PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : CBR 125 R 2012 arıza yardım

bergos
11 Şubat 2013, 19:48
Merhaba arkadaşlar bugünmotorumla tam evden çıkıcaktım kontağı çevirdim ve elektrik gelmedi yani ekrana görüntü gelmedi marş ta yemedi. bende neyapacağımı bilmiyorum motorcuya götürcektim ama bugün çok yağmur yağıyo arızası ne olabilir acaba. Aküden şüphelendim ama akününde nerde olduğunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

haojin2005
11 Şubat 2013, 19:52
Akü veya kontak-kontak fişlerinden olabilir.

yakamoz7795
11 Şubat 2013, 20:07
büyük ihtimalle aküden kaynaklı uzun süre çalıştırmadıysanız motosikleti o yüzden akü boşalmış olabilir.

bergos
11 Şubat 2013, 20:30
motoru sürekli kullanmaktayım

Samet Ağır
11 Şubat 2013, 21:05
kontak sorunu da olabilir,kontak soketi sorunuda...

akü kutup başları oksit yapmışta olabilir,ana sigortan atmış da olabilir...

görmeden buradan da ancak bu kadar yorum yapılabilir...

thepope
12 Şubat 2013, 00:17
eğer kontak çevrildiğinde hiçbir tepki yoksa ana sigorta atmıştır.selenin altındaki kapakları çıkar akü ordadır akünün + kutbuna bağlanmış bi sigorta var büyük ihtimalle sorun ondadır istersen telefonlada yardım edebilirm yan kapakları açtıktan sonra gerisi kolay 2012 model bi motorun oksit yapıcağını zannetmiyorum

frknyvz17
12 Şubat 2013, 22:56
arka koltuğu aç orda ön koltuğun vidalarını görceksin sök alyanla çıkar koltuğu siyah kapağın tırnağını aç öne doğru çek aküyü görüceksin zaten ana sigorta da hemen orda ve daha önce aynı durum meydana gelmediyse fabrika çıkışında akü kapağının üstünde yedek sigorta var onu tak bi dene bakalım