PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyosung S&T Kanuni MT - Hyosung Kullanıcıları Bilgi Paylaşım Başlığı

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63

GeCe__
31 Mayıs 2006, 12:55
arkadaslar ben demın bırısyle konustum hyosung gt 250 r satıo granajlı tabı kaç gıdıo bu kaç bastın dedım 180 dedı bana vay bee bayada gıdıomus tabı dedıgı dogruysa ama sagdan soldanda duyuyorum tabı o kadar gıttıgını

f-ender sende o motordanmı var yoksa bıraz anlatırmısın nasıl iimi falan fln almayı dusnuyorumda

bikehoper
31 Mayıs 2006, 13:01
resim yapıştırmaya çalışıyorum arkadaşlar.Umarım ben başarırım ve sizler beğenirsiniz!!Resim kalitesi için özür...Elimde bu makine vardı...
http://img347.imageshack.us/img347/3923/zelresmedp0161ti.jpg (http://imageshack.us)

http://img450.imageshack.us/img450/8812/zelresmedp0013qc.jpg (http://imageshack.us)

http://img336.imageshack.us/img336/889/zelresmedp0046it.jpg (http://imageshack.us)

canlarım benim(hepsi)

http://img379.imageshack.us/img379/4633/zelresmedp0153td.jpg (http://imageshack.us)

http://img303.imageshack.us/img303/6118/zelresmedp0021je.jpg (http://imageshack.us)

http://img441.imageshack.us/img441/3015/zelresmedp0113kw.jpg (http://imageshack.us)

http://img303.imageshack.us/img303/8377/zelresmedp0057bb.jpg (http://imageshack.us)

Motorumu evimde sakladığımın farkındasınız herhalde!!!!Üstüne toz,güneş,polen,göz gelmesin diye demek isterdim ama malesef demirci ustalarından gına geldiği için garajı hala yaptıramadığımdan.Bizde beraber televizyon seyrediyoruz.

lautreamont
31 Mayıs 2006, 13:51
Arkadaşlar Gv 650 kullanan yok mu aranızda hiç yaw.
Yok mu bu makinayı kullanan memlekette anlamadım gitti bir ben mi istiyorum bu makineyi :)

lautreamont
31 Mayıs 2006, 14:15
hortlamış sanki başlık:silent: :queen:

+1000:cat: :cherry:

Birazda ben hortlamasına yardımcı olayım

Gv 650 düşünüyorum ben
Gv 650 ya da bir boşka model hyosung düşünen var ise toplu alalım ve bayilerle pazarlık gücümüz olsun. Ne dersiniz?

trasher
31 Mayıs 2006, 14:18
bikehoper kaskını ii bişilerle değiştirmeyi düşünmüyormusun bu arada fikir süper ve motorunda çok güzel güle güle kullan....

f-ender
31 Mayıs 2006, 14:23
Arkadaşlar Gv 650 kullanan yok mu aranızda hiç yaw.
Yok mu bu makinayı kullanan memlekette anlamadım gitti bir ben mi istiyorum bu makineyi :)

gv 650 kullanan çok kişi var fakat sitede rastlamadım pek bence en temizi sen yolda bulduğunu çevir onlarla konuş...:) ben deneme sürüşü yapmıştım alet fazla hızlı sadece onu söyleyebilirim:)

f-ender
31 Mayıs 2006, 14:26
usta şu ara fırsatın varsa eğer zam gelmeden bursadaki bayide olan gv 650 yi kaldır derim :) çünkü ondan sonrakiler büyük ihtimalle zamdan etkilenmiş olacak

lautreamont
31 Mayıs 2006, 14:29
gv 650 kullanan çok kişi var fakat sitede rastlamadım pek bence en temizi sen yolda bulduğunu çevir onlarla konuş...:) ben deneme sürüşü yapmıştım alet fazla hızlı sadece onu söyleyebilirim:)

Ben de bir deneme sürüşü yaptım evet fazlaca hızlı :) Ne bilim takıldım bir kere ve makina ile kullananlardan bilgi almak istiyorum kimse yok. :)
Yoldan adam çevbirmeye de zaman yok sabah giittt akşam gel hayırlısı bakalım :) Ben kitledim bir kere Ocak şubat gibi o makinayı alacağım sanırım millet dünyanın en rezil makinası bile dese. Kitledik bikere :)

lautreamont
31 Mayıs 2006, 14:34
usta şu ara fırsatın varsa eğer zam gelmeden bursadaki bayide olan gv 650 yi kaldır derim :) çünkü ondan sonrakiler büyük ihtimalle zamdan etkilenmiş olacak

Ya dostum şimdi nasıl anlatayım sana. İmkan var aslında. Ama ben evliyim hatun tutturdu Ocak Şubat diye. Eğer bir tolu alım gazı falan veremezsem ona anca onun dediği zamana olur. Evli olunca böyle. Yoksa İstanbul da Kızıltopraktaki İstanbul motorda da var hem de nakit alırsam 1000 ytl indirim yapıyor. Ama gel gör ki hatun Ocak Şubat diye takıldı bir kere. Onu ikna etmeye bir yol arıyom ben de :))))))))))))))) (BU arada tüm hyosung larda Nakit alımlara 1000 ytl indiriyo) alacak arkadaşların dikkatine.

f-ender
31 Mayıs 2006, 15:28
sadece teklifti ya belki uyar diye söyledim olsun biz geliriz usta istanbula yol yapmış oluruz hem özledim zaten istanbulu :)

johnny_rook
31 Mayıs 2006, 16:14
crato beni de yazabilirsin
1. Pazar daha iyi gibi, c.tesi iş güç oluyor
2. Mekan yayılacak, toprağı çimeni bol bir yer olsun, elektiriği direk
oraya bırakalım
3. Aslolan muhabettir, özel etkinliğe ne gerek var, zaten ilk buluşma
ilk tanışma olacaktır ama darg yarışı fena fikir değil hani :)
4. Bir de muritu mutlaka gelsin, gelmiyorsa zorla getirilsin....................

trasher
31 Mayıs 2006, 17:04
creto bu konu yeni bir başlık adı altında açılmalı bence
cumartesi çalışanlar var pls pazar

yaz listeye +1

1-hyosung drag yarışı istiyorum...
2-hyosung pastası istiyorum...
3-hyosunglara pasta cile yapacak elemanlar olsun istiyorum...
4--en kısa zmanda keşif gezisi yapacak arkadaşlar istiyorum...
5-deniz kenarı istiyorum dalia beach solar beach vesaire...
6-hyosungların artık! aksesuarlarının yurt dışından gelmesini istiyorum...buluşmaya katılmasını bir numune üzerinden siparişlerin açılmasını istiyorum
7-Menude lüfer istiyorum
8-Minumum 200 hyo olmamız için gazete basın destekli olmasını istiyorum...
9-organizasyon komitesi ve öncü artçıların belirlenmesini istiyorum...
10-en kısa zmanda keşif gezisi yapacak arkadaşlar istiyorum...

to be continued...

bunlara ek bide motorların tanıtılması için bikaç güzel hatun gelse poz verse makinlerin üstünde hiç fena olmazzz :queen:

muritu
31 Mayıs 2006, 18:14
crato beni de yazabilirsin
1. Pazar daha iyi gibi, c.tesi iş güç oluyor
2. Mekan yayılacak, toprağı çimeni bol bir yer olsun, elektiriği direk
oraya bırakalım
3. Aslolan muhabettir, özel etkinliğe ne gerek var, zaten ilk buluşma
ilk tanışma olacaktır ama darg yarışı fena fikir değil hani :)
4. Bir de muritu mutlaka gelsin, gelmiyorsa zorla getirilsin....................

arkadaşlar ,arkadaşlar,arkadaşlar...

sağolun sevenimiz,kitlemiz olsun şöle dimi:)

ne yazıkki ben 20 hazirana kadar off line oldum kusura bakmayın imkansızım..çook isterdim ama..ha gelir yurttan beni alırsanız o başka.. düşünsenize yurt alanına 30 motor giriyor biri çığırıyor "murattttttttt lan in aşşa gelmiyelim oraya" ..

onun dışında gelmem ancak 20 haziranın sonunda olur. finaller var malüm . motor alacak arkadaşlara bile ancak vakit ayırabilecem tabii isterlerse. kusura kalmayın.20 sinden sona artçıyım ona göre :)

ilgilenen arkadaşlara: istinye motorda bir adet gv 250,gt650siyah ,gt650rsiyah,gt250 sarı,rt 125 sarı var bilginize.

ozan_
31 Mayıs 2006, 21:42
ya arkadaşlar istanbul çevresinde comet 250sini satan var mı biliyormusunuz neden bulamıyorum ben bu motorun ikinci elini vede sahibinden.com da olan iki tane için ne düşüniyosunuz bakan war mı ? Cidden artık çok fazla yardıma ihtiyacım warr:rendeer: yada artık bu işten vazgeçcem çıldırmış olaraakk:pr:

aytskal
31 Mayıs 2006, 23:13
crato süpersin, bak işte bunu çözmeye çalışıyordum,
o zaman şunu söylebiliriz değil mi, gösterge tamamen kırmızı
olunca, 40km civarı gidebilecek benzinimiz kalıyor, korkularım
yersizmiş

muritu, k.ç havada gitmek mi yoksa yoldaki ne kadar rüzgar
varsa onu yemek mi, artık tercih meselesi diyorum :)
bizim motorlarında (gt250) böyle bir sorunu var, uzun yola kesinlikle
öncamsız çıkılamaz
Evet rüzgar olayı sert ama stabil kalıyor tabi biraz eğilmek şartıyla aerodinami bende artık diğer motosikletleride denemeye başladım hissettiğim farklılıkları yazmaya başlayacağım ama şu tüketim konusundaki gibi eleştiri almazsak:pale: :) gerçekten bende şaşırdım birden tüketim arttı sanki umarım hata yapıyorumdur ama iki kere denedim tatilde bir kez daha deneyeceğim göstergede düz zeminde tam alt çizgide alıyorum sonra kilometreye bakıyorum yanlız sağır olmasın diye hafiften ara ara sıkıştırmaya başladım buda fark etmiş olabilir ne oluyoruz anlamış değilim önceden hesapladığımda 4 litre civarıydı başka hesaplayan yokmu arkadaşlar özellikle rodaj öncesi ve sonrası değerler çok önemli 98 oktan benzin denesek nasıl olur merak ediyorum ZIPIR denedi ama sonuç olumsuzdu hatırladığım kadarıyla...
İzmirden almayı düşünen arkadaşlar Kahramanlarda siyah comet 250 gelmiş satılık...

Ertuğrul_Öz
31 Mayıs 2006, 23:23
crato süpersin, bak işte bunu çözmeye çalışıyordum,
o zaman şunu söylebiliriz değil mi, gösterge tamamen kırmızı
olunca, 40km civarı gidebilecek benzinimiz kalıyor, korkularım
yersizmiş

Aman haa. !!

Bugün 30. km de yolda kaldım. Hemde Gerze girişine 3 km kala :pr: Ayrıca motor uzun yoldayken benzini olduğundan fazla gösteriyor. Örneğin; 2 kademe yeşil gösteriyorken durup kontağı kapatır 5 dakika bekleyip tekrar açarsanız kırmızıda olduğunu görürsünüz.

En güzeli 1 depo benzinle ortalama kaç km gittiğini bulup depoyu her dolduruşta trip kısmını resetlemek.

aytskal
31 Mayıs 2006, 23:32
Aman haa. !!

Bugün 30. km de yolda kaldım. Hemde Gerze girişine 3 km kala :pr: Ayrıca motor uzun yoldayken benzini olduğundan fazla gösteriyor. Örneğin; 2 kademe yeşil gösteriyorken durup kontağı kapatır 5 dakika bekleyip tekrar açarsanız kırmızıda olduğunu görürsünüz.

En güzeli 1 depo benzinle ortalama kaç km gittiğini bulup depoyu her dolduruşta trip kısmını resetlemek.
Oda güzel bizim gösterge analog bak içime kurt düşürdün şimdi dolayısıyla resetleme şansımız yok şamandra takılıyor olabilirmi diyeceğim ama reset diyorsun elektronik bir sorun olsa gerek depoda şamandra yerine sensörde olabilir

Ertuğrul_Öz
31 Mayıs 2006, 23:42
Pardon seninki Cometdi di mi:mrgreen:

Yinede benim gibi maceraya girmeyin. Yoksa traktörün sırtında "acaba benim motoru çalıyorlar mı şimdi" diye içiniz içinizi yemez

ozan_
01 Haziran 2006, 00:32
ya hyosung çu arkadaşlar benle neden ilgilenmiyosunuzz :( banada bi hyosung comet 250 yok mu satan bi arkadaş tanıdık bişi..........................

DarkArchAnGeL
01 Haziran 2006, 00:44
ikinci el düşünen arkadaşlar neden 0 almıyorsunuz çok ii imkanlar sunuyorlar bugün bi hyosung bayiine gittim rt 125 için taksit imkanı sağlıyorlar taby krediyi sağlarkende mesleiğinizi bankalarla sorununuzun olmadığını ve sigortanızı göz önünde bulunduruyorlar uygun görürlerse peşin fiyatına istediğin taksitte motorunuza kavşuyorsunuz peşin olarak % 12 bayii veriyorsunuz aklınızda bulunsun

hayatımHepyek
01 Haziran 2006, 07:08
ikinci el düşünen arkadaşlar neden 0 almıyorsunuz çok ii imkanlar sunuyorlar bugün bi hyosung bayiine gittim rt 125 için taksit imkanı sağlıyorlar taby krediyi sağlarkende mesleiğinizi bankalarla sorununuzun olmadığını ve sigortanızı göz önünde bulunduruyorlar uygun görürlerse peşin fiyatına istediğin taksitte motorunuza kavşuyorsunuz peşin olarak % 12 bayii veriyorsunuz aklınızda bulunsun

peşin fiyatına istediğim taksit nasıl olur ya?? en fazla kaç taksit olur. Dark sen nere ile konuştun. birde peşin olarak %12 bayii veriyosunuz ne demek anlamadım

okanogur
01 Haziran 2006, 09:24
selam Arkadaşlar Peşin Fiyatına Taksit yapan varsa bende gidip alabilirim.

kredi kartına taksit.

Kazasiz Günler diliyorum.

johnny_rook
01 Haziran 2006, 09:48
Buyur burdan yak o zaman, Akira geçmiş olsun
bu iş iyice karıştı, sorun zaten bir depo ile ne kadar gidilebilecegini
bulmak, ben şahsen her seferinde farklı bir degere ulaşıyorum ama
kabaca 350 km falan sanki, siz ne dersiniz ?
olayı biraz daha karıştırayım, ilginç şekilde dün ibre kırmızıya
yakınken 15 YTL lik benzin aldım ve depo neredeyse full göründü ama
ikinsi gün yarının altına indi, yoksa bu göstergede mi bir numara var ?

Ertuğrul_Öz
01 Haziran 2006, 09:57
Dünyalılar beygir gücü kilosundan fazla olan motosikletler ürettiler ama daha depo göstergesi düzgün çalışan motosiklet yapacak teknolojiye ulaşamadılar.

richy
01 Haziran 2006, 09:57
babalar;
bu hyosung un izmit ve cevresinde servisi varmı ya? sabah işe gelirken özdilek in ışıkların kırmızı bir 250R gördüm çok yakışıklı alet yaw. izmitte servisi varsa bir dahaki yaza düşünebilirim ayrıca sapancada da siyah bir tane vardı Allah sahibinbe bağışlasın :)

crato
01 Haziran 2006, 09:58
yaklaşık olarak 350 km'den sonra rezerve geçiyor, ben kırmızıya geçince benzin alıyorum. artçılı kullanımda ise baya bir düşüyor, bu konuda dikkatli olmak lazım. hani ben denedim saiz denemeyin diye :)

selam Arkadaşlar Peşin Fiyatına Taksit yapan varsa bende gidip alabilirim.

kredi kartına taksit.
Kazasiz Günler diliyorum.

kredi kartına vade yapan yerler var (istanbul motor gibi) ancak vade 12 ay civarında oluyor sanırım. ayrıca, anadolu cetelemden kredi kullandıran bayiiler de mevcut.

sapancada da siyah bir tane vardı Allah sahibinbe bağışlasın

o bendim richy :)

açıkyol
01 Haziran 2006, 10:25
Arkadaşlar kesin tüketim değerini bulmanın en kestirme yolu;
1.Depoyu fulle
2.100 km yol yapıp benzinliğe gir ve tekrar fulle
3.Aldığın benzin 100 km tüketiminin en kesin göstergesidir
Ben ilk 1000 km(rodaj) süresince 100 YTL civarı 95 oktan benzin kullandım.Genelde 4-5 bin devir civarı şehir içi-dışı karışık kullanım değeridir.Tabiisürekli devirli kullanımda ne kadar artar bilemem.
Bence çok da takmayın kafayı,bu bir hobi aracı.Ekonomik olsun diyorsan scootera hatta abartayım bisiklete binmek daha mantıklı.Bence keyfini sürelim çok da kafayı takmayalım.

aiqa
01 Haziran 2006, 10:28
Merhaba Arkadaşlar,
Cuma akşamüsü siyah renkli GT250R`mi alıyorum. İlk motorum olacak. Geri vitesi vardı değil mi hyosungların :)

okanogur
01 Haziran 2006, 11:54
Selam arkadaşlar.

Comet Modelinden bende almak istiyorum.
2000 ytl nakitim var. gerisi kkartına taksit yapabileceğimiz ve veya pesin fiyatına taksit yapan bildiğiniz bayi varmı acaba.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Kazasın günler diliyorum.

Selam arkadaşlar.

2000 ytl nakitim var. gerisi kkartına taksit yapabileceğimiz ve veya pesin fiyatına taksit yapan bildiğiniz bayi varmı acaba.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Kazasın günler diliyorum.

ceko35
01 Haziran 2006, 12:00
Eveeeet arkadaslarrr.. dün gittim ve istanbulmotordan kırmızı GT250 mi aldımm.. :) hayırlı ugurlu kazasız olsun bana dimi ;)

bende bi tane SL150 vardı.. onu 2000 YTL ye saydık ve ustunu kredi kartına 12 ay vadeli aldım.. bana toplamda faizlerle birlikte 7800 e patladı yani.. evet fazla ama işte kredi kartı faizi gecirdi.. 6890 su anda motor ama bu haftalarda zam gelicek ve %15 fiyat artısı olucakmış.. eli kulagında alıcak arkadaslar alsın derim...

cratocummmm... hehehe valla aklımda kara panter almak vardı ama kırmızı ejderi görünce dedim kırmızı da yakar ortalıgııı...

aldıktan sonra plakasız ruhsatsız bagdat caddesinde 4-5 tur attım ve fenerbahce de cafede oturduk locco kardesimle ve motordelisi arkadaslarımla...

motorumu cok sevdim.. ödemeler konusunda yardım bekliyorum.. hehe :mrgreen:

saglıcakla kalın dostlar.. yakında fotoları koyucam.. gorusmek uzere.

Gürkan Anbarlı
01 Haziran 2006, 12:08
cratocummmm... hehehe valla aklımda kara panter almak vardı ama kırmızı ejderi görünce dedim kırmızı da yakar ortalıgııı...

Kırmızının havası başka :cat: hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler

Hemen altında ki mesaj :bounce:

Merhaba Arkadaşlar,
Cuma akşamüsü siyah renkli GT250R`mi alıyorum. İlk motorum olacak. Geri vitesi vardı değil mi hyosungların

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler :cat:

o bendim richy

yavuz güncelle listeyi :queen:

crato
01 Haziran 2006, 12:12
hala şu organizasyon organizasyon diye tutturan kullanıcalardan fikir niye çıkmıyor anlamış değiliz doğrusu? :)
bu arada organizasyona hyo meraklıları da katılabilir elbetteki...

Eveeeet arkadaslarrr.. dün gittim ve istanbulmotordan kırmızı GT250 mi aldımm.. :) hayırlı ugurlu kazasız olsun bana dimi ;)

hayırlı uğurlu olsun, gel de hyo'larımızı tanıştıralım ilk fırsatta...

johnny_rook
01 Haziran 2006, 12:15
tüm yeni arkadaşlara hayrılı olsun, gün geçtikçe sayımız
artıyor, ne güzel, sanıyorum buluşma katılım yüksek olursa
oldukça eğlenceli geçecek

açıkyol
takıldıgımız konu, tüketimin hesaplı olup olmaması değil aslında, benzin
göstergesinin doğru çalışıp çalışmamasıydı, bir türlü tam olarak
ne kadar benzin tükettigi konusunda mutabık kalamıyoruz ama bence de
çok önemli değil, kırmızıyı görünce benzin alırız olur biter

HRNÇR
01 Haziran 2006, 12:39
Eğer motosikleti taksitle almayı düşünüyorsanız sıkı durun; çok yakında motosiklet kredisi olarak kredi verecek bankalarla anlaşma yapılıyor. Biliyorsunuz bugün honda-yamaha-bmw-suzuki gibi motosikletlere Koç Bank, İş Bankası, Akbank gibi bankalardan 36 vadeli 1,20 gibi bir faiz oranıyla kredi alabiliyorsunuz. Ancak şu anakadar Hyosung için kullanılamıyordu. Dediğim gibi çok yakında Hyosung markası da bu markalar arasında yerini alacak.
Diğer bir alternatif ise tüketici kredisi. 36 aya kadar o da 1,65-1,75 oranları arasında kredi veren bankalar mevcut.
Bir diğeri kredi kartı. Vade farkını almadan satış yapan olduğunu zannetmiyorum. Eğer varsa da ilk söylediği fiyatın içinde kesin vade farkıda vardır. Ben HYOSUNG bayisi olarak Worldcard a 24 , İş ve Oyak Bank kartlarına ise 18 ay taksit yapabiliyorum. Vade farkları ise banka kredilerinden daha uygun. Çünkü banka kredilerinde ilk alınan (sigorta için) masraflar çok yüksek. Tabi kredi kartı alımları için hatırı sayılır bir limitiniz olması şart.
Bir diğer alternatif ise nakit. Biz bayilerin en çok sevdiğimiz ödeme şekli. :)

Hepinizin gönlünüzce bir motosiklete sahip olmanız temennisiyle....Saygılar.

trigger
01 Haziran 2006, 15:52
arkadaşlar açıkçası ben istanbul motora günahımı vermem neden mi :

1)motora baktığım dönemde gittim dışarıda kimse yoktu içeri girdim asma kısımda biri laptop başında oturuyordu hyosun gt250r bakıorum dedim git dışarı bak ordakiler ilgilenio bana sorma dedi...

2)motorumu istinye motordan aldım caddeye geldim arkım didonunda çok hafif yamukluk var dedi ist motoya gittim dedim böle böle servisimiz açılmadı yan sokakta 20 m mesafedeki asım ustaya götürün dedi tmm dedim teşşekkür ettim asım ustaya geldim ist motordan yolladılar didon yamuk dedim tmm 2 dak iş yaparım dedi siz yetkili servis misiniz dedim ewt ewt dedi yaptı tam gidicez para dedi e dedim garanti biz yetkili servis deiliz..ist motor 18 km de olduunu bildii bir motoru kaste hasanpaşadaki sevise yollamadı ki oraya götürmmyeyim die..

3) aynamı çarptım yeni ayna sordum gidip oradaki bayan yarın gelecek sipariş vermiştik dedi ama bir soriim die ayhan die hatırladıım yine laptopun başında duran şahsa sordu yanımızda adam bağırır bir sesle yok ayna mayna vermeyeceksiniz yarın gelince gelsin alırlar!! dedi ki ben sanki sök motordan ver demişim gibi olmaz yapamm dersin tmm derim olur biter...

4)yeni alacak arkadaşlara indirim yapmayacaklarını söledii için de ordan almamalarını söyleye bilirim istinye motorun hemen yanındaki mondial de aynı kişiye ait hakan bey ordan 8250 plaka DAHİL verio ve HSBC kredi kartı ile 13 taksit yapıor ilk taksiti de hsbc ödüo ondan faiz çok az gelio üztüne 2 kat indirim oluyor...

tok satıcılık bu olsa gerek..çook çok mecbur kalmadıkça ist motora gitmem bundan sonra..böyle davranan insanların servisine de hiç güvenmem ben hasanpaşadaki niyazi ustaya götürüyorum...şikayet et diyenler olmuştu bana kimsenin ekmeği ile oynamam sonuçta allaha havale ettim..ama BENİM düşünceme göre kızıltoprakta başka bi yerde satılmalıydı ist motorda değil...u arada koşuyolunda oturuyorum buna rağmen istinye motora gittim kızıltoprak yerine...

saygılarımla

VaMpIrE181
01 Haziran 2006, 16:13
Arkadaslar motorumu satıyorum enduro almak niyetindeyim.

Hyosung gt250 comet (siyah) 2005 model 11500 km de . sorunsuz-kazasız. garantisi devam ediyor.

ilgilenenler: 05353625065
msn : o_ozsoy1@hotmail.com

onur.

crato
01 Haziran 2006, 16:14
arkadaşlar açıkçası ben istanbul motora günahımı vermem neden mi :

1)motora baktığım dönemde gittim dışarıda kimse yoktu içeri girdim asma kısımda biri laptop başında oturuyordu hyosun gt250r bakıorum dedim git dışarı bak ordakiler ilgilenio bana sorma dedi...

2)motorumu istinye motordan aldım caddeye geldim arkım didonunda çok hafif yamukluk var dedi ist motoya gittim dedim böle böle servisimiz açılmadı yan sokakta 20 m mesafedeki asım ustaya götürün dedi tmm dedim teşşekkür ettim asım ustaya geldim ist motordan yolladılar didon yamuk dedim tmm 2 dak iş yaparım dedi siz yetkili servis misiniz dedim ewt ewt dedi yaptı tam gidicez para dedi e dedim garanti biz yetkili servis deiliz..ist motor 18 km de olduunu bildii bir motoru kaste hasanpaşadaki sevise yollamadı ki oraya götürmmyeyim die..

3) aynamı çarptım yeni ayna sordum gidip oradaki bayan yarın gelecek sipariş vermiştik dedi ama bir soriim die ayhan die hatırladıım yine laptopun başında duran şahsa sordu yanımızda adam bağırır bir sesle yok ayna mayna vermeyeceksiniz yarın gelince gelsin alırlar!! dedi ki ben sanki sök motordan ver demişim gibi olmaz yapamm dersin tmm derim olur biter...

4)yeni alacak arkadaşlara indirim yapmayacaklarını söledii için de ordan almamalarını söyleye bilirim istinye motorun hemen yanındaki mondial de aynı kişiye ait hakan bey ordan 8250 plaka DAHİL verio ve HSBC kredi kartı ile 13 taksit yapıor ilk taksiti de hsbc ödüo ondan faiz çok az gelio üztüne 2 kat indirim oluyor...

tok satıcılık bu olsa gerek..çook çok mecbur kalmadıkça ist motora gitmem bundan sonra..böyle davranan insanların servisine de hiç güvenmem ben hasanpaşadaki niyazi ustaya götürüyorum...şikayet et diyenler olmuştu bana kimsenin ekmeği ile oynamam sonuçta allaha havale ettim..ama BENİM düşünceme göre kızıltoprakta başka bi yerde satılmalıydı ist motorda değil...u arada koşuyolunda oturuyorum buna rağmen istinye motora gittim kızıltoprak yerine...

saygılarımla

benden bayi fikri isteyenler ne düşündüğümü bilirler. :cat:

johnny_rook
01 Haziran 2006, 16:29
valla triger çok haklısın,
bahsettigin kişi, yani oranın sahibi kesinlikle kimse ile muhattap
olmayan acaip de aksi bir tip, esnafsın, dükkana gelen birisine
üstelik de motoru almış artık ödeme yapıyor, insan biraz güleryüz
gösterir, sanki motoru bedava veriyor, sen yazınca ben de hatırladım
maalesef alternatifi olmadıgı için bu piyasadaki çoğu dükkan sahibi bu
şekilde,
bu piyasadaki hemen hemen herkesin dükkan sahipler yada servisler ile
ilgili anlatacak bir hikayesi mutlaka vardır

crato
01 Haziran 2006, 16:39
valla triger çok haklısın,
bahsettigin kişi, yani oranın sahibi kesinlikle kimse ile muhattap
olmayan acaip de aksi bir tip, esnafsın, dükkana gelen birisine
üstelik de motoru almış artık ödeme yapıyor, insan biraz güleryüz
gösterir, sanki motoru bedava veriyor, sen yazınca ben de hatırladım
maalesef alternatifi olmadıgı için bu piyasadaki çoğu dükkan sahibi bu
şekilde,
bu piyasadaki hemen hemen herkesin dükkan sahipler yada servisler ile
ilgili anlatacak bir hikayesi mutlaka vardır

istanbul motor anlatılmaz yaşanır...

provomr
01 Haziran 2006, 17:59
istinye motorda trigger ile karsilasmistik yanilmiyorsam. tokluk ve sicak kanlilik konusunda trigger e katiliyorum.
bu arada; motoru park ederken metal pantolon kemeri ile depoyu cizmek pek kolay oluyor. ben bu konuda pek basariliyim:) ilk gordugumde cocuklar yapti sanmistim. ancak ikinci cizikte durumun farkina vardim.
herkesin dikkatine.
gezi konusunda; gelmeme bir engel cikmaz ise herseye uyarim. yeterki yollarin yabancisi olanlar icin guzergah veya bulusma yerleri iyi tarif edilsin.

f-ender
01 Haziran 2006, 20:16
sen cuma akşamı alcağım demişsin motoru ben ne yapayım :( finallerin bitmesine daha 10 gün var ve ben okula getirmedim motoru uzun yol zorlamayayım diye daha kullanmadım bile doğru düzgün :pr:

trasher
01 Haziran 2006, 20:34
benden bayi fikri isteyenler ne düşündüğümü bilirler. :cat:

işte bnde bu fikirlerden yola çıkarak c.tesi aöf sınav çıkışı ilk iş istinyeye ışınlanmak olacak 8.250 ye plaka dahil veriyomuş zaten hemen gt250r alıcam hayırlısıyla gerçi ellerinde yokmuş ama sipariş geçecez dedi en kötü 6 güne gelir merak etmeyin dedi bari şu gezi olayı milletin finali sınavı var onlar geçsin de öle yapalım hem sınavları olanlarda katılmış olur bitince hep beraber bi geçiş merasimi düzenleriz...

melih24
01 Haziran 2006, 21:06
ya arkadaşlar buarada gt 250r ın 0-100 hızlanması kaç sn videoları izledim ama pek tatmin etmedi açıkcası.. bi yerde 6 sn diye duymuştum doğru mu?

richy
01 Haziran 2006, 21:06
millet! hyosung un izmitte ne bayisi var nede yetkili servisi!!! motorun hayalini bile kuramıyoruz işe bak ya :(

aytskal
01 Haziran 2006, 22:21
Dünyalılar beygir gücü kilosundan fazla olan motosikletler ürettiler ama daha depo göstergesi düzgün çalışan motosiklet yapacak teknolojiye ulaşamadılar.Eğer hareketsiz sabit kalınırsa loadceller ile bu sorun çözülebilir Akira biz fabrikada 10 kg bazında bindelik oranlarda hata ile ağırlık bilgisi alabiliyoruz endüstriyel otomasyonda bu uygulanabiliyorsa araçlarada uygulanabilir ama kartıyla modülüyle biraz maliyetli olacaktır mutlak daha uygun sistemlerde vardır buradan çıkan sonuç benzin göstergelerimiz yanıltabilir ama ben henüz sıkıntı yaşamadım Bende arkadaşlardan biri sorduğu için denemek istedim yoksa tüketim benimde pek umurumda değil sadece merak ettim yeterki bana kullanım zevkini yaşatsın onuda fazlasıyla alabiliyoruz birde şu motor sesini arttırabilsek...
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun kazasız belasız sayımızın artacağına emin olabilirsiniz burada bulunan herkez şahit oluyordur durdurup markayı nette duymuştum nasıl anlatırmısın bende düşünüyorum diyen çok oluyor yanlız üzerine çin malı değildir diye yazı asacağım olsada farketmez ya en çok karşılaştığım sual bu...

trasher
01 Haziran 2006, 22:26
arkadaşlar bu alacağımız motorların garantileri kaç yıl 1 mi 2 mi yani nezaman biz bu motorları mod. edebilicez yani bi egsoz neon vs. bunları nezaman yapabilmiş olacaz garanti nezaman bitiyo yanii c.tesi istinye motor a sipariş vermeye gidicem inşallah plaka dahil bu fiyatı verir bizede başka bişi sölemez hatta bi arkadaş hediye olarak çin malıda olsa eldiven+kilit bunun dışında orta kalite bi kask veriyomuş var mı böle bişi 2 gün snra gidecez ona göre bilerek gidelim...

aytskal
01 Haziran 2006, 22:33
istinye motorda trigger ile karsilasmistik yanilmiyorsam. tokluk ve sicak kanlilik konusunda trigger e katiliyorum.
bu arada; motoru park ederken metal pantolon kemeri ile depoyu cizmek pek kolay oluyor. ben bu konuda pek basariliyim:) ilk gordugumde cocuklar yapti sanmistim. ancak ikinci cizikte durumun farkina vardim.
herkesin dikkatine.
gezi konusunda; gelmeme bir engel cikmaz ise herseye uyarim. yeterki yollarin yabancisi olanlar icin guzergah veya bulusma yerleri iyi tarif edilsin.
Çizmeyi bırak depodaki boya atıyor ve altta koruma yok gibi geldi bana ön bölüm için tank ped uyguladım kafam rahat şimdi önceden iyice geriye yaslanıyordum Ne zaman resim koysak bir yeri çiziliyor Allah nazardan saklasın insan bağlanıyor arkadaşlar...

arkadaşlar bu alacağımız motorların garantileri kaç yıl 1 mi 2 mi yani nezaman biz bu motorları mod. edebilicez yani bi egsoz neon vs. bunları nezaman yapabilmiş olacaz garanti nezaman bitiyo yanii c.tesi istinye motor a sipariş vermeye gidicem inşallah plaka dahil bu fiyatı verir bizede başka bişi sölemez hatta bi arkadaş hediye olarak çin malıda olsa eldiven+kilit bunun dışında orta kalite bi kask veriyomuş var mı böle bişi 2 gün snra gidecez ona göre bilerek gidelim...
Ben aldığımda kaskı hediye ettiler pazarlık gücüne bağlı sanıyorum adamlar ister al ister alma talep çok havalarında ancak benim aldığım bayide son derece yardımcı oldular aldıktan sonrada ne sorsam sabırla yanıtladılar motosiklet satıcılarında daha doğrusu altını çiziyorum bazılarında fazlasıyla havalı haller mevcut modeller için araştırma yaparken girdiğim iki showrom dan birinde kavga edip çıkıyordum ben bana saygı göstermeyen bir işletmeden asla alışveriş yapmam bu tip tecrübelerinde ortamda deşifre edilmesinden yanayım...

DarkArchAnGeL
01 Haziran 2006, 22:50
peşin fiyatına istediğim taksit nasıl olur ya?? en fazla kaç taksit olur. Dark sen nere ile konuştun. birde peşin olarak %12 bayii veriyosunuz ne demek anlamadım

şöyle iza edeyim hajım bnm alacaım motor 5100 ytl bunun %12 si yane 625 ytlsini motoru aldıığnn yere motoru alacaın zaman veriyorsun geri kalan 4475 ytliyde 24 ( daha fazla veyadaha kısa) taksitlere bölüp kredi destei sağlayan firmaya ödüyorsunuz

muritu
01 Haziran 2006, 23:52

saygılarımla
arkadaşlar herkes burada trigger gibi anlatsın başından geçenleri ki herkes bilinçlensin sağol dostum.

işte bnde bu fikirlerden yola çıkarak c.tesi aöf sınav çıkışı ilk iş istinyeye ışınlanmak olacak 8.250 ye plaka dahil veriyomuş zaten hemen gt250r alıcam hayırlısıyla gerçi ellerinde yokmuş ama sipariş geçecez dedi en kötü 6 güne gelir merak etmeyin dedi bari şu gezi olayı milletin finali sınavı var onlar geçsin de öle yapalım hem sınavları olanlarda katılmış olur bitince hep beraber bi geçiş merasimi düzenleriz...

hayırlısı olsun trasher..kardeşlik sen giderken mutlaka bana da haber ver beraber gidelim. hem bende bölece süreci görmüüş olurum unutma ama. hem bi yarımım da dokunabilir. bu arda kask eldiven ve kilit hediye..zaten veriliyor. vermezlerse kırarız boynuzunu:)

şöyle iza edeyim hajım bnm alacaım motor 5100 ytl bunun %12 si yane 625 ytlsini motoru aldıığnn yere motoru alacaın zaman veriyorsun geri kalan 4475 ytliyde 24 ( daha fazla veyadaha kısa) taksitlere bölüp kredi destei sağlayan firmaya ödüyorsunuz

ahmetcim sanada alırken yardım etmek ve arkadaş olmak isterim cebim sende var ..giderken aramayı unutmaa..

garanti 2 yıl trasher.

akiraaaaa,dostum motorunu tekrardan birkezdaha hayırlar,kazasız belasız kullnamanı dilerim.. bana da duaet de bizde en kısa zamanda alabilelim :) rsmini kaydettim bile. keşke sende üzerinde olsaydın.yüzünü görseydik.

ceko35
02 Haziran 2006, 11:37
Arkadaslar gercekten bende istanbul motorun tutumunu tavrını hiç begenmedim.. sanırım ilk ve son motorla ilgili muhabbetim olucak orasıyla.. servis ve diger işim oldugu zaman baska Hyo bayiilerine giderim...

herneyse.. benim RedDragon un bi kac resmini koyayım buraya... nazar degmez insallah :)
keyifli sürüşler arkadaslar hepinize...

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0159.jpg

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0161.jpg

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0162.jpg

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0163.jpg

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0164.jpg

http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0168.jpg
http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0169.jpg
http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0173.jpg
http://www.sgairport.com/newfolder/gt250/image0174.jpg

Bu resimdeki arkadasımda Loccodur :)