PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp Amerikalı'nın Ölüsü Bulundu...



Sayfa : 1 [2]

NoMotorNoCry
03 Şubat 2013, 15:07
Amerikalılar dünyanın hiçbir ülkesine gidemez.Anca avrupayı dolaşırlar.Siz hiç amerikalı turist gördünüz mü?Göremezsiniz.Çünkü hiç bi yerde hoş karşılanmazlar.Geçenlerde ortadoğudaki savaştan sonra stres atalım diye bodruma geldiler.Kafalarına çuval geçirildi.Geçenlerde iki amerikalı misafirimiz oldu.Babam saatlerce sorguya çekti , sizin ortadoğuda ne işiniz var diye.Annem yapma , sıkıştırma misafirlerimizi dese de dinlemedi.Bir avrupalı veya amerikalı afrikaya gidip sokaklarında gezemez.Geçenlerde ayna programı afrikada bi ülkede şehrin merkezinde bi çok tacize uğradı.Ama bir türk ve müslüman olduğunu söylediğinde rahat edebildi.Batılılara büyük nefret var.Gominizmin çöküşünden sonra orta çıkan orta asya türk devletlerine karşı amerikanın ağzının suyu aksa da giremedi.Sadece fethullah gülenin okullarına sızıp misyonerlik ve casusluk yapmaya çalıştılar ancak durumu farkeden bi ülke , kırgızistandı sanırsam bu okulları yasaklama yoluna bile gitti.

possi
03 Şubat 2013, 16:11
askeri sorgulamak fayda etmez sonuçta emir kulu,bence silahlarımızı alıp topyekün savaşa girelim, yunanistandan başlarız,sıka sıka amerikaya kadar gideriz.

kursattekin
03 Şubat 2013, 17:15
tecavuz yok, hirsizlik yok, ilginc bir de supriz tanik cikmis
?v=wR9_ePc5RkE
?v=pyZfef5wQPk

seigen
03 Şubat 2013, 17:46
CIA'in MKULTRA beyin yıkama deneylerindeki çocuklardanmış, uyuyan hücrelerden yani. Daha önce hiç yurtdışına çıkmamasına rağmen, şifreli cümleyi duyunca harekete geçip, İstanbul'da, Amsterdam'da ve Almanya'da hedef ne varsa resmini çekmiş, buraya koymuş: http://instagram.com/memyself_sarai/ Ama bizim MIT yer mi bunları, vurmuşlar kafasına taşı, atmışlar kenara.

Nasıl komplo teorisi ama? Yabancı basında benzer hiçbir haber yok, o yüzden bizde suni gündem yaratma malzemesine döndü iyice.


Yazdıklarınız bilinmiyen şeyler değil , fakat !! "raydan çıkması (yani kurtulması ) için yaptıklarınızı gerçekten merak ettim , nedir bunlar ? biraz bilgilendirme yapabilirmisiniz bizlere !?.

Demokratik haklarımı kullanıyorum elbette. Geçenlerde polis hakkında düşüncelerini belirten arkadaşlar için IP'leri belli, polis birşeyler yapsın benzeri cümleler yazmıştınız, oradan bu haklardan dahi haberdar olmadığınızı belli ettiniz, o yüzden uzun uzun anlatmam zaman kaybı olur.

Benli
03 Şubat 2013, 18:28
Demokratik haklarımı kullanıyorum elbette. Geçenlerde polis hakkında düşüncelerini belirten arkadaşlar için IP'leri belli, polis birşeyler yapsın benzeri cümleler yazmıştınız, oradan bu haklardan dahi haberdar olmadığınızı belli ettiniz, o yüzden uzun uzun anlatmam zaman kaybı olur. Yok , yok yanlış anlamayın beni ! o konuda ben , yönetimden , kolluk güçlerine , "hakaret edilmesinin" önlenmesini istemiştim sadece !!!, "çekinmenize ne sebep bilmiyorum fakat burada yazdıklarımızın ve konuştuklarımızın kayıt altında olduğunu çoğumuz biliyoruz zaten değil mi ? . (Kaçış yok yani !)
Gerçekten merak ettim !! demokratik hakları nasıl kullandığınızı !? , bu soruya cevap vermemekte bu haklarınız dahilinde fakat kusura bakmayın !, bu seferde kafamda ! ,, "hiç bir şey bilmiyor ve yapmıyor !! "bunun ayağındaki ayakkabı , elindeki tel ve kullandığı pc mutlaka "Amerikan malıdır , hatta ABD ' de uygun bir pozisyon elde etse , kaçıp gider buradan" gibi düşünceler oluşuyor ( bağışlayın lütfen !!, kafamdan geçenleri yazdım durum gereği ) belkide dediğiniz gibi , düşüncelerimin tam tersi bir kişiliksinizdir !.

Bu arada , saraı için vermiş olduğunuz link için teşekkürler.

ebu ahmed
03 Şubat 2013, 20:05
insan garipsiyor çocuklarını ve kocasını bırakıp ne yapmaya geldi ki hele ki Türkiye'ye :sunny:

nedense aynı fikirdeyim...son kullanma tarihi dolmuş CIA ajanı olabilir.

haojin2005
03 Şubat 2013, 20:12
Her insanın ölümü trajiktir,her insan hangi dinden,hangi milletten olursa olsun ALLAH tarafından yaratılmıştır.
Ancak benim bu olayda kızdığım nokta,bu olayın fazlaca gündemde tutulmasıdır.
Misal habrerlere bakınca normal bir Türk vatandaşının ölümü 1 kere veriliyorsa,bu 5 kez veriliyor.
Ayrıca örneğin gebertilen 20 bin teröriste çocuğum diyen,sözde Türkiye milletvekili hatta iktidar partisinin milletvekili çok afedersiniz ama bir ahmağı unutuveriyoruz.
İnşallah katilleri yakalanır da adalet yerini bulur.

düzgünbaba
03 Şubat 2013, 23:09
Ne kadar enteresan değilmi bu kamera falan filan işleri?
bir yıl oldu olmadı etiler geçidinin altında elekrilki bisiklette bomba patlattılar bir kadının bacağı koptu ne fail var ne görüntü,hiçbir iz yokmuş efendim,iz olsa varya ohoooo
sanki bisiklet allah tarafından oraya inmiş,
ama sevgili ülkemin polisi kayıp amerikalı olduğunda ohoooo bütün kameraları kontrol ediyor tek tek hareketlerini buluyor
kendi ülkesinin şehidine kelle diyenlerin poliside tabiki kendi vatandaşı yerine,asıl sahibinin vatandaşına başka türlü ihtimam gösteriyor
ne mutlu amerikalıyım diyene.

polo34
03 Şubat 2013, 23:17
Madem konu sapiyor benimde icimde kalmasin:) Ataturk'u ve ilkelerini bizlere unutturmak isteyenlerden nefret etmeye basladim...

VIA
03 Şubat 2013, 23:56
Burada milliyetin ne önemi varki can candır arkadaş!! Size uzak olabilir ama uzaklarda başkalarının yakınıdır.Eşinin çocuğunun anası-babasının kardeşinin yüreklerinde derin bir acıdır.

Yalnızca harp hali ve nefsi müdafada öldürmek meşru sayılır. O halde bile ölüme acıya sevinilmez.

alp_tunay
04 Şubat 2013, 01:00
bakıyorum birileri vatanseverlikte(!) hızını alamamış, ulusal bakışları insaniyetlerinin önüne geçmiş.
garabet kıyaslamalar yaparak vicdansızlık etmeyin.



milliyetçiliğin bokunu çıkardın.
medeniyeti bilmemneyi ağzından düşürmezsin.
şu yazdığına salim kafayla bi bak.
tüküreyim zihniyetine.
Medeniyeti ağzından düşürmeyen sen ve senin görüşündekiler...
İnsanın medeni olması için senin gibi mi düşünmesi lazım?....
Hay tüküreyim ben de düşüncene...
Milliyetçiliğimi hiç sorgulama istersen...
Çünkü en son sorgulayacak zihniyet seninki...






Alp , karıştı biraz herhalde !!! , yazdıktan sonra hemen "enterleme , tekrar oku , karşıdan okuyan pek anlayamıyor !.



?.Gayet net yazdım....
Ölenin can olduğunu söyledim....
Ama üzülmediğimi söyledim....
Algılama farkı olabilir... :cat:

NoMotorNoCry
04 Şubat 2013, 01:36
Medeniyeti ağzından düşürmeyen sen ve senin görüşündekiler...
İnsanın medeni olması için senin gibi mi düşünmesi lazım?....
Hay tüküreyim ben de düşüncene...
Milliyetçiliğimi hiç sorgulama istersen...
Çünkü en son sorgulayacak zihniyet seninki...





Gayet net yazdım....
Ölenin can olduğunu söyledim....
Ama üzülmediğimi söyledim....
Algılama farkı olabilir... :cat:

Ehu Ehu Ehu :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Muhabbetlere bak.Komedi yaw.Yaş kaç senin?

takendy
04 Şubat 2013, 02:14
Bir Türk kızı yurtdışında tecavüz edilip öldürüldüğünde bir daha konuşalım diyecektim ama yurtiçinde bile bir Türk kızına tecavüz edilip öldürüldüğünde de yine aynı duyarsızlığı görüyoruz.
kendi İNSANına sahip çıkmayan bir toplum, yabancı uyruklu birine nasıl sahip çıksın.

Nefes alan, doğurganlığı olan bir anne, bir kadın öldürülmüş nereli olduğunun,nerede olduğunun ne önemi var,

önemli olan, biz Türklerin, yolda yalnız yürüyen yada tek başına olan kadınları barbarca alıkoyma tek kullanımlık mendil gibi işimiz bitince öldürüp çöpe atma arzusunun altında yatan gerçekler ve kaynağı nedir ,bu ilk olmadığı gibi sonda olmayacak,

ülkem ve temsil ettiğim inançlar adına büyük üzüntü duyuyorum.

Syanur
04 Şubat 2013, 02:40
http://www.dha.com.tr/pkk-tarafindan-kacirilan-astsubayin-esi-isyan-etti_405042.html Çok daha önemli şeyler var. banane elin am erikalısından

Sana göre daha önemsiz olması terbiyeni bozmana sebep mi ? Düzgün yazamıyorsun, seviyen belli zaten. Şu yazdığına bak, orta okulda böyle vurgular yapıyorladı en son, oldu olacak açık açık küfür etseydin...

İlk 40 msj'ı göz ucuyla okudum. Okurken içim daraldı.

Seko
04 Şubat 2013, 10:15
Konu yine saçma sapan noktalara taşınmış. Burada evli ve çocukları olan bir kadının öldürülmesi mevzu bahis. Haberi duyunca aklıma ilk gelen şey çocuklarının ne kadar üzüleceği ve babalarının bunu onlara nasıl söyleyeceği oldu. Tabi bekar ve çocuksuz olan arkadaşlar benim ne hissetiğimi inşallah evlenip çocuk sahibi olunca anlayacaklardır. İnsanlık öncelikle bunları düşünmeyi gerektirir. Kaçırılan askerin durumu için de aynı şeyi düşünürüm.

Kendi milletimize tabi ki her zaman değer verelim ama diğer insanlara da saygı duymayı bilelim, onlara saygı duymak bizden birşey götürmez. Yoksa Nazi'lerden veya hayvanlardan bir farkımız kalmıyor.

phradrel
04 Şubat 2013, 13:48
alp_tunay ve o kadın ne yapmaya gelmişçiler işte hep o potansiyel sapık katiller. bu kadar potansiyele sahipken içlerinden bazılarının o cesareti bulup tecavüzcü veya katil olmasına şaşırmamak gerekiyor. çünkü alp_tunay kafasındaki çoğu koca da karısını mantıklı(!) bir sebeple vuruyor, dövüyor: ne yapmaya camdan baktın ne yapmaya misafire gittin...

özgürlük bu kadar korkutucu olmamalı. çünkü kadına başına ne yapıyordu demek sadece ülkenizdeki, içinizdeki sapık dürtüleri kabul etmektir. çünkü aklınızda sürekli tilkielr dolanır, bir tane tursit düşürsem de oh sabahlasak niye çünkü hepsi aslında yolludur. bir de ağzınızdan allah kitap vatan millet sevgisini düşürmezsiniz ya ben ona yanarım.

daha geçen hafta bir tecavüzcü facebookta paylaştığı kaza fotoğrafı ile yakalandı. altındaki yorum "verilecek sadakamız varmış allah korusun daha beteri de olabilirdi"

insana saygınız yoksa allah inancınız da yok demektir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

ha bu arada ekleyeyim, insanlar yani normal olanlar askerlerin ölmesine daha az üzülürler çünkü bilirler ki askerlik öldürme mesleğidir. bu işin ucunda ölüm de vardır öldürme de. kusura bakmayın ama bir tek bizim ülkemiz askere 'cik bir takı takılarak masum, zavallı, sevgi dolu gösterilmeye çalışılır. zorunlu askerlik olmasa ben daha çok şey derdim ama ölen hep gariban çocukları. asker öldüğünde değil insan öldüğünde üzülün.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:42 ----------

yanlış anlaşılmasın: asker olduğu için değil insan olduğu için üzülün ki öldürdüklerinizi de anlayabilin ve bu kirli savaşı bitirebilmek için gücünüz, niyetiniz olsun.

Sinan Er
04 Şubat 2013, 14:34
AMERİKALILARIN KADIN HAKKINDAKİ YORUMLARI (http://dunya.milliyet.com.tr/bu-kez-abd-halki-sordu/dunya/dunyadetay/04.02.2013/1664348/default.htm)

http://dunya.milliyet.com.tr/bu-kez-abd-halki-sordu/dunya/dunyadetay/04.02.2013/1664348/default.htm


EVLİ VE İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ TÜRKİYE'DE NE İŞİ VAR?

CBS kanalının internet sitesinde yayınladığı haberin ilginç bir boyutunu okuyuculardan gelen yorumlar oluşturdu. Ölüm haberinden dolayı duyduğu üzüntüleri ifade eden okuyucuların yanı sıra, Sierra'nın evli ve iki çocuk annesi bir kadın olarak tek başına yurtdışı gezileri yapmasını eleştirenler ve sadece fotoğraf çekmek için başka ülkelere gitmesini sorgulayanlar da vardı.

NE TARZ BİR KADIN BUNU YAPAR?

"Kayıp New Yorklu Kadın Sarai Sierra Ölü Bulundu" haberi hakkında görüşlerini bildiren bir okuyucu "Bir kadın nasıl oluyor da kendini keşfetmek adına çocuklarını ve zavallı eşini bırakarak başka bir ülkeye gidebiliyor? Ne tarz bir kadın böyle bir şey yapabilir?" derken, başka bir okuyucu ise, Sierra'nın İstanbul'da bir erkekle tanıştığını ve o kişinin kendisini gezdirdiğini yazdı. "Ben bir kadın olsaydım, ya başka bir kadının ya da profesyonel bir tur rehberinin beni gezdirmesini tercih ederdim" diye ekledi.

KADINLAR TEK BAŞINA YOLCULUK YAPMAMALI

İstanbul'un Amerika'daki bir çok şehirden daha güvenli olduğunu düşünen başka bir okuyucu ise, "Yine de, kadınlar kendilerine bir erkek eşlik etmeden, tek başına yolculuk yapmamalı" dedi. Konu ile aynı görüşte olan başka bir okuyucu ise, "Siyasi açıdan kaosun egemen olduğu bir ülkede, iki çocuk annesinin tek başına fotoğraf çekmeye gitmesine kim inanır?" diyerek Sierra'nın ölümü ile ilgili eksik detayların olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Benli
04 Şubat 2013, 16:17
Fikir üretiyoruz tamam da , "sallamak başka bir şey oluyor , "stress atmak yine bambaşka bir şey , emniyet müdürü iki kelime söylüyor "o yönünü çalışıyoruz" diye , niçin temkinli cevap veriyor ? kesin bulgular olmadığı için net konuşmuyor ! .
Niçin sonucu belli olmayan şeyler için hemen kendi kendimize kara çalıp , sapık , saldırgan , cahil , barbar , oluveriyoruz anlaması güç yani , Allah akıl fikir versin , saraı' nın gazetelerdeki şapkalı fotosundan "kahve falı bakmaya başladık !!! hayret ki !! ne hayret !!.

"Tek başına bir kadın nasıl gider oraya" düşüncesi yine tam fiyasko .

Serk21
04 Şubat 2013, 16:38
İtalyan gelin dünyayı gezer gelir TR de ölür,ha bu amerikalı 3 gün de 2 ülke gezer TR ye gelir ölür. Yakında adımız ölüm ülkesi olarak çıkar. He gerçi ilginç evli çocuklu bi kadın sen tek başına gel TR ye sonra netten bir sürü erkekle konuş git buluş et birde onlara ben bekarım de.. kim bilir ne sebepten öldürüldü. olayların iç yüzü aslında ne? bunu sanırım hiç bir zaman bilemicez tıpkı Uğur Mumcunun failinin bir türlü bulunamaması gibi.. zaman aşımı ülkesi.

Mengu16
04 Şubat 2013, 16:46
Bence bu kadini uzerinden turkiyede bi er ryani kurtarmak kampanyasi duzenlenecek, gerci kadin oldurulmus ama olsun kinama ve karalama kampanyasi operasyonu yuruturler. Simdiden siyasal kaos var denmis. Bununla ilgili orman bakanindan bir aciklama bekliyorum dogrusu.

acayüp
04 Şubat 2013, 16:54
KAdın fahişelik yapmak için bile gelmiş olabilir. Bulaşıcı bir hastalığı olmadıktan sonra sadece kendi sorunudur.

Fakat o kadının öldürülmesi bizim hepimizin sorunu , heleki bu durumu normal karşılamak sorunun ötesinde birşey.

"Tek başına kadının ne işi var istanbulda " ne demektir ?

Gerçi vali çıkıpta hava karardıktan sonra bir kız çocuğunun ne işi, var sokaklarda dedikten sonra. Kızlarına sahip çıksalardı dedikten sonra . ( bu koca bir valiiiii ) sanki kız çocuklarının sokaklarda rahatça gezebilmesini sağlamak onun işi değilmiş , devletten maaşı bunu sağlayabilmek için almıyormuş gibi. Şu sitede çoluk çombalağın sallayıp yuvarlamasından daha normal NE olabilirki ???
( Bakınız ; muammer gülerin , Karabulut cinayeti açıklamaları )

Bu kadar kendini bklayan ve bu bk la yaşamayı kabullenmiş bku sahiplenmiş sindirmiş bir toplum olabilirmi ???
Ne oluyor nereye gidiyor ne olucak nereye kadar....

Terapist
04 Şubat 2013, 17:18
AMERİKALILARIN KADIN HAKKINDAKİ YORUMLARI (http://dunya.milliyet.com.tr/bu-kez-abd-halki-sordu/dunya/dunyadetay/04.02.2013/1664348/default.htm)

http://dunya.milliyet.com.tr/bu-kez-abd-halki-sordu/dunya/dunyadetay/04.02.2013/1664348/default.htm


EVLİ VE İKİ ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ TÜRKİYE'DE NE İŞİ VAR?

CBS kanalının internet sitesinde yayınladığı haberin ilginç bir boyutunu okuyuculardan gelen yorumlar oluşturdu. Ölüm haberinden dolayı duyduğu üzüntüleri ifade eden okuyucuların yanı sıra, Sierra'nın evli ve iki çocuk annesi bir kadın olarak tek başına yurtdışı gezileri yapmasını eleştirenler ve sadece fotoğraf çekmek için başka ülkelere gitmesini sorgulayanlar da vardı.

NE TARZ BİR KADIN BUNU YAPAR?

"Kayıp New Yorklu Kadın Sarai Sierra Ölü Bulundu" haberi hakkında görüşlerini bildiren bir okuyucu "Bir kadın nasıl oluyor da kendini keşfetmek adına çocuklarını ve zavallı eşini bırakarak başka bir ülkeye gidebiliyor? Ne tarz bir kadın böyle bir şey yapabilir?" derken, başka bir okuyucu ise, Sierra'nın İstanbul'da bir erkekle tanıştığını ve o kişinin kendisini gezdirdiğini yazdı. "Ben bir kadın olsaydım, ya başka bir kadının ya da profesyonel bir tur rehberinin beni gezdirmesini tercih ederdim" diye ekledi.

KADINLAR TEK BAŞINA YOLCULUK YAPMAMALI

İstanbul'un Amerika'daki bir çok şehirden daha güvenli olduğunu düşünen başka bir okuyucu ise, "Yine de, kadınlar kendilerine bir erkek eşlik etmeden, tek başına yolculuk yapmamalı" dedi. Konu ile aynı görüşte olan başka bir okuyucu ise, "Siyasi açıdan kaosun egemen olduğu bir ülkede, iki çocuk annesinin tek başına fotoğraf çekmeye gitmesine kim inanır?" diyerek Sierra'nın ölümü ile ilgili eksik detayların olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Yani hocam?

Benim burdan çıkardığım tek sonuç kadınların tek başına dışarı çıkmaması gerektiğini, dizini kırıp evde oturması gerektiğini düşünen örümcek kafalı zihniyetin sadece türkiyede değil her yerde olduğu..

Sinan Er
04 Şubat 2013, 18:36
Burdan bu sonucu çıkardın ya, helal olsun sana.

phradrel
04 Şubat 2013, 19:00
arkadaşlar amerikalılar genele vurduğunuzda bizden çok daha kapalı bir toplum. ayrıca o abd den gelen tepki dediğiniz haberin amerikan stv sinden alınmadığını nereden bilelim? belki de direk adnan oktarın abd şubesi yapmıştı o açıklamayı?

bir erkeğin dışarda ne işi varsa kadının da o işi vardır. eğer bir kadının akşam saatinde dıaşrda olamsını ya da tek başına dünyayı gezmesi gibi bir düşüncesini garip addediyorsanız kusrua bakmayın kendi eşiniz, kızınız ve anneniz için de aynı şeyi düşünüyorsunuz.

sorun kadınlarda değil, sapık HEMCİNSLERİMİZDE!!

Terapist
04 Şubat 2013, 19:44
Burdan bu sonucu çıkardın ya, helal olsun sana.

yani ne çıkarayım hocam tek başına buralara geldi diye

a-haketti tek başına çıkmasaymış
b-tek başına geldiğine göre kesin ajan
c-başka erkeklerle kocasını aldatmaya geldi
d-uyuşturu ticareti için gelmiştir...vs istediğin kadar çoğaltırsın bunları

3 tane yoruma bakarak hangi sonucu çıkarıyım bunlar arasından?
Merak ediyorum sen hangi sonucu çıkarıyorsun?

alp_tunay
04 Şubat 2013, 23:26
alp_tunay ve o kadın ne yapmaya gelmişçiler işte hep o potansiyel sapık katiller. bu kadar potansiyele sahipken içlerinden bazılarının o cesareti bulup tecavüzcü veya katil olmasına şaşırmamak gerekiyor. çünkü alp_tunay kafasındaki çoğu koca da karısını mantıklı(!) bir sebeple vuruyor, dövüyor: ne yapmaya camdan baktın ne yapmaya misafire gittin...

.
Tabi yaa...
Suçlu biziz...
Sapık ta biziz...
Ne kadar insancıl , hoşgörülü toplum olmuşuz haberimiz yokmuş....

Daha anlatmak istediklerimi anlamadan yapıştırmışsın sapık damgasını....
Gerçekleri söylemek herzaman bazı kişileri rahatsız etmiştir...

Tamam arkadaşlar...
Hadi rahmet dileyip konuyu kapatalım....
Şimdi rahmet dilenmezciler basar da burayı

cool113
05 Şubat 2013, 03:13
Amerika Türkiye ilişkilerine hiç bir şey olmaz kardeşim merak etmeyin. onlar şu anda büyük ortadoğu projesiyle ilgileniyorlar. biri gider biri gelir. neyin kafasındasınız neyi tartışıyorsunuz anlamış değilim. tanımadığınız bilmediğiniz başına ne geldiği belli olmayan biri hakkında gıybet yapıyorsunuz. belki iyi bir insandı belkide kötü bir insandı bunu yanlızca Allah bilir ve sadece o yargılar. bu saatten sonra bize ölünün arkasından susmak düşer. keşke milliyetçiliği kenarda köşede lafla yapmayıpta sokaklarda haykırsaydıkta ülkemiz şu anda parçalanma noktasına gelmeseydi. hak verilmez alınır bu kadar basit.

bY_aLp
05 Şubat 2013, 08:47
Sozde amotor fotografci fotograf cekmek icin ulkemize gelmis cok dar gelirliymis vatandas ulkemize gelmeden once amstardamada gidip gezmis berlin falan bide internette tanistigi kisilerin davetine katilmis gununu gun etmis evli cocuklu dar gelirli vatandas.... O kadar dar gelirliki fotograf makknasi bile alamamis ne hikmetse gezmek icin bir dunya parasi olmus simdi halen birileri cikmis rahmet dileyin diyor ey ebu cehil elin gavuruna rahmetmi dilenir siz inaniyormusunuz onun sade vatandas olduguna? Mavi marmarada olen abd vatandasi icinde cia fbi interpol yakindan takip etmismiydi yooooo eee bu ablamiz kim acabaaaaa?????

blacklord
05 Şubat 2013, 18:54
Öldürenin hiçmi suçu yok... Kadın belki kuryedir , pis işler yapıyordur belki ama öldürülmesi normal karşılanmamalı...Malesef Tek başına gezmeyeydi haketmiş gibicesine yorumlar yapılıyor..

acayüp
05 Şubat 2013, 19:42
Ya arkadaş nebiçim düşünce tarzınız var.

Bende dar gelirliyim ve benimde foto makinem yok hatta cebimde 20 tl lik cep telefonu var.
Önümüzdeki yaz doğu ,güneydoğu turu yapıcam Allah kısmet ederse.
Oralarda teröre kurban gidersem buradan benim için bu adamın ne işi vardı oralarda, kesin pkk ajanıydı , parasız adamın ne işi var oralarda , resimleri bile cep telefonu ile çekmiş vs vs gibi atıp tutacaklar olur. Benim için sıkıntı yok ben şimdiden alayının ....... .

Tabi pkk haklı usta sen tek başına oraları gezmeye gidersen adamlarda seni vururlar diyebilecek kadar mallarda çıkarmı acaba ? Teröriste hak verecekler çıkarmı ? Tabiki çıkar.

Birkannn
05 Şubat 2013, 20:16
Bazı yorumlar yanlış anlaşılmış olabilir..
Bana da saçma gelen çok yorum var..

Ölen bir anne bir kadın insan sonuçta..
Fakat bu tepkileri bir amerikan vatandaşı oldu diye büyütüyoruz..
Her gün Türk kadınları şiddete maruz kalıyor genç kızlar tecavüze uğruyor..
Çıkıpta biri bu şekilde konuşmaz..

Sakın yanlış anlaşılmasın iyi olmuş banane demiyorum..
Ama bizim ülkemizde fazlaca insanımızın başına gelen bir durum normal de büyütülmüyosa bu kadın da büyütülmesin

Terapist
05 Şubat 2013, 22:44
Amerikalılar dünyanın hiçbir ülkesine gidemez.Anca avrupayı dolaşırlar.Siz hiç amerikalı turist gördünüz mü?Göremezsiniz.Çünkü hiç bi yerde hoş karşılanmazlar.Geçenlerde ortadoğudaki savaştan sonra stres atalım diye bodruma geldiler.Kafalarına çuval geçirildi.

Okudukça kahvehane muhabbetini geçmeyen yorumları görüyorum. Bir yıl içinde Ülkemize gelen amerikalı turist sayısını biliyomusunuz acaba? 2011 yılı için 750bin kişi civarı 2013 yılı için de hedef 1 milyon kişiydi.

Not: Başına çuval geçirilenler askerdi turist değildi.

otopsici
05 Şubat 2013, 23:56
askeri sorgulamak fayda etmez sonuçta emir kulu,bence silahlarımızı alıp topyekün savaşa girelim, yunanistandan başlarız,sıka sıka amerikaya kadar gideriz.
he call of duty oynuyoruz sanki
askerlik yaptın mı ? veya hayatında silah gördün mü?


Amerikalılar dünyanın hiçbir ülkesine gidemez.Anca avrupayı dolaşırlar.Siz hiç amerikalı turist gördünüz mü?Göremezsiniz.Çünkü hiç bi yerde hoş karşılanmazlar.Geçenlerde ortadoğudaki savaştan sonra stres atalım diye bodruma geldiler.Kafalarına çuval geçirildi.Geçenlerde iki amerikalı misafirimiz oldu.Babam saatlerce sorguya çekti , sizin ortadoğuda ne işiniz var diye.Annem yapma , sıkıştırma misafirlerimizi dese de dinlemedi.Bir avrupalı veya amerikalı afrikaya gidip sokaklarında gezemez.Geçenlerde ayna programı afrikada bi ülkede şehrin merkezinde bi çok tacize uğradı.Ama bir türk ve müslüman olduğunu söylediğinde rahat edebildi.Batılılara büyük nefret var.Gominizmin çöküşünden sonra orta çıkan orta asya türk devletlerine karşı amerikanın ağzının suyu aksa da giremedi.Sadece fethullah gülenin okullarına sızıp misyonerlik ve casusluk yapmaya çalıştılar ancak durumu farkeden bi ülke , kırgızistandı sanırsam bu okulları yasaklama yoluna bile gitti.

genetikmiş öğrendim


Ya arkadaş nebiçim düşünce tarzınız var.

Bende dar gelirliyim ve benimde foto makinem yok hatta cebimde 20 tl lik cep telefonu var.
Önümüzdeki yaz doğu ,güneydoğu turu yapıcam Allah kısmet ederse.
Oralarda teröre kurban gidersem buradan benim için bu adamın ne işi vardı oralarda, kesin pkk ajanıydı , parasız adamın ne işi var oralarda , resimleri bile cep telefonu ile çekmiş vs vs gibi atıp tutacaklar olur. Benim için sıkıntı yok ben şimdiden alayının ....... .

Tabi pkk haklı usta sen tek başına oraları gezmeye gidersen adamlarda seni vururlar diyebilecek kadar mallarda çıkarmı acaba ? Teröriste hak verecekler çıkarmı ? Tabiki çıkar.
aga buralarda hiç bişey olmaz sen gel birlikte gezelim

İLYAS41
07 Şubat 2013, 00:19
Konu;yine amacından sapma yolunda...Konu; yine çöplüğe doğru gitme yolunda...

Erhan Erdil
07 Şubat 2013, 11:55
Forum kuralalı: 1.2.14. / 1.2.18. / 1.2.19. / 1.2.20. / 1.2.23. / 8.1.