Orijinalini görmek için tıklayınız : devir saati montajı
srcnycl
16 Ocak 2013, 23:36
İyi akşamlar motosikletim cup devir saati takıcam ama forumda aradım bilgiye ulaşamadım 3 tane kablo var kırmızı siyah ve yeşil kırmızı kabloyu stop kablosuna bağladım siyahı şaseye bağladım ve yeşili ateşleme bobininin bujiye giden kablosuna mı bağlamam gerek kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz ?
Samet Ağır
17 Ocak 2013, 00:19
siyahı şaseye bağla..kırmızı ile kontağın açıldığında kesintisiz elektrik alan bir aksamdan +12v al ki kontak kapalıyken devir saatinde elektirk olmasın...yeşili ise ateşleme bobinine giren (kesinlikle bujiye giden değil) ince kablolardan birinden al.dene biri olmadıysa diğeridir..ona renk söyleyemiyorum...
sakinseytan
17 Ocak 2013, 00:44
devir saatinin fotosu varmı?merak ettim bi arkadaşın costum motorunada baglıcam.uyarsa bende alim ona.baglantıya gelirsek pipoyu takip et bobini görürsün + kutpuna bagla dene
cenkito
17 Ocak 2013, 00:58
siyahı şaseye bağla..kırmızı ile kontağın açıldığında kesintisiz elektrik alan bir aksamdan +12v al ki kontak kapalıyken devir saatinde elektirk olmasın...yeşili ise ateşleme bobinine giren (kesinlikle bujiye giden değil) ince kablolardan birinden al.dene biri olmadıysa diğeridir..ona renk söyleyemiyorum...
katılıyorum +1
vBulletin v4.2.2, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by
vBSEO