk depo ile 306 km. 0 - 306 arası
2. depo ile 404 km. 306 - 710
3. depo ile 395 km . 710 -1105

Netzo motorsikletin hayırlı uğurlu olsun . aramıza hoşgeldin :) Bu arada benimm motor da siyah ve şöyle bir olumsuz tarafı var çok çabuk çiziliyor ufak tefek çizikler bile sırıtıyor.

motorsikletimle ilk vukuatım yaklaşık 45-50 cm'den benzin deposunun üstünü disk kilidini düşümem oldu .bayağı yüksek bir ses çıktı ve kesin deponun eğildiğini düşündüm amam şükür çizik bile olmadı. Nasıl mı oldu bence nazar motoru yıkayıp parlattıktan sonra otoparkın önüne kuruması için çekmiştim. ve çok dikkat çekiyordu. Aksi taktirde disk kilidinin elimden kayıp düşmesi bence imkansız birşey...

Jakobine ben de diğer arkadaşlar gibi hyocuların buluşmasına tabii ki çoook katılmak istiyorum ancak biliyorsunuz benim ehliyetim yok ve şu an sadece hafta sonları sabah 5-12 arası kullanabiyorum motorsikletimi trafik polislerine yakalanmamak amacıyla. aslında şu ana kadar trasher in dediği gibi kaskımı ve montumu giyerek kullandığım için polislerin pek tepkisi almıyorum ama çarşamba ve akşam hala kara veremedim gelemezsem aklım hep orda olucak.
ayrıca Yolda bir hyosung gördüğümde bile dehşet heyecanlanıyorum. 23 tanesini bir arada görmeye kalbim dayanamaz herhalde :)

reco58
02 Temmuz 2006, 02:56
Arkadaşlar GT250 Race mi enduro mu? 2. el ilanlara baktım. Bazıları Race bazıları enduro demiş.

Ben chopper düşünüyorum. Ama benim gibi gezmeyi seven dostlarım ısrarla "enduro al" diyor. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Bir de istanbul içinde açıkça korkuyorum trafikten. Gidip çalışabileceğimiz, motor kiralayabileceğimiz bir pist var mı Avrupa yakasında?

selamlar tüm dostlara

yavuzk2004
02 Temmuz 2006, 03:41
reco58, gt250 naked bir motor, fakat gt250r ise race tipi bir motor.
arkadaşların endurocu anlaşılan ama gezmek için illa da enduro almana gerek yok. bende gv250 cruiser var (senin deyiminle chopper) gayet güzel her yerde kullanabilirsin tabi dağ bayır gitmez(gerçi gider ama ben kıyamam:) ) yani dağ bayır gezmeyeceksen istediğin tarzı al.

jakobien
02 Temmuz 2006, 17:13
Çok Yorucu bir yolculuğun ardından olm motorlar çok güsel repliği altında dün akşam çekilen foto atlar dinleniyor:)

http://img82.imageshack.us/img82/5880/untitled6sw.jpg

hyosung racıng team
02 Temmuz 2006, 21:03
Ben Hyosung gt 250 r sahibiyim motor bi harika motoru olsun sürüşü olsun mükemmel.Duyduklarıma göre yedek parça sıkıntısı falan var diyolar öyle bişe yok global motor da var.Global motora çok teşekkür ediyorum çok iyi bi firma artık 4 büyük hyosungla 5 büyük oldu.

jakobien
03 Temmuz 2006, 10:42
yedek parçada böyle giderlerse bir üst segmenttede japonların başını ağrıtacağa benziyor...

aiqa
03 Temmuz 2006, 11:02
yaklaşık 1100 km. devirmiş bulunuyorum....

Jakobine ben de diğer arkadaşlar gibi hyocuların buluşmasına tabii ki çoook katılmak istiyorum ancak biliyorsunuz benim ehliyetim yok ve şu an sadece hafta sonları sabah 5-12 arası kullanabiyorum motorsikletimi trafik polislerine yakalanmamak amacıyla.

Benim 550 km`de hala. Ne zaman 1000 olacak diye bekliyorum. Ehliyette yok henüz, çıkıp rahatça da dolaşamıyorum. Köprüden geçtim 5-6 kez, durduran olmadı ama stres içinde geçmek de keyif vermiyor. 500 km`den itibaren 8000 devir yapıyorum artık. İlk 500 km`de bir miktar rahatladım motor üzerinde ama hala bir parçam olmadı. Sanırım bir kaç 1000 km sonra ancak bütünleşebileceğim. Esasında gezmekten ziyade çalışmak lazım trafiğe kapalı bir alanda, ya da şu 4-5 gün süren ileri motor eğitimlerine katılmak lazım.

ARCHANGEL
03 Temmuz 2006, 13:41
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum GT 250 ile GT 250R arasında tek fark granajlarmıdır,Çükü bir arkadaşımın GT 250 sini var satmak istiyor bende talibim ama gönlüm 250R modelinde,bana arasında tek farkın granaj olduğunu granajında 1000 ytl ya taktırabileceğimi söyledi bunun aslı varmıdır.Hyosungcular olarak yardımcı olursanız sevinirim.

trasher
03 Temmuz 2006, 14:02
valla daha r modeline bire bir uygun bi grenaj görmedim ben far takımıda değişecek falan sanırım bu sana baya pahalıya patlar ama zannetmiyorum böyle bi parçanın globalin elinde oldugunu ayrıca bence r al hiç uğraşma eğer r istiyosan ma naked da güzel 2 sinide tavsiye ederim...

crato
03 Temmuz 2006, 14:55
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum GT 250 ile GT 250R arasında tek fark granajlarmıdır,Çükü bir arkadaşımın GT 250 sini var satmak istiyor bende talibim ama gönlüm 250R modelinde,bana arasında tek farkın granaj olduğunu granajında 1000 ytl ya taktırabileceğimi söyledi bunun aslı varmıdır.Hyosungcular olarak yardımcı olursanız sevinirim.

granaj, gösterge paneli, far vs. dışında kafa kısmındaki şasi bağlantıları da farklı. öyle 1 milyara falan taktırılabileceğini sanmıyorum. zaten sadece granajlar toplamı [(2*180$)+(2*111$)] yaklaşık 590$ yapıyor ki bunun daha kdv si bayi kârı vs. yanında farlar, gösterge paneli, şasi bağlantıları, aynaları falan da var :)

Ballantyne
03 Temmuz 2006, 15:13
bir başka nokta da R modellerinde ön fren çift disk, naked olan comet te ise tek disk...

muritu
03 Temmuz 2006, 17:10
arkadaşlar , arkadaşlar ,arkadaşlar bizsiz buluşma mı olur yahu :)
motorsuz hyosungcu bi artçıya ihtiyacı olan varsa ben yardımcı olayım:) yok bende fazladan boşyer var ve avrupa yakasından geçişcem buluşup gelebilirsin diyen varsa çok sevinirim bana yardımcı olsun, ordaki yeri bilmiyorum ?? :(

ibrahim cim bu sefer yavuzun verdiği kaskı unutmazsan sevinirim:) görüşürüz.

evet beklliyorum avrupa yakasındayım ...

Ben Hyosung gt 250 r sahibiyim motor bi harika motoru olsun sürüşü olsun mükemmel.Duyduklarıma göre yedek parça sıkıntısı falan var diyolar öyle bişe yok global motor da var.Global motora çok teşekkür ediyorum çok iyi bi firma artık 4 büyük hyosungla 5 büyük oldu.

evet hyosung 5 büyüğün içine 5 olarak girer fakat keşke fiyatı girmeseydi.. dün istinye motordan hakan beyle konuşmamda temmuzdan itibaren yeni fiyatlarla satacaklarını söylediler. .. artık iyice ulaşılmaz oldu benim için..kala kala kymco ck 125 pulsara kalacağım galiba :) tabii alabilirsem..

Çok Yorucu bir yolculuğun ardından olm motorlar çok güsel repliği altında dün akşam çekilen foto atlar dinleniyor:)

http://img82.imageshack.us/img82/5880/untitled6sw.jpg

be bu resmin ben zerini dün akşamdan bi yerden hatırlıyorum ama..:)

neler yaptınız bakim benden sonra jakob, ballantyn anlatın bakalım :)

açıkyol
03 Temmuz 2006, 17:43
Arkadaşlar,haftasonu Ankara'dan Emok festivaline gidip geldik.600 km civarı yol yaptım.Giderken düşük tempoda sürüş yaptık 60-80 arası gittik ve ortalama 3,5 /100 km tükettim.Dönüşte 80-100 arası tempoda gittik ben arada 130'lara çıktım ve ortalama 4l/100 km yaktım.Tamamen sorunsuz ve keyifli bir yolculuk oldu.Ancak 5. vites hızlanması özellikle 120'den sonra çok tatmin etmedi.Düzlükte tek kişi olmama rağmen 135'in üstüne çıkamadım.Acaba cok devirli hızlanmamış olmamdan veya henüz 2bin km'de olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi?Motor daha açılır mı?Bildiğim kadarıyla 170'leri görenler var.
Ancak uzun yolda da çok keyifli bir makinamız var arkadaşlar.

johnny_rook
03 Temmuz 2006, 17:57
açıkyol, ben izmite giderken 160 ı gördüm, bıraktım, daha gaz vardı gidecek, senin 135 i geçememen ilginç, uzun yolda beni tek rahatsız eden rüzgar yüzünden kaskıma dolan uğultuydu, seneye kesinlikle full face kask alacagım, çenesi açılanlarda uğultu problemi var

muritu
03 Temmuz 2006, 18:12
Arkadaşlar,haftasonu Ankara'dan Emok festivaline gidip geldik.600 km civarı yol yaptım.Giderken düşük tempoda sürüş yaptık 60-80 arası gittik ve ortalama 3,5 /100 km tükettim.Dönüşte 80-100 arası tempoda gittik ben arada 130'lara çıktım ve ortalama 4l/100 km yaktım.Tamamen sorunsuz ve keyifli bir yolculuk oldu.Ancak 5. vites hızlanması özellikle 120'den sonra çok tatmin etmedi.Düzlükte tek kişi olmama rağmen 135'in üstüne çıkamadım.Acaba cok devirli hızlanmamış olmamdan veya henüz 2bin km'de olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi?Motor daha açılır mı?Bildiğim kadarıyla 170'leri görenler var.
Ancak uzun yolda da çok keyifli bir makinamız var arkadaşlar.

jonny rook un da dediği gibi bu stede bi çok arkadaş 165 gi gördü..yakıt değerlerin normal açıkyol fakat son hız kesinlikle normal değil. bu senin rodajı tam uygun tamamlamayıp motoru yeterince açamamış olmandan kaynaklanıyor olabilir. yada motor devir ayarlarından da olabilir. bi servise göster istersen..bu arada 9-9.5 sn arası 0-100 hızlanman nasıl oda fazlamı ??

bu arada arkadaşlar avrupa yakası buluşma noktasına yani inönü stadı altına maslak üzerinden gidecek ve barbarostan devam edecekarkadaş varsa beni alabilirse çarşamba akşamı çok sevinirim.. ben muritu :wiinkk: eyw.

erhan535
03 Temmuz 2006, 18:42
5000 milyara comet bulduysan hemen al grenajı mrenajı düşünme bile cbrdan sonra ucak gibi gelir zaten beenmessen muriteye satarsın :)
arkadaşlar akıl vermek gibi olsında.ne diye comete grenaj takip uydurma yapmaya uğraşıyorsunuz ki..gt 250r ne kadar..8250ytl değil mi?
ama aramızda birlik olup bir bayiilik alsak.bize toptan bu motorlar 6.145ytl mal oluyor.bence grenaj takacanıza bunun organizasyonuna girin ve hepimiz bir hyosung sahibi olalım.

johnny_rook
03 Temmuz 2006, 18:54
arkadaşlar
biri naked bike diger de race, yani ayrı sınıflar, biri diğerinin daha hesaplısı falan değil, makinaları niye birinden alıp ötekine çevirmeye çalışıyorsunuz anlamadım, zamanında şahin alıp doğan görünümü vermeye çalışanlar vardı, biraz o eyleme benzemeye başlamış muhabbet :)

muritu
03 Temmuz 2006, 19:27
comet mi race mi okuyun ona göre alın !!!

arkadaşlargt comete grenaj takarsanız uygun olmaz çünkü biri race dğeri naked .bu arada 2 motor arasındaki farka değecek kadar farklılık var mesela kafa grenajı ,dijital gösterge, odaklı (mercekli) çift far, çift disk fren ve kaliperler ve ardçı tutamağı.. işte bunları o farka yaptırmak mümkün değil. bide didonun alçaltılması (direksiyon diyeyim) olayı var.ha bide duruşun race uygun olması için ayak takımlarının yerleri de farklıdır... kısaca iş grenaj işi değil katagori işi. aero dinamik yol tutuş işi. paranız varsa ve sevecekseniz ki bu yollardan geçmiş biri olarak hep söylüyrum mutlaka oturup hatta sürüp deneyin diye çünkü race yoruyor sürekli eğik yada trafik direği yutmuşunuzda dik durmaya çalışıyorsunuz gibi gidiyorsunuz. yok ama ben yarışcı ruhluyum uzun yol yapmam diyorsanız alın..değilse her ihtiyaca cevap verecek cometi alın..ha alırken bana gelin nerden nası kaça alacağınıza yardımcı olayım.. bilen bilir,motor aldırdığımı ama hala alamadımı :) yokmu şu arkadaşınıza bi comet satacak arkadaş:)

huooop alooooo beni kim alacak söyleyin bakalım buluşmaya avrupa yakası maslak yada inönüden???

trigger
04 Temmuz 2006, 06:18
ya millet ben feneryolunda oturuyorum herkes fenerbahçeden tesadüften bahsediyor ben oralardayım ama kimseyi görmedim???dünya göz hastenesinin ışıklarda 3-4 kere kırmızı gt gördüm bir ikisinde korna çaldım cewap vermedi bana arkadaş...bi keresinde merhaba bilem dedim kafasını çevirdi anlamadm yani ben bi o arkadaşı gördüm o da sallamadı beni :D nerdesiniz siz yahu??

cruiserdem
04 Temmuz 2006, 14:30
cruisererdem evet o bendim ve hatta sana sitemizi ziyaret etmeni de önermiştim hatırlarsan :)
bu arada yaptığın o büyük iyilik için sonsuz teşekkürlerimi tekrar sunmak isterim :)

crato rica ederim ne demek. Bu arada bu saatten sonramı mesajıma alıntı yapıyorsun diyerek yuh diyebilirsin bana. Tamam kabul ediyorum birazcık geç oldu. Bıraktığım yerden 50-60 sayfayı okuyarak son sayfaya kadar geldim. Bundan sonra günlük takip edeceğim. Böyle zor oluyormuş yahu. :)

Yarınki buluşmada Dolmabahçe de görüşmek üzere arkadaşlar. :)

muritu İş Kulelerinden gideceğim buluşma yerine, seni alabilirim. Maslaktaysan Kanyon' un önüne gelebilirsin mesela. Saat 18:30 gibi. :wiinkk:

Ralf
04 Temmuz 2006, 15:58

Granaj taktıramazsın zira; far, aynalar, göstergeler, direksiyon ve şasenin bazı kısımları farklı yaptırmaya başarsen bile maliyeti değmeyecektir

Arkadaşlar GT250 Race mi enduro mu? 2. el ilanlara baktım. Bazıları Race bazıları enduro demiş.

Ben chopper düşünüyorum. Ama benim gibi gezmeyi seven dostlarım ısrarla "enduro al" diyor. Sizlerin tavsiyesi nedir?

Bir de istanbul içinde açıkça korkuyorum trafikten. Gidip çalışabileceğimiz, motor kiralayabileceğimiz bir pist var mı Avrupa yakasında?

selamlar tüm dostlara

GT 250 naked veya naked sport olarak tanımlanan sınıfa giriyor enduro kesinlikle değil zaten enduro sınıfında HYOSUNG XRX 125 - 400 var sadece.

Oturma pozisyonu ne spor kadar yatık ne de enduro kadar dik

jakobien
04 Temmuz 2006, 16:24
istinye motoru tanımam buluşmada tanışırız benim de farkettiğim bişiler var istanbul motor ve istinye motoru lütfen karşılaştırma olayını bitirelim muruti seni günlük hayattada tanıyorum eğer bir reklam yapılacaksa bunun site üzerinden adminlere parası ödenerek yapılması gerekmekte aygün motor bu sitenin sponsorudur ve siteyi ayakta tutan gelirlerden biridir verdiği reklamla kadıköy yakasında kızıltoprak civarı tek bayi ve servisin bu kadar laf yemesi benimde canımı sıkmaya başladı ki istanbul motorda düzelmeler olduğunu hepimiz biliyoruz
bayileri birbirinden ayırmayın kim nereye yakınsa oraya götürsün veya memnun olduğuna buda toplam kaliteyi oluşturan sebeplerden biridir ayrıca kimseye dayatma beyin yıkama muabbetleri yapılmasına özellikle bu topicte izin vermedik vermedim vermeyeceğiz...bilmem anlatabildimmi

basbali
05 Temmuz 2006, 02:40
arkadaşlar kendime bitane 250gv almak istiyorum.parası problem değilde motor nasıl onu bilmiyorum.burada yazılanları okudum.motor hakkında kötü konuşulmuyor.Fakat kesin bir açıklamada yok.uzun yolda performansı nasıl,sollamaya çıktığında atakmı ki bu gerçekten çok önemli,yokuş çıkarken hızda düşme oluyormu,frenleri,gidonu tutuşu,uzun yolda yorgunluk yapıyormu?bu ve buna benzer aslında basit gibi görünen ama gerçekten önemli olan şeylere pek açık bir makale bulamadım.bu konularda gerçekten bu motoru kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.artısıyla eksisiyle nasıl bir motordur bilmek isterim.unutmayınki sizlerin anlattıklarıyla bu motoru alıcam yada almıyacam.beni yanlış yönlendirmezseniz sevinirim.
şu an aranızda değilim ama inşallah yakında aranızda olacam:cat:

muritu
05 Temmuz 2006, 03:10
basbali arkadaşım bende gv 250 yok ..ama bildiğim kadarıyla kometle benzer motoru kullanıyorlar ve de sorunsuz bi motor ..eleştirilerin olumlu olduğunu biliyorum. sitedeki arkadaşlardan kullnanlar:
fuat_rr (2006)
-MUSTURAKİ- (2006)
gokhankose (2006)
sunflorist (2006)
cruiserdem (2006) Gri - Siyah
blackone (2006) Gri - Siyah
Chief of HardAffairs Dept (2005)
moonlight123 (2005)
yavuzk2004 (2005) Gri - Siyah
tweety81 (2005)
Sindoman (???)
Prometheus06 (???)
CRaCKHeR (???)
maxcimus (???)
otisss (???)
kaptaniderya (2006) Gri - Siyah
dentist63 (???)
f-ender (2006) Bordo - Gri
vioref (2005) Gri - Siyah
Roland (2005) Gri - Siyah
Ramon Salvatore (2006) Gri - Siyah

bu arkadaşlardan birisi yardım ederse sevinirim. senden özelden bu arkadaşlara msj atabilirsin.msj atma kısmına nick leri yazman yeterli. umarım yardımcı olabilmişimdir. kolay gelsin.

trasher
05 Temmuz 2006, 10:49
DUYURU (bugünkü otoyaşam dergisinden aldım arkadaşlar iç sayfada isteyen bakabilir)

Axess'le bir motosiklet sahibi olmanın tam zamanı. Motor malzemeleri ve motorsiklet alışverişlerinizde şimdi peşin fiyatına Axess'e özel +4 taksit ve vade farklı 32 taksit fırsatı sizi bekliyor. Motosikletinizi Axess'le şimdi alın, güzel havaların keyfini çıkartmaya başlayın. AXESS KAZANDIRIR.

İŞTE KAMPANYA DAHİLİNDEKİ MARKALAR

GLOBAL MOTOR VESPA, HONDA, BİANCHİ, MONDİAL, ASYA, KANUNİ, RAMZEY, SİLKAR KYMCO, ÜNVERDİ, JİNLUN, HBİ MOTOR, OSMANLI, ŞAHSUVAROĞLU, MONERO,

sanırım yavaş yavaş ortalığı canlandırmak için değişik kampanyalar başlıyo e artık peşini olmayan arkadaşlar hadi sizde motor alabileceksiniz...

unumoq
05 Temmuz 2006, 11:44
selam arkadaşlar
listeye gt250 R ımı eklemeyi unutmayın madem bu konu sayesinde aldım :flower: bu listede adı olsun diymi ama :flower:

aytskal
05 Temmuz 2006, 12:53
Arkadaşlar comet ile GT R arasında düşündüğünüzden çok daha fazla fark var bir yerde parça dökümlerine rastlamıştım PDF formatında.Comet 100 km sonrası çok rüzgar yediriyor ben bu nedenle ufak çaplı bir grenaj düşünmüştüm ama yanıt alamadım bu revizyon öyle 1000 ytl gibi bir fiyata olabilecek iş değil en mantıklısı jakobien gibi yapmak motosikletleri diğer modeliyle değiştirmek.

MrSandman
05 Temmuz 2006, 16:43
05.07.2006
FİYAT DEĞİŞİKLİKLERİ
Ötv artışının subvanse edilmekte olduğu ve doların eski kuruna göre belirlenmiş olan fiyatlarımız için tahammül sınırları aşırı zorlanarak herhangi bir değişikliğe gidilmemişti.

Bununla birlikte firmaların yaşayabilmeleri için gerekli olan katma değerin sağlanabilmesi,hiç olmazsa zararların azaltılabilmesi adına Hyosung ürünlerinin de fiyat artışı zorunlu olacaktır.

Kısa bir süre daha mevcut fiyatlar ile direnmekte olduğumuzun motorseverler tarafından bilinmesini rica eder,yapılmış ama bekletilmekte olan artışın sitemizden duyurulacağını haber veririz.

Alıntı Global Motorun web sayfasından yapılmıştır.. http://www.globalmotor.com.tr/duyurular.asp
Kredi faizleri arttı diye alamıyordum şimdi faizler düşer motorun fiyatı artar gene alamayız.. :pale: Bu ülkede güzel olan hiçbirşey elde edilebilir değil ne yazık ki... :pr:

cruiserdem
05 Temmuz 2006, 16:53
arkadaşlar kendime bitane 250gv almak istiyorum.parası problem değilde motor nasıl onu bilmiyorum.burada yazılanları okudum.motor hakkında kötü konuşulmuyor.Fakat kesin bir açıklamada yok.uzun yolda performansı nasıl,sollamaya çıktığında atakmı ki bu gerçekten çok önemli,yokuş çıkarken hızda düşme oluyormu,frenleri,gidonu tutuşu,uzun yolda yorgunluk yapıyormu?bu ve buna benzer aslında basit gibi görünen ama gerçekten önemli olan şeylere pek açık bir makale bulamadım.bu konularda gerçekten bu motoru kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.artısıyla eksisiyle nasıl bir motordur bilmek isterim.unutmayınki sizlerin anlattıklarıyla bu motoru alıcam yada almıyacam.beni yanlış yönlendirmezseniz sevinirim.
şu an aranızda değilim ama inşallah yakında aranızda olacam:cat:

Dostum kesinlikle tavsiye ediyorum. Verdiğin parayı sonuna kadar hakediyor.
Bu motor anlatılmaz yaşanır. Bu akşam buluşmaya gelebilirsen artçım olarak performansını görme imkanın olur.:bounce:

trasher
06 Temmuz 2006, 17:42
arkadaşlar motorun arasına 100$ sıkışmış bugün öğrendim ama kıralan ayağı saolsun netzo(naco) beni eve bıraktıktan sonra tekrar kaza mahaline giderek parçayı alıp tekrar evime kadar getirdi onu kaynattırcam sinyalide 20$ mış onuda alacaz artık bi ara allah daha büyüğünden saklasın...

trasher
06 Temmuz 2006, 17:57
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim buda bana bir ders oldu bundan sonra çok daha dikkatli yol alıcam sizin orda olmanız moralimi düzellti çok tşk. ederim çizikleri pasta ile halledicem ufak tefek şeylermiş ayrıca sinyal 20$ vites ayağı 80$ mış ama sinyali alıcam vites ayağını eski parçayı kaynattırıcam yada farklı bi parça kaynattırcam ucuz kurtardık serefsiz adam aramadı tabii nie arasın cezdan kurtuldu arabasına bişey olmadı içi rahattır umarım hakkım varsa haram olsun nediim inşallah oda bi daha bu sefer kör gibi yola çıkmazda bi başkasının canını yakmaz...

aiqa ehliyet için inşallah kazanırsın die dua etmiştim ii oldu çok sevindim dier arkadaşın almamasına ii denk geldi :)

muritu
07 Temmuz 2006, 01:52
trasher geçmiş olsun, sana bir şey olmamış ya gerçekten hiç önemi yok motora olanların.

Buluşmaya iş nedeniyle gelemedim ne yazikki. 3. buluşmaya umarm geleceğim, hem ihliyetide almış olurum belki o zamana dek.

Bu arada gelişim sürücü kursunun ehliyet çekilişini de kazandım arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bir şekilişten hediye kazandım :cherry:

aaa çok sevindim hayırlı olsun..ben de çok beklemiştim ehliyet çekilişi için ama olmadı kısmet sanaymış e zaten bizde alıyoruz inş. CT sınav var ..darısı senin başına.. tekrar tebrik ederim aiqa.

trasher ..akşamdan bu yana iyisin umarım.. şu 100 $ meselesi ne anlayamadım adam mı sıkıştırmış ,değildir heralde ??

trasher
07 Temmuz 2006, 10:36
Murat ben sıkıştırmıştım sonra almayı unutmuşum. :pr:

Bu arada özel mesajlarına bakarsan sevinirim.:wiinkk:

dün pasta ile uğraştım bütün çizikler çıktı 1-2 tane çizik var onlar çok hafif iz olarak kaldı ama sorun diiil görüntüyü değiştirmiyo vites ayağını kaynattırmak için kaynakçıya gittim ama ben vitesi sökemem dedi bnde bi ara vitesi söküp kaynakçıya götürcem dökme oldugu için kaynak olayı çzor oluyomuş ama yinede yaparıs dedi yani benimö cepten sadece 30$ çıkıcak ve eski haline kavuşacak inşallah...

kanka ö.m attım sana telefonumu sende gönder bana yada bi mesaj çağrı falan yap bi ara toplanıp buluşalım bu tarafta.

trasher
07 Temmuz 2006, 12:22
bu akşam motorumu evde bırakarak yıllık iznimin ilk haftasını kullanmak için akçaya yazlığa gidiyorum gönül isterdiki motorla gitmek ama ailem orda izin vermezler gitsem bile dönemem :) zaten bu son kazadan sonra anladım ki yoluma bakmak kuralara uymak falan yetmiyo karşıdaki sokağın içine bakmak park halindeki araçların kapılarını kontrol etmek otobüs minübüs arkasından çıkan yayayı kontrol etmek karşındakinin en kötü ihtimalle yapabileceğini düşünmek gerekiyo sanırım bunun için biraz daha zamanım var haftaya p.tesi görüşürüz yarın sabaha karşı arabayla yola çıkıcam kendinize ii bakın görüşrüz...

2.buluşmanın linki herkes soruyo tekrar yazmakta fayda var.

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17024

aytskal
07 Temmuz 2006, 16:32
dün pasta ile uğraştım bütün çizikler çıktı 1-2 tane çizik var onlar çok hafif iz olarak kaldı ama sorun diiil görüntüyü değiştirmiyo vites ayağını kaynattırmak için kaynakçıya gittim ama ben vitesi sökemem dedi bnde bi ara vitesi söküp kaynakçıya götürcem dökme oldugu için kaynak olayı çzor oluyomuş ama yinede yaparıs dedi yani benimö cepten sadece 30$ çıkıcak ve eski haline kavuşacak inşallah...

kanka ö.m attım sana telefonumu sende gönder bana yada bi mesaj çağrı falan yap bi ara toplanıp buluşalım bu tarafta.
Ayağı sökmek çok kolay ancak alyan ve 10 anahtara ihtyacın var 10-11 takım çantasında mevcut milin ilerisindeki pasoda ters paso dikkat edin yalama olmasın çatal 10 ytl fiyata canavar gibi kaynatılıyor ancak aliminyum olduğu için çok ısıda kalırsa siyahlaşıp eriyiklerle doluyor usta yada sen eğe ile traşlamalısın sonrada boyamak gerekiyor bunun için aliminyum sprey boyalar var öneririm kaynağın kırığın içindeki boşlukları iyice traşlasın doldursun bu çok kritik sonra kaynattır eskisindende sağlam oluyor için rahat olsun...

trigger
07 Temmuz 2006, 21:46
arkadaşlar buluşmada gördüm ki pek çok arkadaş vites konusunda benim gibi sorun yaşıyor ondan yazıyorum:
perş günü hasanpaşa servise niyazi ustaya gittim 2 gün çıldırdı ve sonunda vitesi yaptı yumuşacık artık vitesim rahat rahat N a geçiyor. isteyen götürüp yaptırabilir ben memnunum.
kullandığım cilayı soran arkadaşlar olmuştu ÇBS nini mavi renkte jelimsi sıvı cilasını kullanıorum. çok kolay çok çabuk sürülüor. hafta 1-2 kere cilalatıyorum ben çok güzel parlıyor yıkama sonrası koşuyolunda yıkamada.

conti
07 Temmuz 2006, 21:52
trigger merhaba
buluşmada cilayı ben sormuştum daha dün aldım küçük bir kutuda ve mavi (çbs) demekki yanlış almamışm daha kullanma fırsatım olmadı. Hafta sonu motorsikletimi temizledikten sonra kullanmayı düşünüyorum. Pamukla cila sürsek çizilme olmaz değil mi?

ayrıca yarın ehliyet sınavım var motor sınavından minumum kaç almamız gerekiyor. ?

Teşekkürler