Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı
trasher
14 Haziran 2006, 14:39
ben kedileri çok severim oyüzden fazla takılmıyorum bu konuya zarar vermedikçe sorun yok zaten bizim otoparka 1 tane kedi bakıyo :) dierleri giremiyo savaş çıkıyo :) örtüde çok iyi korumuş verdiğim paraya değdi dogrusu... bide file ile kendi sırt çantamı (agzına kadar doluydu) çok rahat sabitledim bu olayı çok sevdim ben ya keşke daha önceden alsaymışım motorumu 40 dk de göztepeden taksime gitmek manyak zevkli bir duygu :)
aiqa
14 Haziran 2006, 15:52
aiqa motorun hayırlı olsun, bu kedi mevzusunu anlamıyorum, bizim otoparktaki kedilerde bir sorun var, ya benim motoru yada beni sevmediler :) motora yaklaşan yok
sağol johnny, bizim sitede çok fazla kedi var. Biri gelmezse diğeri geliyor. İnsanlara da fena alışmışlar. Pist diyorsun kaçmıyorlar. Motorda branda yokken yaklaşmıyorda, daha brandayı örterken uzaktan süzmeye başlıyorlar. :pr:
bide file ile kendi sırt çantamı (agzına kadar doluydu) çok rahat sabitledim bu olayı çok sevdim :)
benim de file almam gerekli. GT250R yada GT250`ye çanta alan oldu mu? yoksa file ile kullanmak rahat olur mu?
Ertuğrul_Öz
14 Haziran 2006, 16:10
Motorun hayırlı olsun
File kullanmanızı pek tavsiye etmem. Filenin kancaları ucundaki plastik parçaları kısa sürede parçalanıyor ve motorun boyasını resmen kazımaya başlıyor. Onun yerine kendinize güzel bir sırt çantası edinirseniz. hem eşyalarınızı habire elinizi arkaya atıp "acaba file çözüldü mü" diye kontrol etme ihtiyacı hissetmezsiniz hem de olası bir kaza durumunda sırtınızı (tabi çantaya sırtınıza batacak nesneler koymazsanız) korursunuz.
Arkaya koltuk üstü soft çantalardan bir tane alabilirsin
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43991
Bizim mahallenin kedileri cruiserci benim eski motorun üzerinden inmiyorlardı ama anlaşılan race pek tarzları değil:mrgreen:
trasher
14 Haziran 2006, 16:45
File kullanmanızı pek tavsiye etmem. Filenin kancaları ucundaki plastik parçaları kısa sürede parçalanıyor ve motorun boyasını resmen kazımaya başlıyor. Onun yerine kendinize güzel bir sırt çantası edinirseniz. hem eşyalarınızı habire elinizi arkaya atıp "acaba file çözüldü mü" diye kontrol etme ihtiyacı hissetmezsiniz hem de olası bir kaza durumunda sırtınızı (tabi çantaya sırtınıza batacak nesneler koymazsanız) korursunuz.
o kancalar gerçekten çok tehlikeli ama onlara ben soyulunca tekrar bi formul düşünüyorum file olayındada kask var kafada; kafa dönmüyo arkayı göremiyom çok komik oluyo 2 de bir ışıklarda durunca kaskı çıkartıp arkaya bakıyorum yinede çok sağlam bağlıyorum file gerçekten kullanışlı bişi
bide motoruyla her sabah karşıya geçen var mı anadolu-avrupa 8.00 - 8.20 civarları kimseyi göremedim daha hyosunglu :)
johnny_rook
14 Haziran 2006, 16:47
o zaman bizim otoparktaki kedilerde curisecı, zaten kelli felli kediler hepsi,
gece görsen korkarsın o kadar besili, demek o yüzden benim comete burun kıvırıyorlar........:) iyi iyi..
file mevzusunda akira haklı, ben aldım ve plastikler ikinci gün düştü, gerçi ben
bantladım uşları öyle kullanıyorum, şimdilik bir problem çıkarmadılar
açıkyol
14 Haziran 2006, 16:50
Ben fileyi kancalarını çıkarıp kullanıyorum.İlerden sele altındaki kancalara takıp gerdiriyorum.Gayet sağlam ve sorunsuz oluyor.
Sırtçantası ancak kısa mesafede kullanıyorum.
Uzunyol için topcase düşünüyorum ama bağlantı demiri vs nasıl halledilir bilmiyorum.
Garanti gidecek korkumuzdan elimizi süremiyoruz ki.
Arkadaşlar;67 sayfaya ulaşan topic içinde kaybolan öyle çok faydalı bilgi ve deneyim var ki,bunlar başlıklar veya maddeler halinde toparlanıp en baştaki sayfaya veya başka bir bölüme konabilir mi ne dersiniz?
crato
14 Haziran 2006, 17:01
Ben fileyi kancalarını çıkarıp kullanıyorum.İlerden sele altındaki kancalara takıp gerdiriyorum.Gayet sağlam ve sorunsuz oluyor.
Sırtçantası ancak kısa mesafede kullanıyorum.
Uzunyol için topcase düşünüyorum ama bağlantı demiri vs nasıl halledilir bilmiyorum.
Garanti gidecek korkumuzdan elimizi süremiyoruz ki.
Arkadaşlar;67 sayfaya ulaşan topic içinde kaybolan öyle çok faydalı bilgi ve deneyim var ki,bunlar başlıklar veya maddeler halinde toparlanıp en baştaki sayfaya veya başka bir bölüme konabilir mi ne dersiniz?
düzenli aralıklarla düzenleme işlemini yapıyoruz merak etmeyin. bu arada topcase, koruma demiri vs. ile garantiyi iptal etmezler merak etmeyin. :) ne yürüyen aksamı bozar ne elektrik ne de motor.. ee, sorun ne ki o zaman? :)
alarm vs ile elektrik aksamı bozulabilir diyorlar o yüzden garanti konusunda sorun olabiliyor. egzoz konusunda ise hyosung avustralya sitesinde satılan hyosungun kendi pist egzozu var(300$ civarıydı galiba) o garantiyi bozmaz.
ayrıca, yunanistanda bulunan bir şirket ile irtibata geçmiştim bir ay önce comet egzozları ve diğer aksesuarları için, geçen gün yine mail atmışlar istediğiniz parçalar var mı söyleyin diye.
bağlantı demiri işini en olmadık motorlar da bile hallediyorlar, bence sorun olmaz.
bide motoruyla her sabah karşıya geçen var mı anadolu-avrupa 8.00 - 8.20 civarları kimseyi göremedim daha hyosunglu
ben genelde 07:15-07:30 arası geçiyorum 1. köprüden bi de komtan var o biraz daha geç geçiyor galiba...
Ballantyne
14 Haziran 2006, 17:39
filenin ucundaki kancaları çıkarıp dağcı klipsleri (karabina) ile kuyruğun altından bağlama yapılabilir... hem çizme kırma vs. gibi problem olmaz hemde açılma çözülme gibi bi sorunla karşılaşmayız...
gamas
14 Haziran 2006, 19:47
12.06.2006 saat 15.00 civarı bayiden istek yaptığım parçalarım (ayna ve sinyal)bu sabah kargo ile ana depodan bayiye gelmiştir.globalmotora ve öncelmotor emre arkadaşa teşekkürler.
NETAFIM
14 Haziran 2006, 23:16
arkadaslar yaklaşık 1 aydır forumları sıkıca takıp ediyorum ama sesimi pek çıkarmak istememiştim en sonunda Allah izin verirse haftaya gt 250 r ımı alıyorum fakat istanbul motor mu istinye motordanmı alacagıma karar veremedim forumdaki şikayetleri kendileriyle de konustum,açıkçası ikilemde kaldım sahrayıcedit de oturuyorum goztepe civarındakı arkadaslarla yuz yuze gorusebılırsek yardımcı olabıleceklerını sanıyorum bı yardımcı olursanız sevınırım en azından bahaneyle cbr r6 sahıbı arklarla takılıp toz yutmaktansa hyosungcu ekurıler kazanmış olurum:)
muritu
15 Haziran 2006, 02:20
arkadaslar yaklaşık 1 aydır forumları sıkıca takıp ediyorum ama sesimi pek çıkarmak istememiştim en sonunda Allah izin verirse haftaya gt 250 r ımı alıyorum fakat istanbul motor mu istinye motordanmı alacagıma karar veremedim forumdaki şikayetleri kendileriyle de konustum,açıkçası ikilemde kaldım sahrayıcedit de oturuyorum goztepe civarındakı arkadaslarla yuz yuze gorusebılırsek yardımcı olabıleceklerını sanıyorum bı yardımcı olursanız sevınırım en azından bahaneyle cbr r6 sahıbı arklarla takılıp toz yutmaktansa hyosungcu ekurıler kazanmış olurum:)
netafım, istinye motor için benim kaldığım yer yakın olduğu için arkadaşlara göstermiştim..sana da yardımcı olabilirim. beraber gideriz istersen..yalnız gidersende orda patron: hakan bey var onu bulursan yardımcı olacaktır.
ballantyn;naptın motoru..cuma gün beraber teslim alalım.kaçta gidicen..bende ilk hayırlayan olmuş olayım.
Ballantyne
15 Haziran 2006, 09:33
muritu cuma günü işten izin alamıycam muhtemelen... cumartesi sabah erkenden gidicem teslim almaya... o taraflarda motoru kullanıp alışabileceğim boş bi yer varmı??
aiqa
15 Haziran 2006, 10:30
Merhaba, ben göztepe`ye yakın oturuyorum. Ben motoru istanbul motordan aldım, indirim yapmadılar, en ufak bir hediye vermediler, soğuk davrandılar ve bir sürü şey ama motoru dedikleri gün teslim ettiler. Buradaki şikayetlerden haberdar oldklarından beri ilgi ve alakaları epey düzeldi. Bence git konuş iki yerlede, pazarlığnı yap. Kim daha iyi fiyat verirse ondan al.
trasher
15 Haziran 2006, 10:31
muritu cuma günü işten izin alamıycam muhtemelen... cumartesi sabah erkenden gidicem teslim almaya... o taraflarda motoru kullanıp alışabileceğim boş bi yer varmı??
nasıl alcaksın motoru yani kim getircek km.paşa ya
arkadaslar yaklaşık 1 aydır forumları sıkıca takıp ediyorum ama sesimi pek çıkarmak istememiştim en sonunda Allah izin verirse haftaya gt 250 r ımı alıyorum fakat istanbul motor mu istinye motordanmı alacagıma karar veremedim forumdaki şikayetleri kendileriyle de konustum,açıkçası ikilemde kaldım sahrayıcedit de oturuyorum goztepe civarındakı arkadaslarla yuz yuze gorusebılırsek yardımcı olabıleceklerını sanıyorum bı yardımcı olursanız sevınırım en azından bahaneyle cbr r6 sahıbı arklarla takılıp toz yutmaktansa hyosungcu ekurıler kazanmış olurum
ikilemde falan kalmana gerek yok adres belli avrupa yakasındaki hyosung bayii leri.... istinye motor çok ii 8.250 herşey dahil+kilit+disk kilidi+file ve memnuniyet :) bnde göztepede oturuyorum ama gidip istinyeden aldım bnce orayı tercih etme...
johnny_rook
15 Haziran 2006, 10:46
demek ki bu formu etkisini göstermeye başladı, bu da güzel bir şey
ama keşke buna gerek olmasada bu düzgün hizmeti içlerinden gelerek verseler,
seninde dediğin gibi aiqa, ben olsam gider iki üç yer ile pazarlık yaparım, kim daha iyi hizmet veriyor, kim daha avantajlı fiyat veriyor ise ondan da motorumu alırım. Burada önemli olan biz kullanıcıların çıkarları, bayilerin bunu anlaması lazım artık. Alternatifler çoğaldıkça kendini ulaşılmaz zanneden bazı esnaf insafa gelecektir.
Ballantyne
15 Haziran 2006, 11:04
nasıl alcaksın motoru yani kim getircek km.paşa ya
k.m.paşaya götürmiycemki motoru... sahrayıcedite getiricem... :)
ben getiricem... 1-2 saat motora alışma süresi var... ondan sonrasını hallederim... ;)
sirkeciden arabalı vapula hareme geçicem... önce fenerbahçeye gider güzel bi kahvaltı ederim muhtemelen...
:cherry:
PrOleTeR
15 Haziran 2006, 11:26
Arkadaşlar gt250 r için,1000km bakımında değistirilen yağ filitresinin fiyatını biliyormusunuz?(yağ hariç)
crato
15 Haziran 2006, 11:41
Arkadaşlar gt250 r için,1000km bakımında değistirilen yağ filitresinin fiyatını biliyormusunuz?(yağ hariç)
8 €
(dikkat şu anda mesajı minimum karakter sayısına ulaştırabilmek için yazılmış yazıyı okumaktasınız.)
provomr
15 Haziran 2006, 12:59
surucu kurslarinin egitim surusleri yaptiklari, tenha fakat imarli bir cadde var. bende motoru goturmeden once orada birsure turlamistim. sorarsan gosterirler. sahil yolundan besiktasa gitmek ise cok zevkli. genelde yogun trafik yok ve guzel virajlari var.
Ballantyne
15 Haziran 2006, 13:02
surucu kurslarinin egitim surusleri yaptiklari, tenha fakat imarli bir cadde var. bende motoru goturmeden once orada birsure turlamistim. sorarsan gosterirler. sahil yolundan besiktasa gitmek ise cok zevkli. genelde yogun trafik yok ve guzel virajlari var.
istinye motordakiler bilirler haralde söylediğin yeri... birde carrefour'un oraya yakın olduğunu söylemişlerdi... eğer yakınsa oranın otoparkı da olabilir...
http://www.bikez.com/pictures/hyosung/2004/20874_0_1_4_gt%20250%20comet_Submitted%20by%20anon ymous%20user..jpg
buyrun ön cam...
gamas
15 Haziran 2006, 15:10
www.bikez.com/bike/rating.php?idbike=21681
adresine girdiğinizde 2005 gt 250 lerin rating değerleri var.
marka gözetmeden başka nakedlerle karşılaştırmış.
alta giriş yapılarak başka motosikletlerlede karşılaştırma yapılabiliyor.
ben 2006 honda cbf 250 ile karşılaştırdım.
genel rating hyosung 2005 GT 250 : 73
honda 2006 CBF 250 : 66.5
kriter değerleri siteden bakılabilir.
marka tutkunu olanlara duyurulur...
trasher
15 Haziran 2006, 16:11
valla ben bir marka tutkunuyum(ama kör fanatiklerden değil) arabam honda scooter vardı honda, hondam.com sitesine üyeyim... yeni motorumun da 600RR olmasını isterdim ama tabiiki tercihim kaliteyi en üst seviyede tutan, paramın ve isteklerimin tam karşılığını veren motordur cbf250 ile hyosung arasında kalmıştım buyüzden bu bütçeyle HYOSUNG GT250R oldu bundan da çok memnunum iyikide böyle bişey almışım seneye para toplarlayabilirsem 600RR yada en kötü 600f almak isterim. Marka tutkunu olmak kötü bişey değil ama önemli olan gerçekleri görmek. Honda arabaları performans a yönelik araçlardır ama konfor azdır buna rağmen çok seviyosanız arabanızı işte bu gerçek marka tutkunluğudur yoksa her postun altında tabiiki HONDA demek yanlış olur....
muritu
15 Haziran 2006, 17:10
Ballantyne oraya en yakın carrefour un otoparkı var ..fakat ct dolu olur. ama genede bi boşluk bulup çalışabileceğini umuyorum..kime sorsan gösterir..eğer carrefoura da ben götürmiim diyorsan.(yanlış hatırlamıyorsam ehliyete yeni yazılmıştın vede vitesli motor kullnamamıştın..sana motoru alıp getirecek birini ayarlayacaktık.. yokmu biri..buraya sor demiştim noldu..senin yerine ben mi soriim:)) istinye motorda murat bey var; serviste..ona danış ;o yada boşta bi eleman seni arkasında carrefoura kadar bıraksın.. benim adımı verebilirisn lazım olursa..itüden murat maslakta oturuyor (benim gibi gt 250 bakıyor )o tavsiye etti dersen bilirler.yardımcı olurlar..CT ne yazıkki ben meşgulum..sabah da akşamda.cuma olsa bizzat üşenmez sana yardımcı olurdum.kusura bakma.
arabaci
15 Haziran 2006, 17:28
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16049
bu link e bi göz atın hyosung ların kapasitesi ve güzelliğinin iyice farkına varmamız için ben yaptım. SANAL modifiye...
Ballantyne
15 Haziran 2006, 17:46
yanlış hatırlamıyorsam ehliyete yeni yazılmıştın vede vitesli motor kullnamamıştın..
ehliyeti yeni aldım ama vitesli motorla öğrndim ben motosiklet kullanmayı...
hatta hyo bile kullandım bi kez... ama genede tereddütlüyüm biraz... 1-2 saat ısınma turu iyi gelecektir bana... muritu bu arada arkadaşımla beraber gideceğiz... onun cbf 500ü ile... tek motor gidip 2 motor dönecez...
tek problem o bölgeyi bilmiyorum... o yüzden nerde kullanabilirim diye sordum... ama ilgin için tekrar sağol...
muritu
15 Haziran 2006, 17:55
ehliyeti yeni aldım ama vitesli motorla öğrndim ben motosiklet kullanmayı...
hatta hyo bile kullandım bi kez... ama genede tereddütlüyüm biraz... 1-2 saat ısınma turu iyi gelecektir bana... muritu bu arada arkadaşımla beraber gideceğiz... onun cbf 500ü ile... tek motor gidip 2 motor dönecez...
tek problem o bölgeyi bilmiyorum... o yüzden nerde kullanabilirim diye sordum... ama ilgin için tekrar sağol...
cbf 500 kim siteden birimi..neyse iyi olmuş birini bulduna sevindim.aklım kalmıştı..vitesli motorla da almana sevinim..bu da çok iyi.kullanırsın umuyorum. dediğim gibi ben gelebilseydim sana gösterirdim yerini. ama kolay, istinye motorun önündeki yolu hemen takib edecen yolun sonu ikiye ayrılıyor zaten oraya varmadan carefour görünecek .takribi 1km var yok.onun dışında boş alan bakman lazım..belki yukarlarda olabilir. ama otopark sana yetecektir.
hayırlısı olsun ,kazasız belasız kullnaman dileğiyle..
darısı başımıza.
NETAFIM;istinye motor konusunda herhangi bi sorun için bende yardımcı olurum, bana yakın yerini de gösteririm..kolya gelsin.
NETAFIM
15 Haziran 2006, 18:01
eyvallah muritu darısı senin başına diyelim bu arada hakan beyle de konusalım sana hafıf bı ıskonto yapsın artık bu kadar motorseveri yonlendırdın onlara:) ballantyne ile bı goruseyım olmadı beraber gecersek hep bırlıkte alırız hem bende proseduru ogrenmiş olurum hemde tanısıp kaynasmıs oluruz
muritu
15 Haziran 2006, 18:23
eyvallah muritu darısı senin başına diyelim bu arada hakan beyle de konusalım sana hafıf bı ıskonto yapsın artık bu kadar motorseveri yonlendırdın onlara:) ballantyne ile bı goruseyım olmadı beraber gecersek hep bırlıkte alırız hem bende proseduru ogrenmiş olurum hemde tanısıp kaynasmıs oluruz
:)
sağol çağlar.. bakalım alamıyoruz ki alsak..
hakan beyle ben bi kere taıştım..ne onun benden böyle bi isteği oldu neden ben ona teklif ettim..tamamen iyi niyetli buradaki arkadaşlara yardımcı olmak açısından.nerde diye sordukalrında bilgimizi paylaşıp yönlendirdik arkadaşları.sonuçta ben bu yaz motor alamayabilirim..ama alan arkadaşilara yardımcı olmanın mutluluğuna ve dost kazanmanın sevincine erişmiş olurum..saygılar .hayırlı olsun.
senin benim hakkımda düşüncelerin içinde teşekkür ederim.
aythakan
15 Haziran 2006, 19:10
Global Motor Yetkilileri Dikkatine
Eminim sizde burayı takip ediyorsunuzdur.
Antalya bölgesinde Hyosung 250 comet i test edebileceğimiz (Deneme Sürüşü) bir bayiniz varmı. Benim bildiğim bir tane bayiniz var. O da parasını vermeden teker dönmez diyor. Bende binmeden hayatta beş kuruş para vermem. Antalya da bi tane bile test motorunuz yokmu. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bilgiyi özel mesaj olarak atarsanız daha iyi olur. Topic içinde okumama gibi bi olayı ortadan kaldırmış oluruz.
conti
15 Haziran 2006, 21:33
merhabalar
ufak bir karışıklık oldu galiba Kocamustafapaşa gtr 250götürecek olan benim ama nasıl götüreceğim hala belirsiz çünkü ehliyetim yok ve vitesli motor hiç kullanmadım. neyse muritu ile de konuştuk bir şekilde halletmeye çalışacağız.
Bu arada motorsikleti cumartesi günü teslim alacağım. muhtemelen öğleye doğru çünkü öğleden önce ehliyet için sağlık raporu almam gerekiyor.
-arkadaşlara motor için pazarlığı pazar günü yaptım ve bir haftadır motoruma kavuşma heyecanıyla uyuyamıyorum işte sarhoş gibiyim bu hafta işten atılmassam daha hiç atılmam galiba :)
Kocamustafapaşa motorsikleti nasıl getirceğim konusunda ilginç fikirleri olan arkadaşlardan yorumlar beklerim. :)
Teşekkürler
aytskal
15 Haziran 2006, 22:07
Arkadaşlar thundersss öldü yaşasın aytskal artık nick im thundersss değil aytskal saygılar bu arada yokmu continin motosikletini alacak biri ilk günden sıkıntı yaşamasın biraz önce GS500 kullandım gerçekten çok seri bir makine tabi bizim hyosung a göre ama kullanımı daha zor üstelik bizim makine daha güven veriyor 100 km de inanılmaz bir sarsıntı ve rüzgar vardı benim hyo gün geçtikçe daha oturuyor vitesler dahil Allah nazardan saklasın
Ertuğrul_Öz
15 Haziran 2006, 22:08
Arkadaşlar ben iyiden iyiye koruma takozu takmaya niyetlendim.Sanırım şu boşluğa bir güzellik yapabilirim.
http://img232.imageshack.us/img232/3623/nalttakoz4xp.jpg (http://imageshack.us)
Ama buralarda devrilme takozu bulamadım. Acaba fiyatlarını bilen (ve eğer fiyatları uygunsa bana kargoyla gönderecek birisi var mı ?)
Devrilme takozu monte etmekle ilgili denemede bulunan var mı ?
aytskal
15 Haziran 2006, 22:10
[
Devrilme takozu monte etmekle ilgili denemede bulunan var mı ?[/QUOTE]
Ben buldum ama M 10 yada M 8 civata yatağı istiyor fream slidder diyorlar adına kawasaki ye git oradan mutlak uydurursun çok çeşit var...
Ertuğrul_Öz
15 Haziran 2006, 22:22
Yaw ben Samsun'dayım Kawasakiye nasıl gideceğim ki:mrgreen:
Peki Bu frame sliderlar kaç para oluyor ? Olmazsa plastikten tornada kendim birtane çekeceğim artık.
aytskal
15 Haziran 2006, 22:30
Yaw ben Samsun'dayım Kawasakiye nasıl gideceğim ki:mrgreen:
Peki Bu frame sliderlar kaç para oluyor ? Olmazsa plastikten tornada kendim birtane çekeceğim artık.
Ankara dostum kawa vardır mutlaka orada olmazsa orada yap daha güzel olurda nereye monte edeceksin uçlarına renkli kaliteli plastik takozda koyarsan çok güzel olur 80 euro dan başlıyordu 5-6 tip ve uzunlu kısalı tekli çoklu seçenekler vardı bazıları fosforluydu motorun orjinal parçası gibi duruyorlardı yanlız sana tavsiyem döküm yapma çabuk kırılır sen çakıyorsun bu işlerden bu arada yazımında ufak hata olabilir(fream slider)bana komtan tavsiye etmişti hatta nette satılan yer bile göstermişti halledersen resmedersin artık
Ertuğrul_Öz
15 Haziran 2006, 22:35
Sağol.
80 EUR ona vermektense kendim yapmayı tercih ederim doğrusu. (Yazımımda hata yok. Gerçek adı frame slider mış. Google da aratırsan bir sürü bulabilirsin.)
Ama tekniği kaptım sayılır. Kısmetse haftaya bitirip resimlerini eklerim
blackhawk
16 Haziran 2006, 01:15
Selam arkadaşlar ben cbr 125 im için galeride gördüğüm HYOSUNG GT 250 aynasını sordurdum.Adam bana tanesi için 160 ytl dedi .Bende oha dedim ahli ile abi doğrumudur bir aynasının bu kadar olduğu yoksa adam bizi kazıklamaya mı kalktı.
muritu
16 Haziran 2006, 01:25
merhabalar
ufak bir karışıklık oldu galiba Kocamustafapaşa gtr 250götürecek olan benim ama nasıl götüreceğim hala belirsiz çünkü ehliyetim yok ve vitesli motor hiç kullanmadım. neyse muritu ile de konuştuk bir şekilde halletmeye çalışacağız.
Bu arada motorsikleti cumartesi günü teslim alacağım. muhtemelen öğleye doğru çünkü öğleden önce ehliyet için sağlık raporu almam gerekiyor.
-arkadaşlara motor için pazarlığı pazar günü yaptım ve bir haftadır motoruma kavuşma heyecanıyla uyuyamıyorum işte sarhoş gibiyim bu hafta işten atılmassam daha hiç atılmam galiba :)
Kocamustafapaşa motorsikleti nasıl getirceğim konusunda ilginç fikirleri olan arkadaşlardan yorumlar beklerim. :)
Teşekkürler
haklısın conti yaa kusura bakma ..okadar çok kişiyle ilgilendim ki hepsinin bi nicki bide kendi adı var..valla en sonunda çorba oldu:) sendin doğru motoru aldırmak isteyen..bak biri bulundu bile bizim gökhan namıdiğer trasher..iyilik sever kardeşim benim..sana yardımcı olacak .özelden bağlantıyı kur.benim ct dolu gelemicem.diğer arkadaşlara da söyledim ct pazar doluyum. ama trasher sana yardımcı olacaktır. oda istinye motordan aldı gecen aynı motoru.
araban varmıydı fatih senin..araban varsa beraber gidin tasher geri getirsin sona sende onu bırakırsın..yoksa gökhanın artçı deneyimi varmı bilmiyorum ama beraber dönün sona sen gökhanı taksiyle yollarsın..bence aslında biraz çalışın sizde carrefour da dicem ama fatih sen daha ehlliyet almadın,şimdi yatırırsın motoru olan motora olur..:) bi bağlantı kurun.olamzsa başka birine bakalım.
istinye motordan hakan beye de benden bahsedin mutlak çook selam söleyin,bak artık ona gönderdimiz adamları karıştırır olduk o derece yanii:) ehe ehehe..
akira..thunderss noluyonuz yahu ..bide sizin nickleri mi takib edecem ben zaten dünyam dönmüş..iki dünya olmuşum,noldu nie değiştiniz :queen: öperim ikinizide :rendeer:(ya harbiden başım dönüyoo bak..nabzımmı düştü nee ohaa ..dakikada 50 ,uzanim bari biraz..bayılmadan:silent: )
trasher, conti ikinizin de gözlerinizden öperim..istinye maslak hattını kullanırsanız ,borsanın yanından İTÜ vadi yurtlarını bulun,bana gelin gelmeden önce arayın.senin şu gıcır 55 i bi göriim demi ama:) gökhanda var numaram.sizi bi göriim. sona salıcakla gidin..herkese kapım açıktır.
arkadaşlar bukadar adamız bunca sayfa yazılmış.toplaşın bana bi motor alın artık yav..sevaptır.ben gariban kaldım aranızdaa:)
trasher
16 Haziran 2006, 01:56
tamam ozaman c.tesi hayırlısıyla gider alır geliriz motorunu ben c.tesi daha erken gelmeye çalışıcam
muritu artçı deneyimim var (tabii ona deneyim denirse biliyosun bnde yeni başladım kullanmaya) yinede tek kişi daha risksiz olur bnde motoru ilk aldıgımda ark. getirmişti paşaya bn arabayla gitmiştim :)
bu arada depoyu ogün fullledim şu an kırmızı çizgi ve üstünde bir çizgi daha mevcut ve kilometre 275 demekki rodajdan sonra ben bunu 400 e zorlarım süper bişi :)
bu akşam bikaç tane sayamadım gt250 gördüm yine tesadüfte bnde görmedim cafe bahçede oturuyodum çıkarken gördüm yine görüşemedik görmüşsünüzdür beni :( kesin yolumu yoksa denk gelemiyecez :)
aiqa
16 Haziran 2006, 09:34
Merhaba arkaşlar. Deneyim kazanmak ve rodajı biran önce bitirmek için dün epey gezdim. İşe de motorla gitmiştim. Mecidiyeköy`den köprüye çıkacaktım, ışıklarda bekliyordum ki 1000cc lik eski kasa bir yamaha aynama çarptı. Böylece başka bir araçla ilk teması da sağlamış oldum :queen:
Daha sonra Bostancı sahil yolundan, caddeden geçtim. Belki gören olmuştur :cherry: Yaklaşık 2,5 saat gezdim. Bileklerim, omuzum, boynum ağrımadık yerim kalmadı.
Artık eve dönecektim ki debriyaj kolunun bir garip olduğunu farkettim. Sanki debriyaj teli gevşemiş de kol boşta kalmış gibi. Kolu sıkmadığımda normalde gergin durur fakat şimdi gevşek ve boşta sallanıyor gibi. Tam sıkınca işini görüyor ama belliki bir sorun var. Sanırım yarın servise götüreceğim, sorun nedir fikri olan var mı?
Ertuğrul_Öz
16 Haziran 2006, 09:50
Ortalık biraz şenlensin.
Bu motorları tanıyabildiniz mi ?
http://img141.imageshack.us/img141/7716/grifon10zq.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/1378/milano05gt1tm.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/1781/bazooka14lx.jpg (http://imageshack.us)
Bunlar italjet firmasına ait Hyosung gt 650 motor ve şasisini kullanan tasarımlar. İtaljet bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmasa da uzmanlar üretime geçirileceğine kesin gözüyle bakıyor.
johnny_rook
16 Haziran 2006, 10:49
conti, trasher, ballantyne eger ortak bir saatte anlaşırsanız, ben de size katılabilirim motorumla, c.tesi öğleden sonra o taraflarda işim var
Gürkan Anbarlı
16 Haziran 2006, 10:51
Ortalık biraz şenlensin.
Bu motorları tanıyabildiniz mi ?
Bunlar italjet firmasına ait Hyosung gt 650 motor ve şasisini kullanan tasarımlar. İtaljet bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmasa da uzmanlar üretime geçirileceğine kesin gözüyle bakıyor.
60'lı yılların sonunda Triumph Bonneville 650 motorundan Griffon 650 üretti Italjet, sonra Grifon 900 'lar geldi malum.
Triumph Güç Üniteli Grifon 900 konsepti
http://www.italjet.com/eng/company/img/grifon.gif
Grifon ve Bazooka modellerinin 650cc lik versiyonlar için Italjet firması 2006 yılı itibari ile Hyosung GT650 'nin güç ünitesi ve şasisini alıyor, altta bir resmini daha eklediğim Bazooka modeli 5000£ civarında satışa sunulacak yurt dışında.
http://www.motorcyclenews.com/jpeg/368/8810566.jpeg
Ertuğrul_Öz
16 Haziran 2006, 11:38
Bu başlık altında zamanında düşme takozu için avrupadan bir üreticinin uygulama resmi vardı, başlığı alt üst ettim ama bulamadım. Aranızda o resimlere sahip olan veya üreticinin internet sitesini bilen var mı?
trasher
16 Haziran 2006, 13:51
conti ballantynne motorlarınız sanırım hazırmış şimdi hakan beyle konuştum benim ft. alıcaktım o ara sordum yarın aynı saatte orda olalım hem beraber teslim almış olruz makineleri bu arada disk kilidi önedki plastik parçayı hafif çatlattı hatırlatıcılı disk kilidi almanızı tavsiye ederim çok acelem vardır gerçi işe geç kalmıştım nyse oda nazar boncugu olsun anlaşılmıyo bile....
Ballantyne
16 Haziran 2006, 13:57
trasher nazar boncuğu olarak kabul et onu bencede... böyle ufak tefek şeyler olabilir... bu arada hakan beyle konuştum bende az önce motorun hazır olduğunu ruhsatı beklediğini söyledi... çabuk gelse şu ruhsat iyi olacak... bugün kasko işini halletmem lazım...
jakobien
16 Haziran 2006, 14:04
dün akşam görmüş olabilirsin eve giderken vazgeçip çay içmeye uradık tesadüfe 3 comet 1 gt 250r vardı hyo olarak ben seni görmedim...
italiajet şase aynı gt 650 ile ... şu cometi boyayın artık yahu boya arkadaşım :)boya ...
aykii
16 Haziran 2006, 17:46
Herkese selamlar;
ben ankarada yasiyorum. bugun 650r inceledim ve bu konu basligini okuduktan sonra almaya karar verdim. 13.000 ytl hersey dahil bir yer ile konustum.
daha onceden F 650 GS (bmw) kullaniyordum. hayatimda ilk kez race tipi bir motor aliyorum. bana herhangi bir tavsiyeniz olur mu bu konuda? bir de ankaradan hyosung kullanicisi kimler var aramizda?
muritu
16 Haziran 2006, 18:27
Herkese selamlar;
ben ankarada yasiyorum. bugun 650r inceledim ve bu konu basligini okuduktan sonra almaya karar verdim. 13.000 ytl hersey dahil bir yer ile konustum.
daha onceden F 650 GS (bmw) kullaniyordum. hayatimda ilk kez race tipi bir motor aliyorum. bana herhangi bir tavsiyeniz olur mu bu konuda? bir de ankaradan hyosung kullanicisi kimler var aramizda?
ilk kez race kullanacaksanız sizin açınızdan alışmak zor olacaktır. sürüş ve duruş oturuş pozisyonlarında farklılılar var. ayrıca motorun karakteri de farklı..race çok daha ataktır.bence almadan önce bi arkadaşınızda yada aldınız bayide deneme sürüşüne çıkın..sonradan pişman olmayın.race daha az affedici daha sert karakterli motordur.. iyi günler kolay gelsin
arkadaşım jakobien in bi msj vardı bend ekatılıyorum..cometler de tasarım istemiştii. duyun sesimizi cometleri de şenlendirin ..
conti
16 Haziran 2006, 19:09
Herkese merhabalar
yine işten güçten yazılanlara geç dönüş yapabiliyorum kusuruma bakmayın :(
Trasher ile görüştüm yarın bana yardımcı olacak kocamustafapaşadan beraber istinyeye gideceğiz (sağolsun) tahminen 1 gibi orda olacağımızı söyledi bugün hakan beyde yarına motorların hazır olacağını söylemişti.
johnny_rook; Ballantyne 'de yarın 13:00 gibi orada olacağını söylemiş o saatlerde buluşabilirsek mükemmel olur.
Muritu umarım sende en yakın zamanda motoruna kavuşursun. Cidden sana artık iyi bir iskonto yapılması lazım nedir bu çektiklerin kocamustafapaşadan aldın bize teeeeeeeeeee istinyeye götürüp motor aldırdın. (sağolasın)
hakan beyy duy sesimizi :)
Yarın görüşmek üzere
:) :) :) :) :) :) :)
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO